i'm right here, i've always been. so why can't you see me?

-.-.-.DATE 2011-08-31 TIME 21:41:43
heej. har precis vart på bio med filip, sara och louise. vi har kikat på sista harry potter filmen i 3D. så jäääkla grym!!! snape drog ju värsta luringen där ;) lite tråkigt nu när harry potter är slut... fast jag måste erkänna att jag inte minns så mycket från de andra filmerna hahah. 



jag har börjat använda instagram nu så ni kan ju följa mig där om ni vill. jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt där när jag inte kan skriva i bloggen :) heter mipham där!



and they tell you money can't buy happiness but at least you'll look good

-.-.-.DATE 2011-08-31 TIME 17:35:39
new in:


heej! fick hem mitt paket idag från intensive cravings. beställde en senilkedja med kors, ett halsband och en ring (som kommer senare). fick ett gratis örhänge med!! värsta fint är det. örhänget finns inte ute för beställning ännu men håll utkik vettja ;) det finns en massa snygga smycken där så kika in!


can't you see that the skies are changing? and as they do, so do you

-.-.-.DATE 2011-08-31 TIME 16:32:57

extremt gamla bilder som jag har redigerat lite nu ba


hej folks. har vart ute och klippt gräset idag (hahah. ok, bara på framsidan...) och det märks verkligen att det börjar bli höst nu. det är väl fint det med. fast bara om man har en bra bok att läsa eller en mysig film att se + en massa té. sen mysigt sällskap är bara pricken över i'et ;)


a girl can forgive but she can never forget

-.-.-.DATE 2011-08-31 TIME 13:52:29


heeej. som ni ser på bilden så har jag skaffat en iphone 4 eftersom min fina, vita älskling (nokia e72an) har gått sönder :(( sörjer den fortfarande så kan inte säga att jag är så jätteförtjust i min iphone. fan, kunde inte ens öppna sepe luckan till sim-kortet. det enda jag gillar med den (just nu) är att det finns skitmånga roliga appar! hihi.

och ni som undrar varför jag inte väntar på iphone 5 så kan jag ju säga att jag vill ha en vit telefon och orkar inte vänta till den kommer ut. plus att jag ändå säkert inte hade märkt nån skillnad mellan 4an och 5an så careface liksom haha!


love is a wish your heart makes

-.-.-.DATE 2011-08-30 TIME 20:16:33

heeeej. har spenderat hela dagen i... ja, vettefan vart jag var men utanför bollnäs iaf! hahaha. har gjort halkbanan nu och det var så himla kul!!! fick sitta upp och ned i en bil också, freeent. hah. det kändes lite som om man var med i the fast and the furious filmerna när man körde och tvärbromsade hit och dit. imorgon blir det riskettan 08:45........... kul.


when the drugs don't work you get high on life

-.-.-.DATE 2011-08-29 TIME 20:08:02

kom precis på att jag beställt några smycken från intensive cravings bara för nån dag sen. hah, fan vilket dåligt minne jag har. jag som tänkte klicka hem lite från hm... ajaa. jag behöver egentligen inte ens fler smycken. men det skadar aldrig att kika lite... hihih. fast det brukar oftast leda till att man beställer nåt. lika bra att låta bli... kollar på one tree hill ist :D whoop whop


sometimes some things just ain't worth fighting for anymore

-.-.-.DATE 2011-08-29 TIME 19:17:44


mascara tips

-.-.-.DATE 2011-08-29 TIME 15:55:30
fick en fråga om vad för mascara jag använder och jaa... det är samma mascara som jag alltid använder haha! l'oréal telescopic mascara är det. kan ge ett litet tips till er som vill ha längre och mer böjda fransar. böj fransarna, sen använder ni en vattenfast mascara och låter det torka en aning sen applicerar ni på ett andra lager med en vanlig mascara. fast gör det inte så ofta eftersom vattenfast mascara sliter mer på fransarna :)


if you don't understand her silence then you don't deserve her words

-.-.-.DATE 2011-08-29 TIME 14:12:00
heeej. är barnvakt hela dagen idag för mina småsyskon är sjuka... typiskt. låg uppe hela natten och kikade på one tree hill och vill bara sova nu hahah. orka småbarn -.- ajaa nu har jag iaf fått hem mina förarprov från trafikverket. vet ni vilken press man har på att klara teoriprovet på första gången bara för man har gått IB eller??!! kommer faila bara för det hahah


where do you go if you feel like running away?

-.-.-.DATE 2011-08-29 TIME 00:22:21
har kikat på one tree hill i flera timmar nu. kan inte få nog!


i love... coconut & cream exfoliating shower cream smoothie

-.-.-.DATE 2011-08-28 TIME 14:36:07

införskaffade mig en ny peeling och peelingvantar för nån dag sen. köpte peelingen på åhléns och kan bara säga att jag ÄLSKAR den!! den luktar så sjukt, himla gott! det luktar som en typ... cocos mjölkdrink haha. vill bara käka upp den! tillsammans med vantarna är den riktigt bra. den lämnar huden mjuk och fräsch. har inte provat den utan handskarna men kan säga att den är riktigt värd att prova! kostar bara 59 kr på åhléns :))


every saint has a passed and every sinner has a future

-.-.-.DATE 2011-08-28 TIME 13:52:46

heeej! har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte kunnat uppdatera. först var jag på graduation day där vi fick våra diplomas (och tårta) :D sen har jag jobbat hos pappa för vi har invigt den nya baren. har jobbat som både servitris och bartender. så sjuuukt kul!!! sen vill jag ba säga att ni är underbara som fortsätter att kommentera fastän jag suger på att blogga! PUSSrå


graduation day

-.-.-.DATE 2011-08-25 TIME 22:59:56
heeejhej!! imorgon ska jag återförenas med min fina klass en sista gång. varför? det är nämligen GRADUATION DAY!! yäää. det är dagen då alla IB-elever får sitt IB Diploma. stort va?? kan inte fatta det!! kommer bli niiiiiiiice. ska visa det för er sen ;)


funny games

-.-.-.DATE 2011-08-25 TIME 21:13:18
var snäll och googla på 'och där var det ett dike', tryck på bilder. vad ser ni? svara gärna! (hahahhaha)


simply the best

-.-.-.DATE 2011-08-25 TIME 18:58:13

simply the b e s t


don't make her fall if you don't know how to catch her

-.-.-.DATE 2011-08-25 TIME 16:51:20

heeeej. vet ni?? jag har bokat uppskrivning och uppkörning och nästa vecka har jag halkbana och riskettan. alltså är så hiiiimla glad!! det känns som om jag kommer få mitt körkort snart trots allt hahah! guud vilken frihet! då är det mig ni kommer se glidandes runt i mammas xc60 ;) frreeent!


goldwell twist around curl styling lotion

-.-.-.DATE 2011-08-25 TIME 15:43:31

heej! har köpt en present till syrran idag för hon fyller år på söndag. eller ja... mamma betalade heh. iaf, köpte även en stylinglotion som ska ge 'glamorösa lockar med stadga', hoppas det då! den innehåller även värmeskydd och färgskydd (vad det nu kan vara... heh). plus att den luktar så jävla gott!! hoppas den är bra nu bara... återkommer med en recension :D 169 kr betalade jag för den :)


feels lika a permanent december, so much colder than i can remember

-.-.-.DATE 2011-08-24 TIME 15:54:48

hej på er! har haft en dubbel körlektion idag sen umgicks jag med anton lite. han visade nån tjej som var med på true talent igår, fyfaaan vad bra hon var! hon den där blonda som sjöng tina turner låten. fan att jag missade det igår :((( kollade ni?


people always leave

-.-.-.DATE 2011-08-23 TIME 23:16:48


i feel like i could move mountains for you but still you wouldn't even know

-.-.-.DATE 2011-08-23 TIME 20:50:16

heeej. ligger och myser i sängen till kourtney & khloe take miami. tycker det är värsta bra!! fast höjdpunkten ikväll kommer vara jag, min nya säng (♥), favoritgrabbarna ben & jerry's och one tree hill. hihih. alltså jag svär, det känns som om jag är nyförälskad efter varje avsnitt. allt jag kan tänka på är typ FAN JAG VILL OCKSÅ VARA KÄR!


don't expect other people to let you in if you always keep your heart closed

-.-.-.DATE 2011-08-23 TIME 18:30:04
älskar min lilla chanel. hon är så gosig och liten, hihih. hon sover jämt med mig nu (förrut fick hon inte för hon hoppade jämt på mitt ansikte...). önskar att hon kunde vara såhär liten jämt!! jag svär, om mitt kalla hjärta hindrar mig från att hitta en man i framtiden så kommer jag bli en sån här tant som bor ensam med 25 katter ♥ yäää. hahaha fast helst inte då....


people's words affect you only as much as you let them

-.-.-.DATE 2011-08-23 TIME 16:05:03

gud vad jag älskar min mysiga, stickade (eller virkade? haha vafan är skillnaden?? öh, clueless....) tröja från monki! den är så slapp och skön. inte så varm dock heheh. tänk att det är storlek large också... undra hur kort den hade varit i small o.O aja 199 kr (tror jag... kollade inte, syrran sa det) kostar den! kaaaap :D


and you've got a smile that could light up this whole town

-.-.-.DATE 2011-08-23 TIME 14:13:31
heej på er! alltså... tror fan jag dör av hunger snart. har inte käkat på 6 h!! har haft två dubbla körlektioner (4 vanliga) och har bokat in hela veckan. haha fyfan vad mina föräldrar kommer bli ruinerade pga detta. det är värsta dyrt ju. men det är ändå dom som vill att jag ska ha körkort så... ;)


he's the kind of boy who makes all them hearts go wild

-.-.-.DATE 2011-08-22 TIME 13:33:06

heeej. mina småsyskon är lediga från dagiset idag så nu är jag barnvakt. alltså fick vakna skittidigt, höll på och dö typ. haha jag måste vara världens bästa barnvakt. jag ba sitter vid datorn och linn och kevin springer runt och leker. livet e soooft ;)


and when the world is no longer enough, just come back to me

-.-.-.DATE 2011-08-22 TIME 01:26:46
heej. ligger och kikar på one tree hill och är helt fast! kollar om från början nu, hihih. det var så längesen!


there once was a girl who never knew love until a boy broke her heart

-.-.-.DATE 2011-08-21 TIME 19:29:49

öhh hej. vill bara berätta för alla mina vänner att jag lever och mår bra. hahahaha. tydligen så försvann jag från alla igår och gick till krogen själv? eller vem gick jag med? kan nån berätta? vet inte hur jag tog mig dit heller... haha. har seriöst inte haft sånna här minnesluckor på jääääätttelänge!! kom iaf hem mellan 5 och halv 6 imorse så nu är man skapligt död. lyckad kväll iaf! hihihihi PUSSråå


you say it's easier to hurt than to heal. i say you lose when you give up what you love

-.-.-.DATE 2011-08-20 TIME 13:10:00


den här jäveln ska ju ha poolparty idag men inte fan är det fint väder... det är skitkallt och mulet och då blir man ju inte alls på partyhumör. haha vill bara ligga hemma i sängen! men man måste väl ställa upp antar jag... vart fan är solen??!!


he's out there, somewhere. you just have to look a little harder

-.-.-.DATE 2011-08-19 TIME 23:29:21

alltid på repeat: cry your heart out. säger bara: it's like falling in love again! musik är det bästa som finns.


how do we forget something that does not want to be forgotten?

-.-.-.DATE 2011-08-19 TIME 18:32:16

heeej. alltså ni ska bara veta hur hungrig jag är nu! senast jag åt vad lunch kl 12... orkar inte göra mat heller, väntar på att mamma ska komma hem hahah. så ska göra en kopp kaffe och ba njuta lite. kaffe är sååååå gott! gotta love it. fast ah, egentligen hatar jag att dricka kaffe såhär sent för jag brukar inte kunna sova sen :((


thomas sabo

-.-.-.DATE 2011-08-19 TIME 17:19:53

åhh är så kär i mitt nya armband! sitter och kollar på det hela tiden hahah. nu ska jag bläddra igenom katalogen och se vilka berlocker jag vill ha :D ehh just det... ska tydligen inte jobba idag :(( blää, jag som var så excited!


sometimes you gotta run away so you can see who will run after you

-.-.-.DATE 2011-08-19 TIME 14:40:44

heeej! har haft två körlektioner idag sen gick jag och lunchade med lisa och ann. tror jag har ätit ute för mycket den här veckan... känner mig så onyttig då haha! ajaa sen köpte jag ett par jeans från levis och ett thomas sabo armband! :D armbandet var ju så jäkla dyrt så väntar med att köpa berlocker... hahah. ikväll ska jag jobba, kommer bli sååå kul! alla som bor i ljusdal och är 18+ kom och drick på öje ikväll ;)


it's been so long now but i'm still trying to figure you out

-.-.-.DATE 2011-08-18 TIME 21:59:37

fyllesms. varför skriver bara tjejer fyllesms? eller har ni fått det från en kille nån gång?? inte jag iaf. jag är mästare på fyllesms, skickar jämt såna! jag kan skriva typ 'kom hit, vill ha dig nu' hahah. ibland känner man sig så himla dum också. sitter och snackar om det med johanna nu. hon tycker att jag ska lämna mobilen hemma. men hallå, klarar mig inte utan den juu! plus att vi ska bli lesbiska. killar är så himla svåra att förstå!


i am running wild

-.-.-.DATE 2011-08-18 TIME 20:07:53

heej. sitter och letar upp en massa låtar som spelats i pretty little liars. tycker den serien har så sjukt bra musik! en massa mysmusik bjuds det på. om ni inte sett serien så kolla! här kommer några låtar som spelats i de senaste avsnitten:

twenty years - augustanaliving in twilight - the weepiesi wish i was a fisherman - foreign slippersalien - cary brothersrunning wild - jules larson ♥ you know it's true - jules larson




they always say it's different this time

-.-.-.DATE 2011-08-18 TIME 15:38:33
den här tröjan från h&m är så himla mysig! perfekt till hösten :))


heeej. har kört 2 dubbelpass idag med körskolan så är snart klar! äntligen säger jag ba. halkbana och riskettan har jag vid slutet av augusti så nu måste jag kötta teorin haha. lunchade med lars idag och nu ska jag spela lite piano sen plugga teori. kul liv....


don't let her wait for you just because you know she will

-.-.-.DATE 2011-08-17 TIME 22:30:19
heeej. har umgåtts med lisa, erik, jonas och jacob idag/ikväll så har inte kunnat uppdatera. först fikade vi sen gick vi ut och åt... snacka om att man känner sig lagomt tjock hahah. vi satt typ och glodde på alla som åkte/gick förbi i 2 timmar. så, nu vet ni vad ljusdalsbor sysselsätter sig med en vanlig onsdag-kväll ;) nu blir det pretty little liars!


one quick smile from you is all that i can take

-.-.-.DATE 2011-08-17 TIME 11:32:05
här är lite grejer som jag köpte (okk... pappa betalade heh) igår på monki. den stickade tröjan med luva och skorna längst ner har jag beställt från h&m :)





heeeej. hade två körlektioner idag från 08:40 så är ganska död nu. nu måste jag duscha, käka och sen dra ner på körskolan för har ytterligare två lektioner senare idag... suckkk. puuuuussshej


i wish you knew every thought of mine. because then i wouldn't have to tell you every single time

-.-.-.DATE 2011-08-16 TIME 20:56:01

heeej underbaringar! guuud vad söta ni är! blev så glad när jag läste era kommentarer idag. hjärta på er! ledsen att jag inte bloggat nåt idag men åkte en sväng till birsta med pappa och syskonen. vi hängde inne på ikea i flera timmar så vi hann bara gå igenom en butik innan vi var tvugna att åka... men det bästa att shoppa med pappa är att han jämt betalar ;) visar er vad jag har köpt imorgon!


we used to be so young and careless about the rest of the world

-.-.-.DATE 2011-08-16 TIME 02:34:52


shut the world outside until the light comes on

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 23:20:51


hahaha ni ska bara veta hur mycket mod det krävs av mig för att lägga upp den där bilden. helt osminkad och håret uppsatt i en knut. nu ska jag vara helt ärlig (eftersom ni gillar när jag är sådär jättteärlig) och säga att jag tycker jag ser ut som skit osminkad. ännu värre blir det med håret uppsatt haha. åhh får så dålig självförtroende då! trivs verkligen inte så. men tänkte att jag måste väl visa mig 'naken' för er nån gång så... ehehh


We didn't realize we were making memories, we just knew we were having fun.

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 22:02:42
såg den här bilden och blev så himla sugen på ett nattdopp! det är så sjuuuukt mysigt! men ah... det är ju askallt nu haha. får väl krypa ner i sängen och hitta nåt bra på tv istället. PUSSRÅ


don't dwell on the past, there's a reason to why it's not coming back

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 18:40:25
heeej. har nötat en massa körkortsteori så nu har jag ont i huvudet. har alltså läst igenom hela boken för andra gången hahah. ni vet, en IBare läser en bok minst 3 ggr ;) skoja ba. vill bara få det där jäkla körkortshelvetet så jag kan åka vart jag vill, när jag vill. grrrrrrrrrr.


monki

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 17:00:11
kläder som gärna får bli mina!


heej. har ni också hört att monki ska skaffa en webshop??? fick reda på det nyligen (hahah, jag vet. är värsta efter...) och blev skiiiiiiiitglad!!! slipper man åka typ 2 h om man vill handla på monki liksom. gud vad jag längtar!! den skulle öppna nån gång under 2011. kom igen råå? det är snart 2012 ju.......


after the rain, in the lonely hours he haunts me. calling out, again and again

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 14:08:54

berättade jag nånsin för er om att jag och sabe besökt ett spökhus? det är ett gammalt mentalsjukhus i norrfly. vi drog dit mitt på ljusa dan men vi var ändå skiträdda hahah. kolla första bilden. bakom mitt modiga léende (läs: falska) så höll jag på att pissa på mig typ. sen gick vi t.o.m ner i källaren!!! skulle aldrig våga gå dit på kvällen. bara om jag hade ett gäng grabbar med mig haha.


kladdkaka med nougatbitar

-.-.-.DATE 2011-08-15 TIME 13:48:46
heeej. nu ska ni få ett recept på en jäääätttegod kladdkaka! hittade receptet på arla men har lagt till nougaten själv haha ;)

du behöver:
100 g smör
2 ½ dl strösocker
2 ägg
1 ½ dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

garnering:
125 g nougat (odense nougat)

jag tog bara 2 1/4 dl socker för annars blir det så sött. jag tyckte att den blev söt redan då så 2 dl skulle räcka gott och väl tycker jag. sen tog jag 2 tsk vaniljsocker. älskar vanilj!!

sätt ugnen på 175 grader. smält smöret i en kastrull. flytta kastrullen från plattan och blanda i socker och ägg, blanda väl. blanda sedan i resten av ingredienserna. häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter). skär nougaten i bitar och fördela den jämt över kakan. grädda mitt i ugnen i ca 20 min. låt kakan kallna (jag stoppade in den i frysen i 30-40 min). servera med glass eller grädde! :)


oh what i wouldn't do, if i had you babe. if i had you

-.-.-.DATE 2011-08-14 TIME 23:20:24

heeej. har precis kikat på flipped. det är en så himla, himla söt film!! blev lite småkär i killen i filmen så var tvungen att googla upp han och han är tydligen 95a... hahahah typiskt :(( men ni borde kolla på den! väldigt söt kärleksfilm. nästan så man vill bli lite kär själv, hhihi


once upon a time, the only thing that could break your heart was a dirty lollipop

-.-.-.DATE 2011-08-14 TIME 20:22:45
min 5-åriga lillasyster linn :) ♥


heeej. har kikat runt på en massa fotobloggar och önskar att jag var lika duktig på att fotografera. tänk om man bodde på värsta lantis-stället. åh så fina bilder man kunde tagit varje dag! fast nää, här bor man mellan två skogar istället. kul....


remember when we were running through the fields and there was nothing in the world that could hold us back. we were young, fearless and recklessly in love

-.-.-.DATE 2011-08-14 TIME 18:04:27

heej. har vart ute på en liten promenad med mina småsyskon. som ni ser så tog jag kameran med mig också, hah. alltså det är min 5-åriga lillasyster som har tagit de här bilderna på mig. hon är duktig, eller hur? =D vem behöver fjärrutlösare när man har personlig fotograf liksom...


guys, when you make a promise, make sure you keep it. because girls remember everything

-.-.-.DATE 2011-08-14 TIME 13:33:54

den här snygga tygpåsen fick jag av veckorevyn för ett tag sen. tycker den är så himla cool! prenumererar ni också på veckorevyn?


heeej på er. idag vaknade jag också sådär onödigt sent. vet inte vad det är för fel på mig. förrut vaknade jag alltid runt tio och var aspigg (typ... hehe). måste sluta nörda csi-avsnitt sent på natten hahah. aja nu blir det FRUKOST ;) (visst är jag duktig??)


and i don't think i can make it even though i know you're worth it

-.-.-.DATE 2011-08-12 TIME 20:55:22
i don't know - shelly fraley


now all your love is wasted, then who the hell was i?

-.-.-.DATE 2011-08-12 TIME 18:17:12

heeej. sitter och spelar lite piano och käkar jordgubbar. haha jag ska spela in en video när jag spelar piano men måste bli lite duktigare först ;) så det kommer ta ett tag hahah. alltså det känns som om jag inte har nåt alls att blogga om längre. känns som om jag bara skriver en massa tråkiga saker.... -.-


and now i'm standing here and i can hardly breathe

-.-.-.DATE 2011-08-12 TIME 14:13:15

godmorgon!!! gud vad jag har sovit länge idag känns det som. käkade frukost vid halv två... haha. jag äter aldrig frukost, det kanske händer 5 ggr/år hehh. så försöker äta det varje dag nu. hellre en stor frukost än en stor lunch! ;) eftersom det är så HIMLA nyttigt liksom... ehh. tur man har hittat en skitgod müsli hah!


a girl can never have too many shoes

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 23:58:14
kolla vilka snygga höstskor jag hittade på have2have! 1 145 går dessa loss på. är det värt det tror ni? vill så gärna ha dem! men beställde nyss ett par skor från hm. fast de var ju svarta iofs... dessa är ju bruna heheh. åhh jag får beslutsångest!


everytime i manage to get you out of my head you always seem to find your way back

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 17:50:18

mmhhh, är så sugen på glass just nu! tänk vad gott med friterad banan med glass och massa, massa sirap till! på tal om nåt helt annat (haha), det känns verkligen som om sommaren är slut nu :( det är värsta kallt ute och jag sitter inomhus med hoodie och mjukisbyxor. hej vinter typ... tråååkigt!


i need someone who can keep up with me

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 13:45:42
här har jag på mig linnet som jag beställde från forever21 och shorts från topshop


åh är sååå hungrig! finns inget att äta heller känns det som. haha. hatar när man är ashungrig men är för lat för att gå och fixa käk...


forever21

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 13:13:12
heeej! blev väckt imorse (ok, klockan var typ 12... heh) av postgubben som kom med mitt paket från forever21!!! åhh blev så glad! blev verkligen nöjd med det jag hade beställt. tur var väl det, annars hade det blivit jobbigt att skicka tillbaka allt hah. nu väntar jag bara på paketet från hm!

frakten hos forever21 kostar €6 oavsett hur mycket man beställer! :) detta är alltså inom europa.


when girls say one thing we mean exactly the opposite

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 00:44:16


i guess we got lost somewhere along the way

-.-.-.DATE 2011-08-11 TIME 00:17:37
heeej. har vart på condis ikväll med emma och fia för lite kvällsfika. mysigt! nu ska jag krypa ner i sängen och kika på pretty little liars och på csi om jag hinner, hihih.


never give up on something you can't go a day without thinking about

-.-.-.DATE 2011-08-10 TIME 18:29:32
alltså vart fan är den härliga sommarvärmen undrar jag??!! det är ju askallt ute! dags att beställa hem vinterkläder typ... haha ok, så kallt är det inte men nästan! just det, beställde hem kläder från hm för nån dag sen. så kommer få paket från forever21 och hm, hoppas de kommer snart!!


estée lauder perfectly clean light lotion cleanser & fresh balancing lotion

-.-.-.DATE 2011-08-10 TIME 18:26:40
estée lauder perfectly clean light lotion cleanser & fresh balancing lotion
hudtyp: normal/blandhy


köpte ju dessa för flera månader sen och kan säga att jag var lite skeptisk till en början för är inte så stort fan av rengöringar i lotion-form. men de är faktiskt asbra! de tar bort smink effektivt och lämnar huden mjuk och fräsh. jag har märkt att min hy inte blir lika blank längre vilket är asbra!! tidigare använde jag bara starka produkter för fet hy vilket gjorde att min hy såg blank ut typ jämt. om ni har samma problem så rekomenderar jag att ni provar en mildare rengöring/lotion för normal hy (eller blandhy) i nån månad, det KAN hjälpa :) ett minus är väl att produkterna är så dyra :P


play me a song. your newest one. please leave your taste on my tongue

-.-.-.DATE 2011-08-10 TIME 14:03:30
här är mitt nya piano! visst är det fint? i vitt dessutom, det gör den ännu finare, hihi. fick den av philipp, så sjuuuukt snällt! nu kan jag äntligen spela igen, det är så himla kul! har längtat :D


let your heart rule your mind

-.-.-.DATE 2011-08-09 TIME 23:43:49
detta är vad jag har pysslat med idag:

yes! nu har jag äntligen gjort min tredje tatuering! sen fick jag göra en gratis på insidan av läppen så varför inte liksom? tycker den är skitsnygg! kan säga att tatueringen på revbenen gjorde så in i helvete ont! trodde jag skull avlida hahah. den på läppen gjorde också SKITONT men den tog bara några sekunder att göra så :) vad tycker ni??


daisy by marc jacobs

-.-.-.DATE 2011-08-08 TIME 21:14:50
har ni luktat på den här parfymen från marc jacobs? den heter daisy. den luktar supergott tycker jag! älskar såna här fräscha och lätta parfymer. det är den jag använder just nu hiih :) jag gillar inte när det luktar för mycket. använder oftast en vanilj eller cocos-parfym eller bara parfymerade body lotions. less is more ;)


all the pictures and crazy times, sisters at heart and partners in crime

-.-.-.DATE 2011-08-07 TIME 22:50:49
johannas 'höst'garderob. gotta love!!!


heeeej. nu är jag hemma! har spenderat lördagen och söndagen med min 'bästa kompis' johanna som är så 'jävla underbar'. jaa, ni kanske förstår att det var hon som skrev inlägget under? hahah! vi var iaf på björn rosenström igår med linnea och josefin och det var jättekul! alltså vi lyssnade inte på honom utan vi dansade loss på dansgolvet ist hahah. sen har vi bara chillat och haft girltalk! MYYYYS. puss på dig johänis!


true love

-.-.-.DATE 2011-08-06 TIME 20:11:23
vill bara tillägna ett inlägg till min bästa kompis johanna. hon är så jävla underbar och det finns ingen roligare än henne. jag älskar henne över allt på denna jord, och jag kan inte beskriva hur mycket hon betyder för mig.
ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!!


We didn't realize we were making memories, we just knew we were having fun.

-.-.-.DATE 2011-08-06 TIME 17:25:34



heeeej. nu ska jag dra iväg till bollnäs och spendera natten hos min fina yohana. kommer bli grryyyymt. vet inte riktigt vad vi ska göra. antingen blir det mys och girltalk eller så dansar vi loss till björn rosenström! PUSSShejs


they say we're much too young to fall in love

-.-.-.DATE 2011-08-06 TIME 15:43:47
ser ni mig och min snygga långklänning? haha ;)


heeej. tycker att det är aaaskul att det är så många nya läsare som har hittat hit! förstår inte riktigt hur ni hittat min blogg men fett awesum!!! ledsen att jag inte hinner svara på frågor och kommentarer. ska ägna en hel dag åt sånt snart när jag har tid haha :D snart kommer syster hem från 5 dagar i stockholm. ska bli gött och se vad för fint hon köpt :D ha d näjjss, PUSSråå


biosilk silk therapy

-.-.-.DATE 2011-08-06 TIME 14:55:56

biosilk silk therapy

jag vet att jag redan rekomenderat denna produkt tidigare men jag måste bara göra det igen för den är så sjuuukt himla bra! alltså det här är min drog i hårväg! det är silkesdroppar och kan användas mot frissigt hår, på torrt hår, i fuktigt hår, som inpackning och tillsammans med balsam. den ger glans och lyster och bibehåller även fukten. snacka om mirakelprodukt! och den funkar verkligen. plus att den luktar gottttt. så spring iväg och köp om ni inte redan har! lovar att det blir eran bästa investering i hårväg, speciellt nu på sommaren när håret är torrt och slitet :)

50 ml för ca 159 kr


pieces

-.-.-.DATE 2011-08-05 TIME 19:30:00

heheh, visst är jag tight??? ;))))


det är jättttemånga som har frågat vart min plånbok kommer ifrån och märket är PIECES, så det är bara att leta i alla butiker som säljer pieces. t.ex vero moda, hollywood, åhléns osv. fast jag köpte min för typ 1 år sen så tvivlar på att de finns kvar hehh :)


we didn't know how good we had it, we wanted a fantasy

-.-.-.DATE 2011-08-05 TIME 18:14:27
heeeej. tog fram min kreativa sida idag och gjorde minimuffins! det är chokladmuffins med nougat i :) dum som jag var så fyllde jag typ hela formen med smet så det rann över i ugnen, som ni kanske ser på bilden... så nu ser de jättefula ut :((( men de var faktiskt goda haha!


when you're feeling down, just remember that somewhere in this world someone is thinking about you.

-.-.-.DATE 2011-08-05 TIME 14:48:05
heej. sitter och äter mumsiga jordgubbar som jag plockade ute i trädgården nyss. visste ni att vi har ett litet jordgubbsland? jag brukar typ aldrig plocka jordgubbar där ändå för mina småsyskon hinner alltid före hahah. vi hade smultron förrut också men min pappa är iq-befriad och körde över med gräsklipparen där för han trodde att det skulle växa ännu mer bär.........


my heart burns and my heart aches

-.-.-.DATE 2011-08-05 TIME 13:26:25
heeej. vaknade rätt sent idag men det får man ibland! det är så himla skönt att bara ligga och dra sig i sängen, hihi. speciellt när det är fult väder ute. som nu. öh, vaddå 'ny värmebölja' liksom... det var fint i några dagar och nu ba :-( skitfult


when i'm not near you all i think about is being near you

-.-.-.DATE 2011-08-04 TIME 21:30:00
heeeej. är så himla sugen på glass men mamma säger att vi har slut på det :((( sen blev jag sugen på fil och müsli men vi har tydligen slut på fil med?!?! snacka om världsproblem!! haha skoja ba. nu ska jag kika på världens bästa serie (bland annat): pretty little liars ♥♥♥


i don't ever ask for much so go easy on me when i ask you to stay

-.-.-.DATE 2011-08-04 TIME 20:09:38
heeej. det spöregnar här! helt sjukt. det var asfint väder tidigare idag sen ba... kanske för jag råkade döda en spindel igår som kröp på min säng? hahah. tv'n lade av ett tag också bara för regnet så satt och målade naglarna lite :D fan att jag har så korta naglar :((( får se om jag klarar av att måla högerhanden också hahah


don't let her wait, because she might not still be there when you come back

-.-.-.DATE 2011-08-04 TIME 16:55:27
heeej. idag har jag bara köttat körkortsfrågor så fick skapligt ont i huvudet... fast jag beställde lite grejer från forever21 också så huvudvärken försvann lite där, hahah. längtar till paketet kommer! ♥ det är så himla bra att det finns en webshop för alla som bor i europa. frakten ligger bara på ca 60 kr då! wohoooo


Guys, when a girl tells you that they’re afraid of getting hurt again, it doesn’t mean they want to be alone. it means they want to be rescued. go after her.

-.-.-.DATE 2011-08-03 TIME 23:15:05


when life says ''give up'', hope says ''try one more time''

-.-.-.DATE 2011-08-03 TIME 21:00:00

satt och lekte lite på photoshop lite fort ba. åh vad jag vill ha ett stativ, en fjärrutlösare, extern blixt och nya objektiv till min kamera! men ah... man kan väl drömma eller? fast är man amatörfotograf som jag så kanske det är lite ovärt att lägga så mkt pengar på kamerautrustning heheh. men jag vill ändååååå!


it is the simple things that are usually the most memorable ones

-.-.-.DATE 2011-08-03 TIME 19:01:04

köpte ett jättefint, transparent linne idag! det kommer från only och kostade bara 149 kronor. det är finare i verkligheten! haha. tänk så fint till ett brunt flätat skärp, ett par korta shorts och solkyssta ben! synd att det är så transparent, annars hade det vart asfint som klänning!


live your life like a fairytale and a fairytale it will be

-.-.-.DATE 2011-08-03 TIME 12:34:04
kanske får träffa den här skönheten till helgen! :D


heeeej. det är så sjuuuukt fint väder! hoppas det håller i sig jäääättelänge nu då. har två glada nyheter! 1. har fått tatueringstid, wihooo :D och 2. jag ska få ett piano!!!! GRATIS!!! av philipp! så sjukt snällt! dör lite. nu ska jag fixa mig lite för sen ska jag gå och fika med mina småsyskon :)


when i'm good, i'm very good, but when i'm bad, i'm better

-.-.-.DATE 2011-08-02 TIME 20:52:50
heej. har ju berättat för er att jag tänker tatuera mig igen och håller på och kirrar en tatueringstid nu. hoppas jag får den snart! men tänker inte berätta vad jag ska göra för nånting, det får ni se sen! hihih. bara för det är s kul med överraskningar, tycker ni inte? ;)


apoliva after sun

-.-.-.DATE 2011-08-02 TIME 18:41:37
ledsen för dålig uppdatering men vi har ju världens bästa väder just nu så måste ju passa på att vara ute i solen ;) ville tipsa er om världens bästa after sun också (inte för att jag provat nån annan men alltså... heh). den är så otroligt härlig att smörja in på kroppen efter en varm/svettig/sliskig dag. den känns riktigt sval mot huden, luktar supergott och återfuktar jättebra!! apoliva after sun finns på apoteket :)





RSS 2.0