i write the lyrics to my own life

-.-.-.DATE 2009-12-31 TIME 14:38:14

år 2009 i bilder (våren och frammåt, haha har inga bilder på början av året, sry)



gick modevisning för forever young, jag var modell för CUBUS.


jag fick en ny söt, rosa mobil :)


började med GI och det gick riktigt bra. dock fick jag en massa klagomål från folk runtomkring hahah


blev KÄR i sabe's söta tv-spel hello kitty- roller rescue


fick en massa fina presenter från mamma eftersom hon åkte till florida


kom över min bacill skräck och handlade på second hand för första gången


slutade med GI och började baka cupcakes på heltid. haha kidding.


gjorde av med ganska mycket pengar på shopping


fick en ny telefon av papi som jag älskarrrr, i mean hello, QWERTY keyboard???


fick en HET sommar och man blev bruuun och fin :)


bytte bankkort och fick ett rosa :D


spenderade ganska mycket tid hos anton :)


....men även på nore och slotte då vi spelade VOLLEYBOLLL BABYYY


satte mig i en bil med thomas, erik, lars och nino (där jag fruktade för mitt liv, hehe) påväg mot karins grill fest


flyttade in i min lägenhet


blandat drinkar som bartender


jag, linn, carl och filip hade en mysig sommarkväll hos nino. dom försökte skrämma mig med spökhistorier men jag är ju kar så blev inte alls rädd :)


fyllde 17 och fick en söt present av elin :) <3


fick en mysig höst



for iväg till edinburgh, scotland och hade det UNDERBART




blev kär i smycken och började måla mina naglar i alla möjliga designer


var utklädd på halloween och hade en awsome night!


alltså jag orkar inte ladda upp mer bilder, år 2009 får ta slut vid halloween^^ har säkert glömt en massa saker, men det skiter man väl i??!! nu kommer inte jag blogga mer under dagen och inte svara på kommentarer heller, så jag säger bara:

GOTT NYTT ÅR ALLA!



victoria's secret fashion show 2009

-.-.-.DATE 2009-12-30 TIME 21:29:11

kollade ni på victoria's secret show??? I KNOW I DID!!! det var jättebra och black eyed peas var awesome! meeeeen JAG GILLADE FÖRRA ÅRETS mycket meeeer!! älskade PINK kollektionen och när det var typ skogs/sago tema. så hiiimla fint. grrrr makes me want it all so bad. marisa miller fick bära årets million dollar bra, värd $3 mille, wouldn't wanna lose that, skulle bli dyrt. hehehe. gillade marisa och miranda kerr mest, mina favoriter. dock var inte adriana lima med, lite synd, gillar henne sepe mycket. sen får man ju som vanligt ett snäpp sämre självförtroende för alla är så sjuukt snygga så man klarar det inte, haha. men dom är inte såhär äckligt skinn och ben smala utan dom är ju vältränade jämfört med dom här haute couture modellerna.





marisa miller bär the million dollar bra



sooner or later we all have to learn how to fly on our own

-.-.-.DATE 2009-12-30 TIME 19:48:50





DAMNNN låt mig ta mitt IB diploma nuuu så jag får börja på univeristy!! det finns ett som jag har kollat ganska mycket på och det är UCF - university of central florida som ligger i ORLANDO BABY! det tredje största i USA. så sjuuukt fint är det, alltså jag skojar inte, jag dör litegrann varje gång jag kollar på deras hemsida. dom har en massa colleges runtom så det finns sjukt mycket att välja mellan, har funderat lite på college of medicine.. är inte säker. dom erbjuder över 200 bachelor's och master's degrees. sjävla campus är skiiiitstort! allting finns där, restaurang, bibliotek, arena, pool, student hus (ni vet sånna där som i american pie, alpha delta pi och sånt), lägenheter IT'S FRICKIN AMAZING. lägger in lite bilder så ni får se. tänker ni plugga utomlands sen??



can one's love for material objects be greater than the love for another person?

-.-.-.DATE 2009-12-30 TIME 16:35:10


wiiiieee so many of you (okk not so many really, om man tänker på hur många som läser bloggen), gissade rätt!!! märket med hjärtat och den lilla hunden är of course VICTORIA'S SECRET PINK  ERKÄNN NI HANDLAR DÄR HELA TIDEN?? NI KOLLAR DERAS WEBSHOP HELA TIDEN??? i know you do ;) haha juuust kidding. själv älskar jag victoria's secret, typ underklädes himlen!!! grrr vill åka tillbaka till usa så man kan få frossa i sig en massa VS stuff. här är dom som gissade rätt märke:

http://modellbelle.blogg.se/
http://chop.blogg.se/
http://lindadoos.blogg.se/
http://jenlen.blogg.se/
http://ilhw.blogg.se/
http://kittenneverland.blogspot.com/
http://matildaz.blogg.se/
http://blingstyle.blogg.se/
http://aliciawillbo.blogg.se/
http://saik.webblogg.se/
http://rawrgasm.blogg.se/
http://purestdeliight.blogg.se/
http://tovelantz.blogg.se/
http://byness.blogg.se/

sen var det en eller två som också svarade rätt men som tyvärr svarade anonymt. too bad!! :)
och så vill jag hälsa till min kära vän carro som också svarade rätt men som inte har någon blogg men som istället requestade att jag skulle hälsa att jag älskar henne och att hon är bäst. nja det sista kan ju diskuteras.... but ohh well.... älskardigmongo ♥



a bigger heart than others

-.-.-.DATE 2009-12-30 TIME 16:31:47


sånna här kommentarer uppskattas!!!! tack så jättemycket, blir såååååå glad :'D hihih. vet inte om du har en blogg eller inte, men om du har det så kan du ju lämna en kommentar så kikar jag in den :) blir värsta glad av sånna här kommentarer, man blir värsta peppad ju! 

däremot ogillar jag starkt sånna här sketna typer som kikar in för första gången och skriver ''hej, allt bra?'', ''hej, fin blogg'' (haha as if, vet att ni inte menar det), ''hej, vad gör du?'' och ''hej, ska vi följa varandra via bloglovin'' (my ass heller). shittt hatar sånna typer. menar det är såååå RESPEKTLÖST att komma till en blogg som ni aldrig läst förr och sen begära det och det och fråga en massa saker som INTE ALLLS är relevanta till mina inlägg. sucks to that!!! screw you ppl! äkta atttention whores


honey i'm sorry if i left you hangin' in the rain. but what you did to me i did to you.

-.-.-.DATE 2009-12-30 TIME 13:54:10

frickin.... grrr. jag vaknade och hela huset var tomt (min syster var också hemma), alla hade åkt till hudik buuhu och jag fick inte följa med :(:(:( nee skoja, ville ändå inte följa med, just bring me a cheeseburger and i'll be happy for the rest of the day :D wiie. erik kom hit för en stund sen hahah skitroligt var det, för det är sooo frickin cold ute, så det hängde typ istappar på hans hår xD haha jag t'nker inte gå ut idag iallafall. don't wanna end up like an istapp (ja, jag går ib, nej jag vet inte vad istapp heter på engelska). nee nu kom mami och papi hem och nu ska jag proppa i mig mina burgers!!! SMELL YA LATER


jag plattade håret igårkväll :)

det här lammet har jag haft i flera år. jag köpte det i usa. I WILL NEVER LET IT GO ♥ (ett öra saknas dock, men det skiter man väl i??!!)


1. linne med tryck, nånstans i usa 2. bomulls shorts, ONLY 3. mys tofflor, DEICHMANN

ni kanske märker att jag är ganska så förtjust i bomulls shorts? HEHEHHHE har jätttemånga, mimi like!!!

wiee det var ganska många som gissade rätt märke på inlägget under. jag kommer länka alla som hade rätt i nästa inlägg :D UNTIL THEN.... buhbye



sometimes my head just wont listen to what my heart has to say. that's why i always end up disappointed.

-.-.-.DATE 2009-12-29 TIME 23:17:41

en osminkad mimi (:

hårinpackning och sen värmeskydd. båda är skitbra, man får värsta mjukt och glansigt hår :D

gissa vad det där är för märke?? dom som gissar rätt får en länkning :D
ni får en ledtråd: big fashion show airing sooon


alltså jag är sjuuuuuuk. erkänn typ sämsta tiden att vara sjuk på??? gud hatar mig... nej förlåt ska inte skylla mitt dåliga immunförsvar på gud eller någon annan. it's all myyyy fault. BUU frickin HUUU. snart är det nyår och imorgon är det victoria's secret fashionshow WIIEEE årets höjdpunkt (nästan), så jag kommer iallafall glo på tv'n imorgon kväll. YUPPP. jag har inte tjuvkikat på kollektionen ännu, men hoppas den är lika fin som last year ;) nu ska jag hitta mat för jag är hööngriigg.


hold on to that dream baby, hold on to it real tight cuz' the sky's the limit

-.-.-.DATE 2009-12-29 TIME 15:43:20
GÅRDAGENS SHOPPING


1. guld leggings, lindex 2. tights blommor, pieces åhléns 3. tröja blomtryck, gina tricot 4. oversize tröja, nümph BLÅ 5. klänning med blomtryck, gina tricot

6. armband, h&m 7. örhängen, bikbok och h&m 8. ring med rosett, gina tricot 9. nagellack, h&m 10. armband, h&m (tror jag)

11. tight fodral, gina tricot

12. spets leggings, cubus 13. jeans leggings, gina tricot

14. volym spray, nivea h&m 15. bas linne, gina tricot


who says i can't have it all?

-.-.-.DATE 2009-12-29 TIME 13:45:58
tjabbba tjena hallåå vi säger såå tjabba tjena hallååå HAHAH kidding. no but seriously tho, shit vad jag älskade nicke och MOJJEE när jag var liten, sen kom jäkla pernilla wahlgren in och så blev det helt plötsligt nicke och nilla och då blev jag jätte arg =( nostalgi nostalgiii. anyway MOVING ON shall we? nu sitter jag och käkar lite kyckling sallad och vitlöksbröd och det är hellla yummie yumyum and mimi likes (y) fick en kommentar av en anonymis (pleeeeaseee skriv namn, uppskattas!!) att jag borde skriva ut vart jag köper mina kläder och så, och det ska jag ju göra. i know jag brukar glömma bort ibland, men ska försöka tänka på det nuu. OVER 'N OUT för nu grinar lillsyrran och hon vill bara ha mig<3 ..........kidding



1. t-shirt med tryck, abercrombie & fitch 2. bomulls shorts, h&m

who says i can't have it all? ;)



she got that swagga you all wish you had

-.-.-.DATE 2009-12-28 TIME 22:34:56
nu är jag hemma people!!! åkte till gävle och shoppade med christian. det var nice!!! men sjukt mycket folk överallt och handlade inte så mycket på rean heller... för det jag ville ha fanns inte i min storlek. faaan frickin ta alla i röven, måste de flesta ha storlek 34???? grrr!! sen måste jag ge en massssaa cred till christian som stod ut med mig... jag spenderar sjukt lång tid i typ varje butik, och GÅR tillbaka till VARJE butik minst tre-fyra gånger... HEHE. han bara stod där och väntade på mig (han var lite sur, erkänn christian ;);) HAHAH) medan jag var as seg. my bad babe. men vi åt faktiskt på american pizza place som han ville så det jämnade ut sig juuu :D så dagen bestod av shopping, mat, shopping, fika, shopping, leta efter en godis kiosk men christian var så kräsen så det slutade med ZERO CANDY. så går det, man skall icke vara kräsen. HIHIHI. SÅ VAD KÖPTE JAG YOU WONDER??? det får ni se imorgon, KISSES YALL'ZZZ


jag och christian bytte telefoner och låtsades vara varandra. han tog min e71x och jag tog hans iphone. haha fett fult, båda var så ovana med att skriva på varandras telefoner... men det gick till slut!

inne i en provhytt. christian skulle prova en fiiiin skjorta på MQ. min outfit (slängde på mig något bekvämt som är lätt att dra av sig när man ska prova, shopping smart kallas det) bestod av: 1. over size tröja/klänning, monki 2. midje skärp, mammas gamla! 3. armband, olika ställen 4. väska, gina tricot 5. strumpbyxor, gina tricot 6. stövlar, eurosko

mysigt i storstan

hittade en adidas kofta i rosa, men inte den rosa jag ville ha :( denna var så möörk (mörkare irl)

erkännn you like, mimi like, everybody like!!

lunchade på american pizza place. sen senare fikade vi på coffee lounge :)

utsikten från coffee lounge


i feel like a heroine and you are my hero. do you know that your love is the sweetest sin?

-.-.-.DATE 2009-12-27 TIME 21:15:06

hey what's up guys, imorgon kommer jag inte kunna uppdatera förrän på kvällen (IF i even do that heheh), för jag har planerat in en shopping dag i gävle så där kommer jag spendera hela min dag. kommer fightas, rivas, knuffas och skrika som en galning, but hey, det är mellandagsrea ju ;) nej skoja bara. eller... gör jag???? ;) hm, better not find out. it can get naassty, menar, kommer bli fett sur om nån tar nåt som jag vill ha. håller tummarna för att jag slipper sega tanter i kön som ställer TUUSEN MILJONER frågor. nu ska jag kika på the boy in the striped pyjamas :D har hört att den är skitbra.


coffee lounge i gävle



all things considered out of style is never really out of style

-.-.-.DATE 2009-12-27 TIME 16:56:04

random bild från google, men erkänn as fin outfit ehh???



vad tycker ni om blomtryck på kläder och sådär? hittade min lilla blommiga portmonnä nyligen (min syster hade ''lånat'' den), tycker den är skitgullig :D själv tycker jag floral print på kläder, väskor och småsaker är skitfint. eller det beror ju på hur man kombinerar allting. typ en blommig klänning, släng på lite nitar, skinn och läder så får man ju en ganska rockig stil, eller så kan man köra hela vägen and go FLOWER POWER ;) i know you want to ;) nej då. men jag tycker så om det mesta, tycker inte direkt att nåt är riktigt riktigt fult, utan bara det kombineras med rätt plagg eller accessoarer så kan man få till en RIKTIGT NICE outfit. sen vem bryr sig om det är 'ute', bara man själv tycker det är nice så varför bry sig liksom ^^ ya dig? okk i'm done, haha ganska värdelöst inlägg... nu är jag hungrigggg so over 'n out


no great things are as great as those who come spontaneously.

-.-.-.DATE 2009-12-27 TIME 14:20:54



boots från DEICHMAN. heels: 12 cm, platform: 3 cm


kolla vad jag har pimpat mina boots!! dom sitter på ett 'spänne' eller hur man nu ska förklara det (ni vet en sån som sitter på en nyckelkedja), jag har hängt fast den på dragkedjan så jag lätt kan ta bort dom ifall jag inte känner för att ha en massa kedjor hängandes på skon. wiiieee nu kan jag också se lika cool ut som alla andra bloggerskor (h) nej jag driver bara, haha. jag hittade typ fyra olika kedjor hängandes i garderoben, shitt visste inte att jag ägde sånna ens o.O kommer nog från den tiden då jag lekte cool och hade kedjor hängandes från mina byxor, HEHEHHE. anywayyyy, mycket billigare än att köpa jöö, erkänn :D:D tycker ni att det är fint med sko smcken?? jag tycker att det är fett snyggt o.O jag skiter i om alla har, jag ska också!!!! HIHI.


i wonder if magic can happen when two different worlds collide

-.-.-.DATE 2009-12-26 TIME 19:12:21

snön bara VRÄKER NER!


haha smygfilmar när lilla linn skottar snö

jag undrar när det ska SLUTA snöa??!!! shit den bara vräker ner 24/7, jobbigt juu -.- det finns faktiskt en gräns. tycker jag (a) har ni också såhär mycket snö? o.O


everybody needs a someone to hold their hand when they're lost.

-.-.-.DATE 2009-12-26 TIME 13:57:34

lipstick deborah atomic red mat 05

nagellack wet n wild wild shine red red, depend glitter nr. 47


SOO GUYS, HOPE YOU HAD A WONDERFUL/TERRIFIC/OUTSTANDING/MARVELOUS CHRISTMAS! för det hade jag, den var väldigt... underhållande. haha. hoppas ni fick NICIGA och SWEETIGA julklappar. anyway, let's not dwell on the past, livet fortsätter liksom ;) igårkväll jobbade jag som bartender, fyyyfrickinfan det var hella AWSOMENESS. hällde upp drinkar och blandade hit och dit, jeeez ge mig 19 juni så jag kan bli 18 o.O fast det var en massa fulla typer som ville ha mitt nummer, haha. men man fick en massa dricks :D:D mimi liikess. ne nu ska jag hitta käk, har inte käkat sen jag vaknade. min mage låter BRRRRGRRRRRSHRR. ps. idag börjar mellandagsrean!! wihooooo SHOPPA FÖR FULLT NU. själv ska jag åka iväg till gävle eller sundsvall birsta på måndag och shoppa loss, YAOOO ;)


merry christmas

-.-.-.DATE 2009-12-24 TIME 14:13:55


WHAT'S UP PEOPLE! jag kommer inte hinna blogga nånting idag, sooooooo that brings us to this: MERRY FRICKIN CHRISTMAS EVERYBODY!!! hoppas ni får en underbar jul med massa fet mat och dåliga skämt. KISSES AND RESPECT YALLS ♥


where'd you go? i miss you so. seems like it's been forever, since you been gone

-.-.-.DATE 2009-12-23 TIME 16:25:00


FRICKIN HELL jag har råkat ta bort min papperskorg på skrivbordet!!!!! det här är andra gången det händer, men inte fan kommer jag ihåg hur man får tillbaka den o.O WHY MEEE??!!! skulle ju bara tömma papperskorgen.... men råkade ta bort den ist. säg mig, HUR TAR MAN BORT NÅNTING, SOM INNEHÅLLER SAKER MAN TAR BORT?? jag förstår inte! nu ska jag tjata på anton, han får hjälpa mig...

hahahah btw erkänn, passande titel eh?


did you find her beautiful, all dressed in white? did you think about her, did she make you stay awake tonight?

-.-.-.DATE 2009-12-23 TIME 14:37:12


nu ska jag droga melissa horn låtar ♥ hon har så sjukt vacker röst!

tillägg: alltså ni ska se våran gata nu!! det ÄR BLÅTT! värsta coolt o.O himlen är blå, snön är blå, ljuset är blå. jätte vackert faktiskt.


just like nature we constantly change, for the better or the worse.

-.-.-.DATE 2009-12-23 TIME 12:57:20
ja som ni vet så förändras man ju HEELA tiden. byter stil, attityd, kläder, strumpor, haha nee men det är sant. i låg- och -mellanstadiet klädde mamma mig. shit skitfult. hade sånna där byxor som också är en kjol, och fan 10 cm plattå skor. älskade dom här kläderna som man kunde köpa på marknader, ni vet de mörka ''fake'' jeansen med vita ränder och häst tryck och sånt shitt :s sen i femman och sexan (kanske fyran?) hade jag en sån fjortis stil, hängde alltid med i trenderna fastän jag tyckte det var fult. om alla stoppade in byxorna i strumporna, då gjorde jag det med (y) haha shitt kommer ihåg att jag jämt ville vara snyggast klädd (tro mig jag var inte det). mitt i vintern gick jag och en kompis i högklackat, kort kjol, linne och basker!! ALLT (nästan) var chock rosa. sen spelade vi fotboll i det.. shit jag skäms redan haha. sen började jag umgås med några andra typer typ i början av sjuan, slutet av sexan. då trodde jag att jag var astuff, gick i stor hoodie och mjukisbyxor, ofixat, trassligt hår och såg ut som om jag inte brydde mig om nånting. trashigt. SVART KAJAL VAR ♥ ni ska se mitt passfoto. haha, jag försöker se sur och kaxig ut, håret är TJOHO hejvilt, och ett stort örhänge hänger i håret.... lyckat! nat. sen blev jag fjortis igen (precis som alla andra under högstadie tiden), och under nåt tag tror jag att jag fick för mig för att bli lite halv gangstah... hahahahaha, det är sant okk? jag brukade gå i hängiga byxor och dra ner dom så man såg troskanten och ha tightare överdel ;) YEHH BABY. men den perioden gick sakta över, och jag blev en tjejig fjortis igen, gick i klänning och kjol hela tiden på sommaren. wihoo :D och nu har jag väl mest... nä, jag vet inte hur min stil är nu :s


1. haha skulle bara posa för en ny klänning 2. var 'dans' modell 3. haha trash mimi


it takes some good to make it hurt

-.-.-.DATE 2009-12-23 TIME 11:34:08


kolla så taskiga alla är mot mig på facebook =( det här kommer sätta djupa spår i mitt hjärta... :/ hahaha störda personer det där, dom tror att jag är dum =D anyway jag vaknade nyss och är sjuuukt fett frickin shieezes muttafukking hungrig!!! har nog aldrig vart såhär hungrig förr :o det känns liksom jätte tomt i magen, som ett stort hål som bara blir större och större. fan det känns som om magen har försvunnit o.O shitt nu börjar jag må illa.... hahahahha ne nu ska jag leta upp lite käk. ha de gutttt ♥


when there's nothing to lose and there's nothing to prove. i'll be dancing with myself.

-.-.-.DATE 2009-12-22 TIME 22:01:20
har jäst i soffan och kollat på ugly betty. shieezes vad bra det var!! fast jag blev jäkligt trött... funderar på om jag ska ta en powernap på sisådär några timmar. HEHEHHE. alltså min familj är sepe?? pappa har tänt ett jäkla mega size super large tomtebloss och satt det ute i snön. frickin alla tror att det är en liten raket eller nåt. så alla väntar på att den ska flyga upp i luften??? SHIEEZ!!! stupido!! det var jag som sa att det var ett tomtebloss!!! :D VEM ÄR SMARTO??? nää nu ska jag hitta på något vettigt att göra... HA EN MYSIG/ROLIG/FANTASTISK/UNDERBAR/GALEN/TRÅKIG kväll människor! kisss ♥

marie (syster) kollar ut genom fönstret: meh... det händer ju inget?
jag: vaddå, får jag se... (5 sek efter) .....DET DÄR ÄR ETT TOMTEBLOSS!!!!!!



kolla linn rörde på sig och förstörde våran mysiga bild!! jag som är så smickrande på den bilden???? (kidding=

det är lågan från stearinljuset som reflekteras i mina ögon... i'm not a freak, kkay?

haha check it out! hittade en mamma segis råtta och en bebis segis råtta. HOW CUTE!!! :D:D


you got me hypnotized, so mesmerized and i just gotta know. do you ever think, when you're alone, all that we could be.

-.-.-.DATE 2009-12-22 TIME 17:48:41
brrrrr!!! frickin banas det är sjukt kallt ute!! :o kom hem nu. tur att mami kom som en ängel i nöden och skjutsade hem mig (fast jag fick stå utanför ica i typ 15 min så jag hann frysa ihjäl). köpte en julklapp till syrran, och en liten clutch bag i 'guld' till mig hihihi :D vi satt även och fikade. sen kom acke och snodde en tugga från min goda brownie... BUT IT'S CHRISTMAS RIGHT?? gotta be nice for once in a while hehe. hade planer att umgås med erik eftersom det var så längesen, men det får bli en annan dag. sen ska jag och elin kanske kolla på 2012 hahaha värsta efter, men HELLOOO who frickin cares!!! ;) just det har köpt ett rött läppstift med... hm... ni får se nångång... om jag passar i det. HAHAHA. i'm thinking... clown.


värsta fin, eller hur?? :D köpte en likadan till keso förrut när hon fyllde år. ville ha en själv också o.O

en julklapp till syster från team sportia

det var kallt att gå såhär kan jag säga er!!! BRRRR.
1. kappa, ellos 2. jeans, VILA 3. stövlar, eurosko 4. väska, gina tricot

min hand blev lite skakis. därav de sugiga bilderna ^^ höhöhö


wet n wild mega glow illuminating powder

-.-.-.DATE 2009-12-22 TIME 13:34:54


tja, hinner inte blogga så mycket nu. ska snart ner mot centrum med elin!! hihi. så skriver en liten review på wet n wild's puder.

wet n wild mega glow illuminating powder - kan användas över hela ansiktet eller bara på vissa partier. jag använder bara på kindbenen för att ge huden en schyst glow. den här produkten är superbra! den glittrar inte, och skimrar inte sådär jättemycket. det finns flera olika färger, men jag tog en lite mer bronz-aktig. den ger lite färg bara, men det är bra, den ska mest sitta som highlighter för mig. den sitter verkligen hela dagen!!! och kostar BARA 79 :-



FOREVER? -FOREVER. part 15

-.-.-.DATE 2009-12-22 TIME 00:06:18
här kommer en liten uppdatering av min novell FOREVER? -FOREVER. hehe tur att jag blev påmind, annars hade jag helt glömt bort att uppdatera den. HEHEHE (a) tidigare uppdateringar finns i kategorin SHORT STORIES. enjoy



          Scott kept glaring at me, which only made it worse. I couldn't answer that question. It was impossible to give him an answer, because I didn't know what I wanted. Or did I? Oh darnit... I really shouldn't have asked myself that. Because now, inside my head, was a huge battle between good and evil. Great. I didn't know which of the voices to listen to. I wanted so very much to listen to my “evil” voice, and suppress that other voice also known as my conscience. But that didn't feel... right? Oh god, I think I know what I want... The worst part was not confessing it, the worst part was the fact that I had known the answer all along, but weak and the big, fat coward that I was, I created this other bad voice, hoping it would be strong enough to hide the truth. Ok... so the truth it was.
          -You...
          Wow... I was planning to give a long, sentimental speech but all I could ever say was “you”. Boy did I sound like a 4-year old or what? I opened my mouth to say something more, but nothing happened. It was as if all my words had tangled up in my throat and prepared to choke me if I spoke any further.
          -You... what?? Scott said with a confused expression. He didn't seem to get it.
          -You... can go home Scott. I don't care. I said and turned my back instantly.
          Oh my god, what did I just do? I was going to confess!! What the hell have I done? There was my chance to make everything right, but I screwed it.
          My feet were moving so fast, carrying me forward across the beach. I didn't dare to look back. Should I? No, might as well keep on walking. I was a fool. A big, stupid fool. Would I ever forgive myself?
          All of a sudden I broke down. My feet couldn't carry me anymore. I landed on the soft sand with a heavy thud. I just sat there. The wind whispered in my ear. The salty air caressed every area on my body. The light of the moon shone on me. I felt empty. It was a weird kind of emptiness. A kind I had never felt before. It didn't make me feel free, rather trapped in my own infinite empty space. Not even tears were allowed in this empty space.
          I felt two hands on each of my shoulders. I didn't even move. I knew who these hands belonged to.
          -Vanessa?
          I turned around slowly and looked at him. Now my tears broke out and my vision became blurry. Scott wrapped his arms around me and held me tightly against his chest. I could feel his heart beating. We stayed like that for a while, before I decided to speak up.
          -Please don't go away Scott. Please don't leave me...



just by a single touch everything turned cold and bitter. and the simpliest kiss sent me floating through an empty space.

-.-.-.DATE 2009-12-21 TIME 16:15:18
haha sorry för ingen uppdatering, men kom hem, like now, duhhh?? haha okk, det var fult. söry peeps. har vart och handlat julklappar med familjen, det var nice. asså shiieez, det är frickin snöoväder ute o.O det var inte nice. köpte två julklappar till linn, men snorungen är så otacksam, frickin shitt, jag hann inte ens slå in den innan hon hade tagit ut den och börjat leka. grrrr. nejdå, hon är så söt så. alltså vet ni??? satt och lyssnade på michael jackson's black or white med hög volym och hörlurare igår. sen kom den där biten där någon knackar ashögt och ropar nåt namn. och jag som satt alldeles drömmande, i ett melankoliskt liknande läge (vaddå mörkret gör mig deppig??), och var helt oförberedd så när den där KNACK KNACK delen kom så verkligen, LITTERALLY, hoppade mitt hjärta ur bröstkorgen!!! shitt blev skiträdd och trodde att det var någon som knackade på mitt fönster, så slängde av mig allt täcke och bara sprang ut till hallen!!! shiiezes, mitt hjärta slog frickin fem dubbelt så fort och mina fingrar var alldeles shakely shakey!! :o dude, i just got punk'd..... by michael jackson (h)


min mysoutfit idag. college tröja, bomulls shorts och mina söta stickade skor =D

kevin, familjens poop machine :)

några julklappar vi handlade idag

på framsidan av huset. vitt EVERY-frickin-WHERE!


i can see the changes everywhere. the whole world keeps moving, but not me. i'm stuck.

-.-.-.DATE 2009-12-20 TIME 18:37:41
haha drog ner på centrum och kollade runt ändå. var med lisa, vi fikade och sen kollade jag på julklappar. sen drog vi hem till henne. det var faktiskt inte så kallt ute, mimi likes! :D haha mitt huvud står helt tomt nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva o.O OHH WELL WHAT CAN YOU DO??? ni får kolla på bilderna istället :D


jag och lisa delade på en köttbulls macka, guttttt.

cappuccino! I KNOW SOMEONE'S GOING TO BE HYPER TONIGHT hihihi

hahaha köpte en present till mig själv. kommer förmodligen öppna den imorgon (a) ska försöka hålla mig!!!

sen en present till mami :)


so good you've got to abuse it. so fast that sometimes you lose it.

-.-.-.DATE 2009-12-20 TIME 13:10:27

guudermörgon peeeps. jag hade planer på att gå ut och köpa lite julklappar, i mean, det är 0 grader ute, DÅ FRICKIN PASSAR MAN PÅ INNAN VÄDRET GÅR ÅT HELVETE IGEN, right?? right?? men det sket sig för det snöar ute... får köpa imorgon då.


snackade med josefine igår, som jag inte pratat med på jääätttteeelängeeee, och det var trevligt. vi brukade vara asbra kompisar, men sen började vi gymnasiet på olika orter och gled isär. shit happens right? vi ska iaf träffas under lovet, sweet! :) har saknat den bruden ♥ tänkte bara säga att man ska hålla hårt i sina vänner. för varje dag som går glider man isär från någon, det är därför man ska försöka hålla kvar kontakten. men hur kul är det när den andra inte gör detsamma? TRO MIG, I HAVE EXPERIENCED THAT... det är tråkigt att förlora en vän, men ännu tråkigare att man alltid ska vara den som försöker höra av sig. till slut orkar man inte bry sig längre. man orkar inte vänta på att något ska hända. so people, please hold on to the ones you have, they wont always be there. dina vänner är värdefulla, ta dom inte för givet. två personer som jag vet alltid finns där för mig är elin & lisa. vi har lyckats hålla ihop ganska länge & that i like!! :) dom är dumma, konstiga, störda men också underbara, idioter som jag älskar :)




what do you do when you know all the answers to your troubles but you're too afraid to speak them?

-.-.-.DATE 2009-12-19 TIME 18:09:56
jag tror faktiskt att jag ska byta header. sooo frickin trött på den gamla. det är fortfarande jag-blir-till-en-istapp-så-fort-jag-går-ut väder, SUCKS TO THAT!!! nu kan man inte göra nånting. eller jo, if you wanna freeze to death -.- jag tänker iaf inte röra mig 1 cm från huset!! tänker stanna hemma och ha det gutt. äta mat, kolla på film, äta mat, klä julgranen, äta mat, kolla på film, you know the drill right? ;) jag blir faktiskt lite deppig pga mörkret. det är mysigt! men jag blir deppig... lite iaf? känns som ett stort hål i hela mig.




i gave you too much of myself, i could barely breathe

-.-.-.DATE 2009-12-19 TIME 17:33:28

den nya....



....eller den gamla???





vilken tycker ni att jag ska ha som header??


her lips they move and her breath turns to ice. pure as snow, innocent as the sky. what does she hide? what is the reason behind her lies?

-.-.-.DATE 2009-12-19 TIME 15:59:47




why do stars fall down the sky everytime you pass me by

-.-.-.DATE 2009-12-18 TIME 17:36:05
frickin god, det är 22 MINUS grader ute :o kan ni tänka er?? MAN BLIR EN ISGLASS OM MAN GÅR UT!!! jag hade planer ikväll men dom har blivit inställda för det är så sjuuuukt äckligt kallt. jag skojar inte. jag hatar kylan. jag är en 45+ graders människa ♥ frickin bananas vad kylan står långt ner på min gilla lista. anyway min pappa har köpt en ny telefon IGEN!! frickin IGEN!! han har NYSS köpt en ny nokia e71, och nu har han en sån där cool sony ericsson satio o.O jealous much? okk inte så mycket... gillar min telefon. och mami köpte mig en julklapp idag! och jag vet vad det är hahahaha. för jag visade dom idag och då köpte hon dom, fast julklapp då ^^ jag håller på att fixa en ny header! fast det går inte så bra.... hahaha


min fina telefon :) pappa hade en sån fast silvrig. innan han köpte en ny IGEN.... -.-

snappade en bild innan dom slogs in ;)

köpte söta sockor idag =) kappahl 99 :-

alla dom här ska mina föräldrar dela ut till våra.... grannar. haha as fult, jag ba: mamma vad är det i dom? hon ba: pappa har köpt lyx choklad. HAHHAHA ofta man säger lyx choklad... -.- sen sa hon på svenska också, det var roligt ^^


every beat in my chest was a beat for you

-.-.-.DATE 2009-12-18 TIME 11:54:26
tjaa manniskor!! surprise surprise!! mimi ar utomlands ;) gissa vart jag ar da??? just det, darfor jag nt har de sista bokstaverna, el oh lol (lol). bilder kommer snart!! KISSESSS AND HUGS <3

hahah KIDDING!! ar inte utomlands... bloggar for forsta gangen fran mobilen. jag har ju en nokia e71x med qwerty tagenter pa, och den ar fran usa sa de sista bokstaverna finns inte... sucks to that. Haha forsoker forsta mig pa hur man laddar upp en bild.. men det gar nt sa bra (a)


change your shoes - change your life

-.-.-.DATE 2009-12-17 TIME 19:39:10

which of these styles are you?


alltså erkänn att det finns så sjuuukt mycket snygga grejer!! väskor, kläder, skor!! YOU WANT IT ALL!! frickin ALL!!!! men tyvärr så äger man ju inte så mycket cash för att kunna köpa allt =( det är därför jag älskar pengar. haha jag älskar verkligen pengar. jag är faktiskt ganska mycket av en material girl... sadly. jag tar hellre emot presenter än att ge bort, äkta själviskt. men det är sant! erkänn... dom flesta tar hellre emot presenter än ger? don't try to play goodelie good, innerst inne i era hjärtan så vet jag sanningen. hahahha okk så fult... nee men det är kul att ge bort också!!! but no.. i'm more of a gift receiver rather than a gift giver. för jag hatar att spendera mina egna pengar. speciellt på andra (a) HEHEHE....


how many times do you have to fall to realize it's time for a change?

-.-.-.DATE 2009-12-17 TIME 17:24:30

gold is rockin


hahaha vi hade innebandy turnering idag ju. kkay.. we lost. big time. alla matcher. HAHAH. men vi hade kul :D och jag ramlade över sargen... OCH fick en skadad och blodig tumme av en frickin estetare -.- han slog min tumme med bandy klubban =( ohh well. we kickade ass ändå :D sen var det IB christmas show, och det var faktiskt riktigt roligt. mimi like! jag var med i en tävling där man skulle käka 3 pepparkakor var (5 pers i varje lag) och sen vissla och det gick ju asbra för mig....HAHAHA i mean.... jag kan nt vissla (aa) HEHEHE..... så jag blåste lite luft och fick godkänt ändå (a) wiie :)) ÄNTLIGEN LOV. erkänn, mysigt och SKÖNT?? imorgon kommer mamma och hämtar mig! äntligen BACK TO LJUSDAL<3


ignorance is a bliss

-.-.-.DATE 2009-12-17 TIME 09:08:07

linas katt eddie

nu sitter jag hos lina med ett fett täckte omkring mig wihoooo :D haha väntar på att vi ska börja spela våran första match i innebandy. jag är med i skolans innebandy turnering, YUPPP, JAG ska spela!!! :D haha det kommer gå åt helvete, anyway wish me luck :D åhh det är iskallt i hennes rum :o den jäkeln sover med fönstret öppet.......... vaddå konstigt much??? lina får döpa dagens headline hohhohoho


no matter which direction i go the wind always seem to bring me back to the one place that brings me heart ache.

-.-.-.DATE 2009-12-16 TIME 20:35:11
shit vilken stormig dag! ni skulle ha sett, värsta day after tomorrow o.O snön blåste åt alla frickin håll så man inte ens kunde se framför sig (okk lite överdrivet, men bara liiiite), sen hade jag hade skor så jag halkade HELA TIDEN! tur att det var så stormigt så ingen såg hahah alla var så upptagna med att täcka för deras egna ansikten ^^ gick runt och kollade på skor idag, asså shitt!! frickin....... eve köpte ett par as snygga skor som jag också vill ha!!! funderar på att övertala mamma på fredag... jaja vissa tänker säkert: ÖH VADDÅ HÄRMA SIN KOMPIS FRICKIN COPYCAT... (erkänn, åtminstonde nån av er tänker så), men alltså seriöst. ofta man bryr sig? jag bryr mig inte om min kompis redan har det (haha sorry eve, gotta be honest), om jag vill ha det så tar jag det. eller ah.. köper. hihi. tycker det är så töntigt att bli sur eller arg om andra köper likadant. om någon köpte samma grejer som mig hade jag inte ens brytt mig. lovar att jag inte ens hade märkt heller. haha. blir ni sur om någon köper samma grejer som er? skulle ni bry er om eran kompis skulle bli sur ifall ni köpte samma grej som dom?


kollage gjort av mig. bilderna är tagna ur boken: 100 new fashion designers

köpte dom här fina inne skorna idag!! visst är dom söta? =D man kan ha dom på två olika sätt :) ASBILLIGT!
DEICHMANN 129 :-


your train left and you missed it. babe, doesn't it feel good?

-.-.-.DATE 2009-12-15 TIME 23:20:00
emelie och sandra har vart här ikväll. vi hade det mysigt faktiskt =) jag målade deras naglar (med det jag hade... mina nagel grejer ligger hemma i ljusdal) och så sminkade vi varandra =D sen satt vi och snackade och hade roligt. sweet. och dom var så gulliga som kom med en present, en paradis choklad ask. hahaha :D så den satt vi och mumsade på. fick bli min middag idag. låter bra det.


köpte detta idag, allt är ifrån wet 'n wild

köpte en massa armband också. lovin them <3



jag målade sandras naglar :D

emelies naglar, hahaha flower power ju????? :D

emelie sminkade sandras ena öga. ni förstår... sandra ska på sverige match =) haha. (OBSERVERA ATT DET ÄR VÄLDIGT OSERIÖST)

jag tog sandras andra öga :D

sen sminkade jag emelies ena öga...

...och sandra tog det andra ögat :D

haha fina ungar =)


i thought that maybe this time this story had a different kind of ending.

-.-.-.DATE 2009-12-15 TIME 22:45:51

shitttttt vad mycket snö det är ute nu. ganska mysigt ändå. jag hade ingen lektion idag trots allt, slappa dagar man har nu (h) mimi like! drog runt på stan med sabe och malin, sen gick vi in på ett mysigt café för att ta en latte (chai latte, kaffe latte och en varm choklad), sen kom keso och joinade oss. sweet. and you know how girls do, right?? ;) tjejer+café=GOSSIP. hur svårt det än är att erkänna, så är det fan sant. tjejers käftar går som.... jag vet inte vad. sitter man tyst på ett café för sig själv tillräckligt länge så lovar jag att man snappar upp nåt intressant ;)


uggs är dom bästa skorna under denna kalla årstid

mysigt inne på stan :)

hey kids, apa efter sabe (hon i rött) och använd reflex

det är ganska mysigt med vinter ändå

varm choklad, chai latte och en kaffe latte

keso och malin =)



does he know how much his absence is choking her? he used to be her favorite drug.

-.-.-.DATE 2009-12-15 TIME 13:09:12

am i born with luck or what?? ;) (hah kkay... jag brukar inte ha tur...) kolla jag sov som en gris igår efter skolan i typ fem timmar, så jag kunde inte sova på hela natten!!! shitt vad irriterad jag var igår... anyway, moving on!!! så imorse när alarmet på min mobil ringde så fick jag för mig att den pep bara för jag skulle dra ut laddaren, så då gjorde jag det, sen somnade jag om och vaknade precis när min svenska lektion började (10:20). frickin crappp, asså blev skitsur på mig själv!! BUT WAIT..... sen ringde sabe och sa att vi inte hade nån svenska för...??? FÖR VÅRAN SVENSKA LÄRARE HADE BLIVIT INSNÖAD!!! och även min engelska lärare har blivit insnöad!!! EPISKT ELLER VADDÅ?? det har tydligen snöat som en !#¤"$£1@ hela natten :o anyway, så jag kanske bara kommer ha lektion i 30 min idag. värt :)





you make me wanna kill time and space. you make me realize how weak i am.

-.-.-.DATE 2009-12-14 TIME 23:53:52
asså shitt, slocknade i soffan efter skolan idag. sov i fem timmar typ, AND BOY DO I FEEL RESTED. hehehe (h) upptäckte just att mitt internet är tillbaka (SHOCKING, REALLY!), så måste hurry up with the blogging innan det försvinner igen o.O we don't want that to happen, now right?? snart är det lov och det ska bli såååå FRICKIN NAJS PRAJS (uuups, sry har den där reklamen på hjärnan...). tänk att få SOVA SOVA SOVA hela tiden. -sweet!! måste ladda hem låtar så jag kan fylla på ipoddisen (måste ju passa på medan man har tjuvat internet HIHI) så jag kan relaxa och fly in i min egna lilla bubbla ibland. now that's frickin sweet ya'llz... det behöver man ibland. when reality lets you down.



(hm... måste göra bloggen bredare ser jag... mina bilder får nt plats)


&& now i don't even bother to check my phone because it was all just too long ago

-.-.-.DATE 2009-12-13 TIME 21:46:36


but honey, i have no choice because i don't even know what i'm waiting for.

-.-.-.DATE 2009-12-13 TIME 15:00:19
igårkväll drog jag till jakob där det var en massa folk... haha too many, kommer inte ens ihåg. anyway, jag hanna och victoria blev jagad in på toaletten, för jacob hade en sån här grej som ger el stötar... asså shittt, as äckligt :s jag skrek som en bebis av den där saken... men det var trevligt overall ni vet. sååå, tänker ladda upp några bilder från edinburgh resan i oktober. bilderna kommer från rebeccas kamera, so thanks babe.


fin utsikt va? =) vi är på väg ifrån national gallery of scotland (tror jag) och letar efter nånstans att käka.

fortfarande på jakt efter mat...
äntligen hittade vi KFC efter typ två timmar....

i brist på annat att göra en sen natt bestämde lina, eve och jag oss för att fota i en cool kyrkogård. ja jag vet att mitt linne har åkt upp. nej det ska inte vara så. so you know..


vi handlade sötsaker för mer än £15 typ.. HAHA THAT'S HOW WE ROLL

"greg vill du ha en kaka??"

mysigt eller hur? =)

greg började snacka svenska med en av servitriserna, för han trodde att hon var svensk. hmm and you're supppose to be canadian??? shame on you gregory!!!

hahaha the picture pretty much speaks for itself ehh?
eve's blogg --> click here.

vi avslutar med en gruppbild utanför dean gallery :)


every heart aches for a lover and every lover lacks a heart.

-.-.-.DATE 2009-12-12 TIME 16:10:41
brrrrr vad det är kallt ute!! bara 3-5 plus grader... -.- jag planerade att sova jätte sött och vakna sent idag, but noooo!!! blev väckt av en viss lars. så jag träffade honom och vi gick runt nere på centrum lite. så hände en liten rolig grej här va... hehe. lars sa att jag skulle skicka ett sms till lisa från honom, så då gjorde jag det. en sekund efter får lars ett sms där det står: affärerna är öppna till tre idag säger lars :) FRÅN MIG!! haha jag råkade skicka till lars istället för lisa (aa) asså jag har gjort så skitmånga gånger... heh my bad. anyway, sen träffade jag lisa och christian, så gick vi och fikade med erik, jakob och... christian/kristian (? ..hehe). det kändes seriöst som om alla mobbade mig idag. i mean, what is this, harass-mimi-day? hah, as if. träffade sjukt mycket folk idag iaf, det var sååå längesen jag träffade alla mina sköna ljusdalsbor :D det är det som suger med att bo hemifrån. man saknar alla gamla goda vänner som man känner sig så hemma med. ♥


lars upplever ett hallelujah moment :)
(hm... lars kommer nog döda mig om han får se den här bilden..)

rock on bitches ;)


paranormal activity

-.-.-.DATE 2009-12-11 TIME 23:25:50
okk RANT ON PARANORMAL ACTIVITY! jag och sabe the babe hade tråkigt för vi hade fetaste håltimmen i onsdags förra veckan (tror jag) så vi drog till film salen på skolan och kollade på paranormal activity. hm.... WHAT'S THE FRICKIN FUSS ABOUT THIS DAMN MOVIE??? alla ba: OMG SHITTT SKITLÄSKIG FILM, jag dog, jag pissa på mig, jag kunde inte sova and so on. gissa om jag hade höga förväntningar då? jag skojar inte. förväntade mig typ läskigaste filmen nånsin (jag älskar skräck filmer, har dock inte sett någon som skrämt skiten ur mig ännu), BUT IS WAS A DISAPPOINTMENT.... unfortunately. filmen var långtråkig, det hände inte alls mycket. det var inte förrän de sista 20-15 min som det verkligen började hända grejer. nån läskig scen var det... men jag är jäääkligt besviken i tell you.
okkk jag erkänner, jag blev lite rädd när jag skulle sova (aa) trodde nån skulle dra mig i benet hahah. men det är bara för att jag bor ensam OCH jag är alltid rädd för att någon eller något ska dra mig i fötterna (därför viker jag alltid täcker under fötterna när jag sover).

har ni sett den?? vad tyckte ni om filmen?



all these lies they penetrate through my skin like acid, leaving me poisoned to the core.

-.-.-.DATE 2009-12-11 TIME 19:28:34
ASSSÅ FRICKIN, FAAKKIN..... grrr!!!!! jag skrev fetaste inlägget (jag vet att jag har sagt så förr, men det är sant, FETASTE INLÄGGET, FETT LÅNGT!!), sen råkade jag stöta åt några tagenter så texten blev helt konstig, den blev större och i fet stil. så jag försökte ändra det genom att leka smart och trycka på ctrl + (random tagent), sen råkade jag stänga ner hela fliken så allting försvann!!! ÅHHH FRICKIN LORD, jag lovar jag ska aldrig trycka på konstiga knappar om jag inte vet vad den/dom gör.... nu orkar jag inte skriva om det. R.I.P... det var verkligen en rolig text jag skrev. BUT NOOOO, nu är det borta, pofff. aja nu ska vi inte sörja. jag vet att jag suger på att uppdatera, men den här gången är det inte mitt fel faktiskt :) jag har inget internet (eller säger man ingen internet?) i min lägenhet, så kan bara blogga när jag är hemma. fast jag ber till gud varje dag att mitt mobila bredband kommer snart!!! frickin telenor....... så sega dom ska vara.... frickin.. grr.


haha erkänn, jag ser rolig ut med allt hår uppsatt ;)


julmys.


i feel like i'm fooling myself every day. and i keep falling for it every time.

-.-.-.DATE 2009-12-11 TIME 19:19:42



tonight the sky's dressed in glitter and i'm not there to witness it. because these walls are holding me back. i wonder what i am missing out on.

-.-.-.DATE 2009-12-06 TIME 20:31:50



to be, or not to be, a....... dimwit?


lars- men det måste göra ganska ont att få ut barnet om man är så liten...
thomas- nej men den kommer ju ut ur näsan
jag- VAA?!!
(hånskratt)
lars- .......mi du är ganska blåst

nej men om jag ska vara ärlig så kom jag på att han drev precis efter att jag hade skrikit ut ''VAA'' haha (aa)



kommer säkert inte kunna uppdatera förrän på fredag eftersom jag ska åka till min lägenhet imorgon, och där finns inget internet. fast det kommer! beställde ett mobilt bredband från telenor... borde komma... snart. fast ska försöka uppdatera under veckan på annat håll.. muhhha. HA EN STÖRT SKÖN VECKA DÅ FOLKS, see ya ♥


the darkness is swallowing us. waiting for it to take us under its wings. waiting for us to surrender. for us to give in.

-.-.-.DATE 2009-12-06 TIME 17:56:30

utanför vårat hus.



tänk människor. snart är det jul. sen nyår. sportlov. påsklov. sommarlov. eclipse premiär. IB2. frickin shittt vad fort det går!!! well, det får lika gärna gå fort för mig, i don't mind!! så jag kan sticka till usa och börja på universitet hahaha shitt vad vuxet det låter... no seriously tho. tror vi måste söka redan nästa oktober om vi ska plugga på universitet eller nåt utomlands. i'm thinking university of central florida, som ligger typ vid orlando. you know, disney world, universal studios, sea world??? HAHHA fuck that, i'm talking BEACH BOYSS M-M-M!! okk jag kanske är lite för långt fram i framtiden just nu... nej. man ska leva för nuet. så tycker jag. make the best of what you have. vi lever NU. NU. NU. vi ska njuta NU. NU. NU. framtiden kommer senare. då kan man oroa sig. but for now: go for it baby, FRICKIN NO REGRETS  ♥


everyday is a fashionshow -look pretty

-.-.-.DATE 2009-12-06 TIME 17:36:17


hej :) haha den där bilden på alla shopping påsar är från i somras. kommer inte riktigt ihåg vad jag köpte... men jag kan rekommendera några smashbox produkter som jag gillar! :D



1. smashbox camera ready full coverage foundation UVA/UVB SPF 15, 385 :-
känns inte ''kakigt'', man ser naturlig ut och huden känns matt ganska länge
2. smashbox camera ready full coverage concealer, 240 :- 
en concealer som täcker superbra
3. smashbox high definition healthy FX foundation , 355 :-
känns inte tung eller oljig. håller länge, täcker bra
4. smashbox O-GLOW, 265 :-
härligt rosig om kinderna blir man. tar fram hudens naturliga ''rodnad''
5. smashbox photo op under eye brightener, 245 :-
ljusar up partier under och runt ögonen. kan användas som highlighter, funkar skitbra
6. smashbox photo finish foundation primer, 395 :-
känns jättelen på huden och håller vad den lovar
7 smashbox photo finish color correcting foundation primer, 395 :-
samma sak här. fast finns in tre färger som reducerar missfärgningar, rodnader och gråa gula partier på huden. beror på vilken färg man väljer =)


bitter was the flavor of your lips, my smile will not go.

-.-.-.DATE 2009-12-06 TIME 00:40:55

...a story yet to be told, but no paper to tell it on.


i've been down this road too many times before. i ain't needing people like you.

-.-.-.DATE 2009-12-05 TIME 16:04:29





okkk det är en massa folk som undrat HOW THE FRICKIN HELL JAG KAN AFFORD EN EGEN LÄGENHET BUUUT AT THE SAME TIME SHOPPING?? hehe okk, kanske inte med just dom orden, men jag vet nog att det är så ni tänker ;) so here's the thing: jag betalar inte min lägenhet själv. inte på nåt sätt. jag menar, hade jag gjort det hade jag blivit vräkt för längesen, i mean come on?? jag är fattig? jag jobbar inte... o.O jag har ett spar konto som mina föräldrar sätter in pengar i varje månad, och dit går även alla mina bidrag så dom får inte jag röra förrän jag blivit 18 ;) så mina föräldrar betalar min lägenhet. samma som dom betalar alla mina andra utgifter såsom smink, kläder och sånna grejer ya know.

för att svara på frågan där uppe, så vet jag inte hur mycket jag spenderar på mode och smink varje månad. det beror liksom på om jag behöver nytt smink, och kläder köper jag lite hursomhelst när/om jag ser nåt fint. så vissa månader kanske nästan ingenting, medan andra månader lite mer... hehe.
jag vet ett sätt att tjäna pengar på superlätt!!! haha fast det kanske krävs en gnutta mod.... jag och en kompis arbetade som gatumusikanter för kommunen i somras, piano och sång körde vi. helvete vad bra vi tjänade!!! som mest kanske vi tjänade ungefär runt 600 kr var på en dag :)
ett annat bra sätt är väl att rensa i garderoben och sälja dom plaggen du inte vill ha längre ;)
eller att passa barn!!! det är lätt faktiskt :)

nu ska jag dampa sönder, för mamma svarar inte i telefonen!!! grrr


what you are given does not necessarily mean it's true. just like the smiles he gives you are not meant for you.

-.-.-.DATE 2009-12-04 TIME 18:36:55




nu tänker jag varna er för en kanske inte så underhållande text. anyway... har ni nånsin känt er typ, jätte orolig över någonting? så ni inte kan sova. men ni vet riktigt inte vad det är. så har jag känt de senaste DAGARNA! and it's driving me crazy. har inte kunnat sova, för det är alltid nånting som riktigt gnager i mig, och jag känner mig alltid jätte orolig för nånting, men jag vet inte vad!! det känns som om det är nånting som stör mig... eller som om jag missat nånting. kanske glömt bort? som om nåt/nån saknas... det känns som en stor bit av mig har försvunnit... åhh jag blir så förvirrad! seriously it's making me nuts! ibland om dagarna känner jag mig så himla frånvarande, för jag sitter och tänker på en massa saker som ockuperar min skalle. asså shitt, nu blev huvudet helt tomt. darnit. jag som hade sjukt mycket att skriva. ohh well, kanske kommer på det senare...





RSS 2.0