just gotta keep my head up high and deal with it

-.-.-.DATE 2009-07-17 TIME 17:22:45
ok, so here's the thing: igår var det VÄRSTA OVÄDRET på förmiddagen. det regnade som ett fucking helvete i tell you, det bara öste ner! eller det öste inte, tänk er nånting värre istället :o sen åskade det, och det blixtade så mycket så jag vaknade. låg i sängen och tänkte: måste dra ut internet kabeln.... (alltså modemet x)), sen helt plötsligt: BAAAAAAM!!!! ohhh snap, tänkte jag. INTE IGEN!!! så nu har jag inget internet and god knows when i get it back. ska försöka fixa det på måndag. så, sorry guys. ni får nöja er med mina gamla inlägg så länge. some good news though är att det äntligen är sol och SKITFINT väder! har legat ute i solen idag. ohh well, ska gå nu. är hos lisa.

ciao ♥


jag & lisa


spend half the day in your bikini and half the night looking for it

-.-.-.DATE 2009-07-15 TIME 15:02:11
ska iväg nu och bada i antons pool! wihooo, see ya later ♥



kolla, rensade igenom garderoben och
hittade min älskade jeans kjol från celebrity pink jeans!! (usa)


who said girls never rocked it better?

-.-.-.DATE 2009-07-15 TIME 13:22:32
haha guess what?! igår var jag och LANADE cs för första gången i hela mitt liv x) i know i know, so not me!! men anton sa att jag skulle komma ju (aa) så jag kom, och rummer var packat med en massa skrikande killar :o det var anton j, anton e, hans och adam. och så satt carro på golvet och hade tråkigt. hahaha x) sen ville jag & carro också spela, men vi fick inte, för vi skulle bara ''förstöra'' och ''dö''. tsss, bullshit!! =D så vi fick vänta tills dom hade spelat klart deras match (eller kanske matchER för dom dog fan hela tiden), sen spelade jag och carro! hahaha vi dödade EN GUBBE VAR! wihoo!!! talk about that huh? det var skitkul ju :D vi satt och skrek jättemycket :o (nu förstår jag varför killarna låter som dom gör under lan) sen kommer anton och ska fixa fläkten som står i hörnet där vi sitter, han stog där skitlänge!! like wtf :S sen helt plötsligt går det inte att spela längre. och vi trodde att det var för att vi inte kunde gå upp för trappan x) så vi skrek en massa och frågade hur man hoppade upp och allt, och killarna bara skrattade. sen sa dom att anton hade ryckt ut internet kabeln :o TALK ABOUT MEAN!!! grrrr. vi var på G ju!! aja, vi ska ändå lana ikväll med :D hahahhaa. efter lanet drog jag, anton eriksson och hans till robin där vi kollade på skräckfilm. vi lurade även hans med den där peter answers skiten, hahah skitroligt var det!! har ni kört den?
*pheeeeeeew* hoppas ni orkade läsa!


från vänster: hans, anton och carro.
carro är på väg hem och jag, anton och hans är på väg till robin =)

på väg till robin. hans ledde oss på fel väg så det slutade med att vi fick gena över någons gård.
hans fick bära min cykel, what a gentleman!


so you see my dilemma!

-.-.-.DATE 2009-07-14 TIME 18:19:57
HJÄLP MIG NUUUU!!!!!!!!!!!

ok guys, so i have a dilemma here! A HUGE ONE! jag har fått en till telefon av pappa (jag har två nokia nu!! den andra är en rosa nokia 7310), en nokia e71x från usa. den är über mega cool! FAST, here's the catch: jag kan inte ringa eller sms:a med den i sverige :( på något sätt måste jag ''låsa upp'' telefonen så jag kan använda den i sverige alltså, t.ex med hjälp av ett turbosim kort. jag har försökt och försökt med turbosim kortet, men det funkar inte! jag vet inte om det är nåt jag gör fel heller. pappa tog med den till en telefon butik, dom sa att det GÅR att låsa upp den, men man måste vara riktigt duktig. darnit, där rök ju min chans att låsa upp telefonen. jag tror det är så de flesta gör för att låsa upp derads iphone 1.1.2 också. någon som är insatt ii det här och vet hur man gör? HELP ME =)




fick en SEN födelsedags present av lisa idag med, GODIS. well well, verkar som om mina vänner tycker att jag behöver gå upp lite i vikt eller? hahaha. jag som inte ens äter godis!


STRAIGHT FROM GRÄNNA!


i'm just a crazy kinda girl & i'll tell it to the world

-.-.-.DATE 2009-07-14 TIME 14:24:07

good morning peeps =) eller ja, morgon & morgon... hehe. vaknade alldeles nyss iallafall :o hela huset var tomt, för alla har åkt iväg till stugan för att åka båt, fiska och grilla. hah! det regnar och åskar ute. so, GOOD LUCK WITH THAT!! ska ägna dagen till att öva på mina låtar. jag och min kompis ksenija ska ju sommarjobba som gatumusikanter snart!! hihih. fun fo sho. sen kanske jag skulle en sväng till anton, we'll see about that. anywhoo, nu sitter jag på sängen och har lock för ena örat, dessutom nös jag flera gånger när jag vaknade! det kan bara betyda en sak ----> jag kommer bli sjuk, IGEN! ohh geeeez, snacka om sämst immunförsvar liksom :s ohh well, ska fixa käk nu =)
ha en fin (ful, grå, äcklig etc) regning, dag =) eller om ni har mer tur än lilla ljusdal så kanske ni får bättre väder :o (damn you)

k i sses ♥



detta har jag på mig just nu:
rosa linne från charlotte russe blu chick
bomulls shorts från hollister


be with someone who knows what they have when they have you

-.-.-.DATE 2009-07-14 TIME 02:47:31

drog till elin en sväng ikväll. vi hamnade i hetaste diskussionen om.... dum dum dum: TWI frickin LIGHT!! hehehe. vi är båda twilight freaks you see. vi ploppade in twilight filmen i dvd:n och började kolla på allt extra material. sen började vi klaga hit och dit, sörja över de scener som inte kom med i filmen, skratta åt de scener (okej, det var en) som inte alls hamnade med i filmen, THANK GOD for that. efter många ''åhh han är så HET!'' och lite dregel hit och dit, så kollade vi på filmen. sen när den var slut kikade vi på lipstick djungle, gud vad killen där, kirby, hetet han så? anywhoo, han är grymt sexig. grrr. jag fick min VÄLDIGT SÅ SENA födelsedags present av henne med, hahaha. på ett lustigt sätt....

jag ser en låda med en massa söta saker på, så jag böjer mig ner för att ta upp lådan och säger:
- åhh, vad är det här?
jag hinner knappt uppfatta vad det är för nåt innan elin skriker:
- neeeeeeeeeeej!!! det är din födelsedags present!!!!!!!!!!
jag: whoops!!! ........men det var ju söta saker iallafall.






jag efter att jag kollat igenom allt godis: åhhh shitt så söta!! JAG SKA ALDRIG ÄTA DOM ♥


who knew you'd turn out to be my new obsession

-.-.-.DATE 2009-07-13 TIME 16:58:28

seg morgon much? yep. är lite smått förkyld (=en trött, seg mimi) så har bara vart hemma idag. blev dessutom väckt av anton med hans VAKNA sms vid tio, halv elva eller nåt. THANKS. men somnade om, wooh! =D sen åkte jag och handlade med mamma, där jag fick nåt slags ryck och bestämde mig för att göra cupcakes! and so cupcakes it was!! muffinsen blev total fail, eftersom jag hade fyllt formarna med lite mer ö hälften (whoops) och formarna typ svämmade över i ugnen (vem kunde ana det? 2 tsk bakpulver ju..). så stod där och surade. ett tag funderade jag på att slänga alltihopa and start from scratch. men sen kom mamma som en ängel från ovan och gjorde så mina muffins blev fina igen :) (who knows how she did it, but hey, i aint complaining!) dessutom blev formarna brända! =( men tur att jag hade några över som jag kunde byta ut. yay! och dom blev faktiskt SUPERGODA! dock fick jag snåla med frostingen... jag råkade köpa för lite choklad och philadelphia ost :o ohh well, gott iallafall =)





visst ser dom goda ut? =D


boy i can feel the attraction all the way from here

-.-.-.DATE 2009-07-12 TIME 16:28:00
let's dance the hallelujah dance!! syrran har åkt till göteborg för att spela med i gothia, so now we'll finally get som peace and quiet around here! hon kommer vara borta i en vecka, hallelujah moment eller vaddå? oh well, anywhoo, igår åkte jag hem till anton och lekte, vi skulle kika på film. sen så ville carro också komma. men hon var så jäkla trött för festen dagen innan hos henne, så hon började babbla på en massa saker... I SWEAR TO YOU PEOPLE, hennes käft gick i 260 goddamnit. men det var kul iallafall =) ska börja träna på låtarna nu också... en vecka kvar :o sen ska jag och keso spela på bollnäs gator. HAHAHAH. ohh well wishh me luckkkkk peeeps.

peace && love ♥


haha kolla bilden!! det är jag i början av sjuan :o
skitfult platt hår, jag färgade det brunt (det var även senaste gången jag färgade håret) x)
vad tycker ni, fortfarande lik mig? =D


white chocolate mousse pie with some raspberry love

-.-.-.DATE 2009-07-12 TIME 15:56:49

en hel del har frågat efter receptet på min vit chokladmousse paj lite längre ner, så tänkte lägga upp det nu till er.



VIT CHOKLAD MOUSSE PAJ MED HALLON


Botten:

200 g digestive kex (ca 13 st)

125 g margarin


Choklad mousse:

200 g vit choklad

1 ägg

250 g kesella vanilj

3 dl vispgrädde


Fyllning:

350 g (på ett ungefär) frysta hallon



Sätt på ugnen på 225 grader.

Smält margarinet och krossa kexen. Häll sedan margarinet över kexen och blanda till en smuldeg. Häll ner smuldegen i en pajform och jämna till så den blir platt och fin. Baka i ugnen i ungefär 10 min.

När pajdegen är klar, ställ in den i frysen i ungefär 30 min så den stelnar.

Smält chokladen i vattenbad. Vispa upp ägget och häll i chokladen. Häll sedan i kesellan. Vispa grädden och blanda den med choklad smeten. Ställ i kylskåpet tills pajdegen är klar.

Mixa hallonen.

Ta ut pajdegen och bred på de mixade hallonen. Bred sedan på moussen. Ställ in i frysen i minst 2 timmar så det blir lättare att skära i den sen :)
Ta ut pajen ca 30 minuter innan servering.



when worse comes to worst, my girls comes first

-.-.-.DATE 2009-07-11 TIME 02:18:39

ikväll: jag & fia cyklade till statoil för att hyra en film (college, which btw was an awsome movie!), sen bastade vi hemma hos mig. svettigt much? haha. sen kikade vi på filmen, snackade och sånt. ya know, girl stuff. har gjort en ny header med, den blev inte alls bra :o geeeeez, nu måste jag göra om igen!!! will this madness ever stop? grrrr. förresten, ändrade bakgrunden med. you like? många gillade den gamla, men tyckte att det var time for a change. dessutom var det många som tyckte att jag skulle byta design (HELLO, IT'S RUDE. FO REAL, KKAY?), så gjorde väl det då. eller ja, ändrade två saker. HAHAH. ohh well.

fia (för sig själv): jag måste ringa carina... får inte glömma det...
jag: vem är det?!
fia: men det är en låt!!!
jag: jaha!!! HAHAH. lät inte som du sjöng iallafall....


FOREVER? - FOREVER. part 10

-.-.-.DATE 2009-07-10 TIME 00:56:57
har inte vart så duktig med uppdateringarna. i know, i know!!! så tänkte lägga upp en till update på min FOREVER? -FOREVER. novell, i know some of you've been nagging me to death 'bout it! hihih :D stubborn people.... nej då, det är trevligt att ni gillar den :) so enjoy your reading peeps

          Then he started laughing quietly and suddenly his arm was on my shoulder. My eyes widened and the rhythm of my heart became irregular. A smile played on my lips. Oh right! I was suppose to be mad. Darnit! I tried to fight back the smile, but it just wouldn't disappear. I focused really hard on something far away until I managed to control myself. Then I pushed out my lower lip once again, only so I could get the whole i-hate-you feeling back.

          He leaned towards me, still laughing. He looked at me under his thick, dark row of eyelashes. I met his gaze and it was impossible to hold the already so difficult face I made. His eyes always made my mind wander off somewhere else. Then he stopped laughing and then, I should've known, he smiled that crooked smile. Stupid Scott. Always playing that trick on me.

          I smiled against my will.

- Why are you doing this to me, I complained
- Doing what? He said and shook his head slightly, but still with that smile glued on his face
- THAT! Exactly that! Can't you just shut it sometimes and let me be mad for a while, I said and crossed my arms.

          Of course he laughed..

- Now why are you mad? He asked, not willing to remove that darn smile.
- You know why, I snapped
- Hm... he said and tilted his head to the side. Then he continued:
- Well... you know what, it seems to me like you need some time alone to be "mad" as you said it... I should go, he said and headed to the door.

          I reacted instantly.
- What?! No! Don't leave me here!
- It's your room? He said and frowned, a smile playing on his lips.
- But you can't go!

He rolled his eyes and said:
- Fine then, if you really want me to stay, I'll stay, he said and smiled.

          I could see the tease in his eyes. Oh he sure was enjoying this. He was so good at this! Way better than me. That made me think a little... how was this guy at home? Around his friends... no, I mean girls..? Was he....? Was I...? No... impossible! I refused to think such a thought. I threw it in the back of my mind before it could develop into a more, horrifying picture.

          He went to sit next to me. I followed him with my stare. Then he put both of his hands on my shoulders and turned me so I could face him.

- Wow.. I've never noticed your eyes were golden before.. he said and laughed a little with no humor in it. He seemed.. nervous?
- Well, anyway... he continued. You see, I have to tell you something...

          What is it that he could possibly wanna tell me? My eyes started to glow with curiosity. Scott played nervously with his fingers, his eyes wandered along the wall behind me.

- Do you remember when you asked me why I didn't have a girlfriend? And I told you I hadn't found the right one yet?
- Yes...? This was making no sense to me.



livin like all girls should do and we aint needin shits like you

-.-.-.DATE 2009-07-06 TIME 23:13:05
haha sooo, jag märker att jag blivit alltför van med att ha bloggpaus. glömde helt bort att jag hade börjat blogga igen. whoopsi doopsi, my bad peeps. har vart upptagen. ante fyllde år i... hm.. well, kommer inte ihåg vilken dag det var. haha. han hade beachparty, så grattis på honom! - i efterskott :)

hmm, min blogg börjar bli B O R I N G. sååå.... jag ska göra en god gärning. min lillasyster maria aka marie (som hon hatar att bli kallad för) har också en blogg. hon har tjatat SKITLÄNGE på att jag ska göra reklam för den, men jag har inte gjort det så hon började spamma min shoutbox (stupid?). well, här är den: MARIA.
måste bara säga; såg att nån kommenterade i hennes blogg att hon verkade vara en mogen tjej, typ lika mogen som mig fast jag är två år äldre. jag säger: HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH. oh wait... HAHHAHAHAHHA. HA. HAHA. HA....


folk säger att vi är ganska lika. i say; hell noooo.
vad tycker ni? =)


that's how ladies get their curves

-.-.-.DATE 2009-07-03 TIME 13:15:02
oh em gee! what a nerd i must be (hah! det rimmade). nu har jag läst ut hela the twilight saga (på engelska ofc), för TREDJE GÅNGEN. vill bara läsa om dom igen. hihihih. eller, jag ska nog börja på midnight sun... de tolv kapitel som är ute iallafall. nej, får inte nörda nu. vädret börjar bli sämre ute, det är runt 25-26 grader och det blåser!! :o det kommer regna i början av nästa vecka med. ohh well, vi har haft det jättefint redan så, who gives a damn really ^^ igår bakade jag vit chokladmousse paj med hallon!!! SOOO YUMMIIEE! i always knew i was a king in the kitchen, duhh. före det så bakade jag banoffee pie (mamma blev fetttt arg för elen är dyr hos oss och jag lät spisen stå på i  3 h på högsta värmen för att göra dulce de leche såsen, el oh el!!), och innan det gjorde jag daim cheesecake, success i tell you, SUCCESS!


vit chokladmousse paj med hallon
(mitt egna recept, hihi)


summer's for cranking up the sound and scream PARTAY

-.-.-.DATE 2009-07-02 TIME 16:21:02

well well well, what do we have here?? AN EFFIN LIAR!! shame on me. yepp, jag sa ju att min bloggpaus skulle vara i typ en vecka eller några dagar. har det inte gått en månad nu, or is it just me? hmm. måste erkänna ändå, don't kill me holy bloggers and readers, att det har vart JÄKLIGT SKÖNT att inte blogga. för hellooo, det är SOMMAR och vi har haft ONE HECK OF AN AWSOME WEATHER i tell you!! typ 30+ all the way. så jag har legat på stranden nästan varje dag (okej, varje dag) och solat och badat. så nu är jag sönderbränd och har även fått soleksem. BUT WHO CARES! i still get my butt out of my house anyway! jag har vart såååååå upptagen, så har inte hunnit ikapp med bloggen, som jag lovat mig själv den senaste veckan. så ska börja blogga igen lite smått nu, kan inte lova att jag kommer blogga lika mycket som förr. det kommer säkert mest bli bilder... or not. well, ska inte fortsätta med mina promises, THEY'RE GONNA GET HARD TO KEEP. ahh, just det. har suuuperduper många kommenterar som måste svaras, men det får vänta.

FÖRRESTEN, HUR HAR NI SPENDERAT ERAN SOMMAR SO FAR?

här kommer lite strandbilder iaf:







bilderna ovan togs på kvällen









RSS 2.0