we are always stronger than we think we are. you just gotta learn how to break through and push yourself forward

-.-.-.DATE 2011-03-31 TIME 22:26:36

har precis umgåtts med finaste johanna! hon hade en 'jättebra' plan, ni får reda på vad det är senare, beroende på om jag vågar göra det eller inte, haha! vi har bl.a sjungit en massa så om jag inte har någon röst kvar imorgon så ah... blame da blondie (på bilden. hon är numera mörkhårig)! nu ska jag kolla på gamla avsnitt av PRETTY LITTLE LIARS (som är bästbästbäst), ciao ♥


it's our turn to shine

-.-.-.DATE 2011-03-31 TIME 19:08:40

har spenderat dagen med eve och sabe och planerat lite! ni får strax veta vad ;) kommer bli awe 2 da some! nu inväntar jag en viss johanna, fast är så jäkla hungrig så läre nog trycka i mig nåt först! ciao!


i like my beats fast and my bass down low

-.-.-.DATE 2011-03-31 TIME 12:18:34

haha, tog fram saxen och klippte fram en massa fransar i ett gammalt linne. det blev så fult med fransar (klippte värsta snett haha) så flätade ihop fransarna så nu ser det ut såhär. vet inte riktigt om jag kommer använda det i sommar, får se... måste träna upp magen först HAHAh


it might not seem like it but i kinda miss talking to you

-.-.-.DATE 2011-03-31 TIME 10:35:49
[old pic] 

apropå/att bero på (skitkonstigt ord) armband, jag har ett jättesnyggt bredd silvrigt armband som ni säkert har sett supermånga gånger, men som nu är BORTA! tror jag tappade den när jag var ut i lördags, alltså är värsta ledsen :( måste köpa ett nytt haha. så måste fråga er, vart kan man köpa stora, breda silvriga armband? =D


i keep telling myself that it's not worth it

-.-.-.DATE 2011-03-30 TIME 22:27:14
[old pic]

åhhh är så skitjävlasur nu för nu kan jag inte berätta världens bästa nyhet för er för det finns ingen längre :( kan berätta lite då. här gick vi (jag och eve) och trodde att vi hade fått världens bästa lägenhet i vasastan och sen ba visar det sig att det bara var bedrägeri! åhh blir så lessssss............ om inte alice hade kommit på det så hade vi slutat med 18000 kronor mindre och INGEN lägenhet. jävla skit


you can't wait for something to happen, you got to make it happen

-.-.-.DATE 2011-03-30 TIME 20:14:00

har precis skickat iväg ett mail till lePapa tattoo angående piercing och tatuering! har bestämt mig för hur min andra tatuering ska se ut och vart den ska sitta. är SÅÅÅ excited! sen ska jag kolla upp om jag kan pierca om min navel (hoppas!). och NEEJ det här är inte den bästa nyheten ever som jag ska berätta för er, det kommer senare!

finns ingen jävla bra nyhet längre. FUCKING ASSSSSSSSSSSSS


kroatien

-.-.-.DATE 2011-03-30 TIME 18:45:06
Hejhej!
Yes jag var i kroatien men kommer nog inte komma med så bra svar hah! vi åkte dit för att festa (och sola) i zrce, så vi bodde i novalja. vi åkte med ryanair från skavsta flygplats och det var billigt. för mig kostade det lite mer än 2000 kr tur och retur men mina kompisar beställde bara en dag efter mig och fick betala 1000 kr mindre! kan tyvärr inte säga något om hotell eftersom vi hyrde som en liten lägenhet hos en kompis släktingar. vi träffade en massa norskar som var där också och de hade hyrt lägenheter som var riktigt billiga om jag minns rätt :) du får gärna komma med fler frågor :)


how do you forget something, that does not want to be forgotten?

-.-.-.DATE 2011-03-30 TIME 18:34:05
såhär ser isa dora nr. 627 bonbon mint ut på naglarna! tycker det är en jättefin och fräsch färg :) kostar bara 69 SEK, plus att det torkar SUPERfort!


alltså idag.... shit, man får inte ens vara sjuk ifred om man går IB. var tvungen att gå till skolan och skriva på ett papper i kemin. orka, ofta min kemilärare inte fejkade min underskrift, hade lätt gått med på det liksom. hahah. aja mår lite bättre nu iaf. har världens bästa nyheter att berätta för er!!! fast tänker inte säga nåt förrän allt är klart :D:D:D: wiihooo!


waiting for someone to set my heart free

-.-.-.DATE 2011-03-30 TIME 15:00:00
sneak peak at my graduation dress. lovely lace :)


där uppe får ni en liten tjuvtitt på min studentklänning! jag köpte den för ca 2 år sen men har aldrig använt den (eller ah, hade på mig den en gång för jag skulle ta lite bilder, heh). den behöver sys upp ganska mycket för det är en lång klänning, längre än till knäna! så hoppas den fortfarande är lika fin efteråt, haha. ÅÅHH, tänk, snart tar JAG studenten! CAN'T WAIT!!! :D


love turns us into fools

-.-.-.DATE 2011-03-29 TIME 23:19:20
as time passes and as the number of our mistakes made grows, we believe that maybe we should understand the minds of our hearts. we believe that maybe we should know what to do to prevent our hearts from hurting. we believe that maybe we should know what our hearts really want. and we believe that maybe eventually someone will come and set your heart free. but somehow history repeats itself and we keep making the same mistakes because love tends to turn us into fools and all of a sudden we become as foolish as we were back then.

skrivet av mig :)


in this moment, someone is thinking of you

-.-.-.DATE 2011-03-29 TIME 16:36:30


viva la diva nr. 115, isa dora nail wonder nr. 627 bonbon mint, isa dora nail wonder nr. 617 dolce vita


y0 h0miez! i'm back on track! börjar friskna till nu (men bara lite) så följde med mamma ut på centrum ett tag och kom hem med lite nya nagellack i vårens färger! persika, mint och knalligt rosa! isa dora har en massa bleka pasteller som var to die for, så himla snygga färger! ville ha typ allihopa, hihi. nu ska jag gå och äta världens godaste glass: mint chocolate chip ice cream ♥ (mintglass med bitar av mörk choklad)


close your eyes, clear your heart, let it go

-.-.-.DATE 2011-03-28 TIME 16:26:38
y0 peeps! ligger i sängen och knarkar halstabletter och hostmedicin. så ah, är alltså hemma från skolan. skööön....t! fast finns typ inget att göra... dagens höjdpunkt var när pappa kom hem med halstabletter och när barbie - fairytopia visades på tv1000 haha! aja cya, hoppas ni mår bättre än mig :)


i waited for you all night. guess my heart was wrong and my head was right

-.-.-.DATE 2011-03-27 TIME 15:54:23
 y0 peeps!! ville bara tala om att jag lever efter en hård kväll. har ställt in mig på chillmode så det blir soffhäng hela dagen. göttt! håller även på att tappa rösten, så om ni kan nån mirakelkur så är det ba att shouta till! over n out, peace n love homies


raise your hands, pump it up! raise your hands, pump it up!

-.-.-.DATE 2011-03-26 TIME 18:42:54


ska möta upp den här snyggingen om ca en timme för lite party, sen blir det utgång! det kommer bli en kung kväll (hoppas vi)! bästa erik kommer hit också för att skjutsa mig, wihoo! GET CRAZY, LET'S PARTY!

lyssna på min partyspellista: drink, dance & party


when words fail, music speaks

-.-.-.DATE 2011-03-26 TIME 15:00:42


för er som inte vet så står min tatuering för min kärlek för musik. den ena halvan är en uppochnedvänd (<- hatar det ordet) g-klav och den andra halvan är en f-klav :)


som de flesta av er kanske vet så var jag ju tvungen att ta ut min navelpiercing för den stöttes ut (är fortfarande asledsen, haha)... nu har det gått några månader så funderar på att pierca om mig. men grejen är att jag samtidigt vill göra en till tatuering, sååå WHAT TO DO?! värsta dilemmat ju. haha!


do you think about me now that i'm gone?

-.-.-.DATE 2011-03-26 TIME 11:47:15


y0 h0miez! har precis druckit ett stooort glas oboy, fyfan vad gott det är! fast det gick nästan inte att få ner, har så jävla ont i halsen. när jag äntligen ska gå ut så går jag och blir sjuk, typiskt. det jag hatar mest av allt är att hosta och ha ont i halsen. varför kunde jag inte ba få vara täppt i näsan istället? grr


her heart in his hand

-.-.-.DATE 2011-03-25 TIME 22:59:37


y0 h0miez! ligger i sängen och kollar på kick-ass! haha så jävla bra film! AJAA gotta get back 2 bed, ciao ♥


want you to make me feel like i'm the only girl in the world

-.-.-.DATE 2011-03-25 TIME 19:19:03


längtar så sjukt mycket till lördagkväll! känns som om det 100 år sen jag var ut och festade och ba släppte loss! ska gå ut med brudarna på bilderna där uppe. kommer bli gryyymt. har blivit utmanad på tequila race så bloggar jag inte på söndag så har jag typ dött. heh


got 99 problems and they all bitches

-.-.-.DATE 2011-03-25 TIME 15:12:55

orkar inte ta nya bilder så levererar lite gamla, heh.

yo homies! sitter och drogar lite kid cudi, han är så skön! skulle nyss döda min tråkighet genom att göra kärleksmums men vi har slut på florsocker.... GREAT. har så sjukt tråkigt haha. ska aldrig mer vara ledig, ska fan gå till skolan frivilligt (haha yehh right..). ge mig lördag! VILL FESTA!


you're too busy looking for love that you can't see it's right in front of you

-.-.-.DATE 2011-03-25 TIME 12:48:41


y0 h0mies! måste verkligen erkänna att det är fett med tråkigt att vara ledig. det finns fan ingenting att göra :0 dör av tråkighet typ. det finns inte ens nåt bra att kolla på tv. kan inte gå ut heller för då kommer jag antagligen blåsa bort, haha. kom igen nu då, kom med tips på bra skräckisar!


a girl can forgive, but she can never forget

-.-.-.DATE 2011-03-24 TIME 23:12:10


har nyss kikat på paranormal activity 2 och den var ...ah, en besvikelse. början av filmen var lika tråkig som den första, slutet av filmen var helt ok. fast erkänner att vissa scener var lite halv-äckliga. men ja, jag blev inte rädd på en fläck. har jag blivit immun mot skräckfilmer?! blir ju förfan aldrig rädd, åhhh.

nu gör vi såhär: lista en massa LÄSKIGA filmer åt mig! filmer som skrämt skiten ur er! NUUUUUU! :)


life might not be the party you hoped for but while you're here you might as well dance

-.-.-.DATE 2011-03-24 TIME 20:23:56



har suttit på youtube och kollat på en massa partyvideos från zrce. alltså DÖR. sitter och gråter lite inombords. vill så himla gärna åka tillbaka dit i sommar! har jag ingen söt vän som vill åka? hade vart fett!!!


being on the A-list

-.-.-.DATE 2011-03-24 TIME 18:26:44

här är det gula nagellacket som jag hade på mig förrut, det kommer från h&m! det är en sån himla fin färg, påminner om våren och sommaren :D

funny story: min pappa glömde min lillebror i bilen häromdagen när dom skulle åka till badhuset. hur glömmer man sin unge? hahaha askul!


take the risk. take the fall. it's what you want. it's worth it all

-.-.-.DATE 2011-03-24 TIME 11:21:02

köpte ett helt paket med PEZ igår, så barnsligt gott! gotta love PEZ ♥ känns som en liten nostalgitripp tillbaka till när man var liten, haha! skulle vilja ha en sån här gubbe som man stoppar godisarna i också, då hade det vart fulländat! gillar ni också PEZ? :D


and there goes the only thing that held her together

-.-.-.DATE 2011-03-23 TIME 22:13:32

har äntligen skrivit klart min lab report, oh em gee, hatar kemi. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv! belönar mig själv med ballerina kladdkaka (gotta love it) och en rejäl sovmorgon för jag har HELG nu! muhaha ;) sleep tight peeps!


blue as the sky, somber and lonely, sipping tea in the bar by the road side

-.-.-.DATE 2011-03-23 TIME 18:57:57
tre bilder från universitetsdagen i uppsala

y0 h0mies! var ju som sagt på uppsala universitet för att få lite information om de olika programmen/kurser och så. jag kom dit med zero knowledge och kom tillbaka med zero knowledge, hahah. fast jag följde ändå bara med som moraliskt stöd för eve som vill läsa pol.kand-programmet (dock i stockholm). dom ba 'vi vill inte verka partiska, men uppsala är faktiskt världens bästa studentstad'. ahh världens bästa min röv, det fanns ju för fan ingenstans att äta i den staden haha.


you're tearing me apart and you haven't even realized it

-.-.-.DATE 2011-03-23 TIME 13:30:00

är det för tidigt att inviga dessa skor eller? ja, det är det nog... suck. GE MIG SOMMAR OCH TORR ASFALT, typ nu. förresten, såg ett par jättesnygga kilklackar på h&m. me want! remember: you can never have too many shoes. no matter what your mama says! ;)


that endless summer, take me there

-.-.-.DATE 2011-03-22 TIME 20:12:04

that endless summer, take me there.


you might want to rap but she will make you sing

-.-.-.DATE 2011-03-22 TIME 19:00:00
nokia in my ♥ iphones are overrated ;)


OH EM GEE. är SÅ jävla trött. om jag blundar nu så skulle jag somna på en gång. men det får jag inte, måste kolla på senaste avsnittet av pretty little liars :D sen ska jag nog sova. ska till uppsala imorgon på uppsalas universitetsdagar. vi ska samlas 06:45, hur kul?


curly hair

-.-.-.DATE 2011-03-22 TIME 18:00:00

har fått jääättemånga frågor om hur jag får mitt hår så lockigt och fint och jaa svaret är HEMLIGT. hahaha skoja bara. det finns flera sätt som jag brukar locka mitt hår på beroende på vilka slags lockar jag vill ha. 

plattång- jag brukar locka med plattång väldigt ofta, speciellt om jag ska gå ut eller nåt. för då kan man kontrollera storleken på lockarna och hur lockigt det ska vara. det finns flera sätt att locka håret på med en plattång. 

bollar- jag brukar rulla upp håret när det är fuktigt i två bollar innan jag går och lägger mig. då får man lagomt slarviga lockar dagen efter.

flätor- för slarvigt hår. jag brukar fläta håret lite löst innan jag går och lägger mig och sen dagen efter kamma igenom med fingrarna. sen locka lite extra längst upp på huvudet och slingorna närmast ansiktet med en plattång.


lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

-.-.-.DATE 2011-03-22 TIME 16:02:05
y0 h0miez! kom nyss hem från ica med eve och måste säga att fyfan vad vi kämpade för att komma dit. det blåste som fan! vi höll typ på att flyga iväg. sen när man kommer ut då är det jättesoligt och varmt, man ba... ok. sen en grej jag hatar med våren är att det är så äckligt blött överallt. på morgonen måste man glida till skolan för det är så halt sen på eftermiddagen måste man typ simma hem för det har blivit så varmt. sverige alltså....


we were never lovers, and we never will be

-.-.-.DATE 2011-03-21 TIME 22:03:51
HAHAH. OBSERVERA att det SKA stå: we were never lovers and we never will be!!!

pratar i telefon med lisa, har inte pratat/träffat henne på evigheter! askul! det är så mysigt att prata i telefon med personer man inte hört av på länge :) lisa säger att vi har pratat i 2 timmar nu! puss


you know someone's special when you tell them to get lost and when you walk away, they pull you back and tell you they'll always be there for you

-.-.-.DATE 2011-03-21 TIME 16:50:49
mamma köpte en tröja från gina förrut som hon inte ville ha så jag tog den, he-heh. värsta söt ju! äääälskar plagg i ljusa färger och lätta material. SÅ vårigt. älskar också att solen skiner typ varje dag nu. snart är sommaren här you guys! 

nostalgilåt som påminner mig om sommaren: why can't i - liz phair


i get drunk on my dreams and never intend on becoming sober

-.-.-.DATE 2011-03-20 TIME 13:00:00


åhh är så sjukt sugen på en fet shoppingdag! ska spara ihop en massa pengar och åka ner till stockholm. det vore fett! men ah... vet inte om jag har tid för sånt. får nöja med mig gävle, hah. har kollat igenom en massa hemsidor och fått sjukaste 'MUST HAVE'-cravings ever! tänk om man vore rik alltså :)


5 romantic favorites from nelly.com

-.-.-.DATE 2011-03-19 TIME 20:51:05

guud vad jag älskar dessa klänningar (och skorna med förstås)! funderar på att beställa hem nån av dem men har ingen aning om vilken! den till vänster kostar 349 och finns i min storlek, den till höger kostar 499 och finns inte i min storlek (har dock bevakat den!), så frågan är ska jag ta den till vänster eller vänta och köpa den till höger? DILEMMA. hjälp mig! vilken var finast?


vinnaren av black raspberry vanilla body lotion

-.-.-.DATE 2011-03-19 TIME 19:39:26


vinnaren till black raspberry vanilla body lotion är fina angelina! grattis :D tråkigt för er som inte vann... men jag kommer ha en till tävling snart. håll utkik! :D


i thought that i heard you laughing i thought that i heard you sing

-.-.-.DATE 2011-03-19 TIME 12:12:46

det var någon som ville se min lägenhet men jag har redan lagt ut en massa bilder på den, fast hittar tyvärr inte inlägget, heh. men här är en del av min lägenhet iaf!


vet att jag suger på att blogga just nu men det är bara för min lillasyster håller på och tanker ner 3 filmer med vårat värdelösa skitinternet så internet laggar hela tiden för mig. därför har jag inte kunnat utse en vinnare i tävlingen. fixar det ikväll!


if you don't understand her silence then you don't deserve her words

-.-.-.DATE 2011-03-18 TIME 18:56:05


y0 peeps! känner att energin ba försvinner så jag ska lägga mig i soffan med en påse chips och chilla livet med mina småsyskon. PUZs


lolux

-.-.-.DATE 2011-03-18 TIME 18:00:00

hur snygga är inte de här ringarna?! GOTTA LOVE THEM. de kommer från lolux!


lolux har så sjukt fina smycken. dör lite. det är mest vintage-stuk på dem, så om ni gillar sånna smycken, kika in! det är en riktigt söt webshop också :) 

vill ni få 20% rabatt på lolux.se? gå in på webshoppen och tryck på facebook gilla-ikonen som ligger längst ner till vänster, sen anger ni koden 2o. det är fraktfritt också! wihooo :D


it's like you were floating while i was falling and i didn't mind

-.-.-.DATE 2011-03-18 TIME 16:01:40


det var några som undrade vart mitt halsband kommer ifrån och det köpte jag på h&m för typ ett år sen, heheh. hade helt glömt bort att jag hade det! jag borde nog kolla igenom alla mina smycken och se vad jag har för skit liggandes, haha. ajaa nyss kollade jag och kevin på barbie - mermaidia (haha) och den var SÅ barnslig och jättedålig. ok då... den var skitbra! hahahah


just crank up the volume and we can sing like superstars & dance around like we're famous with our ripped jeans and huge sunglasses, cause girls, that's how we roll

-.-.-.DATE 2011-03-18 TIME 12:31:00


älskar att det är så soligt ute så man kan ha på sig feta glajjor. jag ÄLSKAR solglasögon och har flera stycken! vet inte hur många jag äger egentligen. kanske borde räkna dem hha. ajaa glider hem mot ljusdal idag. har gjort mitt sista prov (innan riktiga exams i maj) idag men kan inte berätta för er hur det gick för detta är ett tidsinställt inlägg hahah. ajaa stay freshh peeps!


when you need a place to run to i'll be here

-.-.-.DATE 2011-03-17 TIME 22:02:32
[croatia, summer of 2010]

har haft en sån jäkla rolig kväll! har vart och åkt madrass på bolleberget med eve och sabe. alltså vi kraschade rätt ner i snön varje gång hahah, trodde jag skulle dö typ. sen tog vi ett långt rep och knöt ihop snowracern och bilen och åkte runt lite och jag DOG, fyfan så roligt. ni måste prova!! nu ska jag kika på film eller nåt, ciao!


when you want something you've never had you have to do something you've never done

-.-.-.DATE 2011-03-17 TIME 18:36:51
köpte denna fina spets-tröja för 199 kr på lindex igår :)


y0 peeps! alltså imorgon har jag gjort 11 prov på en vecka liksom, SICK. det var några av er som tyckte att vi skulle klaga men det finns inget vi kan göra åt det. IB ni vet... vi går efter det schweiziska skolsystemet, inte det svenska. 

ni som frågade efter PRETTY LITTLE LIARS: jag kollar på watch-series.com. suuuperbra! :)


what the heart once owns it will never lose

-.-.-.DATE 2011-03-17 TIME 15:00:00

har redan sagt att jag kommer ha fullt upp hela veckan så har tyvärr inte utsett en vinnare till bath & body works tävlingen ännu, sorry peeps! lovar att jag kommer göra det på fredag. efter den här helgen så kommer jag få tillbaka mitt liv igen (haha), för det är bara exams som väntar i maj. har köpt en jättesöt tröja på lindex, ni får se sen!


our lies were like tears in the pouring rain

-.-.-.DATE 2011-03-16 TIME 22:35:22

jag ska ha fyra prov imorgon: tre prov i kemi och ett prov i engelska. JAG DÖR. kul liv liksom. förresten, jag hoppas att ni har sett senaste avsnittet av pretty little liars?! JAG DOG (på ett bra sätt)! så himla bra!


there are no such thing as bad girls, only good girls with bad intentions

-.-.-.DATE 2011-03-16 TIME 20:10:31
snyggis-eve! kolla in hennes blogg här! kolla in hennes snygga örhänge också, hon har gjort det själv :0

today's...
cravings: starbucks lovely caramel frappuccino ♥ or a crochet dress. preferably vintage
must have: 5 blankets AT LEAST. it's freezing!!!
'fuck i hate my life' moment: school
makeup: lancôme hypnôse mascara, mary kay mineral powder foundation
hair: frickin gross
song on repeat: heal for the honey - brooke waggoner


kommer inte blogga mer idag. har fyra prov imorgon. FUCK MY LIFE.


all she ever wanted to be was someone else's dream

-.-.-.DATE 2011-03-15 TIME 21:12:14

alltså den här veckan fick jag inviga min skinnjacka! SWEET OR WHAT?! har glidit till skolan i skinnjacka och solglasögon och känt mig sådär cool ni vet. man tror typ att det är vår nu! eller ah... bortsett från all snö då. hm. vilket onödigt inlägg. erkänner att jag bloggar bara för att jag inte vill plugga. heh


fairytales don't have a happy ending, do they?

-.-.-.DATE 2011-03-15 TIME 17:52:56

gled hem från skolan för nån timme sen. ja, jag GLED. converse + is är inte en bra kombination, kom ihåg det folks! har precis druckit en stor kopp o'boy och kollat igenom monkis tidning. den är så jäkla underbar! man blir så inspirerad och vill bara ha alltihopa. fast blir lite småsur också. varför har dom inte en webshop?!?!


10 things that make my heart sing

-.-.-.DATE 2011-03-15 TIME 15:30:00

10 things that make my heart sing: when someone sends me a cute text. when someone not only looks at me, but actually sees me. when i can make people around me happy. when someone say they miss me. when a guy sings to me, even though it's crappy. small, random love notes. knowing that i have so many shoulders to lean on. when me and my girls go loco. when a guy takes my hand and holds it like he's never going to let go. when a guy keeps his promises.


what makes your heart sing?


he got that dangerous look in his eyes and i love it

-.-.-.DATE 2011-03-14 TIME 21:20:00

y0 h0miez! har tröttnat så mycket på min bloggdesign så jag bytte typsnitt till courier new. hahah, stor förändring, i know! nej då. men jag ska försöka fixa en ny design snart när jag har tid (as in NEVER). sitter och gör revision på ondskan av jan guillou (SÅ bra bok!) och bara måste se filmen igen. andreas wilson är SÅ SNYGG i filmen. lite småfarlig sådär. jag dör.


all these decisions we are not ready to make. all these responsibility we are not ready to take

-.-.-.DATE 2011-03-14 TIME 19:45:00

jag- alltså jag kom hit kvart i tolv och trodde att vi skulle ha prov!
eve- haha! varför? du visste ju att vi skulle ha det kvart i ett. du skrev ju det i bloggen
jag- ja jag vet. jag trodde att klockan var kvart i ett då haha
eve- ja men det är ju bra att du kommer 1 timme tidigare än 1 timme senare


jag- alltså jag gick halv idag!
eve- gick du halv när vi börjar kvart i?
jag- jaa men jag kommer jämt försent så jag tänkte att nu är det prov, då ska jag komma en kvart tidigare. alltså jag ställde mig in på att vi skulle börja halv ett så jag gick.............halv ett
eve & my- hahaha ja det är ju bra att du går samtidigt som du börjar. inte undra på att du jämt kommer försent


ja, som ni märker så har jag inte så bra uppfattning om tid...
hahah. mina kompisar säger jämt att jag är sen till allting och jag kommer försent till skolan varje dag fast jag bor 3 minuter ifrån hahah. vet inte hur jag lyckas....


when life says ''give up'', hope says ''try one more time''

-.-.-.DATE 2011-03-14 TIME 17:50:07
lägger ut en fin bild för att lugna ner min stressade hjärna (hahah). 

åhhh har gjort klart mock exams i matte, paper 1 och paper 2. hallelujah!! fast ah... paper 2 gick åt helvete. det var 5 långa frågor och det ljushuvud jag är så gjorde jag inte klart en enda fråga hahah. HELLO IG liksom. ajaa nu är det bakom mig iaf. har firat min låga IQ med ett friscomål på max med eve och sabe, underbart! nu ska jag chilla lite innan jag pluggar IGEN....


kolakladdkaka

-.-.-.DATE 2011-03-14 TIME 16:13:00
125 g smör
2 ägg 
1.5 dl strösocker
1.5 dl ljus sirap
3 dl vetemjöl
5 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
1 krm bakpulver

smölt smöret, rör sedan ner ägg och sirap. blanda torringredienserna i en bunke och häll sedan ner den varma smeten. slå smeten i en smord ugnsfast form. grädda i 180 grader i ca 18 minuter. låt svalna innan servering.

OBS: när jag gjorde kladdkakan så hade jag mindre mjöl och mindre socker. jag skulle rekomendera 2-2.5 dl vetemjöl och 1.25 dl socker. kolla kladdkakan ofta medan den ligger i ugnen eftersom värmen är olika i olika ugnar, så kolla så att den inte blir för bränd! om ni tycker att den är äcklig så är det ni som har gjort fel. så äre ba. hahah ok skoja.


it's not the fall that counts, it's whether or not you choose to get back up

-.-.-.DATE 2011-03-13 TIME 19:18:28

y0 h0mies! jag ska snart börja packa för jag åker till bollnäs ikväll. sovmorgon till 12:45, HOW SWEET?! tänkte bara varna er för den så kallade suicidal veckan som kommer nu. alla vanliga lektioner är inställda från måndag till fredag, istället har jag en massa PROV aka mock exams. kul va? not. så jag kommer ha fullt upp hela veckan. kommer svara på era kommentarer/frågor osv när jag har tid. peace!


you said you wanted something special in your life, well here i am

-.-.-.DATE 2011-03-13 TIME 17:01:59

har suttit och kollat igenom victoria's secret hemsida och dör på riktigt. allt är så fint! vill ha alltihopa! haha. det är så himla orättvist att vi inte har victoria's secret i sverige tycker jag. ajaaa vad ska man göra?! ska ändå flytta till usa senare så, heheh. har så sjukt ont i huvudet just nu. jag har inte ens börjat plugga matte ännu. kul. mitt liv kan ju döööö. ska väl börja göra lite revision på matte då... slänger in receptet på kolakladdkakan senare. puss!


they say you only want the things you cannot have

-.-.-.DATE 2011-03-13 TIME 14:25:00


igårkväll fick jag världens sug för kladdkaka men vi hade typ ingen kakao kvar så gjorde kolakladdkaka istället. det blev aaasgott! säg till om ni vill ha receptet så kan jag lägga ut det, hihi. fick precis reda på att jag INTE kommer ha mock exams i kemi imorgon! wiehooo! fast lite surt ändå... här har man pluggat röven av sig och det enda man pluggat är kemi.... haha. så kommer bara ha mock exams i matte imorgon, börjar alltså 12:45 :D wiee!


black raspberry vanilla body lotion, bath & body works

-.-.-.DATE 2011-03-13 TIME 14:00:00

missa inte min tävling som avslutas 24:00 inatt! klicka på bilden för att ta dig till inlägget.


remember when we snuck away from the party to look at the stars. you told me i looked brighter than all of them put together

-.-.-.DATE 2011-03-13 TIME 11:43:37

y0 h0mies! jag tänkte lotta ut en rabattkod på 20% på nilson shoes men jag har tappat bort den... hahah. så typiskt mig. aja kan lotta ut den om jag hittar den igen, annars... your loss ;) nej skoja ba. ska försöka hitta den igen, lovar! asså igår kollade hela familjen på the grudge 3, sen när vi skulle gå och lägga oss ville min 3-åriga lillebror sova med mig för han tyckte synd om mig som måste sova ensam! hahah! how cute?!


give your heart to someone who cares

-.-.-.DATE 2011-03-12 TIME 17:52:38

alltså jag har en massa rabattkoder till bland annat nilson shoes, bangerhead, princess potion, moyana corigan osv. men har inte haft tiden till att utnyttja dem. jag menar, hur ska man hitta tid till att nätshoppa om man är tvungen att plugga 14/7?! jag kommer säkert inte ens hinna använda dem haha. rabattkoden till nilson shoes gäller ju bara i butik och jag bor inte nära en sån butik så.... kanske nån som vill ha? heheh


nelly trend

-.-.-.DATE 2011-03-12 TIME 15:05:13

mandy shoes, nelly 399 sek

nu har jag äntligen tagit mig tid till att kolla in nelly's egna klädmärke nelly trend. inget där tilltalar mig så speciellt mycket förrutom deras svarta jumpsuit och de blåa bluedust pants (OM glittret bara försvann... älskar modellen!). nelly trend är lite för plastigt för min smak... sen vet jag inte om jag ska älska eller hata dessa gula skor. kan vara sjukt snyggt på sommaren till ett par bruna ben, men det kanske blir lite 'hej, jag har på mig ett par plastiga skor från rymden' typ...?

vad tycker ni?


love is in the air but sex is on the beach

-.-.-.DATE 2011-03-12 TIME 14:00:00
kärlekstärningar, 49 sek på himmelriket

köpte dessa tärningar på ladies night när himmelriket hade en liten utställning. de var så billiga så var tvungen att köpa dem, haha! kan bli mysigt nån kväll. har dock inte provat dem ännu. jag tycker att ni borde kolla in deras hemsida här, det finns en massa roliga saker, lovar! ;)


biosilk silk therapy & thermal shield

-.-.-.DATE 2011-03-12 TIME 11:45:45

har provat på biosilk silk therapy och thermal shield ett tag nu och verkligen älskar dem! jag kan verkligen inte sluta ta på mitt hår eftersom det är sp mjukt, lent och jätteglansigt! det luktar himla gott också! 

biosilk silk therapy

dryg produkt! det behövs bara en liten klick som man fördelar i handflatan och sen i resten av håret. det blir oerhört mjukt och lent (skojar inte) och jätteglansigt! sen att den luktar gott gör den inte sämre. denna produkt kan användas på handdukstorkat hår för att binda fukt till håret eller till torrt får för att ge glans. den kan även användas som hårinpackning eller tillsamman med balsamet. tydligen kan man använda den på huden också, men jag har bara provat på torrt hår för då krävs det inte lika stor mängd (a) haha. kan säga att jag blivit en aning obsessed i denna produkt. ska definitvt beställa hem denna!!

biosilk thermal shield

jag upplever att håret blir lent och glansigt och produkten luktar jättegott med. men om den skyddar håret mot värme är jag inte riktigt säker på eftersom jag inte använt produkten under en så lång period. får återkomma med en recension när värmeskyddet är slut!


when he said those words that were so convincing, i though that finally our love was winning

-.-.-.DATE 2011-03-11 TIME 18:55:43

åh jag börjar få kramp i röven!! har suttit still jättelänge nu, haha. är pissnödig med men orkar inte gå på toa hahah. gud vad patetisk jag är. äsch, det skiter man väl i!? alltså min pappa har köpt en ny laptop till sig själv och han vet inte ens hur man kollar om han har internet eller inte......... tragiskt. jag borde få den heheh. aja gotta hit da toilet, cia0 fuckers


sure giving yourself away to love might break your heart, but there will always be someone who knows how to fix it

-.-.-.DATE 2011-03-11 TIME 15:55:15
sit with me tonight - garrison starr

sitter FORTFARANDE med kemiböckerna! tror mitt huvud kommer sprängas snart. jag är bara på topic 4 (av 10 hahah), hur kul?! lika bra att ge mig en 1a eller 2a (=IG) nu på en gång så slipper jag plågas genom att göra alla prov haha. fast jag får ju skylla mig själv att jag suger. eller nej just det. det är min lärare som talar tre olika språk på lektionerna som suger. ah juste, i said it!


who says i can't have it all?

-.-.-.DATE 2011-03-11 TIME 12:00:27
alltså jag är värsta material girl. har jättemycket grejer men har typ ingenstans att förvara dem! så allt ligger typ lite överallt just nu. har faktiskt köpt en minibyrå med fyra lådor så jag kan stoppa ner lite grejer i men har inte orkat ta upp den ur lådan ännu. förstår inte vart jag får alla grejer ifrån. samlar på mig mer och mer varje dag känns det som. kanske borde ha loppis...... hahaha


we're girls. we tend to fall way too fast and way too hard

-.-.-.DATE 2011-03-11 TIME 11:53:00
örhänge från items by johanna


good morning peeps! sitter med det snygga korsörhänget där uppe i ena örat. haha. jag har inte använt örhängen på jättelänge så måste stoppa in ett nu annars kommer mina hål växa igen (säger min mamma). jag har fan gått utan örhänge i flera månader och mina hål har aldrig växt igen! så det så ;) örhänget fick jag med i min goodiebag från ladies night. nu ska jag spöa min 3-åriga lillebror för han sitter och härmar mig, grrrrrr.


smile. happy looks so good on you

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 22:46:51


haha jag översatte precis min blogg till engelska på google translate.
säger bara... omg, så jävla roligt! skrattar så jag får ont i magen hahah. folk som översätter min blogg genom google translate måste tro att jag är retard eller nåt. hallåå dyslexi liksom. ohh well. off to bed (skoja bara. ska kolla på tv). xxx


what a girl wants, what a girl needs

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 20:16:38

sitter och lyssnar på what a girl wants - christina aguilera. nostalgiiiii! kommer ihåg när man var liten och sjöng på den här hela tiden, haha. låten gör mig så glad! kom på en sak. jag lyssnar nog mer på sorgliga, men vackra fast ändå lite halvdeppiga låtar mer än vad jag lyssnar på glada låtar. weird much?


feels lika a permanent december, so much colder than i can remember

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 18:45:00
väldigt gamla bilder hämtade ur arkivet, heh.


y0 fellahs! sitter och trycker i mig en stor bit morotskaka. jag tänkte ta bilder och visa er men är för fet för att orka gå och hämta kameran, so too bad homies! har iaf ockuperat upp hela matbordet med........kemiböcker. kul much?! allt som vi hållt på med sen vi började IB ska jag försöka trycka in i min något trötta (och tröga) skalle. shit alltså, sitter och tänker 'damn i WAS smart' för nu fattar jag ingenting längre hahah! stoichiometry (som tydligen heter stökiometri på svenska) kan ta sig djuuupt in i röven. like now.


the most important, yet the hardest thing there is to do is to find yourself, accept yourself and to love yourself

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 17:30:00
haha alltså ni läsare håller ju koll på min blogg bättre än jag själv! det var någon som kommenterade att jag hamnat på blogg.se's framsida så var ju tvungen och kika och POFF, där var jag och mina nya heels! det är 3e gången jag hamnar på framsidan nu. kul :D

gissa vad jag gör nu?! en dubbel sats morotskaka! I LIKE!


franck provost shampoo, conditioner and heat protection spray

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 16:06:00

har inhandlat nytt schampo, balsam och värmeskydd från franck provost. måste ju se om de kan leva upp till sitt rykte! har använt shampot och balsamet två gånger nu och tycker att shampot luktar asgott! påminner om solmogna jordgubbar tycker jag. doften sätter sig dock inte lika mycket i håret...... synd. än så länge gillar jag dem iaf. håret blir mjukt, lent och glansigt! har inte provat värmeskyddet ännu men luktade på det igår. det luktar typ..... tvättmedel?!

ett tips: franck provost är mycket billigare på rusta! hahaha. vi köpte på coop och mamma såg dagen efter att de var typ 20 kr billigare på rusta och blev lite småsur, hehehhe ;)


come with me where you'll never, never have to worry about grown up things again

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 15:08:09
jag och lillebror chillar i bollhavet 

linn och kevin

maria (vänster) och lilla linn


mina syskon: linn, kevin och maria


igår var hela familjen till buspalatset! det är ett lekställe för småbarn (men såklart lekte ju jag och maria också... hehe) och det var så jääääkla roligt! haha dog inombords när vi kom in där. man kunde typ klättra jättehögt upp och leka olika saker och åka rutschkana ner! tro mig, jag lekte så mycket så jag började svettas på riktigt alltså.

det roligaste var ändå när vi skulle hem. en kvinna gick rätt in i en glasdörr!!! jag hörde fetaste kraschen och så såg jag att glasdörrarna skakade som fan. hon började till och med blöda ur munnen! fett synd om henne men kom igen. skadeglädje much? dog inombords :D


there once was a girl who never knew love until a boy broke her heart

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 13:03:21
detta smink-kit kom hem till mig för nån dag sen! jag vann detta förrut hos... haha kommer fan inte ihåg. kom ju inte ens ihåg att jag tävlade. guldfiskminne fo shoo..... anywhoo ska nog ge bort allt för jag kommer antagligen inte använda det. eller kommer nog behålla nagellacket hhähä. får se hur jag gör! kul att vinna iaf :D känns som om jag fått en massa gratissaker hela tiden den här veckan! wohooo ♥


shut up. i wear heels bigger than your dick

-.-.-.DATE 2011-03-10 TIME 11:34:15
h&m. heels 13 cm. platform 3.5 cm. 399 sek


omg, har fått mina heels från hm! LOVE THEM. sååå sjukt snygga irl och såååå sköna. gick runt med dem i huset igår hela kvällen hhah. allltså ge mig sommar ba!! så man får gå runt i en massa snygga heels! älskar hur man får så snygga ben och rumpa av att ha klackar på sig ;)






take the risk. take the fall. it's what you want. it's worth it all

-.-.-.DATE 2011-03-09 TIME 16:00:00

sommarens favoritplagg är definitivt jeans-shortsen om ni frågar mig!! älskar jeans-shorts, man kan aldrig ha för många. det är värsta snyggt och slappt. sen matchar man det rätt så kan man ha det på fest med. tror jag använde jeans-shorts typ varje dag förra sommaren, hahah. känner på mig att jag kommer ha det även i år. en klassiker som aldrig dör liksom! kikade igenom min garderob nyss och hittade flera shorts som jag inte ens visste att jag hade, haha. kom igen nu då sommar, kom hit lite fortare!!!! like NOW.


coconut sorbet lipgloss, viva la diva

-.-.-.DATE 2011-03-09 TIME 14:20:00
my new obsession: coconut sorbet lipgloss från viva la diva


jag fick med denna i goodiebagen från ladies night. den luktar sååå gott och är så härlig att smeta på läpparna, hahah. den är väldigt mjukgörande också! mimi likes! vet inte hur mycket den kostar men kan inte vara över 100-lappen iaf. sen älskar jag det söta pinuppa-motivet!


just like the sun lights up the earth, you light up my life

-.-.-.DATE 2011-03-09 TIME 12:19:13

y0 h0miezzzz!! visst är det skönt att vakna till sol?! man ba 'åhhhh sommar' sen när man kollar ut man ba 'ah.. fast ne'. alltså kollade på pride and prejudice (stolthet och fördom) igår för typ hundraelfte gången. den är sååååå bra. alltså jane austen in my heart ♥ måste köpa hem böckerna, de är sååå bra! har ni läst/sett dem?


alltså keira knightley.......... stunning!


drawing a circle around a straight line. i want to choose one, i want to make time

-.-.-.DATE 2011-03-08 TIME 20:02:57
heavy heart - madi diaz

an empty heart, giving up another fight. all the time it takes to hold it right, my heavy heart

beautiful song.


i want to dance in high heels while its raining

-.-.-.DATE 2011-03-08 TIME 17:18:22

i want to wear shorts without having to freeze my ass off. i want to walk outside and say 'damn, i'm sweating like a pig'. i want to wear sunglasses without having people looking at me in a funny way. i want to complain about the weather being too hot. i want to eat plenty of ice-cream without getting cold. i want to see breaking dawn. i want to dip my toes into the ocean. i want to dance in high heels while its raining. i want someone to sweep me away. i want summer. 


åhh. ge mig sommar bara! vill kunna ha på mig snygga sommarkläder och ba chilla. men det är ju ett tag kvar...


high heel clogs

-.-.-.DATE 2011-03-08 TIME 15:56:00


alltså har fått värsta suget efter ett par träskor med hög klack. kolla bara, sååå heta!! jeffrey campbell har ett par chanel-inspirerade som är sjukt snygga men jag är en snål människa. 1200 kr känns lite väl mycket... fast ändå vill jag sååå gärna ha de från chanel spring 2010. alltså de skorna kostar fan mer än min mobil... haha. kanske blir att jag klickar hem de från have2have nån gång. fast frågan är ju om de är sköna? 

vad tycker ni om träskor med klack?


got 2 b powder'ful volumizing styling powder VS osis+ dust it

-.-.-.DATE 2011-03-08 TIME 15:02:59

got 2 b powder'ful volumizing styling powder
har ingen aning om priset eftersom denna kom med i goodiebagen. tror dock att den är billigare än dust it.

den ger bra volym, fast lite av effekten försvinner efter några timmar så man blir tvungen att bättra på med lite mer puder. det som är riktigt bra men den här är att det knappt känns att man har något i håret. det känns varken smutsigt eller 'kletigt'.

osis+ dust it, ca 189 sek

denna ger grym volym och den håller väldigt länge. dock känns det väldigt mycket i hårbotten. det känns typ som om man har lite halvsmutsigt och trassligt hår. har man inget emot det så är den här produkten helt perfekt!

got 2 b or osis+?

det går inte att säga vilken som är bäst eftersom jag gillar båda. men jag tror nog att jag föredrar dust it lite mer eftersom volymen håller i sig så länge. den smutsiga känslan kan jag stå ut med haha!


there are those who always make us cry, and there are those who make our hearts skip a beat every once in a while. and then there's you.

-.-.-.DATE 2011-03-08 TIME 13:40:03

y0 h0mies!! ska försöka bli bättre på det här med att blogga, men har liksom haft fullt upp ända sen jag fick lov. är i bollnäs nu och ska snart sätta igång och plugga........... mock exams, SCREW ME. roligt lov, eller?! känns som om jag kommer faila hårt på mock exams ändå. förresten FAN vad det blåser ute! asså jag lovar, höll på att blåsa iväg flera meter ba för det blåser så hårt. ska kedja fast 100 kg bly på mig själv nästa gång jag sätter foten utomhus!


TÄVLING: black raspberry vanilla body lotion från bath & body works

-.-.-.DATE 2011-03-07 TIME 12:30:00


nu lottar jag ut en body lotion från ett av mina favoritmärken när det gäller hudvård. nämligen
BATH & BODY WORKS som jag har tjatat om så mycket i bloggen!! för att få chansen att vinna gör såhär:

de som bloggar får större chans att vinna genom att få en extra lott. så om du har blogg kopiera bilden och följande text och lägg ut i bloggen:
----
om du har blogg:
- kopiera bilden och denna text och lägg ut den i din blogg.
- länka sedan till detta inlägg (http://mmmimi.blogg.se/2011/march/tavling-black-raspberry-vanilla-body-lotion.html#comment)
- kommentera sedan att du är med och skicka länken till ditt inlägg

om du inte har blogg:
- kommentera att du är med och tävlar
- vill du få större chans att vinna? värva en kompis till tävlingen där kompisen anger namnet på den som värvade henne/honom.
- jag ser era ip-adresser, så de som fuskar blir diskvalificerade
-----

tävlingen avslutas den 13/3 på söndag.

lycka till :D


just because everything's changing doesn't mean it's never been this way before

-.-.-.DATE 2011-03-07 TIME 10:32:36


y0 peeps! vet att ni har längtat efter tävlingen!!! jag kommer inte tävla ut nåt ur min goodiebag, inte just nu iallafall. det blir senare. nu kommer jag tävla ut.............hahahaha ni får inte veta. tävlingen kommer ut 12:30 idag, så kika in igen om ni vill veta. jag ska gå och käka nu för sen ska jag till badhuset med mamma och mina småsyskon (mamma tvingar mig......). passar på och skaffar lite CAS då.... haha


girls just wanna have fun

-.-.-.DATE 2011-03-06 TIME 21:02:14
här får ni lite bilder från ladies night på stadt. kan varna att bilderna lite längre ner är lite halvsnuskiga (haha) eftersom det är bilder på manliga strippor. men vet nog att ni vill kolla så det är bara att bläddra ner ;)

´




nu kommer det..... wait for it.... wait for it................ taddaaaaa! ENJOY LADIES!






som ni kanske märker så var det riiiktigt galet! så sjukt kul! och killarna var SÅÅÅ heta! de kom ut och festade med oss efteråt. måste bara skryta lite! den ena stod och tog mig på rumpan och frågade vad jag tränade, hahaha! förrutom det så var himmelriket där och visade deras sexleksaker, mary kay var där och visade smink och biosilk var där och visade deras produkter.

en gubbe från biosilk droppade nånting på min hand och så skulle jag gissa doften men fattade inte vad det var. så var det nån tjej som viskade svaret till mig så jag vann ett värmeskydd och sånna här silkesdroppar från biosilk hahahaha! asbra :D

en biljett kostade 300 kr och då ingick inträde, pajbuffé, 2 drinkbiljetter, en show och de 20 första fick en välfylld goodiebag. SÅÅ VÄRT DET!


how can you say the sky's the limit when there are footprints on the moon

-.-.-.DATE 2011-03-06 TIME 13:37:46
 y0!! eftersom flera av er vill att jag ska ordna en tävling så tänkte ordna en sån senare ikväll eller imorgon. vad det blir får ni se sen ;) det blir iaf nånting ur min goodiebag!  hoppas ni ställer upp i den då!!! 


ladies night + goodiebag

-.-.-.DATE 2011-03-06 TIME 10:20:52




här får ni kika in i min goodiebag som jag fick igår på ladies night! det var sjukt roligt och mysigt. älskar goodiebagen! hihi. ajaa berättar mer senare. vet att ni vill se bilder av de manliga dansarna ;) som för övrigt var sjuuuuukt snygga. dör lite faktiskt. vann även en tävling, fast jag fuskade hahaha. ajaa, ska dra puzz


how can you set your limits if you've never even tried them?

-.-.-.DATE 2011-03-05 TIME 13:00:00
y0 peeps! kl. 1800 ska jag och emelie på tjejkväll på stadt så kommer inte blogga så mycket mer eftersom vi ska börja köa vid 1600 HAHAH. astidigt jag vet. men de 20 första får en fet (hoppas den är fet) goodiebag så om vi betalar 300 för det där så ska vi fan ha en också haha. hoppas det blir roligt! sveriges bästa manliga dansare kommer med ;) hell 2 da yäääääää!


teckning gjord av en läsare

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 22:35:39

omg! haha kolla! en supersöt läsare har ritat av mig! det är typ det gulligaste nån läsare nånsin har gjort! blir helt rörd på riktigt, haha :') så otroligt duktigt! här hittar ni till hennes blogg där ni även kan se fler teckningar gjorda av henne. åhhh kan inte sluta le! hahaha (känner mig astöntig, men whatevaaa) :D


summer is when the girls go barefoot and their hearts are as free as their toes

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 22:08:05

alltså fuck off and dieeee!!! ofta vampire diaries inte visas förrän i april, motherFUCKERSSs! fml fml fml. jag hade sett framemot det värsta mycket sen ba... nää. tur att jag har bakat en morotskaka. ska avreagera mig på den. ska käka upp hela skiten frickiinnnn m0f0s


i don't like to open my heart because i'm afraid i wont be able to close it

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 20:20:00
degar fortfarande i soffan, fyfan vad skönt det är. känner mig allmänt seg men det går man. det är ju SPORTLOOOOV. hell 2 da yää. ska snart kika på senaste avsnittet av vampire diaries, det är SÅÅÅ bra. alla killar är så snygga! hahaha. hoppas att ni också kollar på det!!!


concealer: liquid, cream, stick, powder

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 19:30:00
concealer finns i olika former så tänkte ge en liten allmän överblick om de olika concealers som finns, så det betyder inte att det jag skriver här stämmer för alla concealers bara så ni vet. 


liquid concealer: är bäst lämpad för det känsliga området runt ögonen eftersom formulan är tunn och lätt. låg-medel täckningsgrad, dock har vissa byggbar täckning. lämplig för de med torr hy.

cream concealer: formulan är tjockare och tyngre än den som är flytande. är en bra all-round concealer, kan användas i hela ansiktet alltså. täcker bra. lämplig för de med torr hy.

stick concealer: inte så bra att använda runt ögonen eftersom de är ganska tjocka. används bäst på kvisslor, finnar och under näsvingarna eftersom de har en hög täckningsgrad.

powder concealer: kan användas överallt på ansiktet. är mest lämplig för de med fet/kombinerad hy eftersom puder concealer mattar ner. oftast är täckningsgraden byggbar.


with my head in the clouds

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 18:01:06
alltså har sagt hela tiden att jag ska spara pengar till en ny tatuering men det blir fan aldrig av. nu lovar jag att jag ska spara till en ny tatuering. ja......efter att jag beställt ett par skor då heheh. jag är SÄMST på att spara pengar. hinner knappt se dem innan de försvinner haha. är ni också så? jag hittar alltid nåt sätt att förlora pengar på......


i left because i thought you would go after me

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 17:03:12
jag och min favorittidning ♥ 


sitter i ljusdal och äter en massa apelsiner. så jäääkla gott. jag har precis fattat tjusningen med apelsiner ska ni veta. har alltid tyckt att det är så jobbigt att äta apelsiner för det är så kladdigt. fattade aldrig att man kunde skala en apelsin med fingrarna och typ, äta dem i klyftor som en vanlig clementin. mamma har alltid skurit dem i klyftor med en kniv typ. men nu ni! nu ska jag äta apelsiner hela tiden!! haha fattar inte att jag precis skrev ett inlägg om apelsiner.........


take what you want & break what you want. as long as you're the one doing it

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 13:13:00
ÄNNNNTLIGEN ÄR DET SPORTLOV! har längtat som en idiot. fast egentligen förstår jag inte varför jag har längtat. har mock exams veckan efter lovet så jag måste plugga igen allt som vi gått igenom de senaste två åren. det blir typ 1 ämne per dag? ROLIGT LOV DÅ VA. kan knappt bärga mig liksom. ähhh fuck dat, ska sova som en gris och äta som en gris ist


nuuuu får ni tävla om en inbjudan till bloggsvar
jag lottar ut nån random ba, så kommentera typ 'jag är med' eller nåt (ni har helgen på er). puz


tävla om en goodiebag

-.-.-.DATE 2011-03-04 TIME 12:00:00

jag är med och tävlar om en goodiebag hos anna! haha det är värsta roligt att tävla ju! tänk om man vinner liksom...... o.O vill ni också vara med och tävla? gör såhär:

1. gå in på den här länken och välj ut en produkt som ni gillar
2. gå in i annas blogg och kommentera vad det är för produkt och varför ni är intresserade av den
3. om ni har en blogg, gör som jag och gör ett inlägg om tävlingen för en extra lott!

wiehoooo. håll tummarna dåraa!


you gotta let go of the past. there's a reason to why it's not coming back

-.-.-.DATE 2011-03-03 TIME 23:04:11

bjuder på lite sommar-pics ba för att ha något att längta till! puss på min söta syster ♥ ska sova nu. hoppas jag drömmer om mat för jag är så jäkla hungrig nu och orkar ej fixa käk. så godnatt folks. sleep tight n keep it freshh


they say that the only way to fall out of love is to fall back in love again

-.-.-.DATE 2011-03-03 TIME 20:08:40
tjej 'hej-jag-har-bara-en-pose' i äckligt hår och skönaste IB-hoodien + starbucks kopp ♥ (observera min gigantiska make up store kasse i bakgrunden. har flera stycken... vaddå MUS addict liksom)


nu sitter jag och pluggar lite söderberg och lite strindberg samtidigt som jag bloggar, kollar facebook och oljar in naglarna. multitask-tjejen här då va. har varit värsta effektiv idag! har storstädat i lägenheten (tro mig, det behövdes)! fast ah... tror jag städade för jag inte ville plugga.... p r o c r a s t i n a t i o n ♥


forever21 - hm

-.-.-.DATE 2011-03-03 TIME 17:23:51

ok f0lks. har fetaste dilemmat så ni måste hjälpa mig! vill beställa ett par nya heels till sommaren men vet inte vilka jag ska välja. de från forever 21 eller de från hm? älskar höga, klumpiga träklackar så där ligger ju hm på plus. men de från forever 21 är såååå söta (och billigare). men de har sån smal klack... det blir nog jobbigt i längden. jobbigt läge alltså............


you can't expect people to be there for you if you don't let them in

-.-.-.DATE 2011-03-03 TIME 16:19:04

alltså kolla! min dubbelring med dö skallar från cocoo har gått sönder :( den låg i väskan och ba gick av. är värsta ledsen nu. vill ha en ny NUNUNUNU. men börjar bli pank (igen) hahah. fan att livet ska vara så hårt. ska leta upp döskallen och se om jag kan limma tillbaka den, hoppas!


just because she likes you doesn't mean she'll wait forever

-.-.-.DATE 2011-03-03 TIME 14:48:58
måste verkligen städa i lägenheten... allt ligger huller om buller haha.

y0 peeps. kom nyss hem och vet inte riktigt vad jag ska göra. hahah, alltså har så sjukt mycket att göra så vet liksom inte vart jag ska börja. tror jag börjar med att äta, alltid bäst så!! ska göra min oral commentary i svenska imorgon, gjorde en förrut som SÖG RÖV så får göra om den. alltså tänk er att man inte ens får göra om det egentligen men min var så dålig så min lärare gjorde ett undantag för mig.... hahhaa. hur dålig är man inte då på en skala?!


sometimes you gotta run away so you can see who will run after you

-.-.-.DATE 2011-03-02 TIME 22:40:20

sometimes you gotta run away, so you can see who will run after you. sometimes you gotta talk quieter, just to see who's listening. sometimes you gotta step up in a fight, just to see who's standing by your side. sometimes you gotta make a wrong decision, only to see who's there to help you fix it. and sometimes you gotta let go of the one you love, just to see if they love you.


godnatt f0lks! har haft en grym kväll och hörde en gubbe rapa den mest episka rapen ever. kommer sova gott ikväll, puz


sometimes we search for one thing but find another

-.-.-.DATE 2011-03-02 TIME 20:09:00
dagens face look (hahah, töntigt det låter...)! läppstift: isa dora poppy coral #142

y0 peeps! ikväll ska vi fira beccis som fyller 19 så typ hela klassen ska ut och käka på tranan. alltså är så jäkla glad att sabe har körkort så hon kan köra dit, hade frysit ihjäl annars hha! sabe har bestämt att vi ska vara diviga ikväll så pälsjackan och killer heelsen åker på ikväll. ciao folks!


make up store blush -terra

-.-.-.DATE 2011-03-02 TIME 18:51:29
make up store blush 155 sek
color: terra


det var requestat att jag skulle lägga upp en bild på den nyansen jag hade so here it goes! min lillasyster har haft sönder den men den funkar ändå ;) tycker den här rostiga färgen är riktigt snygg på mörkhåriga! men det är ju en smaksak :) älskar rouget iaf!


i finally know what to do, i have to let go of you

-.-.-.DATE 2011-03-02 TIME 17:11:12
jag måste ha världens tur jämt ju. har vunnit ett smink-kit hos erika. HOW AWESOME?!!?! blev värsta förvånad, kom inte ens ihåg att jag tävlade hahaah! guldfiskminne... anywhoo, moving on!! nu flyttar eve ut från mig för hennes nycklar till lägenheten kom idag så jag sover ensam inatt. tråkigt... men sant. hinner inte skriva så mycket mer, är så jäkla pissnödig, kommer typ pissa på mig snart så tjarrååå


life is made out of years that meant nothing and of moments that meant everything

-.-.-.DATE 2011-03-01 TIME 20:57:29
extra volume collagen mascara från l'oréal och ringarna är från lindex


y0 peeps! haha alltså eves nycklar har inte kommit ännu (hennes föräldrar har skickat hit dem) så hon crashar hos mig igen. värsta roligt, vi har jammat aslänge! nu ska jag tvinga henne kolla på pretty little liars snart ba för hon aldrig orkar annars. måste ta tillfället i akt liksom!! hähä. cya


life is a work of art. you gotta paint it colorful

-.-.-.DATE 2011-03-01 TIME 18:15:16

STUDENTMÖSSORNA HAR KOMMIT!!!!!!! är såååå lycklig!! de är så fina! :D :D haha jag har värsta pimpiga studentmössan! strass, guldkant och allt vet ni ;) har ett guldigt partyfodral till den med, hell yäää. mössorna kom idag, men alla på elevrådet låste in dem i elevrådsrummet. fast de glömde att vi går IB, vi bröt oss in och snodde våra ;) nu ska jag och eve chilla livet ba (läs: kolla på gossip girl). PÖSSS





RSS 2.0