byter bloggportal: finest.se/mipham

-.-.-.DATE 2012-10-29 TIME 19:13:58


anledningen till varför jag inte bloggat är för att jag haft mycket på gång. bland annat har jag bytt bloggportal. jag fick ett erbjudande om att bli topbloggare på finest.se och kommer därför inte blogga mer här. sjukt sorgligt, men jag måste ju prova mina vingar och se vart de leder mig. jag hoppas att ni följer med mig dit och jag garanterar att bloggen kommer vara 100% mig som den alltid har varit. enda skillnaden är nu att min bloggadress är finest.se/mipham. jag kommer att flytta över mitt bloggarkiv till finest så småningom. puss på er och jag hoppas att ni är mig lika trogna ändå, trots att jag bytt bloggportal!


sally hansen diamond strength 24 karat

-.-.-.DATE 2012-10-25 TIME 15:11:00


köpte ett nytt nagellack idag från sally hansen. så himla fin färg! eller ja.. om jag ska vara ärlig så såg den mycket finare ut i flaskan, haha. den torkade inte så himla fort heller, men som sagt, fin färg! det blev lite tantvarning med bara lacket på, så jag drog på med lite svarta streck och vips så såg det mycket fräschare ut!


if you want something you've never had, then you've got to do something you've never done

-.-.-.DATE 2012-10-25 TIME 12:03:00


äntligen ska jag ut i skogen och plocka svamp! låter som en riktig skogsmulle men det är sjukt mysigt. att vandra runt i skogen, få frisk luft, höstsol&varm choklad. hörde att det är en innegrej bland bratsen att plocka svamp i ett par HUNTER och nån designerkorg och sen ta bild på instagram för att visa vilken "naturmänniska" man är. jag kommer inte ha några HUNTER's eller designkorg men fan att jag ska uppdatera instagram iallafall! haha. if you


mist stockholm

-.-.-.DATE 2012-10-25 TIME 11:00:00


det är flera av er som undrat vart man kan köpa mist stockholms produkter och det kan man göra på deras hemsida miststockholm.com. stockholms butik och skola ligger på frejgatan 73 (t-bana: odenplan). ni kan gå in på hemsidan och kika in deras produkter eller kurser. det var där jag köpte min UV-lampa samt UV-lack :)


a friend always got your back

-.-.-.DATE 2012-10-24 TIME 23:39:58

idag fick jag ett sådant fint sms av en av mina bästa kompisar. henne har jag känt i knappt ett år men ändå är hon en av de få jag kan anförtro mig åt. det är inte längden på en vänskap som avgör hur bra vänner man är. det handlar om att kunna värdesätta sina vänner och respektera dem. jag kan ärligt säga att jag har de bästa vännerna. men det vet jag att ni också kan. men det finns vissa som tar sina vänner för givet och det är så himla synd. för det är era vänner, förrutom familjen, som kommer hjälpa er upp och torka era tårar. det är era vänner som orkar stå ut med all er skit och ändå stå kvar vid er sida. det är era vänner som kommer rädda er. det här är till mina fina vänner, jag älskar er!


don't be afraid to take a step into reality. don't be afraid to fall into the arms of destiny

-.-.-.DATE 2012-10-24 TIME 17:24:39


f ö r ä n d r i n g. det är lockande&skrämmande på samma gång. spännande liksom. vågar man? vågar jag? jag är ju så feg egentligen. men jag har ju gjort så mycket, ändå. en kär vän har precis fått mig att ta ett jäkla stort kliv mot f ö r ä n d r i n g. egentligen vet jag inte om jag vill men att jag kanske borde. andra stunder tänker jag att jag inte borde men att jag vill, litegrann iallafall. ser ni? mitt huvud är ett enda stort kaos. jag hoppas att n i följer med mig och att ni s t a n n a r. för detta kommer väl påverka er på ett sätt också, antar jag. 


new dress

-.-.-.DATE 2012-10-23 TIME 15:17:00


köpte en skogsgrön (jag vet, den ser blå ut på bilden...) klänning från gina idag. ska använda den på halloween;) i helgen ska jag på maskerad, ska klä ut mig till jessica rabbit då. men på halloween ska jag vara nåt annat! ni får veta sen när (OM) jag lyckats skaffa alla grejer, haha. nu ska jag förbereda lite inför en nagelsättning. puss


you know i could've been the best you ever had

-.-.-.DATE 2012-10-23 TIME 13:15:00


hej! idag ska jag&syrran ta med småsyskonen till hudiksvall för lite shopping och donken. måste hitta grejer till min halloweenkostym! är för snål för att spendera en massa dyra pengar på en dräkt man har EN gång. jag menar, hur onödigt?! ska försöka knåpa ihop nåt eget, hehe;)


you hurt me, you hurt me bad but the scars only made me stronger

-.-.-.DATE 2012-10-23 TIME 00:14:15


först och främst: tack så jättemycket!
det låter verkligen som att vi är i samma situation. precis sådär har det varit för mig också. just att man börjar prata igen. det är som att riva i gamla sår. man mår så dåligt när det "tar slut" igen. mina vänner sa åt mig att bryta kontakten och inte svara på hans sms, men hur jävla lätt är det egentligen?! killen man är dödskär i hör av sig och man ska INTE svara. det går tyvärr inte..
men nu har vi försökt så pass många gånger att det känns som om det inte finns några chanser kvar att ge. och det är så jävla trist att inse. men jag har kämpat som ett jävla fan för honom, jag har gjort allt jag kan och nu finns det inger mer att göra.
jag har lärt mig att öppna ögonen inför andra killar. även om jag kommer ha svårt att öppna mitt hjärta för någon just nu och ett bra tag framöver, så är det iallafall en början. mina vänner räddade mig. utan dem hade jag fortfarande varit lika svag som jag var för inte alls så längesedan. 


it is time for all the broken hearts to mend, take a chance and fall in love again

-.-.-.DATE 2012-10-22 TIME 18:21:52

åå, kan inte få nog av att vara hemma i hälsingland! lugnt, vackert&frisk luft. när jag var yngre ville jag alltid flytta till storstan och bli storstadstjej. ni vet, latte i handen, glajjor&se sådär superstressad ut. fasiken, nu beskrev jag precis mig själv, haha. men grejen är att nu uppskattar jag hälsingland&lugnet hemma så mycket mer. jag älskar stockholm, men innerst inne kommer jag alltid vara stolt ljusdaling! ♥


purple, flowers&glitter

-.-.-.DATE 2012-10-22 TIME 15:28:00


såhär ser mina naglar ut just nu! börjar tröttna på dem så ska hitta nån ledig tid åt mig själv så jag kan fixa dem. jag tröttnar så himla lätt, haha. har precis beställt hem en massa glitter till naglarna. kände mig som ett litet barn i en leksaksbutik! nu ska jag fräscha upp mig och möta upp mina tjejer på fika. puss


it's giving your heart to somebody, that's the hard part

-.-.-.DATE 2012-10-22 TIME 13:04:16

new in: ring & handsmycke från gina tricot (30 kr totalt! helt otroligt!!!)


ledsen för sån seg uppdatering. har byggt så mycket naglar och umgåtts med vänner att bloggen försvunnit lite. men jag lever. mitt hjärta lever, otroligt nog. i helgen fick jag höra något som kändes som ett slag i magen. jag ville falla ihop. men jag stog kvar. jag håller ju på att komma över h o n o m och jag är så jävla nära, men ännu inte riktigt där. jag faller alltid tillbaka och då får jag börja om.


but my heart was colder when you'd gone and i lost my head but found the one that i love

-.-.-.DATE 2012-10-18 TIME 12:27:21


haha, kikade igenom mina bilder från i somras och såg dessa. på de två första försökte jag göra ett sånt där snyggt hopp à la kenza... fick till en snygg landning iaf! jag kände att jag måste lägga upp dessa och plåga mig själv lite, för utanför mitt fönster lever ett regnigt stockholm. grått&blött. nu ska jag packa och sedan blir det hemfärd mot mitt ljusdal. puss


standing at the edge of the unknown & never felt more home. restless children, curiosity burning in their eyes. a pocket full of promises, "the first step will change your lives."

-.-.-.DATE 2012-10-18 TIME 00:42:00


har packat som en galning nu på kvällskvisten och alldeles säkerligen har jag packat på tok för mycket. som vanligt. varför är det så, att man packar ner tio saker men bara använder tre? hursomhelst så ska jag&jocke fara hem till norrland imorgon. jag kommer vara hemma i 2-3 veckor, så himla skönt! vet ni vad jag ska göra som jag har längtat sjukt mycket till? PLOCKA KANTARELLER! åååå så gott&mysigt! hihi.


to be old and wise you have to be young and foolish first

-.-.-.DATE 2012-10-17 TIME 20:26:47

ring från JC, halsband och armband från ur&penn.


fixade en bättre bild på mina nya smycken! älskar verkligen halsbandet. så enkelt&snyggt liksom. VET NI? snart är det halloween! är bjuden på maskeradfest (med tema filmkaraktärer från 80-talet) och jag ska vara jessica rabbit. om jag inte hinner ändra mig, haha. älskar maskeradfester! det är så himla kul att klä ut sig tycker jag. så imorgon blir det snabbvisit på buttericks!


he holds me in his big arms, drunk and i am seeing stars, this is what i think of

-.-.-.DATE 2012-10-17 TIME 15:33:00


ååå har en sån sjuk jävla bad hair day idag! håret känns äckligt, flottigt&tovigt. livlöst, platt&slitet. the list goes on! ibland vill jag bara klippa av mig allt. vara sådär sjukt spontan som alla andra. men jag vet att jag inte vågar egentligen. skulle bara börja gråta, haha! det känns lite som om det är mitt hår som gör mig. har det gått för långt då? haha!


lilla ögonbrynsskolan

-.-.-.DATE 2012-10-17 TIME 13:33:00


ÖGONBRYNSSKUGGA ELLER PENNA?
jag klarar mig inte utan min lilla browshade från mist stockholm. eftersom jag är rödhårig har jag no.4 eftersom det är en brun nyans med lite rött i. jag använder inte penna eftersom pennor oftast är vaxbaserade och jag som brukar bli blank i pannan upplever att den 'smälter' bort efter ett tag och därför föredrar jag puderform. vissa säger att man får ett mer naturligt resultat av skugga och att penna ger skarpare drag. det är inte sant. det blir vad man gör det till! prova er fram.

BÖRJAN, SLUTET OCH HÖGSTA PUNKTEN
sätt en tunn pensel eller penna vid näsvingen uppåt mot inre ögonvrån. där ska ögonbrynet börja. gör likadant men låt penseln ligga rakt över pupillen, där ska högsta punkten vara. gör likadant igen men låt penseln gå längs yttre ögonvrån, där ska ögonbrynet sluta. gör små markeringar om det är svårt att hålla koll. 

STEP BY STEP
det är lättare att få ögonbrynen lika jämna genom att dela upp dem i olika delar och endast fokusera på delen du fyller i. börja med att fylla i konturerna i början av ögonbrynet (del 1 på bilden), fyll sedan i. om du vill kan du göra samma sak på andra ögonbrynet med.
fyll sedan i konturerna på del 2, fyll i. försök få del 1 och del 2 nästan lika tjock, det ska alltså inte vara en markant skillnad i tjocklek på del 2 och 1. 
sen kommer högsta punkten (del 3). gör samma sak och fyll i konturerna där först, sen fyller du i resten. gör den inte för spetsig, då ser det onaturligt ut.
från högsta punkten gör du en mjuk kurva neråt (del 4). 

OBS!
om du använder skugga: var noga med att det inte ligger rester av skuggan utanför ögonbrynet. borsta bort det med en liten borste bara.
om linjerna är oskarpa kan du antingen ta en concealer eller foundation och applicera med en liten&skarp concealerborste (INTE med fingrarna) längs kanterna på ögonbrynet så det blir skarpare. om du inte har puder eller foundation på dig så kan du blöta en tops och dra bort överflödig färg. 
har du glesa områden på ögonbrynet så kan du dutta med penseln, färgen blir mer koncentrerad då. har du penna så är det bara att måla till lite extra streck där. 


i never thought you'd be the one to hold my heart

-.-.-.DATE 2012-10-17 TIME 11:53:00


goood morgon! blev tipsad om denna havegrynsgröt igår och den är verkligen supergod! söt, nyttig&god. blir min frukost ett tag framöver, hehe. vaknade så sjukt tidigt idag för att jag hade tvätttid. tänkte nästan skippa den men fan vilken tur att jag inte gjorde det! sjukt snygga killar man kan hitta där nere ju... hähä. kanske ska "råka" tappa en BH i någon utav deras tvättkorgar å ba "oooops"..... ;) nu ska jag springa ner igen och hämta tvätten! puss


rain, streetlights and lonely hearts.

-.-.-.DATE 2012-10-17 TIME 00:42:00


älskar att skriva i min dagbok såhär på kvällskvisten. det är oftast väldigt osammanhängande&oförståeliga saker, men lite så är min hjärna nu. 

rain, streetlights and lonely hearts. the music of the city's been like this already from the start. restless souls running scared, with lots to give and lots to share. nothing to lose, they are aware. so they give themselves away, but what's to lose and what's to gain? let's run wild and let's run free, what will happen we will see. let the music of the city drown you completely. a dynamic hearbeat. a pounding heart. wistful minds torn apart.


"i don't make love, i fuck... hard"

-.-.-.DATE 2012-10-16 TIME 19:14:09


har haft en sån otroligt skön dag! fixade jennys naglar, sen fikade vi lite, gick runt i en sexshop (alltid lika spännande!) och så. såg en hylla inspirerad av boken fifty shades of grey. det här med BDSM (domination & submission) är så sjukt creepy. jag skulle aldrig gå med på att vara nåns sexslav och sen bli bestraffad om man inte lyder. eller, det kan vara lite spännande om man kör rollspel, men HELA TIDEN?! njaa....


UV-lampa och UV-lack

-.-.-.DATE 2012-10-16 TIME 13:19:00


köpte en UV-lampa igår som ska användas med UV-lack/gel-lack. den går alltså inte att avända när man ska göra gelénaglar. helt otroligt hur snygga naglarna blir! för er som inte vet så håller ett UV-lack i flera veckor, det flagnar alltså inte och håller sig alltid glansigt. man gör en "fyllning" när den egna nageln växt ut. kom ihåg att det verkligen inte är samma sak som att bygga naglarna med gelé utan detta är mer som ett väldigt hållbart nagellack som härdas i UV-lampa. om man vill spara ut sina naglar eller bara skydda sin egen så kan man använda UV-lack :)


kevin

-.-.-.DATE 2012-10-16 TIME 13:07:40


idag fyller min lillebror 5 år! åååååå vill vara hemma och gosa med honom nu. tur att jag åker hem igen på torsdag, hihi.


a little reminder for myself..

-.-.-.DATE 2012-10-15 TIME 22:21:22


so stand up straight and get your shit together, because you know you can and eventually you are gonna have to do it. so why not start now?

-.-.-.DATE 2012-10-15 TIME 22:06:00

i brist på annat får ni se min nya väska. köpt på åhléns:) behövde en enkel svart väska. stor också. av någon anledning lyckas jag alltid ha för mycket saker i väskan, varav 99% av alla grejerna är helt onödiga. ändå kan jag inte ta ut nåt, hahah! nä, nu ska jag fortsätta mysa i sängen med fifty shades of grey........ ;)


nobody dies a virgin, life fucks us all

-.-.-.DATE 2012-10-15 TIME 19:28:00

nytt: tröja från gina tricot, ring (ugglan) från JC och armband&halsband från ur&penn


ÅÅÅ, på riktigt. life keeps screwing me over. hade siktat in på santa monica college till våren men sista dagen för ansökan har ju visst passerat då... hehe. blir till hösten istället. vad fan ska jag göra under våren?!! ok, jobba såklart. ser ut som om jag stannar i stockholm till sommaren! om jag har boende vill säga... ÅÅÅÅ.


"the family is a haven in a heartless world"

-.-.-.DATE 2012-10-14 TIME 14:31:00


mitt lilla hjärta. hoppas han aldrig växer! barn är så söta när de är små. men ja.. han fyller ju 5 år på tisdag, gofisen. köpte en tidig födelsedagspresent åt honom, det är tröjan han har på sig. snart ska jag baka tårta åt honom eftersom jag åker till stockholm idag, så hinner inte fira honom.. jag är en sån bra storasyster! hihi.


so bury all your heartbreaks under pearls of snow. let your heart grow innocent, let it grow.

-.-.-.DATE 2012-10-14 TIME 11:57:29
 
god morgon! vaknade och tänkte "fan vad ljust det är!". kikade ut och där låg vita pärlor över höstlöven. även om det är lite tråkigt (det är ju faktiskt bara oktober!), så måste jag ändå erkänna att det är en aning mysigt också. kaminen var tänd, så jag skippade kaffet&drack varm choklad. sen sjöng jag&kevin på "en sockerbagare"... haha. åå, vad jag längtar till julen!


home is where your heart is

-.-.-.DATE 2012-10-12 TIME 21:16:39

snart mina vänner kommer jag börja blogga som vanligt igen. är tillbaka i Stockholm på söndag. vill i n t e åka. vet ni? om saker och ting går som det ska så kommer jag befinna mig i L.A, Kalifornien till våren. SICK. I know. blev lite i sista minuten sådär, hehe..



i'm collecting sunlight for a rainy day, when the skies are grey

-.-.-.DATE 2012-10-12 TIME 11:13:00


höstig morgon. kaffe. morgonsol. stickat. mumford&sons. fina färger&ett glatt humör. fan vad jag mår bra av att få vara hemma ett tag, och samla krafter. må bra liksom. få kärlek och sånt där fint. jag trivs i stockholm också. jag älskar stockholm. men hemma är ändå alltid hemma liksom.


if your dreams don't scare you, they're not big enough

-.-.-.DATE 2012-10-11 TIME 23:51:09


mitt huvud exploderar av alla stora planer jag har. det är så mycket jag vill och just nu är mitt huvud uppe bland molnen. jag drömmer, jag planerar&jag längtar. jag tänker inte så mycket, förstår inte, har ett barns ignoranta&barnsliga sinne men ändå känns det jävligt bra. detta är ju vad jag vill. jag är rädd, men det är väl alla? 


fall in love with your dreams

-.-.-.DATE 2012-10-11 TIME 20:08:00

jag är en drömmare. det har jag alltid varit och jag har aldrig låtit något stoppa mig från att förverkliga dem. varför skulle jag? varför skulle ni? en dröm ska ju inte förbli en dröm, utan er verklighet. om jag verkligen vill något, så kämpar jag som fan för det jag vill. det är ingen annan som kommer göra det åt er. inget är lätt, men fan vad jävla värt det kommer vara när ni väl nåt toppen. så gå efter era drömmar. kämpa. möt motgångar. res er upp. kämpa igen och ge aldrig upp! puss



hur jag fått till mitt röda svall

-.-.-.DATE 2012-10-10 TIME 18:21:55


köpte en ny färgbomb idag eftersom min börjar ta slut. kan på riktigt säga att jag älskar min hårfärg. det är så kul när folk kommer fram till mig på stan och säger att jag har fint hår, hihi. nu tänkte jag berätta lite om hur jag får till färgen eftersom det är så himla många som undrar!:) 

BLEKNING: blonde L1+ (5-7 steg)
jag måste bleka mitt hår för att få till den intensivt röda färgen.

FÄRG: wella viva color bright mahogny
vet att schwarzkopf har en kollektion som heter live XXL med massa starka färger. ska prova nästa gång jag färgar!

FÄRGBOMB: revlon nutri color creme no. 500
ett måste för att behålla färgen! min hårfärg går för mkt åt koppar så köpte denna färgbomb "purple red" för att få en kallare nyans. jag använder den varje gång jag tvättar håret och låter den verka i 5 min för att få en intensivare färg. glöm inte att använda handskar nu du applicerar denna hårinpackning, eftersom den färgar av sig lätt på händer och naglar. försök att inte få för mkt i pannan, för det är svårt att få bort;)
ni som inte har färgat hår utan bara vill få ett livligare lyster kan också använda färgbomb. säljs endast hos frisörer så gå och kika!

UTVÄXT
eftersom jag har mörkt hår så är det lättast för mig att färga hela håret när jag får en utväxt.. jag vet, sjukt jobbigt. därför låter jag utväxten bli ett par cm innan jag färgar allt. då bleker jag allt först, sen lägger i en färg:)


you can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together

-.-.-.DATE 2012-10-10 TIME 15:15:12

Har varit så produktiv idag! känns det som.. Lunchat med fina Sara, hälsat på min gamla högstadieskola (där jag fick erbjudande om vikariatjobb) och skrivit ut cv. känns muppigt med en bild på mig själv i cv't men hört att det ska vara bra! Haha! nu fikar jag med mina söta små bebisar. puss så länge



so watch the world tear us apart, a stoic mind and bleeding heart

-.-.-.DATE 2012-10-09 TIME 22:42:15


jag är så himla glad över livet just nu. har fina vänner, är hemma hos min familj, skrivit cv, mår bra helt enkelt. pratat med en anställd på MAC som verkligen öppnade upp ögonen på mig och fick mig att bli så himla pepp på att börja söka jobb. så imorgon ska cv skickas iväg! är så glad nu!! tänk att så små saker kan göra sån skillnad. KRAMAR 


can you lie next to her, and give her your heart?

-.-.-.DATE 2012-10-09 TIME 18:12:00


älskar min nya ring! eller armband kanske det är... det är iallafall köpt på gina tricot. kommer ej ihåg priset. brukar inte komma ihåg priset på grejer jag köper, haha. bara så ni vet så kommer det komma upp en massa mobilbilder här i bloggen så länge som jag är i ljusdal eftersom jag glömde kameran i stockholm. puss!


the lovers need to clear the road, cause this thing is ready to blow

-.-.-.DATE 2012-10-09 TIME 15:19:00


det verkar som min lilla vistelse hemma i ljusdal blir förlängd. kan inte bli annat än glad! hihi. mysig frukost, skrivit CV, återséende av kär vän&rostiga kulörer har min dag hittills bestått av. visst är det himla fint med höst? såna här fina färger ser man inte när man bor mitt i stockholms stad... det här är hemma för mig.


Can you kneel before the king?

-.-.-.DATE 2012-10-08 TIME 15:58:25

sitter på tåget som ska ta mig hem till mina föräldrar, mina syskon&mina vänner! jag är sjuk så kunde ej gå till skolan idag så bestämde mig för att ta en sista minuten hem till fina Hälsingland:) är tillbaka i Stockholm på onsdag men ska försöka blogga ändå. Puss!



Find the one who makes your heart smile

-.-.-.DATE 2012-10-08 TIME 10:44:20

vaknade av att solen trängde in genom fönstret&kände att "nu fan börjar mitt liv gå i rätt riktning". Har spenderat på tok för mkt tid på att vara ledsen över någon som helt klart inte förtjänar mig. Jag vet det nu. Jag har nog alltid vetat det, bara inte vågat inse. Nu ska jag duscha, sen sätta mig på George's för lite frukost i solen. Puss



and just when i'm about to rise, you find a way to make me fall

-.-.-.DATE 2012-10-07 TIME 23:04:14


har köpt en sån här tubhalsduk med luva från gina. supermysig! men känner mig lite som en änka. man kan nog säga att jag är en änka ändå... haha. jag&jocke har precis vräkt i oss en massa kinamat. tror jag spricker snart. döööör. måste skaffa gymkort.. nu ska jag läsa fifty shades of grey. godnatt på er ♥


the most perfect act of love is sacrifice

-.-.-.DATE 2012-10-07 TIME 17:05:55


sitter med jocke&sjunger en massa. unddeeeerrrbart! blir så lycklig i själen av att få sjunga. snart ska vi ladda med kinamat&en massa skräckisar:D för er som har frågat om jocke är min pojkvän så kan jag ju säga att HE'S TO GAY TO FUNCTION. that's my boy! ni tänker förmodligen på en annan jocke men det är slut mellan oss..


i think it's time to be happy again

-.-.-.DATE 2012-10-07 TIME 15:46:46


idag har jag sagt hejdå till ann, gått runt på stan med jocke&raidat en thaiaffär. blev helt crazy! äkta asiat som jag är måste jag köpa nudlar i thaiaffärer. de på ica är så äckliga... ni som inte provat måste prova! det finns så mkt spännande i thaiaffärer. jocke rynkade på näsan åt allt.. jävla svennebanan. 


i wonder if it's possible to have a love affair that lasts forever

-.-.-.DATE 2012-10-06 TIME 18:08:00


glömde ju visa er mina nya kängor! köpte på skopunkten för bara 149:- helt otroligt!!! älskar dem verkligen. längtar till jag åker hem till norrland&får stoppa fossingarna i först ett par rejäla raggsockor&sen kängorna. får mig nästan att längta efter vintern. 


fifty shades of grey

-.-.-.DATE 2012-10-06 TIME 16:18:51

äntligen hemma! bruden jag sminkade var jättevacker&det var så fantastiskt att få se hennes lycka. att få vara en del av hennes bröllop. hon sa att sminkningen överträffade hennes förväntningar&att hon skulle komma tillbaka till mig. ni förstår inte vilken kick sånt där ger mig! blir så otroligt glad&varm i hjärtat. har brunchat med ann på sirap (matkoma) å nu ska jag mysa ner mig med varm choklad&boken alla pratar om: fifty shades of grey. 


With you beside me I have won, i'm glad i've waited for so long

-.-.-.DATE 2012-10-06 TIME 10:14:53

hej! med endast några timmars sömn drar jag nu iväg och ska sminka min första brud inför hennes stora dag. nervöst...



change your thoughts and you change your world

-.-.-.DATE 2012-10-05 TIME 18:39:14
1. halsband från ur&penn 2. jacka från new yorker 3. heels från belle shoes 4. kängor åt min lillasyster (6år) från skopunkten


hej! har spenderat dagen på kista gallerian med ann&chien. skulle inte shoppa utan bara vara shopping buddy åt ann, men kom ju ändå hem med något som vanligt.. får leva på nudlar hela månaden hahaha. måste vara världens bästa storasyster som köper skor åt syster min. hihi. nu ska här fixas innan det blir öl.


my head and my heart in words

-.-.-.DATE 2012-10-05 TIME 17:48:00

köpte den här fina dagboken på akademibokhandeln förra veckan. älskar den verkligen! jag älskar att skriva. när jag mår dåligt skriver jag av mig. det känns liksom lättare i hjärtat på något sätt. det finns två saker jag gör när jag mår dåligt&det är antingen att sjunga eller skriva. då stänger jag av&försvinner in i mig själv. otroligt skönt.


anns naglar

-.-.-.DATE 2012-10-05 TIME 14:42:00


gjorde dessa naglar på ann igårkväll. hoppas de sitter bara, hahaha! det blir min tionde sättning tror jag. de blir finare&finare för varje gång. jag gör naglar för 300 kronor (eftersom jag fortfarande är under utbildning) så om nån i sthlm vill ha naglar av mig så är det bara att säga till;)


whatever you decide to do, make sure it makes you happy

-.-.-.DATE 2012-10-05 TIME 11:26:24


god morgon på er fina! mitt sovsällskap sprang ner&köpte frukost medan jag stod i duschen. tänk om det var så varje morgon? u n d e r  b a r t. ett soligt stockholm, glad musik som är bra för själen&en fin vän. idag är en bra dag! idag känns det lättare. kärlek till alla mina fina vänner. jag hade verkligen varit världens vrak utan er. tack för allt ♥


nails - fall

-.-.-.DATE 2012-10-04 TIME 23:21:48


hade så tråkigt så jag försökte vara lite höstigt kreativ mitt i natten för någon natt sedan. slutade ju med att jag, trött som ett jävla as, inte kunde gå&lägga mig eftersom naglarna ej hunnit torka. så jävla typiskt mig, haha. har precis gjort akrylnaglar på ann, men ni får se dem imorgon! puss så längen


forget what has hurt you in the past, but never forget what it taught you

-.-.-.DATE 2012-10-04 TIME 18:58:27


hej! hittade mitt bordeaux läppstift&tänkte att jag måste prova! jag går aldrig ut med nån stark färg på läpparna. passar liksom inte... eller så är jag för feg, hehe. sitter här i min ensamhet iallafall. ena stunden är det skönt&andra stunden vill jag bara bryta ihop. jag vet att om jag nu skulle vilja börja gråta så skulle det ändå inte komma några tårar. det känns som om de har tagit slut. det är ju trots allt dags att rycka upp.


it's getting easier everyday, to push the pain away

-.-.-.DATE 2012-10-04 TIME 11:50:04


ååå har ett konstant craving för nya kläder. höstiga, varma, stickade plagg i rostiga färger. jag måste skaffa ett jobb. haha. tur att jag extraknäcker som nagelterapeut på sidan av utbildningen;) har haft besök av fina evelina&nu har jag besök av bästa ann. ändå kände jag mig så ensam imorse. drömde att jag hade fått ett sms av honom inatt. kollade telefonen imorse&där fanns ingenting. lika tomt som det varit i en vecka nu...


always forgive, but never forget. Learn from your mistakes, but never regret. People change and things go wrong, but always remember that life goes on

-.-.-.DATE 2012-10-03 TIME 18:19:41


heeeej! har äntligen lyckats fixa mitt jävla internet&nu är jag tillbaka i stockholm. det har varit underbart hemma i ljusdal. frisk luft, fina vänner, familjen&kul med tjejerna. vill åka hem igen! så ensamt i stockholm. jag har ju mina vänner här, men det är inte samma sak. vill mysa med min mamma&pussa på mina småsyskon. igår sa jag till en vän att hårdrock är bästa plåstret för hjärtat, så nu jävlar blir det en massa hårdrocksdunkandeförsjälen. puss





RSS 2.0