showing off some old favorites

-.-.-.DATE 2010-02-24 TIME 18:00:49okk so there's this one question that allllwwways tend to show up here; vilken mascara använder du??? så tänkte lista upp några av mina favoritmascaror!!! lovar jag har glömt nån, haha ni vet, guldfiskminne (om jag ens kan kalla det minne), men det skiter man väl i??!! hoppas det hjälper er!!! kom ihåg att mascarorna inte är rankade i nån speciell ordning. nämn gärna några mascaror som NI gillar!!

1. l'oréal telescopic mascara- förlänger fransarna väldigt mycket!!! separerar superbra. kammen kommer åt de flesta fransarna. det gäller att sicksacka lite smått för att det ska bli bra resultat och för att förhindra klumpar. använd ''kanten'' av borsten, och inte själva platt sidan, då kommer det för mycket mascara och det blir blött, och klumpigt. man får inte så jättefylliga fransar, så om man vill få bästa partyeffekten så kan man måla på ett lager diorshow blackout eller lash injection mascara som avslutning. funkar bra på korta som långa fransar.

2. dior diorshow blackout- förlänger och böjer fransarna. får även fransarna att se fylligare ut. bra partymascara. sicksacka bort eventuella klumpar om det råkar komma för mycket mascara på fransarna. tror nog det ser bäst ut på fransar som är medellånga eller långa. har man superkorta så kan det se konstigt ut eftersom fransarna blir så pass fylliga.

3. maybelline colossal volume express mascara- förlänger och separerar bra. det här är mer en vardagsmascara, man får inte så fylliga fransar så det är bra om man vill få en klarare och öppnare blick men vill se naturligt sminkad ut. passar till korta som långa fransar.

4. two faced lash injection- den här fungerar typ lika bra som diorshow blackout. den förlänger, böjer och får fransarna att se fylliga ut. ett extra plus är att den luktar jättegott!!! samma sak här som för diorshow blackout, passar nog bäst till medellånga till långa fransar.

5. imju fiberwig- fransarna blir långa, fint separerade och böjda. jättebra build-up mascara, den klumpar inte så man kan få fransarna att bli myyycket längre än vad dom egentligen är!! för att få fylligare och en mer intensiv effekt så kan man avsluta med en tjockare mascara. tvättas lätt bort med varmvatten. passar korta till långa fransar.

6. helena rubinstein lash queen feline blacks- ger fransarna mycket volym, längd och separerar bra!! fransarna blir inte för fylliga, men inte heller för klena. om man vill ha fylligare fransar så går det jättebra att bygga på mer, bara man är försiktig och ''duttar'' med borsten på fransarna istället för att dra den igenom fransarna, då undviker man klumpar. funkar nog på korta som långa fransar.


josefine

hihih jo! :D

DATE 2010-02-24 TIME 19:38:16
WEBSITE: http://josefinethyberg.blogg.se/
t

sv: det är den sklan som hade lägst intagningspoäng av de skolorna jag sökte till som jag nt kom in på! ><DATE 2010-02-24 TIME 20:51:57
WEBSITE: http://babybui.blogg.se/
Anonym

vilken mascara använder du varje dag ?

DATE 2010-02-24 TIME 21:01:26
-matilda

3an är bäst!!! :O :D den använder jag :D får värsta långa och svarta ögonfransar av den :D <3

DATE 2010-02-24 TIME 21:38:53
WEBSITE: http://nittonfoton.blogg.se/
L i n n [ S A I K ]

Jag brukar använda fiberwig först sen den feta gula ;Dbtw, tyckte det var sjutk fint gjort, så som du gjorde med ränderna & texten över bilden & blev lite sugen på att ha det i min nya bloggdessign, som bakgrund på rubrikerna, ville bara kolla om det är okej, eftersom det är samma fäger. VIll inte publicera den förrän jag fått klarecken, känns bäst så, haha :)http://saik.webblogg.se/newstuff/ - it's up to you! annars ändrar jag. :)DATE 2010-02-25 TIME 01:56:33
WEBSITE: http://saik.webblogg.se/
I'm love drunk on you

haha whooa, coola mascaror du använder! :D men ävenn om jag skulle anvädna de skulle nt jag få så långa och fina ögon fransar som du har :O<3

DATE 2010-02-25 TIME 11:11:02
WEBSITE: http://missobsessive.blogg.se/
Hanna

nr 5 & 6 brukar jag ha ^.^

DATE 2010-02-25 TIME 15:37:41
WEBSITE: http://hannoninolover.blogg.se/
e w i e ♥

jag vill prova den där fiberwig och diors med..!

DATE 2010-02-25 TIME 16:01:19
WEBSITE: http://ewiiie.blogg.se/
Linda

Tack för tipset! Ska ta och köpa en av dem på lovet! ^^

DATE 2010-02-25 TIME 18:05:02
WEBSITE: http://lindadoos.blogg.se/

»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥
RSS 2.0