concealer: liquid, cream, stick, powder

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 19:30:00
concealer finns i olika former så tänkte ge en liten allmän överblick om de olika concealers som finns, så det betyder inte att det jag skriver här stämmer för alla concealers bara så ni vet. 


liquid concealer: är bäst lämpad för det känsliga området runt ögonen eftersom formulan är tunn och lätt. låg-medel täckningsgrad, dock har vissa byggbar täckning. lämplig för de med torr hy.

cream concealer: formulan är tjockare och tyngre än den som är flytande. är en bra all-round concealer, kan användas i hela ansiktet alltså. täcker bra. lämplig för de med torr hy.

stick concealer: inte så bra att använda runt ögonen eftersom de är ganska tjocka. används bäst på kvisslor, finnar och under näsvingarna eftersom de har en hög täckningsgrad.

powder concealer: kan användas överallt på ansiktet. är mest lämplig för de med fet/kombinerad hy eftersom puder concealer mattar ner. oftast är täckningsgraden byggbar.


»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥
RSS 2.0