we might have missed a line or two

-.-.-.DATE 2009-01-31 TIME 12:30:51
HELLO GORGEOUS PEOPLE OUT THERE! how's it goin' for ya?
welll, sorry för att jag inte har uppdaterat på EN DAG, hehehe, men har vart såååå upptagen med teaterföreställningen. igår var det premiär för IB2:s teater produktion The House Of Bernarda Alba. jag lovar er, jag såg asful ut. haahaha. bilder kommer senare, för jag har lite bråttom nu. ska vara i teaterverkstan HELA dagen idag för vi har två föreställningar (15.00 och 19.00), jag ska vara där om en halvtimme. SHIT DAAMN -.-



aawwwh i'm cute!!! hehe... bull

-.-.-.DATE 2009-01-29 TIME 19:11:13
take the quiz you guys! what is your true personality? just one click away ♥
jag vet att det inte stämmer och så, men det är kul :D hha sååå rastlös är jag liksom. sitter och gör en massa quizes (a) men ska snart iväg på fest :D YEP YOU HEARD ME. IMMA PARTY ON A THURSDAY, cause that's how IB STUDENTS ROLL ;)

jag märker nu att jag har börjat skriva om vad jag gör på fritiden, förrut var det mer skola. bara för jag har mer tid nu, jag skriver allt eftersom istället för att skriva allt på kvällen då jag kan glömma bort typ, allt jag har gjort under dagen (a) haha :D


- i know, right!!?
kidding...




it's never wrong to love yourself.


i wish you were here 'cause i miss you so damn much

-.-.-.DATE 2009-01-29 TIME 16:44:05
gjorde nyss mat, stekte köttbullar! && GUESS WHAT YOU GUYS?! detta är tredje gången jag använder spisen i min lägenhet men även OCKSÅ TREDJE GÅNGEN jag glömmer att stänga av spisplattan... jag gick in i köket och kände värsta varma luften och insåg då att spisplattan fortfarande var på. hehe. silly me ^^ pratade även om betyg idag på historian. det gick ju, aah.. pretty smooth i guess?

howard (history teacher)- so, how well do you think your doing in history?
jag- hmm... *tänker lite* i don't know? not so well?
howard- well, that depends on what goal you're trying to reach. i mean, if you're trying to reach an mvg then you're not doing so well. a vg is possible for you though, but right now you're definitely at g.
jag- ok.. well, i can tell you that my goal is definitely NOT mvg... hehe. but maybe.. a vg?
howard- you're on your way to a vg, so it's not impossible for you to reach an mvg.
jag- right... -.-



lite tidigare inköp :D


rosa tandborste från jordan, SIZE SMALL :D skitbraaa tandborste, såå mjuk (a)
natusan 24hour moisture hand cream, THE BOMB!! just buy it ppl!
nivea light kiss, jättelätt på läpparna och återfuktar bra :) men för parfymerad..


don't be to dependent on other people, at one point you are gonna have to stand alone.


memories that never fades

-.-.-.DATE 2009-01-28 TIME 23:52:55
tänkte lägga upp lite bilder från 2006-2008 :D enjoy! KOMMENTERA GÄRNA, thank you sweeteli sweet cupcakes ♥








 
 


knock knock knock on the door

-.-.-.DATE 2009-01-28 TIME 16:57:52

har nyss diskat (pheeew, tufft att bo ensam!!) och ska snart iväg till teaterverkstan med sabe och träna på IB2:s teater produktion: The house of Bernarn..... nånting nånting, kommer inte ihåg x) hehehe. den är på engelska iallafall. idag tog jag sovmorgon till kvart i tolv ;) orkade inte vakna klockan åtta så drog till skolan kvart i tolv istället, då vi hade lunch (h) missade svenska, matte och historia. but it's all good. imorgon blir det partyy hos bella som fyller år! :D tur för oss att vi börjar 11.40 på fredagar =D igår mitt i natten kom SECURITAS hem till mig och gav mig en fucking varningslapp där det stod att det var klagomål på störningar hos mig. OFTA LIKSOM -.-


never give up on faith


GUESS THE SONG

-.-.-.DATE 2009-01-28 TIME 16:42:59
gjort en liten video där ni ska gissa vilka disneylåtar som sjungs :D ange NAMNET PÅ LÅTEN och NAMNET PÅ ARTISTEN/FILMEN.
small clues will appear in the video. hihih.




freaky convo much?

-.-.-.DATE 2009-01-27 TIME 20:45:36
A CONVO BETWEEN ME AND MY GIRLFRIEND LISA =D
please excuse my extremely bad spelling, BUT i was typing with my eyes closed. naah, kidding. but seriously, i used my left hand only..





know your facts right

-.-.-.DATE 2009-01-27 TIME 20:34:19
till anonym, eller nina, eller whatever. hehe..
jag har redan sagt från början att min stil inte är märkvärdig alls, men folk gillar ju att kolla så varför inte lägga upp ändå liksom? ^^ mer bilder i bloggen också, haha. men jag är inte ett modefreak (som jag brukade vara för längesen, de dagarna är förbi nu... unfortunately. haha), men om du vill ha fler skönhets tips, skriv gärna VAD för slags skönhets tips.

THANK YOU.

för övrigt så har jag vart nere på stan och fikat DYRT (enligt andra hahahah) med matilda =D vi tog oss en muslie macka med kyckling curry-röra, sen åt vi glass: vanilla and chocolate cookies, mint choklad :D



outfit for today

-.-.-.DATE 2009-01-27 TIME 20:12:05


kofta - MQ, 599:- eller 699:- can't remember^^
linne - american eagle, $19
jeans - abercrombie & fitch, kommer inte ihåg priset
väska - victoria's secret, $58 men jag fick den i present av dom =D
skor - din sko, 129 :- på rea




the one who said money can't buy happiness obviously didn't know where to shop ;)



studying on my own

-.-.-.DATE 2009-01-26 TIME 21:10:00

jag vill ha tillbaka mitt långa fina hår :( det är inte en utväxt ni ser, mitt hår är helt ofärgat. det är typ blixten eller nånting som fuckar upp allting. har inte färgat sen sjuan :D men erkänn, visst var det fint? :( vill ha tillbaka!!!

har umgåtts med snyggingarna sabe, keso och moa idag :D askul kan jag lova. fyfan vad jag har skrattat. jag tror att jag och keso är typ, lika dumma båda två... hehe. keso och moa stack precis hem nu, och sabina stack hem tidigare :) vi satt och snackade och hade bara allmänt kul. sen till veckan ska vi ut och äta jag, moa och ksenija. LÄNGTAR!

jag- asså keso, du och jag har typ lika stor iq
keso- nää, jag har större, heheh
(sabe i bakgrunden- du menar lika liten..)
keso- alltså jag har 1 och 20 i iq, medelvärdet är 90 typ
jag- ofta du har 1 och.... HAHAHAHAH keso!!! har du 1 KOMMA 2 i iq, HAHAHAHAHA x)
keso- ojjj jag mena 120!!!
sabe- asså ursäkta men jag kan inte vara nära er!

vi sa så himla många dumma saker så man kan nästan skriva en hel bok av det. hehe. :D
nu ska jag plugga. svarar på era kommentarer senare. taack för era kommentarer förresten, fortsätt kommentera och prenumerera :D



byebye darlin' :'(

-.-.-.DATE 2009-01-26 TIME 18:40:57
svar till mimisreader:

jag använder just nu en gammal samsung w850i, har blivit så fäst vid den så vill inte byta, MEN jag är tvungen..  eftersom denna mobilen, som faktiskt har överlevt x antal olyckor (den har till ex. blivit dränkt) nu börjar bli lite... ahh.. störd. skärmen blir vit hela tiden och allt skit. så måste skaffa ny telefon. men vill INTE ha en sån värsta high tech här, utan jag vill ha en liten, söt, rosa, enkel telefon och har nu hittat THE PERFECT ONE!!!! :D den är såååå mig, hihi. nokia 7373, bryr mig inte om om den är dålig, den är sjukt söt! håller ni inte med? :D



andra mobiltips som uppfyller mina krav? :D
kom ihåg, INTE avancerad, den ska vara liten, söt, rosa & enkel :)



outfit for today

-.-.-.DATE 2009-01-26 TIME 15:52:31
jag GLÖMDE min kamera i ljusdal så fick ta bilder med fucking sepe webcam -.- en sån här dålig som redan finns inbyggd i laptoppisar (jag vet att man inte säger sådär, hehe). anywhoozers, här kommer today's outfit! what do ya think?

förresten, tröjan ser ut att vara kortare än vad den egentligen är, jag lovar den är längre!!

stickad kofta - hollywood 499 :-
vit bas t-shirt - h&m 129 :-
blått linne - abercrombie & fitch $12.99
strumpbyxor - åhléns 149 :-
 

väska - nån väsk/sko affär i usa, hehe $79.99
halsband - vietnam på nån billig marknad, för säkert typ 3000-5000 dong = 1,50-2,50 svenska kronor?
armband - aéropostale (tror jag) för runt $19



mimi speaks out

-.-.-.DATE 2009-01-25 TIME 21:10:52
angående mitt tidigare, ganska så långa inlägg: I'M SORRY I LOVE YOU, så måste jag bara säga tack så jättemycket till alla gulliga själar där ute som bryr sig ♥ men jag var tvungen att ta bort hela det inlägget p.g.a personliga skäl. men till alla er som undrar: det är bra mellan oss nu och jag älskar honom :) ♥ true love conquers everything.

och fortsätt PRENUMERERA och KOMMENTERA på min blogg, blir skitglad när jag ser det! :D jag lovar att jag kommer svara på era kommentarer snart, men just nu har jag så sjukt mycket plugg och har prov i fysik på tisdag. MIMI GETS NADA! fuck that shittt.

just det, nu sitter jag ensam i min lägenhet och äter flingor. hihi. gotta love it. men nu ska jag fortsätta plugga.
kisses to ya'll.


love will always be tested by different temptations, but only true love will survive.


facial masks

-.-.-.DATE 2009-01-25 TIME 20:55:52
tänkte tipsa om bra ansiktsmasker som jag gillar =D jag har provat alla dom här maskerna och ger er endast min egen åsikt om dom här produkterna, jag menar, resultaten varierar från person till person!
skölj gärna ansiktet med varmt vatten innan du sätter på ansiktsmasken, det öppnar porerna och gör det lättare för masken att tränga in i huden. det går lika bra att ånga ansiktet :D

MARIO BADESCU-DRYING MASK
hudtyp: fet, blandad
vart: eleven.se
hur mycket: 229 :-
betyg: ♥♥♥♥♥
kommentar: min favoritmask! älskar denna. den torkar ut finnar innan dom ens hunnit ploppa upp, tar bort överskottsolja, minskar talgproduktionen och efterlämnar ett rent ansikte. man känner sig så himla fräsch efteråt och huden känns riktigt ''lätt''.

YVES ROCHER-DJUPRENGÖRANDE MASK MED CITRONSKAL
hudtyp: alla
vart: yves-rocher.se
hur mycket: då jag köpte den var det extra pris; 2 för 20 :-
betyg: ♥♥♥♥♥
kommentar: den luktar citrus och känns lätt mot huden. man kan liksom göra en massa miner utan att masken spricker ^^ den rengör verkligen på djupet och ansiktet känns klart och friskt. minus för att jag blev en aning röd vid första användningen.

MARIO BADESCU-AZULENE CALMING MASK
hudtyp: känslig
vart: eleven.se
hur mycket: 226 :-
betyg: ♥♥♥♥
kommentar: den här passar dom som har känslig hud och lätt blir röd av hudprodukter. efter flera dagar så är huden fortfarande jättefin, len och mjuk! lugnar huden.


CHOKLAD ANSIKTSMASK

½ dl vispgrädde
2 msk kakao
1 msk malda havregryn
1 msk rinnande honung

blanda ovispad grädde, havregryn, kakao och honung i en bunke.
vispa tills blandningen blivit tjock
applicera på ansiktet
vänta några minuter, tvätta sedan bort med varmt vatten.




i'm sorry i love you

-.-.-.DATE 2009-01-24 TIME 23:56:28

text borttagen.



imma target for the old perves in town

-.-.-.DATE 2009-01-24 TIME 02:57:47


såg ett jättefint inlägg i min pojkväns blogg, kolla här ♥ ååh, så gulligt var det! jag älskar dig bby boy :) tänkte bara ta det här inlägget lite fort nu, för jag ska packa upp och sånt shit. jag är hemma i ljusdal nu, åker till lägenheten på söndag. alltså jag stod på stationen idag och väntade på tåget och där stod det tre fucking alkholister som fucking snackade om mig... SKITÄCKLIGT. jag stod i jacka då såklart, klänning och sånna nylonstrumpbyxor (hade 3 stycken på mig HAHA). sen så hör jag en av dom: kolla där har du en som inte har några byxor på sig, HEHEHHEHE. jag visste inte ens att dom snackade om mig då så jag total ignorerade. sen ser jag att en tjej brevid mig kollar på mig hela tiden, jag ba: WTF LIKSOM. WHYY??!! sen hör jag en av gubbarna igen: tåget kommer ju inte förrän 20-28 minuter då kanske man har tid att pipipipipipipp HAHAHAHAH. *dom andra gubbarna skrattar med honom* sen kollar dom på mig och jag tycker det är såå jäääävla äckligt, kände mig verkligen illa till mods alltså. sen säger dom: men kolla dåå, hon har inga byxor!! sen säger en av gubbarna till MIG såhär: tjejen, du har inga byxor på dig va? jag: EH JOOO?!! det ser du väl? gubben: äsch då.... sen fortsatte dom sådär och skrattade hit och dit, asså FAAN BLEV SKITARG. orka snacka om mig sådär, jävla peddo/alco/perves!! det värsta var väl också att dom snackade såå JÄÄVLA HÖGT så alla på hela stationen hörde hur otroligt äckliga dom var. EEWWUUU. nasty shits. alltså om det inte hade funnits nå folk där så hade dom säkert våldtagit mig eller nåt x) dom får väl kolla in nån i deras egen ålder... typ... 45-50... hehehe.

okej, nu har jag klagat färdigt. nu ska jag iväg och packa upp min smutstvätt (h)

ciao ♥


it is never too late to start hoping.



something about me

-.-.-.DATE 2009-01-23 TIME 20:38:57
1. namn - mi pham
2. Bor - ljusdal och bollnäs
3. Syskon - maria, linn, kevin
4. Ålder - 16
5. Född - 1992
6 Ögonfärg - mörk brun
7. Längd - 165 cm
8. Sko storlek - 37/38
9. Höger eller vänsterhänt - höger
10. Stjärntecken - tvillingarna!
11. Hårfärg - svart med typ, bruna nyanser? jag har skitkonstig hårfärg. hehe (inte färgat heller =D)

DAGENS..
1. Låt - jewel - you were meant for me
2. Saknad - älskling ♥
3. Kläder - blå/vit skjortklänning, strumpbyxor
4. Smink - foundation, puder, mascara, VICTORIA'S SECRET LIPBALM<3
5. Underkläder - nuuthin.. hehe kidding. rosa bh & rosa spets trosor^^
6 Mat - broccoligrattäng<3
7. Köp - björn axén hårvax, nivea light kiss lipbalm, halebop 100 kr refill
8. Göra sen - don't know
9. Godis - jag äter inte godis!!!! :D
10. Pinsammaste - halkade ute två gånger med en resväska , väska och laptop väska som packning....

1. Tycker du om att plocka svamp - hahaha oofta x)
2. Tycker du om godis - neeah
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - NEEVAH
4. Äter du oftast nyttig mat - tycker jag att jag gör
6. Är du stark - aaaah =D
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - ehh..... magen! haha skoja. armarna eller benen tro jag
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - oftast inte
10. Du ger mycket komplimanger till andra - hm.. aah ibland
11. Är du nöjd med ditt förnamn - jo, ibland :)
12. Du tycker att du själv är smart - ja alltså, jag är faktiskt smart.
13. Vad är det sämsta hos dig - eehh blir lätt frustrerad
14. Vad är det bästa hos dig - jag är jämt glad och positiv :D
15. Har du bra självförtroende - ibland!
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - jag vet inte, ganska så många ^^
17. Du tycker om att vara med killar - bara min kille!
18. Känner du dina grannar - hahah neej, mamma & pappa gör
19. Vad har du för färg på dina underkläder idag - rosa har jag sagt.. -.-
20. Använder du BH varje dag - inte på fredagar, hehe... jk
21. Svär du ofta - nevaah eevah bby

22. Gillar du skolan - ja :)
23. Har du någon gång skolkat - hehe...
24. Spelar du något instrument - nej, men vill :(
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - fotboll, yoga
27. Har du några tatueringar - nej, men vill!
28. Har du några piercningar - yesbox
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - spegeln som kollar på mig! every single day bby ;)
30. Tycker du om djur - jo då

Brukar du
1. Sova - alltid
2. Ta mediciner du inte borde ta - nej
3. Röka - passiv rökning när jag är med älskling?
4. Snusa - eeewu
5. Dricka - kan hända.. ;)
6. Skada dig - när jag ramlar eller går in i saker? ja..
7. Klä dig i svart -sometimes
8. Hata folk - don't be hatin on ppl, make love ♥
9. Lita på folk - maybe too much?
10. Skada dig med flit - neeah!
11. Drömma mardrömmar - jaa :(
12. Gå i skolan - yes
13. Gå i kyrkan - helll noo
14. Ljuga -hela tiden - neah :o
15. Vilja dö - kan hända.. :(

NÄR...
1. Åt du senast - nån timme sen
2. Läste du ut en bok senast - det var ett bra tag sen
3. Köpte du något senast - hmm, några timmar sen
4. Svor du senast - nyss :D
5. Sjöng du senast - sjunger nu!
6. Klagade du senast - nyss
7. Klantade du dig senast -eehh, don't know

Har du
1. För många vänner - man kan aldrig ha för många vänner
2. Förföljelsemani - say what?!
3. Någon annan psykisk sjukdom - neeah, i'm perfectly normal
4. Skadat någon - joo
5. Färgat håret - flera år sen!
6. Några piercnings - ja sa jag juuu
7. Några tatueringar - har jag inte svarat på denna redan? :o
8. Egen dator - yes : D
9. Gjort bort dig rejält - hahaha ALL THE TIME
 

Är du
1. Snäll - alltid
2. Snygg - tycker jag inte
3. Söt - nej.. :(
4. Lång - normal?
5. Kort - nej :) eller jo... eller. om jag står brevid nån lång :D
6. Klantig - jaa. haha enligt folk då.
7. Tönt - ibland :D
8. Tjock - joo, faktiskt
9. Smal - hahaha nej
10. Romantisk - so corny



cheetahlicious

-.-.-.DATE 2009-01-23 TIME 19:40:01

kollar på cheetah girls 2 one world som går på disneychannel nu =D wihoo. synd att raven inte är med längre :/ ska fortsätta kolla nu. see ya!


"sometimes what you wish for
isn't what you really need
"




this brings me back to the old days

-.-.-.DATE 2009-01-22 TIME 23:06:27

kollade igenom mitt usb minne och såg en massa fina bilder =D kolla, blir ni inte sugen på godis nu eller? DON'T YOU FEEL A CANDY CRAVING COMING ON? EHH? EH? EH?! :D i know you do. hittade också en bild från nians bal. haha.

VART ÄR JAG?!





sometimes i close my eyes and smile
for yesterday .




art by mimi

-.-.-.DATE 2009-01-22 TIME 16:56:01


jag lekte lite på historian eftersom jag hade så tråkigt. hihi :)



what did mimi wear today

-.-.-.DATE 2009-01-22 TIME 16:49:14
stressade som fan imorse så jag bara slängde ihop nånting, inte så värt att kolla på. men ahh... hehehe. here you go!



jacka - gina tricot 299 :-
klänning - carlings 349 :-
nylonstrumpbyxor - ingen aning, hade bara hemma =D
stickade benvärmare - h&m 129 :-
rosa skor - din sko org. pris: kommer inte ihåg, rea pris: 129 :-



how to put in your header

-.-.-.DATE 2009-01-22 TIME 16:17:47

jag har fått en fråga från emma om hur man lägger in ''fyra bilder'' som header. så tänkte att jag skulle lägga ut en guide med bilder :)

svar: det är inte ''fyra bilder'' utan det är fyra bilder (haha!) i EN bild. jag har gjort den här bilden i photoshop, då jag har klistrat in olika bilder och skapat EN bild. seda laddat upp den här. okej, here it goes!

STEP ONE
skapa en header i nåt redigeringsprogram. gör precis som du vill.


STEP TWO
ladda upp bilden på bloggen. gå in på SKAPA/BILD tryck sedan på BLÄDDRA.


STEP THREE
tryck på den lilla miniatyr bilden till vänster, sno koden uppe i adressfältet.


STEP FOUR
gå in på DESIGN/STILMALL
leta efter # header {
klistra in koden mellan (koden ska vara här)
tryck på förhandsgranska, om hela din header inte syns, ändra måtten på t.ex width och height.


när du är nöjd, tryck SPARA STILMALL.



blog award -yay, yippie yay!

-.-.-.DATE 2009-01-21 TIME 20:23:14
Jag har fått Bloggutmärkelsen av linnea && nilla.



UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar,ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa.



 

jag har valt dessa:

ewie
 -riktigt söt blogg med bl.a mode & smink
                                                                         robin -musik, dans och mycket mer. kreativ blogg. dessutom my bby boy ♥
                                                                         almeida -en tjej med riktig skön stil
                                                                         linnea -charmig blogg och här kan ni bl.a höra denna ängeln sjunga
                                                                         nilla -så cool blogg! massa musiktips från denna gobiten




let's talk swenglish

-.-.-.DATE 2009-01-21 TIME 15:56:58

whatttupp peeps?!!
jag sitter och mumsar i mig croissanter, passionfrukt, grovt bröd med kyckling pålägg (hatar skinka) och självklart ett glas juice att skölja ner det hela med. i know what you think!!! DAAMN THAT'S HELLA MUCH. men inte mitt fel att jag blev så hungrig efter skolan :( i need fuel to keep on going!!! anywhoozers lazy losers, i have rehearsal (i'm participating in a play, buuuh-oring!) at five, so i better hurry up finishing my homework due tomorrow. gaaash, it wasn't my intention to write this lil' quickie in english. hehe. okej, jag byter till svenska. alltså, dom har tagit bort tv-kanalerna i alla lägenheter här!! WHO KNEW?! NOT ME! jag åkte hem över helgen, sen när jag kom tillbaka och tryckte på tv:n så märkte jag att inget fungerade. jag trodde att det var den här antennen som var helt knasig, så jag försökte fixa den, men det gick inte. nästa dag får jag reda på av mina kompisar att dom tagit bort kanalerna och att man måste skaffa BOX. AAHMAAHGAD. kunde dom inte ha förvarnat liksom? nu kommer jag vara utan tv i en hel maddafakking vecka. fucking horseshit...


EARLIER AT HISTORY CLASS....
vi fick tillbaka provet i historia idag, hehehe... aah. jag fick.. aah; good, och +pass, så ja, ig fick jag inte :D
var så jävla trött idag på historian, jag typ däckade till lite ibland sådär. howard (historia läraren) märkte nog det..

howard- i'm gonna keep on doing this so that you guys wont fall asleep MIIIII!!
jag (kollar upp från bordet med död blick) - huh?

so, how's your day been? =D



live life with no regrets, because everything you've accomplished has shaped you into the person you are today.



i can give you a manni

-.-.-.DATE 2009-01-20 TIME 22:19:04
just finished math, pheeeeew! eller ahh, det var inte så jobbigt. använde ju miniräknare, så det gick som på räls. målade naglarna samtidigt också, fransk manikyr!! älskar att måla naglarna, det är så mina naglar lyckas hålla sig långa så länge.



såhär gjorde jag:
♥ tog bort gammalt nagellack med nagellacksborttagningsmedel (så långt ord :o eller det kanske inte sitter ihop? haha)
♥ tvättade händerna med tvål
♥ filade på sidorna av nageln, och på toppen så dom blev jämna
♥ jämnade ut nagelytan med en buffer
♥ borstade bort eventuellt nagel ''spån'' från naglarna med en gammal rouge borste (man kan använda handduk med)
♥ målade ett lager med ett aningt färgat baslack (L'oréal), låt torka
♥ målade sedan nageltippen med white nail tip (L'oréal), låt torka ordentligt
♥ avslutade med ett lager top coat (Yves Rocher Growth and Beauty nail duo)

ALL FINISH :)



hell to the no to candy

-.-.-.DATE 2009-01-20 TIME 20:04:55
har nyss vart på ica kvantum med keso och handlat lite mat. tänk er, detta är första gången jag handlar mat till mig själv  helt ensam :o men det gick bra för jag hade ju keso :D vi var riktigt nyttiga. om ni kollar på bilderna som kommer där nere så kommer ni se att vi inte var och nosade runt godis/chips hyllorna nånting alls! istället så gick vi till müsli hyllan, så nyttiga vi är! eller aah, jag måste erkänna att vi fastnade vid desserterna och glodde en stund innan vi tvingade iväg oss därifrån. riktigt gott såg det ut att vara... har precis stekt oxpytt (pytt i panna fast utan korv och allt äckligt, det är oxkött!), färdiglagat och fryst OF COURSE! måste medge att jag råkade bränna den lite, heehhe, BUT WHAT CAN YOU DO? x) gott ändå :D

förresten så har matilda sträckt sin söta rumpa, så hon kan inte gå. hahaha. alla pussar på den!





gash i am so fake

-.-.-.DATE 2009-01-20 TIME 17:47:00
lekte runt med effekterna på photoscape. här är en effekt som heter ''bloom'' tror jag =D





ORGINAL



sitting here along up in her room

-.-.-.DATE 2009-01-20 TIME 13:51:14

keso - mimi

har håltimme till 14.20, så jag stack hem :D fan vad härligt. jag kan liksom komma och gå hursomhelst utan att komma försent eftersom det tar ungefär 3 min att gå till skolan från mig ^^ sen har jag fysik i typ... 1 h och  40 min. not cool. sitter och käkar friterade kycklingklubbor :D mmmmmh så gott. fan vad tjock jag känner mig, hehe. efter skolan ska jag och snygg keso dra till ica och handla :D hade ingen mat så kunde inte käka frukost imorse :( jag vet inte vart ica ligger heller dessutom, men enligt mina bollnäsvänner så bor jag tydligen riktigt nära ica. HAHAH x) WHO KNOWS?!



it is always worth struggling, the key is in the journey.


i'm back in ballnose

-.-.-.DATE 2009-01-19 TIME 23:16:06

så, nu sitter jag hemma i min lägenhet i bollnäs igen. åkte med tåg klockan 18.10 och kom fram 18.50, tog sedan bussen till lägenheten. DET BEHÖVDES VERKLIGEN, i can tell you that. jag hade VÄRStA PACKNINGEN, SOO INCREDIBLY HEAVY. det tog verkligen på ryggen, hehe. men tur då att bussen stannar precis utanför där jag bor. har duschat, städat och packat en massa. jag kunde inte ta med lika mycket saker som jag ville hemifrån till lägenheten eftersom jag inte skulle orka bära allt :( så det får bli nästa helg, hehe ^^ men tog med lite grejer iallafall :D smink, mer kläder, småsaker, och fotoramar etc, sånt shit ni vet. juste, några av mina solglasögon också, eller aah, tre stycken. haha. ska snart iväg och platta håret, sen dricka lite COCOS TÉ, mimi loves ♥ och sedan plugga lite.




isn't it worth meeting the other person halfway?


my favorite color of all times

-.-.-.DATE 2009-01-19 TIME 00:36:19
har typ packat en massa idag. ni vet sånna småsaker till min lägenhet. mest ROSA saker, well you know why ^^ hehehe. jag har typ bara rosa saker, som kolla här; jag har BARA rosa bodylotions. min handkräm är rosa och kommer från victoria's secret. min tandborste är rosa. min pincett är rosa. mina stearinljus är rosa. mina DISKHANDSKAR är rosa. haha jaa, the list can go on forever =D har suttit och skrivit ut en massa bilder från våran digitalphoto printer or w/e it's called. imorgon ska jag åka till bollnäs till min kära lägenhet som säkert har saknat mig jättemycket ♥



how can you be strong when there's nothing left to hold on to?


it's in our nature to gossip

-.-.-.DATE 2009-01-17 TIME 23:24:18
snackar med lisa nu, har en massa skvaller att berätta :D skitkul är det. hon gillar det :D det var så längesen jag snackade såhär. hahahahha. alltså med lisa (a) hon kanske kommer ner till mig nästa fredag till min lägenhet :D wihoo.

förresten jag är hemma i ljusdal igen. jag åker ner till min lägenhet på måndag eller söndag kväll :)




new years dress

-.-.-.DATE 2009-01-17 TIME 23:12:59

min nyårsklänning. lite sent ute, men haha hittade ingen bättre bild (a) fast man ser inte så mycket av den heller, på grund av jackan, men det var så jävla kallt :o klänningen är från golddigga =) det är en axelbandslös klänning och den slutar ungefär där den slutar på bilden. haha





well of course

-.-.-.DATE 2009-01-17 TIME 22:30:22
joel- vänta, det är du som är mi va?
jag- aah?
joel- alltså min kompis, pontus, tycker att du är skitsnygg
jag- jaha?
joel- men alltaså du får inte säga till han att jag har sagt för då blir han skitarg
keso- du vet att hon har kille va?
jag- jaa!
joel- jo, såklart du har kille, alltså, ja men det är ju klart att DU har kille. såklart duu har. bara kolla!



today's outfit

-.-.-.DATE 2009-01-17 TIME 21:29:06
jag tror jag ska börja lägga in vad jag har på mig eftersom en hel del har requestat det =D men alltså... jag har inte ens märkvärdiga kläder på mig. HAH. shit the same.


rutig skjorta, vero moda 499 :-
tights nudie, åhléns 2-pack 129 :-
högklackade boots (dom är bruna, inte svarta), din sko org. pris 799 :- rea pris 299 :-



i might be confused at times

-.-.-.DATE 2009-01-17 TIME 21:21:41
igårkväll var jag med moa och ksenija :) vi kollade på blondinbella när hon var med i let's dance. keso är riktigt besatt av henne, haha. jag och moa mobbade blondinbella bara för keso var så obsessed ^^ vi satt och sminkade oss och sånt där, you know girly girly stuff :D sen senare drog vi hem till sara & emma & hade det trevligt i deras lägenhet. knallade hem vid två eller nånting och jag måste säga er: FY SJUTTON VAD KALLT DET VAR. dessutom visste jag inte ens åt vilket håll jag skulle. hahaa. för alltså, det var helt confusing :| lägenheten låg dock bara ett tiotals meter från emma och sara. hehehe. TACK FÖR KVÄLLEN TJEJER :D


sen skola idag då (a) öppet hus var det. så vi hade tre lektioner (en lektion var på 30 min), det var historia, engelska och matte. det var faktiskt riktigt kul! vi började 11.15 och slutade 14.00. så nu får vi alltså ledigt hela måndagen :D wihooo.



yesterday's outfit

-.-.-.DATE 2009-01-16 TIME 15:12:17

tänkte lägga in en bild på gårdagens outfit.
och som vanligt (eller för det mesta) så har jag på mig mina älskade uggs ♥

halsduk nyinköpt från åhléns 199 :-
kortärmad blus VILA 349 :-
vitt linne från american eagle $25
jeans levi's (köpt på rea) org, pris 899 :- mitt pris 450 :-
uggs från skohuset 399:- eller 499:- kommer inte ihåg. hehe. eller var det 599 :- ? hm..






she's a stud fo' sho'

-.-.-.DATE 2009-01-16 TIME 14:29:45
nu måste jag plugga på som FAN! ligger så sjukt efter. och imorgon ska jag ha skola (a) från 11.15-14.00 eftersom det är öppet hus på skolan. då ska vi sitta och jobba, sen går folk runt och kollar. jajaaj i knwo what you think!!! WHATTAFUCK, SCHOOL ON A SATURDAY?! but heey, wait. vi får ledigt hela måndagen istället :D wihoo. jag vaknade imorse av att solen sken rätt igenom fönstret (hade glömt dragit för persiennerna) det var så grymt härligt. blev så glad!! :) ikväll kommer keso och moa över för att kolla på let's dance och blondinbella (FALSK DÅLIG BLONDIN, men keso vill kolla såå, jajaaja... hehe), sen ska vi gå runt ute och göra nånting :D förresten så heter hon inte keso hon heter ksenija :) har ni märkt att det är typ första gången som jag skriver om vad jag ska göra efter skolan? eller jag har börjat lite smått med det nu. gjorde aldrig så förr. bara för jag glömmer bort hela tiden. HAHAHA x)


Faith isn't faith until it's all you're holding on to 


entertain me

-.-.-.DATE 2009-01-15 TIME 19:39:27


pappa skrämde mig som fan imorse. alltså jag stod inne på toaletten när det helt plötsligt började knacka på dörren vid HALV SJU, sen öppnades brevinkastet och jag trodde att det var värsta stalkern. sen kollade jag i kikhålet och då såg jag pappa x) han kom med lampor och min tv :D fast tv:n är liten, typ som en dataskärm. jag ville inte ta min tv inne på mitt rum (ni vet den widescreen som hänger på väggen?), för den är så stor och den ska jag ha hemma :D sen fanns det en annan tv, en sån där vanlig storlek, fast då måste jag vänta tills på måndag så pappa kunde hämta den. men orkade inte vänta så tog den lilla :D så nu har jag tv. wihoo. fast lägenheten är fortfarande lite tom, ska lägga mer saker nästa vecka.

gick och handlade en plattång, straightening balm och ögonfransböjare :D bestämde mig för att prova en för en gångs skull. det var så längesen jag använde en sån. hihi ^^
sen skrev jag en ''ingen reklam tack'' skylt :D







you always move forward



nuclear power

-.-.-.DATE 2009-01-15 TIME 19:26:21

idag drog klassen till forsmark. typ ett kärnkraftverk i sverige, det var ascoolt! =D det trodde jag inte. vi fick typ gå ner 50 meter under marken i olika tunnlar som hade sprängts fram ur bergen. det rann vatten från bergsväggarna som var typ 5000 år gammalt eller nånting som vi drack, det var SPYÄCKLIGT >< alltså, eller ahh, det smakade saltvatten :P vi fick ha på sånna skitfula hjälmar, haha. fast knäppte inga bilder där nere, för man fick inte ta med kamerorna. det fanns ett torn som man kunde åka upp till och kolla på utsikten, 44 meter upp. men jag tänkte: ässch det är inget, jag tar trapporna istället. så jag sprang som in i helvete, sen började mjölksyran komma och FYFAN vad trött jag blev. trodde jag skulle dö för en sekund där :o sen till slut var jag framme. sen när vi skulle ner igen så dog hissen så jag fick springa ner IGEN >< aja, sen såg vi havsörnar, ascoolt :o en hade en kanin eller nånting mellan klorna, alldeles blodig var den, eewuu :| vi kollade på hancock och iron man eller nånting under bussresan :D skitbra filmer!! sen kom vi hem runt 16.30 :)




there's a bright side of everything


what a night

-.-.-.DATE 2009-01-14 TIME 15:43:11

YOU CANNOT BELIEVE THIS!! igår snackade jag i telefon med min älskling på natten och det var SKITMÖRKT. sen helt plötsligt hör jag ett högt ljud INNE i min lägenhet. så jag började STORBÖLA. hahaha. x) grinade asmycket i telefonen och min kära pojkvän fick lyssna på det. tror jag klämde fram: jag vill hem till mamma! vad töntigt det låter nu. det var skitläskigt. men såg sen att det var min väska som hade ramlat ner från fönsterbrädan. dessutom har en propp gått i det stora rummet i min lägenhet, bara kökslampan som funkar -.- så fick sminka mig i mörkret imorse. nice... så ska iväg och köpa nya proppar nu :D men FÖRST ska jag värma broccoligrattäng ♥

hårt liv det här med att bo ensam....


everything comes with a price



Q AND A WITH EMELIE

-.-.-.DATE 2009-01-13 TIME 22:46:55
Emelie om she's living on her own now:

Oj! 16 år och redan flyttat hemifrån? :O hur går det ihop? hur har du råd med egen lägenhet?

svar:
jo, men jag pluggar i en annan stad som ligger 40 minuter bort från mig med tåg. jag orkar inte pendla varje dag, så vi bestämde att det skulle bli lättare om jag flyttade istället. GUD NEJ! haha. jag är fattiglapp. mina föräldrar pröjsar för alltihopa :) jag får inte mitt studiebidrag eftersom det går in i mitt sparkonto som jag får tillgång till när jag fyller 18. men inackorderingstillägg får jag och det använder jag till hyran, men det räcker ju inte så mamma och pappa får lägga på med mer cash :D



my heart screaming for its only love

-.-.-.DATE 2009-01-13 TIME 21:16:40
okk, now i'm done studying to that fucking annoying extremely boring test. now i'm playing some cool music linnea bby sent me on msn. since my tv wont be here until next week, i have to play music because i can't stand being in the quiet.... i'm afraid that i'm gonna hear some creapy sounds and get all freaked out. heheh. silly me!! BUT WHAT CAN YOU DO?

fan vad tråkigt jag har det. måste ragga med mig lite ljusdalingar ner till mig fan. måste skaffa tv också. hahah. ååh juste, mamma och mina syskon var här efter skolan och packade en massa. FYFAN. jag höll på att typ, EXPLODERA. blev så jävla arg på dom. jag bor fan på tredje våningen och väggarna är ta mig fan tunna, men ändå springer mina småsyskon runt som grisar och GRINAR och SKRIKER. faan. blev assur, jag lovar, jag kunde ha sparkat dom i röven så dom flög ut genom fönstret när som helst. men jag behärskade mig :D hhehehe. mamma gjorde kycklingssallad, ÅÅH SÅ UNDERBART GOTT. <3 sen hade hon gjort matlådor till mig, typ potatis med massa, och BROCCOLIGRATTÄNG ♥ de är orgasm :D skitgooottttt. älskaaa broccoli<3 okej hehe. nog om mat. ska kolla på gossip girl avsnitt nu :D



she's living on her own now

-.-.-.DATE 2009-01-13 TIME 19:14:42
sitter just nu i MIN EGNA lilla etta på tredje våningen och ja... försöker plugga till det fucking svåra historie provet imorgon -.- hata historia. mitt sämsta ämne, dessutom är allt på engelska. better much? no... det är fortfarande ganska tomt, men aah, det kommer mer saker nästa vecka :D nu ska jag stanna här tills på lördag, sen åker jag hem igen. åker tillbaka söndag kväll. har laddat med musik, chips, en ELLE tidning, vatten och självklart historiaboken. ska fortsätta plugga nu, berättar mer senare, CIAO

en del av mitt kök

min sop. såklart det ska vara rosa :D

fattas bara tv och min älskling :(

här kommer lite kladd som skapats under tråkiga lektioner.... hehe




success will never be achieved if risks aren't taken


woopsi, my bad

-.-.-.DATE 2009-01-12 TIME 23:53:42

kickan ♥

alltså jag stressade som fan imorse på skolan för hehehe... aah. jag sov över så kom två timmar och 15 minuter för sent (a) så när jag skulle låsa skåpet glömde jag skåpnyckeln INNUTI. dum som jag var kom jag inte på det förräns efteråt så jag fick springa runt under mattelektionen och leta efter en vaktmästare.

jag - hej, är du typ vaktmästare?
vaktmästaren - ja, jag är väl typ det då
jag - aha?..
vaktmästaren - (fult skratt) jodå, det är jag det.
jag - aha, bra! jag har letat efter dig. jag har låst in mina nycklar i mitt skåp
vaktmästaren - men varför gjorde du det då?
jag - asså jag vet inte? jag tror jag råkade
vaktmästaren - jamen du, det tror nog jag med

anyywhoozers, han skulle klippa upp mitt skåp iallafall, så jag pekade på det, alltså jag verkligen NUDDADE det. men han vaktmästaren klippte upp låset på skåpet BREVID mig, fucking puckelrygg vaktmästare. tur var väl det att det var andreas skåp och hon bytte skola för typ en månad sen :D
har även snackat med kickan & vi har bestämt att vi måste träffas igen, det var så längesen. så hon kanske kommer ner till mig och min lägenhet på fredag :)


never give up the fight, always keep on struggling.


i'll fly alone tonight

-.-.-.DATE 2009-01-12 TIME 22:51:15

*pheeeeew*! hella exhausting fo sho. har vart i min lägenhet hela dagen och packat upp litegrann. kom hem vid åtta och har fortsatt med packningen. typ, kläder, smink, skor, böcker, stekpannor (mimi ska laga mat själv! :D) och sånna småsaker. fast allt är inte med. ska fortsätta packa under helgen när jag kommer hem till ljusdal igen. imorgon så ska jag spendera min första natt i min lägenhet helt ENSAM! lycka till till mig eller? jag kommer typ få panik mitt i natten. hahah. sen bor det en AS SUR GAMMAL SVENNE längst ned i trapphuset, jävla "¤t42&#%!#... hehe. mamma och pappa säger att jag måste vara trevlig mot han, för dom vet att jag kan bli arg jättelätt om han kolla snett på mig eller nåt, FASTÄN pappa själv sa JÄVLA GUBBE HÅLL KÄFTEN åt honom. HHHAHA. men de var bara för att han typ sa en massa sura grejer och sånt. han ba: FYFAN... sen hörde jag inget mer, men pappa och syrran sa ^^
ska kolla om något mer ska packas ned nu. jag kommer svara på era kommentarer imorgon.

GOOD NIGHT


this bitch knows how to pose

-.-.-.DATE 2009-01-12 TIME 00:54:19
jag fular mig framför min väldigt så inte bra webcam =D enjoooy.





we grow up so fast

-.-.-.DATE 2009-01-11 TIME 23:56:15
idag hade vi tre-års kalas för min lillasyster linn. hon fyller egentligen år imorgon 12 januari, men vi gjorde kalas idag :D en massa kom och åt och sådär. sen en hög småungar sprang runt och bråkade. haha. jag & lisa satt i min bastu och skvallrade på som sjutton. så sjukt mycket man har missat när man går på olika skolor. iallafall, jag gjprde tårta till linn, två stycken!! PINOCCHIOTÅRTA ♥ (spelling?)


kolla, mamma gjorde sånna jelly thingys. gott :D



grab the moment while you have it.


time to reveal it

-.-.-.DATE 2009-01-11 TIME 23:40:40

dags att avslöja vad min robin fick av mig =D TRUMVIRVEL PLEASE *dum da dum da dumdumdum*


en spargris med texten: slutat röka
och ett kort med en text innuti som jag skrev till min älski :) ♥

alltså, han har lovat mig nu att han ska sluta röka efter hans lov, nu är hans lov slut och han tog precis sin sista cigg :D är vi inte glada? så gullig är han!



it is never goodbye

-.-.-.DATE 2009-01-11 TIME 23:26:41
sorry for no update. but i've been hella busy.
jag har vart med min älskling robin nguyen som åkte upp ända hit (ljusdal) från anderstorp :D wiiieee. så sjukt mysigt har det vart. men han åkte hem idag :( jättesorgligt, det känns värsta tomt :'( WHYYYY?! vill ha han här just nu och bara krama om så hårt som möjligt (eller ahh, luft måste han ju få^^ hehe). men tack för hela den här veckan älskii :') det har vart jättekul och supermysigt att bara få vara nära dig. DANKE YOU<3 jag älskar dig förresten så fick jag hans ÄLSKADE playboy örhänge, kinda like a promise to never be unfaithful. WE'LL SE 'BOUT THAT. hehehhe (a) :D


robin- ''älskling, vi säger inte hejdå...''
jag- ''....utan vi ses igen''



everytime we say goodbye, i wish we had one more kiss.


stalk me please

-.-.-.DATE 2009-01-10 TIME 19:39:10





PRENUMERERA PÅ MIN BLOGG OM NI GILLAR DEN.

thanks sweethearts ♥



(fe)male

-.-.-.DATE 2009-01-10 TIME 19:31:54
Vilket kön har den?

1. Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att
se rakt igenom.

2. Kopieringsmaskiner - Kvinnliga eftersom de, när de väl stängts av,
tar en stund att värma upp igen. De är effektiva reproduktionsapparater
om man trycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet braka
lös...

3. Däck- Manliga eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla och
ofta är för uppblåsta.

4. Luftballonger - Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under
den för att det ska bli nån fart på den, sen är det förstås det där med
varm luft...

5. Tvättsvampar - Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och
lätt binder en massa vatten...

6. Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar..

7. Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att
plocka upp folk på...

8. Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre
delen...

9. Hammare -Manlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste
5000 åren, men den är händig att ha hemma.

10. Fjärrkontroll - Kvinnlig .....HA ! ! ! Du trodde säkert att den
skulle vara manlig, MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han
skulle vara helt "lost" utan den och, trots att han inte alltid vet
vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka!



a little present to remind you of your promise

-.-.-.DATE 2009-01-09 TIME 19:54:05
var på bokhandeln idag fär att köpa nya pennor+block till skolan och hittade en uuurgullig grej med ett aning sött statement på som påminde mig om en grej, så köpte den till älsklingen :D han ska få den senare. kan inte säga nu för han kanske smyger in på min blogg och ser.... inte bra, inte bra. men ni kan få se påsen. hahahha. eller sätter in en annan bild också så får ni gissa vad det är :D


VAD DET ÄR FÖR NÅGOT =D


påsen :)




one upon a time there was a...

-.-.-.DATE 2009-01-09 TIME 19:47:49

dramagruppen var på heden idag för att prova scenkläder inför våran pjäs: fjollorna. hahaha så sjukt pinsamt. faan vill inte ens vara med x) tänk jag spelar KILLE, TVÅ OLIKA KILLAR. oh well, jag kommer suga röv men det ordnar sig väl iallafall. först ska jag spela en sån adelsman tror jag och vara värsta rik och skit. sen en annan kille som är bärstols gubbe :D jag ska vara arg på en rik snubbe och attackera han med ett stolsben (säger man så?) haha :D:D

jag bjussar på lite snygga bilder:



hope mostly gives birth to disappointment. yet, we never stop hoping.



ENA, HONEY

-.-.-.DATE 2009-01-09 TIME 19:19:34
FRÅN ENA

1. allt e ert fel, kineser! fyfan va nasty ni e!

2. för de första, du sminkar helt fel. mascara, sen eyliner SEN ögonskugga?. Och kan man inte göra eyeliner på första försöket utan bomullstuss, borde man inte sminka sej alls. De ska va helt tvärtom. Man tar ögonskuggan först. för om man tar den sen. kommer dina ögonfransar bli helt pudriga, Sen tar man eyeliner, o om man inte kan lägga eyeliner ska man ta penna. inte eyeliner. Sen ska man ta mascaran, O ja vet att de flesta inte kan lägga mascara utan kladdar över hela fejjan, då e de lika bra du ta ett lager mascara o använder lösögonfransar istället. Och man behöver inte alls allt de dyra du använder. Men sen kanske de e för du har fucked up hy, vad vet jag. peace

svar:
1. vaddå allt är ert fel? var glad att dom inte äter dig. dra inte alla över en kam gumman.

2. det jag har gett ut är bara hur JAG sminkar mig. och eftersom en massa folk hade frågat hur jag hade gjort, skrev jag ner det. no need to complain girly. ofta jag har suttit med facit i handen och skrivit: EXAKT SÅHÄR SKA MAN SMINKA SIG. tänk lite. hade jag lagt ut en guide till hur man ska sminka sig RÄTT så hade jag letat upp en på internet, kopierat och klistrat in. easy as that. har jag sagt att man behöver det dyra jag använder? som sagt, jag skriver bara ner hur jag gjorde, också därför vilka produkter JAG använde. vafan, ska jag skriva en guide till den sminkningen och tipsa på produkter som jag inte ens använde? jag skulle inte tro det va. ser min hy fucked up ut för dig? om ja, gå och kolla ögonen. over 'n out.

glömde tillägga att hennes andra kommentar är menat till detta inlägget: http://mmmimi.blogg.se/2008/november/party-makeup.html#comment


women go crazy at final sales

-.-.-.DATE 2009-01-08 TIME 19:26:13
    
grå kofta fr. Only 239 sek 120 sek       slim jeans low waist fr. levi's 899 sek 450 sek

rea idag =D kollade runt och träffade en massa människor som jag inte sett på länge, det var riktigt trevligt. träffade bland annat söt sara och pratade med henne en stund, det var riktigt kul. vi berättade om konstiga människor på våran skola :D hahahha. men det var riktigt mycket folk som trängdes runt :| jag såg en skitsnygg klänning MEN den fanns fan inte i min storlek :( det var extra small, men då var den för trång vid tutti fruttisarna =D och small satt skitfult. men den var sååå fin, såå rosa (h) sen drog och handlade tallrikar, bestick, glas, koppar, och annat smått till min lägenhet. på måndag gäller det!



i'm too cool for school

-.-.-.DATE 2009-01-08 TIME 19:12:40

idag var då första skoldagen. det var... well... let's not talk about it. eller vid närmare eftertanke; let's. det var kallt som fan på morgonen, minst lika kallt var det inne på skolan, i swear; skitsnål skola. däckade till några gånger under fysiken. jag menar, VEM GÖR INTE LIKSOM?! med den där läraren som bara pratar och pratar och uttalar LOOK som LOCK. men såg framemot dagen eftersom min älskling skulle komma till min skola och hälsa på :D men ICKE. han ORKADE inte -.- sen en massa lektioner hit och dit, sen kom en ny kille; ETHAN, he's american, ohhlalalal ;) fast har bott i sverige sen fem års ålder. anywhoozers french fries losers sen rullade dagen på och jag begav mig hemmåt.

hur var eran första skoldag? =D


always aim forward



la familia

-.-.-.DATE 2009-01-07 TIME 21:08:24

mamma                             pappa

jag        maria          linn          kevin


i've never tasted human meat before

-.-.-.DATE 2009-01-07 TIME 20:41:47


min pappa satt och klickade runt på en vietnamesisk sida med massa nyheter och sånt shit. sen visade han mig något som totalt äcklade mig :o FYYFAAN. visste ni att i kina så äter dom BEBISAR :| eller inte alla, men some poeple. ewwuuu, fucking gross >< och det är bara flickor. jag vet inte riktigt varför, eftersom jag suger på viet och kan inte läsa ^^ hehee. försökte översätta på google translator men fatta typ inget. men av vad jag har förstått så typ köper dom fostren av kvinnor och käkar upp dom. det är bara sånna runt 7-8-9 månader som fortfarande ligger i magen. fucking shit :| groossssssss. ville typ spy. HUR KAN MAN ÄTA KÖTT OCH BLOD FRÅN SIN EGEN SORT?!! :o fan så äckligt. äter inte ens gris vafan. hahaha. okej, fläskfilé ^^ men inte sånt med värsta fettbiten kvar. ni som kan eran vietnamesiska, jämtfört med mig, kan ju gå in här och läsa: http://www.vietchange.com/forum/showthread.php?t=67646


klicka för förstoring





sister like sister

-.-.-.DATE 2009-01-07 TIME 20:22:04

webcam shot

igår låg jag och älsklingen i sängen och käkade chips och godis. han åt godis, jag åt chips :D sen liksom bytte vi ^^ hehehe. har aldrig vart så tjock förrut, alltså han säger att jag har blivit tjockare -.- måste börja simma igen snart.... hehehhe :D vi kollade, eller förlåt mig, jag menade, JAG KOLLADE på förhäxad, eftersom han inte gillar det -.- förhäxad är ju skitbra :D i lööv it. anyhoozers banana losers, sitter här med linn och äter glass. jag med min älskade BEN & JERRY'S fossil fuel och linn med sin... aah, vet inte vad det är för glass, men nån rosa iallafall =D


precis som storasyster; we loooove pink


she knows how to strike a pose!



she loves him, she loves him not, she loves him

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 22:11:00
var med robin idag, vi gick runt lite på ljusdal och sånt där. sen drog vi in på coop för tjockisen köpte lösgodis och chips (DILLCHIPS<3333) :D sen tänkte vi gå och hyra film och jag skulle passa på och köpa en BEN & JERRY'S♥ men ingen skulle orka lämna tillbaka filmen imorgon så vi sket i det. and fyi, så var jag jätttehungrig då så vi gick in till en pizzeria och käkade pizza som älsklingen köpte ^^ en AMORE, min favorit <3 det är med vanlig tomatsås, ost, oxfilé bitar och bea-sås :D mmums. äter vanligtvis inte pizza men liksom ^^ var desperat & hungrig soo WHAT CAN YOU DO?! x)






there is only one happiness in life: to love and be loved.


late at lisa's

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 21:42:32

lisa - ikväll är det 13 snart 30
mi - när börjar det?
lisa - men det började ju för aslänge sen! typ klockan nio
mi - klockan är halv nio?

lite senare när vi grillade baguetter i ugnen...

mi - den här är min!
lisa - NEJ! den här är MIN!
mi - okej, ta den då. den är ändå bränd, hahaha.
lisa - men jag tycker om bränt...



the secret abuout valentino garavani

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 15:03:20

creations of valentino garavani

top fashion designer and founder of the valentino spA company valentino garavanti sure is one yucky man.
för länge sen fick jag veta av en person som jobbat tillsammans med valentino garavani (och ja, hon är pålitlig, personen är liksom vuxen, hello, i know her in real life) att han är en riktigt sliskig typ. en 17 årig manlig modell från usa reste till italien för att modella för valentino. väl i enrum med garavani himself kom han senare gråtandes till denna person som jag känner och berättade att kontraktet inte skulle bli av UNLESS den unga modellen ville ha sex med designern. vad är det för utpressning liksom? o_O hon som jag känner rådde då killen att tacka nej och strunta i kontraktet, för ingen är värd att köpas på det sättet. han lydde hennes råd och flög hem till usa.

vet inte om det har kommit ut i tidningarna tidigare eller nåt, men jag säger det nu iallafall. :)



so what if i love broccoli

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 14:37:36
josefin le



muwhaha. gueesss what ^^ i'm talking to josefin le right now on msn and we just decided that she's gonna come up and visit me when i've moved in to my own appartment!!! we're gonna sit up late and eat broccoli. hahha. we sure love broccoli. right hun? and ben and jerry's <3 oohh i like chocolate covered raisins as well =D letäs just see if this will ever happen. heheh.






hope is a good thing. maybe the best of things, and no good things ever dies.


what to do?

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 12:18:13
good morning people ^^ i woke up about an hour ago and i'm still a bit tired. ohh well, i guess i just have to keep on going anyways, right?! :D i was just standing in front of my mirror doing my makeup, but i only finished my left eye so my face looks a lil bit fucked up right now. i'm starving so i don't know what to do first; finish my makeup or go and get something to eat. the second alternative sounds really tempting. i mean, i can HEAR my stomach scream for food. i better go and please it soon.
i spent most of my day/night with my boyfriend and it was reeeeaaaallllllyy nice to see him again, boy i've sure missed him <3 iloveyou.


even in the darkest of days, there is always a small stream of light that can grow bigger.


surprise surprise

-.-.-.DATE 2009-01-06 TIME 00:23:27

GISSA VEM SOM ÄR HÄÄÄR :D hihihihih SURPRISE SURPRISE min pojkvän ROBIN NGUYEN :D:D:D:D:D:D wiihoo i am hyper now. PUSSSS



Q AND A

-.-.-.DATE 2009-01-05 TIME 14:28:48
tänkte svara på en fråga jag fick av Linnéa.

Hej! jag tänkte bara kolla med dig hur du köper kläder från olika hemsidor som bara levererar till USA.. Jag har hittat otroligt mkt men de levererar inte till sverige.

svar: hej på dig med linnéa =) truth to be told, så har jag aldrig någonsin beställt kläder från usa. eller, en gång. men dom leverade till sverige faktiskt. mina kläder som kommer från usa har jag själv köpt, jag brukar åka dit varje sommar. eller så ber jag mina släktingar skicka över ibland ^^ att ha stor släkt lönar sig, hehe. men det finns en hemsida som fraktar kläder och sånt till dig från usa. den heter MyUsaBox. det går till såhär: du skapar ett konto hos dom. sen får du en adress som du ska använda när du beställer från olika amerikanska hemsidor. när ditt paket har kommit fram till den adressen så kommer dom frakta vidare ditt paket åt dig till sverige. jag har själv aldrig provat det, men klickade runt på internet och en hel del tycker att det funkar utmärkt! :)



mimi in the middle of an accident

-.-.-.DATE 2009-01-05 TIME 14:13:59
sorry for no update yesterday. but i had my reasons. JAG VAR MED OM EN FUCKING BILOLYCKA :(  har spenderat natten på sjukhuset. värsta skallskadan :s det var heeemskt.

hihi. only kidding.  men det är sant, jag har vart med om en bilolycka, fördes dock inte till sjukhuset. det var såhär: vi körde i mitten, sen var det en bil framför, en bil bakom. bilen framför tvärstannade och svängde höger UTAN ATT BLINKA. så vi fick också tvärstanna som fan, och som tur var krockade vi inte med den bilen, så vi andades ut *PHEEEWW* sen helt plötslig skjuts bilen framåt i en väldig kraft och en SKITHÖG SMÄLL hörs och vi som satt i baksätet typ fög frammåt. man ba WHATTAHEELLL?! MY LIFE FLASHED IN FRONT OF MY EYES!! i'm telling you. tydligen hade bilen bakom oss tvärbromsat också, men hann inte så dom körde rätt in i oss. hela jag kastade bakåt, sen frammåt så jag fick asont i hela ryggen och huvet :o ville fan grina. hahaha x) sån mes jag är. hela bakre delen av bilen är helt fuckad. fick stå ute och frös fan arslet av mig, det var 25 MINUS :o sen lindrade jag smärtan med en extra stor portion friterad banan med glass and lots and lots of sirap =D mimi likes.



she wish she had the answer

-.-.-.DATE 2009-01-04 TIME 10:49:48
just seconds from falling apart
i feel that every bit of me is slowly crushed in little pieces
and it hurts
but i try so hard, so hard to make it work



she knows it, but is not aloud to

-.-.-.DATE 2009-01-04 TIME 00:46:07
i wanna be there for you sweetheart
but i don't know how when i'm not supposed to know what i know.



the sweet taste of sunkissed lips

-.-.-.DATE 2009-01-04 TIME 00:01:50


t-shirt från aéropostale - 3 for $25
kofta från american eagle - $69
randiga shorts från wet seal - $27



jag längtar tills det blir sommar. nu är ju nyår över, varför inte skippa några månader och låta det bli juni imorgon? i sure wouldn't mind. hihi ^^ det är så för jävla kallt. iallafall hos oss runtom i hälsingland. det är fan 20 MINUS GRADER :| så kallt så näshåren trillar av, i'm telling yallz ^^
jag har inte haft tid till att vara inne på datorn så ofta (därav mina tråkiga uppdateringar) så ska försöka hinna kolla runt i andras blogguppdateringar så länge. smell ya later!

SWEET K I S S E S

one cannot fight alone.


quoting shakespeare

-.-.-.DATE 2009-01-03 TIME 00:02:20
true love never did run smooth.
- william shakespeare



oh no she didn't

-.-.-.DATE 2009-01-02 TIME 23:59:41

satt nyss med ansiktsmask och inoljade (olivolja) naglar och nagelband och kollade på tv. wihooo, what a treat ^^ eftersom masken stelnade kunde jag inte röra på ansiktet så marie försökte göra en massa fula miner för att få mig att skratta. men det gick inte för... oh well, what can you say? i'm simply the best. eller aah... efter ett tag gav jag efter och ansiksmasken sprack... men det var ju precis då jag skulle tvätta av den så det var ju med mening som jag skrattade :D förresten så borde ni prova det där med olivolja, det hjälper överallt!! ^^ fast det vet ni nog redan. åååh gud vilket värdelöst inlägg. fan min blogg börjar bli tråkig. kanske ska gå i pension^^ hahaha.


keeping a smile is sometimes not always enough



victoria's secret fashionshow 2008

-.-.-.DATE 2009-01-02 TIME 11:53:28

igår visades victoria's secret fashionshow 2008 i sverige. årets sexigaste modeshow. guud så bra den var :| kollade ni? jag satt framför tv:n inne på mitt rum med en stor marabou chokladkaka (som jag fick av hao, hihi) och bara glodde som fan. adriana lima fick äran att bära the million dollar bra, riktigt het (as always) såg hon ut i den! några av VS modellerna som fick den stora chansen att gå visningen var alessandra ambrosio, heidi klum, rosie huntington whitely, izabel goulart, miranda kerr and marisa miller.
tänk om man fick sitta där och kolla på, skulle vart en dröm :| jag menar, who would say no to a front rode seat liksom, not me ^^ oh well, dreams come true. hah. who am i kidding ^^ väntar spänt tills nästa visning!







another blog finished

-.-.-.DATE 2009-01-02 TIME 00:52:40


har gjort om älsklingen blogg. kolla in! (klicka på bilden)



bluebox.se

-.-.-.DATE 2009-01-01 TIME 14:26:58


hittade dessa sötisar från bluebox, dom tre första är sånna här air fresheners (kommer inte på det svenska ordet nu haha), och den sista är handvärmare.
från vänster
chocolate sprinkle - 35 sek (söt chokladdoft)
raspberry cream - 35 sek (hallon)
cheeky chimp - 35 sek (mint)
handvärmare (unicorn & fairy) - 89 sek



it's a new year

-.-.-.DATE 2009-01-01 TIME 14:14:52
nyår var kul, lite småseg i början. men senare blev de roligare. orkar inte berätta om den, det blir så mycket annars och jag har annat att göra. hehehe.
gällande min outfit så jag körde på lite metallic, hade en svart/guld klänning från golddigga & en kort mini jacka i svart/metallic från gina (det var ju kallt som tusan, hehe).
hur spenderades eran nyår då?

nu är det 2009 gott folk; nya misstag, nya förhoppningar, nya vänner, nya.. ja, nytt allting!


never look back unless you're planning on going that way