you should be kissed every day, every hour, every minute

-.-.-.DATE 2012-04-27 TIME 23:03:05


hejjj. ligger i sängen och kikar på film. det känns så sjuuuukt ensamt här... vill så gärna åka hem till mamma och pappa. det är så himla skönt att få komma hem, ni anar inte! älskar stockholm, men älskar känslan man får när man åker hem ännu mer. plus att jag saknar min gosis så himla mkt!! han är i fjällen och jag är i stockholm... kul.


in order to get over something you have to start climbing

-.-.-.DATE 2012-04-27 TIME 22:27:48


hejjjj! har haft en sjukt roligt dag idag!! jag, rasmus och sabe bestämde oss att leka turister så vi åkte djurgårdsfärjan och gick runt på waldemarsudde. det var så himla fint och mysigt! älskar att det verkligen märks att det är vår nu. man blir så himla glad och positiv då, hihih :D puss på er!


blue as the sky, sunburnt and lonely, sipping tea in the bar by the roadside

-.-.-.DATE 2012-04-27 TIME 12:41:00


smink, hår & styling av mig
modell: madeleine norell



heejjjj finisar! har precis kommit hem, spenderade natten i liljeholmen i världens skönaste säng med kristin. hinner inte visa er fler bilder från fotograferingen för jag ska iväg och luncha på rice med rasmus nu. visar fler bilder senare :) pusss


don't break my heart before i give to you

-.-.-.DATE 2012-04-26 TIME 19:17:34

nya jeans och klackar från bikbok, trosor från hm och topp från monki


heejjjj! ligger i sängen och myser med kristin nu. är sååå trött!! fina madde kom hit igår för att vara modell åt mig idag, ni ska få se bilderna sen. så gårdagen spenderades på stan (galen rea på bikbok!!) och sen barhäng på hellströms. sjukt kul!! nu ska jag och kristin gå iväg och köpa fika, hihi. pussss ♥


if you don't give her the attention and love she deserves, then eventually she'll find someone else who will

-.-.-.DATE 2012-04-24 TIME 22:43:24


smink, hår och foto av min söta klasskamrat och vän frida! visst är hon duktig?! jag ställde upp som hennes modell idag på fotodagen. det var sjukt kul! längtar tills jag får se bilderna, hihi. sen gick vi ut och tog lite egna bilder :) visst hade jag coola kläder på mig? älskar flugan!


girls fall in love with the wrong guys simply because the wrong guys say the right things

-.-.-.DATE 2012-04-24 TIME 20:06:08


här har jag klänningen från zara på mig. den är så fin! enkel men fin. ska försöka hitta nåt smalt skärp med guldspänne på som jag kan ha till klänningen också. nu sitter jag och letar inspiration till fotodagen på torsdag då vi får göra valfri sminkning. jag ska göra lite regnbågs-inspirerat hihi:D


you only live once but if you do it right, once is enough

-.-.-.DATE 2012-04-24 TIME 17:10:22

1. skor från dinsko 2. klänning från zara 3. väska från GUESS


HEJJJ. här ser ni lite grejer som jag köpte igår och idag. skorna var sjuuuuuuukt billiga! man fick 20% rabatt om man var medlem så dom hamnade på 159 kr, SCORE! väskan köpte jag till mamma. visst är jag en snäll dotter? hihi. skoja ba. hon gav mig pengar så jag kunde köpa en väska åt henne hahah ;)


you know i could hold you forever. but still it wouldn't have been long enough

-.-.-.DATE 2012-04-23 TIME 22:15:16


hejjjj. har gått runt i min nya klänning och mina nya skor hela kvällen, hahah. älskar att gå runt i nya kläder, känner mig alltid så fin då, haha!! lame... jag vet. men klänningen var lite kort... man ser typ hela röven om jag böjer mig fram:(( aja, får väl fixa det på nåt sätt heh. kan visa bilder imorgon:D nu ska jag dampa loss på twitter med vännerna!!


there are two tragedies in life; one is to lose your heart's desire and the other is to gain it

-.-.-.DATE 2012-04-23 TIME 19:30:32


heejjj. har promenerat runt i stan idag med ann! det har varit sjukt mysigt!! köpte ett par skor och en klänning också, så nu är man pank heheh. är så jävla sur också för jag köpte en sjukt god mjukglass och sen tappade jag den i marken typ direkt efter!! snacka om oflyt.......


bodypainting

-.-.-.DATE 2012-04-23 TIME 15:16:44


hejjj. idag har vi haft bodypainting på skolan. det var sjukt kul!! men ganska jobbigt och kladdigt... vi jobbade två på en modell så jag har gjort den orangea sidan, den med solnedgången och sandra har gjort den mörka sidan :) sen gjorde jag delfinerna och det svarta som ska vara yin and yang typ hehe. nu ska jag ut på promenad i fina vårsolen med bästa ann! pussss


if you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down

-.-.-.DATE 2012-04-22 TIME 13:07:28


goooood morgon finisar! jag gick upp ovanligt tidigt idag faktiskt, med tanke på att jag var på nattbio inatt. jag såg 21 jump street. fyfan vad jävla bra den var!! channing tatum var (som vanligt) sjuuuuuuukt het. man blev ju kåt bara av att kolla på honom heh;) nu sitter jag och kollar in lite tatueringar. jag vill så gärna göra flera!!


i miss the way we breathe

-.-.-.DATE 2012-04-21 TIME 19:22:00


shiittt vilken jävlig dag jag har haft. det gick lite vilt till ute i jakan igår så idag har jag bara varit bakis... fast det var askul igår faktiskt! tänka sig att man kan ha så kul i jakan hehe;) har sovit ända till typ tre-halv fyra idag. så jäävla skönt! ska sova lite till snart och sen ska jag på nattbio :D den med channing tatum (drooooool)!


i'll fight for you every hour, every minute and every second of the day. just know that i'll do whatever it takes

-.-.-.DATE 2012-04-20 TIME 17:13:19


det är fina frida som har gjort håret på mig. hihi! hon skulle leka runt lite och prova frisyr till hennes fotodag sen på tisdag :) jag ska ju vara modell för henne då, heh. det är forfarande asfult väder men ska göra mig iordning nu och sen dra ut till jakan för lite tjejmys och skitsnack:D


ray-ban aviator

-.-.-.DATE 2012-04-20 TIME 15:26:45


åå vad jag vill ha dessa glajjor!! så sjukt snygga. det är ju många som har den här klassiska modellen men inte så konstigt när dom är så fina. tänk att glassa runt i dessa i sommar! jag vill verkligen köpa ett par men jag är ju en sån här som tappar bort åtminstone ett par solglasögon i månaden, haha. dessa finns att beställa från lensway för 1049 kr!


all those times we tried, we just couldn't seem to get it right

-.-.-.DATE 2012-04-20 TIME 14:29:55


heejjjj. det är fan världens sämsta väder här i stockholm. man vill ju inte ens gå ut... men jag var ut på en liten promenad nyss iaf. jag måste börja bli lite rippad inför sommaren ju, heheh. hahah eller ja, har fan suttit och druckit 5 glas oboy... oh well;)


but if she loves you now, what else matters?

-.-.-.DATE 2012-04-19 TIME 23:41:20


you may not be her first, her last or her only. she loved before, and she may love again. but if she loves you now, what else matters?


why can't you want me like the other boys do? they stare at me while i crave you

-.-.-.DATE 2012-04-19 TIME 19:43:44


heejjj. idag har jag sminkat vicky som har haft en photoshoot med FRIDA-tidningen så det var riktigt kul!!! nu är jag ashungrig och trött som ett jävla as. ska försöka slänga i mig lite mat (om jag orkar fixa nåt hehe) och sen hoppa in i duschen. mina fötter stinker fan ända till kina.... haha. ikväll blir det mys med fina tjejer :)


my biggest mistake wasn't falling for you. it was thinking you had fallen for me too

-.-.-.DATE 2012-04-17 TIME 15:58:20


jag älskar juiceverket!!! dom har så himla goda & annorlunda juicer. fast erkänner att jag hänger där mest för andreas wilsons skull... heheh. vill ju också se han! jävla tina som har sett han flera ggr:( jag går till och med en annan väg till skolan för att jag ska kunna kika in där och se om han är där hahhahaha!! jag vet, lite stalkerish...


fotodag, trend

-.-.-.DATE 2012-04-17 TIME 13:27:40


det här är bilder sen fotodagen för nån vecka sen. det är jag som har sminkat och stylat henne och fina sarah var snäll och ställde upp som modell för mig:) det är egentligen jättemycket grön ögonskugga också men det syns inte på bilderna :( jag hade typ lite skogsnymf-inspirerat tema :D


& tonight i'll fall asleep with you in my heart

-.-.-.DATE 2012-04-16 TIME 21:12:10


heejjj. har haft en sjuk bra dag idag! jag & eve lunchade på RICE och tro mig när jag säger detta: jag åt TRE portioner OCH efterätt!!! helt sick!!! jag klagade lagomt mycket sen när vi gick runt i stan. matkoma liksom... heh. och nu har jag fikat med finaste ann. här är det nån som är laddad inför beachen 2012 alltså!!;)


the one guy you can't get, you'll always have a thing for

-.-.-.DATE 2012-04-16 TIME 18:04:38


heeejjj. åker till vietnam om en månad typ så är ju tvungen att införskaffa lite nya bikinisar!! dom kommer från h&m båda två. längtar tills jag åker! man kan ju undra vad alla gammelkäringar & gubbar där kommer säga om mina tatueringar... hahah. det är ju inte som här precis;)


infect me with your love and fill me with your poison

-.-.-.DATE 2012-04-04 TIME 17:06:12


längtar så sjukt himla mycket till imorgon!! vill bara sätta mig på tåget och åka hem nu på en gång. få hemlagad mat av mami, vill att hon ska ta hand om mig, hihi ♥ men först ska jag åka ut till ingenstans och vara hos min pojk i några dagar. min långfredag kommer tydligen bestå av öl, is och....... angling....... ANGLING!!! vad fan gick snett liksom??? åå inge sprit får jag heller som kan värma mig när jag fryser arslet av mig ute på isen. han tycker att jag blir "för full". bitch plzz....


for sunny days and hungover afternoons

-.-.-.DATE 2012-04-04 TIME 15:52:25


heejjj. svängde in på t-shirt store idag och köpte dom här snygga glajjorna till lisa och tomas. jag är så snäll!! hhihi. nu ligger jag och degar i sängen (som vanligt). längtar till imorgon för då får jag åka hem till norrland!! hah. åå igår kom min fina pojkvän och hälsade på mig. jag visste ingenting, blev så sjukt glad!!! haha jag vet att många av er tror att jag skämtar men jag har faktiskt skaffat en pojkvän. jag vet..... kan knappt tro det själv!


in every girl's life there is a boy she'll never forget and a summer where it all began

-.-.-.DATE 2012-04-02 TIME 18:22:56


kikar tillbaka på gamla bilder och vill så himla gärna ha sommar nu!! orkar inte att det ska SNÖA. jag som trodde att våren redan var här :( så typiskt sverige......... tur att man åker till vietnam i en hel månad i maj :D kommer bli så sjukt jävla skönt!!! har inte vart där på 5-6 år :o fast jag kommer sakna min man så himla mkt....:(


i see your blue eyes, every time i close mine. you make it hard to see, where i belong to, when i'm not around you

-.-.-.DATE 2012-04-02 TIME 17:04:31


heejjjj. idag sminkade vi geisha & kabuki på skolan och det var så sjukt jävla jobbigt. är helt död nu!! ska bara ligga i sängen hela dagen haha. igår beställde jag färgade linser, hoppas jag får dom till veckan :D jag som aldrig provat linser kommer ju dö... längtar så sjukt mycket till på torsdag! för då åker jag hem och stannar till på tisdag, hihi :D


shut up. i wear heels bigger than your dick

-.-.-.DATE 2012-04-01 TIME 18:16:49


köpte dessa finisar på belle shoes förra veckan. jag behöver ett par bekväma heels som jag kan springa runt i när jag är i vietnam. hittade ett annat par som var sjukt snygga men mina fötter hade dött om jag hade använt dom varje dag:( dessa var sjukt billiga också så det gör inget om jag sliter ut dom eller om dom blir skitiga, hihi :D


learn to appreciate what you have until time makes you appreciate what you had

-.-.-.DATE 2012-04-01 TIME 14:23:06


heejjjjj. vi var på magenta igår och hade svinkul!!! dansade så jävla mycket, så nu har jag träningsvärk i hela kroppen. hahaha. snacka om lame.... nu ligger jag i sängen och är jävligt död. nu vill jag inte dricka på ett bra tag!! eller ja... kanske blir lite på långfredagen hehe ;) sen är det stopp!!! vill ha massage av min man nu:(





RSS 2.0