i'm not gonna sit and wait for you to come around

-.-.-.DATE 2011-02-28 TIME 21:34:02
gött liv med eve

y0 peeps!! har skrivit klart min labbrapport nu (skrev av eves heheheh. ok skoja ba. eller ah jag skrev av lite. eller? heeheheh) så nu ska jag och eve ba chilla livet i min bäddsoffa. var nyss på ica och kom hem med lite gött så nu ska vi se INCEPTION!!! HALLELUJAHH!! ingen av oss har sett den (haha efter much liksom?)!!! kommer bli besviken om den är dålig... aja cyaa


whatever doesn't kill you, will probably try again

-.-.-.DATE 2011-02-28 TIME 17:15:26

y0 f0lks! har haft en så jävla värd dag idag! jag, sabe, alice och eve tog bilen till söderhamn och käkade på mcdonalds igen hahaha. SÅÅÅÅÅ gott! justee kommer inte blogga så mkt mer idag, måste skriva en labbrapport och har skaffat en inneboende. jag ba hitta na på vägen. närå. eve glömde hennes nycklar till lägenheten i MORA. asså, så jäkla roligt hahahahhah!!! så hon måste crasha hos mig. men det är lugnt, hon ska skriva en labbrapport åt mig. eller oj, menade att hon ska hjälpa mig skriva en labbrapport hehehhe ;)


sometimes telling someone the truth is the most stupid thing you can do

-.-.-.DATE 2011-02-27 TIME 16:25:40

LIVIN LARGE!


det var så jäkla kul igårkväll! det började med förfest hos jacob och sen tog vi en taxi in till stan där vi röjde på gossip. grabbarna snobb/brat beställde in en champagne så vi fick sitta inne på VIP-avdelningen, haha fetttt soft. var enda tjejen också (precis som jag misstänkte) så man blev ju lite utsatt, menar, det var ju ett överskott av testosteron liksom. men fett värd kväll! däckade på bussen hem och blev väckt av busschaffören ''hallååå, hallååå! vi är framme!' hhhahahha made my night.


- jag är enda tjejen här, klart ni mobbar mig
- nej, vi mobbar inte dig för att du är enda tjejen. vi mobbar dig för att det är du.


if you aint gettin drunk, get the fuck out the club. if you aint takin shots, get the fuck out the club. if you aint come to party, get the fuck out the club. now where my alcoholics, let me see your hands up

-.-.-.DATE 2011-02-26 TIME 17:05:00

dansar loss inne på cocomo!! [novalja, croatia 2010]


VIP på papaya club! [novalja, croatia 2010]


förfest med norskarna på euphoria!! [novalja, croatia 2010]


Y0000 m0f0sss! åker bil med lars och erik nu på väg till jacobs fest. hörde att det skulle vara typ bara killar där så det känns inte så safe att va ensam tjej alltså. men det går nog bra. det är bara roligt när det är många killar :D det blir nog jag som får ta hand om alla sen när det spårat antar jag ;) HA DET SÅ KUL IKVÄLL FOLKS. FÖR DET SKA JAG, puz


take my heart but please don't break it

-.-.-.DATE 2011-02-26 TIME 14:15:00


JAG VILL HA SPÄNNING. JAG VILL GÖRA NÅT GALET!! jag vill hoppa fallskärm. jag vill köra en spontan weekendresa nånstans. jag vill göra nåt olagligt. jag vill åka utomlands och festa sönder. jag vill våga åka fritt fall. jag vill besöka ett spökhus mitt i natten och bli så rädd så jag skiter på mig. fast allt det är så långt borta just nu så jag nöjer mig med ett besök på närmsta mcdonalds. hahahah. asså mitt liv är ju så tråkigt så att jag inte ens vill vakna upp och leva det. hahaha. ok, skoja ba. mitt liv är ganska roligt ändå när man tänker efter!


they say love is for fools but at least fools don't have to be alone

-.-.-.DATE 2011-02-26 TIME 12:03:00


alltså jag fattar inte vad det är för fel på mig. jag kan typ sova huuur länge som helst nu. förrut vaknade jag alltid av mig själv vid nån speciell tid men nu ba kan jag sova i typ 1 år men ändå vara trött. what's up with dat?! vaddå vinter-deppig much liksom? fast ikväll ska jag ha kul! ska åka ända till hudik för att fira en vän och sen blir det utgång på gossip. hell yää


and you can tell everybody this is your song

-.-.-.DATE 2011-02-25 TIME 20:41:41


y0 peeps! min lillasyster visade nyss en liten tjej på youtube som sjunger ASBRA. asså jag förstår inte vissa människor hur sjuuukt duktiga de är. man blir ju lite avis här borta då. lilltjejen (observera att hon är värsta liten!) heter maddijanemusic på youtube. haha ni kanske redan vet vem det är, kanske ba jag som är efter heheh.


photoshop tutorial

-.-.-.DATE 2011-02-25 TIME 18:49:09
det är flera som har undrat hur jag gör sånna här små hjärtan som finns i bakgrunden på vissa av mina bilder så tänkte göra en liten photoshop tutorial om det. jag har CS5 men det borde funka likadant på alla andra cs program med : )


klicka på FILE/NEW... och välj 10x10 px (jag har 10x10 just för att mina bloggbilder är 700 px breda. har ni större mindre bilder, anpassa måtten efter det). klicka på OK.


gör ett nytt lager (1) och gör bakgrunden på det originala lagret osynligt (2).


zooma in på lagret så det blir lättare att rita. välj pennan och byt storleken till 1 px. rita önskat mönster. jag har gjort ett hjärta.


klicka sedan på EDIT/DEFINE PATTERN... och namnge ditt mönster. klicka OK.


klicka på mönster stämpeln, välj ditt mönster och sedan önskad hårdhet. jag har alltid hårdheten på 0% för då blir mönstret mjukare och tonas ut. KLART!! :)


and yes, you're in my head but that doesn't mean you're here

-.-.-.DATE 2011-02-25 TIME 17:22:55



jeans från only och heels från nelly. skjortan är mammas gamla.


alltså temperaturen gick typ från -30 till 0, fatta vilken skillnad! kunde nästan gå ut i shorts och linne ju. ah fast ne... men ändå! idag ska jag ba softa hemma medan alla andra är uppe på berget och festar till glasklart. jag menar, hallååå VAMPIRE DIARIES liksom?! klart man väljer det före en partykväll. ok skoja ba (jag var liiite seriös), ska festa imorrn så är hemma ikväll. imorrn blir det gossip i glada hudik, ska fira min granne som fyller 18! häll yäääää. GRATTTTIS BÄSTA JACOB!!!!!


clinique moisture surge extended thirst relief

-.-.-.DATE 2011-02-25 TIME 15:00:00

clinique moisture surge extended thirst relief 230 sek


alltså hade heeeelt glömt bort denna! hittade den i mitt badrumsskåp (dock gammal...) och blev helt överlycklig. måste köpa en ny snart! den här fuktighetskrämen i gele-form är perfekt nu på vintern. den återfuktar huden så den känns jättelen och den sjunker in i huden jättefort. huden känns så fräsch och frisk på nåt sätt. bästa fuktbomben ever! den har en väldigt lätt formula och innehåller inte olja eller alkohol så den kan användas på alla hudtyper! den kan även användas på sommaren utan att det kommer kännas klibbigt och 'oljigt'. den är ganska dryg, en liten klick räcker till hela ansiktet så den räcker länge och då är det ju väl värt pengarna!




y0! ska snart rulla mot ljusdal hem till min kära familj. har värsta ont i magen så mamma ska ta hand om mig ♥ hahahaha;)


just walk with your head up straight and keep on shining

-.-.-.DATE 2011-02-24 TIME 21:06:24
y0! alltså det måste ju vara olagligt att ha det såhär kallt i lägenheten? eller?! måste skaffa en termometer och se hur KALLT det är i min lägenhet så jag kan klaga på bollnäs bostäder. hahha. men seriöst, jag tror min fot måste amputeras snart. ajaa om jag inte bloggar imorgon så kan ni ringa polisen och säga att jag har förfrusit i min säng. FÖRRESTEN! idag fick vi tacos OCH ungspankaka på skolan! HOW EPIC?! jag åt skitmkt så var tvungen att jäsa i typ 2 h efteråt, TRUE STORY!


florida

-.-.-.DATE 2011-02-24 TIME 19:42:20
jacksonville, florida 2008. 1. jag rockar rockring, OK!? alla undrar jämt varför jag står så konstigt på den bilden... 2. poolen :D 3. mina naglar (duh...) 4. da neighbourhood


hejhej!! kan tyvärr inte visa så många bilder för senast jag var där var 2008 och min gamla dator kraschade så alla bilder försvann... mina föräldrar var där nu i höstas men har bilderna på en annan dator :) 

jag åker alltid till jacksonville, som ligger på östkusten, men har vart lite runtom i florida också. det är en riktigt stor stad och har en jättefin strand. mycket (läs: underbar!) shopping och så. det var det enda jag gjorde där, shoppade, umgicks med släkten, var på stranden och så haha. om du nånsin besöker jacksonville, åk till ST JOHN'S TOWN CENTER. värsta lyxiga shoppinggatan, hihi!
tycker även att du borde besöka orlando som ligger typ mitt i florida (=ingen strand...) för där finns universal studios, sea world och DISNEY WORLD!!!! underbart! galet roligt är det :D men så jäkla varmt och köerna till alla attraktioner är riktigt långa men såå värt det. 
daytona beach är en underbar stad det också. värsta beach-staden. alla går runt i bikini och sånt och ba chillar. mina föräldrar var i miami och fort lauderdale i höstas, dom sa att det var jättefint där. massa shopping (haha duuh), fina stränder och bra kasinon (hahahahah). 

tror nog det var allt jag hade att säga... hahaa. men åk dit, det är sååå fint!!!


they tell you they would never lie to you but even that was a lie

-.-.-.DATE 2011-02-24 TIME 17:44:09

alltså imorse när jag gick till skolan så var det typ -30!!!! alltså höll på dö. trodde jag skulle frysa fast till en isbit innan jag ens hunnit fram till skolan eller nåt. det hjälper inte heller att min lägenhet är lika kall som ett kylskåp, världens sämsta isolering liksom! mina gardiner BLÅSER, ok?! ta mig till ett varmt land NUNUNUNU. hahah funderar på att gå och sola... bara för värmen liksom.


do you remember when love was just an innocent kiss?

-.-.-.DATE 2011-02-23 TIME 17:35:35
blusen kommer från wet seal, skärpet från lindex och jeansen från gina tricot. bootsen är vagabond.


haha alltså jag har gjort en videoblogg! spelade in en med min systemkamera men den laggar på min dator... videon blir värsta hackig :s fattar ej varför så ska hitta nån nörd som kan hjälpa mig sen kan jag lägga upp den haha!! ajaa nu ska jag skriva en uppsats på 800 ord så jag kan gå ut och spela bort mina pengar ikväll (SÅÅÅ kul!!! kommer bli spelberoende...).


falling out of love is hard, falling for betrayal is worse. broken trust and broken hearts, i know

-.-.-.DATE 2011-02-22 TIME 16:36:44

det här är enda inlägget jag kommer skriva idag för jag måste plugga röven av mig. har så sjukt mkt att göra till imorgon!! nästan så att jag funderar på att skippa kemi-provet... heheh skoja ba. ajaaa gotta go, ni kan lyssna på impossible - shontelle istället, sjukt fin. håller på att lära mig den på piano nu hiihih. LOVAR ATT MIN UPPDATERING BLIR BÄTTRE FRÅN OCH MED IMORGON! puz


the feeling you get when you wake up next to a stranger

-.-.-.DATE 2011-02-21 TIME 23:52:28
min älskade plånbok från pieces ♥ fast börjar tröttna lite på den... behöver en ny. har bara två, hehe.


y0 peeps! tänkte gå och lägga mig men ne, sen kom jag på att jag har en introduction thingy att skriva i engelskan till imorgon så det blir att sitta uppe inatt då... tur att man börjar 12:55 ♥ love it. ciao babes


it's been a long time since i had some fun, we used to be the luminary ones

-.-.-.DATE 2011-02-21 TIME 19:31:22
den här bilden får det att pirra till i magen. det är från midsommarafton, åhh sån underbar kväll det var

y0 peeps! äre soft ellä? inte för mig, måste sätta igång med pluggandet men min lägenhet ser ju för jävlig ut så tänker att jag måste städa men egentligen tänker jag bara så för att jag inte vill plugga... har suttit med photoshop i nån timme också bara för jag vill slippa plugga. sen tänkte jag 'fast jag måste ju plugga' och då gick jag och satte mig vid pianot. hahaha gotta love procrastination


lumene natural code smile booster lipstick

-.-.-.DATE 2011-02-21 TIME 18:17:13
lumene natural code smile booster lipstick 69 sek
nyans: nr 9 heather pink

har haft den här ett tag nu så tänkte göra en liten recension på den :) kan börja med att säga att den luktar underbart gott! typ hallon eller nåt. förrutom det och priset så är det typ det enda positiva jag kan säga om det här läppstiftet. de första minutrarna känns det lite krämigt men sen börjar det kännas väldigt uttorkande och smuligt på nåt sätt, den tränger inte in i läpparna. den sitter ganska länge.......tills man äter eller dricker. då försvinner färgen på en gång. man måste grunda med ett riktigt bra läppbalsam som tränger in i läpparna och återfuktar om man inte vill ha den här uttorkande känslan när man har på sig läppstiftet. men jag älskar verkligen läppstiftet för det är så fin färg, haha! plus att det överlevde flera sekunder på ett dansgolv utan att bli ihjältrampad ♥


cuz i'm a motherfucking monster

-.-.-.DATE 2011-02-21 TIME 15:50:22
 y0 peeeps!!! sabe har fått körkort, GALET!!! för att fira det ska jag, sabe och alice raida mcdonalds i söderhamn! so watch out söderhamnare, HUNGRY BITCHES ON THEIR WAY!!!


i'll tell you all the things i want to do, if you'd let me spend the night with you

-.-.-.DATE 2011-02-20 TIME 22:00:43
lekte runt på photoshop och gjorde låtsas tatueringar, haha. vill så gärna ha en till! blev riktigt sugen på en sån som jag har på bilden. vill ha texten, men vet inte vart. hmm.... dilemma! eller ja, jag har jättemånga grejer som jag vill tatuera in hahah. måste fixa en till tatuering snart! fast måste spara pengar först och sen ah... det gör så djävulskt ont :| jag och nålar. vi hör inte ihop.


he got my heart in his hand and i don't ever want it back

-.-.-.DATE 2011-02-20 TIME 18:47:49
jag och min kära grevinna där till höger dåra. och jaaa, hon är grevinna på riktigt!! coolt much?! tänk när vi bor i stockholm och ska ut på klubbarna. då kan vi trängas före och ba 'URSÄKTA, men hon är faktiskt grevinna!' hahahah. åhh! att bero på/apropå (? omg, svenska alltså......SVÅRT!) det där med att stå i kö. igår när man skulle hämta jackorna så var det fetaste kön och så kommer en kille och ba frågar om vi vill gå först i kön. så tar han tag i mig och drar som fan (svär, han var värsta violent!!) så alla killar som såg det dom ba 'TJEJEN. TJEJEN!! är du ok?', 'kidnappas du på nåt sätt eller?', 'TJEJENNN, ska du ha hjälp?!!!' hahaha så jäkla kul! men jag fick min jacka iaf :')

just det!! kika in i den här fina bloggen! det finns en intervju med mig där hehehe :)


being with you makes me wanna forget about the world

-.-.-.DATE 2011-02-20 TIME 16:49:31
en bild från en period i mitt liv när jag var lite bangles crazy ♥


alltså vet att jag suger på att uppdatera, men har vart så upptagen (och trött) så har inte haft tid (eller orkat) till att blogga.

lördagkväll var iaf OFF THE HOOK. jag och eve satt på akropolis i mer än två timmar och drack cosmopolitan(s), det var nån trevlig gubbe som bjöd oss på 2 cosmopolitan VAR, haha HOW AWESOME?! bra att va tjej (Y) sen drog vi till tranan där vi dansade loss och sen följde vi med mr backis som hade efterfest. mysigaste efterfesten ever! piano och allsång typ, haha. tänk er en massa fulla killar sjunga så högt som det bara går till ett ostämt piano, åhh det lät som ljuv musik i mina öron ♥ true story!


my feelings for you have always been real

-.-.-.DATE 2011-02-20 TIME 13:05:20


y0! sitter på skolan (OMG) och har bildlektion (OMG) med några klasskamrater och bildläraren (OMG)! haha känns fett mobbat men vi är tvugna... det är så mycket som måste göras och vi hinner inte annars. deadline snart dååra vaa. alltså jag hade världens bästa bussresa till bollnäs igår! det var jag, min mobil och youtube. snacka om att jag DOG. kollade på en massa roliga klipp om asiater hahaha. skrattade som fan men det var lite weird för det satt annat folk på bussen med... hatar när man har roligt ensam på en buss och inte kan skratta högt :( haha ajaa gotta get back 2 business folks, ciao


he said he would die for her but if he really loved her he would never even consider to leave her

-.-.-.DATE 2011-02-19 TIME 16:06:51

[gamla bilder från arkivet. var tvugna att förstora upp dem eftersom de var 400 px innan så the qualty suxxxx]

saknar att vara sådär extremt brun, för man ser så himla fräsch ut! tänk vad fint tillsammans med turkost och vitt. mmhh, gotta love dat! ♥ alltså den här vintern känns fan som den längsta och kallaste vintern EVER. give me a break liksom. gobal warming my ASS. det är mer typ 'hej-the-day-after-tomorrow'-stuk.´det blir ba kallare och kallare ju! ska gå och lägga mig i ett solarium och drömma att jag steker runt i florida och kollar på snygga surfer boys.


and right now i feel like i don't know you at all

-.-.-.DATE 2011-02-19 TIME 14:14:21


alltså dör lite. är såååå sugen på en ben & jerry's. kan typ göra vad som helst för att få en just nu. har en period (ok, har haft den länge heh) där jag bara äter fairly nuts, den är SÅÅÅÅ god. kola sås och nötter, MUMS! åhh. nu dog jag igen :( får köpa en till veckan. haha. fast jag är fett seg när det gäller att äta B&J's (ok, jag är seg på att äta allt...), kan ha den i typ en vecka (eller mer) :0 har ni nån favorit B&J?


he said 'wait' she said 'i'm done waiting for you'

-.-.-.DATE 2011-02-19 TIME 11:24:22


y0 peeps (det känns som om jag börjar alla mina inlägg såhär? haha variation much liksom...)! det blev en tidig kväll igår, kom hem vid halv ett typ. haha min mamma var så rolig, hon gick ut ur hennes rum mitt i natten och kollade på mig och ba 'är du hemma?', då man ba 'nää jag bara står här liksom' hahah. hon tyckte att jag var hemma ovanligt tidigt... men det var inte så roligt att vara på fest och vara nykter. eller jaa, inte riktigt nykter men 99% nykter iaf!bilder kommer senare, ciao bebs


i just had sex and it felt so good

-.-.-.DATE 2011-02-18 TIME 20:14:28


hhaha ursäkta för den trötta blicken... vet inte vart det gick fel, hhähä.



y0 peeps! väntar på att sara och lisa ska komma och hämta mig, sen ska vi glida ner till anton eriksson på fest. är inte på partyhumör precis men får se vad kvällen har att bjuda på. kommer säkert dra hem tidigare, är så himla trött. känner mig.... gammal. hahah. ajaa keep it freshh



the point of wearing lip gloss is for someone to take it off

-.-.-.DATE 2011-02-18 TIME 17:36:31


i ytterfacket på min väska kan man hitta allt det här. hahah, lite väl mycket eller?! ytterfacket är ju värsta litet också :0 typ tusen ringar, en parfym och 7 olika läppbalsam/läppglans. men hatar att ha torra läppar så måste alltid ha med mig nånting i väskan. är bara jag som är värsta lip balm/lip gloss addicted eller? aja ska sluta tjata om innehållet i min väska, borde fixa mig snart. 18-års fest står på schemat ikväll!


life may not be the party we hoped for but while we're here we might as well dance

-.-.-.DATE 2011-02-18 TIME 15:19:55


fan vad mitt hår var slitet förrut alltså... kolla bara på bilderna :0 är glad att jag samlade tillräckligt med mod till att klippa av 2 dm. det har faktiskt växt sjukt fort för nu är mitt hår typ lika långt som det var innan, enda skillnaden är att det ser mycket friskare ut! så våga klipp av de slitna topparna folks! förrut kunde jag inte ens tänka tanken att klippa av ens 1 cm av mitt hår men det är sååå värt det!


and they tell you to be strong but they don't know how hard it is to move on

-.-.-.DATE 2011-02-18 TIME 13:09:57

hell yeah! mina naglar börjar bli långa hahah! har inte skött om mina naglar på skitlänge så de är värsta fula. nu ska jag försöka spara ut dem iaf! :D


anywhoo, är hemma i ljusdal nu för jag är LEDIG! vaknade vid 12.00 och livet var såå skönt! alltså omg, har glömt berätta en grej för er! alltså jag tycker sällan saker är pinsamma men fyfan, den här gången dog jag lite HEHEH. vi skulle gå från vårat bord i matsalen och jag smsade samtidigt så jag kollade bara på mobilen. sen när jag backade från vårat bord ba kände jag hur min röv slog emot nåt mjuk, så kollade jag bak och hade gått rätt in med min röv i nån killes huvud jättemycket!!! det var så sjukt pinsamt för flera andra såg och skrattade hahahah. pheew, hoppas jag aldrig ser den killen igen!


a girl can forgive but she can never forget

-.-.-.DATE 2011-02-17 TIME 21:37:25

gotta love VS ♥ haha jag måste nog vara världens största tönt. på victoria's secret's underkläder (PINK) så finns det klistermärken (se bild) som visar vad det är för modell på dem, alltså jag har sparat dem så det finns en massa sånna klistermärken runt om i min lägenhet och hemma i mitt rum, haha! men de är så fiiiina ♥ sparar också på lapparna som brukar hänga på dem, hahah. ok det var en töntig confession från min sida... nu ska jag leta upp nån bra film att somna till :) puz


play me a song and i'll fall weak by the knees. write me a song and i'm yours to keep

-.-.-.DATE 2011-02-17 TIME 18:40:00
´

örhänge från lindex

alltså det var så sjukt kul igår! vi kidnappade våran kompis som fyllde år för vi hade ordnat en överraskningsfest till henne. sen drog vi alla vidare till krogen och det var sjukt kul för att vara en onsdag. men som sagt, det blir nog ett tag innan jag festar igen hehe. är så SJUKT glad att jag har ledigt imorgon! HOW GREAT liksom?! ska chilla hela dagen hhihi. eller nä just det... jag går IB. har inte råd att chilla en hel dag...............


if you really love her you shouldn't have let her go

-.-.-.DATE 2011-02-17 TIME 16:33:14


y0! är hemma i ljusdal nu och kollar på playhouse disney med mina småsyskon haha. soft, jag vet. nej men nu känns det som om mitt huvud väger 150 kg så ska gå och lägga mig i sängen nu. hatar att ha huvudvärk!! sen att jag var ute och festade igår gör ju inte saken bättre liksom. nä, ska aldrig festa mer! man blir fattig och dagen efter känns det som om man är 100 år gammal hahah.


if you wanna get with me there's some things you gotta know. i like my beats fast and the base down low

-.-.-.DATE 2011-02-16 TIME 16:55:23

y0! skriver ett snabbt inlägg nu bara. hinner inte blogga nå mer idag för jag ska iväg med en massa kompisar och fira My som fyller 19!! wihooo. kommer bli grymt. men nu jävlar är jag hungrig som en gris, måste stoppa i mig nåt innan jag drar. ciao!


when she pushes you away all she wants is for you to pull her back

-.-.-.DATE 2011-02-15 TIME 22:44:46


kikade precis klart på gossip girl och måste faktiskt säga att pretty little liars är så mycket bättre just nu. men gg är ju faktiskt inne på sin 4e säsong. gg's glory days kanske är över? anywho, ska sova nu. lång dag imorrn så puzzzz. keep it freshh peeps


and darling, you're just as beautiful as you are in my dreams

-.-.-.DATE 2011-02-15 TIME 20:02:13
åhh är sååååå trött. orkar inte blogga mer haha det är så jobbigt och tidskrävande. skulle sitta fint med 1 års bloggpaus. mmmhh. har funderat på det här med att blogga. menar, jag kommer ju inte blogga i hela mitt liv liksom. undra när jag kommer sluta? mysteriiuummm. aja, ska glo på gossip girl nu (måste nästan erkänna att pretty little liars börjar bli SÅ mycket bättre än gg nu....).


10 ways to get healthier hair

-.-.-.DATE 2011-02-15 TIME 19:21:17

10 tips till ett friskare hår

1. tvätta inte håret för ofta, det torkar ut hårbotten och håret. då bildas det mer fett i hårbotten och topparna känns torra och sköra. tvätta håret ungefär 2-3 ggr i veckan.

2. om det känns ovant att tvätta håret 2-3 ggr i veckan så kan man använda torrschampo mellan de gångerna. det suger åt sig allt äckligt fett och håret känns fräscht igen.

3. använd bara en liten klick schampo. om håret är extra smutsigt (pga en massa hårprodukter osv) så kan man shamponera två gånger.

4. balsam ska inte användas i hårbotten, då blir håret bara fett, platt och livlöst. det ska bara appliceras på topparna och mitten av håret.

5. toppa håret lite då och då men inte flera cm eftersom håret växer ca 1 cm i månaden. toppa bara nån mm i taget, det kommer göra skillnad. promise!

6. byt ut plastborsten mot en svinborste och borsta håret ofta! det fördelar det naturliga fettet i hårbottnen i resten av håret och det ser mycket blankare ut då. en svinborste är även mycket skonsammare än en plastborste.

7. kör en inpackning 2-3 gånger i veckan. håret känns mycket bättre och friskare då! för att få ännu bättre effekt vira en varm handduk runt håret eller sätt dig i en bastu. värmen hjälper inpackningen att tränga in i hårstråna mycket lättare.

8. sätt upp håret i en knut, det skyddar topparna mot slitage. sov t.ex med flätat hår!

9. använd ALLTID värmeskydd innan du ska utsätta det för värme. det hjälper verkligen!

10. ha en bra kost. ät mat som innehåller a-vitamin, b-vitamin & omega-3 fettsyror. typ broccoli, lax, ägg, morötter, soja, mjölk etc.


he said 'i feel like a hero and you're my heroine'

-.-.-.DATE 2011-02-15 TIME 17:39:18
hade helt glömt bort mina library of fragrance parfymer! var gelt galen i dessa förrut ♥ kan säga att strawberry ice cream luktar gott ur flaskan men annars stinker den SPYYYA. fett äckligt. har ni nån parfym från the library of fragrance?


asså jag kan fan inte handla ensam haha. jag bara plockar på mig en massa utan att kolla priset. alltså kom nyss hem från ica och handlade för nästan 400 kronor men jag köpte jättelite grejer... behöver typ en snabbkurs i hur man handlar smart hahha. har inte handlat smart under mina 3 år som jag bott ensam... inte undra på att man är fattig hehehe :D


it's cute how you think i'm listening

-.-.-.DATE 2011-02-15 TIME 12:13:42

y0 peeps! har bara en lektion idag från 12:55-13:50, HOW SWEET?! sen ska jag och keso dra vidare på en spelning och tjäna lite cash. just nu sitter jag här och livet är såååå soft. saknas ba sol och feta glajjor. nu ska jag stoppa i mig en massa geléhjärtan och sen dra vidare till skolan, ciao babes


a true friend is there until the end

-.-.-.DATE 2011-02-14 TIME 22:26:24

just nu: dricker té, lyssnar på fina låtar och kikar på gamla bilder. myyyyyys. nu ska jag fortsätta vara oeffektiv så bjuder på en fin låt som gör lite ont i hjärtat: i'm there too - michelle featherstone

i see me in your eyes, and i'm the tears you cry. and when you fall apart, and are dying from a broken heart. i'm there too.


it's like forgetting, the words to your favorite song

-.-.-.DATE 2011-02-14 TIME 20:45:00

här är en bild på koftan jag köpte på lindex förrut, 249 :- för er som undrade :)


alltså det är så sjuuuukt kallt i min lägenhet. fryser om fötterna :( hahah. vill åka hem till min mamma och mina syskon. grrrr. på torsdag kommer min pappa hem från vietnam! äntligen får jag återförenas med min älsklingskamera! har saknat den sååå mycket! då lovar jag att jag ska lägga upp fler sminkningar i bloggen, hihi :) ajaa nu ska jag lägga mig i sängen och softa lite med min ask med geléhjärtan som jag fick av mamma


make up store blush

-.-.-.DATE 2011-02-14 TIME 19:07:39
MAKE UP STORE BLUSH 155 SEK


älskar MUS rouge! köpte ett för nåt år sen och det är fortfarande mycket kvar (fast den har smulat sönder för min lillasyster har gjort sönder den...), värsta bra kapet liksom. de är väldigt pigmentrika så man behöva bara doppa borsten lite lätt i kakan för att få tillräckligt med färg. rouget sitter kvar hela dagen också. det dåliga är väl att man kan råka ta för mycket av rouget (speciellt i dålig belysning) och då ser det en aning... fläckigt ut i dagsljus, så var försiktiga med det. eftersom de är så pass pigmentrika så kan de även användas som ögonskugga! två flugor i en smäll :)


when he said those words that were so convincing, i thought that finally our love was winning

-.-.-.DATE 2011-02-14 TIME 17:38:52

happy valentine's day peeps! hoppas ni får en mysig dag med era kära! själv kommer jag sitta på min röv framför datorn och ba chilla livet :-) tycker alla hjärtans-dag är lite överskattad so yehh. det var någon som undrade lite om london och swedish house mafia så tänkte svara på det här. swedish house mafia ska spela i london på victoria palace den 28e och 29e maj. alla biljetter är slutsålda men det finns folk som säljer sina biljetter på internet så jag och min kompis ska försöka få tag på sånna :D HOPPAS!!!


no, this is not your legacy. this is not your destiny, yesterday does not define you

-.-.-.DATE 2011-02-13 TIME 18:25:24

haha aah jag bjuder på ett fint fake-smile, det är ba att tacka och bocka liksom! menar, det är inte ofta ni får se min smilegrop heheh. den här låten spelades i senaste avsnittet av vampire diaries: family tree - matthew west. lyssna, så himla fiiin! han har en massa andra fina låtar med :)

GOING ON IN MY LIFE ATM:
- ohh yäää. på tisdag har jag och keso fått en spelning igen. hoppas vi får mycket cash HÄHÄHÄ
- skiter i malta och drar några dagar till LONDON med eve!! får förhoppningsvis tag på biljetter till SWEDISH HOUSE MAFIA. hur coolt?!
- ah inte så mycket mer än så.... har ett tråkigt liv förstår ni...


it's easier to hurt than to heal

-.-.-.DATE 2011-02-13 TIME 14:50:15

fyfaan hatar mitt liv så jävla hårt!!! hade gjort skitmkt på mitt matteprojekt och sen ba försvann skiten, ASSÅ HATAR WOOORDDD. fyfan är så himla arg, vill ba banka in skärmhelvetet!!! nee nu skiter jag i det här, vill ändå inte ha mitt IB-diplom............................. jag kan klippa gräsmattor i framtiden....... åhhhhh FML.


when worse comes to worst my girls come first

-.-.-.DATE 2011-02-13 TIME 12:44:31

 


Y0 PEEPS! ligger i soffan och chillar ba. eve jag vet att du försöker få tag på mig men är för trött för att lyfta på arslet haha. hang in there gurl, kommer till datorn om en kvart (mobilbloggar nu). jag menar, chilla i soffan framför playhouse disney slår väl allt?? ah sa ju de....  


when my heart was falling apart i didn't know what to do, just wanted to turn to you

-.-.-.DATE 2011-02-12 TIME 21:51:06

cry your heart out, sånt som är vackert (och sånt som gör lite ont). den listan på spotify som jag uppdaterar mest, hihi.


har precis kikat på the last song som gick på tv1000 alldeles nyss, asså guuud älskar sånna filmer fast det gör lite ont i hjärtat. blir sugen på att ha ett nicholas sparks-maraton och ba böla igenom alla filmer som är baserade på hans romaner. tycker alla filmer är lika vackra! har faktiskt aldrig läst romanerna... bara the notebook som var otroligt fin. har ni läst nån utav nicholas sparks romaner? :)


my heart cried out what i was thinking

-.-.-.DATE 2011-02-12 TIME 20:07:32

satt och kollade igenom mina bilder och hittade dessa och tänkte: DAMN, vart fan är min fjärilsring?! jag är nog världens bästa på att tappa bort smycken... tappar jag inte bort dem själv så tappar nån annan bort dem åt mig, haha jag svär det är sant. senaste gången var i onsdags då jag lyckades glömma fyra ringar inne i IV's kök på skolan (vi lånade deras kök för att laga mat med klassen), men fick tillbaka dem nästa dag THANK GOD! på nyår tappade jag (ok, det var inte jag utan markus) bort en ring på en fest och en kompis hittade den under en soffa efter x antal timmar, i mean, WHAT ARE THE ODDS? gud måste älska mig :)


it's funny how inseparable we used to be, how every sentence used to read the words you and me

-.-.-.DATE 2011-02-12 TIME 15:09:18

känner att jag har missbrukat det här korshalsbandet från intensive cravings... kanske dags att fresha upp min halsbandssamling? inte för att jag har nån precis... hahaha. jag använder typ aldrig halsband annars så har liksom inte känt att det är så nödvändigt att köpa. förresten! i tisdags (?) upplevde jag ett hallelujah moment på åhléns! jag hittade tre supersnygga ringar som ba skrek 'KÖP MIG' men efter att ha hållt i dem i några minuter så lade jag tillbaka dem :0 ah juste! JAG lät bli att köpa ringar! starkt much?! fast kanske beror på att jag bara hade 500 kr i plånboken just då....

aja..... ska fortsätta med mitt matte projekt som består av 20% av mitt betyg..... kul att man suger på matte hehehe


don't make her wait for you just because you know she will

-.-.-.DATE 2011-02-12 TIME 12:13:53


y0 peeps! vaknade för en stund sen och har sovit aslänge nu! gick och lade mig ganska tidigt igår för var så jäkla trött. det här med att vänta/sitta fast på tåg/byta till buss tär ju verkligen på en. alltså 3 TIMMAR tog det för mig att komma hem. hatar snö och tåg.... aja chillade lite med erik, lars och felix + två av deras kompisar ett tag igår också. nu ska jag göra american pancakes :D 


fuck off and die

-.-.-.DATE 2011-02-11 TIME 16:01:42
åhhh är så jäkla lack just nu!!! mitt tåg hem till ljusdal är mer än en timme försenat!!! HUR KUL? är så sjukt irriterad. de har skjutit upp tiden två gånger nu. lovar att jag inte kommer vara hemma förrän midnatt eller nåt. ågghhhg!!!!!! FML FML FML FML  / sur_chey92 


i hate you because you're the only one who can make me fall

-.-.-.DATE 2011-02-10 TIME 20:49:05


åhhh mitt mobila bredband funkar igen!! HALLELUJAH! tydligen så var det nåt fel med telenors mobila bredband... orka. hatar när mitt mobila bredband lackar. haha asså är värsta beroende av internet ju... o.O ajaa orkar inte uppdatera mer idag ändå, ska sätta mig vid pianot och spela/sjunga lite. stay freshh peeps, over n out


every saint has a past and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2011-02-10 TIME 19:17:01

ASSÅ ÄR SÅ FUCKING JÄKLA LACK. HAR SUTTIT I TELEFON MED TELENORS KUNDTJÄNST I EN JÄVLA TIMME OCH MITT MOBILA BREDBAND FUNKAR FORTFARANDE INTE. AHH, HUR KUL?? TROR DET ÄR PGA NÅN JÄKLA SNÖSTORM, ALLTSÅ ORKA...... BTW MIN MOBIL SKRIVER ALLTID I CAPS I BLOGGEN, SÅ HEHEH AH


how do you start believing, if you've never believed before?

-.-.-.DATE 2011-02-09 TIME 21:18:27

hur kommer du på dina rubriker?

ok, nu är det såhär att det är jättemånga som frågar mig hur fan jag kommer på mina rubriker så tänkte svara på det nu (igen! heheh). ni känner säkert igen många av mina rubriker som citat ur låtar eller så är de bara kända citat, men de flesta rubriker försöker jag komma på själv eftersom det känns lite personligare då och jag älskar ju att skriva så... makes sense liksom. t.ex citatet på bilden (och rubriken) har jag kommit på själv. 

det är även många som undrar om mina rubriker beskriver mina känslor. bara för att jag skriver en grej så betyder det inte att jag känner så just då, men det betyder även inte att jag aldrig känt så en gång i tiden. förstår ni? jag försöker skriva personligt samtidigt som jag vill att de flesta ska kunna relatera till mina rubriker för jag tycker att min blogg blir så mycket mer intressant då. 

sen gillar jag inte att vara sådär superduper personlig i bloggen och berätta om alla mina problem och blabla så då tycker jag att det är jättebra att jag kan uttrycka mig genom mina rubriker. så ibland beskriver mina rubriker hur jag känner och mår och ibland inte! :)

xxx


nails

-.-.-.DATE 2011-02-09 TIME 19:34:02
haha bara för att ni tjatade så mycket så målade jag naglarna igår! fast jag gjorde det medan jag kollade på pretty little liars samtidigt så det ser lite slarvigt ut, heheh.

ajaa nu ska jag fortsätta plugga, tjarrååå ♥


i guess i've let life pass on for too long, i need something that can make me sing along

-.-.-.DATE 2011-02-09 TIME 17:45:20
här får ni en bild på koftan som jag köpte på lindex igår. älskar den! den är sjukt skön och jag älskar det svarta läderbandet på ärmarna.


alltså fyfan vad gott det var med pizza! det var evigheter sen jag åt det senast. blev dock lite mobbad för att jag inte gillar läsk pga kolsyran haha. ja alltså jag dricker inte läsk, det är så äckligt och det är nog mest pga kolsyran. alltså den ba bränner i halsen :0 slutade dricka läsk för flera år sen så är väl lite ovan nu heehhe. gillar ni läsk? eller dum fråga, 99.9% kommer nog svara ja, hahha!


i don't ever ask for much so go easy on me when i ask you to stay

-.-.-.DATE 2011-02-09 TIME 15:00:00

alltså har fetaste dilemmat. vet inte om jag ska åka till malta (studentresa) eller florida (släkt, bröllop, shopping etc) i maj. jag vill åka till malta och ha kul med mina vänner men samtidigt vill jag åka till florida och träffa släktingar, shoppa och så. blääää. i-landsproblem...


and they say there's no place like home

-.-.-.DATE 2011-02-08 TIME 23:16:24
det var någon som undrade varför vi hade åkt till schweiz förrut (december) så tänkte berätta lite i ett inlägg :) (har snott typ de flesta bilder av johanna hihihi)

jag och johanna inne på CERN-anläggningen. visst är vi snygga? syns knappt att vi är bakis! heheh
sista dagen spenderades på starbucks med johänis
edvin bland fångarna från andra världskriget (eller var det första? hm...) inne på röda korsets museum
vi var så coola så vi fick besöka FN-huset. sååååå mäktigt! kolla taket liksom
vi avnjöt en lyxig middag inne på vårat rum bestående av ost, kex och vin ♥
vilsna turister med feta kartor i högsta hugg mitt i geneve
framför röda korsets museum


so the thing is... de som läser fysik i min klass (IB2) och de i NV fick åka iväg till schweiz, geneve för att besöka CERN (världens största partikelfysiklaboratorium), men jag och en till tjej hängde också på (vi läser kemi) för kul ba. hehe. och det var faktiskt ganska roligt. vi besökte röda korsets museum, microcosm (fysikmuseum. var inte så speciellt om ni frågar mig och johanna.... vi somnade på några bänkar hahah), FN-huset (omg, SÅÅ coolt) och CERN anläggningen som var fett med stor. vi fick till och med åka in till frankrike! fast vi fick en hel del fritid också så det shoppades lite och sådär, men staden är så jäkla dyr. snobbar överallt, true story!

själva staden är jättefin. som sagt, snobbstad hehehe. det är dyrt att äta där... tur att lidl fanns ♥ dock billig alkohol! av det vi upplevde när det gällde nattlivet så var det inte så stort utbud precis, det fanns en del pubar här och där (och strippklubbar) men vi hade askul när vi gick ut iaf! jag och johanna fick en massa gratis drinkar så vi knappt kunde ta oss hem, heh. 




so tell me life, what do you have in store for me now?

-.-.-.DATE 2011-02-08 TIME 20:45:00

alltså de senaste dagarna har jag fått en massa kommentarer om att jag borde visa fler bilder där jag har målat naglarna, men alltså grejen är ju att mina naglarna är ju typ 1 cm korta just nu hahha. hur kul är dte att måla så korta naglar liksom? sen har jag inte så mycket tid för sånt heller men jag kan försöka lägga ut nåt sånt inlägg inom kort så stay tuned peeps! :)


maybe spring will make you feel again

-.-.-.DATE 2011-02-08 TIME 19:34:55
halsbandsur, cocoo; heels och väska från forever 21; klänning, topshop; ring uggla, stylebytyra; ring, h&m


alltså satt uppe typ hela natten igår (haha ok, nästan hela natten....ok, hela kvällen...hehe) och kikade runt på en massa vårkläder. shit vilken jäkla craving jag fick alltså! ville ha vår och alla vårkläder så sjukt mycket! dog lite. tänk bruna och bara ben och ett par snygga heels till det! åhh dör. nej nu måste jag hitta mat. dör ju snart (haha, så många gånger jag har dött i detta inlägg).


i thought that maybe if i tried to change, all my pain would go away

-.-.-.DATE 2011-02-08 TIME 18:25:02
läppstift LUMENE natural code smile booster number 9 heather pink 69 sek


yo! var på stan med eve idag efter skolan så det är därför jag inte har bloggat. fick med mig läppstiftet på bilden, en fin kofta och ett par lösögonfransar som jag ska använda till en grej på bilden. alltså det fanns så fina nyanser på läppstiftet, kunde inte välja! hahah hade fetaste beslutsångesten men valde ett barbierosa (hatar det ordet) läppstift, det är inte värsta heltäckande så det är bra! skitfin färg och asbillig med! recension kommer sen!


so I agreed to all you asked me for 'cause I couldn't take it anymore. my heart cried out, what i was thinking. that we will be alright, for a while

-.-.-.DATE 2011-02-07 TIME 22:08:00

det här med att plugga tär ju verkligen på en. är fortfarande inte klar men känner redan för att lägga mig under täcket och sova i sisådär ett år eller två. tänk så skönt! heheh. eller? aja ska fortsätta plugga nu. förresten. har gått och blivit lite kär i michelle featherstone. lyssna på henne peeps! typ park bench eller coffee and cigarettes. sjukt fina!


she's drinking coffee all alone, waiting for someone to take her home

-.-.-.DATE 2011-02-07 TIME 17:45:00


för att klara av den här pluggdagen så behöver jag minst fem koppar kaffe till. ok skoja bara... menade tio. det känns som om jag kommer somna när som helst (inte mig emot!) men ska vara stark och gå igenom en roman, ett drama, två noveller och en dikt. yaaay, HAPPY DAY! ah, fast eller?


and there he is again. playing with her heart.

-.-.-.DATE 2011-02-07 TIME 16:00:00
haha här kommer världens mest värdelösa outfit-inlägg: jeans från gina och dubbelskärp från lindex. skjortan är mammas gamla (love!), armbandet köpt för flera år sen på typ kicks eller nåt och bootsen (som jag glömde fota) har jag också glömt bort vart jag köpt (men kenza har likadana! SCORE or what? haha) 


ajaa bara så ni vet så kommer det vara värdelös uppdatering idag för imorgon har jag min............ oral commentary i engelska. alltså trodde den var på onsdag, inte imorgon :( så måste plugga som fan. alltså man kommer få ett utdrag ur ett litterärt verk och göra en commentary på den. man ska alltså sitta i ett rum med en lärare och den ska spela in allt man säger på en tidsgräns... känns... bra? nämnde jag även att vi inte vet vilket verk vi kommer få vårat utdrag ifrån? därför måste jag plugga på typ 5 olika verk........ yikes!


my subjects

-.-.-.DATE 2011-02-07 TIME 14:44:05


heej!
jag tänkte svara på din kommentar direkt i bloggen eftersom det säkert är fler som undrar :)
åh, så kul! haha ojoj, nu har du nog blandat ihop mig med någon annan för jag läser varken biologi eller engelska b! hihi :) mina ämnen är:

group 1: swedish A1 HL
group 2: english A2 HL
group 3: social and cultural anthropology SL
group 4: chemistry SL
group 5: math studies
group 6: visual arts HL

tack så jättemycket förresten! är suuuupernervös och förstår att din vän är det också! säger lycka till till dig också och kämpa dig igenom IB1! :) det kommer bli sååå värt det!


sen tänkte jag passa på och säga till alla andra att om ni har frågor om IB så kolla in min kategori QUESTIONS och gå långt bak i arkivet, för har för mig att det finns lite frågor och svar om IB där :)


when life says ''give up'', hope says ''try one more time''

-.-.-.DATE 2011-02-06 TIME 16:13:00
alltså kolla! så jäkla härligt. jag dööör. vill åka iväg till nåt varmt ställe och ba njuuuuta. orkar inte sverige längre, det är så kallt och halt hah. längtar galet mycket till sommaren!! ah fast ne... ändå inte. för jag har så sjukt mycket att göra innan dess och jag kommer väl antagligen hinna dö och ruttna innan sommaren kommer... är så orolig över att jag inte komma klara exams!!! grrrr


i don't wanna miss you but i do

-.-.-.DATE 2011-02-06 TIME 14:00:00
ringar från SIX och JC


jag och eve kom på en sak igår! jag och hon ska ju flytta ihop i stockholm (eller så bor vi ute på gatan, vem vet. vi har inte hittat lägenhet ännu...) och hon har typ tusen halsband och jag har typ tusen ringar (ok, överdriver haha) så vi kommer komplettera varandra värsta bra! just det. hon jobbar på ur & penn så hon kommer nog lära mig hur man har på sig en klocka för enligt henne har jag på den fel... bara för att jag har den på höger arm liksom. what's up with dat?!


if you don't live for something you'll die for nothing

-.-.-.DATE 2011-02-06 TIME 07:35:27

kul att man vaknar klockan kvart över sju och tror att bussen till ljusdal går 07:40 när den egentligen går 09:45. åhhh är så jäkla lack. vaknade i onödan och nu sitter jag här som ett bakfyllesvin och är fett med sugen på en fet friscoburgare med strips och cheddardipp från max. livet är SÅ orättvist. over n out!!


if you wanna get with me there's some things you gotta know. i like my beats fast and the base down low

-.-.-.DATE 2011-02-05 TIME 20:30:00

y0 peeps! ikväll blir det till att slå klackarna i taket med my girls och min man! längesen man var ut liksom. så vi hörs inte mer ikväll! PARTY ON MOFOS!!! xxx


eyebrow filling

-.-.-.DATE 2011-02-05 TIME 18:46:20

här har jag gjort en guide till hur man noppar ögonbrynen så tänkte berätta lite om hur man fyller i ögonbrynen och vad man kan använda sig av.


brow pencil/ögonbrynspenna: har man väldigt få strån och vill fylla ut så är en ögonbrynspenna ett bra alternativ. ögonbrynen får en mer definierad form och det ser hårdare ut. håll pennan snett och dra den med lätta drag, börja med konturerna! man kan använda en ögonbrynsborste för att få ett mjukare resultat och för att få färgen att smälta in.

brow powder/ögonbrynsskugga: används om man vill få ett naturligare och mjukare resultat. jag föredrar skugga framför penna faktiskt. använd en vinklad borste och börja fyll i vid mitten av ögonbrynet och jobba dig utåt. fyll sedan i början av ögonbrynet.

tips:
- använd en gammal mascaraborste (finns också att köpa billigt på typ kicks) och spraya på lite hårspray, borsta sedan stråna uppåt för att hålla dem på plats.
- ett annat sätt att hålla ögonbrynen på plats är att investera i ett ögonbrynsvax!


you promised me you'd give me a fairytale but i guess you forgot the part where we live happily ever after

-.-.-.DATE 2011-02-05 TIME 15:32:11
sitter och sjunger lite, blir så himla lycklig av det! älskar att sjunga. sen är det ju inte fel att man tjänar lite extra cash ibland på att göra det man gillar heller ;) alltså jag kom på en grej. jag har inte ätit nåt idag förrutom frukost och är inte ens hungrig nu!? what's up with dat? jag är ju alltid hungrig... nåt måste vara fel. heheh. aja, nu ska jag göra det jag gillar allra mest! PLUGGA. kul much? :D:D ah fast ne...


the smashbox family

-.-.-.DATE 2011-02-05 TIME 15:09:19
här har ni min lilla smashbox samling! märks det att jag är ett stort fan av deras primer och highlighter? heheh.
från vänster:
smashbox hybrid 2 in 1 luminizing primer:
ljusreflekterande primer. helt ok. gillar photo finish primer mer!
smashboxphoto finish foundation primer light: kärlek! 'light' är till för de med fet/kombinerad hy
smashboxphoto finish color correcting foundation primer: ännu mer kärlek! jag har den gröna (snart slut... snyft)
smashbox high definition healthy FX liquid foundation: byggbar täckning och smälter in i huden
smashbox camera ready full coverage concealer: älskar! täcker små kvisslor perfekt
smashbox pressed powder bronze/light duo: använder inte pudret, men bronzern är helt underbar!
smashbox photo op under eye brightener: används flitigt som highlighter och ögonprimer

mitt tips för de som vill prova på smashbox men är lite osäker på om det höga priset är värt det så kan ni hålla utkik efter deras kit. smashbox brukar kombinera en massa produkter och sälja det som ett kit till ett billigare pris. det finns ett kit ute nu på eleven.se för 695 sek!


i hate when i dream about you and suddenly wake up

-.-.-.DATE 2011-02-05 TIME 13:41:48

åhh alltså jag såg precis att beauty planet säljer produkter från victoria's secret! blev helt chockad (och asglad!), även om det bara är typ 8 olika produkter men ändå. tycker verkligen att ni ska besöka den sidan och klicka hem lite underbaringar! t.ex pure seduction body mist/body lotion, delicate petals eller sweet daydream, de luktar supergott!


and they tell you to be strong but it's hard when everything feels so wrong

-.-.-.DATE 2011-02-04 TIME 19:36:06
sitter och käkar lite frysta hallon. så himlaaa gott! har nyss kikat klart på senaste avsnittet vampire diaries, säger bara: OH EM GEE fyfan så bra! måste erkänna att den nya werewolfen är SÅ HET. fast jag är helt klart team-vampires (stefan in my heart *faint*)! hahah. jaja jag vet att jag är töntig, heheh. nu ska jag spela lite piano! hittade en massa grymma låtar hihihi! happy girrl!


sometimes you need something bad to realize what's good

-.-.-.DATE 2011-02-04 TIME 14:10:00


[tidsinställt inlägg]
y0 peeps! det kommer bli dålig uppdatering idag för jag och eve ska spendera dagen till revision på en massa verk i engelskan till oral commentary som vi ska ha på onsdag. kul much? nää. som tur är så kommer hon ta med gitarren så vi kommer ha en massa pluggpauser och jamma lite istället, wiihooo :D cya later alligators!


smashbox color correction foundation primer

-.-.-.DATE 2011-02-04 TIME 13:20:25
ni som har följt bloggen vet att jag har tjatat supermycket om smashbox photo finish foundation primer, men vet inte om jag nämnt så mycket om denna color correction foundation primer som finns i tre färger. jag har den gröna och det är en av mina absoluta favoritprodukter! 

det är viktigt att använda en primer, den utgör basen och gör så att sminket sitter på sin plats, håller bättre och jämnar ut hyn. denna från smashbox är perfekt för den har en riktigt len formula och den är dryg, så den räcker länge. den jämnar ut hyn och mattar ner. men till skillnad från den originala photo finish foundation primer så justerar den även färgtoner i ansiktet. den gröna neutraliserar röda partier så om man rätt blossar upp under dagen eller har röda kvisslor, rosacea osv så är denna superbra! den kan användas ensam efter fuktkrämen men även innan ditt smink.
det enda minuset är priset som är lite väl dyrt men åh andra sidan så räcker produkten länge så det jämnar ju ut sig.


a girl can forgive but she can never forget

-.-.-.DATE 2011-02-03 TIME 22:32:20

min underbara vän fia har åkt iväg till australien för praktik och jag är såååå avis! dör lite faktiskt. hon kommer steka på som fan eftersom det är typ sommar där nu... orka. hahah. livet är så orättvist ibland. mamma vill att jag ska åka till florida i sommar och sommarjobba hos min morbror och hans fru för man tjänar mycket mer pengar där. men vet inte om jag vill åka dit ensam igen haha. dilemmmaaa. aja nu ska jag göra nåt kul. ciao!


if you don't understand her silence then you don't deserve her words

-.-.-.DATE 2011-02-03 TIME 19:42:12

asså känns som om jag kommer slå huvudet på bordet snart! är så jäkla trött, fyfan. tror jag ska svepa i mig 10 koppar kaffe eller nåt så man blir lite extra hyper och kan börja läsa i antropologiboken. haha alltså jag orkar knappt röra fingrarna över tagentbordet. då är det illa folks! aja kaffe nu sen ska jag hit da books. ska kanske lägga mig tidigt ikväll så jag inte kommer försent (som jag gör varje dag hahaha) imorgon, ciaoråå ♥


det var någon som undrade vad för teckensnitt jag har använt på bilden och det är 28 days later och finns att ladda ner på dafont.


rabattkod till mina läsare

-.-.-.DATE 2011-02-03 TIME 18:57:11
ringar från hoof store


alltså det finns ju små guldgruvor överallt på internet ju! har hittat sjukt många hemsidor som säljer snygga smycken till ett bra pris. här uppe ser ni en massa snygga ringar från hoof store! passa på att kika in där för just nu ger jag mina läsare 15% rabatt på hela beställningen t.o.m 14e februari kl 23:59!

för att få 15% rabatt på hoof store ange koden: mmmimi


feels like i've been wandering around for too long. maybe it's time to go home. but they say home is where your heart is. so where should i go?

-.-.-.DATE 2011-02-03 TIME 18:29:22
y0! alltså idag hade jag egentligen bara EN bildlektion från 08:00-10:00, men jag satt kvar till typ kvart över fem. hahahaha. how weird? jag och eve (de som ligger risigt till på bilden hahahah) satt kvar för att kunna hinna ikapp med allt som vi måste göra... så går det när man chillar för mycket på lektionerna hahaha.


i want to be the girl who you seek in every crowd

-.-.-.DATE 2011-02-02 TIME 22:05:56
nu ska jag kika på vampires suck, hahaha, känner mig lagomt efter men har inget bättre för mig så what da hell liksom. så tjarråå


there are things that never die. because we never give them the chance to come alive

-.-.-.DATE 2011-02-02 TIME 20:07:03
jofama by kenza 995 sek


asså dör lite. vill ha dessa shorts så jävla hårt! men 1000 kronor känns väl lite väl overkill eller? fan vad jag ska gifta mig rik sen alltså. aja nu ska jag fortsätta glo på andreas wijk för han är så snygg. hahah.


it's not as fun if you're not around

-.-.-.DATE 2011-02-02 TIME 17:21:19
asså sitter och leker runt lite på photoshop samt laddar ner en massa teckensnitt! haha vilket liv. men det är sååå kul! hittade den här bilden alldeles nyss så redigerade den lite fort. jag tog den i somras när karin hade födelsedagsfest. det är riktigt fint hos henne! värsta stora sjön på baksidan som vi tog ett nattdopp i ;) åhh så mysigt. fan. nu börjar man ju längta lite efter sommaren också...


cocoo.se

-.-.-.DATE 2011-02-02 TIME 17:12:13
hittade lite nya favoriter från cocoo! alltså blir lika förälskad varje gång jag besöker den sidan. alla smycken är så sjuukt snygga. dör lite varje gång typ. fick deras nyhetsbrev och såg sjuuukt snygga armband men de fanns inte uppe ännu :( fast kanske lika bra... har gått och blivit fattig. typiskktttt. pappaaaa kom hem och ge mig cash (han är i vietnam)!!!! hahahah skoja bara

en rabattkod på cocoo till mina läsare! hihi.
ange koden: valentine och få 15% rabatt!

happy shopping peeps!


do whatever you want to do, i'm thrugh playing games with you

-.-.-.DATE 2011-02-02 TIME 16:06:45

y0 peeps! idag åkte typ alla treor till söderhamn på nån högskolemässa eller nåt sånt där (var inte så insatt) men jag och eve drog därifrån och spenderade typ 2 h på wayne's istället, haha. sen käkade vi på subway (kääärlek, sjukt längesen jag åt där!) och drog tillbaka till skolan, heh. måste bara säga att jag kände mig sjukt lost i söderhamn, hittade inte till nåt typ hahah. nu ska jag äta och eh.... göra nåt effektivt. typ sova?


just because she stopped speaking to you doesn't mean she stopped thinking about you. because she does. every day.

-.-.-.DATE 2011-02-01 TIME 23:22:50


you can never guess her secrets

-.-.-.DATE 2011-02-01 TIME 16:06:17
1. kofta från only 2. linne gina tricot 3. byxor, cubus 4. halsband bikbok och intensive cravings 5. dubbelskärp fårn lindex


y0 peeps! jag och eve har jammat hela dagen idag! askul. hon spelar gitarr och jag piano. det var första gången för mig att spela ihop med nåt annat instrument så det var asjobbigt i början. jag ville bara spela som jag gör när jag spelar ensam hahah. men det lät faktiskt bra när vi väl hade fått kläm på det. ni kanske får höra nångång ;)


would you do anything to make her fall?

-.-.-.DATE 2011-02-01 TIME 15:00:00
kolla in antons snakebite! hih. puss på min fina man! ♥


jag ÄÄÄLSKAR när killar har antingen ögonbrynspiercing eller snakebite (som min man där uppe!). har alltid varit svag för sånt. det är sååå sexigt. dör lite varje gång jag ser nån kille med sån piercing. fast det beror ju även på om personen passar i det, annars ser det ju skitfult ut, haha.

satt och tänkte lite på att jag ville pierca tungan men vågar inte för min pappa hade slaktat mig (true story!). hade jag skaffat nån slags ansiktspiercing så hade han nog slaktat mig hahh. inte för att jag har frågat men alltså... jag känner han, ok?





RSS 2.0