a thousand fireflies to light up my midnight sky

-.-.-.DATE 2009-09-30 TIME 17:49:07


VARNING FÖR LÅNG TEXT!!! (om man jämför med tidigare inlägg, men det är viktigt, promise!)

man i gotta say, i'm full!!! alltså i magen då. har ätit som en gris. men det får man ju, när man följer GI :D jag har ju nämnt tidigare att jag börjat med GI, ska försöka hålla mig till det och vara väldigt strikt med maten. GI går ju ut på att äta långsamma kolhydrater och inte snabba, meningen är att man ska sänka blodsockret och hålla den på en jämn nivå. men många följer ju GI för att gå ner i vikt i med att när kroppen inte kan använda kolhydraterna som energi så tar den fett!!! typ nåt sånt. haha, anyhow. man ska äta lite kolhydrater iallafall.. och jag är i den första fasen nu. den striktaste fasen. BUHUU somebody kill me pleease! nej skoja, så farligt är det inte. man får typ äta runt 20 g kolhydrater per dag under den första fasen.

så vad tycker ni om GI egentligen? jag kan säga er att det var ganska många som reagerade när jag berättade att jag börjat med GI. fick höra en hel del tjat om att jag skulle sluta med GI för jag behövde inte sånt där, att jag har en bra kropp redan, blablabla. men som jag sa till anton (nog han som blev mest upprörd, eller ''sur'' som han uttryckte det över att jag börjat med GI): jag vet själv när jag ska sluta. jag är inte nöjd över min kropp just nu för jag anser att jag har gått upp jättemycket sen i somras. jag vet själv vad min vikt brukar ligga på, och det är dit jag ska igen. målet är att jag vill bli nöjd över min kropp igen, som jag var typ i början på sommaren.

jag ska berätta en liten historia om mig och en kompis då vi var helt besatta (nästan) av att gå ner i vikt. det var faktiskt för ungefär ett år sedan tror jag. vi gick på en sån här låg kalori diet. vi åt lite mat, vi åt inte godis, chips, glass, kakor eller något sånt alls. vi gymmade och simmade och så gick vi ut på låååånga promenader, typ 2 h långa. och eftersom jag bodde i min egna lägenhet då också blev det så att jag inte alls orkade laga mat, så brukade koka upp en skål med broccoli och äta det som middag eller whatever. ibland stekte jag lax med. hehehe. men det värsta var att vi sedan slutade äta vanlig mat nästan helt. vet ni vad vi åt? sån där låg kalori bars från nutrilett. vi drack också sån där milkshake från naturdiet och nutrilett (dom är riktigt goda faktiskt!) med typ 150-200 kalorier. det var liksom våran mat varje dag. jag kan säga er att det var typ den värsta perioden jag vart med om. vi mådde inte bra, vi hade huvudvärk, var trötta, griniga (iaf jag haha) och ja.. det var inte bra. vet inte hur länge vi höll på med det. men jag kommer ihåg att jag bröt mitt sockerförbud ungefär innan examen iallafall. ah, så det är inget jag rekommenderar att ni gör.. man känner sig svag.


Missie- The One

HÄRLIG blogg du har tjejen!!!! :D

DATE 2009-09-30 TIME 18:08:56
WEBSITE: http://matildaabergs.blogg.se/
Anonym

jag va i tanzania, zanzibar o lite så :-)! världens bästa ställe.. <3

DATE 2009-09-30 TIME 19:45:41
WEBSITE: http://josefinegren.blogg.se/
VivianN'

du är otroligt söt!

DATE 2009-09-30 TIME 21:40:12
WEBSITE: http://viviannshuile.blogg.se/
lilly/hao

palla banta mi! jag gjorde det en gång, haha det gick fan åt skogen. köpte sån där naturdietpåsar, drack en och gav resten till min syrra haha. xD man ska inte banta.. bara äta sunt :D

DATE 2009-10-01 TIME 07:36:53
WEBSITE: http://asiabunny.blogg.se/
häläään

sv; hahah neej jag går inte på en kristen skola, jag går i en engelsk :) (alla lärare klagar fortfarande på mina bhband)Tack så mycket btw, måste säga att jag läser din blogg skitofta.. hehe.. ;) <3

DATE 2009-10-01 TIME 16:42:07
WEBSITE: http://asiat.blogg.se/
khoen

sockerförbud? ouch skulle ja aldrig klaraxD

DATE 2009-10-01 TIME 17:36:57
WEBSITE: http://khoen.blogg.se/
★ SimonSvensson ☆★☆ [ZvenZon.blogg.se] ★

Sv: Exakt! :)

Ibalnd orkar man bara inte med att blogga oxå, då det finns så mycket annat att göra.Men nu är jag iallafall tillbaka, så nu kommer jag att svara på alla kommentarer dagligen! =DAllt bra med dig?=)

DATE 2009-10-01 TIME 21:43:39
WEBSITE: http://zvenzon.blogg.se/
nicole

haha en såndär varning skulle jag nog också ha haft idag på mitt första inlägg ^^

allt bra med dig då?love

DATE 2009-10-01 TIME 22:51:03
WEBSITE: http://nicolesjostrom.blogg.se/
The T<3

Sv; hihi, nja nu vare så länge sen så ja vet inte xp

men kanske runt 11:30 tiden tror jag !:) Själv? Om du kmr ihåg :D ?(Ps, har inte svarat på kommentarerna på typ as länge så jag fattar om du inte kommer ihåg vad vi prata om... hah!)

DATE 2009-10-02 TIME 14:49:23
WEBSITE: http://tajjz.blogg.se/
The T<3

Sv; Hihi jao!

och ett + är ju att båda vi tykks gilla rååååsa :D ?

DATE 2009-10-02 TIME 14:57:19
WEBSITE: http://tajjz.blogg.se/
t

tänkte köpa de naturdiet sakerna, verkar goda + bra. HAHAHAHAHAHAH :Dsv: jag är seriös mi :D HIHIHIHIH

DATE 2009-10-02 TIME 19:29:47
WEBSITE: http://missbui.blogg.se/
Anonym

fin blogg :)

DATE 2009-10-08 TIME 02:17:29
WEBSITE: http://leverbaramittliv.blogg.se/
jess

jag har aldrig kört på GI fullt ut, men om man klarar det funkar det skitbra, Min morsa gick ner 14 kilo! Men eftersom hjärnan bara går på kolhydrater (som man inte får äta) så får man jätteont i huvudet, ;(& yes, du ska gå ner med knät ända till golvet så det tar i :) (dock inte hårt så du får ont) xD

DATE 2009-10-13 TIME 23:05:40
WEBSITE: http://chiczz.blogg.se/

»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥
RSS 2.0