britney is back on track

-.-.-.DATE 2008-11-05 TIME 17:57:47
som de flesta vet så är britney back on track! womanizer är rätt skön faktiskt! vilket är kul för jag älskade henne förrut! blev så arg på alla som sa att dom hatade henne bara för en massa skandaler hit och dit. bläää på dom >< det är tufft att vara kändis, i should know. hahaha skoja :D men ändå, det är bra att hon försöker ordna upp en del saker. just nu ligger hon i hårdträning för en kommande världsturné nästa år tror jag, är inte riktigt säker.
Britney skulle uppträda på MTV European Music Awards i Liverpool men tvingades ställa in eftersom hon nu inte får lämna landet. så suuuurt >< det är på grund av vårdnadstvisten mellan henne och Q#%¤&BVwtghb46uy kevin federline. britney måste visa att hon är tillgänglig för hennes barn.
men en taleskvinna för britney sa att det var för att hon blev sjuk. hon fördes till och med till sjukhuset och för att hennes hälsa inte skulle riskeras att bli sämre så bestämdes det att hon skulle flygas tillbaka to the UUUU SSSS.
hmmmm WHO TO BELIEVE? you decide!




sometimes you need to be lost to be able to find yourself.

lynniea

hahahahah dude you are totally late!

DATE 2008-11-05 TIME 18:06:23
WEBSITE: http://lynniea.blogg.se/

»please read:
- do not advertise on this page. I REPEAT, NOT!
- frågestund? tävlingar? go bother someone else. seriously.
- i do not respond to comments like: "allt bra?" & "vad gör du?". neither do i check back on your blogs. so don't hold your breaths. or wait, please do.
- remember to check your name in the field
- wanna tell me how ugly i am? go right ahead! wanna tell me how wannabe-foki i am? well then, screw you.
- no blog? got a question? leave your e-mail adress or check back in here!



name:

e-mail: (only visible for me)

blog:

comment:

daily reader

bloggkoll
trackback ♥




RSS 2.0