eight reasons to why shopping is good for you physically

-.-.-.DATE 2010-10-19 TIME 18:48:54
hahaha förrut i början av min bloggperiod så skrev jag en EIGHT REASONS TO WHY SHOPPING IS GOOD FOR YOU PHYSICALLY, så tänkte lägga upp den nu med för tycker den stämmer!! hähä lite kanske.... (aa)



tänk så som vi springer runt i olika butiker, i flera timmar dessutom! varför promenera/jogga dom där kilometrarna när du kan gå på shoppingrunda och ändå få träning, alltså två flugor i en smäll!


vi provar ju kläderna, och ni måste erkänna att det är bland det jobbigaste som finns med shopping? men lite träning får man ju iallafall, ett benlyft här, ett benlyft där, eller när man försöker få på sig dom där extra tighta jeansen eller tröjan/känningen, pheew!


lite stretching får man ju också! när vi ska få AV oss dom tighta kläderna vi tvingat på oss. för när vi försöker dra av oss en tight tröja till exempel (ni vet med armarna i kors och drar tröjan uppåt, sådär som dom gör i filmer), då hamnar vi ju i samma position en ganska bra stund och drar tills tröjan är loss. akta bara så ni inte spräcker kläderna, det kan faktiskt hända...


sen måste vi släpa på att tunga kassar som vi har samlat på oss under dagen. BICEPS OCH TRICEPS!! om ni inte är sådär smågulliga och låter eran kille bära på alla kassar.


eller är ni kanske den där uttråkade kompisen som väntar på att eran shoppinggalna vän ska bli klar så ni bara står där och stampar med foten i golvet? det är också bra!! ja, för vad vet jag inte... men det låter ansträngande, inte sant!!?


och ni som har högklackat, daaaamn work those heels gurl! man får grymt snygga vader, ben och rumpa om man promenerar runt i högklackat. dessutom it make you look nice, so sexyy!!


sen om ni bor långt bort, eller shoppar någon annanstans och måste passa tåg/busstid, då springer ni säkert i sista minuten mot station i full fart (hänt mig tusen ggr)! det är träning det.


inte nog med att du har tränat kroppen, sakerna/kläderna du har köpt kommer få dig att se ännu mer fabulous ut!!


nuu ladies!! shop til u drop and FEEL GOOD!


Carro

haha, vilken bra lista! :D SÅ SANT ;)

DATE 2010-10-19 TIME 19:48:00
WEBSITE: http://carolineannamarie.blogg.se/
MK*

so true!

DATE 2010-10-19 TIME 19:58:30
WEBSITE: http://victoryintro.blogg.se/
Sabina ❤

Haha, så sant :)

DATE 2010-10-19 TIME 20:17:19
WEBSITE: http://sweetfairyfloss.blogg.se/
Sanne

så jävla sant!! :D

haah brukar säga att Shoppa är den bästa sporten som finns!

DATE 2010-10-20 TIME 00:29:41
WEBSITE: http://shutupandletmego.bubbleroom.se
suppiis ^^

helt rätt asså! ^^

DATE 2010-10-20 TIME 13:54:28
WEBSITE: http://suppiis.blogg.se/

»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!



name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥




RSS 2.0