11:54 pm

-.-.-.DATE 2008-11-30 TIME 23:54:46


we never stay the same
people always change.


white pearls of snow melting on my tongue

-.-.-.DATE 2008-11-30 TIME 23:04:28


idag var det julskyltning i ljusdal. drog till elin & var hos henne en stund & kollade på ugly betty. sen drog jag & hämtade min tröja som jag hade glömt hos robins gudmor ^^ det var skitpinsamt. fyyfan. hahaha. ska aldrig glömma kläder hos nån som jag inte känner mer x) anyhow, sen gick jag & elin ner på ljusdal. vi gick runt där och kollade lite. jag var SKITHUNGRIG så vi gick runt på en massa fik men det var fan fullt. så vi fick gå på märtas, säger en sak: kyckling curry baguetten är skitgod där!! yummmiie. jag har skitsvårt för att bestämma mig över vad jag ska köpa. JÄMT ÄR DET SÅ. skulle köpa en mascara men kunde inte bestämma mig för vilken. det stod mellan en från ISA DORA och L'ORÉAL, men till slut vann ISA DORA. fick välja fort för jag tror att elin blev lite irriterad (a) hahahaha. sen skrev vi julhälsningar till varandra & så skrev jag en till robin :) dom kommer hamna på ljusdals hemsida imorgon. wihooo. ååh juste de, hata SLASK! det snöade och det var skitslaskigt ute. fyfan mina skinnstövlar tålde inte de. blev blöt som sjutton! mina tår tappade verkligen känseln, visste inte vart jag hade dom. haha. sen köpte jag HALLON&VANILJ skorpor =D det var sjukt gott. meningen var att jag & elin skulle in på FLITIGA LISAS och tigga efter gratis glögg, men där fastnade vi vid skorphyllan. heheh. fanns en massa olika smaker, och vi fick smaka av alla smakerna, GRATIS! typ, lakrits, kardemumma, polka, hallon, vanilj, äpple och en massa. skitgott var det. sen gick vi runt, träffade folk & kollade på lucia ''tåget''. ofta lucia tåg. det var kanske sex lucior som satt på en vagn släpad av en bil. dom sjöng inte ens själv!! hahaha så mobbat var det. jävla.... ååh juste!! jag var ganska ful idag. elin & jag gick i trapporna inne på centrumhuset, sen helt plötsligt tar jag tag i henne och nästan skriker: ååh elin jag vill ha sex on the beach!!! & några kollade på mig ganska konstigt. men det dom inte visste var att sex on the beach är en parfym! jävla dom =D
efter en kall dag drog jag och elin hem till henne och kollade på one tree hill. sååå braaa! sen kom mami & hämtade mig.

jag- åååh kolla så snygg han är!!!
elin- ååh jag vet!
jag- kolla hans smilegropar!! alltså hur fan kan hon lämna han! han älskar ju henne, inte den andra!
elin- jag vet! kolla va snygg han är! ååh man vill bara.... ååh! jag skulle aldrig lämna nån som var sååå snygg!
jag- nej inte jag heller!!
elin- nej
jag- mm..
elin- aah....
(båda)- .....
jag- hon är fan dum.

vi skrek ganska mycket när vi kollade på ugly betty. haha.


love can never be forced to be found, it finds you, it's only a matter of time.


attention morons

-.-.-.DATE 2008-11-30 TIME 19:02:57

EFTERLYSNING!!

tidigt idag vid klockan 11:45 fick jag ett sms av en okänd person. jag har sökt förgäves efter denna person på bl.a hitta.se och gula sidorna. denna person är fortfarande okänd. i sms:et stod det: Vakna nu älskling ;) sen ett igen där det stod: fel. känner du igen dig eller kanske känner du någon som skriver sådär? numret var: the number has been removed due to personel privacy.

kontakta mig =D


before you change the world, start with yourself.



let's sing christmas carols tonight

-.-.-.DATE 2008-11-30 TIME 16:57:36
sitter på biblioteket med elin. eller, ja, hon står brevid mig. hehe. det är julskyltning nu & vi har vart ute och promenerat genom halva ljusdal. det snöar & det är blött och slaskigt som fan. fyfan mina stövlar tål inte detta! är skitkall & blöt om mina fötter, dom har nog förlorat känseln. fingrarna också, det är därför det kanske står lite konstigt på vissa ställen. hehehe. har vandrat runt i timmar nu. men jaja, ska fortsätta gå nu och tigga glögg =D wihooooo.


in every lonely soul, there is a lonely burning heart.


close your eyes and think of yesterday

-.-.-.DATE 2008-11-29 TIME 21:12:25
snackar med jennica nu på msn. den tönten ska till usa om 18 dagar! IGEN. daamn blir så avis. jag vill också åka :( hon fick mig att tänka tillbaka på tiden då jag var i florida. fy satan vad kul. mycket mycket shopping! manicure & pedicure! && lots of starbucks<3 nu när jag sitter och tänker börjar det dunka i hjärtat & jag blir värsta arg på mig själv. bara för att jag inte ska åka dit nu i vinter. haha, jag är så konstig. & vädret där var fan oslagbart! sol och typ, 100 grader varmt varje dag! här var det bara regn då kommer jag ihåg. man kunde gå runt i bikini & hotpants ute på gatan. kom ihåg att jag låg & solade på framsidan. sen drog jag på mig en axelbanslös klänning, då kom en kille som heter anthony (grannkillen, han är 17) ut och ville spela basket. så jag spelade lite med honom, sen när jag skulle hoppa upp kasta bollen ramla min klänning ner hela vägen. hahaha det var rätt pinsamt x) men som tur var så hade jag bikini under hehe. dom är så otroligt trevliga där också!! flera okända personer kunde komma fram till mig när vi var och shoppade eller nåt och ge mig en massa komplimanger!! tyckte att det var satans gulligt av dom. hihi. aaaaah.... those were the days.





take your first step, and step out into the unkown.


Ed Hardy for women EdP

-.-.-.DATE 2008-11-28 TIME 20:53:22
den här luktar skitgotttt! snygg flaska dessutom. parfymen heter Ed Hardy for women, fult namn, hehe. den doftar ganska så sött & fruktigt om jag inte minns fel. här kommer doftnoterna:
Toppnoter:
Apple Soufflé, Mango, Wild Strawberry, Ruby Red Grapefruit.
Hjärtnoter:
Freesia Petals, Watery Muguet, Linden Blossom.
Basnoter:
Warm Amber, Sensual Musks, Tonka Bean, Vanilla Pudding

den finns att beställa från eleven.se, 50 ml går loss på 495 :- och 100 ml kostar 650 :-


you know i do it better

-.-.-.DATE 2008-11-28 TIME 20:46:14
var på en liten shoppingrunda igår & idag. igår köpte jag en vit bomullskofta, vero moda. luktade på nästan över 50 olika parfymer!! fick skitont i huvudet, tror att jag tappade luktsinnet ett tag också. haha. för mamma ska köpa skicka julklappar till folket i USA. shoppingen idag: NUUTHIN. skulle kolla ett par nudie jeans på outlet x men jag orkade inte dra av mig mina strumpbyxor så, hehehe, another time i guess. såg två väskor från FRIIS COMPANY och tänkte: daamn friis, where did you go wrong :| dom som har så sjukt snygga väskor. hm, anywhoo, sen käkade jag friterad banan med glass och masssor av sirap. det var skitgottt! och daamn, de var hella längesen jag åt det. ni vet, jag äter inte sånna saker. godis och allt sånt. dricker inte ens läsk -.- skulle hälsa på min gamla skola idag med josefine, men jag vaknade så sent så hon glömde bort mig & gick ensam. hahha, sån ful kompis jag har (a) får väl träffa henne en annan dag.


people lowern others so they can raise themselves, not knowing it smells like failure by far.


the hills && laguna beach

-.-.-.DATE 2008-11-27 TIME 18:40:18



jag är helt obsessed with laguna beach & the hills. kollade nyss på en massa gamla laguna beach avsnitt. såååå sjukt bra. the hills är också bra, fast dom visar en massa gamla avsnitt verkar det som? för jag har redan sett dom. dom flesta iallafall. jag tycker att både lauren & heidi är grymt snygga. synd för heidi att hennes kille är en soffpotatis som rider på hennes framgång.



when you know how to accept yourself, you know how to accept others.



keepin it real

-.-.-.DATE 2008-11-26 TIME 23:54:32

don't play games with bitches that knows how to play them better


isa dora build-up mascara

-.-.-.DATE 2008-11-26 TIME 18:08:46
här kommer en bild där jag har använt isa doras build-up mascara extra volume. det var nån, ewie tror jag, som ville se en bild där jag har använt den här mascaran. det var ett tag sen, men här kommer den iallafall. hehe. här har jag inte använt någon ögonfransböjare. bilden är tagen lite nedifrån så därför ser den lite wiiierrrdo ut, meeen whaattahey!


mmh, strawberries

-.-.-.DATE 2008-11-26 TIME 17:33:10
ska rekommendera en sida som jag tycker är jättebra (inte för att jag har beställt därifrån, men.. w/e hehe), det är billiga priser på en massa kända märken. här kan man köpa skönhetsprodukter, parfymer, smink & sånt. dessutom, free shipping! wihoooo shoppa loss flickor, & pojkar förstås.

strawberryNet ♥


may the long time sun shine upon you, and guide your way.


you and me, in one heartbeat

-.-.-.DATE 2008-11-24 TIME 14:28:24

3 månader nu älskling. men egentligen, så mycket längre. jag kom ihåg dagen då du flyttade från ljusdal. visst blev jag lite ledsen, men inte mer. du var en vän för mig. vi höll kontakten i början, sen hade vi ingen kontakt alls. men sen kom du tillbaka, && vi blev kära i varandra. när du lämnade mig en andra gång så grät jag hela natten =( & tänk att känslorna har hållt såhär länge, i mer än två år ifrån varandra. i somras skrev du en dikt om mig, två dagar senare åkte jag ner till dig. jag som trodde att jag skulle åka till norge (a) hehehe. men älskling, det var ödet :) du & jag, igen. det är bara du som kan få mig att känna mig såhär levande, du är mina hjärtslag & du finns i varje andetag jag tar. du är den enda som jag vill ha. & även fast det är ett stort mellanrum mellan oss, så känner jag att vi klarar det ändå. de stunder jag får vara nära dig, de är dom bästa stunderna. && jag hoppas vi får många fler stunder till tillsammans.

jag älskar dig.



move on

-.-.-.DATE 2008-11-24 TIME 00:05:03
när jag var i florida i somras blev jag kompis med the guy next door. han blev tydligen lite (ganska så mycket) kär i mig, han sa att han älskade mig fast vi hade känt varandra i två dagar. hahahaha. jag snackade med honom nu på msn. kolla in detta.

           mimi      säger:

the girl in your dp is really cute, is she you friend?

Spida Man säger:

yup

           mimi      säger:

aawh ok. you look good together

Spida Man säger:

lol i know

Spida Man säger:

buh i told her im waiting for u

           mimi      säger:

say what?! :| why did you say that?

Spida Man säger:

i told u hun

Spida Man säger:

u still owe me dat walk

           mimi      säger:

you're just wasting your time waiting for me you know, you know i have a boyfriend

           mimi      säger:

i never promised you a walk =)

Spida Man säger:

oh ight

           mimi      säger:

is that why you haven't gotten yourself a girlfriend? because of me?

Spida Man säger:
............

           mimi      säger:

yes or no

Spida Man säger:
wat does it matter now


någon är lite...... cranky. haha



high school musical 3

-.-.-.DATE 2008-11-23 TIME 23:46:03
jag kollade på hsm3 idag med elin. ooh daamn så bra den är!! jag måste beställa hem den så har jag alla filmerna, wihooo. jag erkänner att jag blev lite våt i ögonen vid två tillfällen om inte mer. hehehe... cry baby ^^ det var ett gäng små fjortisar som tog upp nästan hela raden framför oss. ganska trevligt... hade lust att slänga popcorn i skallen på dom allihopa. synd att jag inte hade några då. hahaha. när det hände en massa saker i filmen drog dom upp armarna och skrek : whoooooo. hahah så jävla fult. så jävla irriterande. sen i slutet så viskade dom till varandra: ska vi klappa händerna? ska vi klappa nu? vi klappa nu va? sen började dom klappa händerna! & elin satt som helt hypnotiserad & började klappa själv.
jag: elin!!! vafan klappar du för?!
elin (kollar på sina händer): oojj!

sen här man dom säga: meen vad mycket sjunger! åååh inte ny igen!
HALLÅ?! wakeup call!! det är en musikal for crying out loud.

ååh juste! jag var nyttig. jag köpte chokladtäcka russin (mmmmss), japan mix & nötter & skit. de var jättegottt. sen lade jag påsen på platsen brevid mig & när filmen var slut så upptäckte jag att mitt godis var BOOORTA :| nån hade tagot mitt godis. hahaha. ganska fult iallafall ^^


be the hero and take the first step.


back on track

-.-.-.DATE 2008-11-23 TIME 23:29:11

ok felllaahs, mimi is back on track. ni kanske har märkt att min blogg har vart typ... död i några dagar nu, men lilla jag behövde ta en liten paus för att orka med allt som kom upp. men jag mår mycket bättre nu. helgen har vart... ja, naturell? kan man säga så? fredagen var deppig som fan. riktigt jävla.... men lördagen & söndagen har vart kanoners, så det har ju jämnat ut sig. & nu är allt jättebra! =D
igår var jag på julshow. säger en sak: WASTE OF MONEY! 70 kronor. 70 jävla kronor slösade jag på det där. fyfaan. aldrig igen. det var bra när dom dansade & vissa låtar som dom sjöng var bra. men sen när småungarna skulle sjunga & allt de där tjoffset höll jag ärligt talat på att somna. gubben som var the host of the show började prata om afrika & de små länderna i den & jag blev helt confused!!

gubben- jag är inte säker på vilket land i afrika det är... *blablabla*
jag- vaddå, är inte afrika ett land då?
(lisa & elin kollar lite snett på mig)
jag- men är de inte det då?!
elin- mi. det är en kontinent!!


and fyi, så har jag, eller jag mena, hade mvg i geografi. jag trodde egyptien & allt de där innuti afrika var typ som skåne, hälsingland, lappland & så. hehe, så fel man kan ha eeh? (a)


never cry for someone who would never cry for you.



let the throbbing stop

-.-.-.DATE 2008-11-21 TIME 16:48:49
huvudvärk som fan.
orkar inte svara tillbaks på era kommentarer.
eller blogga för den delen.
oh well. maybe later.




victoria's secret fashion show 2008

-.-.-.DATE 2008-11-21 TIME 13:22:16

ÅRETS HETASTE (verkligen hetaste) VISNING! oooh hot damn! jag är såå addicted av den här visningen, kollar den jämt varje år. & modellerna är ju typ världens snyggaste :| underkläderna är de ju inget fel på heller ;) grrrrr. skulle inte tacka nej till att få gå & kolla på den visningen. man kan väl drömma eller? den senaste tiden har jag inte kollat på tv så mycket, så jag undrar om någon söt själv vet ifall VS fashion show redan har sänts på tv i sverige? jag vet att den har gått i usa, men i sverige då?  tid+kanal? telll meeee!



you can't go to heaven if you are scared of getting high.



move your ass kim kardashian

-.-.-.DATE 2008-11-21 TIME 13:09:45
förra veckan i lördags ägde en victoria's secret plåtning rum på miami beach. kim kardashian, the attention whore, jag upprepar, kim kardashian the attention whore (muwhaha evil me), befann sig på samma strand med hennes syster och en kompis. hon stod & posade framför kamerorna men ingen ville ha henne där, så hon blev bortskickad från stranden. poor little rich girl indeed. guess she's not so appreciated as she thinks she is.
jag har aldrig riktigt gillat kim kardashian faktiskt. brukade kolla hennes show på mtv förrut, the kardashians. det enda bra med det var ju all the drama. well, what can we do? girls love drama.




it's not always your time to shine.


just like a pill

-.-.-.DATE 2008-11-21 TIME 00:16:05

stannade hemma från skolan idag. blää, är sjuk. ska stanna hemma imorgon också, men ska nog till skolan först & hämta böcker, sen hem igen. har inte gjort nåt speciellt idag faktiskt, bara legat hemma & degat. skönt fo sho. sen råkade jag somna i sängen i x antal timmar. vaknade igen vid 22.00. maaaammi hade gjort lussebullar så käkade lite sen kollade jag på fantastic four. äälska den filmen! :D ååg vet ni? jävla kevin krossade min överläpp. fyfaan. hans feta jävla fucking huve krockade in i min läpp så den började blöde. fick fetläpp fast de har gått över nu, pheeew! mamma hade beställt ett par pumps till mig utan att jag visste om det. från ellos för 299 :- dom kom idag. rätt snygga faktiskt, de är finare i verkligheten än på bild kan jag lova. va tycker ni? förresten, jag vill göra om min blogggg. men ändå inte. bleeh. tufft läge liksom.



never hesitate to get back up.


okhdddzzzdfedf - overload - brain dead

-.-.-.DATE 2008-11-19 TIME 23:10:18
Om jag frågade dig om du ville ha sex med mig, skulle ditt svar då bli det samma som svaret på denna fråga?

är det nån smart unge där ute som fattar de här shittet? har fan tänkt & tänkt så de blir OVERLOAD på hjärnan x) jag fattar  inte? fattar ni?

btw: 111 besökare idag. keep coming people!!


sometimes you have to lowern your pride and let people in so they can help.


winter frizzy hair? not anymore!

-.-.-.DATE 2008-11-19 TIME 19:38:49

det jag hatar med vintern allra mest (förrutom kylan) är att håret jämt ska bli äckligt risigt & statiskt. MEEEEEEN my dear friends, jag har hittat en jättttebra proodukt som jag använder flitigt varje vinter. den kommer från BED HEAD (gotta love it) och heter SPOIL ME. det är en spray som motverkar statiskt hår, det är en anti frizzer. den
luktar dessutom SKITGOTTT och gör håret mjukt, glänsigt & fint. buy it nooow! den kostar runt 220 :-













i'm getting a cold

-.-.-.DATE 2008-11-19 TIME 19:16:08

   
jag fick VG på mitt kemiprov! wihooo. ganska bra ju. sen fick jag VG+ på en engelska grej. MIMI IS BACK ON TRACK!! idag var väl ändå en ganska fail dag. lemme tell you peeps! jag & mathilda var på väg till engelskan, men vi skulle till språksalen så vi hade ingen aning om vart vi var nånstans. vi var helt completely totally lost. då säger matilda: vart är språksalen nånstans? då svara jag: jag vet inte? men vi väntar här tills nån kommer. sen vänder jag på mig ungefär 45°, och vad ser jag?! DÖRREN TILL SPRÅKSALEN EN HALV FUCKING METER IFRÅN OSS -.- där inne satt halva våran klass redan. HAHA. sen skulle vi ha prov i datakunskap. jag & matilda som satt inne i biblioteket märkte att vi var ganska sena så vi SPRANG SOM FAN (jag lovar, har aldrig sprungit så mycket förr, OH DAMN), vi sprang runt och runt bara för vi inte visste vart vi skulle vara någonstans. sen märkte vi att vi bara behövde gå rakt fram från biblioteket så kom vi till våran sal... så vi sprang i onödan -.-  sen hände en massa saker jag inte orkar ta upp. jag håller på att bli sjuk dessutom =(

take care sweeties

do people sometimes forget to appreciate? and do they ever learn from their mistakes?



oh sweet treasure, i found you

-.-.-.DATE 2008-11-18 TIME 00:51:40

kolla vad jag hittade i min garderob, en axelbandslös klänning! den hängde bakom en annan klänning (som jag inte heller aldrig använt) haha. men tyckte den var så gullig så var tvungen att ta kort. den kommer from h&m skulle jag tro. skorna kommer från DNA, 599 :-



tigi bed head

-.-.-.DATE 2008-11-16 TIME 22:36:12

för er som har platt & tråkigt hår kan jag rekommendera produkterna ur serien SUPERSTAR från BED HEAD. suuuuper(hehe get it?) bra är dom!! fast jag använder inte dom längre eftersom mitt hår är tjockt nog nu när det är permanentat. dom finns att köpa i olika hårsalonger. kom ihåg att priserna varierar fråns salong till salong!

från vänster:
TIGI BED HEAD SUPERSTAR blow dry lotion 229 :-
TIGI BED HEAD SUPERSTAR conditioner 189 :-
TIGI BED HEAD SUPERSTAR shampoo 189 :-
TIGI BED HEAD SUPERSTAR hairspray 239 :-
TIGI BED HEAD SUPERSTAR thickening spray 219 :-
TIGI BED HEAD SUPERSTAR leave-in conditioner 219 :-


your hair reveals your true feelings.


and who am i? well, that you already know

-.-.-.DATE 2008-11-16 TIME 22:08:09
kollade på gossip girl ikväll, har missat två avsnitt nu, dog under tiden :( men ääääälska gossip girl! && kom inte och säg: jag har redan sett HEHEH hahaha hihi HA HA FUCKING HA. jag bryr mig inte. jag tänker glo på tv-rutan, inte på nån jävla data skärm -.- det känns bättre. hihih. :) jag älskar kläderna dom har på GG också!! very preppy indeed. mimi likeees! okkk to change the subject: min zucchinipaj blev ju ganska så misslyckad... men det är lugnt! det betyder inte att eran kommer bli det (ja, receptet kommer snart, hehe), det är bara jag som... ja... jag vet faktiskt inte vad jag gör för fel. den blev så.. blöt? men inte mitt fel tycker jag. hehehe (a) men gott blev det iallafall :D det är ett plus.

jag satt i köket & lyssnade på när syrran & mamma bråkade (på skoj då). det var skitkul. hahaha jag dog nästan x) marie ville ha en ny jacka, men hon har redan många jackor som är nyköpta så hon tjatade på mamma asmycket.

sen säger mamma till mig: nu frågar jag dig, ska jag köpa den till henne?
jag drar till med ett evil smile: NEEEJ
marie: men säg ja!!
efter ett tag...
marie: mamma du måste köpa den innan julskyltningen
jag: OCH VAD HÄNDE ANNARS?
marie: määh.. me.. men hållkäften!! ingen fråga dig eller?!!

ganska fult. hahaa.
förresten: JAG VILL HA FLER PRENUMERANTER :(

give love, but don't forget to love yourself.


sono l'italia!! or not.

-.-.-.DATE 2008-11-16 TIME 14:32:18

kolla vad jag har lagt till under min header! wihoooo =D en bild på min älskling+länk och en text ur en jätttttefin låt: Tim McGraw ft. Faith Hill - It's your love ♥ lyssna på den!! kom nyss hem på coop. brrrrrr, kallt som sjutton! men mina uggisar värmde. ska snart göra zucchinipaj, som jag sa så kommer ni få receptet senare. mmmuumms det är från L'italia!!! :D
quote from mimi: är det nikotin i nikotintuggummin?
 

kofta - gina tricot 199 :-
halsduk - h&m 198 :-

klänning - gina tricot 299 :-
strumpbyxor - åhléns 149 :-
uggs - skohuset 499 :-













try to look at things from another person's eyes, it makes a lot more sense then.



pheeew, now i'm done

-.-.-.DATE 2008-11-16 TIME 12:13:05
 <-- click click!!!

phhhhew! jo jag har nog märkt att jag inte uppdaterat så bra de två senaste dagarna. men jag har vart fullt upptagen med att fixa en kompis blogg. gå gärna in och kolla :) jag har tagit värsta pausen nu med att fixa bloggar, jag vet att jag har lovat några... så ska nog börja med det nu. heheheh.

ååh igår var jag med lisa & elin mina sköna underbara tanteer!! MY LADIES FO SHO!! de var såå längesen faktiskt. eller ja.. inte direkt, men de kändes som de. hihhi. vi klippte håret på elin, sen klippte jag på lisa. bilder kommer senare!! ska snart på coop med mamma & handla ingredienser till zucchinipaj. ni kommer få det recepter ni med. det är MAJOR YUMMMIE I TELL YOU THAT.

har ni haft en bra helg btw? jag har haft en ruuuuwlig helg. hehehe


give the world your eyes, give your eyes the world.


how to make a webpage icon

-.-.-.DATE 2008-11-14 TIME 21:17:40

tänkte sätta in en liten enkel guide till hur man fixar en liten ikon uppe vid adressfältet. har kollar runt på andra ställen men jag blir bara så förvirrad där. så nu när jag äntligen har fattat så kan jag hjälpa er på ett ENKELT SÄTT, för jag är faktiskt bra på att förklara. hehehe, tror jag.... hm. det återstår att se. let's begin, shall we?

STEP ONE
gör en ikon på paint, photoshop eller något liknande redigeringsprogram. tänk på att ikonen kommer bli jätteliten sen så gör en enkel. om du inte redan har ett program som man kan packa upp filer så kan du ladda hem winzip. gör det under tiden du fixar resten, då är den klar när du ska packa upp filen.


STEP TWO
ladda upp din ikon på favIcon.
spara bilden nånstans där du kommer ihåg den. jag brukar lägga på skrivbordet där jag inte kan tappa bort den. hehe.

<-- click click.

STEP THREE
winzip borde vara klar nu. om inte, vänta tills den är klar. när den är klar; packa upp (unzip) din ikon i winzip. kolla vart filen sparas (oftas i mina dokument/unzipped).

STEP FOUR
gå in på fuskbugg.se och ladda upp din .ico fil. (den du fick från winzip)
på steg 4; tryck på länken, kopiera sedan länken i adressfältet. klistra in den i ett textdokument så du inte tappar bort den.

<-- click click!

STEP FIVE
kopiera den här länken och lägg in den i din blogg. --> DESIGN/KODMALLAR

koden ska ligga mellan <head> och </head> funkar inte det så lägg in koden efter </head>

<link rel="shortcut icon" href="http://www.dinwebadress.com/mapp/favicon.ico">

ersätt texten som är rosa med den länken som du fick från fuskblogg.se
kolla din blogg. ikonen borde vara där nu. annars uppdatera sidan så kommer den fram efter ett tag.



lycka till! hoppas att ni fattar.



webpage icon

-.-.-.DATE 2008-11-14 TIME 18:36:00


kolla mig! nu har jag en webpage icon som jag skrev om tidigare! yipppie yay! man skulle tydligen bara skaffa winzip (som jag fick förklarat av susan, danke schön! ) sen efter några minuters trixande hit & dit gick det äntligen. yaay. men den är bara tillfällig, tror jag ska göra en finare sen. en fråga, är erat adressfält grått eller vitt?

om ni vill kan jag lägga ut en LÄTT förklaring på hur man gör. just let me know!


crash, burn -it's your turn

-.-.-.DATE 2008-11-14 TIME 17:02:52
jag & matilda var grymt duktida på matten idag. ovanligt? NEJDÅÅÅ!!! (a) vi sa till våran lärare att vi hade gjort fel på en grej han ba: neeej de har ni inte. fast vi hade gjort fel, men en annan sak hade vi gjort rätt så han värsta berömde oss sjukt mycket! sen hela våran klass öppnade käften hela jävla tiden så det lät som på BB >< då sa våran lärare: hallllå så som det låter här! var lite tysta, kolla på mi & matilda dom sitter & jobbar jättefint och bra. vi fick värsta smilet. hihhihi :D mitt under mattelektionen började en kile i våran klass blöda näsblod som fan så det bara raannn!! EEWWWU!

jag- sabe, slog du han eller?
sabe- ja
jag- (vänder mig mot matilda) var hon sarkastisk?
matilda- jag vet inte?

min lillasyster har köpt hem GTA Liberty City så nu blir det till att nörda som fan! mååste prova ju, eller hur ;) ÄÄÄLSKA GTA!!!! <3 jag är bäst på det också. ALLA SÄGER!


people who are mean are people who who does not dare to stand alone.


chilling

-.-.-.DATE 2008-11-14 TIME 12:48:34
sitter inne på biblioteket med matilda.

jag - hallå nån har stoppat in sitt jävla usb i min dator!!
matilda - men det är ju min
jag - jaha vad gör den i min dator?
matilda - jahaa hahaha jag trodde det var min dator... tänkte jag åh varför den inte dök upp

matte snart då. sen hem. yippie yay!



singing like mad

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 23:49:20
people: i give you my littlesister!! hahaha. linn, min TVÅ ÅRIGA lilla syster sjunger lite på vietnamesiska. man fattar typ inget, men det är nånting med att man ska borsta tänderna innan man sover. hahahaha x)



i give you seven truths

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 23:36:22


Regler:
Jag ska skriva 7 sanningar om mig själv:

1. jag är skitasmycket mörkrädd

2. jag tror på spöken - dom finns faktiskt!!!

3. jag har svårt för att blir kär

4. jag gillar inte att dela med mig av min robin.. =(

5. jag har lätt för att skratta åt allt möjligt

6. fuck romantiska filmer, det är skräck som gäller! - men vissa romantiska är ju bra

7. jag gillar inte att dela med mig av min robin



mimi testing: mascara

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 22:37:03
idag har jag provat IsaDora's build-up mascara Extra volume. har ingen bild på resultatet =( jag glömde.

såhär skriver IsaDora om den:
Med nya IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume kan du bygga upp önskad volym.
Den snabbtorkande elastiska formuleringen ger en mascara som kan appliceras i flera lager. Speciell XL-applikator ger ögonblicklig volym och separation vid applicering. Oftalmologiskt testad.
TVÅ volymeffekter i EN mascara:
1-2 lager för sofistikerad volym. Upprepa och bygg upp en glamorös lösögonfrans-effekt. Sitter på plats hela dagen.


mitt resultat:
för första gången så ljuger inte reklamen :| förrutom bilden som dom använder till den, har ni sett den? sjukt överdriven. men det är sant att dom separeras väldigt bra samt mycket volym. det som är bra också är att det inte blir klumpar och sånt när man lägger på flera lager som det brukar bli annars. en ny favoritmascara! den höll hela dagen, den varken smälte eller smulade. yay! lite klumpigt kan det vara vid appliceringen i med att borsten är så stor... man blir lite svart här och där, men annars superbra. köpa igen? indeed!
betyg: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


annoyed and btw, my ass hurts

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 19:22:37
har försökt i två timmar nu att försöka lägga till en sån ikon uppe i adressfältet till min blogg.det går ta mig tusan inte!! ååh blir så irriterad!! hur fan ska de gå när dom inte kan förklara riktigt -.- okej... jag erkänner... det är jag som inte kan följa instruktioner.. men wtf. dom borde ha snabbkurs for dummies. sitter på min säng med laptopen i knäet. DAAAMN. det värker i hela röven. jag måste ställa mig upp ett tag. hejdå. förresten, om ni vet hur man sätter dit en sån grej, let me know, ok?

BTW!! GLÖM INTE ATT PRENUMERA PÅ MIN BLOGG. KOLLA I FÄLTET TILL VÄNSTER. BUHBYE.


patience is the key. but how to get the key, is up to you.


too little too late

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 17:03:19

jag & matilda jäktade som fan till tågstationen idag. vi slutade 15.00, vårat tåg går 15.08. sen när vi äntligen kommer fram så undrar vi vartfan tåget är nånstans? står där och väntar ett tag, sen märker vi att det står uppe på skärmen: NY TID-15.30 -.- vi blev värsta arg så vi stack in på pressbyrån och köpte korv. det var skitäckligt!!! sen när tåget kom satte vi oss vid sånna tre sits platser som sitter mitt emot varandra med ett bord emellan. så satt vi där och gjorde matteläxan, första uppgiften (som ska vara den lättaste) tog ungefär tio till femton minuter att göra rätt. hahahaah x) sen gick det som på räls! så nu har man det gjort :)

hur har eran dag varit?


life is full of shortcuts, but in the end things get fucked up anyway.



crazy in love, love like crazy

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 11:46:19
sitter i biblioteket och degar lite. italienskan blev inställd för läraren hann inte komma på våran lektion. one word; YAAAAA!!! ha ha fucking ha. äcklig lunch var det, korvsoppa eller nånting och så fanns det kesofylld aubergine (spelling?!). ooh did i mentioned we're having a test in engelish tomorrow? yuup NATIONELLA PROV -.- bara IB. alltså ingen sovmorgon. riktigt surisss. ooooh one more thing!! i början av december, precis när jag nyss flyttat in i min nya lägenhet så kanske robin kommer och bor hos mig :D yaaaaaaay!!! blev jääätttesjuktmega glad när jag hörde det :) hihih puss på honom :* 

håltimme --> lunch --> historia --> engelska --> vafri svenska lektion, annars HEM! :D



just dee! har ni märkt min nya muspekare? visst är den fin. hehehe. jag ska försöka pimpa till min ganska så tråkiga blogg lite. :D


embrace every challenge, they only make you stronger.


vote on my poll please

-.-.-.DATE 2008-11-13 TIME 00:01:17


read your dreams

-.-.-.DATE 2008-11-12 TIME 23:24:44
DU FLYGER... du siktar högt och känner dig självsäker på dina drömmar. eller så är du sugen på att ta risker.
NÅGON JAGAR DIG... du vill fly från en jobbig situation. ta itu med det nu så blir du av dig med det.
DU FALLER... ned för ett stup eller från något annat högt. troligen är det så att du känner att du inte har någon kontroll över något.
DU GÅR UT BLAND FOLK NAKEN... om du känner dig blyg och utsatt i drömmen kan det betyda att du känner dig otillräcklig. men om ingen verkar märka att du är naken så betyder det att du är glad att visa ditt verkliga jag.

OTURSSYMBOLER
apa- detta betyder problem. har du nån fiende eller fått någon dålig vana?
dimma - att vandra runt i dimma betyder att du har saker att ordna upp i ditt liv.
katt - att drömma om en katt är trist, det betyder saker som ohederlighet och otrohet.
kniv - gräl, stridigheter & fattigdom
orm - faror, sjukdom, frestelse & synd
spegel - du kommer utsättas för en frestelse. den symboliserar falskhet & ohederlighet.
telefonen ringer - en kompis väntar på dig och det är bråttom.

DUBBELSYMBOLER
eld - en stor eld betyder otur. en liten betyder lugn & mys.
hund - en snäll hund är bra. men om den bits eller morrar är det en varning för fiender eller falska kärleksbetygelser.
pengar - betyder oftast tur, men om du samlar mynt så kan du vänta dig en pank period.

LYCKOSYMBOLER
kafé
- att sitta på ett kafé betyder att du är omtyckt och är på bra humör.
dans - framgångar och glädje.
fest - glädje.
häst - två vita hästar betyder tur i kärlek.
rosor - tur i kärlek plus massor av pengar väntar dig.
godis - framgång, lycka & nöjdhet.
någon flirtar med dig - killarna/tjejerna är som galna i dig!
spindel - fortsätt sträva mot dina mål, detta betyder tur.

OMVÄNDA SYMBOLER
döden - ditt liv kommer att förbättras. detta symboliserar framgång, lycka och frihet.
misslyckande - bara du anstränger dig så kommer du att lyckas.
otrohet - detta betyder tur. men kan också betyda rädsla och svartsjuka.
sorg - något kul kommer att hända dig.
tårar - du behöver inte vara ledsen, allt kommer bli bättre!

SWEET DREAMS! ♥


fail quotes

-.-.-.DATE 2008-11-12 TIME 22:43:47

jag: du vet sånna äpplen som man plockar från träd?
robin: vaddå, plockar man inte alla äpplen från träd eller?!! sån trög

jag: men jag har sant!!
robin: (skratt)
jag: (tänker efter lite, sa jag nåt fel?)
robin: (ännu mer skratt)

på mattelektionen..
jag: jag behöver hjälp.
läraren: yes?
jag: rolf jag fattar inte?! hur jag än gör så blir det fel svar HELA tiden!!
läraren: men lilla gumman, du har blandat ihop två olika uppgifter i en och samma uppgift

matilda: alltså du är clever på det mesta men när det kommer till skämt då ba ; huuuh?

lisa: men vi köper sån här onion dip
jag: nej, vi köper lök. det är godare
lisa: ja, onion alltså?
jag: nej, lök sa jag ju?
lisa: ja, alltså onion?
jag: nej LÖK!!??
lisa: men det är ju onion!!
jag: ja, onion.. jag sa ju det?

min arm hade fastnat mellan två säten på täget när jag skulle böja mig bakåt och plocka upp en grej..
jag: aaj aj matilda jag har fastnat!!
matilda: hahaha vaaa?
jag: jag har fastnat där nere! jag får inte upp den!!

josefine står bakom ett skynke vid en dator på ett muséum..
nån random person: josse, vad gör du?
josefine: men jag ska bara rätta till musen lite



heavy stuff

-.-.-.DATE 2008-11-12 TIME 22:19:54
i tisdags var jag & matilda lediga från skolan för vi skulle kolla hur det var på samhälle i ljusdal (där jag bor). det var riktigt tråkigt, så jag kommer definitivt inte byta. vi kom dit tio, träffade en massa folk och sånt där. orkar inte berätta i detalj. efter det skulle jag gå ner till linns dagis för jag antog väl att mamma var där med henne, men tydligen inte så jag gissade på att hon var hemma hos hennes kompis så gick ända dit flera hundra meter!!! tur för henne att hon var där -.-

idag hade vi svenska grej på satsdelar. det tog tio eller fem minuter för mig att göra den, riktigt lätt var det. hehe. sen historia som söööög -.- hata historia for the moment. vi har matteprov snart och jag ligger sjukt efter i boken så måste plugga på som fan. bleeeh de blir bara plugg den här veckan känner jag.

hoppas ni har de bättre än mig, tjohej!


it takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is. - jason mraz


let the rain fall down

-.-.-.DATE 2008-11-12 TIME 18:06:03



jag känner att jag måste uppdatera, är så sugen på det. men jag hinner inte skriva några inlägg om dagen så gör det ikväll, så mycke plugg nu! men så går det när man ligger så sjukt efter i matten -.- så lägger in den här bilden och hoppas att jag lyckades smita undan :)

bilden: jag har en tubtopp på mig som inte syns faktiskt, jag står bakom duschstrålen, så blev inte ett dugg blöt.



it's the feeling i know i have

-.-.-.DATE 2008-11-12 TIME 00:16:46



jag orkar inte berätta om dagen just nu, det känns som om jag kommer skriva mycket så det får bli update imorgon istället. godnatt.


talk 'cause they heard the whispers, you whisper to avoid the talk.



do you know that you're the early rising sun in june?

-.-.-.DATE 2008-11-11 TIME 16:02:00
kikade nyss på titanic. det kändes förjävligt. saknaden blev större. några extra kilometrar lades till. hjärtat blev tungt.

gud va jag saknar dig såå sjukt mycket älskling =( but the thought knowing we're gonna see each other again, soon hopefully, makes me keep going. just to hear your voice makes me bubble up inside, can you imagine how it is to look you in the eyes? it's like i'm dreaming myself away, to a paralell universe where there's only me and you. it's the warm, shivery kind of feeling that i'm thirsting for, that's the feeling only you can give me, it's true. that's the feeling i get whenever i'm with you. it feels like a big part of me has been taken far away. i treasure all my moments with you, 'cause they are the finest. i let you in my heart, trust me, i wont let you go 'cause baby, now you're here to forever stay. every couple i see, i envy. the happiness in their eyes, the love in their soul, i just wish that was you and me. do you know how glad i am to be your girl? among thousands of others in your world, i was the lucky one. lucky enough to win your heart. there is no one else but you who can make me feel like i'm on the top of a mountain with the whole world below my feet, the sunset in the south and you to my right. tell me, wouldn't that be nice? hand in hand, just you and me, the world beneath us, holding its breath thinking: exactly like it should be.





det här var inget försök till att få ihop en dikt.. ville bara få ut lite.



yahoo is the new shit? nat.

-.-.-.DATE 2008-11-11 TIME 00:06:25
chattade precis med min moster från usa, daaamn i miss that chick!! ja hon är en chick -.- en 23 årig chick. hehhe. sitter på yahoo. kul som satan. det var så längesen vi hördes av. jag satt och hade tråkigt så jag tänkte att jag skulle logga in på yahoo och kolla ifall hon var inne, och YES, det var hon! hon satt vid datorn när hon ska jobba, ajajajaj. oj, nu försvann hon, hon skulle visst jobba. =(



restless at night oh baby just hold me tight

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 23:25:22
ligger och funderar ifall jag ska ändra hela min bloggdesin + byta header. hm... det var så längsen.  tänkte byta till andra färger, t.ex grå & rosa eller nånting. men jag kommer ångra mig sen efteråt, det vet jag. för ganska så många har sånna där mörka dystra färger, eller bara plain gray. ska jag behålla min färgglada design eller vad tycker ni? i'm putting this into your hands, so be wise and make the right decision!




mimi testing foundation

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 19:58:15


jag har provat COLLISTAR highlighting foundation och tänkte dela med mig resultatet efter en hel skoldag + några timmar till.
produkten utlovar: 
perfekt hy (yeah right) och ett dämpande resultat. den innehåller foto reflekterande ämnen och silk proteiner som fångar upp ljuset. den mjukgör och ger en jämn fin, täckande yta. för alla hudtyper.
 <--- clickclick
mitt resultat:
jag använde tillsammans med en primer+puder. den täckte ganska bra & huden blev faktiskt rätt jämn och fin. den luktade rätt gott också. hehe. jag gillade inte att huden kändes tung. jag kände direkt att jag hade foundation på mig & efter ett antal, rätt så jobbiga, timmar i skolan så flöt den iväg. den liksom, smälte på huden. men i början var den kanon. den har iallafall inte försvunnit helt och hållet. jag blev lite blank också, men det kan bero på att jag har lite oljig hy. så att den passar till alla hudtyper stämmer inte. den kostar runt 250 :- så jag skulle nog inte tänka mig att köpa den igen.
betyg: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


fox news

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 17:51:41
kollar på en massa videos om politik på fox news, det tillhör den där jäkla historia läxan. fan förstår ingenting.. =( videosarna är ju inte ens intressanta. -_- det här är deprimerande..

UPPDATERING:
haaah!! nu har jag fått superbra hjälp av twonuts.blogg.se och kära rosie med min historia :D det känns lite ljusare nu. wiihoooo. ska försöka skriva den nu, så fort jag hittar en intressant artikel...


oh such a fail, oh what a day

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 17:24:39
idag satt vi på engelskan utan lärare och kollade på film. helt plötsligt börjar brandlarmet tjuta och min klass bara sitter där helt lugnt och fint utan att fatta att larmet går? det gick liksom inte in i hjärnan, tror alla var så inne i filmen. efter fem minuter ungefär hör man matilda: AHA! haha sen går hela klassen ut ur klassrummet ner till entrén. sen slutar det tjuta så vi går upp till klassrummet igen (tredje våningen), sen går vi ned igen bara för sabe sa att det brann på riktigt. men det var tydligen ett falskt alarm. så vi går upp ännu en gång, sen skiter jag & matilda i engelska lektionen och går till kafeterian (alltså down the stairs again!). sen bestämmer vi för att gå upp på engelska lektionen igen, såå... phheew, det var våran träning för dagen.

alltså den sjukaste grejen hände idag! eller ja, den var sjuk för mig & matilda. hehehe, vi gick i korridoren, på väg till nåt ställe där vi kunde sätta oss ned och plugga inför kemi provet. och vart vi än vände oss så mötte vi SAMMA kille hela tiden. det var helt sjukt, vi hade liksom pratat om honom innan, sen kommer han och går där emot oss. vi mötte han typ 6-7 gånger. hahaa, allt under loppet av tio minuter, prettty scary eeh? och skolan är rätt stor med faktiskt.

provet, kemi provet alltså, var riktigt lätt! trodde det skulle vara skitsvårt så pluggade skallen av mig, men DDAAAMN WAS I WRONG!! det var lätt som en plätt :) ja gjorde provet på 10 minuter och hann ta 14.15 bussen hem, wihooooo. jag tror faktiskt jag får MVG, jag lovar, DENNA GÅNGEN blir det MVG! jag berättar för er senare vad det blir ;)

just det, jag skulle busa igår. jag glömde =( blev helt uppslukad av datorn. jag gör det ikväll =D i promise!
nu ska jag återgå to the studies...


keep your head straight and you'll conquer everything on your way to destiny.


school, why you 'oughta confuse my mind?

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 17:13:05

försöker sitta och plugga lite, men det går ju inte så bra eftersom jag inte förstår läxan >< så kan nån snäll själv, helst någon som går eller har gått IB INTERNATIONAL BACCALAUREATE hjälpa till lite? orkar inte skriva ned allt så kopierar det jag skrev i min bilddagbok.

vi håller på med source criticism.

jag fattar inte uppgiften... det står:
Is this the most difficult part of the Documents paper? It would seem so, because there are so many different types of sources that you can be asked to analyse. You will be asked to evaluate TWO sources. No more, no less. Answer each source separately. This is very important as otherwise it gets confusing. You are asked to explain ORIGIN, PURPOSE, VALUE and LIMITATION.

Don't forget that the evaluation does not ask you to paraphrase (re-write) the content of this document. get some perspective on the document and evaluate it as a source of information rather than focusing too much on what it actually says. Ask yourself how useful this source would be for you if you were researching this topic.

vi ska typ koppla ihop den här uppgiften med Fox News eller nånting, helt confused är jag, fattar verkligen ingenting och den här uppgiften är till imorgon :| HEEEEELP?


you don't always have to dig deep to find the answer, it might at times be right in front of you without your awareness.



such a loner

-.-.-.DATE 2008-11-10 TIME 08:09:44
jag har sån otur! som ni vet så har jag kemi prov idag. trodde det var på morgonen klockan åtta så panikade som fan till kafeterian för att köpa penna och sudd eftersom jag hade glömt sudd och penna HEMMA! =( sen kom jag på att jag inte alls hade provet på morgonen utan i slutet av dagen and with the cherry on top, så börjar ja NIO på måndagar -.- jag har fan åkt till skolan klockan åtta på måndagar tre gånger nu. hemskt. så nu får jag väl sitta här alldeles ensam till klockan nio, greeat. lyckad morgon indeed. godmorgon förresten! heheh.


btw, looks like S got a taste for truce...


even the smallest makes a difference.


smashbox photo op under eye brightener

-.-.-.DATE 2008-11-09 TIME 22:31:01
ni kanske redan märkt att jag är ett stort fan av smashbox produkter? jag äääälskar dom! jättebra är dom. tänkte tipsa om en liten favorit här. smashbox photo op under eye brightener, den används under eller runt ögonen för att ljusa upp eller dölja mörka ringar när man är sådär trött och ser lagomt sliten ut en tråkig morgon. den kan även användas som highlighter elle ljusa upp vissa partier. den finns att beställa från eleven.se till priset av 245 :- som då innehåller 7.1 ml.
men det räcker länge kan jag säga.



my brain is so full of it

-.-.-.DATE 2008-11-09 TIME 22:15:07
har gjort egentligen ingenting idag. har bara försökt förstå mig på kemi provet imorgon, gruvar mig riktigt. bläääää. hatar kemi. pluggade i flera timmar. tog en dusch, satt i bastun och läste, åt, pluggade, somnade. jag skulle ligga i sängen och gå igenom en del grejer, men råkade BY MISTAKE OF COURSE somna. sen vaknade jag hungrig som saaatan, åt potatisgratäng med fläskfilé och nån svampsås, mmmumma. hm vet inte vad mer jag ska skriva. hahahah, det här har aldrig hänt förr ju. brukar jämt ha nåt att skriva eller snacka om. it's my lack of braincells, it must be. dom är nog alla döda vid det här laget. jag har stressat ihjäl dom. hehehe. åååååh jag tror jag ska busa lite. hm, det blir kul. det var såååå längesen! men det blir en hemlighet for now, ni får veta lite senare om jag succeeded or not. förresten, min lillasyster är en häxa. jag har letat som fan i flera veckor efter en silvrig ögonpenna från SEPHORA. min lillasyster hade tydligen INTE sett den. hennes ord vad: ''öööh varför skulle jag ta den? jag vet inte ens vad man använder sånt till''. hittade den idag på hennes sminkbord!!! KORT SOM FAN=VERY MUCH USED!! :@ oj det blev lite att skriva om ändå.. men nu ska jag sluta. ska försöka busa, hehehe.


don't knock it 'til you try it honey.


cross my fingers and swear

-.-.-.DATE 2008-11-09 TIME 22:03:14
kom nyss hem från ica med mamma & linn. fy vad störd och arg jag blir på linn hela tiden! hon står mitt i affären och skriker bara för hon inte får gå ut med vagnen utanför kassan >< ni vet en sån där mini kundvagn till småbarn. jävla unge hon är. jag borde plugga nu också. stort kemi prov imorgon. jag vill inte =( nu ska jag iväg och äta chips. hm.. vad hände med nyttiga mi? =( jag som aldrig åt chips, godis, kakor, glass eller nånting. har inte druckit läsk på åååår. det är jag stoltis över =D hihi. jag ska bli nyttig igen, efter den här chips påsen, i promise! i cross my fingers and swear. förresten, jag älskar broccoli! hahaha ville bara säga det x) jag kan sitta med en stor skål kokad broccoli och mumsa i mig allt, mmmmmhm. YUMMMIE!! okej med det sagt ska jag fortsätta äta mina potatischips. buhbye


OBS! LÄGGER UT DET HÄR INLÄGGET NU EFTERSOM DET TYDLIGEN BLEV ETT UTKAST NÄR JAG FÖRSÖKTE TIDIGARE.

with every fall, with every rise, you realize it only makes you stronger.


sleeping under the stars every night

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 23:52:58
har sjukt tråkigt just nu. varvar mellan min bok och datorn. kollar olika bloggar, ganska så intressant faktiskt. läser just nu över näktergalens golv, kanske redan har tjatat om den ett bra tag nu? men den är sååå... så sjuuuukt bra så det finns inte! blir helt uppslukad av den. jag är inte en sån som brukar läsa, men den här boken är såå... wqr.qewärqw. hehehhe. just det, äter lite blueberry cheesecake med. asgoottt! hm måste banta.. hahhaha skoja. ofta JAG! ska återgå till boken nu. kollla min älsklings nya låt --> mizthanguyen.blogg.se såå gulllinuttans av dig ♥ kollar upp i taket på mina självlysande stjärnor, vi brukade ligga precis under dom. tätt ihop, och jag kunde känna ditt hjärta slå. ooh heck va jag saknar dig!!

godnattttt
if something is too hard to let go off, then maybe it was suppose to be there all along.



ib retards

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 17:53:11
INTERNATIONAL BACCALEUREATE 08
här kommer klassfotot. heheheh
you laugh, you die!!!
koll nt in mitt äckelhååår >< hade nyss klippt mig där =(

 <-- clickclick


do the world a favour

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 16:56:36
åååh är så sjukt arg på min lillasyster!!! jag förstår inte hur hon kan vara så sjukt jävla omogen, hon är fan FJORTON år!! har man inte lite mer vett i skallen då eller?! fan ta henne och skjut henne i skallen!! gå & ta självmord, dö i tio minuter så blir världen lyckligare. alltså jag måste bara få ett sätt att få ut mina aggressioner på >< men jag blir såå arg på henne. ibalnd undrar jag vad hon tänker med,om hon ens tänker alls?! eller hon tänker. hon tänker som en jävla sju åring. eller vänta, dom har mer vett i skallen än vad hon någonsin kommer få. åhhhh :@ jag hoppas hon blir våldtagen i skogen nångång. så fort jag tittar på henne i ansiktet tänker jag: DET DÄR ÄR FAN INTE MIN SYSTER. VI ÄR INTE ENS SLÄKT. sååå mycket ogillar jag henne. jag kan ju säga att jag tänker såhär om henne MER än vad jag tar min tid åt att ge henne positiva tankar. för vad fan för positiva saker har hon gjort i sitt liv? jävla barnsliga unge är hon. jag skulle kunna fylla hela min blogg och skriva enbart om hur mycket jag hatar henne. hata är ett starkt ord, jajajaja JAG VET. men just nu passar det riktigt jävla bra. hon är den mest omogna fjortonåring jag någonsin har mött. jag har försökt bli bra kompis med henne, men vad jag än säger använder hon det emot mig sen, JÄVLA UNGE. så mitt förtroende för henne ligger BEYOND ZERO. och kom inte och säg '' NEJ DU HATAR INTE HENNE, ÅÅH HON ÄR JU DIN LILLASYSTER '' blablablaaa!! just nu är det bara bull i mina öron. jag säger vad jag vill om henne HON är värd det.


phheeeew. det var skönt.


mi myself and i

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 16:31:59

tänkte berätta lite om mig själv eftersom jag ändå har no life just nu. ska plugga senare men.. ja, senare.

jag heter mi pham, men brukar kalla mig för mimi nu eftersom alla tilltalade mig som mimi när jag var i usa & nu har jag blivit så van. jag är 16 (--> birthday june 19th) och bor i dööda ljusdal. eftersom ingen ändå vet vart ljusdal ligger (ig i geografi? indeed) så kan jag ju säga att det ligger i hälsingland i mitten av sverige nära kusten. jag har TRE syskon. två systrar; Maria 14, & Linn 2½ plus en lillebror som nyss fyllde 1. Just det, Kevin heter han. jag pluggar på torsbergsgymnasiet i bollnäs och går IB= International Baccalaureate, en internationell linje där alla klasser förrutom språk är på engelska. Pendlar nu men ska flytta till en egen lägenhet 1 december om inte tidigare, YAAAY!!!! paaarty. hehehe, skoja.  mina kompisar säger att jag är en bitch, bortskämd och blond i huvudet.. >< men inget av dom tre påståenden är sanna, soo you can breath fellahs. jag är en liten ängel, snäll och oskyldig.. hehehe --> (a) <-- inte alls som folk säger.  jag älskar det engelska språket (go amerikanska!!) och brukar åka till usa så ofta jag kan. har släktingar där så.. och jag äääälskar shoppping!!! but who doesn't ehh? ;) & jag är superduuuuuper in love with my robiin älskipälskipäronpufffi :) kysssar på dina fetttbubblor under tröjan^^ ååååhh jag älllskar ROSA. rosa är min favoritisfärg. gillar att skriva också, jag är faktiskt riktigt jävla djup. gillar bara inte att dela med mig av det jag skriver.. hehe. ååh hur kunde jag glömma detta! jag verkligen ÄLSKAR att sjunga! det är det bästa. det går inte en minut utan att jag öppnar käften och trralallala lalal. jag ska lägga ut ett klipp när jag sjunger med linn senare hade jag tänkt. hahaha fan vad fult x) jag är super rädd för spöken, dom finns faktiskt!! hmmm vet inte om det finns något mer att säga? ni får fråga om ni kommer på en fråga :D

buuubye

give yourself to the world and it will embrace you like the treasure you are



it's ok if you stalk

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 15:10:44
glöm inte att stalka min blogg folks!! JAG VET ATT NI VILL :D
just nu har jag 6 stalkers, give me mooooore!!!!

bloggkoll


sun drenched days and starlit nights

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 14:56:36


Palm trees, ocean breeze
Salty air, sun kissed hair
That endless summer
Take me there


evil sister

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 13:15:07
mamma kom hem förrut med ett par byxor som hon hade köpt. sånna jätte tighta som slutar vid knäet. men hon fick inte plats i dom så min lillasyster provade, men hon fick inte heller plats i dom. sen provade jag och dom satt skitbra!
då blir min lillasyster lite arg...

maria- alltså du får bara plats i dom för du är så smal.
jag- var det inte du som sa att jag var tjock?
maria- jo, i armarna och ansiktet.

HAHAHAHA VILKEN EVIL SIS JAG HAR x)


the wanting makes no sense

-.-.-.DATE 2008-11-08 TIME 13:09:49
gooooder morning my dear fellahs.

vaknade för någon timme sen. har inte ätit något ännu, kände bara inte för det. har märkt att min matlust har försvunnit helt. den var ju på topp när robin var här -.-  ÄLSKLING KOM TILLBAKA OM DU NT VILL ATT JAG SKA BLI ANOREXI CHILD. hehehe. skyller ifrån mig -_- alltså, det känns som om jag vill göra nånting. satt och tänkte på det igår. men göra vad? typ... en förändring eller nåt. det spelar ingen roll vad det är, om det är att möblera om mitt rum, eller klippa håret. eller jo, det spelar förresten roll. tänker inte klippa det igenförräns det har växt ut ordentligt nu. men ändå, jag vill bara göra nånting impulsivt. det är en känsla som bara pumpar under bröstet som vill komma fram, men vad vill den? jag kan känna mig helt rastlös bara sådär, för jag vet att jag borde göra nånting. men vad? blir arg på mig själv när jag inte vet vad. jag läste igenom det här nu. it makes no sense? de kanske inte borde göra det heller. hm.. jag är konstig. jag är rätt konstig faktiskt. hahaha, vilket tard jag är.

kollade på EMA igår. det var bra faktiskt. på nåt sätt har jag fått en dum låt på hjärnan. den där tokio hotel låten, monsoon. jag gillar inte tokio hotel, never did never will. men whaattaffan vill den nt försvinna ur min stora hjärna föör >< det stör mig. men måste erkänna att han har rätt skön röst, han den där emokid med pandaögon. heheheh, okej nu är jag elak. förlåt.

nu ska jag iväg och ta en bit blueberry cheesecake som pappa kom hem med igår. YUM! åååh, whhoopsi doopsi nu kom matlusten tillbaka igen!!? neesh, det är bara jag som är hungrig. hehehe.
buh bye


your actions guide you, you guide your own life.


party makeup

-.-.-.DATE 2008-11-07 TIME 19:28:24



det är många som har frågat hur jag har sminkat mig här så jag tänkte att jag kunde berätta det då eftersom jag ändå inte har något bätte för mig.

-BASE
börja med basen. Först använder du en primer som du använder i t-zonen, dvs panna, näsa och haka. sen lägger du på foundation med en foundation borste, dra även över läpparna, men bara lite.
products used: smashbox photo finish foundation primer 395 :- smashbox high definition healty FX foundation 355 :-
-EYES
måla på ett lager mascara, låt det torka ordentligt, måla sedan på ett annat lager. jag har inte böjt mina ögonfransar här, men om du vill göra det så do it, men kom ihåg, föree mascaran! om du vill kan du måla på med ett till lager så det blir riktigt fylligt (jag har då använt en drygare mascara), men se till att göra det rätt. annars blir det klumpar! dra ett streck med en svart flytande eyeliner på övre ögonlocket närmast fransraden. ta sedan en blöt bomullstops och fixa till så att strecket blir rakt och fint. vänta tills det har torkat. måla med en ljusgrå skimmer ögonskugga över hela ögonlocket. sudda ut längst upp så det blir en naturlig övergång. använd en lite mörkare på hälften av ögonlocket, sudda även ut där. använd sedan en mörkgrå längst på globlinjen. blanda den ljusaste och den mellan ljusa och sudda ut lite under ögat, precis under nedre fransraden (om det kommer på ögonfransarna, måla bara på med mascara). använd en vit ögonpenna och måla i inre ögonvråarna. använd en svart ögonpenna och måla på insidan av översta fransraden.
products used: L'oréal telescopic mascara 149 :- Dior diorshow blackout mascara 250 :- Dior diorliner liquid eyeliner 295 :- ICING eye shadow palette 129 :- SEPHORA slim pencil eye white 40 :- SEPHORA slim pencil eye black 40 :-
-LIPS
eftersom du redan har färg på läpparna från basen (foundation) så är det bara att dra över med ett transparent lipgloss eller vaseline, eller ett ljusrosa lipgloss. jag själv har använt ljusrosa lipgloss och sedan vaseline.
products used: smashbox lipgloss pop 175 :- klöver vaseline 20 :-
-FINISH
lägg på puder med en stor borste i cirklande rörelser. lägg ett persikofärgat rouge längs kindbenen. ett tips: sug in kinderna så ser du dom lättare. hehe. lägg en bronzer på pannan, näsbenet och hakan. applicera sedan en highligter uder ögonbrynen och på kindbenen.
products used: maybelline dream matte powder 150 :- victoria's secret very sexy blush peach $25, Lumene bronzer 99:- Eyeko touch up & glow highlighter 149 :-

ALLL DOOONNEE.



a beating heart flying down the highway

-.-.-.DATE 2008-11-07 TIME 14:18:57

i somras när jag var i florida. gaaaash, great times indeed.

vi hade sovmorgon till tio idag, men jag som bor 40 minuter bort med tåg var tvungen att vakna vid åtta, eftersom min buss går klockan nio. men sega jag vaknade aldrig vid åtta utan kvart i nio. stressade som fan, men hann iväg på bussen iallafall! yay! =D bussen var seg så jag och matilda kom 20 minuter försent till teatern vi skulle kolla på, jag fattade inte riktigt vad den gick ut på, den var seg iallafall. rolig at times though. Adam & Eva var det. sen skulle vi till drama lektionen, men jag,matilda och andrea gick till syv och snackade lite. hehehe matilda och andrea skulle kolla om man kunde byta linje mot jul, och jag... ja, jag hängde med för jag inte orkade drama ^^ sen tog vi lunch efter det, fast vi hade lektion. sen tog jag och matilda bussen hem, vi skippade matten. vi tog LEDIGT =D hehehehe (a) men det är luuugnt, vi är små änglar så vi tog faktiskt hem matteboken :)

på måndag ska jag och matilda kanske dra på slotte och kolla. matilda ska kolla hur det är på samhälle och jag hänger med bara för.... det är kul! hihihi. fast vi har ju kemi prov den dagen så vi vet inte riktigt hur det blir.
har en massa plugg hela helgen, en massa prov som jag inte förstår mig på.

anyway, ha en fortsatt trevlig weekend feelllahs.


keep your head up gorgeous, people would kill to see you fall.


sinful black

-.-.-.DATE 2008-11-06 TIME 19:17:06
 



hittade några snygga svarta klänningar till billiga priser som jag bara var tvungen att lägga upp. något till nyår kanske?
översta raden
vänster: asos.com 220 :-
häger: asos.com 525 :-
asos
nedersta raden
vänster: forever 21 $27.80
höger: forever 21 $19.80
forever 21


klØver vaseline

-.-.-.DATE 2008-11-06 TIME 18:33:28

förrut var jag verkligen klöver vaseline addicted! kunde inte sluta använda det. men har minskat på användningen nu. jag tycker fortfarande att det är sjukt bra att använda everywhere!! vissa säger ju att den är jättedålig, att den bara torkar ut bara för den innehåller döda växter, vet inte riktigt om det är sant, det där med döda växter. men på mig funkar det kanoners! jag använder den på många ställen. torra hudpartier, på naglarna, läpparna och ögonfransarna. killar kan ju använda det som glidismedel ;) jag brukar kleta på litegrann på ina ögonfransar precis innan jag ska gå och lägga mig. det är jättebra, åtminstonde för mig. mina ögonfrasar växer sjukt fort kan jag lova. man kan massera in på naglarna också, de växer fortare och blir starkare. vet inte riktigt om det är något som jag inbillat mig, men det verkar som det iallafall. hehehe. annars är det bara att använda olivolja. det är skitbra det med! på läpparna brukar jag inte använda så ofta, bara under natten då jag kletar på världens fetaste lager. eftersom den torkar ganska så fort. det är det som gör att man blir så addicted av lypsyl, vaseline och sånt. för det torkar ut fort och då använder man mer och mer hela tiden. den är dessutom grym som highlighter! man kan ha lite på kindbenen, under ögonbrynen och på näsbenet. du kan dessutom smeta över lite på dina ögonlock så det ser sådär små fräscht ut. en burk går loss på ungefär 20 :- och finns i olika matbutiker, apotek och sånt. vad brukar ni använda det till? =D


mimi goes bookworm

-.-.-.DATE 2008-11-06 TIME 18:08:28
kom nyss ut från bastun. det var jättehärligt! hade hårinpackning och läste bok samtidigt. läste Över näktergalens golv som jag redan läst två gånger förrut, men blir så kär i boken! det är den första boken ur serien Sagan om klanen Otori, det finns fem böcker. Handlingen utspelar sig i det gamla Kina, asbra bok verkligen. jag kan inte förklara vad den handlar om, ni for googla det hehehe, eftersom jag suger på att förklara. be mig förklara en bok eller film så kommer jag berätta allting i detalj, not so good eh? men jag rekommenderar dom där böckerna starkt!! En annan bok som är bra, som också utspelar sig i det gamla Kina, heter Snöblomma och den hemliga solfjädern. Den är riktigt hemsk. men vällldigt beautiful. reead it now!!
 
skolan kändes rätt meningslös idag. vi hade tre lektioner, sen håltimme i 3 ½ h. jag matilda och andrea drog till andreas lägenhet och chillade loss. vi låg i hennes soffa, kollade på mtv, snackade och sånt. jättekul! imorgon börjar jag 10.00, då ska vi se på teater, Adam & Eva. Sen drama, sen matte och så slutar vi 14.15. ganska meningslöst där med va? kanske stannar hemma....


fight for whatever you wish for.


scratch nail food

-.-.-.DATE 2008-11-05 TIME 19:40:02
längesen jag lade in ett tips, så lägger in en grej om naglar nudå. när jag var i usa testade jag en produkt som heter scratch nail food, typ en olja man ska droppa på naglarna, sen massera in. den stärker naglarna, ökar tillväxten av nageln, skyddar mot uttorkning, tillför fukt & näring och tillför nagelns naturliga spänst. den här produkten fungerar på vanliga naglar, konstgjorda och lackade, alltså målade^^ man ska massera in en droppe på varje nagel två gånger om dagen.
du får en flaska på 30 ml för 475 :- jaja, dyrt är det för sådär lite. men bra som tusan!!! :D kööp nu!
den finns att beställa från e-beautyshop.com.


torn into pieces

-.-.-.DATE 2008-11-05 TIME 18:04:10
stannade hemma från skolan idag, kände mig sjuk. jag är sjuk faktiskt! fick ett sms klockan nio av matilda, hon sa att hon hade försovit sig. så jag sa att jag skulle vara hemma eftersom jag är sjuk, då svarade hon; jag ska också stanna hemma idag. hahahha x) jag somnade om och vaknade.... trumvirvel please..... klockan halv tre :D det var riktigt skönt. har precis gjort skink- och -ost paj med broccoli som jag ääälskar :D ni kanske vet det nu eller? så ska ut och äta snart. erkänn att ni också gillar det? :D annars.... bläää på er. hihih. fick också hem en bild på min klass sen fotograferingen, men ingen katalog? hm.. aja jag lägger ut bilden senare. hhaaa den är skitful ni kommer dö när ni ser x)



to fall out of love you need to fall in love again.


britney is back on track

-.-.-.DATE 2008-11-05 TIME 17:57:47
som de flesta vet så är britney back on track! womanizer är rätt skön faktiskt! vilket är kul för jag älskade henne förrut! blev så arg på alla som sa att dom hatade henne bara för en massa skandaler hit och dit. bläää på dom >< det är tufft att vara kändis, i should know. hahaha skoja :D men ändå, det är bra att hon försöker ordna upp en del saker. just nu ligger hon i hårdträning för en kommande världsturné nästa år tror jag, är inte riktigt säker.
Britney skulle uppträda på MTV European Music Awards i Liverpool men tvingades ställa in eftersom hon nu inte får lämna landet. så suuuurt >< det är på grund av vårdnadstvisten mellan henne och Q#%¤&BVwtghb46uy kevin federline. britney måste visa att hon är tillgänglig för hennes barn.
men en taleskvinna för britney sa att det var för att hon blev sjuk. hon fördes till och med till sjukhuset och för att hennes hälsa inte skulle riskeras att bli sämre så bestämdes det att hon skulle flygas tillbaka to the UUUU SSSS.
hmmmm WHO TO BELIEVE? you decide!




sometimes you need to be lost to be able to find yourself.


notebooks are heavy as rocks

-.-.-.DATE 2008-11-05 TIME 15:24:42

skoldagen igår var ganska så uttröttande (haha kan man säga såå? fan jag har mvg i svenska -.-) men ändå riktigt kul! iallafall mot slutet. tror inte att jag har skrattat sådär mycket på länge under skoltid faktiskt. jag, matilda och andrea har ju en del idéer om vad vi ska skriva om på våran extended essay sen i tvåan ;) hehee.. om hur sperma är jättebra för huden! sen ska vi göra undersökningar och sånt där med olika sortes sperma. sen ska det stoppas i olika burkar och smetas på ansiktet. inte våra ansikten dåå utan vi ska ha försökskaniner x) HAHAHAHA ganska fult jag vet x) men neeej då! jag driver bara med er.  vi skojades bara lite.

fick veta vad jag fick för betyg på biologi provet, det blev VG+ :D hahaha vet ni hur lycklig jag blev eller!? jag trodde jag skulle få G, men det blev VG+. alltså.. när jag tror att jag får dåliga betyg, då får man fan bra. när jag tror att jag får bra, då får jag dåliga.. haha .

nu ska jag äta kycklingsallad. hej med er


you make me feel like the sunrise



my love

-.-.-.DATE 2008-11-04 TIME 23:07:07
Vad vet du om din pojkvän?
Namn: robin
Ögonfärg: bruna
Födelsedag: 23 juli
Har han färgat håret nån gång? fööör många gånger
Har han klippt sig någon gång? ja^^
Har han piercat sig? bröstvårtorna :D haha skoja, öronen
Dricker han?ALKHOLIST
Röker han? RÖKHOLIST
Vad heter gatan han bor på? jagtillhörmi 30a :D
Vad har han för mobil? 3 stycken sony ericsson tror jag
Vad vill han bli när han blir stor? känd
Vad har han för färg i sitt rum? kommer nt ihåg :(
Har han någon/några systrar? neah
Har han någon/några bröder? ja, två
Vilken mat hatar han? fettsnål mat
Vilken mat älskar han? heheh alllt med extra fett/ost/olja som pizzaa
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? dra till las vegas på casino och bordeller
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? äta, sova heheheh
Har han bråkat med nån någon gång? ofta HAN!! tsss åååhhh -.- tro nt saker om honom, okej?!
Vad brukar han göra på helgerna? bli full =D
Vad har han för musiksmak? hiphop, rap och sånt
Hur träffades ni? bebisdomsvänner ju, kommer nt ihåg, så länge sen!
Vad påminner dig om honom? playboy och ciggaretter
Vad var det första han sa till dig? nu när vi träffades senast så var det ''heheh tjockis'' tror jag
Vad var det första du sa till honom? heeej =D
Vad brukar ni oftast skicka sms om? saknar dig älskling =(
Är han beroende av något? tjejer och MIG hihihi
Vad kallar du honom? robin, älskipälskipäronpuffi, älskling
Vad kallar han dig? tjockis, älskling, bibo
Idrottar han? han går till pizzerian sen tillbaka
Vad har ni gemensamt? vi gillar varandra =D
Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? han skulle döda blomman
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? finast, underbarast, MIN
Gillar du honom? hihihiih jaaaa suuperdupermegajättemajor mycket =D



obama for president

-.-.-.DATE 2008-11-04 TIME 21:09:43
sitter och följer presidentvalet på BBC world nu!!! hejar på OBAMA. han ska vinna :D eller vad tycker ni?




delicious dessert

-.-.-.DATE 2008-11-03 TIME 22:31:27

här ska ni få ett supergott recept på efterätt. den söta smaken i chokladen meets den syrliga smaken i hallonen. skitgotttt!!! jag glömde helt att jag hade det här receptet hemma. ska göra igen nån gång.. mmmhmm.. prova!!

VIT CHOKLADMOUSSE MED HALLON

8 port
2 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Kesella
färska bär, t ex hallon eller blåbär

Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner Kesella och sist grädden. Mixa bären i en matbredare. Varva sedan chokladmoussen och bärsmeten i glas. Ställ in i kylskåpet i ca 1 timme.



i blew it, twice

-.-.-.DATE 2008-11-03 TIME 22:18:49

alltså jag har blivit värsta eftertraktad känner jag =D hahhaha jag skoja. men nästan...? (a) först blev jag erbjuden att gå modell på modevisningen på slotte, men den chansen sumpade jag ju totalt. heheheh.. my bad, i know. låg och sov då, sen vaknade vid elva då var det försent. sen blev jag erbjuden att vara skådespelerska i en reklamfilm för kondomer, hahah fan va fult, synd att jag måste till skolan idag då (a) haha men ofta jag skulle göra reklam för kondomer dååå. tsss jag är inte sån, äkta good girl är jag. men poängen är att jag fick två värsta bra erbjudanden sen blåser jag bara bort dom, modell och skådespelerska. fan vad fult. fan vad kul. jag är dum. heheheh ^^



second chances are overrated.



i feel like a broken flower buried under the first snow of october

-.-.-.DATE 2008-11-03 TIME 22:06:14
första skoldagen idag. ganska jobbigt kändes det, var inte alls sugen på en massa plugg. nu menar jag verkligen en massa. läxor hela tiden fan =( skummade igenom italienskan lite grann nyss, vi har kontrollstation imorgon. vet inte vad det innebär så tar det som ett prov, hehehe. satt och skrev klart min uppsats i engelska, det tog flera timmar!! men då satt jag och chattade vid sidan om (a) det känns inte som om min tid utnyttjas på rätt sätt. har ju ingen tid över till nånting längre. det känns hemskt. vill ha helg nuuu!!! idag kom glassbilen. vi köpte fyra lådor glass, två lådor smackis och två lådor deluxe nånting. glass är gott =D sen berättade älskling att han kanske skulle komma hit runt den 10-11 december eller jullovet. hihihih gissa hur glad jag blev då elller?! =D det var som om livslågan i mig tändes på nytt.


it's about rising when falling and keep going when being stopped.


written by my sweeetieheartie

-.-.-.DATE 2008-11-03 TIME 00:34:40
skriven av mizthanguyen. muuuuwah :*



I didn't remember this moment, the moment in this picture when you sent it to me.
Is that really me? or is it me in another lifetime. This picture reminds me about all the good times we've been through, this is unforgetable. It's almost funny, more than twelve years we've been knowing each other but it feels like I've been feeling your soul this past two years. In that position I've learned much more about how our society is built. How the world was created, that some magic or gods amazing power didn't exist.

It's unfair, but I keep dreaming because I know that someday. I'll be standing right beside you, and we'll smile at the camera once again. I keep living because some girl, it's sick but I keep struggle for something I want, something I wish to happen. Friends are just like friends, if there is some obstruction, you can't do anything about it or can we? if it was a chance for my wish to come true, I would sacrificemy whole life to do whatever it takes to just make that person happy.

But I'll always be happy, while she's happy. It doesn't matter if she is with me or another guy. What I'm writing right now is hard to handle, tears are dropping from someones' cheek, a song that reminds about you makes me feel week. I want to be honest, and get the respect for the one I am, not the one you think I am. Do you know why the guy never start to write or call you girls? he's waiting, waiting to get an verification from the girl that, the girl really like him.

When he has been waiting for too long and no answer is coming from the the girl, his hope about the future has been ruined. It's just a way to be sure. I'm never sure about anything. One day I want something, next day I want something else.

But it's not like that way when it comes to you, trust me. I remeber when we always was looking for cans to get some extra money to our pockets, mostly for candy. You're like candy, it's irresistble, can't get enough of it. Why do I look up in the sky every night?

I believe that you are somewhere out there. I talk to you, I tell you that i miss you and that I wish you would be here with me around my arms, and then I'll hope to kiss you, in our secret place where we've been walking in some kind of tradition. Last time we walked through the woods, felt like a fairytale, you just don't know. When I walked alone the way home, tears was falling. I was thinking, it's perfect weather in

a perfect place, and just the right time. Something I was looking for, I haven't think about it, until know. I had something, and I just left it without looking back. Remember two years ago? It was in the same place, when you somehow made me fall, why couldn't I fall from a high building instead.

Then I wouldn't be here, and have this memories and hopes about things getting better. It doesn't. I just want to leave everything behind me and move on, but I can't. This maybe is faith, I can destroy it by killing myself somehow. You would live so much better and everyday of yours would be like in heaven. I just wanna go home, home is with you. I belong to someone, and that is you. I need someone and that is you. Replace my broken heart with a new one. You're the sun in daylight and the moon at night. I'm waiting for an answer, I want to stay true, but only in one condition. If it's with you.

/v. MizthaNguyen


ooh noo

-.-.-.DATE 2008-11-02 TIME 22:16:17
missade gossip girl!! glömde totalt bort det. någon som vet när reprisen går? jag vill inte se på internet sååå no thank yooou -.- för övrigt så ligger jag i sängen och sms:ar med lilla lisa :)


i'm gonna go my own way, fulfill my own dreams and never look back.


i'm lucky you're mine

-.-.-.DATE 2008-11-02 TIME 19:46:15
jag har värsta oturen. det verkar som mina småsyskon har turn their backs against me, för dom är värsta elaka. först precis när jag ska gå så drar kevin upp en låda så jag slår mitt knä i kanten. sen när jag backar så trampar jag i hans kiss för han hade fan kissat på  sig -.- nu när jag skulle ut och hämta vårullar i frysen ute på altan så låste linn balkongdörren. alltså jag stod där ute flera minusgrader i hotpants och en tubtopp!!! tänk er hur kalllt det var. jag dog nästan!! :@
update:HAHAH. jag brände vårullarna. WHOOPSI x) jag förstår inte, jag bränner allt hela tiden. hahaha mamma sa det nu också. ''varför bränner du hela tiden''. aawh.. men alltså, jag ska lära mig att inte bränna mat, för annars gör jag jättegott! :D


& vet ni vad? jag är kär i kärleken :) jag saknar dig älskling<3


you fill my heart with everything it needs to survive.


girl and boy

-.-.-.DATE 2008-11-02 TIME 01:45:04
idag har jag vart med robin min älskling. det var jättemysigt! han var ensam hemma. vi kollade på disneychannel typ och åt glass =D vi båda är tjockisar, i knoww. detta var sista kvällen han var i ljusdal =( värsta sorgligt. några tårar fälldes. inte kul alls. men jag hade en underbar vecka med dig älskling, tack för allt :) längtar tills du kommer nästa gång, till min lägenhet i bollnäs. hihiihih. nu snackar jag i telefon med robin. han sitter på station i bollnäs och väntar på hans nästa tåg som kommer klockan fyra på morgonen eller nåt. jag saknar dig jäätttesuperduuuper mycket =( så orättvist.
älsklingens blogg ---> clickclick


I feel like a heroine and you are my hero
Do you know that your love is the sweetest sin?



the sweetnes of you

-.-.-.DATE 2008-11-01 TIME 14:42:21
halloween igår. det kom inte så speciellt många skräckfilmer faktiskt. men det är lugnt, umgicks ju med robin ändå, myyysigt ^^ ska iväg snart och träffa honom igen. måste fylla på telefonen igen också, ska skaffa gratis sms hade jag tänkt. åååhh ikväll åker min älskling =( what to doooo??!!! sorgligt. nu blir jag ledsen i ögat =(









every second counts, every minute is important. cherish every moment you have left.