the secret to a great body

-.-.-.DATE 2008-10-20 TIME 22:41:15

att vara shopping addictive behöver inte bara vara att det bränner till lite i plånbåken, utan också i musklerna!! heelllz yeah. shopping är faktiskt bra träning, hårt liv för oss shopaholics. skrev ihop en liten fjong som kan bättra på samvetet!


EIGHT REASONS WHY SHOPPING IS GOOD FOR YOU PHYSICALLY
☺ tänk så som vi springer runt i olika butiker, i flera timmar dessutom! varför promenera/jogga dom där kilometrarna när du kan gå på shoppingrunda och ändå få träning, alltså två flugor i en smäll!

☺ sen provar vi ju kläderna också. och ni måste erkänna att det är bland det jobbigaste som finns med shopping? men lite träning får man ju iallafall, ett benlyft här, ett benlyft där, eller när man försöker få på sig dom där extra tighta jeansen eller tröjan/känningen, pheew!

☺lite stretching får man ju också! när vi ska få AV oss dom tighta kläderna vi tvingat på oss. för när vi försöker dra av oss en tight tröja till exempel (ni vet med armarna i kors och drar tröjan uppåt, sådär som dom gör i filmer), då hamnar vi ju i samma position en ganska bra stund och drar tills tröjan är loss. akta bara så ni inte spräcker kläderna, det kan faktiskt hända...

☺sen måste vi släpa på att tunga kassar som vi har samlat på oss under dagen. BICEPS OCH TRICEPS!! om ni inte är sådär smågulliga och låter eran kille bära på alla kassar.

☺eller är ni kanske den där uttråkade kompisen som väntar på att eran shoppinggalna vän ska bli klar så ni bara står där och stampar med foten i golvet? det är också bra!! ja, för vad vet jag inte... men det låter ansträngande, inte sant!!?

☺och ni som har högklackat, daaaamn work it giirl! man får grymt snygga vader, ben och rumpa om man promenerar runt i högklackat. dessutom it make you look nice, so sexyy!! (från den där stand up show med anjelah johnson)

☺sen om ni bor långt bort, eller shoppar någon annanstans och måste passa tåg/busstid, då springer ni säkert i sista minuten mot station i full fart! det är träning det.

☺inte nog med att du har tränat kroppen, sakerna/kläderna du har köpt kommer få dig att se ännu mer fabulous ut!!


sååå, shoppa med gott samvete nu tjejer. pusss.

xoxoxoxoox, mimi ♥
tell a girl that shopping is bad and she'll do anything to prove you suckers wrong.


lynniea

HAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA BR AURSÄKTER TILL SHOPPING ALTSÅ

DATE 2008-10-21 TIME 07:52:17
WEBSITE: http://lynniea.blogg.se/
susan

HAHAH , du är grym mi !! <3

DATE 2008-10-21 TIME 18:00:29
WEBSITE: http://susaanl.blogg.se/

»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥
RSS 2.0