i've always known karma's a bitch, but so am i

-.-.-.DATE 2010-07-31 TIME 19:23:47
är så sjuukt fcking pissed just nu!! först gjorde jag sönder ett glas, sen tappade jag mjölkpaketet i golvet, sen spillde jag ut ett glas vatten på min säng sen tappade jag min tallrik+mat i diskhon... vad händer sen? kommer jag bli träffad av blixten kanske? jag menar, not that i would mind, jag har ju ändå så mycket otur så lika bra att köra allt på en gång!!


the one who said money can't buy happiness obviously didn't know where to shop

-.-.-.DATE 2010-07-31 TIME 15:53:30

okk guys, i'm officially broke! idag kom min nya mobil (FINALLY...), en nokia e72 white edition, och så passade jag även på att köpa ett par vita converse och två armband. so yehh, jag är fattig. igen. ohh what to do?! tur att man har en ganska hyfsad sångröst som kan betala alltihopa, hähäh.


sure last night was great but how the hell did you get my number?

-.-.-.DATE 2010-07-31 TIME 11:12:06
det var jag som styrde och skötte bromsen!! elin bara satt där med sin låtsasratt och skrek hela tiden för jag ''var nära på att köra på nånting/någon'' tsss as if!??!!
dom där fcking jävlarna som hyrde ut cyklarna lurade oss på pengar!!! GRRR. dom flirtade med oss och allt, så fick vi lite extra tid att cykla. sen frågade dom om vi ville festa med dom senare, då svarade sabe nånting med att vi redan hade andra killar att gå ut med. då blev dom fettt sura, så när vi kom tillbaka med cyklarna sa dom att vi inte hade betalat fast vi redan hade gjort det!! så vi måste betala en gång till annars skulle sabe inte få tillbaka hennes leg.... jevla.... dom fick onda blickar varje gång vi gick förbi.


alltså imorse kom min syster in i mitt rum och bara öppnade käften och babblade om nåt, så skrek jag tillbaka och då sa hon ''PMS''. okk, det var inte PMS, jag får aldrig PMS! det jag får är fucking väck mig inte när jag ligger och sover skönt och drömmer sköna drömmar!! (kidding. eller? hehe) hatar verkligen när folk väcker mig bara sådär!! GRRRR


when i got down, did you get it up?

-.-.-.DATE 2010-07-30 TIME 22:16:01
elin skulle ta en fin bild på mig i våran mysiga lilla gränd, men sen kom nån crazy woman och försökte fånga mig med en håv?! what's up with that?!?!

fyfan vad trött jag var idag när jag kom hem från bollnäs. shittt orkade inte gå och min frickin mamma hade inte tid att skjutsa hem mig... som tur är så har man ju vänner med körkort ♥ erik fick vara räddaren i nöden idag!! anyways, jag har ätit som en GRIS! shit, jag äter hela tiden. känner mig som en uppsvälld val som är med barn xD no joke! just det... förrut när jag sa att jag hade ätit 58 pankakor... assåå... fan va dumma ni är, jag bara skoja! HAHAAH, jag kan knappt äta fyra pankakor, okk?!?! fast i don't blame you, jag vet att jag är en tjej with a great appetite :D HEHEHEHE....


don't make her wait for you just because you know she will

-.-.-.DATE 2010-07-29 TIME 23:13:48



i feel like i'm waiting for something that is never going to happen

-.-.-.DATE 2010-07-29 TIME 19:42:24
ska visa vad jag köpt i kroatien. det var inte alls mycket, för det var inte direkt shoppingstad... anyway, det här köpte jag i kroatien (köpte en massa saker till syskonen också, men det lägger jag inte upp):
dom hade sjukt fina ringar där iaf!! fast dom såg typ likadana ut överallt haha.
när jag skulle prova dom här skorna var fötterna så jävla uppsvällda för jag hade gått så mkt + dte var varmt, så gubben fick smörja in skorna och mina fötter med bodylotion.... i mean, what's up with dat?!? lite konstigt, men gratis fotmassage liksom.... hahaha
vet ni hur mycket jag älskar den där tischan eller?!?! non-stop party, so true!

frickin hell vad kallt det är i sverige!!! bara ta mig härifråååånn, like now! alltså måste berätta en rolig sak som hände på tåget igår. det klev en gammal tant på tåget och så kolla hon på mig och sa ''men guuud vad brun du är! gud så fint!!! så härligt fint chokladbrun!!' så höll hon på sådär ett tag, sen sa hon 'är du mulatt?'. jag: ''nää jag har vart utomlands...' hahaha ofta man kläcker ur sig nåt sånt haha så jävla kul xD sen började hon fråga ut mig om kroatien och en massa.... ahh jobbig kvinna alltså! men man blev ju lite smickrad ändå ;) ''härligt chokladbrun'', i know right!!!! ;) :D


why does the whole world remind me of you?

-.-.-.DATE 2010-07-28 TIME 22:21:40
jag saknar våra norskar!!!! när vi var i kroatien träffade vi ett gäng med 13 norska killar. så jävla sköna var dom! och vi saknar dom jättemkt :') reunion in croatia nästa sommar or what??!!? btw, jag har typ tappat rösten. och jag ska sjunga imorgon. hur skall detta gå?!


it doesn't make sense that we make sense

-.-.-.DATE 2010-07-28 TIME 20:14:06


har fan käkat 58 pankakor nu, så nu är jag mätt och det betyder att jag kan blogga! asså idag när vi sjöng så kom det fram en jävla alkis som försökte våldta mig och ta keso på tutten :( han ba 'åh fan va fin du är', 'fan va snygg du är' och 'hemma ska vi göra barn' alltså vet ni hur äckligt det var eller?! blev intryckt mot en jävla glasruta för han kom så nära och försökte hålla om mig eller nåt :( ewuuuuu. okk nu lämnar vi det äcklet! imorgon ska jag visa er vad jag köpt i kroatien :) det var inte så mkt, för det fanns inte så mkt fint att köpa där. det var mest.... party stad, inte shopping ;)


i'm happy for the mistakes i've made because they brought me to you

-.-.-.DATE 2010-07-27 TIME 22:29:01
förfest på euphoria! jag menar, 15 kr för en jäger/vodka shot, vad ska man göra liksom?! ;)
in the VIP room med gratis drinkar! såååå mäktigt!!
självklart var det alltid vi som var de första att dansa i poolen ;) ja just det, jag flashade rumpan där...
första kvällen på aquarius (vi var lite tidiga... kanske märks? helt tomt liksom. hahaha)

vet att jag suger på att uppdatera nu, men har börjat mitt sommarjobb så kommer inte kunna uppdatera lika mkt längre. jag och ksenija är ju anställda av musikskolan som gatumusikanter ;) anyway, har fått ett feting stort myggbett på min röv. lite obehagligt... men vad ska man göra?! ;)

alla bilder är från zrce beach, kvällarna/nätterna där var helt sick!! det är typ bara killar där också... så... you know, om ni är single och lookin for some fun, stick till novalja, zrce DIRR! anyway, tror vi blev något av legender där faktiskt... ni anar inte hur många bilder och hur många videos vi är med i! när vi dansade i poolen tog varenda jävel fram kameran/mobilen och tog kort. när vi gick ute på gatan så var det folk som filmade och... ja, helt sjukt! på after beach partyt på PAPAYA blev vi fan stalkade av deras mingel fotograf, han kom fram hela tiden hahaha. men ja, det var kul iaf!!! :D


love is in the air but sex is on the beach

-.-.-.DATE 2010-07-26 TIME 20:24:09
börjar ni bli lite trötta på strandbilder nu? ;) skiter man väl i. ähh skoja, ska lägga upp party bilder ikväll eller imorgon. har tränat på en massa låtar idag med ksenija, för imorgon börjar vi jobba! wiieehoo!! kommer bli sweet. alltså seriöst, jag vill bara tillbaka till kroatien, LIKE NOW!!! frickin.... det är fett kallt i sverige :O min bränna kommer hinna försvinna innan skolan börjar :( BUHUUU. nääee fuck dat! jag ska fan steka i solarium om det fortsätter såhär. jevla skitväder.


after beach party at PAPAYA

-.-.-.DATE 2010-07-25 TIME 19:10:30
har suttit vid datorn i flera timmar nu och skickat bilder, tagit emot bilder, laddat upp bilder, kollat på bilder, taggat bilder, skrattat åt bilder och... haha skoja, nä men you get the point. fett drygt. men nu är typ alla bilder uppe på fb, förrutom de bilder som är lite privata ;)

tänkte berätta lite om after beach party iaf! nattklubbarna har öppet på dagarna också, och från 16.00-20.00 så har dom after beach party. sjuuuukt mkt folk kommer dit för att festa i badkläderna! så jävla kul. dom har folk som går runtpå stranden och delar ut kuponger med gratis coctails för att man ska komma till deras klubb. sen efter klockan åtta sticker alla hem, sen kommer alla tillbaka igen runt midnatt för att festa igen :D ska visa lite bilder!


gratis dricka på PAPAYA och AQUARIUS!
female dancers ;)
det fanns en pool precis vid baren
nawww kolla kaninen! fett cool var han
ser ni han i blått? han satt och spände sig i flera timmar och puta med läpparna hela tiden, kolla noga så ser ni!
det kom mycket mer folk senare! fatta va kul :D
PARTAAYYY
trångt much? ser ni han som spänner sig i mitten? det är BEN från tyskland ;) så ni vet. haha
2 liter GRATIS coctails! HELLZZ to da YEHHH


samma kväll/natt blev vi inbjudna till the VIP SECTION på PAPAYA!!!! fatta va galet!! gratis drinkar och bästa utsikten över klubben! wiihooeee


and she was like 'hola at your boy'

-.-.-.DATE 2010-07-25 TIME 16:06:54
heyyyy what's crackin dudes??! jag är tillbaka i sverige och FYFÄN va kallt det är! shit alltså, jag frös fan röven av mig hela natten! anyways, kroatien var så himla jevla fucking underbart att jag inte ens kan beskriva det med ord! har träffat sååå sjukt mycket coola människor och vart med om sickaste festerna! att dra till krogen nu känns så laaaame. kan berätta mer senare, ni kan få se lite bilder nu. har inga party bilder för jag tog aldrig några, men det kommer senare när jag fått alla bilder från de andra. ikväll blir det party igen, men jag ska ta det lugnt. you know, det är rehab hela sommaren för mig nu!! HÄHÄH.... ;)

första dagen på stranden i gamla novalja
da crew! sofia, elin, jag och sabina!
asfint vatten var det! :)
på after beach party på PAPAYA. asså HEELT SICK!!!! ska berätta mer om det senare + fler bilder!
på after beach party igen med nån random dude!!!
sista dagen på zrce (en strand), såååå sorgligt

nääe nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. ni får se mer senare :D


Carlsberg

-.-.-.DATE 2010-07-23 TIME 21:33:01
yo!
jag har inte skrivit här så mycket för jag inte haft så mycket tid!
men nu är jag här men orkar dock inte skriva allt jag gjort så drar allt lite snabbt
frukost, shoppa, shoppa,mat & nu är jag här. yeeiy
som sagt, vill ni veta mer och se vad jag köpt + dagens outfit så gå in på min blogg magicmag.blogg.se

/maG


Dagens outfit

-.-.-.DATE 2010-07-22 TIME 16:25:11
Kom på att jag kan lägga upp en dagens outfit här fast det är ju inte dagens utan den är ifrån måndags, vad tycks?


Borås

-.-.-.DATE 2010-07-22 TIME 16:22:46
hallå där!
Nu sitter jag i bilen på väg till Borås för att ta det lilla lugna där och utforska staden lite, är det någon som vet vad man kan göra där? finns det några bra ställen att shoppa lite kläder eller vad finns egentligen där?
Idag firade vi Nathans födelsedag, han fyller hela 2 år, grattis!
Nathan är son till Martin och Anna som är skådespelare och de har en tills son vid namn Hjalmar som är drygt 6 tror jag.
Det coola är att Nacka Skoglunds son Peter har vart med oss på Friden så han har man talat ganska mycket om, ni som inte vet vem Nacka Skoglund är så kolla upp det genast på wikipedia!
Jag orkar inte lägga upp alla bilder igen för jag har ju mobilt bredband och det är inte det snabbaste så ni får gå in på min blogg -> Magicmag.blogg.se <- där finns det bilder på Friden för er som vill se hur det ser ut där och bilder från idag när vi firade Nathan.
/maG



jag ar inte full, jag ar beautifullll

-.-.-.DATE 2010-07-21 TIME 15:40:32
mimi speaking you guys!!! sitter pa ett internetcafe och typ dor och svettas pa stallen man inte brukar svettas pa!! asso har det helt underbart har borta! vi har vart ute och festat varje kvall, darfor ska vi kora rehab den har kvallen. vi behover, for vi har alla tappat rosten!! HAHAHA. underbart asso! man blir bjuden pa drinkar och shottar hela tiden!!! visste val att jag inte skulle tagit med sa mkt cash hit.... ;) hehehehee. anyway vi har traffat ett STORT gang norskar, 13 killar!!! har umgatts med dom i flera dagar, men dom akte hem imorse. jag saknar dom :( 

det har ar en lat som dom larde oss (man ska sjunga women, men vi ar ju tjejer sa vi sjunger MEN!):
croatia is wonderful, we drink your beer and shag your meeeen!! croatia! croatia! is wonderful! is wonderful!




maG is truly sorry

-.-.-.DATE 2010-07-21 TIME 13:52:17
hej bloggläsarNa
Jag har inte bloggat på några dagar för mitt mobila internet från Telia fungerar inte nere i Skåne..
NU har jag lånat ett av Peter så jag kan blogga igen men jag har dock bara 10% batteri kvar på min dator så hinner inte skriva så mycket..
men förlåt så hemskt mycket och det ska inte återupprepas!
Ni kan gå in på min blogg -> Magicmag.blogg.se <- så får ni se bilder, dagens outfit och mycket text från dagarna jag vart här, jag la upp det igår och hann ej med att lägga upp på Mi's blogg så det är därför jag hänvisar er till min blogg nu.
Jag har det iaf super skänt här nere och vädret är underbart och jag har blivit jätte brun bara på 2 dagar på stranden, sick!
men nu måste jag stänga av innan datorn lägger av och jag inte hinner posta inlägget!
så gå in på min blogg så får ni se mer!
pussNkrajm/maG


helu

-.-.-.DATE 2010-07-18 TIME 16:35:12
Igår var vi hos en familj som är vänner till min familj och vi hade det trevligt med mat och dryck!
Senare på kvällen drog vi igång American History X och jag gillade filmen riktigt mycket! små grät lite på slutet när Danny blev skjuten på toan, han hade ju lagt allt bakom sig och då kom den där saken och sköt honom..¨
Vill även säga att jag har ingenting emot utlänningar och sånt så ni inte tror att jag är rasse eler något sådant! :D
Tycker svarta människor är så mycket sötare än vita faktiskt, haha lät creepy men fcuk that!
Nu stter jag i bilen på väg till Österlen där vi ska träffa några vänner och ha det mysigt i 3 dagar innan v åker norrut för att träffa folk i Borås och roa oss sen Norge.
Fick även sms av Mi igår!!!
här kommer det :
"Läste dina inlägg idag, good job markus! ;)
sitter på en resturang just nu och svettar röven av mig, UNDERBART! :D
heheheh"

Hon tyckte jag gjorde ett bra jobb, tycker ni det? kom ihåg att jag sitter i en bil och skriver + att jag har en egen blogg jag jobbar med!
men vad tycker ni?
/maG


if he clips

-.-.-.DATE 2010-07-17 TIME 16:36:56
hallå! jag har inte glömt bort er på Mi's blogg men det är lite jobbigt att blogga på två bloggar när man inte sitter vid sin vanliga dator utan sitter på en liten liten 14tummar i en rullande bil så gå in på min egna blogg -> Magicmag.blogg.se så ser ni vad jag gjort ända sen jag gick upp 6.00 imorse och så vad jag köpte på lager 157 i sågmyra och dagens outfit har jag också hunnit med, sicken grabb jag är!
men nu ska jag äta lite och lyssna på skön musik så hörs vi imorgon på den här bloggen och snart på min egna!
/maG




sms från MI!

-.-.-.DATE 2010-07-16 TIME 18:54:31
här kommer ett sms från Mi:
"Heejjjj markus!! :D Hoppas du tae hand om bloggen ;)
Lever livet här!! Var på Zrce igår och festade. Säg bara: gratis entré, gratis drinkar och fet musik!
Vi ska dit idag med. Vi har fått gratis entré på en stor partuy båt! Wiho.
btw, man kan köpa alkohol i vanliga mataffärer utan att visa leg! Awesome :D"
Verkar som hon lever loppan där nere i Kroatien, är det någon som vill hälsa nå speciellt till Mi så lägg en kommentar så framför jag den, peace!
/maG


oh baby baby

-.-.-.DATE 2010-07-16 TIME 11:34:01

Nu är femman änligen ut!

Den handlar först om det läskiga stället jag och Sam hittade sen är det lite från grillpartyt hos JoQ sen bilresan till bussen och sedan från 18års festen hos Hägg samma kväll!

Ganska fartfylld femma!

Sexan kommer komma ut om några veckor, i början av Augusti pga av att jag åker på semester imorgon, lördag, men jag kommer såklart ha med mig filmkameran och filma lite själv där jag kommer vara så ni kommer få en egen film av mig som kommer heta maG's Vlog, och det kommer bara va godbitar från min semester! så längta tills den kommer ut i början av Augusti.

Ni sa dra för gardinerna så ni får det helt svart i rummet sen höja ljudet och trycka på storskärm för det sägs att det är lite läskigt i början av femma? :O

Hopaps ni kommer gilla den!

Och snälla, som jag sagt förut, lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om denna veckas Vlog! :-]

Ciao / maG


Mag N Sam's Vlog #5 from Markus Grunnesjö on Vimeo.



Sharam

-.-.-.DATE 2010-07-15 TIME 15:58:00
hej!
jag kom bara för en stund sen och är ganska sliten.
Jag orkar inte skriva så mycket om kvällen så om ni vill läsa mer så gå in på min egna blogg och läs, magicmag.blogg.se, orkar inte skriva det två gånger och vill inte kopiera texten för då är det tråkigt bara.
Har fått riktigt fint material till Mag N Sam's Vlog #5 och känner nu att den kommer bli grym! jag har sagt att den skulle komma ut imorgon men jag tror jag ska sätta mig ner och slutföra den nu snart så den kommer förhoppningsvis ut ikväll/inatt!
Här är iaf en bild från grillningen hos JoQ
ursäkta kvalitén, mobilkamera!
/maG


nyningen

-.-.-.DATE 2010-07-14 TIME 15:43:36
hallå bloggisar!
maG speaking!
Nu har jag vart ute och solat lite och tagit det lugnt!
ska troligtvis ner till vattnet och bada sen fixa mig och så för snart drar jag ut till Hudiksvall och sedan vidare norrut till Jättendal för lite grillning.
Så jag kommer nog inte blogga nå mer men jag återkommer imorgon så stay tuned for more!
ciaoo / maG


aero

-.-.-.DATE 2010-07-14 TIME 12:58:17
Nu sitter mi på flygplatsen med hennes vänninor och är taggad och väldigt på bra humör!
Hennes plan lyfter 17.00 så ni hinner att be en bön för hennes flygtur över Europa.
aja enough about her!
Jag sitter nu och käkar lite jordgubbar ute i solen oh ska snart spela lite fotboll, känns som en skön dag.
senare ikväll ska jag dra mig uppåt till Jättendal för lite grillning med sköna gubbar.
Kommer även ha med mig filmkameran och spela in lite till Mag N Sam's Vlog #5, säger det för er som vet vad det är.
Ni som undrar vad det är så kan ni gå in här och kolla -> Mag N Sam's Vlog
ciaaooo /maG


im maG

-.-.-.DATE 2010-07-14 TIME 01:14:48
helo! det är jag som är maG som kommer ta över MI's blogg antingen tills på lördag då jag drar söderut för en skön och efterlängtad semester med shopping, solning, mat & allt det där goda i livet! Kan berätta lite mer om själv amig personligen, jag heter då Markus Grunnesjö och kommer från en by(?) som heter Delsbo men kallas Kniv Delsbo för alla säger att vi bär kniv men har hört att det är bara 30% av Delsbos invånare som bär kniv så chill down! aja, Delsbo ligger i Hälsingland som ligger i södra norrland som ligger då i Sverige. Jag bor 3mil från kusten och där går jag i skola, jag ska börja andra året på Estet Foto/film på Broman Gymnasiet. På min fritid gillar jag att inte göra nånting, typ det jag är bäst på, köpa kläder, titta på kläder, ha på sig kläder, vara med kompisar och njuta av livet! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...ni kan iaf läsa min blogg och säga vad ni tycker -> maGs Blogg <-
Det var nog allt för ikväll, om ni har några funderingar så skriv dom antingen på MI's blogg eller min :)
Här nedanför har ni en stor bild på mig, jap..

Det var nog allt för ikväll, om ni har några funderingar så skriv dom antingen på MI's blogg eller min :)
ciaoo/ maG


party in croatia!

-.-.-.DATE 2010-07-14 TIME 00:33:55

tänkte meddela att från och med nu så kommer markus blogga åt mig under tiden jag är borta!
naww, sweet maG :')
kommer inte ta med min dator, för är ganska säker på att jag ändå inte kommer få tag på nå trådlöst internet där nere. men om jag hinner/orkar/har tid/vill så ska jag försöka leta rätt på ett internet café. all for you guys! jag är tillbaka den 24e juli, så pöösssPÖSSS take care!

drar till kroatien!! hellz to the yeahhhh!


mimi answers

-.-.-.DATE 2010-07-14 TIME 00:16:31

här kommer svar från frågestunden #2!!!!

från: kajsa
hur länge har du bloggat? 
hur gammal är du? vad jobbar du med? tjänar du några pengar på din blogg? vad är ditt absoluta drömyrke? 
hehe lite små frågor, älskar din blogg btw. Keep up the good work!

svar: jag har bloggat i 1 år och 10 månader. wieho!
jag är 18 år. jag jobbar inte, jag pluggar ;) nej, tjänar inga pengar på bloggen! hm... jag vet inte riktigt, nånting inom hudvård/skönhet kanske :) btw, tack gullet!

från: Nea
Har du haft fler bloggar än den här?
... Kom inte på några fler just nu.. haha :)

svar: nej, mmmimi.blogg.se is the one and only! ;)

från: DENISE
vilken färg har du på piercingkulan?:) lite färgblind hehe!

svar: du, jag vet inte själv! haha. nej, men den är typ genomskinlig fast den skiftar i olika färger beroende på ljuset :)
från: PANDA ♥
(jag svarar brevid frågorna ist, haha!)

Vad tycker du om mig? :D jag känner dig inte, men du verkar vara en skön tjej! :)
Hur tycker du att du är som person? oj, vad ska man svara här?! typ... snäll, social, lite galen kanske och ibland lite bitchig... hähä.
Vilken är din favorit färg? har ingen atm, tycker alla färger är sjukt fina! men alla kan ju gissa att jag älskade rosa förr ;)
Vad är det mest pinsammaste grej du någonsin gjort? jag gör pinsamma grejer ganska ofta... haha. nej, kommer inte på nåt? kan berätta nångång i bloggen om jag kommer på nåt!
Har du kysst 2 killar på en kväll? hähä, ja ;)
Vilken parfym använder du? olika! men en jag använder ofta är givenchy, ange ou demon
Har du dolda talanger? jag kan vibrera med mina pupiller!! yehhh (H)
Är du vig? på vissa ställen! hhäähhä ;D
Hur många förhållanden har du haft? 1 :)
Jobbar du ? Isf med vad? neee jag pluggar! ska börja sista året nu:)

Random questions

Äta något riktigt surt eller något riktigt beskt?  surt fo sho!
Slicka upp rökask eller kalkpulver? vet ej hur kalkpulver kan smaka så jag säger rökaska ahaha!
Vara otrogen mot någon eller någon otrogen mot dig? otrogen mot någon...
Mobilen eller datorn? oh no! ellr.... mobilen. den har också internet hähöh!
Är du en good girl eller bad girl? jag vet ej? säger jag good girl så ljuger jag lite, men säger jag bad girl så ljuger jag också lite....
från: jonathan
tja, favvorätt?

svar: äter allt! men älskar typ kött och bea!! hähä och kycklingspett med jordnötssås...

från: M
Hur många poäng gick du ut med i 9an? (x ehhh jag tror det var 285 p ;)
Är du ett G, VG eller MVG- barn? typ lite av varje! beror på vilket ämne!
Kan du prata vietnamesiska? Om du kan, bevisa det ;) hahah vill du dö av en skrattattack? jag kan lite, men det är ju mest nybörjar viet liksom
Vad vill du göra efter gymnasiet? plugga vidare i usa =)
Vad för sorts killar gillar du? bad boys! nej men jag vet inte. roliga, charmiga killar med bra klädstil! ganska förenklat och kortfattat hehe!
Vad gillar du att lyssna på? det mesta, förrutom sån där musik där dom bara skriker och man ba 'say what?'
Gillar du att hänga med "asian crews"? ja det är kul. men det finns inga sånna här. det är jag & lisa + 1000 svennar!
Favoriträtt? kika lite längre upp!
Favoritstad i hela världen? har ju inte vart överallt i hela världen, so i dunno...

Sjuktbra blogg!


från: Maria
Vad vill du jobba med i framtiden och vars (vilket land)?^^

svar: nånstans inom hudvård/skönhet i usa! :)

från: M
Är du en organiserad människa? :D

svar: ja, kan man säga :)

från: nicole
Hur gammal är du? jag är 18
när började du blogga? september 08
varför började du blogga? tyckte det verkade som en kul grej och... jag ville bli känd HAHHA!! men inte nu ;)
favorit blogg? kenza!
hur ofta shoppar du? olika hela tiden =) den här månaden har jag shoppat sjukt mkt iaf...
Fanta eller cola? ewu! hatar läsk. men om jag måste välja så väljer jag fanta ;)

/Shoppaholly


från: Linda
Hur många språk kan du snacka? :) ehh svenska & engelska. sen lite franska, lite italienska, lite vietnamesiska =)
Vad för killar gillar du? ^^ killen måste göra ett bra första intryck, och då ska han alltså ha bra klädstil, se bra ut (hähä...), vara rolig, charmig, gullig och allt det där! lite bad boy också.... ;)


från: Felicia
Den där frågan var ju bra som någon ställt.. 
Vad tycker du om mig? ( haha fett smart, nu vill jag veta ;) ) otroligt söt och gullig tjej! blir alltid glad av dina kommentarer :)
VAd gick du för program på gymnasiet? jag går fortfarande på gymnasiet, hehe. jag går IB (international baccalaureate)
Piercingen, gjorde det ont? :P när dom körde igenom kanylen skrattade jag, men sen när staven gick igenom kom helvetet i ungefär 3 sek. haha! så ja, det gjorde ont :)
Favoritstad? har inte vart överallt så svårt att svara på den frågan!
Vart skulle du vilja åka nu? florida!!! saknar allt folk där och värmen och shoppingen!
Hur ser din perfekta sommardag ut? :) 30 + och blå himmel. först sola, bada och lite volleyboll med vännerna. sen mot kvällen en skön grillfest med massa roligt folk, grym musik och riktigt drag!
Vad sker till hösten i Mimis liv!? börjar tredje året på gymnasiet & förmodligen en resa till london med några i klassen. sen vet jag ej :)

PUSS OCH KRAM på dig :D

från: solin
Favoritfilm, mat och låt? titanic alla gånger! gillar all mat. har ingen favoritlåt :)
hur många bloggar läser du dagligen? alla som kommenterar min blogg + några till. så det är ganska många!
vart kmr du ifrån? :p vietnam :)


från: nina
Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska ? :D

svar: 1. att jag var rik 2. att a
lla killar skulle vara lättare att förstå! 3. att det alltid var varmt och soligt i sverige :)


från: viktoria
har du någon gång blivit igenkänd på stan pga bloggen? :D det borde du blivit, så bra som din blogg är <3 !!

svar: haha, nej vad gullig du är! tack! men ingen har gått fram till mig i verkligheten, utan det har vart folk som skrivit i bloggen och sagt att dom sett mig. jättekul! :D


från: Hilda
gjorde det ont att pierca naveln ? =) asså hur kändes det ? :D

svar:
ja, det gjorde ont, fast i typ 3 sek bara! :)


från: helen ASIAT
Hehehe, vilka är dina favoritbloggar? kenza och falsksanning!
Varför bloggar du (cp question i know) haha för det är kul och blir så glad när alla kommenterar gulliga saker!
Föredrar du pojkvänsmaterial eller bad boys? ;D beror på vad jag själv vill ha. men inte nå pojkvänsmaterial at the moment! ;)

PUUUUSS mi!


från: MOA
när du piercade dig i naveln, gjorde du det med kanyl eller pistol och tyckte du att det gjorde ont? :)

svar: jag höll för ögonen och blundade! men dom använde kanyl, det sa min vän fia som kollade på ;) ja det gjorde jätteont!!!

från: ASIAT
ojuste jag har en till fråga.. var du inte tillsammans med miztha nguyen förr? och vrf tog dt slut..?
kram!

svar: jo jag var tillsammans med robin förrut och det tog slut för vi bråkade för mkt!


från: MOA
Hur mycket kostar en värmetång till ögonfransarna och vars kan man hitta en sån? :) älskar din blogg!

svar: det beror på vilket märke du köper ifrån :) kika runt!


från: Emma
Hur lång är du? ca 165 cm hähä
Vilken skostorlek har du? oj, beror på vilka skor det är, men mellan 37-38:)
Favoritdryck? vatten!
Hemmafest vs Klubb? it's a tie... älskar båda!
Röker du? nej, röka är dåligt ;)


från: MYMiC
Vad vill du göra när du gått ut gymnasiet? (..kanske ska fråga först om du gått ut eller ej XD)

svar: vill jobba med nåt inom skönhet/hudvård =)


& i'm not the kind of girl who likes to fall in love. yet that's all i do. i keep falling in love.

-.-.-.DATE 2010-07-13 TIME 22:03:32
nu ska jag packa och be till gud att jag inte kommer glömma något. sen ska jag vara uppe hela natten!!! hähäh. eller... om jag orkar då. menar, tåget går 07:00 på morgonen, jag kommer ändå inte kunna sova, so what's the point liksom? lika bra att vara uppe hela natten! ya dig? ;)


& now i remember why i'm here. i remember who i am.

-.-.-.DATE 2010-07-12 TIME 22:10:43
köpte en fin borste från babyliss som jag ska ta med till kroatien. det står att den är bra att föna håret med! sen ett cerat med solskydd i och OFC en cocos body butter från hawaiian tropic :)

är värsta ledsen nu!! allt roligt händer ju när jag är borta. markus berättade att lager157 har sick rea och han ska dit. jag vill också :( sen har nelly high heels party, tror matilda ska dit. jag vill också? :( sen.... nä jag vet inte om det händer nåt mer, men blir ändå deppig! i mean, vem missar en rea och free shoes/goodiebags (nelly)?! ohh well, vi kommer ha det stört kul i kroatien ändå!! sen undrar jag vem gamlingen örjan är som vill bli kompis med mig på fb? har sett att han har blivit kompis med en masssa av mina kompisar! who's dat?!


i need someone who can keep up with me

-.-.-.DATE 2010-07-12 TIME 16:35:31
linne + shorts är från bikbok. armbandet fick jag i födelsedagspresent :)

har glassat nere på centrum med elin, kom nyss hem. fiifään vad varmt det är ute!! men jag klagar inte ;) såhär ska det vara varje dag tycker jag!! helst 30+ eller hur? ;) anyways, har köpt lite nödvändiga saker inför kroatien. nu ska jag leta fram resväskor och börja packa. älskar att packa, för då vet man att man ska nånstans!! wiieho! btw, idag var första gången i hela mitt liv som jag ätit upp en hel kebabrulle. den ni!! fast ja... den var liten...


he makes her clueless cuz of all of them boys he's been the hardest to figure out

-.-.-.DATE 2010-07-12 TIME 12:08:35
gooooooooooodmorning sweden!! eller har jag läsare från andra länder med?! dat would've been sooo keeewl! aja, det är fett soligt ute (men det blåser asmkt), så vad ska man göra?! hinner ej dra till stranden, you know, busy girl. nej, men måste fixa lite saker innan jag åker till kroatien. men grejen är att jag inte riktigt kommer på vad jag ska fixa... hahah mitt minne alltså ♥ anyways, STAY TANNED, STAY GORGEOUS, PLAY IT SAFE ;)


i'll tell you all the things i want to do, if you'd let me spend the night with you

-.-.-.DATE 2010-07-12 TIME 00:00:04
en gammal bild. kolla va kort hår jag hade!

shit vad jag ligger och svettas i sängen nu!! för er som vill veta liksom. anyway, jag kollade faktiskt på vm finalen!! believe it or not, men fan va mäktigt det var när spanien vann!! rös i hela kroppen! och den där torres är ju inte lite snygg heller... nu funderar jag på om jag ska sova eller ej. frickin tired!!!

någon som undrade ifall jag nånsin hade haft en frågestund. har en nu & den pågår ännu, så fråga på! svarar på tisdag eller måndag kväll =) klicka på bilden för att komma till frågestunden.


life is made out of years that meant nothing and of moments that meant everything

-.-.-.DATE 2010-07-11 TIME 20:51:41
alltså fyfan vilket jävla väder!!! regnet bara öser ner, och det åskar och blixtrar och vi har förlorat mottagningen på boxen, så ingen i huset kan kolla på VM! hahha sucks to live in sjöbo. har stängt av routern också, så den inte ska gå sönder för fjärde gången pga av åskan/blixten. tur då att man har sitt lovely mobila bredband! lifesaver right there ;) nu skriker syrran inne på sitt rum. tror tvn fungerar, wiho!


i said i'd know when to let go and move on, not that i would actually do it

-.-.-.DATE 2010-07-11 TIME 17:21:52
alla skulle göra fula miner, men erik ville inte :(

jag väntar på att nån cooling som hade kamera igår ska logga in så jag kan få lite party pics att lägga ut i bloggen. other than that... så har jag gaaanska så tråkigt! vädret bara ändrades JUST LIKE THAT. först var det soligt och asvarmt, sen ba.... molnigt och kallt =( tur då att man sticker till kroatien snart!!! HELLZ TO THE YEEHHH :D


never play games with bitches who knows how to play 'em better

-.-.-.DATE 2010-07-11 TIME 16:39:01
facerapad or whaat?! farligt att vara inloggad på facebook samtidigt som det är fest. haha kom på en grej nu btw, jag somnade om för typ några timmar sen och så drömde jag att nån hade skrivit en massa konstiga saker på min facebook. hade blivit facerapad till max!! det stog typ: knulla mig, hihi fest, jag vill ha sex och sånna saker. kommer inte ihåg mer. hahaha, ashemskt! vill ju inte att folk ska veta att jag tänker sånna tankar... hahaha kidding! eller?! ;)


all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

-.-.-.DATE 2010-07-11 TIME 11:59:24
sparkling wine -fick denna i present av markus, nino & lars. nawww! gulliga pojkar :) ni får se resten av presenterna senare ;)
ni skulle sett när alla andra hade stoppat ner deras alkohol!!! tunnan blev full, hähäh!

pheeeeeww!! eller nä, skoja. jag borde vara trött/utmattad/sliten och allt det där, men är faktiskt ASPIGG!!! vet inte varför med tanke på att jag sovit så himla lite inatt. vilken man jag är! HAHA. anyways, jag och markus ringde och väckte jacob typ klockan tio! hahaha värsta synd om honom, han låg & sov (aa) sen stack vi dit ett tag och nu kom jag hem typ. festen igår var AWEEESOMEEEE!!! det var jättemkt folk här och det var ett jävla drag tycker jag ;) dock jäkligt mkt att städa.... men det var värt det! mamma hjälpte till att städa ändå hhähäh. fler bilder kommer upp sen, jag tog typ inga bilder alls med min kamera!


my girls knows how to get it down and tonight the whole world will be our dancefloor

-.-.-.DATE 2010-07-10 TIME 14:14:34
orkar inte ta en massa kort idag, känner mig seg & slö, så lägger upp en massa gamla bilder. hhähä ;) är inte taggad för fest alls för 1. fult väder 2. den ska vara hos mig -> jag måste städa sen 3. trött. ohh welll, what to do eh? får väl bara suck it up! hade knytit fast typ 5 ballonger i ett snöre nyss som jag skulle sätta fast på framsidan, OCH VAD HÄNDE?!!!? ALLA ballonger (okk förrutom en) frickin smällde sönder rakt i mitt ansikte!!! what's up with that?! blev asrädd hahaha det gjorde fett ont också -.-


i just wanna let it go for tonight, that would be the best therapy for me

-.-.-.DATE 2010-07-10 TIME 11:15:29
det här fina armbandet fick jag av lisa som hon köpte i vietnam, wiehoo! love

har inte haft tid till att uppdatera för... weelll, har förberett en massa för festen ikv and it's killing me!!! vaknade tidigt för att dra till systemet, fatta vad trött jag är! sov typ inget inatt heller för hostan ville inte försvinna. frickin... anyway, planerna för ikv ser ut såhär: först kommer ett litet gäng hem till mig för att grilla och sånt. sen vid nio kommer resten av folket och då blir det rööjjj som fan!!! HOPPAS VI.... annars.... får väl jag stå för underhållningen på nåt sätt. hähähä ;) btw igår gjorde jag TVÅ banoffe pies och en daim cheesecake, creds till moi?


when worse comes to worst, my girls come first

-.-.-.DATE 2010-07-09 TIME 15:36:08
först lunchade jag ute med elin och fia, sen gick vi och köpte lite grejer som vi behöver till kroatien. vi åker ju snart!! wiiieee :D
kolla vad fint pappa har gjort ute på altanen!! lagt dit en heltäckningsmatta + ballonger hahaha!! nu fattas det bara bord :)
hellz to the yehhh!!
har åkt runt hela ljusdal idag typ!! har köpt en massa grejer till min 18 års fest imorgon. det är därför jag inte bloggat. BUSY GIRL, i know! nu ska jag ställa mig i köket och baka 2 st banoffee pies (paj med kolasås och bananer) och en daim cheesecake. det kommer ju bara ta flera tusen timmar? wiiehoo yippiieee och så var denna dagen över typ! haha.



det var någon som undrade hur gammal jag är, eftersom min pappa har köpt en massa cider till mig (denna personen tror att jag är 16)... hahaa alltså jag är INTE 16 år!! det här är min 18-års fest och jag fyllde 18 den 19 juni :) ser jag ut att vara 16? :O


gravity's got nothing on us

-.-.-.DATE 2010-07-09 TIME 01:33:53
haha, jag och syrran städade lite på altanen idag så det ser lagomt freshh ut på lördag då jag ska ha fest. vi hällde ut allt vatten ur linn och kevins pool mitt på altanen.... pappa gillade det inte!! hähäh.... what to do liksom. pappa har köpt backar med cider som jag ska bjuda på festen och så har vi fixat ljud till altanen, sooo sweeeeet!! :D snart ska jag sova, still got this damn hungover -.-


so tell me about those moments that took your breath away

-.-.-.DATE 2010-07-08 TIME 15:00:15
fan va veckorevyn är bäst!! min dröm är att bli bloggköndis så jag får vara omslagstjej för deras tidning :) hahahhaha skoja!! läser ni VR?


love oh love, i gotta tell you how i feel about you

-.-.-.DATE 2010-07-08 TIME 12:32:10
"i love boys" ....och ibumetin!!! :D

den här dagen kommer bli seg, lång, tråkig, jobbig och ja... killer day helt enkelt. känner mig så slö så kanske inte kommer blogga så mycket idag, beror på hur jag mår och så. ska bara lägga mig framför tv'n och kick back and relax! det var nice igår iaf. jag kom in gratis ;) wieee. nä nu måste jag spy eller nåt, hejdå pusspuss


she didn't want to be stuck, all she wanted was to have fun

-.-.-.DATE 2010-07-07 TIME 19:47:32
taggar för utgång med brudsen! hoppas ni får en skön kväll peeps. xxx ♥


just like everything else, we keep healing. it might take some time, but we always heal and things always get better if you try

-.-.-.DATE 2010-07-07 TIME 17:01:49
wiee, min klänning från nelly kom idag! OCH min veckorevyn! ♥

det gick ganska bra att övningsköra om jag får säga det själv! förrutom då... ja, jag råkade köra på en liten fågel så den blev typ ja... platt på vägen (den dog med andra ord). men what to do liksom?? den bara gick där, den flög ju inte iväg :O anywayss lisa ringde nyss, hon är hemma!!! WIIEE. kanske hinner träffa henne idag bara eftersom jag ska ut på krogen med några brudar! klänningen från nelly satt asfint förresten, den var inte för kort som jag trodde att den skulle vara!! kan lägga upp en bild när jag har på mig den nån dag :)


you didn't sleep with me, i slept with you

-.-.-.DATE 2010-07-07 TIME 11:42:39
1. tischa från MOUYO 2. jeans shorts, h&m

känner på mig nu att den här dagen kommer vara en sån här stressig dag. jag bara kännIT (haha, fias påhittade ord)!!! en massa ska ordnas inför min fest och jag ska snart övningsköra, for like the first time evaaa!! nä skoja, det är första gången på flera månader. kanske tom ett år? hehe... får se om jag kommer ihåg allting. ya know, minnet brukar svika mig när jag behöver det som mest. btw, eclipse igår var helt AWEE to the SOME!!! loveloveloved it ♥


i hope you know that this has nothing to do with you

-.-.-.DATE 2010-07-06 TIME 18:01:28
1. oversize tee, resteröds
2. oversize tee, MOUYO
3. kavaj, only
4. plånbok med nitar, pieces

har vart ute hela dagen idag med mamma och syskonen. måste checka ut rean ju!!! hittade lite fina grejer som jag köpte också. men nu hinner jag inte blogga mer, ska bege mig till elin. vi ska åka till hudiksvall för att se ECLIPSE!! hellz to the yEHHH


i used to be a soldier but you made me so fragile

-.-.-.DATE 2010-07-06 TIME 12:32:15
blev utelåst igår (hade ingen nyckel) så drog till åsen där grabbarna lira fotboll ;)

känner mig superstressad. vet ej varför. eller jo. jag kanske ska till hudik, men hann inte med 11:55 bussen, och kommer inte hinna med nästa buss heller. haha alltså vafan. vet ej hur jag ska göra, måste tänka lite om det är värt att dra dit nu!! ska liksom ändå dit och kolla på bio sen ju...


who knew you'd turn out to be so hard to figure out

-.-.-.DATE 2010-07-05 TIME 22:33:19
vi drog aldrig till gamla stan. dom hade stängt. bummer!! så vi stack till nya kinareastaurangen, det var faktiskt asgott!! och jag behövde inte bjuda syrran, för vi fick äta gratis! hah AWESOME MUCH?! ägaren sa 'för vi är från samma land' (vietnam asså), men jag tror nog det är för han känner min papi.... hähähä. anyways, imorrn ska nog jag på eclipse!! SÅ NICE, SÅ EFTER JAG VET, MEN FORTFARANDE, SÅ NICE!



glöm inte bort min frågestund you guys!


screaming is bad for the voice, but it's good for the heart

-.-.-.DATE 2010-07-05 TIME 21:01:02
nu ska jag och syrran dra ut och äta i gamla stan! storasyster som pröjsar då. fan vad snäll jag är! pusspuss chicas and chicos xxx ♥


them boys don't know, this girl will break their hearts

-.-.-.DATE 2010-07-05 TIME 12:40:46

min fråga till 118 800:
Vem driver bloggen mmmimi.blogg.se?


svaret jag fick: En tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. att få ha en stor blogg, vara med i let's dance och kanske till och med ett hemma-hos reportage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. det dumma bara är att hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vaara biljetten till himlen! lycka tilll! mvh 118800

jaa.... har väl alltid vetat att paradise hotel är en dokusåpa i min stil ;) nu ska jag iväg och steka hemma hos elin, xxx ♥


don't tell me you aint scared of nothing cuz honey, we're all afraid of something

-.-.-.DATE 2010-07-05 TIME 00:16:39
bilderna togs för nån vecka sen när jag och fia tog en promenad i boulogne parken (tror den hette så) i gävle.

sitter och övar på alla låtar som jag & keso ska spela i sommar. haha shitt, ni ska höra mig just nu!! I'M ON FIRE!!! ...eller inte. jag låter som en hes åsna, och när jag ska upp i de ljusa tonerna så skär rösten så man nästan blir döv. no joke! tror nog jag ska vila rösten ett tag... är för sjuk för sånt här! haha. btw, nu har jag överfört en massa cash från mitt sparkonto till mitt vanliga konto. HIHIHI I'M SO RICHHH, I'M GONNA GO SHOPPING!!! närå. måste ju ha cash så jag kan betala min mobil, som jag hoppas kommer imorgon! :D mimi so happy


every saint has a passed and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2010-07-04 TIME 21:15:43
kolla, mest killar som är pussies! hahha

har nyss kikat på the human centipede, helt ensam!! DAMN! sjukt stört äcklig film. den var inte läskig (okk, ibland kanske), men så himla äcklig!!! ibland ville man ju bara spy. anyway, tänkte säga, ni som läser min blogg och addar mig på facebook kan ju skriva till en liten kommentar typ 'bloggen' eller 'bloggläsare' eller nåt, så jag vet det. för annars kommer jag bara neka er som vänner, och det vore ju lite synd liksom :)


just because i'm losing doesn't mean i'm lost, doesn't mean i'll stop

-.-.-.DATE 2010-07-04 TIME 17:30:08
oh em geeee har så sjukt tråkigt nu!!! sitter på sängen och är sjukt äcklig och lodig, plus att jag har ont i röven, för har suttit så jävla mkt. hostar hela tiden och min röst är på väg att försvinna. jevla skit också. FEEL ME DUDE. vilket negativt inlägg!! ÄHHHHH skiter man väl i. C'EST LA VIE LIKSOM, ELLER?


is it possible to miss something you never had?

-.-.-.DATE 2010-07-04 TIME 15:33:12
h&m har ju värsta fina färger på nagellack!! ganska bra var dom ju också.

ligger i sängen och hostar sönder mig själv. alltså, blir alldeles varm i hela kroppen! haha. fan att man ska vara sjuk. eller, kanske lika bra? fult väder ändå liksom. markus och robin försöker övertala mig till att låna ut lägenheten till dom. yehh right. gillar killarna, men inte så mkt! nädå, men har svårt för att låta folk vara i min lägenhet när jag inte är där :) you never know what they might find..... hahahaha driver


i don't know what it is, that makes me feel like this

-.-.-.DATE 2010-07-04 TIME 12:55:07
det var asnice hos karin igår! det var fett varmt i början... skoja inte! jag satt i min luftiga klänning och svettades på ställen jag inte brukar svettas på. solen stekte på som fan, tur sen att det blev molnigt (men fortfarande varmt)!! vi grillade, drack, chillade och sånt. det var näjjs.  vattnet i sjön var så jäkla varmt det också så jag, johanna och maja tog ett kvällsdopp i underkläder!! alla andra hade tagit med sig badkläder.... hähä. ohh wellll, träffade en massa trevligt folk också! wieee


and there goes her heart again

-.-.-.DATE 2010-07-03 TIME 17:28:41
klänning från bikbok (vek upp den lite eftersom den är för lång annars)

inväntar grabbarna så vi kan åka till karin på fest. ha det gött ikväll folks, för det ska jag!! peace 'n löv


no one can teach you how to live, but they can teach you how to feel alive.

-.-.-.DATE 2010-07-03 TIME 13:04:40
alltså jag har brännntttt mig!!! tough luck eller vaddå?! det är frickin 30 grader ute, och jag har bränt mig... nä, det är inte så illa egentligen. det svider bara LITE när jag kommer åt med naglarna på vissa ställen. och så är jag ju inte röd heller (kanske lite), so it's all gutt!! nu provar jag lite kläder och så, för ikväll ska jag på fest hos karin in arbrå! hellz to the yehhh. kommer sitta i en bil med tre killar, I'M SUCH A PIMP!!!! hähhä


i'm waiting for nothing. sometimes that's better than waiting for something, that's never gonna happen.

-.-.-.DATE 2010-07-03 TIME 11:08:16
nelly.com

beställde den här fina klänningen från nelly igår, mitt i natten!! hähäh. såg i kommentarerna att den var superkort och sådär. så tog en S/M, hoppas den inte blir alltför kort så hela min bootie syns, den har ju blivit större... vill inte byta heller, för you know, det tar så lång tid och jag skulle vilja ha den at my party på lördag. anywaysss, min frågestund är fortfarande öppen, så go nuts peeps!! btw, såg att nån anonym hade ställt en fråga, kom ihåg att jag INTE svarar på anonyma frågor, so too bad!! fråga igen men med ett namn så kommer du nog få ett svar!


time for some Q 'n A

-.-.-.DATE 2010-07-02 TIME 22:12:57
nu sätter jag igång min ANDRA frågestund. so give me some good shit now peeeps!! btw, svarar ej på anonyma frågor eller på frågor som jag anser är för privata. annars, go wild!!


she don't believe in shooting stars but she believes in shoes and cars

-.-.-.DATE 2010-07-02 TIME 20:28:02
inköpt igår.

har haft en asskön dag idag!! underbara vänner som fått mig på andra tankar. men nu är jag hemma igen och är sur, för det första jag ser när jag besöker min blogg är ju en reminder om nelly's high heels party. GREAT!! ajaaa, shit the same. i'll live, hopefully. åkte inlines till nore idag, fia sprang brevid. 6 km, can you believe it? MY ASS FRICKIN BURNED!!! men jag dog vid alla nerförsbackar, haha jag vet ej hur man bromsar xD eller jag vet hur man gör, men vågar inte... och så är jag ju tvungen att bo på platsen med mest backar -.- kanske blir utgång ikväll, who knows!


nelly.com high heels party summer tour 2010

-.-.-.DATE 2010-07-02 TIME 10:24:16
självklart så kommer dom till gävle på samma dag som jag ska till kroatien. VILKEN JÄVLA TUR JAG HAR. tacka gud för det, tror han älskar mig just nu. eller? alltså, är så sjuuuuukt sur!! så därför ska jag åka inlines iväg till stranden och steka bort min sura min. see ya babes ♥


don't tell me the sky's the limit when there are footprints on the moon

-.-.-.DATE 2010-07-01 TIME 23:02:33
steeeek imorrn!!! vi har gjort en liten tävling (jag, fia, sabe & elin) som går ut på att den som blir minst brun efter kroatien bjuder på en runda i baren!!! yiiehaaaa jag kommer iaf inte förlora hähäh. alltså lackar sönder på min dator just nu, den laggar som fan!!! grrr jag råkade göra nåt nyss när jag fick damp och nu är den fett med seg.... eller ja internet är fett med seg. snart går jag och lägger mig!!!!!!!!!!! grr


i try not to think too much about you. cuz it's kinda like getting my head in the clouds, isn't it?

-.-.-.DATE 2010-07-01 TIME 21:12:23
chailatte + ja... nånting med grädde, vaniljkräm och massa bär. asgotttt!

så jäkla underbart väder det är ute just nu. hoppas det håller sig hela veckan, hela nästa vecka, och hela veckan efter, sen kan det regna för då sticker jag till CROATIA BABY!!! hähähäh. nä skoja, hoppas det blir underbart väder hela sommarlovet, men det är lite getting my head in the clouds eller hur? imorgon blir det stek på stranden. men självklart ska man ju träna på morgonen har jag och fia bestämt nu!!! hon ska springa och jag ska ÅKA INLINES!! HELL to the YEHHHH (h) det är 5 km dit ungefär (enligt jacob) och tusen nerförsbackar!! MAAN, tacka gud om jag INTE dör!!


isadora extra volume build-up mascara waterproof

-.-.-.DATE 2010-07-01 TIME 20:40:58
isadora extra volume build-up mascara waterproof
pris: 115 :-

comments: absolut bästa vattenfasta mascaran jag provat!!! eller, jag har ju iofs bara provat två stycken och den första kommer jag inte ihåg vad den heter hähähä. nej men, man får väldigt långa fransar och mycket volym, den separerar väldigt bra också. det trodde jag verkligen inte om den här mascaran... sen om man vill ha tjockare fransar så är det bara att applicera på mer mascara, den klumpar inte!! sköljde ansiktet i vatten, och mascaran höll som ni ser på bilden. har dock inte badat med den ännu... den tar sig även igenom tårar! haha alltså en mygga flög in i mitt öga, så kom det tårar, men mascaran höll ändå ;) den var svår att tvätta bort, eller det kanske berodde på min borttagning? använde en sminkborttagning för vattenfast smink från lumene. den här ska jag definitivt köpa fler gånger, fett billig juuuu!!!
betyg: ♥♥♥♥♥ 5/5


sometimes i tell myself i have to leave him first, only because i'm afraid to be left myself

-.-.-.DATE 2010-07-01 TIME 12:11:36
1. bangles, h&m 2. ring, kommer inte ihåg vart jag köpt den? h&m kanske.... hähä

hade världens sickkkkk dream!!! ....tills nån skicka ett sms mitt i natten så jag vaknade. kommer inte ihåg vad den handlade om, lovar, jag hade kommit ihåg om folk bara hade låtit mig fortsätta drömma!!! frickinnn... nä fan va tråkigt jag har. väntar på att elin ska fixa sig så vi kan hit the town. justjaaa, jag ska skriva en recension om isadora's waterproof extra volume build-up mascara (fan vilket långt namn). den är sickkkk, så bra!! blir helt förbluffad!! ni får veta mer sen, ciaoooo ♥





RSS 2.0