now you know i need a miracle, a star crossed lover, an arrow in my heart. i need a rainy day in an endless summer, a pocket full of stars

-.-.-.DATE 2012-01-24 TIME 01:52:01


hej. jag har ont i halsen och jag är täppt i näsan och jag är trött och jag vill bara dö. haha nejdå. men nästan. kollar igenom gamla bilder och vill bara plocka upp kameran igen och börja fota! men nää, är för lat. orkar knappt laga mat... vill ha min mamma här nu :( pratade (läs: klaga/böla) med henne idag. vet ni vad hon sa? 'köp alvedon'. kan ni tänka er?!?! FUCK DAT!


i'm not afraid to fall in love, i'm afraid to get hurt again

-.-.-.DATE 2012-01-22 TIME 17:29:38

det här vädret längtar man till när snön vräker ner och man ser ut som en blöt hora om man går ut. JAG VET. igår drog jag och eve på korridorsfest på universitetet och SJÄLVKLART såg det ut som om jag hade stått i duschen med kläderna på. jävla skitsnö. men festen var riktigt rolig!!! det kändes som om typ 99% av alla där snackade engelska haha.


fall in love with someone who deserves your heart, not someone who plays with it

-.-.-.DATE 2012-01-21 TIME 13:27:49

kolla! det här måste jag släpa runt på varje måndag, onsdag och torsdag... så jävla drygt hah!! det är astungt med. fast jag köpte en sån här grej med hjul som jag kan spänna fast dom på. smart chey ;) jag går alltså MASTER MAKEUP ARTIST på MAKEUP INSTITUTE. utbildningen är ca 20 v. märket vi jobbar med är MIST STOCKHOLM. kan säga att jag är helt förälskad i deras brow shade och super silk foundation (asbra för kombinerad/fet hy) :D vill ni ha recension?


don't trust a woman with a broken heart

-.-.-.DATE 2012-01-18 TIME 00:47:11

heejjjjj. kom precis hem och vill ba sjunka djupt ner i sängen för jag är så jäkla trött!! har haft det jättemysigt hela dagen idag och sen umgicks jag med sabe i kallhäll där vi mötte ett gäng killar och blev typ livrädda för dom var sjuk i huvudet. sjukt att man inte kan vara tjej och gå ut på kvällen utan att bli rädd... dags att skaffa batteri till mitt överfallsalarm haha!!

jag SKA svara på era frågor om min utbildning när jag får tid över så fråga på ba!! :)


Q n A

-.-.-.DATE 2012-01-16 TIME 19:06:02
Jag vet! det är skitsvårt! haha. det gäller att nöta blocket. jag satt och mailade hur många som helst varje kväll och håll koll på mailen ifall du får nåt svar! svara så fort som möjligt så dom inte hittar nån annan. lägg upp en annons, det gjorde jag och fick hur många svar som helst :) det var genom min annons som jag fick tag på en lägenhet :)

hur menar du? vill du att jag ska visa steg för steg hur jag har gjort sminkningen? :)


i got him wrapped around my finger

-.-.-.DATE 2012-01-16 TIME 17:54:53

hej!! har vart och lunchat med tina (min fina modell & vän på bilden!) idag efter att hon varit så duktig och modellat för mig :) idag fokuserade vi på ögonbryn och läppar. fyfan va jävla svårt det är! måste följa en massa regler hit och dit hahha. TILL SLUT blev jag godkänd iaf heh. ikväll blir det öl med goa vänner och en efterlängtad person :) puss


why do we always aim for the spots that we know hurts the most?

-.-.-.DATE 2012-01-13 TIME 15:21:19

här ser ni min station :) allt smink och alla borstar ni ser har jag fått av skolan. helt sjukt! värsta mycket :D det kändes lite som julafton när jag öppnade den heh. för er som inte vet så går jag en master makeup artist utbildning på makeup institute i stockholm :) imorgon börjar min första praktik! ska vara assistent på en photoshoot. whoop whoop!


how do you know that someone is the right one

-.-.-.DATE 2012-01-11 TIME 15:24:06

heeej. förlåt för att jag suger på att blogga men har haft fullt upp med en massa annat. bor nu i stockholm och idag gick jag andra dagen i skolan. det är så himla kul, till och med teorilektionerna är intressanta :D vi har fått en skitstor box med smink värd runt 20 000, helt sjukt! astungt med... ska visa sen :D hade första sminkningen idag då vi skulle göra en naturlig sminkning och jag fick godkänt. yesssss ;)


you're not like any other guy i've met, it's not like i can just kiss you and forget

-.-.-.DATE 2012-01-04 TIME 21:45:06
vet att bilden på mig är jätteröd/gul men det var så himla dåligt ljus! därför mina ögon ser typ rödsprängda ut haha


såhär såg jag ut på nyår. klänningen är från rare fashion :) den kliade som fan pga paljetterna, plus att den var för stor... haha. hade iaf en grym nyårsafton! sköt asmånga raketer!! fast en råkade smälla rakt i ansiktet på mig men det skiter man väl i?! fick dock ingen kyss på tolvslaget men fick flera styckna efteråt. SCORE! ;)


i want to be the girl who you seek in every crowd

-.-.-.DATE 2012-01-04 TIME 15:08:32

köpte ett par nya kängor igår för mina gamla hade ett hål vid stortån... är så jäkla nöjd! dom är så jävla sköna :D whoop whoop! nu ligger mupplisa och gnäller i min säng för hon är sjuk och nu är jag också det :( men är en kämpe ja så nu ska jag packa inför stockholmsflytten. kommer bli så jäkla grymt! ses i stockholm ;)

RSS 2.0