who says you can't have it all?

-.-.-.DATE 2011-04-30 TIME 15:15:14

jag har hört att jag är jättedålig på att blogga så jag tänkte blogga nu. ba för er liksom. haha. asså, ni vet ju att jag + några tjejkompisar var i kroatien förra sommaren?? sabe berättade nu att SWEDISH HOUSE MAFIA kommer till ZRCE den 10e augusti. HUR FETT?!?!?!!!! men just det. jag börjar makeup artist-kursen den 8e augusti. fml, tror jag begår självmord


doing what you love is freedom. loving what you do is happiness.

-.-.-.DATE 2011-04-28 TIME 17:41:57
åhhh jag får PANIIIK. snälla, söta, rara, bästa läsare, VART KAN MAN BESTÄLLA BALKLÄNNING?!!!


bad girls only fly solo

-.-.-.DATE 2011-04-28 TIME 10:35:29

y0! har precis kört ett pass på crosstrainern och jäävlar vad jobbigt, haha. men måste ju försöka bli LITE fit inför beachen 2011 iaf! haha ;) idag ska jag bara sola och plugga en massa. final exams börjar på tisdag... anywho, såg att jag hade fått några frågor, så svarar på dem frågor senare! TAN SAFE ;)


all she ever wanted to be was someone else's dream

-.-.-.DATE 2011-04-26 TIME 19:43:30
igårkväll satt jag & fia i jonsparken och åt sushi. det var så himla mysigt! det kändes lite som sommar :') längtar så galet mycket till sommaren!! ska planera in en massa roliga saker och hoppas att de blir av, haha! mamma & pappa säger att vi ska ner till helsingborg och anderstorp och hälsa på. får se hur det blir haha ;D ÄRE NÅN SOM BOR DÄR I NÄRHETEN ELLER?! ;)


if you want something, go after it

-.-.-.DATE 2011-04-26 TIME 16:21:06
skinnjackorna + toppen kommer från forever21


nu har (äntligen) grejerna kommit som vi beställde från forever 21 för nåt tag sen. leveransen tar ca 1 vecka men pga påsken så tog det lite längre tid... anywho, skinnjackorna är skitfina men lite för små. modellen är kort, jag hade hellre velat ha den lite längre men what to do eh? perfekt för sommaren iaf!


something new

-.-.-.DATE 2011-04-25 TIME 18:53:16
har beställt hem denna goding från h&m nu. hoppas fan att den passar, annars blir jag sur. jag hatar att returnera grejer för det tar sån jäkla tid! och tid är pengar mina vänner, kom ihåg det! hahah


he's the kind of boy who makes all them hearts go wild

-.-.-.DATE 2011-04-25 TIME 17:19:39
y0! har solat hela dagen idag och märker nu att sommarfräknarna börjar dyka upp. har fått fyra fräknar på underläppen (?!) hahah! det ser inte så fint ut... anywhooo, tänkte grilla lite mat idag men fick fan inte igång grilljäveln, blev så himla sur (och hungrig). stod där i typ 1 h och ville börja gråta typ. idag, den 25e april, kom jag på att jag inte vet hur man sätter igång en grill... sorligt


we were all in love and we all got hurt

-.-.-.DATE 2011-04-25 TIME 13:19:00

SOMMAR ♥
haha, det är så himla kul att blåsa bubblor! känns nästan som om man är 6 år igen :D


i sneak into his car's cracked leather seat, the smell of gasoline in the summer heat, boy, we're going way too fast. it's all too sweet to last

-.-.-.DATE 2011-04-24 TIME 15:01:56


GLASSSIIIGT! älskar vädret, blå himmel och sol. gotta love that! har gått och blivit sjuk igen, det rinner i ögonen som fan så har spenderat hela dagen ute på verandan och solat. hoppas vädret håller i sig :D


the good guys are taken & the hot ones are either jerks or gay

-.-.-.DATE 2011-04-23 TIME 20:29:56


y0 peeps! förlåt för den dåliga uppdateringen men har vart så sjukt upptagen de senaste dagarna! en barndomsvän från småland är här och hälsar på :D så har umgåtts lite med honom. var ut igår (långfredag, duuhh) och det var så jäkla kul!! sjukt mkt folk med! hur var eran långfredag?


she said 'screw you' he said 'join me'

-.-.-.DATE 2011-04-21 TIME 21:39:01
bilder från igårkväll. vi firade johanna som fyllde 19 år :)


alltså min pappa har köpt fetaste påskägget!! det är 3 kg godis i det hahah. jag lovar att ingen kommer äta nåt ur det för det är asäckligt godis. hatar påskgodis, det är värsta äckligt tycker jag. eller ahh. sånna här chokladharar gillar jag! asså min skola hade godisjakt, så det var påskägg och chokladharar gömda lite överallt, men jag hittade ingen :( blev värsta ledsen så jag fick fredriks chokladhare hahha!


together we were finally winning

-.-.-.DATE 2011-04-21 TIME 17:41:18
yo peeps! idag hade skolan en påsk-dag så det var en massa tävlingar på gång och självklart var en av dem en utklädnadstävling! man skulle klä ut sig till nånting som hade med påsken att göra och jag var guds lamm hahaha. eve var jesus som ni kanske ser. asså jag kom TREA hahaha ja döör. jag vann ett påskägg :'D sen ställde jag upp i en mumsmums-ätar tävling men ahh... förlorade fett mkt......... askul dag iaf :D


tomorrow will come but today is our day

-.-.-.DATE 2011-04-20 TIME 19:03:42
estée lauder ansiktsrengöring + toner. ska prova nåt nytt nu och hoppas fan att de är bra för de kostade jättemycket, haha! återkommer med en recension senare!
ska ut ikväll för att fira johanna som fyller 19 så har köpt en liten present till henne från mig & sabe

årets första glajjor från åhléns. 


y0 peeps! har vart på stan med min familj & handlat lite grejer. jag bestämde ju mig för att prova en ny ansiktsrengöring och JÄKLAR vilken beslutsångest jag hade inne på åhléns! visste inte vad jag skulle välja, men till slut köpte jag de från estée lauder och ber till gud att de är bra. för de kostade 290 kr styck haha.


i'm the one you've been waiting for

-.-.-.DATE 2011-04-19 TIME 21:17:34

har nyss pluggat lite matte och nu ska jag belöna mig med senaste avsnittet av GOSSIP GIRL (!!) som kom ut idag :D ÄNNNTTLIGEN. har längtat som fan (...efter chuck, duh. hahah)!!


sometimes when i miss you i look at the spaces between my fingers and remember that in those spaces, your fingers are locked with mine forever

-.-.-.DATE 2011-04-19 TIME 19:08:58

y0 h0miez! ska försöka uppdatera lite då och då när jag har tid. uppdateringen kommer vara SÄMST i typ 1 månad frammåt pga mina final exams men sen kommer jag uppdatera som vanligt igen! så försvinn inte söta prenumeranter :') hah. förresten (lite off-topic men...) har ni smakat KNÄCK-MAZARINER?!! omg, SÅÅÅ gott! ni måste prova!


don't give up on me yet, don't forget who i am

-.-.-.DATE 2011-04-19 TIME 17:09:24
transparent blus från VILA


y0 peeps! hade min SISTA mattelektion (på gymn.) EVER! våran mattelärare höll ett jättefint tal och bjöd på mumsmums, så himla sorgligt, haha! fast ah. INGEN MER MATTE!!! hallelujah! förrutom exams då men... räknas ej. typ. alltså imorgon ska jag springa runt på skolan och leta chokladharar och påskägg för skolan har ordnat en godisjakt hahaha så jävla kul! lätt att jag ska hitta alla!!


so tell me darling do you wish we'd fall in love?

-.-.-.DATE 2011-04-18 TIME 20:14:59


alltså ni måste lyssna på dessa sköna låtar av adam young (owl city): vanilla twilight, the saltwater room & alligator sky!!! har drogat dem jättelänge nu. eller lyssna på hela ocean eyes albumet. det är som terapi för själen :)


i guess we got lost somewhere along the way

-.-.-.DATE 2011-04-18 TIME 18:07:17

provade det här nagellacket hos eve förrut och tyckte att det var så jäkla snyggt så var tvungen att köpa det idag haha. det kommer från wet n wild och kostar bara 49 kr! anywhoo har umgåtts med emelie idag, vi har bl.a käkat glass i solen. GLASS-GLASS-GLASSIGT ELLER (haha lyssnar på låten just nu...)?!


how can you say we'll meet again when we've already waved our last goodbye?

-.-.-.DATE 2011-04-17 TIME 15:25:17


hej! jag vet att jag suger på att blogga just nu och min inspiration ligger inte på topp precis. jag har funderat lite och tror nästan att jag behöver ta en bloggpaus på typ... 1-2 månader. måste plugga extremt mycket inför final exams och så vill jag hinna umgås med mina vänner och min familj. så... får se hur jag gör :) inte bestämt mig ännu.


let your mind be as free as your heart

-.-.-.DATE 2011-04-16 TIME 17:05:00


den här bilden får mig att sakna sommaren SÅ mycket! men snart är den här. FRIIIIHET DEN 20e MAJ!!! :D på onsdag har jag min SISTA lektion på gymnasiet. sen har jag mina final exams. den 20e har jag min sista exam i antropologi, sen är jag FRIIII frickin FRIII! kommer gråta av lycka :'D


you said you didn't understand me but that's because you never took the time to

-.-.-.DATE 2011-04-16 TIME 13:00:00


min mamma & min syster tyckte att träskorna var jättefula så ska inte beställa dem längre haha. kanske hittar finare i london (hoppas!). har iallafall beställt hem två skinnjackor från forever21 istället hahah. samma modell men i olika färger. en svart och en röd. ni borde passa på! SJUKT billigt! kolla rean på forever21!


mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all?

-.-.-.DATE 2011-04-15 TIME 22:33:44


alltså nu kommer världens ytligaste inlägg så om ni stör er på sånt så sluta läs typ nu. haha. stör mig så jävla mycket på mig själv för jag har tappat bort min puderborste från mary kay så har använt en annan, billig borste nu som har gett mig världens sämsta hud!! börjar få knottrig hud och ibland klias det, får sämst självförtroende av det. har fått typ tusen finnar också........ så ska beställa en ny borste snart, MEN tänkte även prova på en ny ansiktsrengöring. NÅN SOM KAN KOMMA MED BRA TIPS? har kombinerad hy :)


studded peeptoe clogs

-.-.-.DATE 2011-04-15 TIME 19:10:46



heels 14.5 cm, platform 3.5 cm


funderar på att beställa hem dessa, men frågan är om de är värda det? tänk på att jag är inne i en snål period just nu, håller på och sparar till london-resan, heh. tycker de är sjukt snygga men vet ej om jag kommer använda dem så mkt, beror ju liksom på om de är sköna eller ej... dilemma dilemma...


just like the sun lights up the earth you light up my life

-.-.-.DATE 2011-04-15 TIME 13:34:45
y0 peeps! sitter och glassar på stationen med syrran ba för äckeltåget är försenat som vanligt.......... ORKA. det är typ 40 min försenat!! kul att man har svarta byxor också, mina bren bränns sönder typ. men ska inte klaga på solen iofs ;)


i told you to be careful with my heart but you were never that much of a listener

-.-.-.DATE 2011-04-14 TIME 22:08:42
har nyss kikat klart på the illusionist. den är ju sjuuuukt bra!! & jessica biel är så snygg i den! nu ska jag lägga mig i soffan och kika på en till film. det blir antingen walk the line eller nån skräckis. så cya, puss


she's got a full closet but an empty heart

-.-.-.DATE 2011-04-14 TIME 13:09:34
y000 y0! det är så SJUKT fint väder ute. dör lite. kan vara ute utan jacka till och med! haha. jag verkligen ÄLSKAR att vakna till sol och blå himmel! man blir så pepp på livet då. vill gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola lite fast jag kan ju inte... blir antropologi-plugg (med glass!) idag med. så blir ingen uppdatering på ett tag idag :) njut av vädret, för det ska jag! PUSS


live with no regrets

-.-.-.DATE 2011-04-13 TIME 20:09:50

har nu pluggat antropologi med sabe & eve i flera timmar! känner mig värsta duktig! är lite stolt över mig själv, haha. ska fixa mig snart och sen dra för vi ska ut och äta, sen vidare till tranan för en drink eller två :) skönt att vara ledig nu på torsdagar så man kan fira lill-lördag varje vecka liksom ;) haha skoja ba!


i'll always remember our summer in hawaii

-.-.-.DATE 2011-04-13 TIME 16:49:45

y0 peeps! jag, sabe och eve har suttit och ätit marängswiss, jordgubbar och grillat marshmallows. så HIMLA gott!! påminner lite om sommaren, hihi. sen ska vi plugga en massa antropologi (bläääää) och sen äta lite mer glass! so cya homiez! PUZ


you know what they say, hot chocolate makes the pain go away

-.-.-.DATE 2011-04-12 TIME 18:42:32
y0 homiez! sitter här och fyller i en massa CAS forms för imorgon ska både CAS journal och alla forms in. så HIMLA drygt. det är nåt med IB och att fylla i en massa onödiga papper med världens sämsta frågor. till alla er som går IB: skriv i eran CAS journal i tid och fyll i alla papper i tid. just sayin. åhhh. behöver kaffe. NUUU


everybody wants happiness, nobody wants pain. but you can't have a rainbow without a little rain

-.-.-.DATE 2011-04-12 TIME 15:42:07
åhhh jag är så jävla bra (ja, jag är seriös)!! igår lyckades jag spilla myrraolja på min tröja (ok, erkänner att det inte var så smart men...), och ni vet ju hur svårt det är att få bort olja från kläderna, eller hur?! men smart som jag är så fick jag bort fläcken, som var asssstor, med diskmedel! HALLELUJAH! se det här inlägget som ett housewife-tips från mig. ;)


true friends are there until the end

-.-.-.DATE 2011-04-11 TIME 20:57:50

kollade igenom lite gamla bilder och fastnade för dessa. den här dagen var SJUKT härlig! jag & fia låg i parken i gävle och solade och käkade sushi. EN PERFEKT SOMMARDAG! vi försökte spana på snygga killar också men det fanns inga... haha. längtar till man kan göra så igen :) hoppas på snyggare killar nästa gång... heh ;) nu ska jag plugga kemi, så ciao!


josign-tävling avslutad

-.-.-.DATE 2011-04-11 TIME 20:33:00
tävlingen är avslutad och vinnaren valdes fram med hjälp av en slumpgenerator. ruchira vann, så grattis :D och till er andra: jag kommer ha fler tävlingar så better luck next time ;)


if you love someone, set them free. if they come back, they're yours. if they don't, they never were.

-.-.-.DATE 2011-04-11 TIME 18:59:34


y0 peeps! har degat i soffan och kikat på desperate housewives. SÅ BRA! anywho, har fått en massa frågor om min tatuering så tänkte svara på de 'vanligaste'. 


hur mycket kostade tatueringen?
- 800 kronor

gjorde det ont?
- jag tyckte att det gjorde ont, men inte så att jag inte klarade av det. på vissa ställen gjorde det skitont och på andra ställen kändes det ganska... skönt. haha :) tyckte att det gjorde mer ont på handleden än ryggen.

hur ser din första tatuering ut?
- [länk]


sometimes i close my eyes and imagine that we're kissing in the rain

-.-.-.DATE 2011-04-11 TIME 16:00:52
snart kan man sitta och mysa i solen på uteserveringar! läääängtar :'D


y0 peeps! det märks att våren är på väg! vi satt ute några stycken idag och blev attackerad av en jävla humla. fast vi var så tuffa och satt kvar...... ah, fast ne. vi sprang iväg fort som fan haha! hatar allt som har vingar! JA, till och med fjärilar (ok, erkänner att jag hatar dem mest för att jag är rädd för dem...).


everyone's waiting for someone

-.-.-.DATE 2011-04-10 TIME 16:00:00


y0 peeps! måste ba berätta en sak som jag är lite stolt över, haha. igår när jag skulle till en kompis fick jag köra mammas bil med automatlåda, asså det kändes så skönt att inte bry sig om att växla och allt det där! blev så pepp på att skaffa körkort men ah... man går ju IB då. har inte tid att plugga teori just nu för man har ju final exams inom typ 3 veckor (?)....


romeo save me, i've been feeling so alone

-.-.-.DATE 2011-04-10 TIME 13:05:00



alltsåå.... får lite smått panik känner jag. är jag typ den enda som inte fixat en balklänning ännu?! jag har HITTAT en men ahh, jag orkar inte beställa hem den ännu haha. bara för man måste mäta sig själv och bla bla, fett drygt. har iaf en studentklänning!! haha :D



remember that there is always someone who would do everything for you

-.-.-.DATE 2011-04-10 TIME 09:59:21


åhhhh. sur jag är. jag skulle vakna tidigt idag för att övningsköra med pappa sen ba har han åkt och jobbat....... drygt. anywho, var med fia igår och vi pratade om att åka till ett spökhus. eller ja, hon vägrade men jag ska övertala henne ;) haha jag tycker att sånt är så himla coolt! fast ah... när vi väl är där kommer jag nog skita på mig, heh. har ni besökt nåt 'spökhus'?


wishin for you to take me away tonight

-.-.-.DATE 2011-04-08 TIME 19:34:28

y0 h0miez! har precis kollat klart på senaste avsnittet av vampire diaries och DAMMNN. fan vad bra det var! längtar till nästa vecka :D anywho ska fixa mig lite och sen bege mig iväg till sabe. vi ska kolla på film, förstöra några fester och sen blir det utgång. låter asnice, eller? pussHEJ


some girls were just born with glitter in their veins

-.-.-.DATE 2011-04-08 TIME 17:11:33
hittade dessa söta askar i min hylla igår. hade helt glömt bort dem! förrut var jag värsta obsessed i sånna här söta små askar med små goda minttabletter i. är glad att jag inte slängde askarna, nu kan jag ha typ halstabletter i dem istället. det är mycket roligare då ju! hihi. den ljusrosa som det står shopaholic på var små tuggummin med xylitolsmak, den hallonrosa kommer från charlotte russe och smakade jordgubb och den hjärtformade kommer från bath & body works och smakade kanel. värsta goda! :D eh... ah, nu blev jag hungrig. tur att mamma och pappa har kommit hit med lasagne! YUMMIIEE ♥


can't you see that i need you to need me

-.-.-.DATE 2011-04-07 TIME 22:32:18

har suttit och letat efter en jävla lägenhet i jävla stockholm och det finns ju fan ingen! ingen bra alltså. kul. jag kommer alltså få bo ute. kan ju lika gärna bli hobo när jag blir stor. slipper man betala räkningar och skatt iaf. borde lyssna på pappa. han vill att jag och eve ska skaffa en husbil och parkera den i nån rondell mitt i stockholm. nära till allt! min pappa är ett jävla geni.


don't trust a woman with a broken heart

-.-.-.DATE 2011-04-07 TIME 20:29:01
bilden är från när jag & markus fikade på wayne's i gävle för nåt tag sen :)


orkar inte ta en massa bilder just nu (desperate housewives har tagit upp för mkt av min tid, haha) så lägger upp lite gamla, heh. anywho, imorgon kan jag kolla på vampire diaries :D asså har längtat som en jävla galning!! den 18e kommer gossip girl ut och den 14e juni (om jag minns rätt) kommer pretty little liars ut. HUR SKA JAG ORKA VÄNTA?!?! :(


don't forget to fly

-.-.-.DATE 2011-04-07 TIME 16:26:53
my second tattoo :) det är jättemånga som frågat mig vad det skulle bli för motiv och här ser ni! det står "don't forget to fly" för er som inte kan se, heh. hela tatueringen representerar frihet för mig :) det var fredrik som gaddade mig på lePapa tattoo. han var jätteduktig! vad tycker ni???


when the world is not enough, just come back to me

-.-.-.DATE 2011-04-06 TIME 23:21:02
y0 peeps! är ledig imorgon, så jävla skönt. är värsta taggad! ska ju tatuera mig imorgon. ni får se vad det blir, kommer inte berätta för er ännu ;) nu ska jag fira min ledighet med att glo på desperate housewives säsong 1! måste ju ha nåt att göra när mina favoritserier har paus... fast vampire diaries börjar denna vecka och gossip girl nästa :D wiho!


dear boys. when you meet a girl and fall in love, don't promise her that you'll never leave her. it will only hurt much more when you do. because we know you will, eventually.

-.-.-.DATE 2011-04-06 TIME 20:30:27
jag & sabe i kroatien

y0 peeps! kom nyss hem, har hängt med sabe hela dagen. vi har gått på promenad i det fina vädret. kan säga att jag mådde mycket bättre efter det! fast nu är jag seg igen... haha. det är nåt fel på mig, jag lovar. mamma fick 4 barn, självklart måste en av dom bli fcked up och självklart blev det jag. är ju sjuk hela tiden hahah.


in order to win you have to want it more

-.-.-.DATE 2011-04-06 TIME 17:44:27
målade naglarna idag! blev inte så nöjd men långtifrån ser det bra ut... hahaha. 

gick hem tidigare från skolan idag för jag mådde så jäkla dåligt. däckade i soffan direkt och hade tydligen glömt bort att stänga dörren riktigt så den var typ lite halvt öppen... undra hur borta jag var? tänkt om nån hade gått in? haha jag hade vart SÅÅ död. men alltså, jag låser faktiskt ALLTID dörren annars!


it's not about who you've known the longest. it's about who's never left your side

-.-.-.DATE 2011-04-05 TIME 16:00:06

y0 peeps! jag mår MYCKET bättre nu, thank god. på torsdag ska jag tatuera mig igen! åhhhh är så glad/nervös/lycklig/skiträdd/pirrig! jag tänkte överraska mina föräldrar fast råkade säga till min mamma idag (haha, dum...), så det får bli pappa. antingen kommer han kötta mig för att jag inte sa nåt innan eller så kommer han ba 'k bry'. typ.


&& he can't even tell that she's gone

-.-.-.DATE 2011-04-03 TIME 19:01:39


wow, så kul att så många är med och tävlar! det är ju roligare för mig att ordna tävlingar då :) tänkte berätta om det tråkiga som pågår i mitt liv just nu:

igårkväll: snubblade jag över en kabel inne på mitt rum. landade på både huvud och rumpa och tro mig, DET KÄNDES. har världens röv-värk just nu.

idag: fortfarande sjuk. fortfarande ont i röven. vill dö. typ.

måndag: kommer examineras i visual arts (bild). examinatorn är från finland. håller tummarna för att hon inte har världens brytning, för då kommer jag stå där som en död jävla fisk och säga 'WELL... YEAH' men mitt huvud kommer tänka 'VAD FAN SÄGER DU KVINNA?'


tävling i samarbete med josign

-.-.-.DATE 2011-04-03 TIME 01:14:07

eftersom jag är så dålig på att blogga just nu så startar jag en tävling i samarbete med smyckeföretaget jo´sign!

REGLER:
1 lott: kommentera i detta inlägg att du är med
2 lotter: kommentera + gilla Jo´sign på facebook här: Jo´sign . nämn vilken blogg du tävlar i
3 lotter: gör allt ovan och skriv ett nytt inlägg i din blogg om denna tävling och länka till www.josign.se någonstans i texten.

- välj sedan ut valfritt smycke på bilden ovan som du skulle vilja vinna (ear cuff, halsband eller korsring).

- VIKTIGT! kom ihåg att lämna e-postadress. ni som gör ett INLÄGG, glöm inte att skicka länken till inlägget. annars får ni ingen extra lott.

LYCKA TILL :D


TÄVLING AVSLUTAD!


you don't step into love. you fall into it, head over heels

-.-.-.DATE 2011-04-02 TIME 11:45:14


fick hem denna tröja igår från lager 157. jättemysig trööja tycker jag. vet inte hur mycket den kostar men den var nog inte så dyr eftersom syrran beställde hem 3 stycken (+ några linnen), haha.


måste varna er om att bloggen kommer ligga lite på hyllan nu ett tag eftersom jag är sjuk och har ingen ork till nånting typ. vill bara vila upp mig så jag hinner bli frisk till på måndag. :) take care ♥


boy you know i got to go

-.-.-.DATE 2011-04-01 TIME 16:47:05


y0 peeps! min pappa har köpt hem en crosstrainer till mig hahha! jag måste ju försöka bli lite fit jag med, jag menar, beachen -11 liksom! får se hur länge jag orkar köra den, heh.

EN ANNAN ROLIG SAK: har beställt biljetter till frickin LONDON!! ska åka dit med sabe och eve, det kommer bli G R Y M T!! är så sjukt taggad! ni som varit i london kan ju komma med lite tips på roliga grejer att göra, shoppingställen och bra uteställen? ;)






RSS 2.0