i'm starting to believe that i'm back on track. either it's just wishful thinking or my mind's playing tricks with me.

-.-.-.DATE 2010-01-31 TIME 11:34:57


gotta love victoria's secret!!! den här söta toppen kommer från deras PINK collection ♥


i don't get it?? är blogg.se fuckat eller är det ett nytt utséende??? isf är det frickin ööglyyyy!!! anyway, tror jag tänker börja blogga lite smått igen. not as usual as before tho. tänkte berätta att jag tänker köra igång en tävling här på bloggen!!!! hahahahh yep..... ska bara komma på priset, har redan en grej i tankarna, men nåt mer måste det ju vara annars blir det så lite hhihihiiihhihh. so now you know, och måste bara klämma in (igen) att jag ÄLSKAR VAMPIRE DIARIES OCH STEFAN SALVATORE, m-m-m!!!!!! i'd do that piece of candy any day, any time!!!


i tell people not to worry cause i'm fine. but i'm the only one to know they're all lies.

-.-.-.DATE 2010-01-29 TIME 22:29:46


(jag hoppas ni inser att jag överdriver med bilden haha)


OKKK jag kommer fortfarande vara skitseg med uppdateringarna!!! orkar inte med den riktigt BUT loggade in bara för att berätta en sak: JAG ÄR KÄR!!!! ♥ jätte kär!! super kär!! helt fantastiskt otroligt kär i....... VAMPIRE DIARIES!!!!!! hahahahaha got cha ;) är helt sjukt besatt av serien, och är kär i en av huvudkaraktärerna STEFAN SALVATORE, MEN det slår inte inte twilight eller edward cullen!! japp det är en vampyr serie. dude what is it with me and vampires??? önskar dom fanns på riktigt, så jag kunde få en egen edward/stefan =(look around and try to see what does not want to be seen. a girl can scream, but nobody would hear her, because nobody would listen.

-.-.-.DATE 2010-01-26 TIME 20:30:14

okk so here's the thing: jag har nt orkat uppdatera för... well... no special reason really, som jag inte vill ta upp på bloggen då, so let's leave it at that. har funderat lite och funderar på om jag ska lägga av med bloggningen, inte ta bort bloggen, men lägga av och blogga. for a while at least. i don't know, just a thought som sagt. eftersom jag känner mig sååå tråkig så tänker jag lägga upp lite bilder som jag, charlotte och bella tog till vårat ''cool hunting projekt'' i engelska. 
alla bilder är tagna med min digitalkamera, samsung nv20 :):)i know that you believe you understand what you think i said, but i am not sure you realize what you heard is what i meant.

-.-.-.DATE 2010-01-25 TIME 16:33:39

LÖRDAG, FILIPS 18-ÅRS party
haha smickrande bild jag vet!!! snodd från facebook också (h) ger er fler bilder senare när folk har skickat :D


lördagen var ruuulig!! började med VIParna som kom och åt tacos, sen kom resten av folket och då blev det party. så THANKS FILIP!!! it was a blast dude, och nu är han 18 också -.- jag vill med bli.... fast är glad att jag fyller år på sommaren!! :D inte september, oktober, november.... som vissa andra..... haha kidding. nej har inget vettigt att säga, så jag ska dra och handla mat på ica snart. TJA DÅ!

förresten, nån som förstår sig på min headline?? för det gör inte jag!!! hahaha hittade det i nåt klassrum och tänkte : ''AHA!! ska ha det som rubrik, alla kommer tro jag är skitsmart'', fadt ångrade mig sen ifall nån verkligen skulle fråga typ ''vad betyder din headline??'' hahaha ohh well!


every saint has a past and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2010-01-22 TIME 18:22:20

klänningen är köpt på h&m, skorna eurosko


efter en massa beslutsångest så får det här bli min klänning imorrn!!!! ojj hahahh, completely forgot!!! ni vet inte vart jag ska!!!?? well YOU'RE NEVER GONNA FIND OUT ANYWAYS!! lol (ni tänker: OMG sa hon lol?? -ja det gjorde jag!!! that's what i get for hanging out with data nördar). kidding! jag ska på filips 18 års fest imorgon!!! VIParna får komma tidigare och äta mat, MIMI LIKE :D :D det får bli dom här skorna till klänningen. fast.... vi får se om jag är tillräckligt frisk.. you know.... det rinner tårar ur mitt högra öga JÄMT, täppt i näsan och snuvig är jag med, och lock för öronen!! hahaha jävla typiskt alltså...


i smile because i have no idea of what the hell is going on

-.-.-.DATE 2010-01-22 TIME 12:01:51happy doesn't mean everything's perfect, it's just that you've decided to see life beyond the imperfections. so, don't say you're happy because everything's alright, be happy because everything sucks but you're doing just fine.


i always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. then i ask myself the same thing.

-.-.-.DATE 2010-01-21 TIME 17:08:05
asså shitttt jag har pluggat antropologi i.....ehh.... jag vet inte, men många minutrar iaf!!! timmar till och med!! DUDE I ROCK (h) har så ont i huvudet nu. och snuvig är jag med. damn you sabe, damn you to hell som sitter och snorar på antropologi lektionerna!!


(haha ja jag har bdb!! mobba mig inte!!! jag lägger typ aldrig upp bilder faktiskt....)

fattade ni det där med ''under örnens alla vingar''?? jag trodde han menade att jag INTE skulle vinna, eftersom man inte kan springa med högklackat..... men det han egentligen menade var att jag SKULLE VINNA, för jag hade ''hela jävla regnbågen'' (som anton uttryckte sig) på skorna xD erkänn man fattar inte att han menade så egentligen??? lisa sa att hon fattade, och hon tyckte att det var roligt. lovar.... hon fattade inte egentligen... ;)


how can she escape from something that has already been printed on her heart?

-.-.-.DATE 2010-01-21 TIME 13:35:11ringen är från gina tricot. om jag minns rätt... haha. mössan är från LINDEX.


nu sitter jag hemma i min lilla etta och chillar medans resten av klassen surar i skolan!!! muhahah. eller jag tror jag är den enda i klassen som slutat för dagen faktiskt... jag har ingen antropologi och ingen kemi!! så fick sluta 11:45. LIFE IS SWEET. ohh btw, jag har skaffat twitter!!! hahaha fattar nada, men det skiter man väl i??? nu måste jag diska.... life of a student.... som bor hemifrån.... hahaha det är tufft yao, jag lovar. man måste städa och diska, fan skitjobbigt -.-

det är skitmånga som undrar vad jag har för kamera jämt, så lika bra att jag säger det här: NEEEE JAG HAR INGEN SYSTEMKAMERA. det är en vanlig liten digitalkamera på 12.1 mpix, modellen heter SAMSUNG NV20. den är svart och fin. hahahahaah. nåt mer ni unnndrar??? :D


make a good deed

-.-.-.DATE 2010-01-20 TIME 20:19:36

SKÄNK PENGAR TILL HAITI'S JORDBÄVNINGS OFFER!!!! en liten tia gör sjukt stor skillnad för dom, men inte för er!! jag menar, ni slösar fan mer än 10 kr varje dag??
skicka sms: 10katastrof för att skänka 10 kr eller katastrof för att skänka 50 kr till 72950.

jag har skänkt pengar och tycker att fler borde göra det också. men en sak stör jag mig på... varför ska sånna här organisationer bara skänka en massa pengar till en massa ställen där det skett en naturkatastrof??? det är liksom då folk (okk de flesta!) öppnar ögonen och skänker hit och dit. MEN HALLÅÅ, hur många dör inte varje dag av svält UTAN att det skett en naturkatastrof??? kolla asien, det finns skitmånga hemlösa som kämpar varje dag för att få pengar och överleva. VEM FAN BRYR SIG OM DOM?? VEM SKÄNKER PENGAR DÅ?? typ 2 av 10?got 99 problems and they all bitches

-.-.-.DATE 2010-01-20 TIME 15:07:15
jag orkar verkligen inte svara på en massa kommentarer längre hahah, men svarar på frågor och sånt som har med mig eller min blogg att göra :) jag är även lat med att kommentera andras bloggar... ska bli bättre promise!!! fast jag läser faktiskt en massa bloggar, promise!!! igen!! haha. OH BTW!! igår satt jag på msn och en liten dudettte skrev på msn och med en facebook länk. det stod typ: är det här dina foton?? (sen en facebook länk med min e-post i slutet), så jag klickade ju. I HADE NO FRICKIN IDEA att det var ett sketet jäkla hor fitt virus!!! ASSÅ SHITTTT, jag ville bara gråta... jag menar det brukar annars stå ''sexy pics of you'' eller liknande, men det var liksom så.... convincing..... OCH HELA MIN MSN BÖRJADE sepa sig, helt underbart var det, fy helvete. jäkla tur då att jag hade anton och fluff som kom till min räddning ♥ hahahhaa!!


jag har köpt nya skor på eurosko!! :D det var igår när jag gick på stan med emelie och julia.


heels: 12, 5 cm platform: 2 cm


ni som undrar om IB kan kika in på dom här länkarna där jag har skrivit lite:
http://mmmimi.blogg.se/2008/december/international-baccalaureate.html
http://mmmimi.blogg.se/2009/november/international-baccalaureate.html#comment


you can't go looking for love because then it will never be found.

-.-.-.DATE 2010-01-19 TIME 19:27:07

har vart och handlat på ica med sandra och julia, and duude was that fun!!! haha iaf vägen dit. julia har så hala skor så hon halkade på en trottoarkant och skrek ashögt. tänk er ett jätte high pitchigt ljud, så lät det =D sen klättrade hon i en snöhög för hon var rädd att halka om han gick genvägen som sandra och jag tog. ohh well, what to do eh?? nu sitter jag iaf och äter en kyckling sallad. you know, när man bor ensam så blir det en ganska ensidig kost... lovar, jag kommer äta det här hela veckan hahaha. man blir typ as lat som en liten gris, orkar fan inte laga mat så man käkar typ det första bästa. erkänn, ni som bor ensam håller med?? ;)

haha han är så skön våran lärare!!
david McIntyre (läraren) på engelskan: divide you're time properly so you don't come here on thursday and say "men jag hinner inte" and then i'd say "SPEAK ENGLISH!!!"


om ni vill ha skorna billigt så spring iväg till eurosko, dom är på 30% rea!! i vissa butiker 50% SKYNDA OCH FYNDA!so come on baby we ain't gonna live forever.

-.-.-.DATE 2010-01-18 TIME 15:30:41


kilklack: 9,5 cm
pulsade med dom här tuffingarna genom 3 m snö i skogen!!! haha skoja, det var bara 3 cm, men lite jobbigt var det iaf... tror mamma köpte dom på eurosko.


jag och julia var på slotte idag, riktigt nice!!! men fy helvetes frickin shitt vad varmt det var på deras skola alltså!!! shit jag svettades som en gris!!! jag skojar inte!!! kände mig alldeles rödblommig och flottig i hela ansiktet (en gris då med andra ord), världens lodis typ. men sen blev det kallt.... hahaha konstig skola. antar att carro kommer läsa det här inlägget, så kan ju passa på och säga att hon var en riktig surpuppa/lodis/sp'are med mössa HIHIHIHI, men det skiter man väl i?! :D näää nu ska jag vara duktig och läsa ut doktor glas OCH tre kapitel i the dobe ju/'hoasi eller hur man nu stavar det.


this girl will always keep on dreaming that she is in a better place, far away. she will always keep on dreaming that hearts are free, is there such a place for me?

-.-.-.DATE 2010-01-17 TIME 17:36:43


bilderna togs i somras hos anton :)


you know... now when i think about it, så kommer tiden gå ganska fort faktiskt. man hinner blunda, sen BAAM, och det är sommar!! nästan iaf?? man kan drömma att det är så, right? men jag vill bli bruun like now now now!! tack gode gud att jag inte är en svensk blekfis ;) NO OFFENCE THO!! nej men jag och julia pratade lite... tänk vad härligt att åka till florida!!! man går ut, sen BAAM (what's up with me and my BAM's??) så blir man brun!!! nee nu ska jag kika igenom mina sommar bilder och dregla efter sommaren. peace


sometimes i dream about breaking these windows, before i myself, will be the one to break.

-.-.-.DATE 2010-01-17 TIME 13:35:19
jag är duktig och passar linn och kevin idag, eller okk... jag måste... ohh well, what to do eh?? dom är pretty good, det är bara den ena ungen jag stör mig på. hahahah, snäll syster jag är. nej men seriöst va, vi var nyss ute i snön och lekte, och FRICKIN SHITT, kevin ramlade i snön hela tiden och han är så fet så han kunde inte ens resa på sig???!! what's up with that?? shit vad arg jag blev!! jag lät han ligga i snön ett tag, för han skulle ändå bara ramla igen efter en sekund eller två... o.O nej nu låter jag värsta elak, but i'm not, promise a thousand times!!! jag drog dom i en frickin snöracer och så gjorde jag rosa snö åt linn. jag är snäll, admit it peeps?


there's this thing i want to say, and that is; you disappoint me babe.

-.-.-.DATE 2010-01-16 TIME 23:20:31


okk, first of all: TAAACKKK SÅ JÄTTEMYCKET!!! *happy face* blir fett glad av sånna kommentarer, makes me want to kiss the whole world!! eller inte... nej men sjukt snällt, thanks!! =) och nej, det var ingen konstig kommentar!! eller jo kanske... haha skoja!!!! jag välkomnar alla kommentarer; störda, konstiga, idiotiska, snälla, dumma, well you name it ;)
och för att svara på frågan: ja, jag har faktiskt funderat på att ha en tävling... och lotta ut ett pris =) hm............. borde jag?? haha jag vet inte vad för slags tävling det skulle vara isf :o


jag känner mig så snäll ikväll!!!


you're the song in the car i keep singing, don't know why i do.

-.-.-.DATE 2010-01-16 TIME 16:41:401. skjorta, monki. 2. bas linne, gina tricot 3. halsband, guldfynd 4. armband (??), lindex


har åkt fram och tillbaka från bollnäs nu, med julia som sällskap, i really felt like we bonded!!! haha. det hände ju en liten grej på bussen hem... ni vet när man är helt inne i en grej och pratar typ skithögt som om ingen vore där??? well, så gjorde vi. vi pratade högt och en grej eller personer då, AND BAAM, så insåg vi att det var några som satt lite längre fram som hade en viss 'link' till det vi pratade om. GET IT?? ohh well, det var trevligt iaf. jag har upptäckt att jag har värsta spel humöret!!! alltså satt och spelade quadrapop (DON'T LAUGH, OKK???det var en fin quadrapop!!) på sabes telefon, alltså SHITTT vad jag skrek (tydligen)!!! slog på väskan några gånger också för jag blev så förbannad... frickin.... hahaha. nej gud vad onödigt...


when i see you i get weak. when you talk to me you make me fall down on my knees.

-.-.-.DATE 2010-01-15 TIME 20:32:15
tja, jag orkar inte skriva just nu för det är så jäkla varmt!! tror jag ska ut och slänga mig i en snödriva eller nåt. hahahaha, seriously, först klagar jag på kylan sen på värmen... nej jag ska inte klaga på värmen. SOL OCH VÄRME IN MY ♥ det är nämligen så att jag och lisa har bastat, så är fortfarande lite het ;););) hahaha kidding!!!

alltså jag måste bara berätta en rolig sak. jag väntade på bussen idag, så ser jag en snöboll som kommer flygande mot mig bakifrån (FAST DEN TRÄFFADE INTE!), sen precis efter så springer en liten kille på 7-8-9 år förbi, så springer han SKIT FORT!!! hahaha sen kollar han bak på mig samtidigt, och jag ba ÖH WTF?!!! var så himla sugen på att skrika nånting efter honom, men det var ju vuxna runtomkring. hur skulle det se ut om jag skrek en massa saker efter en liten skitunge liksom?? MHM! fast sen rätt som det var så ramlade killen framlänges och landade på magen, HAHAHAH SHIT VAD JAG SKRATTADE!!!! revenge is sweet!!!!!! JAG DOG VERKLIGEN hahaha. so what, jag bryr mig inte om han är liten haha, hatar barn!haha jag bjuder på den här fina bilden som togs idag på skolan. heta brillz eh?


a wise girl kisses, but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.

-.-.-.DATE 2010-01-14 TIME 15:43:541. tröja med blommönster, gina tricot 2. jeans leggings, gina tricot 3. guld armband, h&m 4. trä armband, guldfynd 5. halsband, fan kommer inte ihåg o.O 6. ring som inte är en ring utan ett armband, nån tidning :D 7. clutch, parfymshopen (typ ljusdals motsvarighet till KICKS)


det känns som om jag tjatar och tjatar om kylan hela tiden, BUT IT'S FRICKIN BUGGING ME!! ni skulle typ förvandlas till en isbit om ni rörde mina fötter just nu, jag skojar inte! sitter med två filtar och skakar som en gris. just det, på tal om grisar... jag har börjat ätit som en gris nu!!! i swear to you, äter hela tiden känns det som (just nu äter jag chips), och när jag säger 'asså känner mig som en gris', då håller alla med mig!!! LIKSOM WHAT'S UP WITH THAT? -.- det är då alla ska säga 'neee du är ingen gris!!!' BUT NOOO, tydligen så är jag en gris :( hahaha nej vilket grisigt inlägg (heheh get it?). nu ska jag grisa lite mer... är HUNGRIG! att bo ensam är lite tufft faktiskt, känns som man försöker survive the day, every day.


he's the reason for the teardrops on my guitar. the only one who's got enough of me to break my heart.

-.-.-.DATE 2010-01-13 TIME 15:26:15

VET NI EN SAK?? på lördag kommer jag vara på skolan!!! japp jag är en plugghäst okk??? nee skoja, vi har typ öppet hus så jag måste vara där från 11.00-14.00, men vi får då ledigt HELA MÅNDAGEN, sweet or what? ;) aja enough about school, den förpestar redan mitt liv halva dagarna, behöver inte dra in skolan här också. jag är jättesugen på att köpa nya smycken!!! har faktiskt väldigt recently fått upp ögonen för smycken... förrut använde jag typ aldrig det, nu är jag in lööv i bangles och ringar!! så sjukt snyygggt. men har typ inga ringar... hittar aldrig snygga o.O men däremot har jag loooads of bangles!!! men det är ju snyggt, så no biggie liksom^^ just det måste tillägga att harpan har blivit sjukt svårt o.O jag kan inte klara det längre?? :o I USED TO BE SOO GOOOD!!! =(här är bara mina GULDIGA armband, mimi like!!everything i promised you i wouldn't be i have already become.

-.-.-.DATE 2010-01-12 TIME 18:13:46

vet att jag inte bloggat på två dagar, men har vart upptagen, what to do liksom?? har åkt till min lägenhet nu, AND DAAMN I GOTTA SAY IT'S ASS FRICKIN COLD!!! alltså shittt, har jag haft ett öppet fönster under lovet eller?? feels like it!! måste snacka med bovärden om detta... haha känner mig lite småvuxen sådär. har iaf satt på ugnen på högsta värmen, hoppas det hjäper lite (aa) förresten kan det brinna om man har på ugnen för länge??? HMM who knows??!! vi får se =D om jag lever..... juuust kidding. på tal om skämt, vi hade en rolig antropologi lektion idag (skämt, och rolig lektion, see the connection??). jag och sabe var nog dom dummaste i klassrummet. men what to do, två utlänningar eh?? ;)

vi kollar på en dokumentär på antropologin...
jag- shit fryser dom inte om fötterna... det är ju snö!!
(jag blir utskrattad)
jag- va??
lina- snö!! hahahahaha
sabe- vaddå??? det är väl snö?
(mer skratt)
jag- vad är det då?
lina- det är ju förfan kalk!
efter nån minut:
jag- ahh just det... det är ju kalahari öknen...


1. oversize tischa med dragkedja, serious sally 2. armband, lindex och h&m

några nya inköp:

3. serum, björn axén 4. parfym free flowing, puma
hårtoppsserumet från björn axén är typ bland de bästa serum jag har provat!! seriously, håret blir mjukt, glansigt och luktar gott.


det var så soligt idag så slängde på mig mina glajjor!!summer's about having fun, partying and relaxing in the sun.

-.-.-.DATE 2010-01-09 TIME 17:40:40


jag skiter fan i om det är vinter!!! THIS IS MY SALUTE TO SUMMER (bilden alltså)!! snart kommer sommaren!!!! då ska jag klä mig i fina sommarkläder, korta shorts, linnen, klänningar, kjolar, bikini, hoppa studsmatta, spela volleyboll, bada, frossa bland solglasögon, sola och spana på playan! (haha) what? a girl can dream, now can she?


i'm sorry i have to let you down once again, but i see no other choice.

-.-.-.DATE 2010-01-09 TIME 16:00:04
you know what??? är så trött på en massa attention whores som skriver samma skit till typ alla bloggar utan att ens bry sig om inlägget dom kommenterar. sucks till sånna människor!! nu tänker inte jag svara tillbaka på kommentarer som ''allt bra?'', eller ''vad gör du?'' jag menar, om jag vill chatta med människor loggar jag in på facebook??? det fula är att de flesta som är med på mest aktiva listan faktiskt skriver sådär till typ alla :s dom kommenterar liksom inte själva inlägget (okk, some people do!), utan skriver nåt helt bortåt helvete som inte alls har något att göra med inlägget.


THUMBS DOWN!


hey let's put on our glasses and act like we're cool.

-.-.-.DATE 2010-01-09 TIME 14:14:02
haha fyfan jag känner att jag inte orkar blogga mer xD fick värsta tanken imorse 'DAMNN, det är lite jobbigt faktiskt........' jag vet liksom inte vad jag ska skriva om. jag gillar inte att skriva så mycket om vad jag gör eller vilka jag är med så ofta, jag vet inte, det känns så oviktigt och tråkigt. and i don't wanna expose my friends here too much ya know ;) men ni kan få se en till videoblogg sen igår. hahaha den är väldigt improviseras kan jag ju säga... därför den suger HEHEHEHE

Original Video - More videos at TinyPic


VBLOG

-.-.-.DATE 2010-01-08 TIME 22:04:46

en blogghälsning till er mina kära lovely läsare, laav ya <3


Original Video - More videos at TinyPicdo you admit it now that you've been closing your eyes all this time? do you realize what you just missed out on?

-.-.-.DATE 2010-01-08 TIME 19:32:17

eran alldeles egna the grudge!!!!


magen kurrar som in i......... är såå frickin hungrig. men jag får inte äta. carro har förbjudit mig. jag måste vänta tills hon och christian har kommit hit. för då ska vi baka kladdkaka!


nothing heals a broken heart better than another broken heart.

-.-.-.DATE 2010-01-08 TIME 15:51:09
alltså seriöst, döda mig snällla??? det är SJUUKT kallt ute!!! no exaggeration peeps!! bar min fina pälsjacka idag, den värmde, men öronen och låren och tårna blev ju fan till is, för att inte tala om blodet i min kropp!!! okk ska sluta klaga hahaha. var ute och kollade runt på rean med elin, lunchade & hade det trevligt, kom hem med en tröja, några smycken och två par glajjor (you kow how much i looovee my glasses!!). nu ska jag lyfta på min feta röv och gå och färga om mitt fula skabbiga äckliga hår. SEE YA, PEACE & RESPECT!!


1. solglasögon, guldfynd (båda två)

2. halsband, guldfynd

3. armband, guldfynd

4. tröja, serious sally

kolla min mamma köpte fetaste skorna! mimi like!!!
hej!!! förlåt har inte svarat på din fråga på jättelänge haha jag är så glömsk!!! (a) jag använder en samsung nv20 =)


and it's taking me this long. baby but i figured you out. and you're thinking we'll be fine again. but not this time around.

-.-.-.DATE 2010-01-07 TIME 19:58:26


gud vad jag saknar sommaren!!! min sommar 2009 var den bästa sommaren hittills skulle jag. träffade en massa nya bra människor. hade roligt. skapade minnen som aldrig kommer glömmas bort. ge mig en likadan eller en ännu roligare sommar 2010 ♥


i'm better near to you

-.-.-.DATE 2010-01-07 TIME 17:04:03

jag känner att jag börjar lägga in allt fler och fler bilder på mig osminkad. men what to do liksom? det är ju lov! =D

YO YO YO WHAT'S UP MY PEEPS??? idag ska jag bara vara hemma. känner att det är bäst så. menar det är frickin -100 grader ute??? nästan iaf?! anyway igårkväll kom evelina, hanna och carro hit. vi hade filmkväll och åt en massa. det var nice!!! vi kollade på ruins som var fett äcklig... liksom man klarade inte av den :o den var inte läskig direkt, utan bara rentav GROSS! men bra :D sen he's just not that into you. den är så jäkla sannn!!!! VARFÖR LJUGER VI FÖR VÅRA VÄNNER FÖR??!! i mean come on, om vi vet att killen inte vill ha tjej kompisen så frickin säg sanningen!! inte en massa bull som: han gillar dig, men är för feg för att visa det.... eller: han vill ha dig, der ser man ju, men han vågar inte göra nåt.... hha vi tjejer är hemska :') ljuger hela tiden faktiskt.


i know i might be kind of misleading at times but you make me so confused.

-.-.-.DATE 2010-01-07 TIME 13:06:07här får ni två fräscha bilder på mig. gotta love it eh??? ja några har undrat om dom kan få se resultatet av slingningen HAHAHAHHAHAHAH; no. inte för att jag inte vill, utan för att det inte går. det syns liksom inte på bild, such a shame.... NOT!! frickinnn fyfan det är skitfult hahaha jag tror jag dog lite när jag såg det första gången. sen dog jag en gång till för det slog mig att det faktiskt såg ut så, not an illusion alltså. på bilderna kanske ni ser lite ljusare slingor här och var om ni kollar noga!!! (good luck with thaaat). det var meningen att mitt hår skulle bli liiiite ljusare bara, typ lite brunare (hade röda toner i mitt naturliga hår tidigare, därför det såg ljust ut ibland), men HELA håret blev istället mörkare och slingorna blev..... kastanje brunt :s jag ska färga om det iaf. THANK GOD FOR THAT!


disappointment has never tasted this bad before. never has the flavor been this bitter.

-.-.-.DATE 2010-01-06 TIME 15:43:46
tjeeena!!! kom nyss hem från COOP och nu ska jag slinga håret! hehehehe. hoppas det inte syns så mycket... det enda jag vill är att håret ska få en aning ljusare ton. but not too much tho!!! kommer se skit fult ut hahaha x) hoppas gud älskar mig idag så håret blir NICE!!!

första bilden är mina myskläder HEMMA och andra bilden är myskläder... UTE... HAHHAHAA.


1. t-shirt, aéropostale 2. bomulls shorts, aéropostale


3. halsduk/sjal thingy, gina tricot 4. tröja, monki 5. leggings med djurmönster, SISTERS.


come on come on it's your birthday

-.-.-.DATE 2010-01-06 TIME 13:43:14
nu säger vi grattis till larsiboiii!!!!!! GRATTTTISSSS BUBBEN du fyller 17!!!! så nu är du lika gammal som mig, inte så nice, men jag blir snart 18 så det gör inget :):):):) hihi. GRATTIS GRATTIS LARS HOPPAS DU FÅR EN ROLIG/UNDERBAR/SUPERDUPER BRA/FANTASTISK/OFÖRGLÖMLIG/MAGISK/HELT BORTOM ALLA GRÄNSER/NICE DAG!!! för att fylla 17, det är sååå speciellt :)

PUSS OCH KRAM, XOXO, bisous bisous, baci baci från ditt number one fan mimi :) ♥
what girls do best

-.-.-.DATE 2010-01-05 TIME 21:39:37
GÅRDAGENS SHOPPING I BIRSTA


1. klänning, h&m 2. pälsjacka med skinn detaljer, lindex 3. tröja, monki 4. halsduk (heter det så?), gina tricot 5. jeans leggings, BIK BOK och h&m


6. handskar med nitar, lindex

7. BH, h&m 8. mössa, haha kommer inte ihåg, typ lindex eller kappahl 9.strumpbyxor, h&m

tröjan är från monki :)


the line that had been drawn has been crossed already. why should i even bother to care when you don't?

-.-.-.DATE 2010-01-05 TIME 00:58:49
åhh är så glad att så många fortfarande kollar bloggen fast jag bara uppdaterat ett inlägg per dag HEHEHE my bad peeps. är iaf hemma nu och jag sa ju att jag PROBABLY INTE skulle köpa nånting... well... jag köpte nånting... eller några saker haha. men till mitt försvar, i gotta say, vi befann oss liksom i norrlands största köpcentrum (i think..), jag var omringad av butiker med suuuper rea, liksom what to do??? M-H-M!! man är typ hjälplös. sen var det rea i alla butiker och typ allt i butikerna var det rea på, shitttt jag ville dregla sönder mig själv för ville ha allt typ. jag tycker synd om mamma och pappa... så många barn... so much money to spend... (har tre syskon).

pappa listar upp det tragiska i hans liv: åhh... många barn... som är dyra... lyxig fru... *skakar på huvudet*
hahaha det var jätte roligt!! xD

jag till mamma: jag köpte faktiskt inte så mycket idag
mamma: du köpte mest, gå och räkna hur mycket det blev då
jag: men allt jag köpte var på rea!!
syster: var den där på rea?
jag: nej....
SHOE HEAVEN!!! skitmånga fina!!! ni skulle sett inne på BIANCO, frickin shitttt alla var så heta!!! men vågade inte ta nån bild där.... butikspersonalen var läskig


gissa om den här vagnen blev en pack åsna eller?? nån av snorungarna måste sitta på vagnen annars skulle den ramla baklänges för det var så många påsar som hängde där haha

hahahha kolla kevin ser ut som en liten kines!!!! jag tror han är adopterad....

skratta inte åt mig och mitt hår. jag glömde fixa det för alla stressade sönder migbut baby boy trust my words when i tell you it's over.

-.-.-.DATE 2010-01-03 TIME 22:39:19

mitt hår när det är nyduschat

en del har frågat mig om mitt hår är självlockigt, och svaret är: ja det är det. i mean, look at the picture?? hello?? no i'm just jokin fellahs. jag permanentade mitt hår för ty 1½ år sen, kanske 2 år till och med?? :o anyhow, lockarna är fortfarande kvar as you can see. fast nu ser det mer 'naturligare' ut, som typ självfall, ya dig? oh well moving on!!! imorgon åker jag MOST DEFINITELY (yup pretty sure i will) till sundsvall birsta med familjen, we're gonna go on a shopping spree!!! osäkert om jag kommer köpa nånting eftersom jag nyss vart iväg på en shopping runda i gävle.... så kommer kanske inte blogga imorgon. BUT YOU'LL SURVIVE, YES? ja såklart ni kommer, menar ni är väl inte ett gäng nördar som sitter framför skärmen hela dagarna eller? ELLERR??? that's what i thought...


this world is crazy and we love it.

-.-.-.DATE 2010-01-03 TIME 09:47:37


vilket plagg skulle ni aldrig köpa?


why so serious?

-.-.-.DATE 2010-01-03 TIME 01:03:59


hahha hade lite tråkigt för mig själv så lekte lite med min superduper braiga inbyggda webcam!!! visst är jag snygg?? jag tror faktiskt aldrig att jag har vart snyggare i hela mitt liv. blir nästan lite små förälskad när jag kollar på bilderna... nej nu ska jag sova och drömma om mig själv och min snygghet ♥ godnatt and keep on lovin me peeps! skoja älska er själva också, det som är viktigast!! eller huvudsaken är ju att ni kan feeeeel the löööv!! vem bryr sig vem den är ifrån, bara ni får feeela the lööv!!!! okkk nu ska jag sova, NIGHT!!!!11one (hoppas du läser matilda aka matuttilda)


when left is right and black is white. i will listen to what you have to say.

-.-.-.DATE 2010-01-02 TIME 19:10:28


på senaste tiden har jag fått massssa nya läsare, which is hella fun!! meen, det är jättemånga som säger att jag liknar FOKI??? i mean, frickin FOKI?? F O K I !!!! come on, jag liknar inte foki?? vafan jag är mycket sexigare??? erkänn??? haha skoja!!!!! det var bara ett skämt cheesebrains :) but seriouslt tho, jag tycker inte alls att jag liknar foki på nåt sätt, isf är jag mer lik idol-alice eller brenda song!! (ja, jag liknar dom också, tydligen!)  foki är suupersöt och liten, haha det är inte jag!! jag tror nog att jag är bra mycket större än henne ;) (lite iaf??) tycker ni att jag liknar foki????


friendship; such a small word, but yet so big

-.-.-.DATE 2010-01-02 TIME 16:54:35


nu kommer det äntligen era störda mongon. hhahaa kidding!!! nu är det såhär va, jag har lovat att skriva ett inlägg om mina kära vänner carro och lisa. sooo what to say huh?? jag kan ju säga såhär, man blir som man umgås, så det är ju därför jag är (enligt vissa) jäkligt pantad!! :D yupp it's true, jag skyller på mina vänner. nej men dom här två är suuperduper underbara, lite störda at times, men det får duga liksom :) just det, carro är bäst och jag älskar henne (det var hennes idé att jag skulle skriva så, i have absolutely nothing to do with it!), och lisa, ja hon sa inte att jag skulle säga så så vi skiter i det, haha. nej men besök lisas blogg --> här <---


but what if we could hear each other's thoughts through these walls. or what if these walls could whisper out your secrets. would everything be different?

-.-.-.DATE 2010-01-02 TIME 14:00:56


GIVENCHY ange au démon le secret; shit luktar skitgott!! LOVE IT! kostar ca 495 :- för 30 ml på t.ex KICKS


lillasyster ligger i sängen och kollar på disneychannel :)


FUCKKINN frickin åhhh jag blir så arg!!!! GRRRRR!!!! jäkla blogg.se fyfan jag ska byta!!! okej jag tänker inte byta, men överväger seriöst på att byta till blogspot.com SERIOUSLY!! alltså blogg.se laggar heeeela tiden för mig nowadays, shieeez jag har inte tid med sånt! det här inlägget skulle upp för frickin en timme sen (hehe okej exaggerate.com) men jag fick ju aldrig ladda upp mina bilder och jag tänker inte skriva ett inlägg utan bilder!! ne nu blev jag så arg så tappade jag tråden också!! har glömt vad jag skulle skriva om egentligen... åhh grrrr jag kände för att smälla till skärmen på min laptop för några minuter sen, but i'm cool now tho, *pheew andas mimi* äckliga tålamod som jag inte har måste jämt sättas på prov -.-


let's have a party and invite the whole world but him.

-.-.-.DATE 2010-01-01 TIME 22:50:09

håret blir SKIIIT mjukt av studio line hot straight!! body lotion african rhythm kommer från USA

haha måste bara visa upp mina söta trosor från new look som jag köpte i edinburgh. GOTTA LOVE THEM EH?


pheww har nyss duschat så nu känner jag mig riiiiktigt fresh. haha måste bara berätta en grej, jag har börjat platta mitt hår nu så är as van vid att ha det platt. sen när håret blir blött så blir det ju lockigt igen you know. så nu när jag duschade, så kollade jag på håret och såg att det var liksom helt... ggrrrr helt trassligt. blev värsta rädd, tänkte: SHITT MÅSTE FAN KLIPPA BORT ALLT JJU..... sen efter några sekunder ba: AHA!! just deet.... DET ÄR JU LOCKIGT!!!!! hahahahahahahahh! okej där var jag lame -.- eller lite kul var det? nej ok, lame då. 


and suddenly it became so hard to distinguish dreams from reality

-.-.-.DATE 2010-01-01 TIME 19:36:12


kolla jag har bakat en tårta!!!! ni som har hängt med ett tag vet ju att jag brukade baka en hel del under sommaren. so guess what?? I'M BACK IN THE BAKING BUSINESS!!! haha kidding! detta blir min sista tårta. eller näst sista... måste ju börja work the fat och bli fin och slimmad inför sommaren. the victoria's secret show gav mig lite ångest faktiskt. i mean, sure it was hella awsomeness, men det satte ju sina spår... hahaha. jag vill också ha sån het kropp som alla dom har o.O ne nu ska jag sluta tjata, nu ska jag äta upp hela tårtan och sätta mig i bastun i 5 timmar så allt mitt fett rinner bort!!!!! just kidding! suger att jag måste säga att jag skämtar efter varje skämt, för vissa har ju smör i bollen så dom fattar inte -.-


so what if i've made mistakes, we all know this year will be different.

-.-.-.DATE 2010-01-01 TIME 15:46:43

wake up in the morning lookin like p.diddy, yupp det var jag imorse. NAAAAAT! vaknade runt två, men det var skönt faktiskt. nyårsafton var fettttt seg i början, shit jag ville SOVAAA! men det var bara för jag var med alla asians och gamlingar och åt mat... sen drog jag vidare till elin och det var sweet yao. tolv slaget var LEGENDARISK!!!!! eller inte. lite overrated är det faktiskt. anyway NU ÄR DET 2010, CAN YOU BELIEVE IT?????? jag kommer fortsätta skriva -09 på papper och sånt, jag lovar, med mitt fiskminne liksom, what to do?? snart tänker jag skriva värsta djupa grejen om 2009, ja om jag orkar då. hihi hoppas eran nyårsafton var sweet och legendarisk och allt det där. god fortsättning!! eller säger man så? eller det kanske bara är efter jul??? hm...

jag hittade ju ingen 'riktig' nyårsklänning... buhu blev så ledsen. trodde jag skulle hitta en superfin i gävle (ni vet sådär i sista sekunden, och sen finns den bara där, snyggaste kläningen ever, som ett mirakel!!), but noooo. hittade inte en enda.. så fick nöja mig med det där tighta leopard fodralet från gina som inte satt så tight på mig eftersom den var för stor x) LYCKAT LIKSOM.


RSS 2.0