and you can tell everybody this is your song

-.-.-.DATE 2011-01-31 TIME 18:41:34
your song - ellie goulding ♥ klicka här för att lyssna på en av mina playlists på spotify: cry your heart out


spelningen gick bra och nu ska jag plugga hela kvällen! asså efter den här dagen är jag typ freee like a bird (eller ok, i några dagar iaf. IB ni vet... man är aldrig fri)! längtar sjukt mycket till 20e maj för då har jag mina sista exams, how sweet?! ajaa plugg nu, tjarråååå


i don't wanna start over, i don't wanna pretend that you are not my lover, that you're only my friend

-.-.-.DATE 2011-01-31 TIME 17:02:00


[tidsinställt inlägg]

y0 peeps! nu är jag och keso på en liten spelning som vi fick igår (ganska sent på kvällen) så vi har typ inte förberett nånting, hoppas det går bra ändå heheh. inte som förra gången när jag glömde bort första meningen på en låt liksom hahaha. ajaaa ha de gött, cia0 m0f0s! ♥


different facial cleansers

-.-.-.DATE 2011-01-31 TIME 15:17:14

cleansing gel: eftersom den ger en något uttorkande effekt så används denna sorts rengöring mest för fet/kombinerad/acne hy. tar inte bort smink så effektivt. 

cleansing foam: denna kan också verka uttorkande så den används mest för fet/kombinerad/acne hy. tar inte bort smink så effektivt, dock så tar den bort smuts på ytan väldigt bra. 

cleansing milk: kan användas på fet/kombinerad/normal/torr hy. tar bort smink effektivt.

creamy cleansers: tar bort smink och annat smuts väldigt effektivt.


it's like forgetting, the words to your favorite song

-.-.-.DATE 2011-01-30 TIME 22:15:24
nu ska jag kyssa min kamera goodbye för nu kommer vi separeras i hela två veckor. sad but true. min pappa ska till vietnam och efter många om och men (tro mig, väldigt många!) så gick jag med på att låna ut den till honom. det är ju ändå han som pröjsat för den liksom, heh. så ska leta upp min kassa digitalkamera och försöka väcka liv i den. good luck much?


bloppis

-.-.-.DATE 2011-01-30 TIME 19:37:08
rensade igenom garderoben och hittade tre balklänningar som jag nu tänker sälja i bloggen. har inte satt ett pris på dem ännu eftersom jag måste kolla igenom alla noga först. men jag tänker inte sälja nån klänning för mer än 300 kronor iallafall, så om ni är intresserade av någon av klänningarna maila mig på [email protected] eller lämna en kommentar.
1. använd endast 1 gång. storlek XS-S. banden på framsidan av klänningen kan knytas upp så det blir en halterneckklänning


2. aldrig använd. storlek XS-S. snygg snörning i ryggen.


3. använd en gång (min bal i nian). storlek XS-M. öppen rygg. 


så kontakta mig om ni är intresserad av nån av klänningarna! :)


so how can you say we'll meet again when we've already waved our last goodbye?

-.-.-.DATE 2011-01-30 TIME 14:26:15
kommer inte blogga nå mer idag för jag måste plugga som fan! har två written tasks att lämna in och jaa... måste fixa min jäkla tumblr hahah. fyfan, stör mig så himla mycket på en massa småsaker så måste försöka fixa det, så bear with me people!

kan ingen snäll själ som är duktig på tumblr hjälpa mig hur man:
- tar bort underline på länkar (jag kan koden text-decoration: underline, men det funkar inte :S)
- centrerar alla bilder i inläggen


he said 'girl, you have a big heart' she said 'and i'm giving it all to you'

-.-.-.DATE 2011-01-30 TIME 12:00:00
ÄNTLIGEN har jag lyckats fått ordning på min tumblr. fast den är inte klar ännu, måste fixa lite mer så den ser finare ut hahah. min tumblr är iaf miphamous och där kommer jag bara lägga upp bilder + eventuellt lägga upp lite texter som jag skrivit själv. så det blir inget 'cha cha bloggen' liksom. so follow me peeps! men jag kommer prioritera den här bloggen så ni vet.


there's no such thing as bad girls, only good girls with bad intentions

-.-.-.DATE 2011-01-29 TIME 20:07:04
åhhh fan va lack jag är!! min jäkla äckel-tumblr kan ju ta sig i röven. jag gjorde som ni sa och gick in på customize men den vill ju inte samarbeta med mig! eller ok, kanske lite då... men alltså jag vill ha större bilder än 500 px, hur fixar man det? tror jag går och duschar innan jag smäller av och slår in skärmen på datorn. hahah.


he's the right kind of wrong

-.-.-.DATE 2011-01-29 TIME 18:06:04
jag är så sjuuukt sugen på att köpa lite fler ringar... cocoo har fått in supersnygga som jag sitter och dreglar över. h&m och bikbok har asfina ringar och det sjukaste priset ever! 49 kr liksom. stylebytyra har dessutom sjukaste rean ever, asbilliga ringar (och andra smycken). känns lite som att sno godis från ett barn, heh. synd att man har så feta fingrar för det finns bara små storlekar kvar... hahha.


when you smile you look like the morning sun in august

-.-.-.DATE 2011-01-29 TIME 15:22:07
haha jag drömde att jag hade på mig den här kjolen, ett vitt spetslinne och ett par snygga, ljusa kilklackar. mmhh, våren är här tänkte jag, men sen vaknade man ju... kjolen är mammas förresten, hon har haft den enda sen jag föddes hihi. har funderat lite och jag TROR nog att jag ska rensa LITE i min garderob och kanske ha en mini-bloppis... hihi :)


you're not like any other guy i've met, it's not like i can just kiss you and forget

-.-.-.DATE 2011-01-29 TIME 14:09:03
alltså, jag vaknade typ NU. varför vaknar jag alltid så sent på helgerna för? man kan ju nästan tro att jag har vart ute och supit skallen av mig. fast det har jag ju inte! har minskat på festandet ;) duktig_tjej92 vet ni. solen skiner ute (fast det blåser som fan) så ska ut och fota min lillasyster snart (hon som är 16, inte den lilla haha). nu står hon och skriker 'jag har ingen plattång!!! jag har inga kläder med mig!!' hahha asroligt. i-landsproblem much?


just like the sun lights up the earth, you light up my life

-.-.-.DATE 2011-01-28 TIME 20:15:06
hade en massa tid över idag innan jag väntade på tåget till ljusdal så jag målade naglarna, haha. det var så längesen jag gjorde nåt fint på dem. har bara målat dem enfärgade hela tiden för dom är så fula och korta just nu, heheh. ska försöka spara ut mina naglar till balen hahaha. lycka till dåraa....


confidence: wear it like makeup

-.-.-.DATE 2011-01-28 TIME 18:05:59
åhh har äntligen fått den efterlängtade ögonskuggepaletten som jag vann här: nlstudio. är så sjuuukt glad! alla färger är matta, jag använder typ aldrig matta ögonskuggor men de var riktigt pigmentrika! mama likes! längtar till jag får prova dem på nån. man kan ju göra riktigt roliga sminkningar med de här färgerna :D


sure i ignore you when you're around, but to be honest i think about you all the time

-.-.-.DATE 2011-01-28 TIME 14:32:28
1. jeans och tröja från gina tricot 2. boots från vagabond 3. halsband, intensive cravings 4. armband, indiska


[tidsinställt inlägg]
y0 peeps! rullar mot ljusdal just nu och längtar till jag kommer hem för det ligger en sminkpalett på min säng och väntar på mig! wiehoo! hahah. asså jag vann ju en palett med 40 ögonskuggor från nlstudio och den har kommit nu! glad_chey92!!! heheh


you said you wanted something special in your life, well here i am

-.-.-.DATE 2011-01-27 TIME 23:31:56
ledsen för dålig uppdatering men har umgåtts med emelie hela kvällen! först sminkade jag henne och fotade lite, sen käkade vi vårullar och marängswiss. sjuuukt gott! kommer nog spricka snart, haha. nu ska jag duscha sen sova, så godnatt f0lks ♥ peace n love


my gift is my song and this one is for you

-.-.-.DATE 2011-01-27 TIME 15:49:52

det ser ut som om jag har någon slags hand-fetish... hahah.
döskalleringen är från cocoo och den röda från SIX



alltså om ni vet någon som hyr ut lägenhet i stockholm (helst 3a) så snällaaa, säg till mig! hahah. vi är riktigt desperata (alltså, true story!). vi har mailat några nu ang. lägenhet men tveksamt om vi kommer få svar, hoppas! nu ska jag råååplugga!


the body shop tea tree facial wash

-.-.-.DATE 2011-01-27 TIME 15:00:48
the body shop tea tree facial wash 95 sek

"Innehåller en blandning av tea tree-olja, tamanuolja och citronrosenmyrtenolja som hjälper till att göra rent utan att torka ut." (thebodyshop)

har provat ansiktsrengöringen ur tea tree serien i några dagar nu och tycker faktiskt att den är riktigt bra. i början tyckte jag att den var stark, det sved i ögonen pga den starka lukten. men jag sen blev jag van och det kändes mycket bättre, huden kändes riktigt svalkande också. jag upplevde att huden kändes mycket fräschare efteråt och en del småkvisslor försvann. rekommenderar den till de som har kombinerad eller fet hy.


just because you're right doesn't mean i'm wrong

-.-.-.DATE 2011-01-27 TIME 14:42:52
y0! jag och eve var och fyllde i våra tatueringar idag. min var så blek och lite ojämn. asså helvete vad ont det gjorde! det gjorde ännu mer ont nu än första gången! ville typ gråta. hahah. alltså det kom asmycket blod också, bara för att min hud inte hade läkt klart ännu. observera att det har gått typ 3 månader, haha orka min kropp. den är ju dålig på allt. stöter ut piercingsmycken, läker dåligt, tål inte nickel (eller vad det nu är) osv. ajaa hoppas min tattoo blir finare nu! ni får se bild när den läkt klart :)


how do we forget something that does not want to be forgotten?

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 22:59:19

you'll get over it. have you ever noticed how much people say that? over and over again. you'll get over it. like it was some kind of cheap line stuck on repeat. like it's so easy to 'get over'. like it's such a walk in the park. yeah, you try to get over it. some things you simply never get over. no matter how much you try. you might have come half way, but you're never really there. you're close enough to taste it, but never enough to touch. because sometimes, you kind of forget, and you actually feel ok. but it's always there. clinging and holding on to your thoughts. always showing up when you think you've forgotten. if it's not in your head, it's in your heart. aching. piercing through your soul like knives. just waiting for you to surrender. so how do we 'get over it' if the pain is always there as a reminder? how do we forget something that does not want to be forgotten? do we simply surrender?

skriven av mig.


how can you set your limits if you've never even tried them?

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 21:56:48
såhär såg min lägenhet ut när jag kom tillbaka efter jullovet. den ser typ likadan ut nu också... hahaha. alltså, palla städa när man knappt orkar lyfta på röven för att gå på toa liksom. det här med att plugga, blogga, städa i lägenheten och samtidigt försöka ha ett socialt liv går inte ihop. jag behöver en personal assistant! typ min mamma. hahahaha skoja bara mami ♥

orkar inte plugga mer... den här jävla world lit och statement of intent kan ju bara ta sig i röven..........


i wish you knew every thought of mine. because then i wouldn't have to tell you every single time

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 19:28:33
åhhh, den här skinnjackan från only (haha, dålig bild, i know) levde jag i typ under hela våren och hösten! så fiiin och passar till allt. kan man inte få lite varmare väder ÅTMINSTONDE så man kan få gå klädd i lite finare jackor? det är väl inte för mycket begärt? hahah!! sitter och skriver en annons på blocket nu, jag och eve måste ju försöka få tag på en lägenhet typ NU. är det ingen söt läsare som har lite stockholmskontakter som skulle vilja hyra ut? heheh


max factor miracle touch liquid illiusion foundation

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 17:35:32

max factor miracle touch liquid illiusion foundation ca 150 SEK


jag fick ett miracle touch-varuprov förrut så tänkte att jag kunde recensera produkten. jag använder inte flytande foundation till vardags annars. med en concealer under (jag använde smashbox concealer) så täckte den ganska bra beroende på vad man väljer att applicera den med. en foundationborste täckte bättre än en svamp. den ser inte heller kakig ut utan den smälter lätt in i huden och ser naturlig ut. jag som har kombinerad hy blir lätt blank i t-zonen så det kändes som om jag blev extra blank pga denna efter några timmar, även att huden kändes ganska 'tung'. kan rekomendera denna till de som har normal eller torr hy.


never give up on something you can't go a day without thinking about

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 17:06:56
hahaha jaa, bilder säger mer än 1000 ord som sagt. men det jag vill förmedla på bilderna (ovan) är väl nåt i stil med 'hej, jag är ett mongo med överböjliga fingrar' (kolla själv så böjliga de är på första bilden!)


hahaha älskar bilden ♥ jag och eve letar ju lägenhet i stockolm. tror ni vi skulle få en lägenhet om vi lade ut en annons med den här bilden? typ 'vi är två välutbildade, välskötta, unga, snygga, fina etc tjejer som söker en lägenhet i centrala stockholm' hahahah. vi hade nog kirrat en lägenhet utrustad för handikappade...


he didn't even realize how hard he made her fall. how much she would do for him, cause she would do it all.

-.-.-.DATE 2011-01-26 TIME 01:00:43
haha, eftersom en del tar mina bilder och lägger upp på tumblr så tänkte jag att det är fan lika bra att jag skaffar ett konto själv och lägger upp dem, så BAM. nu är det gjort. fast jag tänker inte berätta vad jag heter förrän nån berättar för mig hur fan man ska göra för att få det att se fint ut. hahhah

hahah nu kom jag på att jag har en twitter också... vad hette jag nu igen? hm...


smile. happy looks so good on you

-.-.-.DATE 2011-01-25 TIME 22:36:42

åhhh, så sur jag blir! har sett att flera av mina bilder finns på t.ex tumblr och weheartit och det är inte jag som har lagt ut dem där. det är folk som snor mina bilder från bloggen och lägger ut dem på olika sidor. det är flera som har bett om lov och då är det helt ok (så ni behöver inte ta åt er), men ni andra, SNÄLLA kan ni inte visa lite respekt och bara be om lov om ni får låna mina bilder? hatar att tagga mina bilder för de blir så fula då men är väl tvungen att göra det nu. så hädanefter tänker jag tagga mitt namn på alla mina bilder.


i'm waiting for it to happen, but it just doesn't

-.-.-.DATE 2011-01-25 TIME 19:34:19
här får ni lite mer bilder på mitt hår! visst syns det att det är mycket mörkare nu? vad tycker ni? gillade ni min förra hårfärg bättre? ajaa hahah jag måste verkligen börja plugga men istället sitter jag och spelar piano och sjunger this is me från camp rock. hahahha. men alltså har ni hört den fast akustiska? sååå bra! här är den: this is me (acoustic) - demi lovato


doing what you love is freedom. loving what you do is happiness.

-.-.-.DATE 2011-01-25 TIME 16:57:45

sitter och bläddrar igenom makeup institutes broschyr och blir såååå pepp! åh, jag vill börja där nunuNU! kom på en sak förresten. jag kommer behöva MASSVIS med modeller när jag ska göra sminkningar och ev. fota, då kan jag ju bara lägga ut i bloggen så får ni anmäla er! värsta kul eller hur? ni vill väl sitta modell för mig? kom igen rååå! :D


min plan just nu är att gå den utbildningen på makeup institute, sen direkt efter ska jag söka till gilda skolan, som är en privatskola och utbildar hudterapeuter. haha det här kommer bli asdyrt... makeup artist-kursen går på 63 300 och gilda skolan tar 83 000. sen efter det ska jag fortsätta plugga i USA och det är ju svindyrt. haha vilket dyrt barn jag är....


just because she wants you now doesn't mean she'll always run after you

-.-.-.DATE 2011-01-25 TIME 16:44:54
1. skjorta från röda korset 2. baslinne, gina tricot 3. dubbelskärp, lindex 4. strumpbyxor, h&m 5. ring från SIX


det var längesen jag visade en outfit så lägger ut en nu (only for u evelina!). inget speciellt precis, hade bråttom till skolan hahah. anywhoo, idag fick vi 'vårullar' på skolan som egentligen inte borde få kallas vårullar för dom var sjukt äckliga och stora. sitter och äter RIKTIGA (hahah töntig jag är) vårullar nu, värsta gott!! riktiga, asiatiska ska det vara ;) idag ska jag försöka bli klar med min world lit 2... kul liv.


summer love. midnight kisses. shooting stars. secret wishes.

-.-.-.DATE 2011-01-25 TIME 00:22:01
i want to be 10 shades darker. i want to wear shorts without feeling cold. i want to wear huge sunglasses and simply look cool. i want to feel the sun burn on my skin. i want the salty air cling to my hair. i want to lie in bed and think about summer romances. i want to look at boys with their shirts off. i want to party through the night without the sky getting any darker. i want to have a summer crush and phonecalls until early in the morning. i want to lie on a meadow and look at the stars. i want late summer nights and sinful kisses. i want summer


and i said go easy little dove, i'll be fine

-.-.-.DATE 2011-01-24 TIME 20:29:45
sitter och pluggar nu men som vanligt när man pluggar så känns det som om jag kommer banka in huvudet i tagentbordet för jag är så jäkla trött. ska sluta dricka kaffe på kvällarna för jag kan aldrig somna sen hahah. så för att bli lite piggare så har jag gjort iordning en skål med turkisk yogurt (vanilj) och frysta hallon. mummaa ♥ nu jäklar ska jag plugga! som jag brukar säga: be cool and stay in school. plugga varje dag!! hahaha aah fast ne...


you're right, it's not me, it's you. it's always been you.

-.-.-.DATE 2011-01-24 TIME 18:55:02
ser ni hur mörkt mitt hår har blivit nu? allt mitt solblekta hår är borta så det ser typ jättesvart ut, fast i vissa ljus ser det lite lila ut också. jag gillar det faktiskt! kommer förmodligen ha såhär mörkt till balen med, hihi. det skulle passa till färgen som jag vill ha på min balklänning. haha jag har bestämt vilken färg klänningen ska ha men har inte hittat nån jäkla klänning ännu (ok, kanske då). nu ska jag pluggaaa cia0 ♥ keep it freshh f0lks


sweet was the taste of his lips. he had me under his spell

-.-.-.DATE 2011-01-24 TIME 17:20:57
har blivit heeeelt obsessed av det här läppglanset från lancôme juicy tubes (färg: pinkadelic)! man får en härlig rosa färg på läpparna plus att den känns värsta krämig och läpparna blir jättemjuka :) mama likes! den sitter kvar länge också. anywhoo, känner sjukt stressad just nu. är värsta multitask, sitter och gör flera saker samtidigt och bara väntar på att jag ska bli klar så jag kan börja plugga lite. haha patetiskt liv jag har....


i guess no one ever told you that once you've missed your chance you wont get another

-.-.-.DATE 2011-01-23 TIME 20:44:55

alltså är nästan lite sugen på att lock-permanenta mitt hår igen... fast bara nästan! det kommer säkert slita sönder mitt hår haha. nej, nu ska jag försöka hålla det friskt och långt till balen så man kan ha nån fin håruppsättning. får nästan lite panik när jag jag tänker på balen och studenten, för det betyder att final exams närmar sig. asså orka IB.........


i wish i was the reason to why you are in the world

-.-.-.DATE 2011-01-23 TIME 18:11:17


låtar på repeat hos mig just nu:
plans - hayley taylor ♥ no more wishing - hayley taylornicest thing - kate nashgo easy little doves, i'll be fine - brooke waggoner

jag beundrar verkligen de som kan sjunga så att det träffar en mitt i hjärtat. musiken. rösten. texten. allt ska vara rätt. sån musik kan jag lyssna på hur mycket som helst och bara drömma mig bort. för det är ju så lätt. att tillåta sig själv att sväva iväg, om bara för nån sekund. det är många av er som frågar mig vilken min favoritartist/band är och jag ger er alltid samma svar: jag har ingen. det finns så sjukt många jag beundrar och det blir så svårt att lista upp alla i en speciell ordning. även att jag har perioder där jag lyssnar på olika artister eller musikgenrer : )


why do we waste our time chasing guys who only fuck with our hearts and leave us but never intend on leaving our thoughts?

-.-.-.DATE 2011-01-23 TIME 16:09:11


ringarna är från cocoo, h&m och SIX.


åhh, in desperate need of a big, fat cup of coffee, typ nu! måste sätta igång med pluggandet snart och varje gång jag pluggar så har mina ögonlock en tendens att typ, bli tunga och falla ner så jag behöver nåt som gör mig pigg! jag fattar inte varför jag blir så trött av att plugga. jag menar, det är ju jättekul att läsa antropologi/svenska/kemi. eller hur? aah...fast ne...


isa dora wigwham heavy lashes mascara

-.-.-.DATE 2011-01-23 TIME 14:43:17



isa dora wigwham heavy lashes mascara ca 120 SEK


köpte den här mascaran till syrran och hon klagade på att den var dålig så var tvungen att prova den själv, haha. borsten är klumpig och stor, så det är ganska svårt att komma åt de korta, inre fransarna. den separerar bra och ger fina definierade fransar, även att den ger mycket färg så man får fylliga fransar (man kan bygga på mascaran). men den ger inte bra volym och inte bra längd heller. jag har inte använt en fransböjare på bilden men jag har tryckt med mitt pekfinger på fransarna så de får lite mer volym. så detta är en bra vardagsmascara för den som vill ha en diskret ögonmakeup.


every saint has a passed and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2011-01-23 TIME 13:06:39
i brist på nya bilder så får ni se en gammal outfit, heh

den stickade koftan köpte jag på JC för 399 :- men min lillasyster lyckades få den för bara 199 :- typ bara några veckor efter... snacka om att jag förlorade där. jag är så himla dålig på att vänta till saker ska hamna på rea, för när jag ser nåt så tänker jag typ 'åh jag vill ha den nunuNUUU' hahaha. min mamma är bäst på att vara snål. så fort hon ser nåt säger hon 'vi väntar till den kommer på rean' även om det kan ta ett år (haha ok, skoja bara). ajaa nu ger jag mig själv shoppingförbud för jag måste spara till en ny tattoo :D hehe


all the things we said we wanted to do together have now turned into dust

-.-.-.DATE 2011-01-22 TIME 20:47:43

haha jag blir bara fetare och fetare för varje dag. igår gjorde jag en daimcheesecake OCH en limecheesecake... hm, fat much? fast jag tänker inte äta allt om ni tror det... alltså har kikat runt på en massa tatuerings-bloggar och sånt och är SÅÅÅ sugen på att gadda mig igen. vet vad jag vill ha ju, men måste spara cash haha. tror inte min mamma och pappa vill betala en till tattoo åt mig liksom.

en fin låt: plans - hayley taylor


they say pretty girls don't have the brain. we're just smart enough to play along with the game

-.-.-.DATE 2011-01-22 TIME 16:45:23


olay beauty fluid

köpte den här igår så hoppas den är bra! kan skriva en recension senare när jag använt den ett tag. någon av er som provat denna? jag vet att jag har vart SKIIITDÅLIG på att uppdatera men har liksom inte orkat med bloggen, heheh. men ska bli ändring på det nu f0lks! svarar på era kommentarer senare, är hemma i ljusdal nu och internet dampar... plus att jag dampar på tagentbordet för är så ovan vid detta, kommer fan banka in skiten snart hahaha


she was simply a girl waiting for a guy to come and sweep her away

-.-.-.DATE 2011-01-22 TIME 13:21:59

här var det saras tur att bli sminkad! alla fick böja ögonfransarna själva eftersom det blir lättare så
louise hade precis fått håret fixat och är redo för att sminkas. glad tjej? haha ;)


här kommer lite bilder från själva modevisningen som hade baltema som ni kanske märker, hehe

'


här har vi vackra karin som arrangerade allt! riktigt bra gjort av henne! :) ♥


jag hann inte ta så mycket bilder när jag höll på att sminka modellerna eftersom det var så stressigt alltihopa, men tog typ 500 bilder från modevisningen hahah! det var en riktigt hektisk dag. hann aldrig äta så var skithungrig hela dagen/kvällen haha. satt still på röven i flera timmar och sminkade en massa modeller och var alldeles kladdig om händerna, men det var riktigt kul! modevisningen var jättebra också! det visades en massa snygga balklänningar. nu är jag skitsugen på att köpa min balklänning med hihi!


i know how you think i've changed but to you i'll always be the same

-.-.-.DATE 2011-01-20 TIME 22:27:05

geeez så trött jag är! har ont i ryggen och ont i röven haha. har suttit alldeles för länge idag... satt flera timmar och sminkade en massa modeller inför modeshowen som var riktigt, riktigt bra! lite stressigt men... heh. en massa creds till dig karin! ♥ orkade inte åka hem till bollnäs för det blev alldeles för sent, så är hemma i ljusdal. men nu ska jag sova, är så äckligt trött. bilder får ni se imorrn, cia0 ♥


never look back unless you're planning on going that way

-.-.-.DATE 2011-01-20 TIME 10:23:15
ska packa ihop lite smink sen ta tåget/bussen till hudik för att hoppa in som makeup artist på karins modevisning! vet inte när jag kommer tillbaka, men ska försöka ta lite bilder! cia0 ♥


remember when you said you needed me

-.-.-.DATE 2011-01-19 TIME 16:15:30
vi har bokat bord på tranan, för ikväll ska jag ut och käka med emelie (bilden) och hennes storasyster hanna! vi har ju värsta mycket att fira, haha! emelie fyllde 18 igår och IDAG tog hon körkort (!!) och jag har kommit in på makeup institute, hella awesome! men nu är jag fett med hungrig så käk nuråå, CIAOOO ♥


i try so hard everyday, but he doesn't seem notice me anyway

-.-.-.DATE 2011-01-18 TIME 22:11:24
tack till alla som skrivit grattis till mig här i bloggen och på facebook! blir värsta glad :D jag kommer börja den 8e augusti med lektion 3 ggr i veckan (4 h/dag), awesome!! ska försöka hitta jobb i stockholm med... hm, good luck with dat! nu ska jag plugga sen sova, cia0 ♥


she was so convincing in her lies, she almost believed them herself

-.-.-.DATE 2011-01-18 TIME 20:13:29
många av er har undrat vart ringen är ifrån och den är köpt på h&m, men det var nog ett år sen, heheh...


hur lång tid kan det ta att läsa 14 sidor OCH ta anteckningar egentligen? inte två timmar iallafall, för jag är inte ens klar... buhuuu. pluggar antropologi at the moment och tar anteckningar på typ varenda liten grej jag läser. men nu förtjänar jag lite paus så ska softa lite framför ett avsnitt av pretty little liars. i like! ♥


i wish i knew what makes you happy. then i'd make you the happiest person in the world

-.-.-.DATE 2011-01-18 TIME 18:05:24


jag har blivit antagen till master makeup artist utbildningen på makeup institute!!!!

HOW AWESOME?! oh em geee, är asglad nu! känns lite som om man är nykär. men bara lite. lyckliga tjejer måste ju också plugga så läre väl dra fram böckerna nu... hörs sen peeeps!! / lycklig_chey92


don't knock it 'til you try it

-.-.-.DATE 2011-01-18 TIME 15:53:02
det här köpte jag igår + två ögonskuggeborstar och ett dubbelskärp som jag glömde ta kort på kom jag på nu, heheh. ajaa de gråa jeansen i storlek 26 letade jag och markus efter som en galning förrut på gina men hittade ej, så gissa hur glad jag blev när jag hittade dem igår!! den beiga tröjan är också från gina och den cremevita skjortan köpt från röda korset (!). alltså letar man riktigt noga kan man hitta sjukt fina saker där! tror min second-hand-fobi börjar bli botad, heh! 

jag vet inte om ni har märkt detta, men jag skrev alltid 'dom' istälelt för 'de' och 'dem' förrut och jag vet att många stör sig på det (även jag ibland haha) så ska försöka börja skriva 'de' och 'dem' nu. fast om jag har bråttom kommer jag skriva 'dom' för jag orkar inte tänka då hahahah


say whatever you wanna say. do whatever you wanna do, cause those who mind don't matter and those who matter don't mind

-.-.-.DATE 2011-01-17 TIME 23:38:57
här är några bilder från gävle tidigare idag. kommer visa er imorgon vad jag har köpt!


omg hahaha, alltså har färgat klart nu och mitt badrum såg ut som ett lila bombnedslag... anywhoo toningen syns ju knappt haha så jävla fail. mitt hår blev bara mörkare. eller jaa jag kan se att det skiftar i rött/lila men bara lite. fast det är så dåligt ljus i lägenheten, får se hur det ser ut imorrn i dagsljus. om det inte syns tänker jag lägga i en permanent hårfärg istället. ajaa fick bort det fula ljusa som jag hade iaf, det var solblekt sen i somras haha! nu ska jag plugga!


någon undrade vad det står i min header och det står: you might want to rap but she will make you sing :)


sometimes you gotta ignore your common sense and do what your heart tells you to do

-.-.-.DATE 2011-01-17 TIME 21:14:53
nu är jag hemma från en skööön dag i gävle med eve. köpte lite kläder men visar sen! har köpt två intensivtoningar i färgen '415 djup kastanj' och ska försöka färga mitt eget hår alldeles ensam nu hahaa. undrar hur det kommer gå... som tur är så har jag så pass mörkt hår så det kanske inte syns om det råkar bli lite fläckigt eller om jag kanske glömt en tredjedel av håret liksom, heheh. wish me luck peeps!


freestyla raka maka fon

-.-.-.DATE 2011-01-17 TIME 14:35:09
y000 peeps! kommer nog inte uppdatera på ett tag för jag och eve har bestämt oss för en random tripp till gävle! tjarrååå


i know something's missing, i just haven't figured out what it is

-.-.-.DATE 2011-01-16 TIME 19:15:08
eftersom jag känner att jag är inne i en grå period nu med noll inspiration och noll motivation så tänkte jag lägga upp lite gamla (färgglada) bilder i hopp om att den kommer krypandes tillbaka :)




jag tror jag är inne i en sån här period där allt känns fel. när man känner sig deppig för ingenting och blir irriterad på minsta lilla grej. PMS tänker ni. aa, fast nee... tror det beror på att jag har så himla mycket att göra och jag vet liksom inte hur jag ska hinna med allt. plus att bloggen tar upp så himla mycket tid. det enda jag vill göra nu är att festa sönder, vara full och slippa bry mig om nånting annat. haha låter som värsta fjortisen, men ibland är det en sån härlig känsla.


people see you. they feel you. they talk to you. but still you're not really there.

-.-.-.DATE 2011-01-16 TIME 16:49:09

lägger upp lite gamla bilder nu i brist på inspiration heheh. orkar inte ta en massa nya bilder just nu för min kreativitet har gått och lagt sig. alltså seriöst! har ingenting att skriva om längre! det är så tråkigt att köra ett 'hej, idag har jag gjort...'-inlägg liksom. åhh mitt liv alltså... så dryyygt. min motivation och inspiration ligger nere på minus etthundrasjuttioelva typ. varje dag tänker jag 'imorgon ska jag ta tag i mitt liv', men det blir aldrig riktigt så. jag känner mig så himla frånvarande i allt... vill bara lägga mig ner och sova och sen få vakna upp i maj då alla prov är klara!


she asked for a kiss and he answered her 'girl, you don't know how long i've waited for this moment'

-.-.-.DATE 2011-01-16 TIME 14:25:33
y0 m0f0s!!! jag vet inte vad det är för fel på mig men jag vaknade typ nu. wtf liksom? nu har jag sovit bort typ halva dagen... men det är sista dagen på helgen så måste passa på och sova heh. någon ville veta hur man bloggar från mobilen och lägger ut en bild samtidigt. det är ju bara att gå in på blogg.se i telefonen, då ser allting ut precis som i datorn :)


hello, i'd like to buy two bottles of perfection, please.

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 21:40:41

åhh har degat i soffan och käkat daimcheesecake! fyfan va gott det var! tror jag ska äta lite mer snart heheh. här är en tjej som vet hur man kommer i form till sommaren alltså! eller? nej... tänk om livet var som på sims. då hade jag kunnat fuska mig till en lite finare kropp. hahaha. åh älska sims ♥


nelly high heels party

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 18:50:30

om det är nåt jag längtar till, så är det det här! hoppas verkligen att goya har 18+ på lördag, annars kommer jag dööö. hade vart värsta konstigt annars ju...

här är städerna som dom kommer komma till:

14 januari Växjö (Grace)
15 januari Jönköping (Centrum)
21 januari Göteborg (Push)
22 januari Gävle (Goya)
28 januari Stockholm (Laroy)
29 januari Örebro (Satin)
5 februari Linköping (Sliver)
12 februari Skövde (Bogrens)


dilemma: straight & flat lashes

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 17:42:52



det är många som skriver till mig och säger att dom har raka ögonfransar och att inget funkar, så nu tänkte jag ta upp en fråga som jag får väldigt ofta i bloggen och det är: hur kan man få långa och böjda fransar?


- värm upp en fransböjare av metall i några sekunder med hjälp av en hårtork
- böj fransarna. vill du ha en 'fin böj', böj fransarna i tre steg: från roten; i mitten och nästan vid topparna
- använd en mascara där det står 'volume' och/eller 'lengthening'
- en böjd borste ger mer volym
- vattenfast mascara är superbra! formulan torkar mycket fortare och 'fryser fast' fransarna så dom inte faller ner platt igen. använd dock inte för mycket, för det är svårt att få bort. använd endast ett lager och byt sen till en vanlig mascara om du vill ha fler lager

kom ihåg: vattenfast mascara torkar ut fransarna så använd det inte för ofta. var noga med att tvätta bort den vattenfasta mascaran som är anpassad just för vattenfast smink (de som innehåller olja). babyolja funkar också jättebra! det återfuktar fransarna igen.



just because i'm losing, doesn't mean i'm lost

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 16:00:00

har hittat mina smycken nu! hahaha. det är alla smycken på bilden som jag hade 'tappat bort' under jullovet. men jag har ju ett för jäkla underbart minne så hade glömt bort att jag hade lagt dom i en byrålåda i hallen... nu kan jag äntligen sova gott om nätterna igen! hahaha lovar att jag haft sömnproblem de senaste dagarna pga mina smycken... hehehh. lame jag är. men hallååå, alla dom där smyckena tillsammans är värda värsta mycket ju! hahaha


been holding on for too long and now it's time to move on

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 13:30:51

mmhhh starbucks ♥ koppen är importerad från schweiz till och med ;) hahahah


åhh, vaknade nyss! haha fyyfan så skönt det är att få sova ut lite. varför kan inte varje dag vara såhär? heheh. ajaa. vaknade och hade 3 sms och ett av dom var från sabe som är på väg till barcelona nu. EHH AVIS MUCH? fryser ju röven av mig här borta liksom. nu ska jag leta upp lite recept och sen baka tårta/cheesecake till min syster som fyllt 5!


take her to that secret place and kiss her 'til the morning light

-.-.-.DATE 2011-01-15 TIME 02:10:20

you can't break a broken heart - kate voegele


i wish my smile was your favorite kind of smile

-.-.-.DATE 2011-01-14 TIME 19:58:13

åhhh mitt huvud värker och jag ser ingenting, tror jag måste skaffa glasögon eller nåt... nej men seriöst, jag ser jättesuddigt just nu, ser knappt vad det står på tagenterna :S ughh orka mitt liv. måste plugga som fan nu, sen ska jag fan gå och lägga mig. är såååå trött, kommer snart dunka in huvudet i datorn hhaha. ajaaa sista inlägget för ikväll, i don't orka no mer hehehehh. puz


he was just a boy and she was just a girl. he took her hand and changed her whole world.

-.-.-.DATE 2011-01-14 TIME 16:56:07
y0 peeps! bloggar från mobilen just nu, orkar inte ta på datorn haha. är hemma i ljusdal och chillar i min säng med mina småsyskon och kollar på playhouse disney, hahah!!! men vissa program är roliga heh. plus att min bror just fes rakt i mitt ansikte.......


mary kay mineral powder foundation

-.-.-.DATE 2011-01-14 TIME 13:36:06
mary kay mineral powder foundation 299 sek

beställde en puderfoundation från mary kay tidigare i veckan och nu har den kommit hem (till ljusdal) hoppas jag, heheh. vet inte om jag redan skrivit om den här produkten men gör det nu ändå för den är sååå bra! hyn blir jämn och fin och man får ett naturligt resultat. den är riktigt lätt också, det känns inte att man har nånting på sig! man kan lätt bygga på täckningsgraden utan att det ser kakigt och onaturligt ut. jag brukar ha ett tunt lager till vardags och bygga på lite mer när jag ska ut. även att den räcker riktigt länge! fast det är ju beroende på hur mycket man använder den...

för bästa resultat: använd en bra, stor och mjuk borste


someday this pain will be useful to you

-.-.-.DATE 2011-01-14 TIME 00:10:04


boy don't you worry, she's hurt but she'll be fine

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 20:09:06
ughh. det är sååå mycket som jag borde göra, men som jag inte orkar. sitter hellre och äter ballerina kladdkaka doppade i mjölk och lyssnar på smöriga, gamla låtar som gör att det känns lite i hjärtat. men sånt har man ju inte alltid tid med! vissa behöver plugga, duscha, plugga, gå och dö lite och plugga. fint liv jag har va? visst vill ni byta liv med mig? åh visste väl det

nicest thing - kate nash


eye makeup: summer sunset

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 18:31:02
coastal scents 88 metal mania palette. har ringat in de färger som jag har använt.


som en liten paus i pluggandet (ok, jag fastnade...) så satte jag mig framför spegeln och lekte lite med min palett igen, hihi. jag tänkte på sommaren; sena partykvällar och solnedgången. åh, vad jag längtar! take me there liksom. lägg märke till att jag har skapat en ny kategori! den heter eye makeup, där kommer jag lägga alla ögonsminkningar hädanefter :)


she said 'screw you' he said 'join me'

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 17:07:44
alltså FUCK MY LIFE! riktigt håååårt med! åhhhhh. jag har tappat bort typ 40% (ok, överdriver lite heheh) av alla mina smycken...... riktigt jäkla underbart....! har tappat bort flera ringar, typ 6 stycken, några örhängen och ett halsband. liksom wtf?! vet inte vart dom är :( hoppas dom ligger hemma i huset inne på mitt rum...nånstans... åhhh fuck my liiiifeee


and it's like it never happened cause now i don't know who you are anymore

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 14:34:19
1. kofta, only 2. linne, gina tricot 3. byxor, cubus 4. korshalsband, intensivecravings 5. armband, indiska 6. ringar från h&m, cocoo och JC/lindex (kommer ej ihåg hah)


åhh fyy, idag måste jag plugga som fan för har en jäkla äckel written task i engelska att lämna in. eller ok, det är bara first draft men jag har inte ens börjat så hehehh someone's in trouble. just det, jag glömde helt bort att berätta att min lillasyster fyllde 5 i onsdags so yäää tårta till helgen då! woho. hon ringde till mig igår och sa att jag måste köpa en present till henne....... ska ge henne en trisslott! hehhe skoja


your lips did not move and your face didn't reveal a thing

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 13:30:39
kolla så fin den är!! jag fixade ett bakhuvud till beccis fina ansikte ;) jag kommer spackla lite på det sen för att det ska se finare och jämnare ut. sen ska jag sminka, sätta på lösfransar och sånt hihi kommer bli sååå kul!


every saint has a passed and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2011-01-13 TIME 13:14:22
alltså jag gick från 08:00 till 10:00 idag. hur ovärt? jag kommer bara ha en lektion på torsdagar nu och det är bild från 08:00 till 09:55 haha. men det är ganska chill så... justee, min mask har fått ett bakhuvud nu ahhaah ni får se sen! ajaa stannade kvar på skolan och jammade med fredrik i musikrummet ett tag och det var niiiiceee. anywhoo sluta mobba min dialekt :( den är ganska charmig ju, eller hur? hehehh. mina kompisar säger att jag inte låter sådär på riktigt... så det så!


anton gästbloggar

-.-.-.DATE 2011-01-12 TIME 21:17:40
hej bitchesss! Jag och mi sitter och dricker gul(?) vodka, pratar om taco och sånt... eller nåt, haha.
ville bara hälsa till min favorit V där ute <3


my first vblog

-.-.-.DATE 2011-01-12 TIME 19:29:17
har gjort en videoblogg, omg HAHAHAAHA. svär, den som skrattar kommer DÖÖÖÖÖ! ahahahaha. det är bara jag som får skratta



i'm gonna find a way to make it without you tonight

-.-.-.DATE 2011-01-12 TIME 17:58:18
här ser ni mitt nästa bildprojekt! hahah! tyckte så synd om stackars rebecca som fick vara modell för min mask. men det var roligt också. det var roligt för att vi kunde skratta men det fick inte hon, hehehe. vad tror ni jag ska göra för något? ;) eller ok dåå, jag kan berätta! ska limma fast ögonfransar och sminka den och så heheh. får se om det blir bra, hoppas!


too much blush and/or bronzer

-.-.-.DATE 2011-01-12 TIME 16:50:29

här fick ni en liten snabbguide till hur man applicerar rouge, skuggar och highlightar men tänkte göra som en del 2 nu och berätta hur man applicerar det UTAN att ansiktet ser smutsigt ut. jag lovar att ni har sett jättemånga gå runt med fläckiga ansikten och det ser så himla äckligt ut.... 


- se till att ha en bra grund. fuktkräm, alternativt: primer, foundation och puder. själv använder jag fuktkräm, primer och sen en mineral-puder-foundation
- se till så att allt har hunnit sjunka in i huden innan rouge eller bronzer appliceras. annars kommer rouget eller bronzern fastna i de partier som fortfarande är fuktiga och då blir resultatet fläckigt
- använd en stor rund borste eller en som är vinklad och applicera en liten mängd rouge på kindäpplet. det är bättre att gradvis bygga upp intensiteten av rouget än att ha på mycket på en gång, då det oftast blir starka kanter och kan se fläckigt ut
- använd en stor rund borste för att applicera bronzer och samma sak här, den ska också byggas upp gradvis
- blir det för mycket av det goda, ta en stor rund puderborste, doppa den i lite löst puder och svep den över ansiktet medhårs (alla har ju små hår på ansiktet). avsluta med en fan brush
- rouge och bronzer ska också appliceras medhårs.


have you ever felt the feeling when you suddenly fall down weak and your heart feels like it's about to burst

-.-.-.DATE 2011-01-12 TIME 01:00:58
have you ever felt the feeling when you suddenly fall down weak and your heart feels like it's about to burst? when you find yourself listening to stupid love songs and actually feel alone. not happier. not passionate. not tender. just lonely. even though you're surrounded by people, it feels like you're the only one standing there in the cold. even though there are so many shoulders to cry on, it's simply not the same. you need a certain closeness, that some people simply cannot offer. you know that sometimes you need something, someone, to keep you alive. who can keep the fire burning. who will take you away from the cold. but sometimes it feels like wishing for that would be one wish too much. it would be like wishing for world peace.

texten är skriven av mig


all these decisions we are not ready to make. all these responsibility we are not ready to take

-.-.-.DATE 2011-01-11 TIME 22:36:09
åhhh jag vill färga håret!! men vet inte vilken färg.... har photoshoppat två bilder här nedan haha vilken färg tyckte ni var finast och passade mig bäst? alltså suger på photoshop så det blev inte så bra men heheh


lila/rött/svart hår skulle jag vilja ha! försökte göra nån fin färg på ps men misslyckades, tänk er denna färg fast kanske lite mörkare/svartare.
eller en lite ljusare/brunare. typ som jag hade i somras fast lite ljusare. vilken tycker ni jag passade bäst i?

vilken passade mig bäst?


everything is better when the lights go down

-.-.-.DATE 2011-01-11 TIME 18:58:45
1. transparent blus, bikbok 2. halsbad, gina tricot 3. ring (vingar) gina tricot 4. ring (orm + döskallar), cocoo.se 5. armband, indiska


har nyss käkat köttfärspiroger, så underbart gott! åt så mycket så blev tvungen att knäppa upp knappen på byxorna hahaha. nu ska jag jäsa ett tag och sen ta tag i mitt liv. har kemiprov imorgon kom jag på för en stund sen. åh jäkla skit. tur att våra prov inte påverkar betyget heheh! om jag ska fortsätta ta outfit-bilder så måste jag fan skaffa ett jäkla stativ. det här funkar ju inte, kameran är så fet så kan inte ta bilder på mig själv hahha


you tell me to be honest but what if being honest isn't good enough for you

-.-.-.DATE 2011-01-11 TIME 18:44:40
sådär kort är mitt hår nu! ledsen_chey92... haha fast ser nu att det inte alls ser så kort ut på bilderna, men alltså det är kort för att vara mig!! btw, håret ser ljust ut på bilden men det är inte det på riktigt... så ni vet.


det gick jättebra idag på spelningen! vi spelade 8 låtar och tjänade 500 kr var, hihihi cashhflow! sen fick jag veta nu att jag har vunnit en palett med 40 ögonskuggor på niclas blogg! ni vet den jag skrev om i min blogg för några dagar sen? OMG blev sååå lycklig! menar, jag vinner ALDRIG (haha inte för att jag brukar tävla... detta var första gången) och nu så har man vunnit en massa ögonskuggor! vaddå SCORE?! life is grääjt. nu ska jag käka sen plugga masssoooor!


dreams are always crushing when they don't come true. but it's the simple dreams that are often the most painful because they seem so personal, so reasonable, so attainable. your always close enough to touch, but never close enough to hold

-.-.-.DATE 2011-01-11 TIME 14:20:00
fick till värsta coola bilden när jag knäppte mot solljus genom en glasdörr! efter lite photoshoppande så ser den ut såhär nu : )



nu är jag och keso på en liten spelning och tjänar lite cash!! heheh, ses snart när jag kommer hem!


don't assume that i'll still be here when you come back, because i wont

-.-.-.DATE 2011-01-10 TIME 21:01:12

åhh vilken skön dag! har kollat runt i syrrans lägenhet som är jättefin och fräsch! dock var hennes walk-in closet inte så walk-in som jag trodde. men jag gillar den ändå! har gjort kaoz med min lägenhet idag, det såg ut som ett jag vet inte vad... tog aslång tid att städa och få ordning på allt haha. sen gick jag ut och käkade med eve, det blev baconlindad kycklingfilé med fyllning. vi satt kvar skitlänge hahaha. hallåå, var ju tvungen att jäsa lite efter maten ju? åt fan upp hela skiten. och jag som skulle äta mindre... heheheh


near to you i am healing but it's taking so long

-.-.-.DATE 2011-01-10 TIME 12:27:48

y0 peeps! kommer inte uppdatera så mycket idag heller (haha lovar att det blir normal uppdatering från och med imorgon!) eftersom jag ska packa och åka ner till min lägenhet idag. min lillasyster (hon som är 16) ska också flytta till bollnäs, hahaha. ohh no, min syster i samma stad som mig... kan inte sluta bra. skoja bara. hon ska bo tillsammans med två andra kompisar. jag är lite avis på hennes garderob för hon har fått en walk-in closet!!!!! grr! gotta go, cia0 bebes


boy to girl: why'd you leave? girl to boy: why didn't you stop me?

-.-.-.DATE 2011-01-09 TIME 22:14:00
jag har klippt bort 20 cm av mitt hår! kolla så slitet det var innan, ni ser ju på bilden. åhhh, det känns så himla kort och så inte mig! mitt långa hår var ju en del av mig och jag har alltid haft långt hår... jag känner mig lite naken hahaha. fast det var bra att jag klippte av det, det känns såååå mycket friskare nu. nu är håret till tuttarna typ. jag vet att många av er kommer gnälla på mig sen när ni ser bilder och säga 'öhhh det är inte alls kort' men för mig är det kort :( så stick..... skoja bara, pusshej nu ska jag fortsätta packa


i pretend that you're nothing but a friend. i pretend that i don't give a shit when you kiss another girl. i pretend that you don't really know how i feel, even though you do. because it makes everything so much easier, even though it's not.

-.-.-.DATE 2011-01-09 TIME 13:00:00
hinner inte uppdatera så mycket mer idag så ni får glo på lite gamla bilder och låta er inspireras (förhoppningsvis hahha)!
keep it freshh peeps




vilken bild gillade ni mest?


svar till frågestund del 3

-.-.-.DATE 2011-01-09 TIME 12:12:00
1. Berätta 5 saker som vi inte visste om dig
Vad för sorts musik lyssnar du på? 
Vilka sångare/sångerskor tycker du är bra?

svar: 1. en bit av min framtand har gått av för jag och en kille sprang jämt in i varandra när vi var små haha 2. är rädd för att gå till sjukhuset/tandläkaren och vill helst inte gå själv 3. en gång började jag grina inne i en sushi-restaurang för jag råkade ta för mycket wasabi 4. jag var alltid den som var med och mobbade och var en av dom få som aldrig blev mobbad under mellanstadiet 5. jag tror på spöken 
jag lyssnar på typ all sorts musik, förrutom hårdrock och sånt skit
oj, svår fråga. riktigt många! kan dock inte nämna några namn för listan blir för lång...


2. ok, for realz...
Om du var tvungen att skippa EN av dessa saker, vad skulle det vara:
High Heels
Make-up
or Rings
(I went by stuff you like, mohahaha)

svar: eh åhh så svårt... typ ringar isåfall haha. kan måla fakeringar med mitt smink...


3. Hur snygg är du på en skala 1-10? (svara ärligt)

svar: hm... typ en 6a, ibland en 7a!


4. Har du färgat håret?
Hur många väskor äger du?

svar: ja, men det var flera år sen!
oj. för många haha! men använder en och samma hela tiden just nu bara för det är den enda som jag får plats med alla mina böcker i och som har axelrem haha.


5. 
1) Har du varit i Thailand? Om inte skulle du?
-nej, men har mellanlandat där flera gånger haha. jaa, väldigt gärna!
2) Vara bästis med Kissie eller bloggbråka mot Paow och Amir? -bästis med kissie. man behöver en vän att skratta åt...oj förlåt, menade med
3) Snyggaste och fulaste sångaren/sångerksan enligt dig? -ingen aning, orkar inte tänka hahah
4) Fanta eller Coca cola? -ingen av dom, usch hatar läsk
5) Öde ö med en extrem fjortis eller dricka 1L mixade kackelackor? -ewwuuu jag är petig med maten så bring me da fjortis!
6) Vilka två artister vill du ska sjunga en låt tilsammans? Varför? -jason walker och alison sudol (a fine frenzy). dom har båda riktigt fina röster och jag skulle vilja höra dom tillsammans
7) Hur vill du dö om du fick välja? - i sömnen, duuh
8) Tror du att du kanske blir "the next big thing" i bloggvärlden? -nej!
PS: Du har en awsome blogg och skriver mkt kul ^^ 


6. Har du gjort nått spec med dina ögonfransar, för dem e riktigt långa? =)

svar: nej ingenting :)


7. Jätte bra blogg, hittade hit till din blogg för någon dag sedan & har redan fastnat för den.
Här kommer lite frågor:
1. Vilka butiker köper du oftast kläder ifrån?
-åh det är så himla olika... h&m, bikbok, only, rut m flera, serious sally, gina, monki osv
>2. Vilket land kommer du ifrån? -vietnam
3. Vad läser du till just nu? -läser inte till nånting, går sista året på IB (international baccalaureate)
4. Har du någon bra hemsida som du kan rekommendera där dem säljer fina kläder. (Dem ända ställen som jag har beställt från är nelly, zoovillage, conleys, ellos, laredoute) så dem behöver du inte nämna, hehe. -asos, modekungen, melba, topshop, forever21 (eu) hm... kommer inte på nå fler just nu heheh


8. Vad är det absolut bästa du vet? :)

svar: att vara glad och lycklig! sådär så att det pirrar i magen och man vill bara le hela tiden och man känner att inget kan gå fel. det är det bästa jag vet!


9. Vart bor du? Hur kommer det sig att du inte bor med dina föräldrar? :)

svar: jag bor i ljusdal (hemma med föräldrarna och småsyskonen) och i bollnäs (i min egen lägenhet). jag flyttade när jag var 16 eftersom jag började gymnasiet och det programmet jag valde att gå fanns inte här hemma så det var lika bra att jag flyttade eftersom det är så jobbigt att pendla.


10. Hur ser din drömkille ut och vilket ställe skulle du helst besöka om du fick välja ett ställe runtom i världen....?:))))

svar: jag vet inte... har ingen speciell bild av honom precis haha! bara han är lite fit (aa) hm, isåfall australien!


11. * Hur långt är ditt hår? För man brukar inte se hela ditt hår på bilderna för det verkar vara så pass långt, och hur är ditt drömhår?
* Vad vill du blir när du blir stor?
* Vad fick dig att flytta hemifrån så tidigt? Kände du sig redo? Är det inte jobbigt att städa,tvätta, laga mat och samtidigt gå i skolan?
* Hur lång är du?

svar: det är nog ner till svanken hahah! mitt drömhår är långt, tjockt och vågigt
jag vill bli nånting inom hudvård/skönhet/kosmetika. helst en kombination av dom alla
jag var tvungen för jag orkade inte pendla till skolan varje dag. ja, det var verkligen superkul! det tar inte så lång tid. jag tar hem tvätten på helgerna hahaha, men laga mat gör jag ibland om jag inte äter ute eller nåt och städa tar inte lång tid. 


12. Vilka bloggar/blogg följer du?
Vilken blogg är bäst?

svar: har svarat på den första frågan sååå många gånger haha. den bästa bloggen är väl... andreas wijk


things we cannot have, we only want more

-.-.-.DATE 2011-01-08 TIME 19:40:00

ringar h&m49:50 SEK/STYCK


åhh, jag dör lite här borta. h&m har ju fått in sjukt snygga ringar och det bästa är väl ändå att dom är SJUKT billiga? tror jag ska beställa hem några... heheh. 4 stycken blir ju bara 200 kr! annars kostar mina andra ringar typ 150-200 kr styck hahah. sen kanske man ska satsa på dom där snygga espadrillosen med snörning vid vristen. fast jag måste ju köpa en ny foundation och så ska jag ju tatuera mig... hahaha känner mig SÅ fattig.


tävling nlstudio

-.-.-.DATE 2011-01-08 TIME 19:28:49

jag brukar inte vara med i tävlingar, men om man kan vinna en hel palett med ögonskuggor, då fan ska jag vara med (jag ska vinna med! hehehe). jag skulle behöva en palett med en massa klara, starka färger. sminkoholicen i mig önskar med hela sitt hjärta att hon kommer vinna! ♥ tävla ni med, det skadar ju inte liksom hehe. klicka här för att vara med och tävla eller klicka på bilden.


why do you try so hard to fit in when you are born to stand out?

-.-.-.DATE 2011-01-08 TIME 15:40:00
skulle tvätta av mig sminket här men tyckte det såg så coolt ut så var tvungen att fota! hahaha. ajaa kan ju säga att ögonskuggorna från coastal scents sitter riktigt bra alltså! det är verkligen bra kvalité och sååå värt pengarna (det kostade inte ens mycket!). förresten så börjar jag och min kamera samarbeta lite bättre nu. det ser ljust ut f0lks! nu ska jag klura ut vad för slags tävling jag ska ha på bloggen... tänkte ha en liten tävling där priset blir en inbjudan till bloggsvar! how great?


we all dream of someone we know we can never have and that is why we dream about them

-.-.-.DATE 2011-01-08 TIME 13:02:23

omg vad trött jag är! har inte kunnat sova på hela natten och när jag äntligen är på väg att somna så ringer telefonjäkeln mitt i natten... det var privat nummer och dom sa inte ett skit (vet att det var ni markus!!) sen somnade jag och blev väckt igen runt kl 5 för telefonen ringde för markus & co har inget liv! blev värsta sur så kunde aldrig somna om typ haha. alltså jag har inte kunnat sovapå flera dagar, värsta konstigt :0


svar till frågestund del 2

-.-.-.DATE 2011-01-08 TIME 12:25:00
1. Hejsan, härlig blogg du har!
Jag undra käkar du p-piller, i så fall vilken sort? Några bivärkningar?


svar: yes, det gör jag! jag tar neovletta och jag har inte fått några biverkningar :)


2. När du börjar göra smink-tutorials, ska du göra dem "the american way" på youtube (som t.ex. michelle phan, dulcecandy87 och alla dem!)? Kommer dem att vara på svenska? jag tror du skulle kunna göra en "internationell" karriär på youtube faktiskt, för du är en sån här söt och glad tjej man gärna bänkar sig framför youtube för att se :)
och när får vi se smink-tutorials? :p


svar: oj, så gulligt! hhihi. jag vet inte, jag har inga planer på det iallafall. får se hur bra jag och min kamera samarbetar isåfall, jag är inte så duktig när det gället filminställningen på min kamera haha. eventuellt att jag sminkar och filmar på någon annan... hm. men vi får se!


3. jobbar du`?
du shoppar väldigt ofta, hur räcker pengarna till?
hur är det att bo ensam utan föräldrarna? :)


svar: nej, jag pluggar sista året nu. hehe. men vill ha ett jobb på typ face stockholm, mist stockholm, make up store eller något liknande! grrr
oj, det tycker jag inte att jag gör faktiskt :P jag får pengar av mina föräldrar... hehe
det funkar asbra! fast det där med att städa, diska, laga mat och tvätta kunde ju gått bättre med lite hjälp från mami, hihi. jag tar hem min tvätt hahahha, fast jag ska börja lära mig tvätta på egen hand nu. jag vågar inte gå ner i min tvättstuga ensam...


4. äter du korv?
lakrits, do u like it? ^^
Du har en bästa vän, en kille, ingen kan ersätta honom! Han är helt enkelt din, och bäst. Och han tycker samma som dej. Men en dag får du mer känslor för honom. Du är kär i honom. Du vill ha ett förhållande med honom. Men samtidigt är du rädd att du kanske kommer förlora honom. Visst han är din bästa vän, han kanske förstår dej. Men ändå? Tänk om ni tappar kontakten.. och blir bara "vänner" och inte "bästa vänner". Vad skulle du göra i den situationen tirak? <3
finns det någon viss person du ogillar ganska mycket, och om, varför?
hur går det med din tandställning? <3

svar: haha jaaa jag älskar korv!! speciellt grillad korv med mos och johnny's sötstark (senap) från sibylla ♥
jag hatar sötlakrits, men älskar saltlakrits!
hm... jag skulle först funderat över hur pass mycket jag gillade honom och om jag var beredd att ta risken. är det något som inte går över så skulle jag chansat och berättat för honom
nej det finns det inte
men va? tandställning? jag har jättefina tänder! jag har aldrig haft eller kommer få tandställning :0


5. Hej du är 18 va?. En personlig fråga kanske, Men vilken bh storlek har du just nu och vilken hade du som 15 åring?. Ungifär samma?

svar: oj... när jag var 15 år gick jag i... hm, nian. kommer faktiskt inte ihåg! nu har jag runt 80B hehe


6. Va tycker du om storbloggarna? -jag har ingen direkt åsikt om dom. förrutom att jag hatar kissie hahaha
Senast inkomna sms? -aha synd , jag som behövde en resevplats någonstans utifall mr ***** somnar igen ;)! ( du loggades ut på chatten ;p)
Senast skickade sms? -ah jag vet, tycker också att jag är lite töntig... vill gå ut :( jaa, jag vet, älskar dig med hihi
Lust att göra en årsresumé? -har typ inga gamla bilder så det går nog inte...
Hur länge tänker du blogga? -tills jag inte orkar mer!
vill se dina paintskills, så jag requestar dig att rita en bild på dig själv när du shoppar! -hahahah ok då...!
Om du måste välja en outfit du ska ha på dig varje dag i hela ditt liv, vilken skulle det vara då? -åhh då måste det vara sköna kläder ju... ett par jeansshorts, ett soft linne och ett par flipflops + massor med ringar & armband (jag inbillar mig att jag bor i ett varmt land...)
Snyggaste killen och tjejen i världen är enligt dig? -neeeej hatar denna fråga... men adriana lima och megan fox heheh och kille vet jag inte... finns så många :(
Va kan du tala för språk? -svenska, engelska flytande. lite vietnamesiska, lite franska, lite italienska hah
Vilket land vill du resa till? -alla världens länder typ!
kan du visa några gamla bilder på dig (A)? -ok, ska se om jag hittar =)
Röker du? -neeeej!!!
var hoppas du på att befinna dig när du är 25 år och typ 40 år? -25 så hoppas jag att jag bor i usa och jobbar/pluggar inom hudvården/skönhet, lever livet och tar vara på varje dag som går! 40 år så hoppas jag att jag är gift och har ett barn åtminstonde och har en framgångsrik karriär
Är du beroende av något? -pengar...:$ HAHAH SKOJA! nej men mascara och nånting att ha på läpparna. min mobil med!
Har du nån dold talang? -jag kan vibrera på mina pupiller!!!
Vart får du inspiration ifrån? -tidningar, andra bloggar, skyltfönster, ja överallt!
Om du fick vara nån annan för en dag, vem hade du velat vara? -jag vet inte... nån cool människa som gör coola saker som jag själv inte brukar göra. typ hora? nej skoja bara hah
Om du varit en kille för en dag, va hade du gjort? -jag hade lekt lite med min dingdong HHEHE sen hade jag gått runt och raggat brudar på krogen och sen dumpat dom
Om du fått en önskning va hade du önskat? att jag var rik!
Va e det mest romantiska du varit med om? -oj... det vet jag inte... haha. det händer inte mycket romantiska saker i min värld... kanske när jag var i kroatien och en kille jag aldrig någonsin träffat förrut följde mig hela vägen hem mitt i natten (ok, tidigt på morgonen) och öppnade sitt hjärta för mig och sedan ville kolla på soluppgången med mig
Det bästa minnet från när du var liten? -tror det var när jag fick ett helt kit med prinsessgrejer, omg jag var SÅ lycklig! dock inte bästa minnet
Bästa resan? -kroatien sommaren 2010 med mina tjejerrr!
Favoritbutik? -har ingen
Favoritfärg? - har ingen
Favoritmat? -ost och skinkpaj med broccoli hahah
Favoritlåt? - har ingen
Har du ett brett umgänge eller få och nära vänner? -har ett brett umgänge, men jag har också nära vänner som endast är några få
Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos en vän? -en vän ska vara ärlig och respektera den andre, samt omtänksam och förståelig (är det ett ord?)
Hur många personer har du varit kär på riktigt i? -bara en!
Vilken kändis skulle du helst vilja träffa? -åhhhh det finns så många... men kanske... nej jag vet inte haha
Är du kittlig? -omg, skoja inte! JA! överallt! 

...du sa 'en massa'' frågor (A) kram!! :)


eye makeup: color frenzy

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 23:02:54
haha sminkningen är inte seriös så ni vet! jag hade lite tråkigt och började ösa på med en massa olika färger. blev ganska coolt ändå! jag älskar att bara sitta framför spegeln och leka runt med en massa ögonskuggor. det är så himla kul! fast det blir ju inte alltid bra, heheh. ajaa tänkte bara berätta att jag kommer plugga hela helgen så kommer vara dålig på att uppdatera. stay freshh peeps, over n out ♥


jeffrey campbell lita platform boot

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 20:33:37
jag har fått en request om att börja lägga ut lite fler bilder på skor som jag gillar, så ska försöka göra det lite då och då, hehe!
jeffrey campbell lita platform boot - taupe suede

åhh snälla, ge mig dessa skor! jag har helt blivit kär i skor med fet och bred träklack, det är sååå snyggt! dessa finns även i brunt och svart på nelly för 1695 SEK. något att satsa på?
nelly shoes

eller så kan man köpa dessa, också från nelly för endast 499 SEK. tycker dom är riktigt snygga också men inget klår ju JC's... man kan ju dra ner kanten så dom blir kortare och sätta på en fake 'ullkrage' (haha vet inte vad det heter... men har sett att det finns sånna) så det ser ut som om man har en fodrad krage på skorna.


he kissed her till she felt alive, till there was no reason left to cry

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 18:51:02
åhh alltså är så jävla hungrig och blev helt plötsligt jättesugen på jordgubbar!!! fatta vad gott! med lite smält choklad, eller grädde eller socker eller... mmmmh! vi har ett jordgubbsland på baksidan av våran gård men jag hinner aldrig äta dom typ för mina jäkla småsyskon springer ut dit jämt och äter upp alla medans jag ligger och sover... åhhh nu blir jag lite vattnig i munnen.......... hehehehh


svar till frågestund del 1

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 18:44:39
1. vad är viktigast för dig med en kille?

svar: åhh det finns så himla mycket, men att han är omtänksam, rolig och smart! sånt gillar jag hos en kille. det är också viktigt att killen inte är en sån här liten lost puppy som inte vet vart han ska ta vägen, han ska vilja nånting i livet helt enkelt.


2. har du en kill checklista?
Har du tips för folk i grundskolan hur de kan få högre betyg? Hur gjorde du för att fjäska upp betyg?

svar: förstår inte vad du menar med kill checklista?
dom tipsen jag har är väl ganska klychiga men det är faktiskt att kämpa och försöka hitta motivationen nånstans. du kan inte fjäska dig till dina betyg. det funkar inte så och det kommer inte funka senare heller. jag höjde mina betyg riktigt mycket under vårterminen i nian eftersom jag hade ett mål som jag ville nå. jag ville komma in på IB och trodde att det var superhöga intagningspoäng så jag pluggade röven av mig hela den terminen och höjde mig i princip alla ämnen!


3. Har många killar har du haft?
Ris eller nudlar?
Har du någongång haft en fjortisperiod?
Hur många är ni i familjen?
Kan du inte göra ett videoinlägg någongång? :D


svar: bara en faktiskt, hihi
eh... ris. eller... nudlar. nej, ris! eller beror på...
haha jaa, precis som alla andra (typ)! det där med extrem snelugg, extrem volym, extremt ljusa läppar... ah, been there done that
vi är 6! jag har tre syskon, hehe
ehh... ok, kanske! 


4. hur många läsare har du?
och din blogg är sjukt bra alltså!
fortsätt med det du gör ;) du är en stor förebild för många :)
peace n' love nicole.


svar: det beror helt på hur aktiv jag själv är! de dagar jag inte är aktiv så kan jag ha runt 200-250 läsare men annars normalt har jag väl runt 300-400
tack så hemskt mycket! hiih :)


5. Hur många läsare har du?
Vilken blogg läser du dagligen?
Vilken blogg skulle du vilja äga?
Vilken blogg skulle du INTE vilja äga?

svar: se svar ovan.
jag läser hugo rosas och andreas wijks blogg dagligen, ibland kenzas. sen läser jag mina vänners bloggar och självklart era (jag läser alltid dom bloggar som kommenterar hos mig)!
jag vet inte... skulle inte vilja äga nåns blogg faktiskt men skulle vilja bli polare med andreas wijk för han har så snygg stil och är så snygg hahahah
jag vet inte! skulle inte vilja äga någons spm sagt hehe


6. När känner du dig som snyggast? ;)

svar: hm... när jag har en fin klänning på mig och har fixat mig inför en partykväll! eller när jag har nya underkläder på mig... heheheh


7. Vad är dina tre största intressen?
Bästa artist/band i världen?
Tre positiva saker om dig?
Tre negativa saker om dig?

svar: sjunga/spela piano, sminka folk och typ... shoppa? heheh
åhh! har sagt det förrut, men jag hatar den frågan! jag kan inte nämna bara ett band eller en artist som är 'bäst'...
jag är alltid glad, jag är lätt att umgås med och jag är...... snäll (hehe)
jag har ett hett temperament, jag kanske kan uppfattas som bitchig ibland (är inte det, lovar!) och är bra på att skjuta upp saker


8. Jag såg att du laddade upp ett videoklipp på när Robin dansade cwalk. Hur är relationen mellan er nu? Vänner och så eller? :) Ni är trots allt barndomsvänner

svar: yes, han ville att jag skulle göra det... hahha. vi är vänner och vi pratar med varandra precis som förrut :)


9. när började du sminka dig?
har du någongång tänk sluta blogga men inte gjort det?
vilka kommer du bäst överäns med killar elr tjejer?
vem är du i gängen? fesprissen,blyga,katiga, you get it...
var gymnasievalet ett lätt val för dig?
kan inte du lägga upp fler videoklipp när du sjunger? ;)

svar: hm... tror det var i 6an faktiskt
yes, flera gånger! 
jag vet faktiskt inte. om jag ska vara ärlig så är det nog killar...
jag är allihopa tillsammans!!! nej skoja bara. jag vet faktiskt inte... 
ja det var det. ville verkligen gå IB eftersom jag älskar engelska
men okkkk då.... hahah! jo klart jag ska :)


10. vart brukar du oftast handla kläder?

svar: oj... överallt faktiskt. jag har ingen favoritbutik utan jag tycker att det alltid finns nåt fint i de flesta butiker. men de flesta av mina klänningar kommer från nelly, heheh


11. Måste ställa denna frågan homie : Vad tycker du om mig ? 
Och varför är du så snygg :)?


svar: jag vet inte vem du är... du skrev inget namn, hahaha!
jag vet ej... :$


12. hur lång är du? :)
vad är din favorit färg? :)
vad tycker du om för sorts musik? :)

svar: 165 heheh
har ingen... älskar alla färger!
all sorts musik, förrutom all den där skrikmusiken som man inte fattar ett skit av


13. har du gått någon typ "nail-art" kurs eller något? för du är jätte duktig att fixa naglar! :)

svar: åhh tack så mycket! men nej, det har jag inte, hihi :)


14. hej!!! :)
var det svårt att komma in på IB? Vad behövs det för att kunna klara av IB? 
Btw din blogg rockar!! :D


svar: åhhh tack!! hihi :D
nej det var inte svårt! inte för mig iallafall, jag behövde inte göra något intagningsprov. jadu... man behöver riktigt mycket självmotivation. vill man, så kan man!


makeup brushes

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 17:37:13

alltså det finns så sjuukt många olika sminkborstar och det är ganska svårt att veta vad man ska använda dom till. därför har jag gjort en lien guide här. men kom ihåg att det finns mååånga fler borstar än dom jag visar här. det här är dom vanligaste och enligt mig viktigaste borstar man behöver!

1. foundationborste- jag föredrar borstar i syntet eftersom foundation är ganska oljig så är det lättare att tvätta om det är syntet istället för hår. en foundationborste ger ett jämt och väldigt täckande resultat

2. puderborste- man ska aldrig använda en svamp (dom som brukar följa med i förpackningarna) till puder, då blir resultatet kakigt och kompakt. använd en stor borste och svep den över ansiktet med cirklande rörelser

3. rougeborste- även här brukar man få med en gratis rougeborste. släng den! eller spara till annat bruk. köp en stor puderborste med mjuka hårstrån som ger ett jämt resultat

4. blending brush- används för att sudda ut hårda kanter på ögonskuggan och blanda ihop färgerna så de smälter ihop

5. ögonskuggeborste- välj en mellanstor borste som kan fördela ögonskuggan jämt på ögonlocket

6. smudge brush- suddar ut fina linjer (t.ex torr eyeliner för att få sotiga ögon) och kan användas som redskap för att skapa en djup/intensiv look

7. angled brush- man kan använda den för att fylla i med ögonskugga på undre delen av ögat och kan användas tillsammans med en kakeyeliner eller en ögonskugga

8. lip brush- kan användas för att applicera läppstift och för att göra linjen från läppennan mjukare så att den lättare blandas in i läppstiftet

9. skumapplikator- är bra om man vill få en starkare färg på ögonskuggan på ett visst område. t.ex så kan man fukta applikatorn för att få en mer koncentrerad färg. är inte bra att blanda med!

10. concealer brush- ger ett jämnare resultat vid applicering av concealer. bra att använda om man vill täcka en finne, eftersom det är mer bakterier runt finnen och då är det inte så bra att dra själva concealersticket på finnen. samma som med foundationborsten så är det bättre om borsten är i syntet

11. fan brush- en ganska multitask brush. den kan användas till att applicera highlighter, bronzer, puder och borsta bort överflödig ögonskugga


sometimes it feels like the whole world is awake and i'm the only one asleep. caught in the finest frenzy. where time barely moves. and sometimes, that is exactly where i want to stay.

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 15:10:00
ok... handen mot hjärtat... jag behöver klippa mig så jävla hårt! hahaha åhh herregud tror nog att 98% av mitt hår är slitet... :$ fast glöm och dröm att jag tänker klippa till axlarna igen (gjorde det i ettan och grät i 3 dagar -true story!), nu tar jag bara nån cm i taget. sååå ehhh nån som är skicklig med saxen som vill go knuts på mitt hår? eller förresten... jag tror jag gör det själv... det blir nog bäst så. heheh


smile for this moment. this moment is your life

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 13:30:10
(gammal bild!)

haha, jag och keso har fått en spelning på tisdag! 500 kr var på 20 min. jag klagar inte! alltså jag och keso var gatumusikanter (piano och sång) i somras och förra sommaren (vi var anställda av kulturskolan/kommunen och fick lön alltså) och sen dess så har vi fått lite erbjudanden om att spela lite här och där. hoppas det går bra, vi har inte spelat på flera månader... heheh


editing in photoscape

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 12:10:00
har faktiskt fått en hel del frågor om hur jag redigerar mina bilder så att dom får ett 'fint ljus'. har förklarar förrut att jag brukar redigera i photoscape och i photoshop men ska visa nu hur jag brukar göra i photoscape för det är det jag använder mest.
STEG 1. öppna en bild i photoscape. anpassa storleken. jag förminskar alltid mina till 700 i bredden för det är så stora mina bilder är i bloggen, och då får jag bäst kvalité. gå in på bloom (längst till höger ovanför backlight) och ljusa upp bilden till önskad effekt. om bilden redan är ljus så behöver ni inte ändra något här. min bild var så mörk så var tvungen att ljusa upp den.
STEG 2. gå in på bright. color och ändra ljuset igen. samma sak här, om eran bild redan är tillräckligt ljus, strunta i det här.

STEG 3. dags att ändra filter! gå in på filter/film effect/portra-low och sedan crossprocess-low


STEG 4. gå in på bright. color igen och ändra gamman. jag brukar ha den på antingen 1.20 eller 1.40

KLART!! :)


i told you i would let you in, i just didn't tell you how much

-.-.-.DATE 2011-01-07 TIME 00:42:47
det här med facebook... jag får ganska många förfrågningar av er läsare och först fattade jag inte riktigt hur ni hittade mig men kom på sen att min mailadress står på bloggen, heheh. ajaa, alltså jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att ni addar mig på facebook... det känns lite weird liksom. eftersom jag är lite mer personlig på facebook och jag har helst bara folk jag känner. så om jag inte har accepterat er eller om jag har nekat, förlåt! men hoppas ni förstår! :)


eye makeup: purple haze

-.-.-.DATE 2011-01-06 TIME 20:43:22
provade min 88 metal mania palette och gjorde en sminkning i lila. färgerna är helt underbara! dock är applikatorerna som följer med skiiiitdåliga. dom är hårda och platta och tar inte alls upp mycket färg. så ska köpa några borstar och så senare. nu ska jag plugga igen, ciao!


i don't need to dream to disappear. music is my escape, the only world that has always been clear

-.-.-.DATE 2011-01-06 TIME 18:23:08
nu har jag pluggat som en idiot (ok, läst klart ett drama på 144 sidor...) så mitt huvud snurrar just nu. alltså, det verkligen snurrar bokstavligen! så fort jag ställer mig upp eller vänder på mig så snurrar det i skallen. är sååå trött. vill hoppa av IB hahaah. ajaaa nu ska jag koppla av en stund och jamma lite. har hittat noterna till white horse - taylor swift!!! ♥


can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? i could really use a wish right now

-.-.-.DATE 2011-01-06 TIME 16:01:00
går och gömmer mig...


åhh ok f0lks. nu är det såhär att jag inte tänker blogga nå mer idag för jag måste VERKLIGEN plugga. jag har en jäkla world lit 2 first draft och en written task 2 first draft att lämna in... sen måste jag skriva tusen sidor i min visual arts bok och säkert kolla igenom mitt math project. åhhhh mitt liiiiiiiiv, jag har inget liv :(


the right mascara brush

-.-.-.DATE 2011-01-06 TIME 14:16:12


olika mascaraborstar ger olika effekt. så om man har en ny mascara men tycker att den inte ger önskad effekt, testa att byta borste först innan ni slänger/ger bort den ;)

kamborstar- separerar och ger längd

tjocka och stora borstar- ger volym och fylliga fransar. använd en fransböjare för maximal volym!

tunna och mindre borstar- ger längd och man kommer lätt åt de små fransarna

böjda borstar- ger en 'fransböjar'-effekt. ska ge extra mycket volym. samma här, använd en fransböjare för maximal effekt. ger en jämn fördelning av mascaran

runda borstar- separerar, ger längd och kommer åt alla fransar

gummiborstar- ger volym och separerar

borstar med korta strån- idealiska för dom med kortare fransar. man kommer närmare fransarna och har mer kontroll

kom ihåg att: 1. om stråna på borsten sitter tätt brevid varandra så får man täta, tjocka fransar och om dom har ett lite större mellanrum mellan varandra så separerar dom, klumpar inte och man får ett naturligare resultat. 2. långa strån på borsten ger långa fransar


hooked on you

-.-.-.DATE 2011-01-06 TIME 12:10:00
åhh... nu känner jag lite såhär att det är drygt att blogga, haha. alltså orkar inte. det är så jäkla skönt att slippa tänka på bloggen och bara chilla på livet liksom. missta mig inte nu f0lks. jag älskar att blogga! fast ibland är det jättedrygt för det känns som om man har världens press på sig att skriva bra/roliga/intressanta inlägg. fast jag ska snart skriva ett inlägg om mascaraborstar. hoppas det är intressant nog... heheh


i want to kiss you, but i don't. i was going to forget you, but i didn't. i said i didn't miss you, but i do.

-.-.-.DATE 2011-01-05 TIME 21:19:18
åhhh jävla skit. jag råkade somna i soffan!! måste ha sovit i en riktigt konstig ställning för jag har asont i armen  och revbenen (?) nu, heheh. blir så jävla sur på mig själv ibland. jag behöver plugga som fan! jag ligger ganska illa till nu om jag ska vara ärlig. har inte gjort ett piss under lovet... ehh suiciideeeee much?


coastal scents 88 metal mania palette -finally here!

-.-.-.DATE 2011-01-05 TIME 16:50:25

åhhhh min 88 metal mania palette från coastal scents har kommit! jag är SÅ kär! den är så fin! färgerna är inte sådär jätttemycket metalliska men det tycker jag är bra, jag gillar inte när det är för mycket. det är precis lagomt! vissa färger ser jättematta ut men när man applicerar dom på huden så blir dom metalliska. jag har provat några färger och det är verkligen bra pigment! sen om det är bra kvalité och om färgen håller länge återstår att se... ;) ska göra en sminkning snart! 

kostnader:
paletten kostar $24.95 och frakten $14.20 (betalade ingen tull! yippiee!). jag hittade en rabattkod också så fick allt för $36.65.


frågestund

-.-.-.DATE 2011-01-05 TIME 12:00:00

eftersom jag kommer vara borta nu på förmiddagen så kommer jag inte kunna blogga men ni får istället chansen att ställa en massa roliga frågor till mig! wiehooooo
frågestunden är avslutad!


the like button

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 23:39:31

kollaaa! nu har jag lagt till en 'gilla'-knapp som finns på facebook. så nu kan ni gilla mina inlägg och då publiceras det på facebook! heheh. så nu är det bara att gilla mina inlägg f0lks! go knutzzzz!

här finns en guide till hur ni lägger in en egen gilla-knapp: get the like button!


i've lived here for years but i feel so lost in this town

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 21:59:32

y0 f0lks! what's crackin? har nyss ätit en fet calzone (ok, jag åt en halv...) och avslutat med chokladpudding. haha, och jag ska försöka bli fit inför sommaren? ehhh, not going so well! men vafan, det var tusen år sen jag åt en pizza och det var så himmeeellskt gott. ajaa nu ska jag duscha sen sova. eller nåt... puzzzzz stay freshh peeps


they say diamonds are a girl's best friend but i say a girl can never have too many besties

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 19:20:00

örhängen från lindex och h&m (fjädrar)


jag är ingen örhänges-tjej. jag VAR det. köpte alltid en massa örhängen förrut, helst stora ringar! hahaha alltså jag tycker det är skitfult nu... sen övergick jag till små och diskreta örhängen. nu använder jag typ aldrig örhängen. det är jobbigt och dom syns ändå inte pga mitt långa hår haha. om jag ska använda örhängen då använder jag helst stora som är lite out of the ordinary liksom och jag använder gärna bara ett örhänge också. ibland blir det lite too much med två stora, feta örhängen, haha. hur är ni, som mig eller? heheh :D


it's easier to burn than to build. it's easier to hurt than to heal

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 17:55:10
lekte lite med kameran nyss. haha fyfan vad hett det var, brände pekfingret... ajaaa har fortfarande lite svårt för det här med att ta bra bilder i manuellt läge i dåligt ljus... längtar så otroligt mycket till våren/sommaren för då kan man ta en massssaa fina härliga bilder. mama likes! anywhoo, tror det blir en tripp till minibacken imorgon för lite pulkaåkningen och korvgrilling med stora feta gänget! då tar jag med kameran så kanske ni får se mig när jag åker ner för en backe på en sopkasse! heheh


don't forget to fly

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 15:56:13
åhhh, jag behöver städa min garderob tror jag... har för mycket kläder... men jag är en sån som inte gillar att slänga eller ge bort kläder, haha! jag tänker alltd ''tänk om jag behöver dom senare?'' man vet ju aldrig liksom! fast åh andra sidan... jag har ju ingen mer plats kvar för alla mina nya kläder. det hänger typ 3 plagg på varje galge hos mig hahaha. ohhh dear....


we are always stronger than we think we are. you just gotta learn how to break through and push yourself forward

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 15:03:23
g0000d m0rg0n f0lks! jag vaknade nu (heheh skulle kunna sova ännu mer!) och såg att det var lite halvmörkt ute. COME ONNN. så deprimerande. orkar inte mer. ge mig sommar! hade det vart sommar så hade jag vaknat för flera timmar sedan och placerat min röv på ett utomhuscafé och druckit kaffe. yääää. men istället måste jag sitta inomhus i ett stort hus helt ensam (vart är min familj?) och frysa... fan nu blev jag lite rädd också hahaha. hatar att vara ensam hemma när det är mörkt... grrrrr kom och gör mig sällskap!!


just because you're right doesn't mean i'm wrong

-.-.-.DATE 2011-01-04 TIME 00:30:26
taackkkkk till alla er som hjälpte mig välja profilbild! jag valde den vänstra, hihih. ajaa nu dunkar mitt huvud och jag vet inte varför. eller jo. jag tror jag är sugen på kaffe, har inte druckit på hela dagen! ehh vaddå coffee addict?? fast lite korkat att dricka nu ju... eller?! ;) fast ne... ska krypa ner i sängen och glo på en film. cia0 m0f0s keep it freshh


you know what they say, hot chocolate makes the pain go away

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 23:21:16
HJÄLP MIG VÄLJA PROFILBILD TILL FACEBOOK, hehehe. vilken av dom tycker ni jag ska ha?

alltså jag byter ganska ofta, men det är bara för att jag tröttnar så himla fort! ni ser originalbilderna lite längre ner i bloggen. det jag har gjort är att lägga på olika filter och klippt till dom lite i photoscape. filtrena heter crossprocess och portra.


keep your face in the sun and you will never see the shadow

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 22:01:00

åhh fyfan vad hungrig jag är! har suttit vid datorn och fixat lite grejer så min röv gör så jävla ont. hahaha missta mig inte nu f0lks. har glömt bort att äta till och med. nu ska jag fixa lite käk och en kopp té sen chillaaa, puz ♥


makeup tutorial: eye makeup olive green

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 18:18:49
nu tänkte jag göra en tutorial på ögonsminkningen här nere. det är en enkel tutorial, orkar inte visa färger och sånt (glömde ta bild hahah). jag har använt en palett som jag köpte på rusta för 29 :- (asbillig och asbra! den håller 24/7). den här sminkningen/tutorial är mer för asiater, men ni andra kan ju prova också om ni vill heheh. jag har använt nyanser av grönt och brunt.

STEG 1 (jag tar alltid på mig lite mascara först för då blir det lättare för mig att se hur sminkningen ska bli. men ni behöver inte göra så)
- applicera en ögonprimer så att sminket fäster bättre och inte 'glider runt'. jag har använt smashbox photo op under eye brightener som egentligen inte är en primer, men den funkar himla bra! 


STEG 2. 
- applicera en champagnefärgad ögonskugga i inre ögonvrån och på resten av hela ögonlocket upp till ögonbrynen. lägg extra mycket längst in i ögat och i ögonvrån.

STEG 3. 
- applicera en khakigrön färg från hälften av ögat och utåt så som på bilden. applicera ögonskuggan högre upp än din globlinje. eftersom asiater oftast saknar en synlig och djup globlinje så gäller det att sminka sig så det ger ett intryck av att man har det. applicera sedan en guldbrun ögonskugga längst ut på ögonlocket. använd en mindre borsta för att få färgerna att smälta ihop.

STEG 4.
- applicera en mörkare olivgrön färg på den yttre hälften av ögat längs globlinjen. använd en fuktig applikator för att få en djupare färg. applicera den olivgröna färgen på den yttre hälften under ögat och dra utåt mot den yttre ögonvrån.

STEG 5.
- måla med en svart ögonpenna längs övre fransraden och på den inre fransraden. måla också längs den nedre fransraden och på den inre fransraden, men bara halva ögat. använd en mindre borsta för att sudda på hårda kanter från ögonskuggan och för att få färgerna att smälta in i varandra. måla på med en massa mascara!


can you miss something you never had?

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 17:01:38
ska snart lägga upp bilder på hur jag fixade ögonsminkningen här! den är väldigt enkel att få till. ska bara kolla igenom alla bilder och se till så att dom har rätt färger och rätt ljus, haha. alltså jag är inte så duktig på att ta bilder i dåligt ljus, så får se om sminkbilderna blir bra först. heheh



there is no one left to cry for

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 14:04:56
eftersom ni har frågat efter fler dagens outfit-bilder så får ni en här. här är dagens outfit. såhär ska jag gå ut idag, heheh. skoja, ska bara vara inne hela dagen. älskar att gå runt i sånna shorts, fast det har jag ju redan nämnt. linnet är från wet seal (usa) och shortsen är från eh... kommer ej ihåg, nånstans i usa med. hår får ni också se hur mitt hår ser ut nyvaket, heh fräscht eller? juste... 98% av mitt hår är slitet som fan. nu är det dags att offra håret alltså... :(

nu ska jag göra en sminktutorial med mig själv som modell hahaha, cia000 kika in igen snart


new years eve

-.-.-.DATE 2011-01-03 TIME 01:24:05
här är en film som min kära vän markus har gjort! om ni vill se hur jag hade det och hur jag såg ut på nyår så kolla på den och gilla ;) jag finns med litegrann också heheh (om ni hör någon som skrattar jättefult då är det jag... och om ni vill höra hur min röst låter så säger jag 'du kan inte stamma... blabla på 3:08 haha)




you know those guys...

-.-.-.DATE 2011-01-02 TIME 23:22:00
you know those guys who sweep you away so easily, those who are the only ones who can make you smile when you're pissed as hell, and those who tell you how god damn special you are and then break your heart? you cry and miss them and cry a little more until you start hyperventilating. then you get pissed because you let them fuck with your heart over and over again and swear you will never, ever let someone screw you over again. but then they come back and heal your broken heart and your world is all rainbows and butterflies. yeah. those guys. those who hurt us the most, yet make us feel so alive. those who make us fall, but aren't prepared to catch us. those who take our hearts, break it, fix it and then break it again. why do we keep runnning after them?

kände mig lite extra djup ikväll, heheh. och jaa, det är jag som skrivit detta.


when you get one reason to give up, think about the other million reasons that made you hold on for this long

-.-.-.DATE 2011-01-02 TIME 19:29:50
åhh blir så lack på mitt internet som fortfarande inte fungerar! måste använda mitt mobila bredband nu som är skitsegt och jag fattar inte varför. man hinner ju gå och skita innan facebook hinner ladda klart typ. alltså jag har suttit och kollat igenom en massa gamla inlägg, fyfan vad kul det var! min blogg var ju värsta rolig förrut, haha. det var mer outfits och sånt. men det är så drygt nu, för jag är hemma hela dagarna typ och då har jag på mig hotpants och en tröja. hur snyggt liksom? ska försöka släpa ut röven från huset nån dag så får ni kanske se en outfit, hehehh.

förresten har ni märkt att jag slutar typ de flesta av mina blogginlägg med ett 'heheh'? weiirdddd o.O


never regret anything because at one time that was exactly what you wanted

-.-.-.DATE 2011-01-02 TIME 16:04:00
alltså är det bara jag som får lite ångest efter att ha kollat på victoria's secret show? ALLTID, varje gång, när jag kollar på det så smyger sig ångesten fram liksom och man ba 'faaan varför åt jag så mycket under julen?'. seriöst, haha. måste dom visa det EFTER jul? varför inte innan liksom... nu vill ju jag också få min kropp lika trimmad som deras, heheh. alltså min kropp ser inte ut som på bilden längre! efter den där resan... ah då åt jag som en gris. fast iochförsig... fick ju en fläskigare, men finare booty på köpet heheh


it's not how good you are, it's how good you want to be

-.-.-.DATE 2011-01-02 TIME 14:00:00
är så ledsen över att mina naglar har gått av... hahah. nej men seriöst, det ser värsta fult ut nu... alla mina naglar har gått av så dom är jättekorta! blir så less. vill ju kunna måla en massa fina saker på dom... det var så längesen jag målade naglarna i nån fin design och la ut i bloggen. ska fan olja in naglarna varje kväll nu, haha.


toni&guy beach curl spray for wild waves and curls

-.-.-.DATE 2011-01-02 TIME 12:19:00

toni&guy beach curl spray ca 120 SEK
betyg: ♥♥♥♥

den här produkten är anpassad för lockigt hår, den ska separera lockarna, ge volym och naturlig spänst så att man får naturliga och lösa lockar. jag tycker att den funkar lite som en saltspray fast lite mindre kladdig och den funkar minst lika bra för platt hår om man vill ha volym med en slarvig touch. lockarna håller hela dagen men skulle inte rekommendera den här produkten till dom som vill ha en frisyr som är lite mer clean eftersom håret får en slarvig effekt. jag tycker att man får riktigt bra volym som verkligen håller! dock gillar jag inte lukten så mycket, den luktar typ blommor och hav eller nåt. men det är inget man tänker på för den luktar inte så jättemycket. en väldigt prisvärd produkt tycker jag!


a wise girl kisses, but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left

-.-.-.DATE 2011-01-01 TIME 21:30:50

a wise girl kisses, but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left
marilyn monroe



detta är sista blogginlägget för ikväll, orkar inte skriva mer, heheh. ska chilla i soffan eller nåt. cia0 m0f0s, keep it freshh


when words fail music speaks

-.-.-.DATE 2011-01-01 TIME 18:34:39
haha det blev inte så bra bilder... det var svårt att ta bilder med vänster hand... :$


alla ska ut ikväll medan jag ska sitta hemma med mitt kära piano och jamma med mig själv. mysigt elläää? nu när jag har en ny kamera och man kan filma jättebra med den så ska jag försöka spela in ett klipp till er så ni får höra när jag spelar och sjunger! hihi. förresten så vill jag tatuera (heheh jag har lärt mig nu att det inte stavas tattuera) mig IGEN like now! vet exakt vad jag vill göra och VART. måste spara pengar... tror inte mamma och pappa vill betala en till tatuering åt mig hahha.


sure last year's been great but i'm aiming even higher now

-.-.-.DATE 2011-01-01 TIME 17:21:02


1) Was 2010 a good year for you?
ja, typ en av de bästa!

2) What was your favorite moment of the year? när jag åkte till kroatien med ett gäng underbara (läs:galna) tjejer!

3) What was your least favorite moment of the year? jag vet inte. all drama?

4) Where were you when 2011 began? hos anton med en MASSSA folk!

5) What did you do in 2010 that you'd never done before? tatuerade mig! heheh

6) Did you keep your new years' resolutions, and will you make more for next year? har aldrig haft några för jag skulle ändå bara bryta dem

7) Did you travel outside your country? hell yäää. kroatien och schweiz!

8) What date(s) from 2010 will remain etched upon your memory, and why? 14e-24e juli! då åkte jag på en sol/party-resa till kroatien med 3 härliga tjejer. bästa och galnaste resan hittills! 1a oktober. dock kan jag inte berätta varför hhaha

9) What was the best thing you bought? ehh... jag har typ inte köpt nånting för mina egna pengar... men säger min systemkamera! fast jag fick den i julklapp... heheh

10) Where did most of your money go? fester, resor och kläder! mat också... fast det är ju ganska givet

11) What did you get really, really, really excited about? när jag skulle tatuera mig! omg, var så jäkla nervös och glad och rädd och jaa, allt!

12) What song will always remind you of 2010? I'M IN MIAMI BITCH!

13) Did you fall in love in 2010? nej!

14) How many one-night stands? hahahaa. öh. ne... jag tänker inte berätta

15) Did you make any new friends in 2010? jaaa!!! ja! ja! 

16) What was your favorite month of 2010? juli fo sho

17) What was your greatest musical discovery? eh... house! blev otroligt kär i house-musik efter kroatien

18) What did you want and get? en systemkamera!

19) What did you want and not get? en pool... hahahahh

20) Did you drink a lot of alcohol in 2010? ja, heheh

21) How would you describe your personal fashion concept in 2010? en massa, massa ringar. typ.

22) What kept you sane? mina vänner och min familj

23) How much money did you spend in 2010? alldeles för mycket 

24) Did you have any romances during 2010 and how many? hehe jaa, det hade jag. ehh... har inte koll på det?

25) Tell us a valuable life lesson you learned in 2010: man SKA och FÅR fortsätta bete sig som ett barn även om man är 18 år. visst man har blivit mer mogen och fått mer ansvar, men det betyder inte att man ska släppa barnet inom sig helt och bete sig som om man är 50+ just sayin!


all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

-.-.-.DATE 2011-01-01 TIME 15:37:35
hahaha fulaste bilderna ever elläää?? hittade bilderna i mobilen alldeles nyss. dom är faktiskt ganska charmiga. jag fattar inte varför dom blundar men ah... kanske lite halvt dragna pojkar?


the only day of the year when no one cares if you give promises you have no intention to keep

-.-.-.DATE 2011-01-01 TIME 14:01:17
haha det var så jäkla stressigt igår, hann typ inte fixa mig... har inte fixar håret här på bilderna så ni vet! 


y0 m0f0s! alltså mitt internet laggar och jag fattar inte varför, men kom på sen att jag har mitt mobila bredband med! katchiiing! ajaa gott nytt år förresten, glömde säga det igår, hehehh. idag mår jag som man ska må såhär dagen efter ni vet hähä. vet inte vad mer jag ska säga? det var ett jäkla drag, vi hade mysiga musikstunder, det var fullt med folk och typ alla blev nersprutade med champagne! awesome elläää??? ja just det, jag gav inga nyårslöften. har aldrig gjort det heller, för jag skulle ändå inte kunna hålla dom hehehh.
justee, snodde min rubrik från snyggis-anton ♥

hade ni några nyårslöften då?





RSS 2.0