white pearls of snow melting on my tongue

-.-.-.DATE 2008-11-30 TIME 23:04:28


idag var det julskyltning i ljusdal. drog till elin & var hos henne en stund & kollade på ugly betty. sen drog jag & hämtade min tröja som jag hade glömt hos robins gudmor ^^ det var skitpinsamt. fyyfan. hahaha. ska aldrig glömma kläder hos nån som jag inte känner mer x) anyhow, sen gick jag & elin ner på ljusdal. vi gick runt där och kollade lite. jag var SKITHUNGRIG så vi gick runt på en massa fik men det var fan fullt. så vi fick gå på märtas, säger en sak: kyckling curry baguetten är skitgod där!! yummmiie. jag har skitsvårt för att bestämma mig över vad jag ska köpa. JÄMT ÄR DET SÅ. skulle köpa en mascara men kunde inte bestämma mig för vilken. det stod mellan en från ISA DORA och L'ORÉAL, men till slut vann ISA DORA. fick välja fort för jag tror att elin blev lite irriterad (a) hahahaha. sen skrev vi julhälsningar till varandra & så skrev jag en till robin :) dom kommer hamna på ljusdals hemsida imorgon. wihooo. ååh juste de, hata SLASK! det snöade och det var skitslaskigt ute. fyfan mina skinnstövlar tålde inte de. blev blöt som sjutton! mina tår tappade verkligen känseln, visste inte vart jag hade dom. haha. sen köpte jag HALLON&VANILJ skorpor =D det var sjukt gott. meningen var att jag & elin skulle in på FLITIGA LISAS och tigga efter gratis glögg, men där fastnade vi vid skorphyllan. heheh. fanns en massa olika smaker, och vi fick smaka av alla smakerna, GRATIS! typ, lakrits, kardemumma, polka, hallon, vanilj, äpple och en massa. skitgott var det. sen gick vi runt, träffade folk & kollade på lucia ''tåget''. ofta lucia tåg. det var kanske sex lucior som satt på en vagn släpad av en bil. dom sjöng inte ens själv!! hahaha så mobbat var det. jävla.... ååh juste!! jag var ganska ful idag. elin & jag gick i trapporna inne på centrumhuset, sen helt plötsligt tar jag tag i henne och nästan skriker: ååh elin jag vill ha sex on the beach!!! & några kollade på mig ganska konstigt. men det dom inte visste var att sex on the beach är en parfym! jävla dom =D
efter en kall dag drog jag och elin hem till henne och kollade på one tree hill. sååå braaa! sen kom mami & hämtade mig.

jag- åååh kolla så snygg han är!!!
elin- ååh jag vet!
jag- kolla hans smilegropar!! alltså hur fan kan hon lämna han! han älskar ju henne, inte den andra!
elin- jag vet! kolla va snygg han är! ååh man vill bara.... ååh! jag skulle aldrig lämna nån som var sååå snygg!
jag- nej inte jag heller!!
elin- nej
jag- mm..
elin- aah....
(båda)- .....
jag- hon är fan dum.

vi skrek ganska mycket när vi kollade på ugly betty. haha.


love can never be forced to be found, it finds you, it's only a matter of time.


»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥
RSS 2.0