and so the story goes on

-.-.-.DATE 2009-06-19 TIME 22:56:53

mimi & ksenija

VÄLDIGT MÅNGA som har frågat mig varför min blogg har vart lösenordsskyddad, så tänkte svara på det nu: DET ÄR FÖR ATT JAG HAR BLOGGPAUS. duuhh? well, tänkte låsa upp bloggen nu men ÄNDÅ HA BLOGGPAUS, så jag slipper en massa frågor och upprepa samma svar, äkta deja vu liksom.
so what now? bloggen kommer vara olåst men min paus fortsätter.

BTW, IDAG FYLLER JAG 17 ÅR!!!!!!!


it's not a break up, we just need to see other people

-.-.-.DATE 2009-06-08 TIME 22:03:46

nu är sommaren snart här så jag kommer förmodligen vara upptagen en massa. && så har jag sjukt mycket med kommentarer att svara, which means: BLOGG PAUS! jag orkar inte blogga just nu :P MÅSTE NJUTA AV LIVET JU (GOTTA FIND NEW SUMMER FLINGS YA KNOW), hehehe.
ha en sjukt härlig sommar BOYS AND GIRLS. i will be back later, kanske om en vecka eller några dagar. hahaha. well, see you.

kisses!


she now knows what she missed out on, he was the one who held her back

-.-.-.DATE 2009-06-06 TIME 23:51:06

bara för att jag är så himla bra på att blanda drinkar =) hhihihi.

last night was crazy i tell you! BUT WE WORKED IT HARD, eller hur keso? =D jag som ville ha catfight.. HHAHA. nej nu kommer inte resten av folket fatta, men jag kan ju berätta: förrut så jobbade jag på tranan då det var h-fest. då var det en annan tjej där med som var värsta bitchen WHO CLAIMED I WAS FUCKING DRUNK. ehh, ursäkta för att man var lite sjuk? jag fick göra alkotest and i told you so, i was clean! trodde jag skulle stöta ihop med henne igårkväll... men träffade inte henne... it'd would've been nice though. ALLTSÅ DETTA HÄNDE FÖRRUT, INTE I FREDAGS. HAHAH.


rockin' that hella tight body making all the girls go faint

-.-.-.DATE 2009-06-04 TIME 21:36:22

haha lars är väl lite rolig ibland han :)

sitter här med en lermask på ansiktet, i feel like a freakin statue! ohh well, what can you do? kom nyss ut ur duschen med, så har sprutat SUNRIPPED RASPBERRY SILK PROTEIN BODY SPLASH från BATH AND BODY WORKS. rekommenderas verkligen!! huden känns helt.... TYP SILK-AKTIG :o FOR REAL!
just det, glöm inte att rösta på mig som veckans blogg här. - ni måste ha blogg för att kunna rösta, thanks ♥


honey you wanna play dress up?

-.-.-.DATE 2009-06-04 TIME 19:11:10

den här fina klänningen kommer från stylebystars som min vän ksenija aka keso nyss fått hem! klännings beställarN här då. ahahha. alltså lovar, hon köper nya klänningar like, ALL THE TIME! >< OCH skor. like wtf, ge mig också? hehe. nu är jag fan klar med ALLT i skolan!! så slipper gå till skolan imorgon. på måndag ska vi ha betygssnack och provresultat och sånt. sen är vi klar helt :D så FUCKING HAPPY. yay. sen är de skolavslutning den 12 juni!

när har ni skolavslutning?


he's lookin fine tonight and i swear he'll be mine

-.-.-.DATE 2009-06-03 TIME 21:42:49

sitter och pluggar lite nu, sen ska jag trippla håret :D jag lånade elins trippeltång idag. på fredag blir de avslutnings party på the nightclub of tranan. yeahh (h) passa er!


oh baby can't you feel that this love is wicked

-.-.-.DATE 2009-06-03 TIME 15:42:25
nu är mina föräldrar och småsyskon hemma från vietnam!! :D är fett glad. fyfan, har saknat de skitungarna skitmycket. and you just gotta see! dom är fett bruna :o jealous much? >< well... dom hade köpt en massa jeans leggings till mig, men dom var asfula. ni vet, sånna tryck på dom >< ehh, no thanks. och shorts (MIMI LOVES!), och en tröja, en väska, rosa sängöverkast/täcke/örngott/gardiner hehehehe (aa) :D och klackskor, ett par var fina och ett par var helt... ok. dom var bara för låga :P och mer saker men dom är kvar i vietnam eftersom det var för många väskor :s så den sista resväskan som hamnade kvar i vietnam kommer väl snart....

detta fick jag:

a sudden breeze touched me and i wished that it was you

-.-.-.DATE 2009-06-02 TIME 21:42:17

blir less på regnet nu (hehe det har bara regnat i några timmar... men.. ändå!), ge mig sol?


sitter och pluggar till kemiprovet nu. tänk er! när jag är klar med det provet så är allt över! omg, i'm superduper happpyy!! tänkte ta en paus och svara på två läsarfrågor.
den första kommer från sofie:
Hur långt blir ditt hår ungefär om du plattar det?

svar: det blir ungefår två cm längre skulle jag tro. mitt hår är ganska långt, det går längre ner än till halva ryggen :P

den andra kommer från keso, en mycket intressant fråga!
Ja, jag vill veta varför de ploppar upp röda hårstrån från ditt hår, då och då?
HAHAHAHA


svar: jadu.... du behöver inte skratta, okej?! bara för ditt hår är såååå perfekt där ALLA hårstrån är av samma färg! HAHAHAHHA :D ♥


kom ihåg att rösta på mig som veckans blogg här!


get curly, become flirty

-.-.-.DATE 2009-06-02 TIME 19:52:06har fått en massa kommentarer på senaste tiden om mitt hår. well, det är inte SJÄLVLOCKIGT. eller.. det beror på hur man ser det. hahaha. det är inte mitt om man säger så. jag har egentligen rakt hår, men har permanentat det nu. jag permanentade det för två år sedan, men sen växte håret så det blev platt längst upp (som det är nu), så permanentade om det igen förra sommaren. ni ser ju hur det har växt ut :P hehe.

såhär gjorde jag:
jag permanentade mitt hår HEMMA. jag köpte vätska i en vanlig matbutik. jag kommer inte ihåg vad den jag använde först hette, men den var SUPERBRA och kostade typ 89 kronor. men när jag skulle permanenta om det förra sommaren så fanns den inte längre, så fick köpa en som heter HEMANENT, den finns med att köpa i vanlig matbutik och är billigare. den var inte lika bra, men det har ju hållt i sig ett tag nu, nästan ett år ;)
min mamma permanentade på mig, och jag använde de största permanent spolarna, 16 mm tror jag att det är. sen får man inte duscha håret på 72 timmar tror jag det var^^
kom ihåg att det sliter väldigt mycket på håret när man permanentar, eller ja, det berpr på hur slitstarkt håret är. mitt slets inte så mycket faktiskt. men jag har starka och tjocka hårstrån :) eller... lite tjocka. hehe.
man ska inte permanenta om man är allergisk, har färgat hår eller om man redan permanentat håret de senaste tre månaderna. NOT GOOD!
och ja, min hårfärg är äkta, inte färgad x) det är kanske för ljust för att vara asiatiskt, men.. ja, det har jag ingen förklaring på. HAHA
något mer ni ville veta? =Dbaby you're gonna love what i do when i'm on top of you

-.-.-.DATE 2009-06-02 TIME 18:32:31

jag kladdar alltid i mina block :)

jag ska bara fixa kemi provet på torsdag, sen har vi inget mer i skolan!!! :D hopefully... om inte någon dum lärare bestämmer sig för att sätta oss på prov innan avslutningen. that would be torture though.. hehe. säger vi. alltså de här senaste dagarna har jag vart helt död i skolan! typ, somnar NÄSTAN på varje lektion :o vet inte varför :s dagarna är såååå dryga. tur då att jag inte ska till skolan imorgon. hihi. för då kommer päronen hem från vietnam, får se om de har något fint med sig till mig (aa) AS ALWAYS!!

dessutom ville jag bara tacka de som röstat på mig som veckans blogg :D WIHOOO! MIMI GOES SUPERHAPPY. men hellooo, vart är RESTEN av mina trogna läsare?! >< rösta på mig ni med :D annars får ni inga bilder på mina summer flings!!!! HEHEHEHHEHE (aa) inte för att ni bryr er... men.... well..... JAG VET ATT NI VILL! just do it already
rösta här!


you don't matter to me no more cause i'm here and i'm free

-.-.-.DATE 2009-06-01 TIME 20:19:06


sitter och försöker plugga till ett biologi prov imorgon, men det är så gooddamnit svårt. jag fattar nada! >< grrrrr. blir sepe arg. eller oj, jag menade morrrrr, för enligt karin säger man bara grrrr till snyggisar ;) men inte jag då, jag slurpar ju. HAHA. wow, anyway, off topic... hehe. jag såg på new moon trailern idag; FY HELVETE VAD BRA DEN VAR!!! åhhh jacob black var så himla het :o fast det var edward också! tror jag döööör. måste se den! jag & elin har planerat in en dag nästa vecka då vi ska vaxa benen. haha. så nu måste jag ''spara ut'' enligt henne, men det kommer fan tå år för mitt benhår växer skitsegt x) sitter och planerar lite kul med nino just nu på msn, jag har ju tagit en paus! då får man göra sånt. men nu ska jag återgå till plugget igen. ugh jag kommer dö.

jag har blivit nominerad till veckans blogg här så gå in och rösta på mig people!!! :D fast ni MÅSTE ha blogg för att kunna rösta. damnit. welll.... alla ni bloggare som gillar mig; RÖSTA!!!!

RSS 2.0