bye sweden and hello scotland

-.-.-.DATE 2009-10-25 TIME 13:33:44


imorgon (måndag) åker jag iväg till EDINBURGH, SCOTLAND. it will be hella awsome!!! wont be updating until friday or so. YOU GUYS HAVE FUN ANYWAY AND FRICKIN MISS ME!! ♥


'cause sooner or later things will catch up, no matter how fast you run.

-.-.-.DATE 2009-10-22 TIME 18:23:44

nu är det så att jag har ett litet dilemma här. jag vet inte om jag ska stänga ner bloggen, ha bloggpaus eller skaffa lösenord. jag har verkligen ingen blogglust och det känns som om jag tvingar mig att skriva åtminstonde ett inlägg varje dag. har ingenting att skriva om längre. jag är för upptagen för att uppdatera. när jag har tid, så är jag för trött. blehh frickin stinks.


haha kladdade lite på en överbliven pappersbit på bilden idag. blev ganska nice ändå (a)


en till mig, en till lisa, en till elin. vi köpte likadana halsband. ett hjärta som det stod lucky på, och tre andra berlocker på, en med texten believe, en liten fågel och en vit pärla. love u guys<3

också en grej jag gjorde på bilden jag :)



we all compete to commit the sweetest sin

-.-.-.DATE 2009-10-21 TIME 18:32:00

jag orkar inte svara på alla kommentarer nu för tillfället så tar några i taget (a) kanske därför jag är lite efter ibland. hehehe. har vart så himla sköna skoldagar den här veckan så jag tror seriöst att jag kommer dö av lycklighet. hehe nat. måste fortfarande vakna tidigt... frickin.... aja, snart är det LOV! we gotta love it, right?? har ingenting att skriva om heller direkt. BORING AS A STICK MUCH? - uh yeahh?? kan berätta att jag har skaffat nyckel till skolan och bild salen så nu kan jag smyga där om nätterna och göra....... hehehe..... who knows ;) eller nyckel och nyckel, det är ett sånt kort lås. vaddå high tech o.O

*jag förklarar vem foki är*: men hon är en jättestor bloggerska. hon är asiat, typ liten och smal.. aslångt hår, skitstora ögon och har värsta rosa bloggen!! värsta söta kläder har hon
sabe: öhhh, asså mi, du beskrev just dig själv!!


btw min syster sa precis att STARBUCKS kommer till sverige. OMG FRICKIN KÄRLEK!!!! TACK GUUUD!!! SKAFFA STARBUCKS TILL LJUSDAL OCKSÅ, DÅ KOMMER JAG KYSSA ERA TÅR I FRICKIN SWEAR!


M-M!! check out that dude, he soo fineee
haha kidding! ofta jag spanar på honom
jag och elin spanade faktiskt in någon annan (aa)



honey can't you see the leaves are changing their colors? can't you hear the heartbeats of nature? they're accelerating.

-.-.-.DATE 2009-10-20 TIME 22:40:16

min lediga dag blev visst inte så ledig ändå. frickin stinks. haha nejdå. har vart upptagen hela dagen, därav min torka på bloggen. har träffat lisa, och sen var jag en stund med elin. innan drog jag till anton, eftersom vi håller på med ett hemligt projekt *wink wink* haha kidding. okej ni får väl veta då.... frickin.. jag och anton håller på att göra en musik video O.o japp. efter flera veckors bråk, tjat och misshandel (hehehe skoja) så har han lyckats övertala mig. så.. jag sjunger, och han gör allt det tekniska shitty shittet. seriously, när vi spelade in idag och jag skulle lyssna, hahaha fick värsta skratt attacken!! xD seriöst, så sick det lät. helt.. ugghhh >< och on top of that, så trycker han upp en feting kamera rätt i nyllet på mig när jag sitter och sjunger. obehagligt much?? fast när jag spelar in så skickar jag ut honom, ofta han får stå och glo när jag sjunger. HAHA as if. jag vill inte göra det här egentligen, det känns så seriöst.. och då blir det pinsamt xD jag menar jag spelar ju bara in för kul när jag gör videos från min egen webcamera och sånt. men nu använder han värsta feting kameran och alla sånna grejer och då blir det bara 4"#2@4%& fattar ni? haha. men han ska även använda det som hans projekt arbete (han går media) så då känns det ju lite taskigt att säga nej.. o.O just det, låten vi ska köra är let go - janet leon..



someday i will try to understand. i will try to dig inside your head. but for now i can't think of a reason of why i should

-.-.-.DATE 2009-10-19 TIME 20:37:03

alltså sepe frickin blogg.se!!! alltid ska den dampa sönderpå kvällarna.. -.- har försökt gå in på sidan skitlänge nu, äntligen fungerar det. frickin.... anyway. imorgon är jag ledig! wiie =D har tre lektioner på tisdagar, eng/antropologi läraren is in scotland, och svenska läraren är.. nånstans åt helvete antar jag. så imorgon ska jag komma ikapp med massa plugg och hjälpa lisa och elin med deras plugg med (samhällare ni vet...) alltså igår köpte ju jag en ny deoderant, den där go fresh från dove eller nåt. frickin jesus vad gott den luktar!! jag lovar jag luktar mig i armhålorna hela tiden, i ain't kiddin yallzzz. GUESS WHAT. imorse när jag skulle ut till bilen, så var det VITT ÖVERALLT. det hade snöat som..... !@#!&% alltså blev fett sur!! det är frickin oktober??!! VARFÖR JUST NUUU?!!




jag satt med benen i kors och spännet på mina stövlar råkade riva upp mina strumpbyxor. frickin great.



his lips traced her cheekbones in the lightest of kisses. her lips parted with a sudden urge.

-.-.-.DATE 2009-10-18 TIME 22:08:54



good night people!! eller jag kanske borde skriva det i slutet av inlägget.. hehe my bad. sitter i sängen nu och dricker indian chai och ska snart läsa ONDSKAN. obligatoriskt för IB elever, wihhoo hurray!! nej men boken är rätt bra faktiskt. den är så.... sadistisk. kan man säga så? ja det kan man. vi säger att man kan säga så. ah. precis. så är det. såg ni gossip girl idag? det var ju säsongs premiär (ehh.. det heter så va? alltså vad händer med mitt svenska... hahah skoja jag vet att man säger min svenska, okk?!) ikväll. fast har redan sett det på internet, men såå sjukt bra!! BLAIR & CHUCK (mest chuck för han är såååå sexiiiiii, mystisk åhh.. blicken!!) ÄR BÄST. SÅ SÖTA, SÅ SNYGGA, SÅÅÅ.. GRR. i början hatade jag chuck (we're talkin all the way back to season 1, kay?), men nu ba: GOTTA HAVE HIM!!! helt klart favoriten i gossip girl ♥



vaddå sex god??!!! :o



she spoke with a voice that disrupted the sky

-.-.-.DATE 2009-10-18 TIME 17:56:41


hahaha mina tår är mobbade, okk?!


CAN YOU IMAGINE PEOPLE??! en skolvecka kvar, FEM DAGAR, sen är det frickin lov, sen drar jag iväg till edinburgh in frickin SCOTLAND!! HOW FRICKIN NICE ISN'T THAT? REALLY?? fett nice. tänk er!!! orgasm i tankarna ju... o.O weird expression... anyway. söndagen har vart helt chill. inte så mycket läxor heller (i thank you god!!), typ nästan inget, så har tagit det lugnt idag. det är såååååå skönt. att bara vara hemma, mysa, ligga i sängen, äta gott, dricka té... mmm.. mimi like!

sometimes you gotta drop everything you're doing, fade away from the melancholy
stop time, just watch the world go by for a moment, fade into something like euphoria


bury me under a cover of leaves and bring me back when birds can sing their songs

-.-.-.DATE 2009-10-18 TIME 13:48:51

jag kommer ihåg den här scenen, omg jag bölade som en nyfödd unge o.O



whattuup?? vaknade för ett tag sen men fortfarande trött som en åsna. hahaha verkar som jag jämför mig själv med djur every day xD well we are animals.. so.. well.. whatever. jag vaknade iallafall med en fruktansvärd barnfilms nostalgi!! kände bara hur suger bara dök upp from the middle of nowhere. jag vill kolla på frickin LEJONKUNGEN!! så jäkla sorglig. tycker alla sånna gamla tecknade old classics är sorgliga. vill också kolla på pinocchio. bambi. pocahontas. spirit (grät som en apa senaste gången jag såg den). pokémon.... grrrrr. frickin frustrerad jag blir. ska skaffa fram alla dom. och ha ett barnfilms maraton. who wants to join? haha.
vilken är eran favorit barn film? tecknat of course! jag har inte nån favorit, gillar alla sååå mycket ♥

just det. måste påminna anton om att skaffa hem bella's lullaby (från twilight) till mig (aa) jag kan inte fixa den själv, vet inte hur man gör. hahaha. tur att man har tekniska vänner :')


i don't know where to go, don't know where i'll end up. but i don't give a damn. cause i live for this moment. this moment is my favorite song. i'll go wherever the wind takes me. how frickin rad.

-.-.-.DATE 2009-10-17 TIME 16:44:05


sometimes i just can't help myself

-.-.-.DATE 2009-10-17 TIME 14:10:20


haha nej gud så ful jag är xD inget taskigt mot amir, dessie och kissie så ni vet... ....eller jo föresten.HAHA.



i wish to wake up with rose petals on my pillow and the sweet scent of beautiful magic in the air

-.-.-.DATE 2009-10-17 TIME 12:43:52

 

godermorgon alla kära söta sweeti neetie människor :) how ya doin? jag är trött som en apa -.- inte för att apor brukar vara trötta vad jag vet, men.... what do you know?? det var party hos sabe the babe igår för hon fyllde år i torsdags, frickin nice!! men nu tänkte jag inte berätta om dagarna som gått utan att jag uppdaterat (yehh.. sorry 'bout that), utan jag tänkte rekommendera en skitbra produkt för håret!!!

schwarzkopf corrective hair serum, är glans droppar som reder ut frizzigt hår och gör det glansigt och supermjukt!! den funkar verkligen skitbra!!! använder den till att reda ut mina lockar så det ser lite ''vågigare'' ut och mer välvårdat. håret blir skitmjukt och glansigt, man vill bara dra fingrarna genom håret hela tiden!! i promise you that. smeta ut det på händerna och dra det i fuktigt hår, men inte I HÅRBOTTEN. utan från mitten av håret och ner, mest på topparna. red ut med fingrarna. frickin great :D vet inte vart man kan köpa den.. mamma köpte i usa. men märket finns ju överallt i sverige, så kolla på ställen där dom säljer schwarzkopf produkter, som: h&m, åhléns, lindex, kicks, frisör salonger... :)

betyg: ♥♥♥♥♥
har inte hittat nåt dåligt med produkten ännu! och den har använts flitigt in flera månader!

sen tar vi en fråga:




hej jenny =) ja hon har använt proactiv ett bra tag nu. och enligt henne så funkar det bra. hon säger att det är bättre än vad det var förrut iallafall. sen säger hon också att om man använder mineral smink istället för vanligt smink så får man ännu bättre resultat. jag kan också se att hennes före detta finniga ansikte (hehehe) har blivit bättre, typ jämnare hy, mindre finnar, jämn hudton och sånt =) jag provade proactiv själv en gång, och kände redan då att hyn kändes mycket klarare om man säger så :)



FIRST VIDEO BLOG frickin hell never again

-.-.-.DATE 2009-10-14 TIME 22:23:58
hahah jeeeez... at least i tried. jaja jag vet jag låter som en kille HHHAHAA. whatever. glöm inte att gissa vilken låt det är jag sjunger på!!!


Original Video - More videos at TinyPic

JAG VET ATT VIDEON INTE FUNGERADE FÖRST, SORRY 'BOUT THAT. DEN FUNGERAR NU!


so hard to run from, yet it's nowhere to be seen, the feeling is inevitable, one can never hide

-.-.-.DATE 2009-10-13 TIME 20:18:43



hihih jag och kees (klasskompis) satt och hade jättekul på bussen som vanligt! han är sååååå ful hahaha. vi satt och snackade om *person X*, och som vanligt så snackar vi as högt, med våran vanliga tur så märker vi att *person X* sitter typ nästan bakom oss i bussen! talk about fail, huh??

jag: but we never said *person X* name, so i don't think *person X* knows it's *person X* we're talking about
kees: yeah but how many people on the bus has blue hair?
jag: HAHAHHAH good point...
------
kees: why do you go there every christmas?
jag: because our family have really close friends there
kees: yeah but not that close, because there's at least 100 kilometres between ljusdal and......
HAHAHAHAHA... funny kees.


how about some Q and A?

-.-.-.DATE 2009-10-13 TIME 19:50:12



åhh tack så jättemycket!! frickin glad jag blir :D hihihi. ja, jag har gjort min egen design. jag har typ haft samma under hela mitt blogg liv, haha. sen slängt på nya grejer hela tiden och ändrat header & bakgrund bara. resten har vart pretty much the same. glad att du gillar den iaf :) men måste tyvärr göra dig besviken... jag kan verkligen inte göra sånna designer och sånt för att ge ut till folk, tro mig, skulle gjort det om jag kunde! men jag kan inte... kan inget om photoshop pch sånna grejer typ.. min blogg är mest gjord på en massa koder och tyvärr inte photoshop. bara min header.. men hjälper gärna till med annat :)
kram.



jag vet ine så mycket om GI, eller jag är inte så påläst som man borde kanske. så jääättte seriös är jag inte. jag föreslår att du lånar nån bok om GI istället, det är bäst. men så som jag gör är att jag tar bort typ alla kolhydrater, eller det mesta som går att ta bort. skippar pastan, riset och potatisen och alla sötsaker och sånna grejer. vetemjöl också. GI går ju ut på att man minskar intaget av kolhydrater (20 g kolhydrater i första fasen), så kroppen inte har några kolhydrater att göra om till energi till, då använder den fettet till energi och då går man ner i vikt. vad jag har hört och läst iallafall. sen är det ju en väldigt bra metod för dom som är diabetiker tror jag det var, och om man vill äta hälsosamt.
fas 1 är jag i, det stämmer. då får du äta högst 20 g kolhydrater varje dag. bra att äta är ÄGG!!! mycket proteiner i det. sen kan du ju köpa sånt protein pulver och blanda i t.ex milkshake och sånt. jag byter ut potatis/ris/pasta mot en massa grönsaker, typ broccoli som jag älskar!! lax är jättebra att äta också. och bacon :) ägg och bacon är jättebra att äta till frukost t.ex. och KESO. gud vad jag äter keso nu för tiden, så himla gott och inte alls många kolhydrater. du får inte äta... bröd. det suger. eller.. jo, typ en brödskiva någon dag eller så, men bara om det är gjort på surdeg och dinkelmjöl, hela frön och sånt. du kan ju kolla på näringsinnehållet hur mycket kolhydrater det innehåller :) frukt är inte så bra att äta i början (!!!) :o i know. du kan typ ta ett äpple per dag eller nåt sånt. du kan googla upp GI värdet på en hel del mat, så det kan du ju kolla upp ;) man är i första fasen från 4 veckor-2 månader.
fas 2 får du äta 30 g kolhydrater. den här fasen kan du stanna vid hur länge du vill.
3e fasen går du tillbaka till din vanliga kost, eller inte helt riktigt... haha. du ska fortfarande äta så lite kolhydrater som möjligt, men det är inte lika strikt som i fas 1 och 2. sen kan du alltid gå tillbaka till fas1 om du känner för det.

men kom ihåg att inte fuska med kolhydraterna. alltså inga chips/godis dagar ;) då blir det till att börja om. och självklart; MOTIONERA!!! =)



how do you stay sane in an insane world?

-.-.-.DATE 2009-10-12 TIME 22:06:38

viktiga grejer i mitt pennfack (yep, you heard right, well.. actually read right.. w/e). eller ja, dom får turas om att vara där eftersom det blir för trångt med alltihopa samtidigt. hehe. men jag har ju vanliga pennor också...




idag övningskörde jag får andra gången in my life!! pheeew!! it was a frickin... @!#&!*%@# hahaha noo juuuuuust kidding ya'lls! it went real' smooth, gotta tell you that. trodde inte jag var så bra på att köra faktiskt hehe. förra gången gick det ju åt helvete.. jag menar, pappa bad mig köra i typ den fetaste korsningen ever med röd/grön ljus, det var massa bilar framför, bakom, till höger, till vänster, ovanför (hehe kidding), och till höger om mig satt pappa och skrek ''KOLLA HÖGER, KOLLA VÄNSTER, KOLLA BACKSPEGELN, KOPPLINGEN, VÄXLA, GASA, NEEEEJ BROMSA!!! DU MÅSTE TRYCKA IN KOPPLINGEN!!! KÖR!!!!!!!'', det var så jäkla mycket på en gång så min hjärna ba --> o.O omg pang kaboom chong. braincrash o.O goodbye brain cells. bilen rullade inte genom korsningen, den HOPPADE!! sen fastnade vi MITT i korsningen ett bra tag... hehehe. MY BAD! men nu kör jag bra, because daddy said so :))) fast jag vill köra mammas bil... den har ingen sån där koppling skit :((( oh på tal om bilar. pappa ska köpa ny bil!! en toyota verso eller vad den nu heter xD en svart. assnygg!!!!



tror det var en sån han hade beställt hem... om jag inte är dum nog att googla upp fel bild hahahha. men vi ska ha en svart :) den har sån backnings kamera, gps skärm (heter det så?) och sju sitt platser. sen vet jag inte vad mer man kan säga... jag kan inget om bilar..... den är.. stor?


the songs about love erupted to the finest frenzy

-.-.-.DATE 2009-10-11 TIME 22:51:43
skola imorgon. sucks to that eh? vill inte ens tänka på vad för plugg som ska lämnas in eller göras klart. blehh. frickin hate it. tur att jag har min kalender. annars skulle jag inte få nånting gjort alls med mitt arsel minne xD haha. no seriously tho. om folk vill göra planer med mig brukar jag alltid kolla kalendern först, hehehe. so.. business-woman-like, don't you think? ;) alltså! vet ni? jag har fan gått in i allting den senaste tiden :s sparkade in foten rätt i antons skrivbord. körde bakhuvudet in i hans sängkant också. gått in i väggar två gånger. sparkade stortån i dörren. en massa jäkla saker. jag som trodde jag hade blivit mindre klantig och dum efter sommaren!

jag: men jag har faktiskt blivit mindre klantig nu tycker jag...
anton: näe, du var klantig innan, men nu är du JÄTTE klantig!


" vaddå, jag? klantig??? hihihihi "


breaking the rules never felt so good

-.-.-.DATE 2009-10-11 TIME 17:33:44




1. svart armband, lindex 2. stor ''silver'' ring, h&m 3. svart ring, kommer inte ihåg varifrån.. 4. läppsyl med smak och lukt av vattenmelon, present av syrran, köpt i usa

hahah min syster kollar på han shan da man, alltså man kan fan aldrig tröttna på hans videosar! så frickin funny!!! nu är det det där klippet om blattar. haha. alltså blattar är så jäkla roliga!! eller ahh, inte dom som tror att dom är all that. eller vissa. som min vän. NO NAMES, NO NAMES! don't wanna be a name dropper, kay? men hennes citat är sååå sköna, i frickin swear. kolla vi knäppte kort i fredags, skolfotografering, hon ba sa till mig: ey ska jag ha stängd eller öppen?? (hon pratade om sin kofta) då kommer fotografen och säger: äh ingen kommer kunna se texten på din t-shirt ändå. vet ni vad hon svarar (skriker..)? utan att tänka sig för i guess: MEN VAFAN TRORU JAG BRYR MIG OM MAN SER TEXTEN ELLER INTE!!?? med värsta brytningen hahah det lät såååå fricking roligt! sen en annan gång: alltså bli muslim. man får skitmycket pengar!! (haha hon syftade på bajram) ohh jesus, nu har du fått en stor spot i min blogg babe ;) jag vet att du kommer läsa. ohh nu kommer jag få stryk på måndag :o eller vad säger jag, hon kommer våldta mig på toan o.O


near to you i am healing but it's taking so long

-.-.-.DATE 2009-10-10 TIME 19:51:59


haha inför spex fotot






lite bilder sen i fredags, då vi hade skolfotografering + spex. uschh, jag hatar skolfotograferingar (just like everybody else), seriously. såå jobbigt o.O anyway när jag åkte buss hem så steg det på typ 4 blattar på bussen, dom var kanske mellan 25-30 år. dom lyssnade på musik på deras mobil, och det var sån undgoms rap/hiphop musik -.- seriously, haha dessutom sög det med. dom spelade ashögt på bussen, alltså fuck vad jag blev irriterad. kollade snett flera gånger (DOM SÅG ATT JAG KOLLA!) men inte fan stängde dom av skiten eh. alla andra kollade också snett men ingen sa ju till dom så till slut blev jag så arg, i mean, jag ville sova, hello??, så jag skrek åt dom att stänga av musiken eller skaffa hörlurar xD hehehe. BUT NOOO dom fattade säkert inte, för dom snacka med varandra på deras språk, kolla på mig och fortsatte lyssna på den där jävla skiten. jisses amalia. alltså stör inte ni er också på sånt? dom borde repektera andra ju. sen stör jag mig på folk som blir irriterad på annat folk men inte vågar säga till. liksom COME ON, skyll er själva då och sitt inte och sura. duhhhhh.
hahaha vilket irriterat inlägg! just det. nu är elin i london. my dear little blondie. dang, i miss u! gotta drink some starbucks for me babe! ♥



just by hearing the soft tones of your voice sent a chill right through my spine

-.-.-.DATE 2009-10-08 TIME 19:30:13




- jag brukar speak in swengelska quite ofta
- kläder, väskor, skor ♥ is something a girl can never have too much of
- jag tänkte söka till idol i år, but chickened out..
- om folk väcker mig genom att skrika t.ex, då blir jag jäkligt arg
- i like to hang out with guys, det är roligare
- vi har hänglås på skolan -jag har klippt upp mitt fyra gånger. den här terminen!
- hatar läsk! speciellt cola, smakar BARA kolsyra. jag hatar kolsyra
- folk som läser min blogg beskriver mig som ''gullig, oskyldigt snäll'', mina vänner säger ''bitchig'' jag säger: båda delarna, hehe
- folk mobbar mig, för dom säger att jag har en ljus röst. ni vet, high pitchig...
- gillar inte folk som fjäskar och skryter hela tiden.. i mean come on!! ever heard of ''I-SEE-RIGHT-THROUGH-YOU''???



dancing among the tree tops spreading fairy dust

-.-.-.DATE 2009-10-08 TIME 18:24:50
tjena!!! snackade nyss med anton i telefon, alltså jesus christ vad telefonen skrämde frickin shittet ur mig o.O den bara började vibrera jättehögt, kändes som jag skulle få en hjärtattack! inte för att jag nånsin fått en.. but.... you get the point. anyway, han sa att inte jag fick komma och kolla på transformers 2 idag med han och några, bara för att person X ville bara att det skulle vara killar. bara för tjejer ''snackar så mycket'' liksom as if??? äkta taskigt! som om JAG snackar under filmer? liksom, helloo? okk.. det gör jag. but anyway, det gills inte! hehe. försöker övertala anton att färga håret lite mörkare.. jag har inte fått ett nej ännu ;) och så vill jag att han ska skaffa ögonbryns piercing. liksom HUR HETT ÄR DET INTE MED ÖGONBRYNS PIERCONG PÅ KILLAR??!!! soo sexii mama! oj menar papa. sexi papa... fast ja, det beror ju på vilken kille det är.. såg en kille på bussen idag, med ögonbryns piercing. alltså shit ville säga åt honom att dra ur den! såg ut som en...... "!#r5@½!& röv. nej så elakt... men alltså.. det är sant, jag skojar inte. hade ni sett honom.. jag lovar, ni hade ryckt ut den på en gång!

sabe -

٩●̮̮̃̾•̃̾)۶ säger:
men vafan, ja är blatte, vi tror alltidvi är bäst xD

haha skön brud!


1. strumpbyxor cheetah, gina tricot 2. ankel boots, monki



a confident girl, is a sexy girl


all you gotta do is to know who your friends are

-.-.-.DATE 2009-10-07 TIME 19:17:30


1. pärl armband, forever21 2. halsband, köpt i vietnam 3. ring, h&m 4. armband med blå stenar, kicks


ni vet min stickade, oversize, extra extra mysiga tröja som jag köpte på second hand för ett tag sen? mitt första inköp från en second hand butik? jaja ni vet inte, men whatever. fick värsta komplimangerna och alla blev helt paffa när jag sa att den kom från second hand. i swear to you, den här veckan kommer vara en busy vecka för second hand butiken i bollnäs ;) otroligt vad man kan hitta om man bara kollar noga. alltså mina naglar har blivit sååå otroligt slitna, haha i know i know, intressant much eh? har inte haft tid att fixa dom o.O förresten såg ni desperate housewives igår? omg det var fett bra!!! :D:D älskar det. fast missade ugly bette =( jag har typ aldrig tid med tv'n längre... sitter antingen och pluggar, bloggar eller så är jag ute. busy mimi!

förresten är det någon som ska på SACO mässan i stockholm 3 december? JAG SKA DIT! ska vi träffas??? hahahah :D


you promised you'd try but i know you'll end up breaking it anyway

-.-.-.DATE 2009-10-07 TIME 17:25:12

i know i know, har inte kunnat vara så speciellt aktiv på bloggen för den här veckan har vart såååå superdupermajor busy för mig. försöker hinna med allt men det går tyvärr inte. VEM RÖSTAR FÖR ATT FÖRLÄNGA DAGARNA/NÄTTERNA?? i sure frickin do! hinner blogga lite fort bara. anyway idag hade vi bild och det var fett nice, as usual. duhh. vi blandade färger och sånt på pappers tallrikar and i allowed myself to get a lil bit carried away.... hehe började måla massa saker på mina pappers tallrikar (aa) well what can you do?? excuse moi for  being too creative, but you gotta work with what you have, ain't that right? ;)


erkänn att jag är typ number one? =D jag såg ju inte direkt någon annan göra såhär med deras färg pallett.... tråkiga jävlar jag har i min bild grupp alltså. bara en massa färg klickar hit och dit. but then again, uppgiften var ju att blanda till olika färger... hehehhe.

haha checka in min oversize dubbelhaka, gotta love it ♥



time is ticking by so fast i hardly have time to breath

-.-.-.DATE 2009-10-06 TIME 22:41:58

under en av deras ''pauser''. den här pausen varade i.... en timme. hahah

flitiga små jäntor det här ;);)



drog till emelies, julias och sandras lägenhet idag för att hjälpa dom med matten. heheh snillet här då ya know ;);) & i swear to god, i felt like their frickin mother!! fick ropa på dom hela tiden för dom tog ''paus'' haha yehh right. på vägen till buss stationen så spö regnade det. 'effin great. men som tur var träffade jag kees och vi hade jättekul på bussen, hiih. han sa att han hade sett en film där kineser tar över världen i framtiden. jag sa att han kunde få bli min partner om så var fallet :) haha. anyway, när jag kom till ljusdal, GUESS WHAT? det freakin SNÖADE! det SNÖADE!!!! helllooooo, what month is it now, october???!! liksom.. as if?? det är fortfarande höst! =( har det snöat hos er?


but for now we are young let us lay in the sun and count every beautiful thing we can see

-.-.-.DATE 2009-10-05 TIME 18:41:41

pick a star on the dark horizon, and follow the light


snart blir det övningskörning med pappsen. ''nu blir det farligt på vägarna'' säger ju typ alla. but seriously tho, that really applies to me, especially me!! jag menar, jag har IG i cykling. okk? what more is there to say, really?
wish me luck! ♥


she's independent and totally her own

-.-.-.DATE 2009-10-05 TIME 17:22:53
okk det är en massa folk som reagerat på att jag kör GI nu (inte bara ni bloggläsare, utan en massa jädra folk runtomkring mig också), liksom, stay out if it? det är min ensak vad jag gör och om jag behöver det eller inte. egentligen så bryr jag mig inte om vad folk tycker och tänker om att jag kör GI, men nu läste jag i min shoutbox att en viss anonym under namnet LOVELOVELOVE (som har stalkat mig under en ganska lång period, gumman förneka inte. du sa att du inte läste skiten på min blogg, hur i helvete vet du då att jag går GI?), kallade det bantning och typ.. nånting med tjock.. jag vet inte, svårt att förstå vad människan vill få fram. anyway, visst, säg vad ni tycker och tänker angående GI, men dra för fan inte in mig i era åsikter hit och dit. liksom COME ON, någon måtta får det väl ändå vara. fan samma sak som om eran mamma skulle fettsuga sig och jag skulle skrika rätt ut: åhhh fettsugning? omg sån tjockis hon var isåfall o.O ofta hon inte är nöjd med sig själv redan, dahhhh. ok, i exaggerated to some extent... but you get the point. alla säger: alltsåå du är redan smal, varför vill du bli smalare??? :S:S har inte alla en egen uppfattning om vad tjock och smal är? man jämför ju med sig själv och hur man alltid har varit. jag själv anser att jag har gått upp under sommaren, är det då fel om jag vill gå ner till samma vikt som förr? är jag tjock och bantar bara därför?? jag bantar inte, att banta är inte det när man svälter sig själv? (kanske det inte är, what do i know). men jag äter iallafall mycket, men väljer att skippa kolhydraterna. bantar jag då? neej!!!! så stäng igen kakintagen då för fan



scary movie trailer made by anton

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 23:06:29
tja tja bloggen!! HAHAHAH skoja, jag kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG börja skriva så (seriöst alltså). tänkte göra lite reklam för en scary movie film som min vän anton har gjort. eller ahh, filmen kommer sen, det här är trailern till den. i know i know!! jag är fett snäll!!!! :D han förtjänar inte ens min hjälp... haha skoja älskling ♥ kolla på den people, den är sjukt bra :D KOLLA ANNARS TÄNKER INTE JAG UPPDATERA MER I BLOGGEN, jag svär jag kommer inte!



she's smiles 'cause she has a secret she smiles cause the secret is better than all things

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 19:04:57

syrrans cupcakes. dom blev faktiskt goda!!


min GI kladdkaka. den blev jättegod!!! man använder ju andra ingredienser i en GI kladdkaka för att få minsta GI värde som möjligt på den. man använder mörk choklad här istället för kakao t.ex. så den här kladdkakan rekommenderar jag BARA till dom som älskar mörk choklad (jag säger tack till min nyvunna kärlek till mörk choklad, annars skulle det här vara skitäckligt), den är jäkligt mäktig kan jag säga ;)


mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all?

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 16:40:54

plugg på sängen


haha bjuder lite på mitt fina rum och min skitiga spegel


kom på att jag läser psykologi a på distans, och jag har inte gjort ett skit. hahah. tur då att jag egentligen inte behöver plugga det (aa) men ska sätta igång snart. BUT FIRST, i have more important things to do. jag ska baka GI kladdkaka ;) så ska åka iväg med syrran och köpa ingredienser till det. kommer bli yummie. jag får ju inte käka bullar, helllo KANELBULLENS DAG!!!, så kör på GI kladdkaka. men ni andra, PROPPA ER FULLA, jag menar, det är ju bara kanelbullens dag ONCE A YEAR!!!!! stuff yourselves like there's no tomorrow ;);) i ain't kiddin ya'llz..


FOREVER? -FOREVER. part 13

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 16:35:20


bild från deviantArt



          My heart was beating so quickly. I looked at the message I just sent him:

Scott. I have to be honest with u... I have no idea of where I want u in my life. Maybe it'd be so much better if u just left, and we could forget about everything?? that'd be the easiest way I guess.. only.. I can't let go of u... every minute, and second I miss u.. I ache for u... it hurts so bad and I've never felt this way before, I have no idea of what to expect. I'm not used to feeling this, it's all so new to me. I want to see you, I really do. But I wonder... what will be the consequences of that?

          I took a deep breath. It was almost as if I regretted that I ever wrote that message. It felt stupid, now that I had cleared my head and could use my common sense. I wished that I could make the text message come back to me, so I could delete it and it'd be gone forever and ever.

          It burned inside me. I felt stupid. Why did I send him that text message? What would he respond to that? I was so mad at myself, I clenched my fists with the intention to hit something, when my phone suddenly made a quiet buzz. I looked at it, it was from Scott. I didn't even dare to open the text message, too afraid his answer would be something that would hurt me. Or maybe, afraid that his answer was exactly how I wanted it to be. There was a war deep inside of me, part of me wanted him to tell me off. Wanted him to say that he would go back to Miami, that he would forget us, that he would never come back. But that was exactly what my other part was afraid to hear. That other part wanted him to stay, wanted him to say that he wanted to be with me. This was such a dilemma! I told myself to be brave, and then I opened the message:

the beach in ten?

          Seriously. Was that all he could say? After my incredibly deep and stupid message, that was all he could say? Boy, did I feel like a goof now! But still... what does he want? I answered yes, and went to get my shoes on.



it started out as a feeling which then grew into a hope which then turned into a quiet thought which then turned into a quiet word

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 14:17:12

kyckling sallad med créme fraiche =D i frickin lööööv it!!

alltså mitt bloggsug går värsta upp och ner, som typ äkta pms humör hahaha. kolla igår jag ba: alltså nu ska jag blogga jättemycket, jag ska svara på alla kommentarer. sen idag när jag loggar in då ba -->  kill me, like now? nee skoja, jag blir fett glad av alla kommenterar (inga elaka faktiskt!!!), so bring 'em in =D men det jag inte gillar är folk som kommenterar helt random saker... typ börjar med ''hej, fin blogg, vad gör du?<3'' liksom, vem är du?? halllåå, skriv sånna grejer till mig på bdb eller fb instead. nej det jag menar är att jag inte gillar när folk skickar kommenterar som dom har kopierat och skickat till hundra andra. now how fun is that? come on, kommentera om bilderna eller kanske DET JAG SKRIVIT istället. vissa läser ju inte ens det jag skriver, YAY liksom.. frickin i-wanna-have-more-visitors-so-i-can-brag-about-it-on-my-blog-by-showing-up-my-statistics... 


international baccalaureate IB

-.-.-.DATE 2009-10-04 TIME 14:14:28

 

helllo there ;) awwh thanks =D
okej jag ska berätta lite om IB (=international baccalaureate) och vad som krävs. jag hade inte mvg i alla ämnen när jag gick ut nian kan jag ju säga dig, hehe. det beror på vilken skola du vill in på och hur höga intagninspoäng dom har. för dit jag sökte hade 240 poäng som max.  sen har jag hört att skolorna lite längre ner, i södra sverige, har lite högre. dunno 'bout that tho.. anyway, du behöver inte heller vara så skillad i engelska för att gå IB. det är ju därför man har ett förberedelse år, PreIB. sååå, about Pre... ja, studietempot är ganska högt under första året. för då ska man hinna gå igenom alla nationella ämnen eller nåt sånt. typ, matte a-b, fysik a-b, kemi a-b, biologi a-b, engelska a-b och svenska a-b (tror det var så i svenska med), ska hinna läsas klart under ETT ÅR. plus historia a och est. verksamhet (musik, bild, drama). så det blir ett stressigt år. fast bli inte avskräckt för det, i'm telling you, det är SÅÅÅ SJUKT VÄRT DET. det gäller bara att planera sitt arbete. andra året (IB1), då man börjat riktiga IB, då läser man bara 6 ämnen. jag går andra året nu, och det är faktiskt riktigt chill. har en massa hål hit och dit. alltså IB studerar på ett helt annat sätt än nationella program, och startar med ett högt tempo, så då tror alla att det är så hela tiden. men det lugnar ner sig så småningom. tänk vad stolt man blir sen när man går ut IB och håller i ett IB DIPLOMA ;) dessutom, hellloo, man får resa!!! min bild grupp nu (både IB1 & IB2) ska åka till edinburgh under höstlovet, how awsome is that? historian, antropologin och andra ämnen åker också bort :) nice ;)



just because they can't feel it too doesn't mean they have to forget

-.-.-.DATE 2009-10-03 TIME 17:26:16


KOLLA JAG HAR MITT BENA :D


• halsduk, åhléns • stickad kofta, only • långärmad basic tröja, only
• linne, only • strumpbyxor, h&m • stövlar, eurosko • axelrems väska med volanger, lindex

lillasyster linn :)


har vart ute och gått med elin idag. det kändes jäkligt skönt måste jag säga. det blåste ganska mycket senare, så vi gick och satte oss inne på centrumhuset (mini köpcentrum) och pratade. så tappade vi bort tiden och råkade sitta där för länge, så när vi skulle ut så öppnades inte dörrarna (sånna där automatiska)!!! haha seriously tho, äkta läskig feeling. kändes som den där skräckfilmen där några människor stänger in sig på ett köpcentrum och så är det zombisar där ute o.O
alltså tänk. det är höst. so soon!! tiden går så frickin fast. hösten är mysig, men såååå kallt. alltså så fort man går ut, då ba: asså döda mig??? >< fast iofs, höstlovet kommer snart. då kan man mysa hur mycket som helst, hihi. men då är jag i edinburgh med min bild klass!!!! YEP. feel the frickin pain suckass. hihihi :D:D:D
ska ni nånstans under höstlovet??



she don't believe in shooting stars but she believes in shoes and cars

-.-.-.DATE 2009-10-02 TIME 18:17:31
igår köpte jag ett par svarta knee high boots!!! wiie. ni vet sånna svarta skinn stövlar som går upp till knäna. jag gillar dom! fast funderar fortfarande på om jag inte skulle köpt de från vagabond istället.. hm. ohh well, what can you do^^ gick runt och kollade i affärer med lisa idag. sen drog vi hem till anton. åhh vet niiiii, jag fick en jättefin ring av anton, är han inte gullig? älskar den pojken jag :) ♥
alltså vet ni? idag när jag var på tåget så var det en gubbe som sov, och han snarkade AS HÖGT! what the frickin hell?! seriöst, jag vet vissa har nå fel och snarkar jämt. but COME ON, den här dude'n snarkade OCH gjorde massa konstiga ljud. what's up with that? det var inte bara jag som reagerade, promise! alla vred och vände på sig för att kolla vem det var. okk, jag var fett nära på att brista ut i skratt, jag skojar inte. fett pinsam dude. jag lovar, han väckte fan elefanterna i afrika..

den fick jag av anton :) bara för han älskar mig så mycket! & för han tycker att jag är så bra (a)

knee high boots med remmar där uppe. mycket finare i verkligheten! inhandlades igår på eurosko

köpte en skjorta idag på fifty, den kommer från rut m. fl. jättefin & mysig är den!





RSS 2.0