play it safe, these roads are dangerous

-.-.-.DATE 2008-10-31 TIME 23:38:02
buuuhuuuu buuuh buuuh!!! heheheeh gotcha! okej.. ska sluta tönta mig. det är halloween idag, så vad ska ni sötpruppar hitta på? jag tänkte dra på mig min gamla häxkostym med tillhörande hatt och svart långt, risigt löshår, köpte den när jag gick i femman.. hoppas den fortfarande passar (a). ska måla ansiktet vitt och måla lite läskiga grejer på ansiktet. just det, ska ha sånna äckliga löständer med! det blir nice!! sen ska jag ut trick or treating =D fan vad kul. fan vad bäst. fan vad jag inte talar sanning nu. ska umgås med mizthaaa r from the south, HAHA fan va fult det lät. men de är sant! trevlans värre. nu kollar jag på the fog som jag har sett 19583923999924242498 gånger, but hey, it's halloween, måste put myself in the right stämning eeey? :D såå, vad ska ni göra nu då?


be sure of what you want before you take it to the next level.


get off the road asshole

-.-.-.DATE 2008-10-31 TIME 20:46:22
sitter och försöker räkna lite matte, men det går inget vidare. orkar bara inte. har faktiskt ganska mycket plugg som borde göras, men dte finns ingen ork till det. har nyss käkat lite mat, småkollar lite på idol också, GO ALICE! idag kom robin hem till mig, vi satt och spelade tv-spel! heheh playstation 2 GTA San Andreas. robin bara förstörde hela tiden, han ville inte lyssna på mig som är proffset =( värsta gjorde dumma saker och krockade med bilar hela tiden, åhhhhh -.- sen kom linn (lillasyster, 2) och värsta tog över. kände mig helt utfryst kan jag lova. elin kom hem idag från finland =D hon hade vart på kryssning. sen kom hon hem till mig också och lekte med mig och robin. hon var också helt inne i tv-spelet. värsta tv-spel nördar, men coola nördar, eller jag iallafall (h) yeeaaahhhh. det var ett tag sedan jag såg elin senast, HAHAH hon har gått och blivit värsta BRACE FACE FO SHOOO!!! yeaah nu har hon cooling smile (h) robin gav min telefon till linn, gissa vad hon gjorde!!!?? hon skickade en massa bilder på kevin (lillebror, 1) till acke!!! hon slösade mina pengar nu har jag bara 7 öre kvar =( det är inte roligt faktiskt, nej inte alls. nu blev jag lite upprörd så jag ska fortsätta räkna matte.

ååhh just det!! jag fick ett sånt här mobilsmycke av roobin älski! en sån här som blinkar när nån ringer eller skickar sms, det är typ en rosa mus och en rosa stjärna. hihih värsta gulligt, den är jätttesöt :) DANKE SCHÖN AMORE MIO<3 (hehehe att blanda två olika språk går ju också bra) muuuwah :*

IDAG ÄR DET HALLOWEEN VAAA?

sköt om er och håll koll på eran telefon!

let your heart rule your mind.


thick smoke but i'm still breathing 'cause of you

-.-.-.DATE 2008-10-31 TIME 14:13:21
igår så var jag med robin, chien, hao och cuong. vi tråkade hemma hos chien först, sen gick vi till ica, sen tillbaks till chien. alla där mobbade mig, dom sa att jag inte kunde laga mat men åt hela tiden =( jag kan faktiskt!! sen sa dom att jag hade värsta inte hög iq -.- hmmm elakt. anyhoow, sen kom cuong hem från jobbet. jag och robin drog hem för att byta om och käka för vi skulle till hudik sen på minhs förfest (det var g-fest). bara för minh tjatade så mycket -.- jag skulle egentligen inte följa med, men jag som är så snäll följde med iallafall :) senare drog vi på mackedonkan och åt lite. kanelbullar och pommes!! robin älskling köpte stooor pommes, äkta tjockis. jag skulle smaka cuongs cappuccino och brände tungan =( sen ännu senare var vi tillbaks i ljusdal och ännu ännu senare kom robin hem till mig och vi kollade på halloween-fredag den 13:e del 8 tror jag sen knäppte vi lite kort och sånt där. ååh vet nii? det SNÖAR i ljusdal. VARFÖR?!! hata snön. eller jag tycker om att åka skidor, det är rätt kul. inte för att jag har gjort det på länge men.... hehehe same shit. spola fram till julafton, sen sommar. then it's alll goood.


robin- vad är 3x9?
jag- hm..
robin- INTE MED FINGARNA.




love might at times bring you down, but remember that love will still always be around.



valbo, gävle

-.-.-.DATE 2008-10-29 TIME 19:08:06

har inte updaterat på hela dagen igår. men det var bara för att jag åkte till valbo och gävle med familjen. vi skulle kolla runt på IKEA eftersom jag som sagt, skulle köpa lite möbler till min lägenhet. men vi köpte inga möbler alls. haha, vi hittade säng och allt sånt, men sen kom vi på att vi ändå skulle åka och kolla på mer möbler i sundsvall så kunde vi ta allt på en gång istället med hemfrakt. men jag fick med mig två stekpannor, köksknivar och ett sånt där nät som man hänger över sängen. jag måste ha en sån när jag sover så jag liksom kan stänga in mig, för annars kommer jag inte kunna sova. kommer vara skiträdd. hahaha jag är så wierd x) annars så köpte jag INGENTING. det var helt otroligt!! jag brukar jämt köpa en massa saker, men köpte ingenting! så bra jag äär! eller okej, köpte småå saker bara. bh:isar (hur fan säger man bh i plural form? hmmmm... ), jättesött rosa genomskinligt nattlinne med rosett, foundation och UGGS! slipper beställa från austrualien nu. hittade på skohuset för 499:- jag tyckte att det var skitbilligt!! annars skulle mina från austrualien kosta nånting med 1000 kronor. rena kapet kan jag säga :) aboout valbo. jag kommer ihåg när jag gick i fyran eller femman. då skulle jag och en kompis (lisa) köpa läppglans då frågade kassörskan:
kassörskan: ska ni på valbo?
vi: jaa
fem minuter senare
jag: vad är valbo?
lisa: jag vet inte
hehe.. lite dumma var vi.

SENARE
robin kom till ljusdal klockan tio eller nånting så jag stack till honom och var med honom hela kvällen. eller.. ja.. natten kanske man ska säga.. heheheh. men det var jättekul och mysigt. har ju inte träffats på två månader tror jag^^ det var halloween fredag den 13:e maraton på tv så vi kollade lite på ehh... vad var det nu igen.. fyran och femman tror jag. eller femman och sexan? i don't remember (a) sen stack jag hem och robin följde med mig en bit. det var kalllt som faan jag frös röven av mig helt seriöst :o


cherish every moment in life



people always make it

-.-.-.DATE 2008-10-28 TIME 00:27:25
imorgon ska jag antingen till gävle eller sundsvall med familjen och handla lite. bland annat möbler till min lägenhet =D det ska bli så spännande. hehehe, känns så vuxet. frågan är om jag kommer klara mig på egen hand. men jag har en plan! städningen behöver jag inte oroa mig för eftersom jag är städfreak ändå. maten ska jag ta hemifrån och proppa in i matlådor, sen stoppa in i frysen. tvätten ska jag ta hem och tvätta (orka tvätta där? det finns tusen lortar som kommer våldta mig). men alla spöken.. hm.. ska skaffa skitmånga grjejer som jagar bort spöken, sen så ska jag skaffa en drömfångare så jag inte får mardömmar (a) hahaha, vilken noja jag har. sen på kvällen ska jag träffa min älsklings robin :)


psssst, jag har äntligen orkat gjort en signatur!!! inte för att det var särskilt jobbigt... men... still you know..
vad tycker ni? =D


no advertising

-.-.-.DATE 2008-10-27 TIME 23:45:21

sluta skriv en massa reklamskit i min blogg. all sån skit kommer raderas så skriv ingenting, för det kommer ändå inte göra någon nytta. okej?! daaanke schön!









you have my heart

-.-.-.DATE 2008-10-27 TIME 20:23:58
imorgon älskling. imorgon.


lipsyncin in the rain

-.-.-.DATE 2008-10-27 TIME 15:27:48
hahaha kolla denna! det är jag som sjunger och min kompis mimar. fast den här gjordes för två år sen, jag sjunger faktiskt bättre nu (a) hehehe



you light the fire of my heart

-.-.-.DATE 2008-10-27 TIME 15:01:57
åt nachos till lunch idag. de va göötttans. haha göttans, jag säger aldrig så. vart kom det ifrån? x) kände mig så snäll
idag så jag gick ut på promenad med linn och kevin. det var kallt som faaaaan, dog nästan! men det var skönt med frisk luft ändå.
marie kollar på nya avsnitt av gossip girl, blir sååå frestad att kolla jag också, men jag får inte!! nej, ska spara tills nästa vecka. så måste ta på hörlurar och lyssna på musik. men det gör inget, det är älsklings låt jag lyssna på^^ MizthaNguyen-The Past, skiiitfin låt. lyssnaaa! texten finns här -> klicka. nu kom mamma precis hem från coop. ska se vad hon har köpt, tyckte jag hörde linn säga att det fanns glass... hhehehe. muummmhums


 
svart kort skinn jacka - vero moda (köpt lääängsen)
randig tröja - wet seal
vit stickad halsduk - h&m
gråa stickade strumpbyxor - lindex
stövlar - DNA


xoxoxoxoxoo, mimi ♥
you make me feel like the sunrise.


cold days passing by

-.-.-.DATE 2008-10-27 TIME 14:10:24
wihoo jag har inte orkat updatera på ett tag nu. tog ledigt hela dagen igår. hahaha, letdigt x) men det var skönt. är fortfarande sjuk.. oh myy, vad är det för fel på mig? hm, jag kanske ska berätta lite om gårdagen, om jag komme rihåg? som sagt, goldfish memory fo shoo!
hm.. jag städade mitt rum igår, kommer jag ihåg. sen duschade jag, och bastade tydligen, haha skoja. me jag gjorde faktiskt det, okej?!  ååh jag visste inte att man skulle byta till vintertid igår. vaknade klockan elva (sommartid, heter det så?), sen gick in på datorn och såg i någons blogg att det var vintertid!! DAAMN, REDAN?! tänkte jag. så jag vaknade alltså klockan tio.. -.- vad skoj... nat. kollade på två sugiga skräckfilmer, day of the dead och reeker, fast kollade bara halva filmerna. det gick åt fya koppar té till det.. vanilij cocs té är heeeaven! det var fan sepe storm igår. ett träd hade blåst ner. HAHAH. fast inte hos oss, ute på vägen var det, alltså itne våran gata, stora vägen.
SÅG NI GOSSIP GIRL ELLLER!!! fyfan vad braa!!! jag doog seriöst! helt död nu jag lovar. det var så jääävla bra!! satt helt spänd, uppspärrade ögon och öppen mun genom hela avsnittet fan. skitbraaaa.längtar tills nästa söndag. och LINNEAAAAA BABY STARSISTAH jag vet att du ha sett, sooo sccch don't tellllll okej?! det gäller er andra också! känner mig helt hyyyper!!

xoxoooxoxoxoxox, mimi ♥
there's no shortcut to love.


mimi stupid? heelll no

-.-.-.DATE 2008-10-26 TIME 00:51:29
till er alla som säger att jag är dum: IN YOUR FACE!! jag är översmaart!! oj jag mena övernormal, men det betyder översmart. haha jag är så cool (h)



nigahiga lover

-.-.-.DATE 2008-10-25 TIME 21:38:38
älska deras videos!! they tha bomb (y) kolla in deras youtube här: nigahiga



OH EM GEE YOU CAN'T SEE ME, I'M BLENDING IN JUST LIKE A PINE TREE, I AM UNSEEN, YOU CAN'T SEE ME CUZ I'M A NINJA, NIN, NINJA, NIN, NINJA. ♪


check out my other accounts

-.-.-.DATE 2008-10-25 TIME 20:54:24

bilddagboken: mipham
gästlösen (för er utan bdb): fråga
asianisland: mipham
lunarstorm: mipham
myspace: haha har glömt, men ska kolla ^^ lägger in den senare. (om jag kommer ihåg)
frida: mipham

är bara inne på bdb och ai typ. haha.




crank up the sound

-.-.-.DATE 2008-10-25 TIME 20:24:13
sitter här hemma och är sjuk medans alla är på dex och har kul. så sitter och laddar hem en massa låtar, ganska kul det också. hihi. kom på att jag har sagt till flera att jag skulle fixa deras blogg, men nu är det så att jag har goldfish memory ^^ så ni som vill att jag ska fixa eran blogg får skriva med en kommentar så jag vet. ni kan också requesta om en sån bild som typ.. byter bild? hahaha x) jag suger på att förklara, men sån animerad bild. just let me know, ok?
Image and video hosting by TinyPic <-- en såån! hihi

idag har jag bakat tårta, pinocchiotårta. mmhmums, det var skitgoottt. alla säger att jag gör gott! ALLA SÄGER!!! ALLA!! jag är inte som mamma och marie (lillasyster, 14) iallafall. varje gång dom gör så har dom misslyckats för marängen blir mjuk. HAHAHHA SUCKERSSS. jag är så braaaa. hihih.

nu tror jag faktiskt att jag ska göra en signatur.. hm..
xoxoxoxo, mimi ♥
the strongest stand alone, but who turns a lil' support down?


better luck next time?

-.-.-.DATE 2008-10-25 TIME 12:00:39
vaknade för några minuter sedan. förrutom att jag är sjuk så är ganska ganska så pissed. på mig själv. varför sover jag så tungt för? x) jag blev erbjuden att vara hårmodell idag på en modevisning, fick meddelandet klockan ÅTTA på morgonen. haha, lite synd, för då vid den tiden är jag helt död.. såå... jag missade =( så dumt av mig.


xoxoxoxoxo, mimi ♥
take the chance before it might slip away.


en liten bild

-.-.-.DATE 2008-10-24 TIME 20:27:26


boost your ego

-.-.-.DATE 2008-10-24 TIME 20:21:37
EN GUIDE TILL HUR MAN BOOSTAR SITT EGO! by mimi ofc.

1. rata ALLA dina vänner som anses vara snygga.
2. skaffa bara fula vänner, jag lovar, du kommer se så mycket snyggare ut än dom!
3. skaffa sån där magisk spegel som dom hade i Sabrina Tonårshäxan en gång, du kommer aldrig se ful ut!
4. krossa alla omagiska speglar för att slippa möta den hemska sanningen.
5. skriv på önskelistan att mamma eller pappa ska paya nån att fjäska för dig minst 50 gånger om dagen, SJÄLVFÖRTROENDE TILL MAX.
6. spackla på med smink, MORE IS MORE!! ja, även om du är kille.
7. skaffa photoshop!!
8. tänk att du är snygg varje dag, till slut kommer du tro på det!! ända tills du ser en mirror...
9. säg till alla att din mamma är supermodel & att du ärvt hennes utséende
10. i värsta fall, PLASTIC SURGERY!


longing for your presence

-.-.-.DATE 2008-10-24 TIME 20:18:31
whooops, har inte uppdaterat så bra lately, men haft fullt upp. tror jag.. kommer inte ihåg. hehe. about thaat ''hehe'' expression. ussch jag hatar det! jag hatar verkligen när nån skriver ''hehe'', blr så irriterad! och det värsta är, är att jag själv har börja använda det >< så fuuul är jag. men det låter bara rätt ibland faktiskt. hm..

igår fick vi tillbaka våra historia uppsatser av Mr howard clark, hehe (whoops där kom de igen, fan -.-). on top of that, som jag sa tidigare, så fick vi kakor. det va skitgottt!! han hade bakat själv, haha, duktiga howard. chocolate chip cookies! hihi.

ååh jag är sjuk förresten. jag blir jämt sjuk, VARFÖR? jag har värsta dåliga immunsystemet, jag lovar, blir jämt attackerad av sånna germs >< ska dricka skitmycket té, COCOS té, mmmm, såå gott. dricker det nu också. ska iväg och koka upp lite broccoli sen och käka (a) hihi, mobbas inte, okej?! jag ääälskar broccolii!! broccoli in my heart forever! det är skitgottttt! =D erkännn?
nu ska jag snart leta runt lite skräckis filmer som kära robin ska ladda hem åt mig som vi ska glo på sen när han är här, muwhhahaha. säg nån läskig film? alltså LÄSKIG inte komedii.. finns bara sånna skräckisar nu för tiden ><

och just det: TREVLIGT HÖSTLOV ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR! <3
pussss på er
xoxoxoxoxoox, mimi ♥
absence for you my love.


hella mad

-.-.-.DATE 2008-10-23 TIME 17:22:43
!"#¤%&/rdghdfghj457#¤%"!$€£@@¤½5tyhseGQW564657OP`¨wer££€${!!!!!!!!!
ursäkta mitt random damp anfall.. men är sååå sjukt jävla arg. åååhhhh, är så arg så det finns inte!!! :@ har nt vart såhär arg på skitläääänge!!! åååhhhhhh :@@
min lillasyster snodde min mascara och ljög sedan om det.
PRECIS SOM MÅNGA GÅNGER FÖRR.


one cup of jealousy

-.-.-.DATE 2008-10-22 TIME 22:13:40
jag är avundsjuk. på min vän. josefine. hon ska åka till AFRIKA på höstlovet på solsemester. hur sjukt härlig låter inte det liksom?  till en ö som heter cape verde. skitfint är det där! ska vi alla vara avundsjuka tillsammans eller? ooh, about autumn break. vad ska ni hitta på för kul? och våååga inte fresta med någon solsemester! då hamnar ni på min lista -.- fast jag ska ju inte klaga direkt. får besök av en tjockis :) vem kan det varaa? hmmmmm. jag undrar jag. hihiih.


xoxoxooxox, mimi ♥
enjoy the sweet moments you get, it might not last forever.


deja vu

-.-.-.DATE 2008-10-22 TIME 19:39:46
pheeew! har precis gjort klart matteläxan och kemiläxan. skitsvårt var det >.o imorgon får vi tillbaka våra historie uppsatser PLUS kakor av våran snälla historie lärare HOWARD CLARK, muwhaha.
känns som om jag inte har haft så mycket tid över till bloggen nu på senaste tiden, även fast det inte vart mycket plugg den här veckan. kanske är det bara allmän lathet? it must be!
oooh damn, precis nu när jag skrev den sista meningen där uppe fick jag värsta DEJA VU feeling! scaryy shit.

jag längtar tills jag får flytta in i min lägenhet!! yaaay. det kommer bli läskigt som tusan. det bor en läskig gubbe i huset mittemot =( när vi skulle kolla på lägenheten såg jag honom i fönstret. han var typ arab/alban eller nånting, var skitsmal, äckligt grått hår och skitstora ögon! han stod vid fönstret, på fönsterbrädan låg det en skål som han åt ur ståendes samtidigt som han kikade ut ur fönstret. han bara stirrade rakt fram liksom, ibland kändes det som om han tittade på en. sen ibland försvann han bakom gardinerna, sen fem sekunder efter kom han fram igen. när vi hade kollat klart på lägenheten stod han fortfarande och höll på sådär. tänk om han börja stalka mig =(

bisous bisous
xoxoxoxxo, mimi ♥
you'll never get to heaven, if you're scared of getting high.


feeling rather lemonish today

-.-.-.DATE 2008-10-21 TIME 11:45:00

är inne på biblioteket, börjar italienskan om en halvtimme. resten av ib töntarna sitter i nåt hörn någonstans och pluggar. undrar om jag också behöver göra det? hm.. neesh, kommer inte på något. jag känner mig.. hänging. inte bra inte bra. känns som om jag stör mig på allt alla gör, speciellt på en person hahahah fast det ska vi inte gå in på, för det är bara tillfälligt, hihi. har skitont i ryggen, varför? vet inte. kanske har sovit lite snett. eller jag brukar ha ont i ryggen ofta. kanske borde söka upp en läkare? men life goes on, whaaaat can we do right?

igår skrev jag ett inlägg om bilddagboken och lade in en rätt fin bild. sen säger robin ''vad har du gjort med din blogg, man kan bara se senaste inlägget'', då kollar jag också, och ser att jag också bara kan se senaste inlägget. får panik och tror att det har något att göra med det inlägget jag just skrev så raderar den och säger ''varför kan man bara see den föör :(:( vaarför? men halllå, vad har hääänt :(:( '' sen säger han att sidan bara håller på att ladda... så såg jag ut då --> -.-

jag har så sjukt mycket otuur, tror jag drunkar i otur snart. har tappat bort flera tröjor och en klänning, vettifan vart dom är? har letat överallltttt!!! sen en bok som låg på min säng i söndags, är borta nuu. har letat överallt också! har inte tagit med den nånstans, sen idag tappade jag bort min engelska bok nånstans, ååh blir så arg.

ska sitta och sura ett tag, hehehehe

pusss
xoxoxoxoxox, mimi ♥
there will always be ups and downs, enjoy the ups while you're there and challenge the downs to get up.



the secret to a great body

-.-.-.DATE 2008-10-20 TIME 22:41:15

att vara shopping addictive behöver inte bara vara att det bränner till lite i plånbåken, utan också i musklerna!! heelllz yeah. shopping är faktiskt bra träning, hårt liv för oss shopaholics. skrev ihop en liten fjong som kan bättra på samvetet!


EIGHT REASONS WHY SHOPPING IS GOOD FOR YOU PHYSICALLY
☺ tänk så som vi springer runt i olika butiker, i flera timmar dessutom! varför promenera/jogga dom där kilometrarna när du kan gå på shoppingrunda och ändå få träning, alltså två flugor i en smäll!

☺ sen provar vi ju kläderna också. och ni måste erkänna att det är bland det jobbigaste som finns med shopping? men lite träning får man ju iallafall, ett benlyft här, ett benlyft där, eller när man försöker få på sig dom där extra tighta jeansen eller tröjan/känningen, pheew!

☺lite stretching får man ju också! när vi ska få AV oss dom tighta kläderna vi tvingat på oss. för när vi försöker dra av oss en tight tröja till exempel (ni vet med armarna i kors och drar tröjan uppåt, sådär som dom gör i filmer), då hamnar vi ju i samma position en ganska bra stund och drar tills tröjan är loss. akta bara så ni inte spräcker kläderna, det kan faktiskt hända...

☺sen måste vi släpa på att tunga kassar som vi har samlat på oss under dagen. BICEPS OCH TRICEPS!! om ni inte är sådär smågulliga och låter eran kille bära på alla kassar.

☺eller är ni kanske den där uttråkade kompisen som väntar på att eran shoppinggalna vän ska bli klar så ni bara står där och stampar med foten i golvet? det är också bra!! ja, för vad vet jag inte... men det låter ansträngande, inte sant!!?

☺och ni som har högklackat, daaaamn work it giirl! man får grymt snygga vader, ben och rumpa om man promenerar runt i högklackat. dessutom it make you look nice, so sexyy!! (från den där stand up show med anjelah johnson)

☺sen om ni bor långt bort, eller shoppar någon annanstans och måste passa tåg/busstid, då springer ni säkert i sista minuten mot station i full fart! det är träning det.

☺inte nog med att du har tränat kroppen, sakerna/kläderna du har köpt kommer få dig att se ännu mer fabulous ut!!


sååå, shoppa med gott samvete nu tjejer. pusss.

xoxoxoxoox, mimi ♥
tell a girl that shopping is bad and she'll do anything to prove you suckers wrong.



history in the future

-.-.-.DATE 2008-10-20 TIME 19:10:49
hahhaha kolla, en liten del ur min historia uppsats. jag tycker faktiskt jag skrev bra (a) hihi. säg vad ni tycker dåå! men inte skratta, okej?! jag är inte så dum som alla tror faktiskt..(a)

 

I'm very curious about whether the women wanted to be sacrificed or not. If I think of it as a good deed in a religious way, it convinces me a little bit that the women might have wanted to lose their lives for their beliefs. The Incans did take their religion very seriously. Worshipping the gods was a big part of their everyday life. But then again, is belief stronger than the love you have towards your family? Because these girls who were chosen were sent away from their families never to see them again. They would be educated, trained in becoming an acclacuna and live the rest of their lives without their family. Being secrificed gave you respect, it might even have given your family respect, and honour. But was all that really worth it? To struggle alone, getting married or sacrificed without having your family there. It's hard. I could never possibly think of my life without my family.

These women had no choice, if they were chosen, there was nothing they could do about it. Being separated from your family by age ten is nothing a child would want. Women lived as prisoners, or robots. They had no say in the choices that were taken in their lives. But yet, at the same time, they were needed and highly respected, in a way. Because they were the ones who were sacrificed to the gods, not the men. The gods wanted women. The women died as heroines because they gave up their lives, perhaps not willingly, but still, for something they believed in.



hello miss independent

-.-.-.DATE 2008-10-20 TIME 18:51:15
har vart & kika på min lägenhet. jättefin var den faktiskt! det var nytapetserat och nymålat sen i augusti, så det var jättebra! var rädd att min skulle bli lika äcklig och skabbig som andrea's med fett fläckar på väggarna, hmm, mys much? no. det var typ vita tapeter med silvriga cirklar eller nånting, yay! ska skriva på kontraktet snart och skicka iväg så får jag flytta in den 1 december om inte tidigare. beror på när den andra tjejen flyttar iväg.
åhh just det, har sett att alla chinatown people nere i södra sverige har en riktig craving for pocky. så när mamma stack in i en sån thai affär (usssch det stinker där inne) så såg jag faktiskt sånna! tänkte; ääsch provar väl och ser om den kan uppnå sitt välomtalade rykte. och den var... god? inte nåt jag skulle börja crava för helt plötsligt in the middle of nowhere precis. men ja, den gick att äta, rätt god var den. den skulle vara godare om det var mjölkchoklad och inte... hm.. asiatchoklad? hahahaha, låter fult, men faaan choklad smakar så i asien tycker jag^^ fast det var skitsöt ask! det stod typ: every day is valentine's day, och life comes and goes but love will last forever. sen var det massa hjärtan och sånt. you know i'm a sucker for cute stuff!

har också införskaffat mig två par strumpbyxor idag, ett par stickade gråa och ett par stickade vita. hihi.

ska egentligen fortsätta på min svenska recension (har skrivit 1½ a4 dataskrivet med storlek 10, ville bara passa på att skryta), men av någon mystisk anledning har min bok försvunnit :s tur är det väl då att det är min egen bok och att jag är på analys delen. så kan det gå, får fortsätta leta sen. men är lite orolig, för den boken är skitbra. Tusen Strålande Solar av Khaled Hosseini, samma författare till boken Flyga Drake.

jag sa ju att jag skulle skaffa en sån signatur vet ni? men alltså.. jag orkar inte göra någon. -.-
kul att veta, i know right!

xoxoxoxoox, mimi
trying something new is the same as adding another life experience in your bag.


ksssh ksssshh hallå?

-.-.-.DATE 2008-10-19 TIME 23:27:40
hahhaah snackade just med linnea om att man har låtsas inte höra den andra personen i telefon x) ni veet, när man snackar med en riktigt irriterande person som man bara vill lägga på i deras öra? (jag säger så, okej?!) då tar man fram godis papper eller liknande och prasslar till, sen försöker man att hålla sig för skratt medans man pressar fram: halllå? hallå? är du där? nehe?! klick.
eller göra som linnea!! börja med att faka med munnen (HAHAHH) sen gör med godis papper samtidigt, så blir det ''EXTRA EFFEKT''.
- well, we can't always be perfect little angels now, can we?

erkännn att ni alla också har gjort det en gång i tiden?

förresten, älska gossip girl!!! ♥

you know you love me,
xoxo mimi ♥
you have three choices in life: give up, give in or give it all.


buibulut.blogg.se

-.-.-.DATE 2008-10-19 TIME 13:46:57
har fixat ännu en blogg. check it out! --> klicka.















reklam reklam fellaaahs!

-.-.-.DATE 2008-10-19 TIME 12:50:35


vill ni vara med & tävla om smink? gå in här för att tävla. leta efter blogginlägget som heter SMINKTÄVLING #1
själv ska jag inte vara med för, ja.. jag har jämt otur, haha. vinner aldrig.
men ni kanske gör, så, good luck peeps!


xoxoxoxoox, mimi ♥
if risks are not taken, there will be no winners.



to you S

-.-.-.DATE 2008-10-18 TIME 23:24:45
NO LIFE.
orka börja säga en massa bull om personer du inte känner? varför kalla dig S? om du ska öppna käften så kan du väl lika gärna börja med vad du heter? ELLLER?! du känner säkert inte ens honom, och du känner definitivt inte mig, så kom inte hit och skräpa ned med ditt bull talk. lär dig att skilja på det du vet, och det du har sett/hört. gå och bullshitta ditt eget liv istället så slipper du dra ned andra i smutsen.
it's called prejudice sweetie, PREJUDICE.


puss på min älskling :*


fixed another blog

-.-.-.DATE 2008-10-18 TIME 16:34:28
jag har fixat denna bloggen nuu --> loosemymind.blogg.se
hon ville ha rosa och sånt. headern gjorde hon själv, resten fixade jag. kolla =D



those damn paparazzis

-.-.-.DATE 2008-10-18 TIME 15:59:36
lite bilder på min lillasyster linn, och min lillebror kevin som jag tog alldeles nyss. hihi x)

kolla jag och marie försökte ploppa ner honom i linns leksaksvagn :D haha

linnnn ^^

syskonen! hihih kolla linn hon ser fan galen uut!! kolla ÖGONEN x) man döööör HAHA


shiver like the leaves a windy day in august

-.-.-.DATE 2008-10-18 TIME 01:40:33


boy, tell me, are you going home with me tonight?



jealousy much?

-.-.-.DATE 2008-10-17 TIME 20:44:47

jag & susaaaaaan ska bilda klubb tillsammans, vill ni joina? bara en sak som krävs: att ni också är avis på robin för han får så många besökare, och NEEEJ jag tänker inte lägga in hans blogggnamn här inne för då får han ännu mer besökare =( vi ska försöka ragga mer besökare vi också! heeey jag sa FÖRSÖKA, okej?! så besök denna skönhets blogg nu --> susaan ♥

puss på er
förresten tror jag ska skaffa sån signatur jag också, det är så jobbigt att skriva xoxoxoxox mimi ♥ hela tiden. hmmm jag är sån äkta go with the flow när det gäller cybervärlden. hmm okej jag ska göra en signatur nu, lägger upp den sen så ni får rösta, okej? =D

xxoxoxooxxoxox, mimi ♥ (ååååhhhh -.- mina fingrar får träningsvärk!!!)
today: go with the flow. tomorrow: make your own show.



take the love quiz bitches

-.-.-.DATE 2008-10-17 TIME 20:18:47

[♥] När du hör/ser dennes namn någonstans börjar du le
[♥] Du önskar att du var i dennes famn just nu
[♥] När du är i skolan tänker du på denne var tionde minut (eller oftare)
[♥] Du drömmer om denne person ofta på nätterna (och dagarna)
[♥] Du börjar sakna denne person fast du snackade med han/henne för 20 minuter sen
[♥] Du har en låt som du kallar för "er" låt - har många! (a)
[♥] Dina kompisar har sagt att man märker att du gillar den här personen många ggr
[♥] Du pratar om han/henne jämt och ständigt
[♥] Du har skrivit en dikt/låt/novell som påminner om denne person
[♥] Du gillar den här personen p.g.a hans underbara sätt att vara, och inte pga utseéndet - tsss jag går på utséendet, okej? hihi joke. BÅDA.

vem är det? (denna fråga ger inga poäng): klicka

0-1p - Inte kär.
1-5p - Påväg att bli kär.
6-8p - Du är kär!
9-10p - Wow! Mer förälskad kan man nog inte vara! oofta hur kunde detta gå till x) hihiihhh


JAJAJ JAG VET ATT JAG SKREV FEEL, FAN HÅLL KÄFTEN, JAG HADE BRÅTTOM! OKEJ?!



i've gone with the flow - again.

-.-.-.DATE 2008-10-17 TIME 19:25:13
klicka klicka klicka so you girlies - and guyses, can be up to date when it comes to my blog!
klicka här för att bli prenumenanter på min blogg sötisar!


uggs frossa

-.-.-.DATE 2008-10-17 TIME 18:59:01
tycker ni inte att uggs bara är sååå supersköna!!? har suttit och glott runt på olika hemsidor nu där dom säljer uggs, eller uggs imitationer. själv ska jag kanske beställa två par från australien (UggStop.com.au), men det är bara det att jag är så rädd att nåt kommer gå fel uner frakten. gillar inte att beställa från internet egentligen, speciellt inte från något annat land. >< men dom är så grymt fina så det kanske är värt ändå?

hittade några sidor som ni kan kolla upp:
Din sko
Ellos
skopunkten
brandos
UggStop - australiensk leverantör
Ugg Snug Australia - australiensk leverantör

Dessa ska jag ha! sen vet jag inte om jag vill ha dom i färgen pink eller i chocolate. hjälp mig?

chocolate

pink



color: sand


dessa kommer alla från UggStop. dom är gjorda i äkta fårskinn & är handgjorda. så frossa på!
kom gärna med kommenterar^^ typ om ni har egna uggs, vart ni har köpt dom, vilken färg, pris osv.

puss!
xoxoxoxoxox, mimi ♥
a man is never to blame a women for being in love with her shoes



oh you sweet summer

-.-.-.DATE 2008-10-16 TIME 23:32:05

haha ska lägga ut en text jag skrev i åttan. det var en svenskauppgift. vi skulle skriva om sommaren, men man fick absolut INTE STANNA pennan, utan den måste gå hela tiden. om man inte kom på något att skriva måste man upprepa ordet x) kolla min, jag var värsta bra, fick inte hjärnsläpp en enda gång faktiskt.


När jag går på stranden får jag en sådan härlig känsla. Det känns som om jag är fri & kan göra vad jag vill. Jag står längst upp på stranden, som är öde, och ser ut över havet.
Jag tar av mig sandalerna och går ned mot vattnet, den heta sanden bränns under mina fötter, men svalkas sedan av när jag når vattnet. Jag blundar, tar ett djupt andetag och andas in allt det fria. Mitt hår flyger tillsammans med vinden, vågorna slår mot mina fötter och jag kan känna den salta luften från havet. Jag kan känna en svag vindil smeka mitt klibbiga ansikte. Jag tar större steg och springer längs den vita stranden. Jag känner mig fri och ett stort léende sprids över mitt ansikte. För varje steg jag tar, växer  känslan lite till.
Mitt svettiga hår får liv och dansar livligt bakom mig där jag springer. Solen står högst upp på himlen, jag kisar upp mot den och möts av ett léende fyllt av värme. Den riktigt bränner mot min solkyssta hud. Jag kastar mig ner på strandkanten och vågorna slår mot min kropp. För varje gång vågorna drar sig tillbaka, sjunker min kropp allt djupare och djupare ned i sanden.



happy bday bro

-.-.-.DATE 2008-10-16 TIME 23:01:23

SCHOOL

på italienska lektionen drog vi iväg till teaterverkstan för att äta! våran italienska lärare hade nämligen lagat mat till oss; zucchinipaj med mozarella ost+pasta med soltorkade tomater och en massa. det var SKITGOTTT. ni ska få receptet snart. ni måste prova! jag åt tre bitar =) hihihihih. sån tjockis x) sen pratade vi om våran framtida resa till ROM, ITALIEN i april. skitkul kommer det bli! längtaaarlängtar!
AFTER SCHOOL
kevin fyllde ett idag. grattis på honom! gick ner på stan efter skolan för att hämta hans tårta som vi hade beställt, sen drog & köpte present till honom. dum som jag var tog jag tårtan FÖRE och köpte presenten efter. så fick gå och kånka runt på den fucking tunga tårtkartongen  i en timme (nästa buss gick efter en timme jaa) =( jättetungt, men värsta TRÄNINGEN! det är därför jag har så starka armar nu. köpte en kostymväst till honom plus matchande byxor, riktigt maffigt, han är maffiaboss nu. det var en halvtimme kvar innan bussen gick, så gick till tågstationen och ringde robin. han var så snälllllll och pratade med mig innan han skulle på träning. lyckades tränga mig förbi en skitstor klump med människor som skulle på samma buss som mig (den bussen är allllltid full), och jag måste säga; MAN SHE'S STILL GOT IT! jag är skitbra på att trängas. hihi. ooh right, VARFÖR SKA JAG ALLTID FÅ SITTA BREVID/NÄRA SAMMA FUCKING SNYLTARE FÖR >< blir irriterad. JÄMT då menar jag JÄMT alwayyyss, så hamnar jag brevid denna snubben som är äkta snyltare. alla andra gånger han har sett mig på bussen har jag suttit med en chipspåse (hihihi retas inte, dom är bara 100 grammare!!), då kommer han med en sliskig kommentar: mmmmh chips, får man smaka? varför inte?
hahah fuck yoooou, köp eget^^ sen idag ville han ha tårta >< vissa är lite luuulu va?

RANDOM
just det, jag hade kemi prov för någon dag sen. sa jag att jag tyckte det gick skitbra? i was wrong.... IGEN. fan har jag alltid fel för >< jag fick G. 18 poäng av 35. suuurt, riktigt surt, surströmming. jag looovar, trodde det gick SKITBRA. ack så fel jag hade. ska aldrig tro att jag får MVG nån mer gång =(
f.y.i, jag är en slob =( har tappat bort TRE VANTAR! på tåget.... haha. först, tappade jag den ena av mina mörkgröna vantar. sen glömde jag en av mina nyinköpta rosa tumvantar på tåget. sen idag tappade jag EN vit tumvante.

xoxoxoxoxoxoxox, mimi♥
when you're lost it only means that you've found something that you weren't looking for.


hola happyness

-.-.-.DATE 2008-10-15 TIME 18:28:45
yess! jag har fått egen lägenhet nu! vet ni hur glad & lycklig jag är eller? extreeeeeeeemt mycket. fast får flytta in den 1 december. lite surt, måste jag fortsätta pendla i ungefär två månader till. eller är det så? hursomhelst. min lägenhet ska bli den snyggaste! fast ganska tveksamt.. jag har inte kollat den ännu, haha. bokade den i ren desperation fellahs. hoppas den är fin, annars får pappa pröjsa för nytt golv och nya tapeter (a).
jag känner mig så himla vuxen nu. eller snart. jag ska bo ensam,  jag som är skiträdd för SPÖKEN! jag har alltid fått för mig att det spökar i VARENDA lägenhet, så lite lägenhetsfobi har jag ju. ojoj, hur skall detta sluta?


SÄG GRATTIS DÅ :D
puss på er
xoxoxoxoxox, mimi ♥
there will be a time when you have to spread your wings and fly.

13 dagar till jag får träffa min älskipälsipäronpuff :) puss på dig, muuwaah.


sweet poem much?

-.-.-.DATE 2008-10-14 TIME 18:50:46
den här dikten är tillägnad robin 

flickan kysser pojken mitt på nosen
hon är tjockis men det går
även om hon krossar pojkens tår.




skincare

-.-.-.DATE 2008-10-14 TIME 18:33:13


bort med problemhyn för här kommer erat first-aid kit!

för att få huden friskare och finare så måste man ju såklart tvätta ansiktet varje dag, morgon och kväll. inte med vanlig tvål för det torkar ut huden. Så nu ska jag dela med mig av lite tips!


Sätt upp håret med ett diadem eller nånting så att det inte blir blött. Om du har mascara, börja med att tvätta bort den med en speciell rengörings lotion för ögonen. Skölj sedan ansiktet med varmt vatten, då öppnar sig porerna. Massera sedan in rengörings gelen eller vad det nu är ni använder. Skölj av med varmt vatten. Sedan med kallt. Detta stänger porerna. Använd sedan ansiktsvatten på en bomullstuss och tvätta ansikte + hals. Smörj sedan på ansiktskrämen. Det är också bra att använda ansiktsmasker anpassade efter eran hudtyp ungefär en gång i veckan. bäst effekt om du använder den samtidigt som du bastar! Det bästa och mest naturliga är att göra egna ansiktsmasker hemma.

KOM IHÅG! att använda produkter efter eran egen hudtyp.
TÄNK PÅ! om ni ska gå ut efter, så vänta först ungefär 30 min, speciellt på vintern. låt ansiktskrämen sjunka in riktigt, så den slipper frysa och lägga sig som ett lager över huden. har hört att det är ganska farligt.. av min KEMILÄRARE x)

PRODUKTER I LIKE
mario badescu är ett märke jag verkligen gillar! ganska dyrt är det. men känner man att man vill prova så kan man ju beställa hem nån hudprodukt från eleven.se, då brukar man oftast få med tre eller fyra små provexemplar från mario badescu.

FET/ ACNE HUD
Mario Badescu acne control kit - 890 :-
innehåller: acne facial cleanser 177 ml
special cucumber lotion 236 ml
drying mask 59 ml
drying cream 14 ml
drying lotion 30 ml
skrubbsvamp
dubbelspegel
praktisk väska

Mario Badescu drying cream, 14 ml 140 :-
-älskar denna!
Joey New York pure pores cleansing gel m, vitamin C, 240 ml 349 :-

ALLA HUDTYPER
Clinique liquid facial soap, 200 ml 180 :-
Clinique clarifying lotion, 2200 ml 169:-
Clinique
Dramatically different moisturizing lotion, 125 ml 365 :-

TORR & KÄNSLIG HUD
CLINIDERM DRY & SENSITIVE Gentle Cleansing Cream, 125 ml 85 :-
CLINIDERM DRY & SENSITIVE Nourishing Night Cream, 50 ml 149 :-
CLINIDERM DRY & SENSITIVE Soft Day Cream, 50 ml 149 :-

HEMMAGJORDA ANSIKTSMASKER
honungsmask
· 1 tsk honung
· 2 droppar citron
· 2 droppar vinäger

Rör om och smörj in ansiktet, låt vara i ca 15-20 min.
Stänger porer och tar bort synliga blodkärl och huden får en ljusare ton med lyster.



äppelmask
· Äpple
· Mjölk
· Ingefära

Skala ett äpple, koka och mosa det. Häll sedan över med mjölk så äppelmoset täcks. Blanda sedan med en nypa ingefära och mixa.
När det kallnat, smörj in ansiktet och låt vara i 15-20 min

Rengör ansiktet från bakterier och smuts.
Mjölken i ansiktsmasken gör huden mjuk och smidig.
Ansiktet får en ljusare nyans med lyster.

EN KUL GREJ:
visste ni också att sperma kan vara bra som ansiktsmask? det är jättebra för huden! det innehåller nämligen e-vitaminer. såå, tjejer, you know what to do already!

ha det bäst!

xoxoxox, mimi♥



snoozetastic

-.-.-.DATE 2008-10-14 TIME 16:36:37
sorry att jag inte hann lägga in fler updates igår, fick liksom inte tid.

i did it again, ALMOST. mamma väckte mig halv sex idag? hon ba: mi vakna, klockan är halv sju. rusade upp, kollade klockan; 05.24 (!!??) var helt confused. stod och tänkte efter lite och kom fram till att vi tydligen hade bytt till vintertid eller nånting. så gick på toa, sen kom på att klockan visst var halv sex! så gick och lade mig igen, helt sur på mamma. hon kom tillbaka: ojj mi, klockan är halv sex.... mhm! ><
blev väckt flera gånger av min klocka men tryckte på min favoritknapp SNOOZE fo sho!! det slutade med att pappa väckte mig 06.50!! MITT TÅG GÅR KLOCKAN 07.00!!! skyndade mig som fan, borstade tänderna och skit. sen slängde på mig lite kläder och kom fram till tåget 06.59. tur att tåget inte hade åkt då, pppeeeeeuwh! men det var skithärligt att bara inte bry sig om hur man såg ut. fixade inte till nånting. haha, men det var soft.
på historian tog Howard (lärare) med sig kakor till oss som han hade lovat. på kontraktet stod det: "CHOCOLATE CHIP COOKIES" men han tog med sig smördegskakor med socker (skitstor påse!), gott var det. vi får väl se om han kommer med chocolate chip cookies nästa vecka då..  våran klass är så bra, får kakor av lärarna (a)

gick och kollade på tårta till kevin. han fyller ett år på torsdag, yay för honom^^ vi ska beställa en tårta och jag ska göra en pinocchiotårta (stavning?). jag är bra på sånt! :D

xoxoxxoxoxox, mimi♥
learn to cherish every moment, it might be gone as soon as you look away.


denna lille buse fyller ett. då ska jag sluta kalla honom fuling, för då är han man.


two failures already!

-.-.-.DATE 2008-10-13 TIME 08:38:52
alltså.. lyssna, eller jag menar läs, klockan är 08.20 och jag har redan failat två gånger. what's up with thaat?! först så började det med att jag satte på alarmet igår på min nya klocka (som pappa köpte åt mig eftersom jag aldrig verkar höra alarmet från mobilen), och på mobilen, exakt samma tid. imorse vaknade jag av att mamma väckte mig 6.30 AM, mitt tåg går klockan 07.00. panikade (jag vet att det inte är ett ord, dduh jag fick mvg i svenska) som fan! rrrush rush rush! sen 06.50 ringde min klocka och mobil, jag tänkte liksom; whattaafaaaan?! varför? var helt confused. sen kollade när jag hade ställt alarmet, då stog det: 06.50. men jag fattade inget! tänkte liksom att det var tio i sex... sen efter ett tag fattade jag & blev helt sur på mig själv. det var första failen.

fail number two... åkte med 07.00 tåget som sagt. kom fram 07.45 ungefär. sen när jag kom till skolan efter ett par minuter, såg jag att det nästan (jag sa NÄSTAN) var helt dött på skolan. kom till IB:S skåp. INGEN VAR DÄR. stog still och tänkte till lite, men inget vettigt kom fram. så öppnade skåpet och kollade schemat vad för lektion jag skulle ha, då stog det: KLASSTID. och DÅ kom jag på det. WHATTAAFAAN VI HAR SOVMORGON IDAG -.- ingen klasstid för det hade vi förra veckan. så kunde sovit en timme extra. så arg jag blev, lovar. fick... ryck.

sitter på skolan i biblioteket och tjurar över mina egna fails.
nu ska jag återgå till tjurandet. tror jag ska ner till kafeterian och köpa en tattelatte. det kanske får mig på humör.
ciao!
xoxoxoxoxoxoox mimi♥
if you ever fall, always get back up.


don't ever go away

-.-.-.DATE 2008-10-12 TIME 22:52:49
somehow, i feel like i wanna let everything out, just for once. i don't usually do this, but what the hey.. oh yeah, imma take this in english as well, so maybe, there is a possibility that this wont be as corny as i'm guessing it will be.

this is a confession, this i admit. everyday, i'm walking around with this worry leaning on my chest. it's so heavy, so confusing, that sometimes, i don't even know what's worrying me. even though i really do know. the worry might not be just plain worry, it's fear. fear of losing you. the feeling i get whenever you talk to me, is indescribable. just having you talk to me, in that special way that you do, is more than enough. that completely makes my day. i believe in everything that you say to me, cause you make it sound so wonderful. i put my love on you, i give you my heart and i give you all of me, hoping you will keep it always. when i opened up for you, there was a reason. i just didn't want to lose you, i want you to know how i feel, how much you mean to me. that you have a big part in my heart always, leaving almost no space for everything else. that's how much you mean to me. but if this story ends, i don't want to look like a fool. a fool that took in every word, every beath of yours, and believed it. but that's the thing, i do take in everything that you say, cause it matters so much and i do believe, but the question that makes me doubt is; do you believe? do you believe in your own words? because i do. i would do everything that i could do, for this to never end. if you left, you would leave a broken heart. i want to keep on living, with you. right now in this moment, and for thousand and thousands of moments more, i would still believe. if something went wrong, i would still believe. baby, i would wait for you to realize, i'm the one. cause i am forever yours. now, put your hand on my chest, do you feel it? my heart beating faster and faster. it's beating for you, robin.

My heart is ever at your service.
- William Shakespeare.


take me to the U.S

-.-.-.DATE 2008-10-12 TIME 13:44:03


kollade inne på XOXO's hemsida efter väskor & sånt. gaaash, vill ha. fast måste medge att dom hade mycket sötare och finare väskor inne i butikerna rather than på hemsidan faktiskt. men väskorna ligger i en mycket pra prisklass också, priserna brukar ligga från $30 - $50, det är ungefär 200-300 SEK. billigt eh? jag har själv en väska därifrån+matchande plånbok. fast min väskade kostade $79.99.
klicka här för att komma till hemsidan.

BEBE är ett annat märke med jättefina grejer. fast av betydligt dyrare prisklass än XOXO. kläderna där är lite mer vuxna & eleganta. vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, sofistikerat kanske? ibland kan jag hitta nån fin klänning och så, eller, dom har faktiskt riktigt fina klänningar. men det jag är ute efter i en BEBE butik, det är: acessoarer! skor, väskor, smycken, glajjor! hell yeahh.
klicka här för att komma till hemsidan.

(left) det är en exakt sån väska fast min är större bara. $59.00 XOXO
(left middle) tittta gud så grymt fina skor! it's like falling in love again! $69.99, XOXO
(right middle) übersnygg väska. $149, BEBE
(right) gladiator skor med klack i brunt läder. $169, BEBE



enjoy!
xoxoxoxoxox, mimi ♥
any girl can work out those acessories.



hello there miss autumn

-.-.-.DATE 2008-10-12 TIME 01:41:03
hösten kanske inte är så dålig ändå. dom gula löven s'tter ju iallafall lite färg på den tråkiga tillvaron. var ute och lekte lite med kameran. i typ.. fem minuter. haha. sen orkade jag inge mer, skulle in och kika på the hills ju! och äta snickerskaka <3 jag känner att jag har ätit rätt mycket idag.. har till exempel käkat fläskfilé+klyftpotatis med bea-sås som mamma gjorde, gott som attan! men kände mig lagom fet efteråt.. så därför, ska jag fasta hela dagen imorgon.... nat. hahaha jag skulle aldrig palla, skulle dö efter tio sekunder. ><





xoxoxoxoxoxo, mimi♥
just like the autumn leaves colors the ground, you color my life.


this chick got skills

-.-.-.DATE 2008-10-12 TIME 00:39:58

se vad jag nyss lärde mig att göra! ni får gärna requesta! muwhaha.



the hills & perfume-the story of a murderer

-.-.-.DATE 2008-10-11 TIME 23:53:54

ååh älska the hills<3 kikade på det tidigare. gotta love it! right? vill bo där också, tänk på all shopping!! heidi är skitfin, hon kan få en sååå mycket bättre än sepe spencer. >< älskar alla söta klänningar alla har på sig där också. jag ska dra dit & sno dom allihop. muwhaha. evil mind i've got.. ^^

tattelatte (té latte)+toast+kiwi+the hills=skön kväll!

just nu sitter jag & kikar på The PERFUME-the story of a murderer. den går just nu på tv1000. så jävla bra är den! hemsk samtidigt. den handlar om en kille som har jättestarkt luktsinne. sen jobbar han hos en parfymerare (?) & bestämmer sig sedan för att skapa världens godaste parfym. hans passion är så djup & den ger honom en sån drivkraft som ingen annan kan förstå. han går så långt som att använda doften av kvinnokroppar. han mördar kvinnor, gnider in dom i djurfett och gör det sedan till parfym. hemsk är den, men samtidigt.. vacker. ni måste se iallafall!


xoxoxo, mimi♥


our mind is so hard to understand, our passion so easy to follow. love, are both parts.


forever21 & GUESS by marciano

-.-.-.DATE 2008-10-11 TIME 19:32:24
hittade en ursöt partyklänning från forever21! vill bara ta första bästa flyg till usa och shoppa sönder mig själv, älskar verkligen den butiken! gaaaah. blir arg. faaan vill dit & köpa massa kläder... ><

kolla, så jävla söt är den! ge mig ett par högklackat till, dunka på med musiken, then i would've rocked the dancefloor baby! den är guld/vit glittrig. fast den passar ju också till andra tillfällen. vill ha...



&& vet ni vad? fick just reda på att GUESS BY MARCIANO finns i SVERIGE!!! kan ni tänka eeer hur sjukt glad jag blev? käärlek till den affären. nu fattas det bara att jag ska ta mig dit också.. det kommer nog inte hända på många år kan jag säga. haha, fan skulle dit i sommar när jag hade chansen >< tur för er stockholmsbor då kan jag säga. adressen är Birger Jarlsgatan 6. så avundsjuk jag är. jag hade ett jättefint armband därifrån som jag tappade bort efter EN DAG. jävla slöseri med dyra pengar. så kunde ju köpt en likadan, men neeeej, jag är tvungen att bo 4 h från stockholm och 10 h från usa :( MED FLYG.
har, eller jag menar HADE ett par jättefina solglasögon från GUESS också, som jag GLÖMDE i usa.. eller var det från BEBE? hm... hursomhelst, det är same shit. dom är inte hos mig iallafall :( ännu en anledning till att vara deppig ikväll.

ha det bäst allihopa (förrutom er stockholmare, er är jag avundsjuka på så ni kan slänga er i GUESS's sopcontainer)
xoxoxoxoxox, mimi ♥
sometimes jealousy is based on the fear of losing someone you love
I say FUCK THAT. är bara rädd att någon ska köpa mina saker. :( i have issues....


eye maniac

-.-.-.DATE 2008-10-11 TIME 19:06:43
några gamla bilder. enjoy




snickerscookie <3

-.-.-.DATE 2008-10-11 TIME 14:55:42
mmmmm, min syster har gjort snickerskaka! skitgott är det. sitter & mumsar i mig för fullt. ååh känner mig som en äkta tjockis, meen.. det får man vara sometimes.
håller dessutom på med mitt hemliga projoekt med linnea ♥ hahah den kommer snart ut på internet, sååå, håll ögonen öppna! okej? och NEJ det är ingen blogg. hihi^^ just keep your eyes wide open!

FÖRSLAG?
tänkte dessutom lägga in lite fler tips i min blogg. hmm.. kan ni komma med några förslag om vad jag ska skriva om maybe? skulle vara kul att se vad ni ville läsa om. 


vi har inte gjort denna, snodde bild från google. våran ser meeeeer delicious ut! hihihi.

xoxoxoxoxo, mimi♥
never be too harsh on yourself, give yourself a treat.


my photoshop has gotten a new friend

-.-.-.DATE 2008-10-11 TIME 00:51:51
har skaffat ett nytt redigeringsprogram!! har fortfarande kvar mitt gamla photoshop cs2, men den har fått en ny vän; photoscape. riktigt kul är det! fast kan inte så mycket ännu, ska försöka lära mig så småningom. jag gjorde om en gammal bild på mig, hade inte så mycket tid på mig att göra den för snackade i telefon samtidigt (a)

men ska fortsätta prata i telefon med min älskling :)
godnattt fellahs!
xoxoxoxoxoxoxoxoxo, mimi ♥
picture perfect.




vanitattelatte, alrighty?

-.-.-.DATE 2008-10-10 TIME 17:01:47
puuuh, härlig dag idag. surt att jag fick lite sovmorgon, men shit the same, det är history nu. började med klassfotografering för skolkatalogen. ungefär 1/4 var borta tror jag, where were you guuuys?! sen till slut fick vi ta bild utan dom. vi fick ta en sån här retard bild också, för kul skull. vi fick inte ha med den i katalogen >< det är bara 2:orna och 3:orna som får spexa. men vi ville ju stå ut litegrann, fast ja, iofs så gör vi ju det redan iallafall eftersom vi är INTERNATIONAL BACCALAUREATE RETARDS! about that, när jag & några satt inne i The Pink room (vårat rosa datarum bara för IB & NV) så såg vi att NÅGON/NÅGRA (?) hade ritat en ful gubbe med glasögon, böcker under ena armen och en kaffe/té i den andra handen, sen stod det: IB NERDS MUWHAHA. lite fult då x) alla mobba IB, vaaarför?! varför?! some people are just jealous because of our intelligence. mhhhm! *snaps fingers in a Z formation*
aja, sen hade vi drama. vi hade läxa men det var bara EN person som hade gjort den, haha nice. sen fortsatte vi öva på våran pjäs (yess vi ska spela upp en pjäs innan jul, wihoot). det var grymt kul! jag spelar en maffiaboss/gangsteeer's fru. jag är typ i 20-års åldern och min man är typ... 40-50? haha. yeaaaah

& vill bara tillägga att jag äääälskar vanitattelatte! erkänn, det är skitgotttt? :D
okej nu är det bara jag & matilda som förstår detta.. men jag ska förklara. vani- vanilj, tatte-té, latte-latte.
vanilj té latte! jag skulle berätta för matilda vad jag drack och snubblade lite på orden så det blev tatte latte. hihi har ni provat? det är skitgottt! vanilj té + socker + mjölk! yuuummmiee. ni måste prova, okej??

ska återgå till.. eh... kemin. eller, den gör jag i helgen.. senare alltså. typ,lördag. eller söndag kanske. ska äta mat nu! det var så längesen!!

ha det braa alla sötisläsisare
xoxoxoxooooxx, mimi ♥
don't go with the flow, make your own show.


live it love it learn it

-.-.-.DATE 2008-10-10 TIME 00:33:44


my heart in your hand & your hand in mine

-.-.-.DATE 2008-10-10 TIME 00:21:59

boy, i give you all of me, you're my precious reality
is this fate? is this a sign?
it's my heart in your hand & your hand in mine.


imorgon är det fotografering då för skolboken. i don't like ><
för vi har egentligen sovmorgon till 10.15, men nu måste vi komma tidigare för fotograferingen är 09:20, fucking shitheads som gav oss den dåliga tiden. anyhooow, efter skolan gick jag & syster in på stan i bollnäs. vi köpte french hotdog! skitgottt<3

btw, vi hade mateprov igår. gissa vad jag fick? :D
hihih jag fick...............G. allltså när jag gjorde provet kände jag att det gick skitbra! jag tänkte liksom: fan va bra det gick, jag kommer nog få MVG, eller ÅTMINSTONDE VG, troddde aldrig in a million years att jag skulle få G. fyfaan säger jag bara. jag fick 17 poäng av.. ehh.. jag vet inte, men MVG gränsen gick på 33 poäng och VG gick på 23 poäng. G gränsen var 13 ppoäng.. det känns ju.. bra. ska försöka bättra mig på mattefronten, that is a promie. that i'm probably not going to keep, but what the hey. i will try my very best felllahs!

jaag sakna min  älskling :(
puss på dig. men kan inte pussa riktigt så det blir airkiss dåå.. ><

godnatt peoples, sov sött!
xoxoxoxox, mimi ♥
Let love rule the heart, logic rule the mind and faith rule your soul.

PS.  på alla mina citat har jag en speciell font, jag undrar bara om ni kan se den eller om det ser exakt likadant ut som resten av texten? för på min dator kan jag se den, fonten heter: segoe script. men på skolans datorer kan jag inte se :s



louis vuitton

-.-.-.DATE 2008-10-09 TIME 01:01:00
ååhh nästa sommar ska jag skaffa en louis vuitton väska! det har jag bestämt nu. tänkte köpa denna sommaren men skulle köpa mobil och sånt skit istället. nästa sommar blir det av.

här i florida! min moster & hennes kompis! jag är fotograf. älskade den här shoppinggatan, den hade allt. S:T JOHN'S TOWN CENTER<3


kolla dessa två sötisar!

vilken är eran favorit? gilllaaaar båda! :D

ska sooova nu, godnatttt!!!
xoxoxoxoxoxoxoxoxo, mimi♥
every girl needs a louis vuitton.


21 days equals three weeks

-.-.-.DATE 2008-10-08 TIME 23:59:58
såg på greys anatomy idag. åååååh gud, så himla sorgligt. började böla! vaarför måste dom dööö, varför?! ååh så sorgligt. men soo goddamn entertainin' that's what i call good television folks! 
har aldrig tid att titta på mina favoritserier längre. det känns så... deprimerande?
några serier jag älskar attt glo på när jag har tid över (dom står inte i ordning!):
desperate housewives
heroes
ugly betty
gossip girl
greys anatomy
the hills
top model



nu börjar vintern närma sig (okej, hösten då -.- men jag säger vinter, för det kan lika gärna vara vinter för min del)... så då ska man ju självklart klä sig varmt and cozy! jag säger: STICKAT.
stickad mössa, mysig, stooooor som tusan långärmad tröja med varma strumpbyxor och skinnstövlar till. guuud så fint. måste skrivas upp på ''mina-nästa-shoppingerövringar-lista''! eller nån fin klänning kombinerat med stor mjuk stickad halsduk+kappa+stövlar/pumps+knästrumpor. söta rosettter på mössa eller något annat smått är uuurgulligt!

åååh nu blev jag shoppingsugen... ska kolla runt på asos lite nu. dom har sjukt fina grejer!

bara 21 dagar kvar nu älskling..<3 jag saknar dig så.
xoxoxoxooo, mimi ♥

love is the closest thing we have to magic.


so much to do so little time left

-.-.-.DATE 2008-10-08 TIME 00:12:14
har matteprov imorgon. det känns... värdelöst. historia uppsats inlämning på fredag. det känns också värdelöst. har inte ens skrivit 1 a4 >< drama läxa tills på fredag. kemi prov nästa vecka. hm.. finns säkert något mer. så är det alltid..

anyhow, tänkte treat myself med lite stylesearch (jättebra sida), surfade runt där och snubblade in på nån tråd med skönhetstips. såg två stycken som verkligen fick mig att dra på smilet:
1. här är ett idiotsäkert skönhetstips: gå fort & skratta så hinner ingen se att ni är ful.
2. gnugga tänderna med jordgubbar om ni har ett yellow smile.

haha. lite kul var det väl iallafall ^^

LÄS MIN FAIL
idag missade jag två lektioner på morgonen också. klockan ringde
vid den rätta tidpunkten. snoozade. snoozade. stängde av och
änkte: ääääsch ska bara blunda lite, det är så härligt. sen
somnade jag om och vaknade tio minuter innan mitt tåg åkte.
så fick ta nästa tåg en timme senare.
tåget stannade i en halvtimme för ett tåg som låg framför oss hade tekniska problem...


godnatt peeps
xoxoxoxoxox, mimi♥
time is valuable, don't waste it.


how to make the perfect base

-.-.-.DATE 2008-10-07 TIME 00:25:17
längesen jag lade in ett sminktips so here it gooooes. nu ska du få lära dig (om du inte redan vet of course) hur man skapar den perfekta basen! wiihoooo, put yooo hands in the aayer!
för det första måste man ju ha kvalitetsprodukter också, annars ser det... äckligt ut. men det kommer vi till sen.

FUKTKRÄMER
börja med att rengöra huden, dvs bort med ÖVERSKOTTSFETTTT! hihih. och andra äckelsaker. sen smörj in med en bra hudkräm (helst inte fet). vänta några minuter så att krämen hinner sjunka in riktigt i huden (ungefär 10 min).
mimi likes:
CLINIQUE dramatically different moisturizing gel för fet hud/blandad - 385 :-
DÉCLEOR aroma purete matt finish för fet hud/blandad - 299 :-
YVES ROCHER pure calmille för alla hudtyper - 69 :-

PRIMER
den jämnar ut och slätar ut huden och ger en fin yta som du sedan kan arbeta in din foundation på. primern döljer också röda partier, porer och gör så att makeupen sitter hela dagen. om du redan har slät hud så går det ju bra att använda primern på bara t-zonen.
mimi likes:
SMASHBOX photo finish foundation primer - 375 :-
SMASHBOX photo finish color correcting primer - 395 :-
MINE base primer - 159 :-

FOUNDATION
det är svårt att välja foundation. ibland blir det för ljust ibland för mörkt. fast vissa *hosthost* väljer ju för mörkt med vilje, men det ska vi inte gå djupare in i... har du torr hud använd en foundation anpassad för torr hud, har du fet hud använd en foundation för just din hudtyp. akta kakvarningen!!! när du köper foundation fråga om det finns små prover som man kan ta med hem. då ser du hur det ser ut i olika ljus. prova helst i dagsljus. smeta lite foundation på kindbenen så ser du bäst.
det finns tre sätt att applicera en foundation på: det gamla hederliga sättet med fingrarna (se då till att du har tvättat händerna så inte en massa smuts smyger sig in i dina porer). med svamp; det sämsta sättet enligt mig. visst det jämnar ut bra, men man slösar riktigt mycket foundation, för det fastnar i svampen. dessutom är det rena bakteriekällan. det bästa är att använda pensel. det täcker jättebra och man får ett jämt resultat. investera helst i en pensel med riktigt hår, du vinner på det i längden. bara att tvätta av med schampoo sen lufttorka.
mimi likes:
MAKE UP STORE matt foundation för fet/blandad hy - 245 :-
STILA illuminating liquid foundation för alla hudtyper - 280 :-
SMASHBOX studio seamless liquid foundation för alla hudtyper- 320 :-

POWDER
sist ska pudret på för att få makeupen att stanna. använd en stor borste till detta och borsta med cirklande rörelser.
mimi likes:
ESTEE LAUDERS so ingenious - 315 :-
SMASHBOX silk loose powder - 280 :-

sådäääär!!!
fråga om ni undrar något.
ska prata i telefon med äääälskipälski nu! godnattt!!!
xxxxoxoxxxooxoxxo, mimi ♥
always look great, cause everyday is a fashionshow.


emmanygreen.blogg.se

-.-.-.DATE 2008-10-06 TIME 21:33:59
nu har jag fixat en kompis blogg --> emmanygreen
den är inte riktigt klar ännu, ska fråga henne vad mer hon vill ha på den.
jag har gjort färgerna, bakgrunden och hennes header. tell me what you thinkkk!
haha jag är amatör (a)



ska fixa en annan blogg senare också. puuuuwuh. men det är faktiskt kul att fixa :)

ska plugga nu, ha de braa!
xxxoxoxoxox, mimi♥
if you have eyes for it, help the ones who don't.


the acclacunas

-.-.-.DATE 2008-10-06 TIME 19:45:36
sitter & försöker skriva min uppsats i historia. skriver om; the Inca women; acclacunas.
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. om jag ska ta med analys, egna tankar och sånt shit. bleeeh. this is confusing.
här får ni första stycket ur min uppsats:

" Women of the Inca society were very important. They had a lot of roles such as; wives, mothers, servants, agricultural labourer and servant virgins of the sun god. The Inca women were split into two groups which decided what kind of value the women had. Depending on what group they belonged to controlled their future way of living. There were two groups; The ''passed over'' girls, and the ''Chosen women'' also called acclacunas. The Chosen women were the women of higher value. "

jag har skrvit fyra sånna stycken, den ska vara inne på fredag. hm...
säg vad ni tycker om mitt första stycke. prettttty good eh? jag tycker det! (AA)




xxxoxxxo, mimi♥
never leave anything to the last minute, it might be too late.


starbucks is spelled l o v e

-.-.-.DATE 2008-10-06 TIME 18:23:51
jag har fått nån slags crazy coffee addiction!!! kan inte hjälpa det, måste ha kaffe varje dag! ja, inte svart, det är --> ><. kaffe latte<3
eller gevalia cappuccino's olika choklad smaker! gottttt som in i *beeep*. ni måste testa!! älskar gevalia cappuccino milko and nuts och gevalia cappuccino marabou. skitgotttt! sen gevalia cappuccino irish cream också daaaamn hella good! håller ni inte meed?
men den bäästa kaffen kommer ju ifrån legendariska älskade STARBUCKS!! några favoriter ni måste prova:
Iced caramed macchiato
Iced white chocolate mocha
caramel frappuccino,
blended coffee
caramel frappuccino, blended cream
white hot chocolate (ingen kaffe i)

skitgoda! synd att det inte finns i sverige.. >< den förgyllade min morgon varje dag i usa.


caramel frappucino with blended cream + ny manikyr OCH pedikyr, sen shopping! kan inte bli bättre!

på tåget med en bok, The giver, && en vanlig kaffe latte. oohh well, det får duga i sverige..

någon som vill tipsa om någon annan god kaffe smak?

ha de bra coffeee addicters
xxxxooooxooxoox, mimi♥
coffee makes me hyper.


cold weather? stuff your jacket with some feathers

-.-.-.DATE 2008-10-06 TIME 17:53:47
jag har fortfarande ångest över mitt hår. ni kommer få höra (läsa) mitt tjatande några blogginlägg framöver nu. hihi. försov mig idag! vaknade precis när mitt tåg åkte iväg så fick ta nästa tåg en timme senare. well, what can you dooo x) fick en timmes extra sovning iallafall!! greeat. det var skitkallt när jag kom fram. riktigt ruskigt kallt & det blååste! tur att jag har min tjocka fina jacka<3
sitter & försöker återkalla lite gamla sommarminnen. sommaren 08's minnen var dom finaste hittills. take me back or move me forward to the autumn break?


märker ni skillnaden? sur --- glad


xxxxoooxo, mimi
summer is filled with breaking the rules and standing apart
ignoring your head and follow your heart.


fucking ugly disaster

-.-.-.DATE 2008-10-05 TIME 23:55:23
bleeeeehhh. det blev extremt fult! klippningen blev fin som sagt. men TOOOOOOOO short. sen permanenten, myyygaahhd. den ska vi inte ens tala om. det gjorde så håret blev ÄNNNU kortare. så därför... ska jag platta håret hela tiden tills det blir längre eller tills lockarna har lagt sig lite...



tänk eeeer! jag som har haft skitlångt hår! har blivit av med fan... 20 cm eller mer till och med! tänk er hur ledsen jag äääär. åååh söörjer :(


xxxxxxoxoxoo, mimi ♥
big girls don't cry...


cut cut cut, no not the emo way bitches

-.-.-.DATE 2008-10-05 TIME 16:41:40
ooommaagahd. jag har klippt håret. min syster klippte på mig. det blev skitfint, men skitkooortt. :( mitt långa fina legendariska hår! it's frigggin famous! >< nu är det fem eller sju cm längre ner än boobsen. tur att mitt hår växer som sjutton då! om tre månader kommer jag trovligtvis ha lika långt hår igen.
&&& inte nog med det dear readers! jag permanentar håret nu också. one word: PAIN. jag sa åt mamma att dra åt så att dom satt lite hårdare, och DAAAAAMN! gjorde skitont. men, you know what they say, om man vill vara fin får man lida pin. sitter med en stinkande irriterande vätska indränk i skallen med en plasthuva på huvudet, & säger bara; this is the style to goo!! cause, daaamn i look good! naat.

nu måste jag passa på att läsa klart min bok på engelska tills imorgon. >< jobbigt. jag updaterar senare med bilder också!

ha det bra.
xxxxoxxxo, mimi
what doesn't kill you only makes you stronger.


yay, a new category!

-.-.-.DATE 2008-10-05 TIME 00:11:19
nu är det så att jag har gjort en ny kategori! (spana in!) har dessutom döpt om min main category till något mycket coolare! visst är jag cool^^ jag har nämligen bestämt mig att ge ut lite sminktips eller andra skönhetstips överhuvudtaget. vad tycker ni om det? svara ääärligt so i don't wasta min tid. hihi, neehråå, även om dom inte uppskattas så skrivs dom ut ändå för jag tycker det är kul att dela med mig av mina egna kunskaper! så kanske ni också kan slänga in lite knowledge
here and there.

off topic, but here it goes anyway...
jag har spräckt läppten typ. ligger på sängen med min laptop på magen (den stödjer sig liksom mot mina knän). skulle klipa foten lite bara, så jag lutade mig frammåt och rätt som det var; POHHH PANG CHOONG!!! laptopen ramlade ner och kanten slog i min läpp :( känns skitkonstigt. jag kommer se ut som ett freak imorgon.
welll... what can you do eh? x)


sleeep tight sweeties in sweden (& the rest of the world)
xoxoooxxxxo, mimi ♥
everyday is a challenge, put on your best shoes and battle them all. -cause girls go crazy at final sales.


it's your love

-.-.-.DATE 2008-10-04 TIME 23:25:43
denna är tillägnad min älskling. pusssss på dig :*





Dancin' in the dark
Middle of the night
Takin' your heart
And holdin' it tight

Emotional touch
Touchin' my skin
And askin' you to do
What you've been doin' all over again

Oh, it's a beautiful thing
Don't think I can keep it all in
I just gotta let you know
What it is that won't let me go

It's your love
It just does somethin' to me
It sends a shock right through me
I can't get enough
And if you wonder
About the spell I'm under
It's your love

Better than I was
More than I am
And all of this happened
By takin' your hand

And who I am now
Is who I wanted to be
And now that we're together
I'm stronger than ever
I'm happy and free

Oh, it's a beautiful thing
Don't think I can keep it all in, no
And if you asked me why I changed
All I gotta do is say your sweet name

It's your love
It just does somethin' to me
It sends a shock right through me
I can't get enough
And if you wonder
About the spell I'm under
It's your love
Oh, baby

Oh, it's a beautiful thing
Don't think I can keep it all in
I just gotta let you know
What it is that won't let me go

It's your love
It just does somethin' to me
It sends a shock right through me
I can't get enough
And if you wonder
About the spell I'm under
It's your love
It's your love
It's your love


virus elimination

-.-.-.DATE 2008-10-04 TIME 16:19:00
mitt virusskydd som jag fick gratis med min dator ha gått ut. det var trial på 90 dagar. någon som vet nå jätteeeebra virusskydd som faktiskt funkar? telll me!! lämna gärna en länk till hemsidan också.


shake ya booty make 'em all go horny

-.-.-.DATE 2008-10-04 TIME 16:03:28
woooh, what a night. gick & lade mig halv fem. satt och pratade med älskling i telefon hemma hos sabe medans resten satt i vargdagsrummet.
först förfest hos sabe: det tog evigheter tills resten av folket kom. vi dansade MATTEDANSEN hur många gånger som helst vafan. men det var kul iallafall! sen stack vi till en annan fest hos marco (stavning?) där var det ganska mycket folk tyckte jag, trångt var det. men träffade iallafall skittrevligt folk där! som bjöd på en massa gosaker hit och dit. hängde runt där ett tag innan vi drog till tranan på disco med en massa andra från festen.

shaake shakeee shake säger jag bara! skitkul var det. vi drog upp på scenen och dansade fast sen kom vakten och drog ner oss igen. whhoppsidoopsi! så vi ställde oss på 'miniscenen' med stången som var där ;) där gick det hett till.. jag har för mig att jag ramlade ner på golvet också när jag dansade med keso. faaan alla buttades ju!! fan ta dom. sen alla trampade på mina fina vita skor. fullt med fula märken överallt. fick skitont i fötterna efteråt (dom värker ännu, trust me), men så går det när man dansar flera timmar i sträck med tio cm klackar på sig. så jag och malin bytte skor sen när vi irrade runt mitt i bollnäs. runt klockan två tror jag drog vi till max för dom skulle köpa mat, sen hem till marco (!!??) igen där vi hängde ett tag.
taaackar till allt coolt folk!

hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag!
xxxoxoo, mimi♥
dance your way through life.



party like a rockstar

-.-.-.DATE 2008-10-03 TIME 17:21:21
ska iväg till bollnäs snart. det är disco på tranan tror jag. men först förfest hos min kära vän sabina the calculater kid (visst var det så?). det var någon annan fest vi var bjudna på också, får se om dom ska dit.
ska crasha hemma hos sabe, wihooo. x) med många fler tror jag.

vad ska ni sköna peeeps göra denna lovely friday?

have a sweet night!
xooxoooo, mmiimi♥
live for today, plan for tomorrow, party tonight!



girls like makeup

-.-.-.DATE 2008-10-02 TIME 21:10:17
lite shopppping idag då. & igår... men det var inte alls mycket, inte kläder, utan småprylar.
igår: tre bh:isar, tre trosor (spets spets spets!!), genomskinligt bh band, tre par örhängen, leggings, over knee strumpor
idag: mascara (vågade köpa en som jag aldrig provat förr, yay me!), en foundation (samma sak här, double yay!), nagellack, foundation borste

inte alls så mycket faktiskt.
den nya mascaran jag köpte var L'oréal telescopic Carbon black (jag har alltid använd den originala). den gav inte lika mycket mascara på fransarna som den första ger. vilket är ganska bra faktiskt eftersom fransarna då inte klumpar eller kletar ihop sig så lätt. den torkade rätt fort också. om det är bra eller dåligt avgör ni själva. själv tycker jag om att använda lite blötare (inte för blöt) mascaror. men den här funkade skitbra!! separerade fint, gav långa fransar. här har ni en liten bild.

jag använder iiiinnnnteee ögonfransböjare, jag har alltid haft något emot dom. men använder dom ibland bara om det behövs nåt litet extra

mascara tips (detta funkar iallafall på mig):
- sicksacka försiktigt från rot till topp (inte såhär skitstort, utan med småååå rörelser)
det ger mer mascara och separerar
- använd en pincett om ni ska ta bort klumpar eller liknande
mycket bättre än nål som vissa brukar använda (min kompis stack sig i ögat en gång)
- skruva på hylsan när du drar upp OCH ner den igen
detta hindrar att luft kommer in i tuben & gör så att mascaran inte torkar ut
- pumpa ABSOLUT inte upp & ner
mascaran dör efter en vecka..
- om du måste böja fransarna, böj innan i tre steg
först vid roten, sen i mitten, sen nästan vid topparna (då får du en sån snygg båge)
böj INTE efter att du haft på mascaran
- för att få fylligare och ännu mer volym/böjda fransar:
använd först din vanliga mascara
vänta tills det har torkat
använd sedan en lite drygare (går bra att använda en gammal mascara också) och måla på
VOILA.


frååågor?
hoppas det hjälpte x)
xoxoxoxox, mimi♥
mascara was invented so that girls could have something to blame on if tears didn't roll down their cheeks everytime they got dumped.


the smell of gasoline in the summer heat

-.-.-.DATE 2008-10-02 TIME 13:43:41
sitter i The Pink room (IB:s grupprum/datarum typ) med matilda och försöker skriva en uppsats om The Inca Women. men det går inte så bra, för fastnar jämt här eller på bilddagboken. hm.. i have issues. >< anywhooo, saknar inte ni sommaren? jag gör verkligen det! tittar man ut nu är det bara grått och regnigt. det enda som färgar tillvaron är alla fula löv. okej, mysigt är det.. men, inget slår sommaren!! värmen, stranden, hoppa studsmatta!! den tiden då man kunde gå runt i HOTPANTS! <3 ååååh.. take me back please?



jag tipsar er att lyssna på denna låten: white houses-vanessa carlton
den är sååå... gaaah... somrig. lyssna baraa!!

FUCCCCKING, PISSSA PÅ ER BACILLER
är sjuk! igen! den som gick över för ca två veckor sen!! faan faaan fuck you bacillller fan ta err >< har nyst fem gånger i rad nuu, inte kul! dessutom ekar det i datasalen också. som tur är så är det bara jag & matilda här.


take care,
xoxoxoxoxoo, mimi♥
so true: summer love, midnight kisses, shooting stars, secret wishes..


off to school

-.-.-.DATE 2008-10-01 TIME 11:38:23
idag börjar vi klockan 13.45 och slutar 15.05, härligt härligt! men mitt tåg går 12:08 så det är lite surt.. men men, får väl stå ut iallafall. snackade med älskling i telefonen igårnatt och råka sooomna. :o igeeeeen. x) vaknade halv fyra och insåg att telfonen fortfarande låg under mitt öra, haha.

ja, nu måste jag klä på mig och bege mig av.
sköt om er
xooxoxoox, mimi♥

life: live , love it, learn from it.


shoppping issues?

-.-.-.DATE 2008-10-01 TIME 00:05:53
har shoppat idag, igen(!), med rebecca. fast med mina egna pengar denna gången (a). meeeen, jag köpte ingenting typ, bara en mössa+tum vantar i babyrosa med rosetter (hade typ inte mycket pengar kvar på kortet). skitsöööta! var dessutom ute efter en senapsgul väska som jagf hade sett innan, men den fanns inte längre :( så ledsen jag blev.


färgen är mer babyrosa i verkligheten, ljuset var inte så bra här.



när jag kom hem idag hade mamma satt in pengar på mitt kort, så jag kunde ju shoppa ännu mer!! det ska jag göra imorgon. ska nog stanna kvar i bollnäs lite efter skolan & shoppa loss litegrann. inte för att det finns mycket, men det är ju alltid nånting. ska också passa på att äta french hotdog, något som jag inte gjort på länge (a) måste göras snart! skitgotttt.


FRÅGOR ANGÅENDE BLOGGEN, SVARA ERA BLOGGNÖRDAR
har några frågor som ni jätttegärna får (måste) svara på:
1. hur ändrar man färg på texten i ett blogginlägg?
2. hur gör man profilbilden större? (hur stor bild jag än lägger in så förblir den ändå lika liten)
3. hur lägger man in en sån ''poll'' (<--engelska) i kanten av bloggen? har sett att vissa har. det är typ en fråga, sen kan andra rösta/svara.

tacksam för svaaar!!

xoxoxoxoo, mimi♥
do what makes you happy
be with the ones who makes you smile
laugh as much as you breath
&& love as long as you breath.