i won't surrender. you'll be the first one to fall.

-.-.-.DATE 2009-11-30 TIME 18:20:54


1. florida, summer -08 2. vietnam, summer -07


snart tänker jag åka tillbaka till min lägenhet med lillsyrran. hon tänker praktisera på IB för hon funderar på att börja där. hon har redan vart där en gång förr, plus att imorgon så kommer hon förmodligen bara hinna vara med på en lektion, så what's the point liksom? förstår mig inte på henne ibland... anyway skriver ett sista inlägg, för mitt internet i lägenheten är completely vanished, så vi får hoppas på att det är tillbaka idag. btw så är vårat hus jättefint nu! juldekorationer ftw!!! och pappa beställde en ute julgran som kom idag som var jätteful. hehehe. anyway idag har jag och mamma kollat upp biljetter till london baby!!! vi ska (most definitely, beror på om vi har tid) åka nånstans under jullovet, men vi vet inte vart. mamma vill till paris, men jag vill till london (eller edinburgh, doesn't really matter) och syrran vill till spanien... jag har inte vart till frankrike, england eller spanien förr, men i edinburgh har jag vart!! har ni vart där och isåfall, vart tycker ni att vi borde åka? =D


i won't fall back again, and baby trust me. this time it will be different.

-.-.-.DATE 2009-11-29 TIME 19:58:56

1. vit t-shirt med tryck (TORSBERGSGYMNASIET) som jag snodde från skolan 2. ischoklad 2:a ståndet från vänster på julskyltningen


kan inte du berätta om hur det är att plugga i en annan stad. hur det e att har egen lägenhet o.s.v. hur mycket fick du betala och hur det funkar ??
tack :X

svar: det är superkul att plugga i en annan stad. jag kom till bollnäs som ensam ljusdaling, men jag skaffade en massa nya vänner och det är väl det som är det bästa. man träffar nytt folk, knyter nya band och så. fast jag saknar förstås mina vänner i ljusdal, men jag bor ju bara 1 timme ifrån dom så vi ses rätt ofta ändå :) att ha en egen lägenhet är grymt! mer frihet liksom. men jobbigt att städa.... tur att jag är cleanoholic hehehe. när man flyttar för att plugga i en annan stad så kan man ansöka om ett inackorderings bidrag (1420 kr i min kommun), men då måste man ha ett antal mil emellan. jag betalar ingenting själv, utan jag har inackordering och resten betalar mina föräldrar. hur mycket det kostar beror ju på hur stor lägenheten är och vart den ligger ;) jag har en etta, men man kan även bo i något som heter student lägenheter, och dom tillhör skolan tror jag... billigare är dom, och man bor tillsammans med andra :)

Hej. Vart har du köpt ICING shimmer eyeshadow palette and Bath & Body works; silk body splash, sun-riped raspberry
Bath & Body works; silk body lotion, moonlight path
?
svar: ICING (by claire) smink finns tyvärr inte (what i know of) att köpa i sverige. buhu i know!! dom finns bara att köpa i antingen usa eller canada. men det borde väl finnas på ebay och kanske till och med på tradera. bath & body works är en butiks kedja i usa, så det finns inte heller att få tag på i sverige... det suger. man kan inte heller beställa från deras hemsida om man inte bor i canada eller usa. men befinner du dig i något av dom länderna så kan du ju kika in ;)


en massa har undrat vart jag köpt mitt radio halsband i inlägget under. och nu kommer ju en till besvikelse.... hehehhe. jag köpte det i en liten butik i edinburgh. men det finns jättemånga liknande varianter i sverige med ju, bara kolla i nån smyckes butik. borde finnas på glittet t.ex. hittade ett på chique.se för 169 :- inte jättelikt men samma grej typ :)


people don't wait forever. my hand wont always be here to hold. and i know i wont be the one to blame.

-.-.-.DATE 2009-11-29 TIME 13:23:57

jag har fortfarande inte läst alla kommentarer!! hehehe sorry my bad peeps! har inte haft tid. jag ska fixa mig nu och sen dra ut på julskyltningen. det är första advent idag människor!!! tre söndagar till sen är det christmas baby!!! haha jag har inte köpt några julklappar ens.... får bli senare i guess.


we should never have parted this way because now they're asking me what's up and every question leave a trail in my heart.

-.-.-.DATE 2009-11-28 TIME 15:43:46
assså shitttt, jag skrev fetaste inlägget sen råkade jag trycka på en bakåt knapp och allt ba POFFF försvann!! what's up with that o.O ohhh jeez så taskigt.... skriver om då..... frickin.....
anyway jag är hemma i ljusdal nu, har studiedag på måndag så det blir långhelg för mig, muhaha, i'm feelin the lööv från the torsbergsgmynasiet. jaja en dag längre helg men whatever, who frickin cares!! jag ska iallafall sova sova sova då. assåå erkänn, det bästa som finns är att äta och sova? nee kläder och skor kanske vissa vill säga (i mean, jag skulle kunna säga det hehe), men hallåå?! vad vill du göra efter en skoldag? erkänn, först äta sen sova? eller tvärtom? och vad vill du göra efter middagen? sova (du har redan ätit ju!) eller hur?? och vad vill du göra när du vaknat?? ÄTA! VARFÖR??? för det är guttt i tell you. and you like. ne men seriöst. ät mat. sov länge. BECAUSE YOU NEVER KNOW WHEN IT WILL BE TAKEN AWAY FROM YOU, M-H-M!!!!! *snaps fingers*

läser kommentarerna senare!! SEE YA


asså jag vet att jag har feta fingrar, but we're totally lovin it, right?? right??? RIGHT?!


honey you're like poison on my lips

-.-.-.DATE 2009-11-26 TIME 16:55:15


1. halterneck tröja, Charlotte Russe 2. kjol, hämtat från kesos garderobs rensning :D 3. nitskärp, lindex tror jag 4. ankel boots, monki


vad gör man när man har tråkigt va? =D YOU PLAY DRESS-UP!! frickin duhh? hehehe anyway. det roliga är att både tröjan och kjolen är gåvor, muhahah jag har så underbart folk runtomkring mig <333


international baccalaureate

-.-.-.DATE 2009-11-26 TIME 16:53:17


HEJ :)
alltså det är skitmånga som tvekar bara för att dom är rädd för engelskan, pleeeassee, don't be säger jag bara :) det finns en anledning till varför PRE IB finns (eller ah, detta är en av anledningarna), och det är för att man ska öva upp engelskan. och det är ju inte värsta strikt så man måste prata engelska hela tiden som många tror. man får såklart prata svenska med :P Pre är första året på IB, och då läser man matte A-B, engelska A-B, historia A, naturkunskap A-B, svenska A-B skulle jag tro, det finns säkert fler ämnen som jag inte kommer ihåg, hehe. men man läser alltså dom vanliga ämnena första året.
sen när man börjat riktiga IB så får du välja ämnen ur 6 grupper.  jag läser swedish A1 (modersmål), social anthropology SL (man får välja mellan anthr. history eller ITGS), math studies, chemistry SL (eller physics, biology), visual arts HL (man får välja mellan bild, film eller drama), och english A2 (ett andra språk). i alla ämnen så får man välja SL eller HL, det är två olika nivåer. SL är lättare, och HL är svårare. man måste välja minst 3 HL ämnen. du får även välja bort t.ex bild, film eller nåt för att läsa ett till science ämne (t.ex fysik och biologi eller kemi). ämnena i vissa grupper beror också på vilken skola du väljer att gå på, för de erbjuder olika ämnen =)
hoppas du fick svar på det du ville :) annars är det bara att fråga!!


is it possible to be in love with something that does not have a heart?

-.-.-.DATE 2009-11-26 TIME 13:26:28


ICING shimmer eyeshadow palette

den här paletten är superbra! det finns 21 olika färger som man kan blanda hursomhelst. färgerna skimrar, så om man tar en ljus färg så kan man även använda den som highlighter med, funkar skitbra! men det är inte såhär överdrivet skimrigt, så man behöver inte vara orolig för att likna en 12-årig unge på skol disco. det är väldigt bra pigment i dom med.
tips: andvänd en primer som bas så sitter skuggan heeela dagen!/kvällen (eller beror på vilken primer du använder...)


1. Bath & Body works; silk body splash, sun-riped raspberry
2. Bath & Body works; silk body lotion, moonlight path


Båda luktar jättegott och man blir superlen. alltså det är sant! bara för att det är sånna här silkes proteiner i. tror det hette så... anyway, det funkar verkligen. en flaska kostar ungefär $ 20-25 på Bath & Body works.
tips: smörj alltid in dig efter duschen, you'll be as soft as a baby's butt, promise! :D


smashbox photo finish foundation primer

finns att beställa från eleven.se för 375 kronor. den är verkligen värd pengarna, för den håller vad den lovar! den jämnar ut, mattar ner och gör så att sminket sitter där det ska hela dagen istället för att rinna av. har använts flitigt av mig i två eller tre år nu. har även smashbox photo finish color correcting foundation primer, den finns i tre färger: grön (reducerar röda partier), blått (ljusar upp gula partier) och orange/persika (jämnar ut och motverkar missfärgningar). den är precis lika bra :)
tips: kan användas ensam (efter fuktkrämen) eller som bas för ditt smink :)


FOREVER? - FOREVER. part 14

-.-.-.DATE 2009-11-25 TIME 19:21:21


          When I was only a few yards away from the beach, reality hit me like lightning. I absolutely dreaded this meeting, and feared whatever he was going to tell me. Only I did not know what I was afraid of hearing. My heart almost beat through my chest and I felt this worry circling in my body that almost made me nauseas. I was so close to turn around and walk back home, when I spotted Scott walking around in circles down by the shore, under the pier. My heart stopped for a moment and I realized that I was unconsciously holding my breath. I took a deep breath and allowed myself to walk up to him.
          Inside my head three voices were battling against each other. It was my conscience versus my devilish side, and then there was this third “just-shut-up-so-i-can-think-now-let's-be-rational”-voice. My conscience told me to be a good girl and confess to Scott that I was just as much of a hypocrite as he was, and that I was really sorry and then I would look at him with my big puppy eyes so that he could see the fake (well, half fake) guilt that was eating me up. My devilish side told me to screw my conscience and keep the pride up. The hell with Scott, who was he to play ME? I mean come on, who really needs Scott when I had a whole city with boys just waiting to eat right out of my hand. You can't go and beg for forgiveness you fool! You're the boss here, not him. Seriously, ever heard of female domination of the world? What happened to the girl power? And my “just-shut-up-so-i-can-think-now-let's-be-rational”-voice told me to... well, just shut up and be rational.
          I was getting closer and closer to Scott, and I noticed now that he had seen me. He stopped walking in circles and froze where he was, staring right at me. His eyes burning like hot coals. Oh crap! What am I gonna say to him? Do I say Hi, what's crackin? Or Hey Scott, long time no see huh? Or what?? WHAT DO I SAY?
          When I got to him my mind felt like like a tiny classroom with 50 screaming first graders. I didn't say anything to Scott, the panic had taking over my body completely. I must have looked like a mentally sick, crazy woman. Great.

- Hey... Scott said immediately.
          Oh good, he was the one to break the silence. Phew!
- Hi Scott... I answered with a weak smile.
- So... what have you been up to? Oh wait, you know what, don't answer that... I just tried to make this feel as casual as possible, but saying that only made it sound even... weirder...
- What do you want Scott?
- No... it's not what do I want, 'cause you know what I want. It's what do you want, V?
          My mind went blank. There was nothing. Absolutely nothing. All my crazy voices had shut up, like I wanted, but seriously, I was in an awkward situation and I needed guidance! Where were my stupid voices when I needed them?i wonder if it's possible to have a love affair that lasts forever - andy warhol

-.-.-.DATE 2009-11-25 TIME 11:52:08
har haft hål ända sen 09:00, och börjar inte bild lektionen förrän 12:50. frickin great huh? jäkla chillepill dagar vi har alltså. vet ni vad jag älskar? hur alla IB'are (iallafall våran klass) tror att man får komma och gå som man vill på lektionerna. that's frickin true nu när jag tänker efter. det är alltid folk borta från lektionerna och de flesta kommer sent. sen istället för att fråga t.ex "visst har vi svenska imorgon på morgonen?" eller "har du pluggat till provet?" så låter det something like this istället: "hallå ska du gå på svenskan imorgon eller?" och "tänker du göra provet imorgon?", som om vi har värsta friheten och får bestämma ifall vi vill gå på lektionerna eller inte. ganska kul faktiskt, eftersom vi sägs vara typ världens pluggisar blabla whatever. hehehe. ah.. anyway, ganska meningslöst att ta upp, men what can you do right? i'm frickin bored people!!!the stars will be my eyes tonight. i will smile at you tonight.

-.-.-.DATE 2009-11-24 TIME 21:05:14


nu äntligen är jag och sabina aka sabe, gunilla klar med våra dikt analyser! wiiieee nu kan boye och gullberg ta sig i röven för jag är klar med er nu!!! eller ja, för ikväll iallafall. next mission? plugga inför mitt fruktade antropologi prov... frickin jeeez, hur skall detta gå? men snart är v. 48 över, veckan som är EN KILLER vecka (no really, jag menar verkligen, bokstavligen KILLER) för oss IB08:are.... vaddå suicide much?


&& on the old radio they are playing my favorite song, the tunes are as fragile as me.

-.-.-.DATE 2009-11-24 TIME 14:22:13
jag kämpade mig upp ur sängen imorse, gick de många metrarna (det var de längsta 4 minutrarna i mitt liv) till skolan ONLY TO FIND OUT thaaaat: jag var ledig idag. ingen svenska, ingen engelska, ingen antropologi. frickin great huh? blev fett sur. men stannade på skolan iallafall för att plugga lite med charlotte, hanna och rebecca. sen efter lunchen drog jag hem. jag berättade ju att svt var på våran skola och filmade igår? hahaha guess what? jag syntes på tv skärmen igår ya'llz ;) anyway, vet ni? igår såg vi (jag och min familj) en bil som körde rätt ner i ett jätte stort dike :o det var en gammal tant som trodde att det var en väg..... seriöst, gamlingar borde inte få köra. erkänn? :D well, sen lämnade hon bilen där och gick in på jysk :) för det är ju så man gör efter att man kört ner i ett dike liksom :)

frukost =) skorpa + marmelad, havrekuddar + vanilj yogurt och kaffe :)


so what if it hurts me. so what if i break down. so what if this world just throws me off the edge

-.-.-.DATE 2009-11-23 TIME 22:44:14
Jag såg new moon i söndags! FRICKIN SHITTT ASSÅ JAG DOG SERIÖST!!! (hehehe.... vem överreagerar?) den var så sjukt bra, jättelik boken (jag läser alla dom böckerna på engelska), älskade att dom tog jättemånga quotes ur boken. och jeeez, vaddå jacob var överhet?! o.O nej seriöst, jag ville ha jacob, edward och alla de andra varg pojkarna (inte sam) på samma gång, så heta var dom! och jag ska erkänna.... jag bölade flera gånger, jag visste att jag skulle göra det! jag och elin ska se den en gång till när den kommer till ljusdal, hihihih ♥ nu blir det plugg.


mys i lägenheten :)Mascara: Helena Rubinstein lash queen feline blacks
Åsikt: den här mascaran var verkligen asbra!! en skitbra vardags mascara. fransarna blir långa och separeras jättebra. man får bra volym också. den funkar säkert bra som fest mascara också om man applicerar på mer mascara. jag har jättenågra fransar kvar, för jag tappar alla nu. men det är lugnt, för dom växer tillbaka snart igen ;) jag har inte böjt på fransarna här så ni vet :)


baby how do you know what's gonna happen around the corner? how can you know we will be ok?

-.-.-.DATE 2009-11-23 TIME 20:02:23

jeez dagarna bara flyger förbi!! alltså på riktigt... ibland önskar jag att ett dygn var 48 h (wait... 24*2=48 va??)... skulle vara såååå sweet. har haft en massa plugg, and i'm telling you IT'S FRICKIN KILLIN ME! hela den här veckan... puuuuhwease, vill inte bli påmind om allt jag har ens o.O och familjen åkte ner till mig idag, så vi har vart ute och handlat hela dagen typ. måste passa på när päronen betalar ;) fast... det gör dom ändå.. but you get the point.

den här helgen har vart HÄNDELSERIK. rån på COOP (butikschefen blev visst jagad med en pistol??), och en tjej på min skola har avlidit. svt (sveriges television för er stupidos) var på skolan och filmade, och det var även med på radion och tidningen. så hemskt är det, jag kände henne inte, men det är hemskt ändå för hon var fortfarande så ung (92'a). tänk hennes familj, shittt alltså, kan inte ens tänka mig hur det känns för dom... och hennes vänner. well, what can you say but rest in peace huh? det får en att tänka på hur jäkla kort livet är egentligen. i mean, think about it, vad som helst kan hända!! så ta vara på tiden ni har. stop hatin and start lovin.

life is short; fragile. appreciate every little thing, and be thankful for what you have ♥


today's outfit (eller en av dom iaf, haha). - ledigt och skönt :)

några grejer jag köpte idag (+ saker till lägenheten, men det får ni se en annan gång):

1. smyckes hand 2. bodylotion, shower gel, bath crystals and body scrub

3. helena rubinstein mascara and eye pencil

3. björn axén serumwe are young and there is no one who can catch us now; wild and free, no one dare to tame us now.

-.-.-.DATE 2009-11-21 TIME 16:28:57
jag känner mig frickin sepe duktig, i swear to you!! har pluggat ända sen jag vaknade (12:15), först kemi men sen blev mitt huvud helt snurrigt av alla formler så bytte till ToK (theory of knowledge) och skrev klart min uppsats!! yaay i'm so happy :))) ska ta en dusch sen, och sedan skutta iväg till elin för vi ska kika på twilight och diskutera en massa om new moon (ni ska höra våra analyser, asså shitt, hade vi skrivit ner allting vi sagt och lämnat in så hade vi fan fått MVG+++++), för imorgon ska vi gå på new moon. värsta sent.... :( men vi hade bara skjuts imorgon. hoppas filmen är superlåååång (aaa) jag ska bara luta mig tillbaka och dö åt edwards och jacobs säxinesss. nu sitter jag och eve och diskuterar magiska POFF moments. ni vet sånna där ''plötsligt händer det'' -stunder? vi bara måste älska dom, eller hur??? :D man blir ju så lycklig när sånt händer!! nej nej inga pengar är involved, I'M TALKING BOYS... ;)
 


klänningen från melba (299:- + frakt & moms...) som jag beställde. den är aningen kort och transparent.... men ska
fixa det med ett tublinne. jag har det under klänningen på bilden också, men ska fixa ett längre.
alla dessa problem!!! men ack så söt
!


but baby never took the chance. that is why we always end up like we do. cuz baby never took the chance.

-.-.-.DATE 2009-11-20 TIME 18:35:52
nu har jag åkt hem till kära ljusdal and it feeeels guttt. fast är fortfarande sjuk av gris sprutan :( sheeez vilken mes jag är. var på öppet hus i (...eller säger man ?) ljusdals gymnasie skola igår och representerade IB! träffade en massa ljusdalingar också, det var nice. typ anton som var sur som vanligt -.- och elin som töntade sig och tyckte att jag skämde ut henne fast hon redan gjorde ett så bra jobb själv (menar, hon sprang runt med en SP tischa?? pretty much says it all). fast jag skäms aldrig :D (okk, nästan aldrig) jag stör mig ibland på folk som skäms hela tiden. fett jobbigt ju! typ ibland när jag säger saker om folk som går förbi, då brukar mina vänner säga såhär: ja men säg det lite högre va???? eller: du vet att han/hon hörde det där va? okk, jag är inte dum?! jag ÄR medveten om att jag pratar högt, liksom, so what? jag bryr mig inte om folk hör vad jag tycker och tänker, jag skäms inte för det heller. frickin get over it -.- folk tycker att det är pinsamt när jag brukar säga saker högt om andra. en gång t.ex när en kille gick förbi mig och några klasskompisar på skolan, så hade han en sån här name tag. så då sa jag högt: åh kolla på han! jag vill också ha en sån där, vad orättvist att han har en... dom som jag var med då ba: assså prata lite högre? han hörde det där. sen tyckte dom att jag var pinsam. MEN LIKE I GIVE A DAMN -.- jag skiter väl i om han hör eller inte. seriously, om jag vill säga nånting hemligt, DÅ pratar jag så ingen hör, men annars i don't frickin give a fuck.

bilder på min lilla etta (det är inte klart ännu!! fattas fortfarande grejer):som sagt, det är inte färdigt ännu. det fattas en massa saker fortfarande :))
nu ska jag fortsätta diskutera bajs med jimmy!!


she wants a prince so she can be treated like a princess. living in a dream wouldn't be so bad.

-.-.-.DATE 2009-11-18 TIME 22:57:39
what a long day!! har gått runt på stan med eve och malin. vi satt som ett gäng hobos på en bänk och åt korv med strips, frickin guuuuuddd stuff i tell you! det är så man ska käka mat människor :D sen köpte jag en födelsedags present till lisa. vi gick runt lite till, sen drog jag och eve till biblioteket för att låna filmer (JA ALLTSÅ BIBLIOTEKER HAR ASBRA FILMER SOM MAN KAN LÅNA!! värsta bra), så vi plockade på oss typ tio dvd filmer och trodde att man kunde använda biblioteks kortet, BUT NOOOOO, gud hatade oss idag, för man måste betala 20 kr/film. vi hade stått där jättelänge och letat efter filmer, sen går vi därifrån utan.... :(:( så vi gick och hyrde ondskan och drog hem till eve och kollade. jag säger bara, andreas wilson; M-M-M!! what a hunk!!!


i mitt fina nattlinne som jag köpte i edinburgh i min fina lägenhet :))) ser inte ut som mig o.O

vad tror ni att det är haahh???? you will never know muahahahaha. eller kanske inom en vecka...

kolla, är inne i en ''tappa-fransar-period'' =( alla försvinner... btw här har jag lancome hypnose :)


to fall out of love you have to fall back in love again

-.-.-.DATE 2009-11-17 TIME 20:56:37
om jag inte berättat det (mina sjuk dagar har gjort mig så förvirrad!) så har jag iaf beställt hem en klänning från melba.se and mimi like!!! den är kort.. men det går att fixa med ett tublinne under. other than that, it's all good. orkar inte sitta vid datorn så ofta nu för tiden så det är därför jag inte uppdaterat så ofta jag som borde, hehe my bad. anyway slänger in en spex bild och en klass bild :))


IB1 :) liten och udda klass det här. where am i? ;)

inte så rolig spex bild... skulle föreställa IB retards ''nördar'', men det är vi ju redan i vanliga fall.. xD

vet kvalitén suger, snodde från någons facebook =D hehehe


is it his absence that is killing her now?

-.-.-.DATE 2009-11-12 TIME 13:19:18
haha i know, jag har inte uppdaterat på en dag eller nåt. trodde också jag skulle börja uppdatera bättre efter att jag flyttat in i lägenheten, but guess what?? jag vaccinerade mig mot frickin svinis i måndags och nu är jag SJUK! så samlade ihop all min styrka och åkte hem till päronen igår kväll. this is what i'm going through: feber, frossa, STARK huvudvärk, ont i ögonen och tinningarna (är det ens normalt??), ont i hela överkroppen, hostar så jag får ont i halsen, ställer jag mig upp eller om jag ska gå så känner jag mig helt svimfärdig och yr, ingen aptit; maten smakar absolut INGENTING, vatten smakar... skitkonstigt (dude, is that even possible??!) finns säkert mer som jag har glömt också. det tog typ all min kraft att gå 2-3 meter för att sätta mig vid datorn. ohh well ni vet att jag lever iallafall!! but at the same time, egentligen inte..that's me. only i don't have the swine flu... and i can't walk, so... i'm pretty much dysfunctional right now.


but can't you see that there are sparks? how our different sides compensate one another?

-.-.-.DATE 2009-11-10 TIME 19:15:01
helluuu peeps!! om det finns några kvar vill säga, haha. har ju övergett my dear blog ett tag nu. tänkte bara meddela att jag nu bor i mina nya lägenhet & det är awsome förrutom the fact that: jag vaccinerade mig för en  dag sedan; nu gör min arm sepe ont; jag har blivit sjuk, but on the other hand så kan jag inte få svintryne nu som vissa andra kanske får.... (no names.. *sabe* no names *hanna*). dessutom så har jag ingen säng i lägenheten ännu så har crashat på min bäddsoffa, upptäckte igårkväll att jag inte hade några persienner (be aware of dirty old dudes sneaking outside your window mimi), och har ingen tv heller. lucky for me så kommer pappa med en tv och en säng till mig imorgon! mimi likes! OCH så har jag ju en sjukt underbar garderob att man bara vill dö. så stor och rymlig! måste bara skaffa mer galgar så jag kan hänga upp resten av kläderna..... so, how are you? :)

ni får se mer av lägenheten när allt är klart :D

halva garderoben som fick följa med till lägenheten. ska skaffa fler klädhängare så kan jag hänga in resten med!

larger than lifesize, wondersome
great in the eyes of someone


it can never stop to amaze me how fascinating you are

-.-.-.DATE 2009-11-02 TIME 18:16:24


lisa och jag hihih


min fina kostym :)

ligan :)

ohhh mama likes!!

jag och jonas :)) lookin guuuudd'

m-m-m look at that sex cop ;)

hahaha vilken busig min du har fia ;) det var även hennes birthday! (hon i svart)

alicia, jag, lisa, jonas, rasmus, elin :)

bilderna nedan är klickbara

det var bilder från halloween det. orkar inte lägga in fler, blir så frickin jobbigt med en massa bilder o.O det var jättekul iallafall och thanks till linn, filip och sara som fixade alltihopa. klädde ni ut er på halloween då?

skolan började ju idag igen. fy helvete frickin skol ångest!!! hatar skolan. vill inte. jag orkar fan inte. vill bara strypa mig själv. nej nej, jag har det inte jobbigt i skolan eller så. det är bara det att det är ett jäkla helvete att försöka vakna! frickin shiittt! igår förskte jag lägga mig tidigt så jag skulle vara pigg när jag vaknade, BUT NOOOO, gud hatar mig, för jag låg vaken typ hela natten och undrade vafan jag inte kunde sova för -.- NEJ JUST DET, det snackas ju så mycket skit här i den ljusa dalen så jag låg och tänkte på typ tusen saker samtidigt. vaddå brain overload o.O gud vad jag HATAR när folk säger en massa saker som verkligen inte stämmer. like i frickin care om det inte är illa menat, liksom frickin shittt, håll er till er själva. over 'n out!she may act like she don't care but inside she is dying. she pretends she is the queen but behind that she's just hiding

-.-.-.DATE 2009-11-01 TIME 23:18:02
jeeeez mitt höstlov har vart sick!!! först edinburgh, sen sova sova sova (mimi likes), och halloween party. edinburgh var helt.... o.O amazing! FRICKIN GOD. vart man än kollade såg man ut såhär --> o.O sjukt vacker stad alltså. arkitekturen, landskapet, de söta butikerna, boysen, skottska dialekten, luften, vatt... okk nu går jag lite för långt. but seriously, jag måste dit IGEN! jag ska, jag bryr mig inte, jag SKA dit igen. jag gick fan runt i linne utomhus klockan ett på natten. HOW GREAT ISN'T THAT? sen ba kommer man till sverige och möts av en STOR, ÄCKLIG, TJOCK, FUL, GRÅ himmel, regn och frickin kyla! jag typ dog av köld. alltså seriöst, no offence to you swedes, men jag hatade verkligen sverige från djupet av mitt hjärta den stunden när jag steg av det där jäkla planet. och i några timmar efteråt. sen gick det över. för jag kom hem, och blev varm :') tills jag gick ut igen..
det blev lite shopping där iaf, jag köpte två par uggs i olika färger, sen ett par uggs till min 3-åriga syster, en kofta, en paljett klänning, en tröja, nerd glasses, en massa smycken och andra små saker, typ presenter till x antal människor. wiho frickin great.RSS 2.0