kolla in

-.-.-.DATE 2011-10-30 TIME 19:28:36
heeej. anton tvingade mig att lägga upp denna för er så... KOLLA IN. :)))he holds me in his big arms, drunk and i am seeing stars, this is all i think of

-.-.-.DATE 2011-10-30 TIME 13:51:01

heeeej. har köpt en ny parfym! calvin klein one shock. luktar så jäkla gott! be mig inte beskriva hur den luktar för jag suger på sånt haha. hursomhelst så var det helt galet igår! det var sjukt mycket folk! jag jobbade i baren igår eftersom det var live spelning och hemvändarhelg. så jäkla kul!!! vissa slösar ju hur mycket pengar som helst på alkohol hehehe ;)


one day we're gonna look back on this and laugh, baby. one day we're gonna say we grew up too fast, baby

-.-.-.DATE 2011-10-27 TIME 00:34:35
MCMXCII VI XIX = 1992 6 19 :)))

det här är min femte tatuering som jag gjorde för ett tag sen. är så jävla sugen på att göra en färgtatuering men... borde nog lugna mig lite på tatueringsfronten. iaf ett tag haha. annars får väl pappsen spader. jag gillar små och enkla tatueringar. det är så himla fint!!


i am running wild, over you

-.-.-.DATE 2011-10-26 TIME 13:25:00
tjaaa! igår hälsade jag på min lilla älskling, chanel! hon har blivit så stor och fluffig!! hihi. fast verkade inte som om om kom ihåg mig... hon har det bra iaf. det som räknas :) jag vet att ni vill se hur min piercing ser ut, nu när jag piercat om efter att den hade stötts ut. ni ska få se! och ska även berätta hur jag fick till min nya hårfärg haha :) PUSSSSSrå


if i say i love you right now will you hold it against me?

-.-.-.DATE 2011-10-25 TIME 18:01:30

heeej. är det ni som gillar mina bilder på instagram eller? helt galet ju! haha. ANYWHO. sara har lärt mig hur man ändrar radiokanal så nu kan jag glida runt i min röda bil (som heter Blixten McQueen från Bilarna) med lite musik också hehe. vet ni? IKVÄLL BLIR DET CALL OF DUTY -BLACK OPS, hell yäääääääääää!


girls just want someone to want them back

-.-.-.DATE 2011-10-25 TIME 12:04:00
ser ni att jag har färgat håret???

heej. köpte väskan och tröjan för nån vecka sen. tog kort för jag tänkte börja blogga då men glömde bort det hahaha. väskan är från gina och tröjan från JC :) just det. ganska off-topic men... jag har inte min lilla chanel längre. linn blev allergisk mot pälsdjur så måste ge bort henne tll min kompis :( men what to do...


all my life all i wanted was a chance worth taking

-.-.-.DATE 2011-10-25 TIME 01:08:23

heeeej. ligger och kikar på one tree hill och kan inte få nog!!! känns lite som om man är nykär. haha. ok, kanske inte men... ah. kul att ni blir så glada över att jag börjat blogga igen, det värmer lite i hjärtat hihih. ni vet väl att ni kan följa mig på instagram med? mipham heter jag där. lägger mest upp gamla bilder men men... haha :)))


all good things are wild and free

-.-.-.DATE 2011-10-24 TIME 20:58:59
heeej! nu är jag tillbaka. typ... kommer skriva lite då och då när jag har tid. så vad har hänt? inte så jäkla mycket. har blivit helt besatt av one tree hill (är på säsong 3 hahha) och fått en liten sån där crush på nathan hihi. alltså jag svär, så fort man ser haley och nathan så vill man bara gå iväg och bli kär!! juste, avslöja INGEt!!!


just det. jag fick ju körkort också, men det visste ni redan. har även fått en bil, en honda civic type-r med 220 hästar. whhoop whop :D typ en sportbil. säg inte att jag är bortskämd för jag visste inte att jag skulle få en bil, jag bad aldrig om en och nu jobbar jag röven av mig för att jag har fått den (pappa är min chef haha).

jag har även skaffat en tatuering och piercat om mig i naveln. bilder kommer :D


some people will never understand because they've already decided not to

-.-.-.DATE 2011-10-04 TIME 17:39:26
heej. ehh.. ja. har inte haft nån lust till att blogga och om jag ska vara ärlig så har det känts jävligt skönt att bara lägga den åt sidan. nästan så man funderade på att sluta blogga hehe. det tar upp så himla mkt tid! har iaf spenderat hela min morgon i tatuerings- och piercingstudion i arbrå med lisa. vad jag gjort får ni se sen ;)

RSS 2.0