so why do you run away, just tell me how to stop this chase

-.-.-.DATE 2011-09-29 TIME 23:53:15

Heeej. Provar bara den nya blogg-appen. Den är väl helt ok. Eller ja, inläggen blir ju skitfula -.- ajaa lovar att jag ska bli bättre med updateringarna!! hihi :)))



jag gråter bara i regnet

-.-.-.DATE 2011-09-27 TIME 12:28:05
men JAA. det var väl fan på tiden att blogg.se skulle skaffa en app också. jävligt efter men nu finns den iaf!!! nu ska jag hämta upp fia och lisa sen ska vi fika eller nåt. pusråå :)


got my driver's license

-.-.-.DATE 2011-09-26 TIME 20:42:42


YEEESSS. JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!! hihi


she just couldn't let go of his smile, so she kept it in her heart for a while

-.-.-.DATE 2011-09-21 TIME 21:46:28

hahah känner mig som världens geek. har beställt hem 3 böcker o.O jag som inte ens läst en bok (av fri vilja) på typ ett år eller nåt! och innan har jag bara läst samma böcker om och om igen hahah. är ju helt såld på lian hearn (sagan om klanen otori -ni måååste läsa! alla 5!!!)!

beställde:
blossoms and shadows, lian hearn
safe haven, nicholas sparks
the shadow of the wind, carlos ruiz zafón

om ni läst nån av dom så säg till om dom är bra :D


sometimes you gotta run away so you can see who will run after you

-.-.-.DATE 2011-09-21 TIME 19:22:04
heeej. tänkte bara tala om att jag fick godkänt på uppskrivningen :D NÄJJJSSS. trodde jag skulle faila helt hahha. ajaa... bara uppkörningen kvar då sen får jag också ragga runt på stan. whoop whoop ;)


it doesn't really matter how far you've come. what's most important is that you got there on your own

-.-.-.DATE 2011-09-20 TIME 19:37:24

heeej. vet ni? imorgon har jag uppskrivning!!! det jag är mest nervös över är att jag inte kommer hitta dit :$$ hoppas det går bra. annars kommer jag ju börja böla. åhhh jag kommer inte klara det!! jag ba känner't!! aja, det går väl som det går... kommer iaf inte tala om när jag har uppkörning ;)

förresten, ser ni att jag färgat mitt hår??? det är mer rött & mindre lila irl :)))


and just like that, my whole world crashed

-.-.-.DATE 2011-09-18 TIME 12:23:07

heeej. vet att jag suger på att uppdatera heh. har vart ganska upptagen och inte haft nåt att skriva om egentligen. men kan berätta att jag följde med sara och hämtade hennes nya kattunge som är ginger. så HIMLA söt!!!! har bestämt att chanel (min katt) ska få barn med hennes hahahah. måste bara övertala sara först ;)


it's a quarter after one, i'm a little drunk, and i need you now

-.-.-.DATE 2011-09-15 TIME 21:56:24
heeej. alltså det är helt galet! har blivit sjukt beroende av wordfeud. spelar det heeela tiden och blir typ irriterad när mina spelpolare tar lång tid på sig hhaha!! kanske inte borde börjat spela det till att börja med... men nu när vi ändå pratar om det. spelar ni det???? vill ni lira mot mig??? sök på 'mipham' hahahahah :D


when i'm with you i know exactly who i am

-.-.-.DATE 2011-09-15 TIME 13:30:17

heej. idag fyllde erik i sin tatuering + gjorde en ny så jag hängde med. blev så himla sugen på att göra en till när jag stod där inne hah! bokade iaf en tid för piercing. ska ju pierca naveln igen eftersom jag var tvungen att ta ut den förrut pga infektion. spännande ;)


makeover

-.-.-.DATE 2011-09-14 TIME 23:11:03


heeej. sitter hemma med louise, lisa och sara :D vi har käkat glass, vindruvor, popcorn och gett sara en makeover ;) haha. skitkul!! jag gjorde sminkningen och louise och lisa (mest louise) gjorde håret! FINT VAAA????


my milkshake brings all the boys to the yard and they're like, it's better than yours, damn right

-.-.-.DATE 2011-09-14 TIME 17:35:49


haha. det här är vad jag har gjort idag (se bild)! först var vi en sväng på arbetsförmedlingen, sen satt vi på finess och fikade/pratade om pengar & gruvarbete, sen gick vi tillbaka till arbetsförmedlingen och till sist hamnade vi på finess igen och körde wordfeud-lan! LIFE OF THE UNEMPLOYED ;) kanske glömt att berätta att vi är ett gäng tjejer som kanske ska söka jobb som gruvarbetare? otippat eller? hahaha! men fett med cash!!!


remember when there was no tomorrow, no losses only gain. let's do it all over again

-.-.-.DATE 2011-09-13 TIME 16:51:15
heeej. har nyss vart på en promenad runt kyrksjön med lisa och fia. lite motion och skvaller sitter väl aldrig fel? ;) heh. nu sitter jag och är skithungrig men får inte äta för mamma för jag måste vänta till alla gäster kommer. vi ska nämligen äta lẩu (haha kopierade ordet från wikipedia). det heter tydligen steamboat/hot pot på engelska. tycker det är så jäkla gött!!!


as we're lying here, looking at the stars, i feel like i'm so close, can almost feel the beating of your heart

-.-.-.DATE 2011-09-13 TIME 13:00:34
bild från min instagram

heeej. sitter och käkar lite nu sen ska jag iväg på min sista körlektion och sen blir det en långpromenad med fia :)) måste plugga hela dagen. körde ett körkortstest i mobilen och fick underkänt hahahah. jevla skit.... justja, har överfört filmer till min ipad nu :D var tvungen att ladda ner en app som stödjer såna här vanliga filformat typ och inte bara mp4 och quicktime :) jag e så smartttt hihi


stop worrying, just fucking do it

-.-.-.DATE 2011-09-12 TIME 21:53:09


all she ever wanted to be was someone else's dream

-.-.-.DATE 2011-09-12 TIME 19:26:48
idag kom min dubbelring som jag beställt från intensive cravings! nu tänker väl ni 'men du har ju köpförbud' fast den här beställde ju jag för ett bra tag sen ;) so yää. den är sjukt fin iaf! fast en kedja satt typ lite konstigt så ska nog ta ut den och göra om lite heh ;)


ipad 2

-.-.-.DATE 2011-09-12 TIME 17:53:52
heeej. vet ni? idag kom denna lilla goding med posten hem till oss! ipad 2 :D var tvungen att beställa ett rosa skydd (??) till det också hahah. har suttit och laddat hem en massa spel men en sak fattar jag inte och jag hoppas att ni ipad-ägare kan hjälpa mig. kan man överföra filmer från hårddisken till ipaden genom itunes? eller måste man typ köpa filmer på itunes??? clueless.... O.o


tired of being screwed over everytime i give myself away. just give me something real. something that gives me a reason to stay

-.-.-.DATE 2011-09-11 TIME 18:33:15
heej. det är fult väder idag så tänker bara vara inne och se lodig ut. det blir väl nån film sen och x antal koppar té. helt ok det med! :) xxx


maybe some women aren't meant to be tamed. maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with

-.-.-.DATE 2011-09-11 TIME 16:55:44
heeej. har fått ont i halsen IGEN. det går ju fan aldrig över. eller ja... inte för att jag försöker vila eller så men ändå! nu blir det lugnt ett tag framöver heh. måste satsa på körkortet yao ;) snart där!!! FRIIIIIIDOM som jag brukar säga (haha brukar blanda ihop freedom och frihet... hur dum är man??)


when worse comes to worst, my girls come first

-.-.-.DATE 2011-09-11 TIME 12:51:19
jag & syster på marknaden i hudik. bilden är från min instagran :)


heeeej. vet ni? spelade call of duty för första gången igår och jag sög som fan men fan vad det var kul! hahah. vill också skaffa det nu ju :$ tv-spel är så jäkla kul. data-spel med. åh måste börja lira lite sims nu känner jag. det var så länge sen sist!! är det bara jag som gillar att döda mina simmar på ett sådär jätteelakt sätt??


dreams are always crushing when they don't come true. but it's the simple dreams that are often the most painful because they seem so personal, so reasonable, so attainable. your always close enough to touch, but never close enough to hold

-.-.-.DATE 2011-09-10 TIME 19:11:24
heeej. har vart på hudikmarknaden hela dagen idag med mamma, syskonen och min kusin. marknader är inte riktigt min grej kom jag på idag. det är för mycket folk och för mycket trängsel. fick så jävla ont i huvudet! åkte en skitdålig karusell så jag fick ännu mer huvudvärk hahah. köpte iaf en drömfångare :D hur fin är den inte?!?!


but sometimes we just want to know so badly we believe almost anything

-.-.-.DATE 2011-09-10 TIME 01:02:05


isn't it sad how every stupid song keeps reminding us...

-.-.-.DATE 2011-09-09 TIME 22:09:00


ipad 2

-.-.-.DATE 2011-09-09 TIME 20:54:00

justee. glömde helt bort att berätta! jag har beställt en vit ipad 2 :D:D eller ahh. jag och jag... det var pappa som betalade hahha. så det blir inte bara min utan dt är familjens. men ändå! 

jag: pappa, kan inte vi beställa en ipad 2??
pappa: vad är det?
jag: en sån där pekskärm som man kan spela spel på och sånt...
pappa: aha, jag har tänkt beställa en sån faktiskt!
jag: ja men får jag??
pappa: ja, beställ en då!

whooop whoop :D


don't regret the mistakes you've made because they took you this far and made you the person you are today

-.-.-.DATE 2011-09-09 TIME 18:50:37

heeeej. min kära vän eve som just bosatt sig i stockholm råkade snubbla in på en modellcasting, nämligen modelljakten och fick syn på snygga kenza och min framtida man andreas snygging wijk!!! hon skickade en suddig bild på honom men faan, han var snygg ändå juu hihiih. ska ni kika på modelljakten?? jag ska glo på det jämt, bara för andreas är med... heheh.


här är bilden som eve skickade (klicka för större bild):
hahaha var tvungen att tönta mig lite........ :$ (a)


can you hear when i say, i have never felt this way

-.-.-.DATE 2011-09-09 TIME 12:09:59
goooood morgon!! igår kikade jag på water for elephants. fyfan vad bra den var!! robert pattinson var ju lika snygg som vanligt. heh. snart ska jag ut och tvätta bilen! :D tycker det är askul!!! haha. plus att bilschampo luktar asgott!! typ som godis.... hihi


close your eyes. clear your heart. let it go.

-.-.-.DATE 2011-09-08 TIME 20:16:04
heej. köpte inte bara ett par skor idag utan även ett doftljus och ett fint litet fat. ljuset luktar vanilj, hihi. alltså har haft det tänt i 2 h nu men inte fan luktar det vanilj iaf... -.- aja har legat och kikat på lejonkungen 2. så himla bra :D nostalgia fer suuure. måste kika på första filmen snart med!!


life is a work of art. you gotta paint it colorful

-.-.-.DATE 2011-09-08 TIME 16:23:33
ten points (eurosko) org. pris: 900 :- rea pris: 450 :-

heej. har lunchat med fia idag och hon släpade in mig i skoaffären eftersom hon skulle ha nya skor. det slutade med att jag köpte ett par men inte hon... så typiskt hhah. tur att de var på rea iaf!! men ändå liksom. nu har jag gett mig själv köpförbud, så ni vet!! skäll på mig om jag köper nåt hahaha :D


every day is a new chance to prove that you can be the better person that you know you can be

-.-.-.DATE 2011-09-07 TIME 23:54:37
[en väldigt gammal bild, heh]


heeej. jag fick alldeles nyligen en väldigt, oerhört, himlans söt kommentar som seriöst fick mig att smälta. misstro mig inte, ni alla skriver väldigt fina kommentarer men just denna var så himla fin, personlig och jag blev så oerhört rörd av den. ni har ingen aning om hur mycket det betyder för mig när ni berättar för mig hur bra min blogg är och hur mycket jag inspirerar er. min självkänsla verkligen skjuter i höjden! jag blir så glad av att faktiskt någon gillar det jag gör. men ska jag vara ärlig så förstår jag inte hur jag inspirerar er. jag menar, här sitter jag och skriver om mitt tråkiga liv liksom, men ni hänger ändå med. jag vet att det är jättemånga av er som hängt med min blogg riktigt länge och blir så himla nyfiken på en grej så måste passa på och fråga: känns det som om ni känner mig, tror ni?? intressant att veta :-) jag tackar och bockar för alla fina kommentarer och för att ni tar er tid att läsa/kolla igenom min blogg. det betyder mycket för mig. PUSS PÅ ER ♥

just det... jag vet att jag är dålig på att skriva om mitt personliga liv. alltså, när jag är ledsen och om mitt kärleksliv t.ex. tycker ni att min blogg är opersonlig? jag har märkt att ni gillar när jag är ärlig och visar mig... "sårbar" typ. jag är inte så bra på det men jag försöker att vara så ärlig som möjligt mot er, det är bara det att vissa saker inte går att berätta. men om ni frågar så ska jag självklart försöka ge er ett så bra svar som möjligt :)


but once you've started dreaming you're heart will only crave for more

-.-.-.DATE 2011-09-07 TIME 12:48:50
hello folks. är sjuk (som vanligt) och har vart det i flera dagar nu. förstår inte riktigt varför det inte vill försvinna?? :(( så nu bäddar jag ner mig i sängen med en kopp té och sätter igång en film! scream 4. hahaha. klockan är 1 på dagen och jag ligger och kikar på skräckfilm ensam. snacka om laaaaame!


you can't fall in love without getting hurt, but you have to get hurt to know what love really is

-.-.-.DATE 2011-09-06 TIME 19:17:47
heej. gud vad skönt det var med en promenad! nu har jag bestämt mig för att leva ett nyttigare/hälsosammare liv! inte för att jag är så jävla onyttig ändå men... heh. eller ah, först måste jag käka upp min ben & jerry's!! nu väntar jag på att min kära familj äntligen ska komma hem!!HEJ RIKTIG MAT, HEJDÅ MACKOR!!


stop thinking about the what ifs and start thinking 'what the hell, let's just do it'

-.-.-.DATE 2011-09-06 TIME 17:40:17
mmmh. fick alla dom här av erik!! hihih, visst har jag snälla kompisar??? synd att jag inte kan käka dom utan att få dåligt samvete... hahah. så drar ut på en långpromenad med fia nu. pusshej!


waiting for someone to set my heart free

-.-.-.DATE 2011-09-06 TIME 17:04:00
tröja från rut m. fl. 


att jag aldrig kan lära mig att hålla i pengar. alltså mina pengar har en tendens att alltid försvinna hahah. det är som om jag har hål i plånboken eller nåt. haha nej men... måste verkligen lära mig att spara. borde ge mig själv en örfil varje gång jag köper nåt!


it's not a lie if you believe it. it's not a mistake if you repeat it

-.-.-.DATE 2011-09-06 TIME 14:40:16
heeej. har vart ute och lunchat med erik idag. det blev bulgursallad med kycklingspett. så hiiimla gott! sen raida vi runt i ljusdal ett tag. inte för att det finns så mycket att kolla på här men... heh. bilderna kommer från min instagram. hoppas ni följer mig där folks! pussszz


i've been dreaming for too long now, almost thought it was real. so it's time for me to let go & take some time to heal

-.-.-.DATE 2011-09-05 TIME 23:00:48
bild från min instagram. jag heter mipham där, follow me!


heej. ligger i sängen och käkar min ben & jerry's nordic water peace. den är värsta god! har aldrig smakat denna förr :-) nu ska jag återgå till one tree hill. kollar alltså om från början så nu är jag på säsong 2, hhi.


girls think with their hearts and guys think with their dicks

-.-.-.DATE 2011-09-05 TIME 19:52:43
heeej. känner mig så jäkla slö! ikväll blir det ben & jerry's (favviskillarna som ALDRIG sviker) och en massa one tree hill. alltså, ibland känner jag mig sådär svag och dum som brooke är. kan identifiera mig med henne så jäkla lätt! vissa saker som hon säger stämmer in så jäkla bra också. hon är nog min favorit i oth. just nu iaf (aa), hihi.


i guess i'm kind of ok. i mean, who needs a heart anyway? it'll only get broken any day

-.-.-.DATE 2011-09-05 TIME 17:46:14
örhänge med fjädrar från intensive cravings


heej. är fortfarande ensam hemma (haha, har jag ens berättat det för er? hm..) så fick åka till coop och handla idag. erik fick hjälpa mig för jag är så dålig på att handla haha. hade till och med ner en pall med senapsflaskor så de låg över hela golvet... :$ tur att det inte var nån som såg tänkte jag men sen såg jag att det var en surkärring som stod och blängde på mig hahah


and we'll just keep running until there's nothing left to hold us back

-.-.-.DATE 2011-09-04 TIME 23:42:19
heej. har jobbat en massa så har inte haft tid för bloggen. var på fest hos elin igår sen blev det utgång! riktigt roligt var det!! fast idag mådde man ju inte så jävla bra om jag säger så haha. alltså det känns seriöst att man blivit äldre... eller så har jag bara blivit mesig (hoppas inte). klarar ju knappt av en kväll med fylla hahaha


doing what you love is freedom. loving what you do is happiness.

-.-.-.DATE 2011-09-02 TIME 22:58:49
heeej. alltså gud vad alla är tråkiga!! det är ju ingen jävel som vill gå ut :(( fick stå och dricka ensam i baren på öje istället hahaha. det är ju faktiskt fredag liksom!


girls, just keep that smile flowing. soon any guy will be falling

-.-.-.DATE 2011-09-02 TIME 20:00:00
heeej. nu när ni läser detta så står jag antagligen och tråkar sönder mig själv i baren så ni som bor omkring järvsö/ljusdal kan ju komma förbi :))


one tree hill quote

-.-.-.DATE 2011-09-02 TIME 16:08:00


when girls finally realize that they have to live without that one guy, they leave this tiny, empty space in their hearts, hoping that they're wrong

-.-.-.DATE 2011-09-02 TIME 13:06:11

saknar min gamla mobil något så otroligt! knapparna var så sköna + att den hade världens bästa ficklampa! aja... time to move on dåra. är så sjukt trött för jag blev väckt imorse och gick och lade mig sent igår... eghh. seg tjej. finns inte ens nåt att äta hemma. inte bättre blir det heller för jag ska jobba hela kvällen. kommer döööö!


and it's like it never happened cause now i don't know who you are anymore

-.-.-.DATE 2011-09-01 TIME 20:36:07
omg vad tråkigt det är att vara ensam hemma!! har så sjuuukt tråkigt. vet inte vad jag ska göra hahah. är s himla trött med så orkar inte gå ut liksom. är sugen på glass och en bra film men det går inget bra på tv och vi har världens segaste internet så orka ladda hem :(((


the good guys are taken and the hot ones are either jerks or gay

-.-.-.DATE 2011-09-01 TIME 15:47:30
saknarä bruuden


heeej. idag bestämde mina föräldrar sig för att lämna mig i vårat hus ensam i flera dagar för dom ska down south. kommer gå under! jag kan ju inte laga mat, bränner ju sönder allt jag rör vid hahah. tur man fick lite cash så man kan äta ute ;) men ah... jag är ju världens mesigaste. kommer inbilla mig att det är nån i huset på kvällarna.....:o





RSS 2.0